|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#16051 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Powiekszenie piersi cz.6
HEJKA SŁONKA..WPADAM JAK ZWYKLE NA SZYBKO ŻEBY DAĆ PO BUZIAKU!!!GRATULUJĘ NOWYCH NABYTKÓW DALMATYNCE(ale Ci dr zrobił niespodziankę)
i SENSUELja teraz 1 raz od 3lat jestem sama w domu BEZ DZIECI z mężem przez 4dni!!!! AGATAU trzymam kciuki i CAŁUJUĘ WAS WSZYSTKIE!!!
|
#16052 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I przyjmij zyczenia urodzinowe, spoznione, ale wszystkiego najlepszego
|
|
|
|
|
#16053 |
|
Zadomowienie
|
Foczka tak tak! to też prawda... ale np w poszukiwaniu mezczyzny zycia jest to czasami trudne. Mój kolega ostatnio powiedzial ze przy swojej inteligencji powinnam byc trzy tony brzydsza. I nie ma co się łudzic, że ludzie nie kieruja sie stereotypami- nawet Ci, ktorym sie wydaje ze nie
A swoja droga : to tez lubie ten wizerunek
|
#16054 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Właśnie Foczko -zgadzam się w zupełności, na ile się pozwoli tyle się ma. Kurka niby to takie proste- czemu nie dla wszystkich kobiet A te fotki jak tylko będę miała to się będe uśmiechać . A na razie Ty byś fotki domku zrobiła - pochwal się kochana Cytat:
Ale wiesz, że te okragłe to Ty zasugerowałaś lekarzowi---------- Dopisano o 18:46 ---------- Poprzedni post napisano o 18:43 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 18:53 ---------- Poprzedni post napisano o 18:46 ---------- Cytat:
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
|||||
|
|
|
#16055 |
|
Zakorzenienie
|
MyaDiva
no ja zasugerowałam okraglaski ![]() Ale wiem że Doktor postąpi i tak wg własnych upodobań
|
|
|
|
#16056 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, popatrzy , podrapie się po głowie i wmontuje to co trzeba
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
|
|
|
|
#16057 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#16058 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczynki
![]() Klaudeczko wszystkiego naj... naj... naj ![]() U mnie im bliżej do op tym większe wątpliwości co do rozmiaru...Jestem pewna już anatomków. Ostatnio spotykam same cycatki i jednak anatomy wypadają dla mnie ciekawiej. Natomiast boję się mojej wkładki bo bardzo chciałabym mieć duże C, a piszecie mi, że z mojej C nie wyjdzie No i jeszcze okresu nie dostałam także termin op przesunie się napewno o mc Jak poznam datę op to zmienicie dane na odliczance![]() Nie chcę żeby było mi ciężko z tym biustem...
|
#16059 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#16060 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Agatau88 26.08-5![]() ![]() anek799 14.09 - 24![]() ![]() amelia222 14.09-24![]() ![]() Vanessita 16.09- 26![]() ![]() grazia78 14.11-85 ![]() ![]() Nadinka2 19.12- 123![]() ![]() malinkac 19.12- 123![]() ---------- Dopisano o 09:14 ---------- Poprzedni post napisano o 09:13 ---------- Cytat:
I czemu akurat o miesiac przesunie Ci się op? |
|
|
|
|
#16061 |
|
Raczkowanie
|
Witam wszystkie babeczki
Czytam na bieżąco, ale mam gości na tydzień i czasu brak na pisanie, bo mi w kompa zaglądają ![]() Życzę Wam miłego dnia i uciekam, bo za chwilę jadę do Zoo w Berlinie. Ps. Nawet sobie nie wyobrażacie jaki lęk mnie ogarnia Czasami mam myśli na co mi to wszystko i mam ochotę się wycofać. Po zabiegu muszę zająć się chatą i 2 małych dzieci. Czy dam radę? Tak poza tym oglądałam program " brzydka strona piękna" |
|
|
|
#16062 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dasz radę Kochana |
|
|
|
|
#16063 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
.Dzieci sporo zmienianią,ale to chyba każdy wie kto dzieci już ma.Cytat:
Jutro jadę do kliniki zapytać,czy powinnam się denerwować czy też nie.I może mi powiedzą co to jest i co się stało ??Najwyżej każa mi przyjść we środę,to już będzie mi jakby lepiej. Nadal widać różnicę w wielkości a w ubraniach obcisłych to już nawet baardzo. Dziwne jest to że nadal pagórek jest i nawet nie wiem czy się zmniejsza czy nie,bo jak tak to bardzo powoli.Nic mnie już nie boli i nie mam tych przykurczy śmiesznych,ale cała w strachu jestem,bo ostatnio zaczełam już nawet myśleć czy oby implant mi się nie przemieścił .No ale niby jakim cudem ???Siedząc na sobie z ręką opartą o zagłówek .
|
|
#16064 |
|
Zakorzenienie
|
Sensuel
ale Ty masz Kochana okragły implant, one nie przekręcają się chyba. Poza tym jestes swiezo po zabiegu, nie martw się, a zapytaj doktora, od tego przecież jest. |
|
|
|
#16065 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#16066 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dr mówi, że przy moim wzroście 177cm tak wyjdzie ale Wy tu kochane piszecie inaczej a nie chciałabym by mnie obciążały za bardzo ....A opóźni mi się o mc bo najpierw muszę poczekać na okres, a ten spóźnia mi się i tak czekam.... jak się pojawi dzwonię do dr umawiać datę op....w tym czasie załatwiam implanty, badania itp....także tak to jakoś wyjdzie..Achaaaa...i jeszcze jedna rzecz"- mój TŻ koniecznie musi przy tym być i bez jego obecności nic nie ruszamy....a będzie najprędzej pod koniec września
|
|
#16067 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
i jak się obudziłam był przy mnie a bał się 100 razy bardziej ode mnie...
|
|
|
#16068 |
|
Przyczajenie
|
Cześć dziewczyny!
Mam nadzieje,że tym razem któraś z was mi odpowie. Na prawdę decyzja o podjęciu się operacji powiększenia piersi nie jest łatwa, a nie mam koleżanek, których mogę poradzić się na ten temat, więc proszę o skupienie. Generalnie wybrałam (teoretycznie) klinikę ARTMED w Krakowie i doktora Tomasza Kasprzyka. Czy którakolwiek z was wie coś może na temat tego lekarza? Jakie są efekty jego pracy, podejście do pacjenta itd.? Słyszałam jedynie,że wkłada pacjentkom za małe implanty, co mówiąc szczerze, spodobało mi się, bo nie zależy mi na efekcie "wielkich balonów", tylko na naturalnie wyglądających piersiach. Z resztą mój facet zabiłby mnie gdybym wróciła do domu z piersiami jak Pamela I tak nie był zbytnio zadowolony z mojej decyzji o powiększeniu piersi... Nie rozumiem tego zbytnio.W każdym razie, bardzi liczę na waszą pomoc. |
|
|
|
#16069 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Agatau88 26.08-4![]() ![]() anek799 14.09 - 23![]() ![]() amelia222 14.09-23![]() ![]() Vanessita 16.09- 25![]() ![]() grazia78 14.11-84 ![]() ![]() Nadinka2 19.12- 122![]() ![]() malinkac 19.12- 122![]() ---------- Dopisano o 09:20 ---------- Poprzedni post napisano o 09:18 ---------- Cytat:
Kiedy będziesz miec operację? |
|
|
|
|
#16070 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
,mój to spał kamiennym snem w domu jak ja byłam krojona.Zero zainteresowania z jego strony,a jak się odezwałam to pretensje,że nie napisałam nawet smsa .Jak wychodziłam z domu do kliniki to obracał się na drugi bok i tyłkiem był wypięty do mnie....to go budzić smsami nie chciałam.Cytat:
************************* **************** A ja byłam właśnie w klinice pokazać moje skarby i pielęgniarka powiedziała,że nic im nie dolega No to uspokojona jestem,bo ja osobiście mam wrażenie,że ona się już normalizuje,że tak to określę.Kamień z serca....
|
|
#16071 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wysylam zyczenia spoznione, ale szczere Wrocilam w nocy z Liverpool i bylam tak zmeczona ta wycieczka, ze jak poszlam sie umyc i wypuscilam panienki, to myslalam, ze na twarz padne, bo takie wiiiieeeellkie jakies byly, jak nigdy dotad Moze bylam tak zmeczona i mialam zwidy??? Nie wiem, dzisiaj sprawdze![]() Wyobrazcie sobie, ze bylam w najwiekszym centrum handlowym w Europie( tzn. przechodzilam przez nie kilka...nascie razy) dostalam drgawek, oczoplasu i ADHD i nic nie moglam kupicZrobilismy wycieczke tylko dla dzieci, czyli zadnych zakupow poza jedzeniem i piciem i zabawkami ewentualnie, wycieczki po miescie jezdzacymi kaczkami , ktore tez plywaly wesole miasteczka i wszystko co fajne dla dzieci Zadnych zakupow, rozumiecie
02.08.2011 Edytowane przez zabulek1 Czas edycji: 2011-08-22 o 10:01 |
|
|
|
|
#16072 | |
|
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
Cytat:
DD najdrobniejszy katar i ból gardła i jest tragedia...a kobiety często chodza do pracy chore... ehhh nie przejmuj sie kochana...oni tak musza bo inaczej nie byliby sobą...
|
|
|
|
|
#16073 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Planuję na początku przyszłego roku. Dokładnej daty jeszcze nie znam. Najbardziej boję się tego,że piersi będą twarde. Jakie są w tej kwestii wasze doświadczenia? Czy zależy to od implantów, czy sztuczne piersi same z siebie są twarde. Słyszałam opinię kolegi,że w dotyku nie przypominają ani trochę piersi naturalnych. Nie zniechęca mnie to do operacji,ale chciałabym poznać wasze zdanie. Pozdrawiam was drogie dziewczynki |
|
|
|
|
#16074 |
|
Wtajemniczenie
|
Witaj ashanti
![]() Moje sa twarde, ale ja jestem dopiero 3 tyg po operacji Podobno piersi miekna i napewno kolega troche przesadza ze wyczol sztuczne piersi
|
#16075 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dla mnie jest to bardzo ważne bo przy nim zawsze mi jakoś lepiej ![]() Cytat:
Zaczynam się bardzo bać bólu ogarnia mnie panika powoli....
|
|
#16076 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale moj brat chodził kiedyś z laską co miała implanty i mówił że było czuć, były twarde, zbite i nie poruszały się Z tego co pamiętam (znałam tą laskę) miała ona źle dobrany implant bo sama się wstydziła tego biustu swoją drogą jak można schrzanic op żeby wstydzić się później trzeba było????Nie wiem jaki to dr ja operował...
|
|
|
#16077 |
|
Zakorzenienie
|
Można schrzanic jak dziewczyna na sile chce co innego co jej doktor proponuje.
Tylko ze madry doktor nie powinien wtedy operowac. |
|
|
|
#16078 |
|
Zakorzenienie
|
Dokładnie moja Dr tak podchodzi do spr....zaproponowała mi kilka innych konsultacji, gdzie indziej bym miała pewność, że anatomki to nie jej widzi mi się
![]() Ja już wiem, że takie chcę bom się naoglądała ostatnio dużo takich
|
#16079 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
#16080 |
|
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!
|
Agatau !!! załadowałam zdjęcia, zobacz prosze te moje włosy
)) ale jaja...
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:07.

i SENSUEL

, popatrzy
, podrapie się po głowie i wmontuje to co trzeba 

, z pewnością pisałaś co tam się dzieje u Ciebie z tym prawuskiem. Z tego co pamiętam masz wizytę kontrolną u pielęgniarki? a nie da się z lekarzem jak poprosisz? Odpoczywaj sobie Skarbie ile się da, nie forsuj mięśni
.No ale niby jakim cudem ???Siedząc na sobie z ręką opartą o zagłówek
.
.Jak wychodziłam z domu do kliniki to obracał się na drugi bok i tyłkiem był wypięty do mnie....to go budzić smsami nie chciałam.
.