Powiekszenie piersi cz.6 - Strona 536 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-08-20, 16:49   #16051
klaudeczka2010
Zadomowienie

Dot.: Powiekszenie piersi cz.6

HEJKA SŁONKA..WPADAM JAK ZWYKLE NA SZYBKO ŻEBY DAĆ PO BUZIAKU!!!GRATULUJĘ NOWYCH NABYTKÓW DALMATYNCE(ale Ci dr zrobił niespodziankę) i SENSUEL

ja teraz 1 raz od 3lat jestem sama w domu BEZ DZIECI z mężem przez 4dni!!!!i po prostu korzystamy z życia!!ale fajnie jest!!!a dziś robię imprezkę urodzinową..postarzałam się 13sierpnia a dziś imprezka w klubiedla samych babwięc nie mam nawet czasu pisać,czytać do końca co u was!!piszę na szybko z pracy nawet!!!
AGATAU trzymam kciuki i CAŁUJUĘ WAS WSZYSTKIE!!!
Stary 2011-08-20, 17:03   #16052
Agatau88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez klaudeczka2010 Pokaż wiadomość
HEJKA SŁONKA..WPADAM JAK ZWYKLE NA SZYBKO ŻEBY DAĆ PO BUZIAKU!!!GRATULUJĘ NOWYCH NABYTKÓW DALMATYNCE(ale Ci dr zrobił niespodziankę) i SENSUEL

ja teraz 1 raz od 3lat jestem sama w domu BEZ DZIECI z mężem przez 4dni!!!!i po prostu korzystamy z życia!!ale fajnie jest!!!a dziś robię imprezkę urodzinową..postarzałam się 13sierpnia a dziś imprezka w klubiedla samych babwięc nie mam nawet czasu pisać,czytać do końca co u was!!piszę na szybko z pracy nawet!!!
My równiez przesyłamy buziaki
I przyjmij zyczenia urodzinowe, spoznione, ale wszystkiego najlepszego
Agatau88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-20, 17:41   #16053
gwendolinka
Zadomowienie

Foczka tak tak! to też prawda... ale np w poszukiwaniu mezczyzny zycia jest to czasami trudne. Mój kolega ostatnio powiedzial ze przy swojej inteligencji powinnam byc trzy tony brzydsza. I nie ma co się łudzic, że ludzie nie kieruja sie stereotypami- nawet Ci, ktorym sie wydaje ze nie A swoja droga : to tez lubie ten wizerunek

- 18.04.2011 Dr ES
325 Hp ESy florESy (.)(.)
gwendolinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-20, 18:53   #16054
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gwendolinka Pokaż wiadomość
Powiem tak
Na zdrowy rozum to mam piersi w sam raz-jak na siebie... Czasami chyba w kazdej kobiecie odzywa sie proznosc i cos takiego ze oo ta ma wieksze, skupia wieksza uwage i w ogole I by sie chcialo miec dekolt "jak Pamela" Nie moge powiedziec zebym nie byla zadowolona. Ostatnio mierzylam push up i w nim mialam cycki takie ze az sie sama do lustra usmiechnelam wiec mysle ze od czasu do czasu taki stanik mi starczy. Moze wiekszy biust na dluzsza mete bylby dla mnie meczacy. Jak i tak zmagam sie z "kompleksem blondynki" i wydaje mi sie ze przez to jak wygladam, wiekszosc osob nie traktuje mnie na tyle powaznie jak na to zasluguje .
Rospisalam się, ale ... biorac wszystkie za i przeciw... wieksze zrobie sobie po ciazy jak juz bede starsza (niz teraz) dojrzalsza kobieta. Zeby mnie tu nikt zle nie zrozumial...ja po prostu nie chcialam robic z biustu swojego "czołowego" atutu, ktory przyslanialby inne rzeczy. Póki co

Cytat:
Napisane przez Foczka 81 Pokaż wiadomość
Dom kupilam od znajomych, od dawna mam klucze i zostaly tylko ostatnie meble przewiezc.

No wlasnie, masz dzieci i to przy nich nie mozna niczego zaniedbac.
Jak pisze Daga, kazdy facet ma wady, moj akurat inne
Ale generalnie na ile sie pozwoli, na tyle sie on posunie, kobiety maja rozne metody dywersji

No wlasnie, bo ja tu czekam na twoje zdjecia do transformacji do usranej smierci nic nie nadchodzi
\
Właśnie Foczko -zgadzam się w zupełności, na ile się pozwoli tyle się ma. Kurka niby to takie proste- czemu nie dla wszystkich kobiet
A te fotki jak tylko będę miała to się będe uśmiechać . A na razie Ty byś fotki domku zrobiła - pochwal się kochana będziemy opijać

Cytat:
Napisane przez Agatau88 Pokaż wiadomość
I się zdam bo nawet nie wiem czy da mi anatomki czy okragle
Wiem tylko ze rozmiarowo od 360-445 więc nie bedzie wielki tyle ze ja coś tam swojego juz mam, a to się jednak inaczej patrzy jak ktoś już coś ma a jak ktoś nic nie ma.
O to będzie niespodzianka Ale wiesz, że te okragłe to Ty zasugerowałaś lekarzowi

---------- Dopisano o 18:46 ---------- Poprzedni post napisano o 18:43 ----------

Cytat:

I ja się przyłączam do życzeń urodzinowych i życzę udanej zabawy

---------- Dopisano o 18:53 ---------- Poprzedni post napisano o 18:46 ----------

Cytat:
Napisane przez gwendolinka Pokaż wiadomość
Foczka tak tak! to też prawda... ale np w poszukiwaniu mezczyzny zycia jest to czasami trudne. Mój kolega ostatnio powiedzial ze przy swojej inteligencji powinnam byc trzy tony brzydsza. I nie ma co się łudzic, że ludzie nie kieruja sie stereotypami- nawet Ci, ktorym sie wydaje ze nie A swoja droga : to tez lubie ten wizerunek
hihi- ale po co skoro możesz byc inteligenta i śliczna

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-20, 19:06   #16055
Agatau88
Zakorzenienie

MyaDiva
no ja zasugerowałam okraglaski
Ale wiem że Doktor postąpi i tak wg własnych upodobań
Stary 2011-08-20, 19:43   #16056
MyaDiva
Zakorzenienie

Cytat:
MyaDiva
no ja zasugerowałam okraglaski
Ale wiem że Doktor postąpi i tak wg własnych upodobań
Najważniejsze, że masz lekarza któremu można zaufać Pomyśli , popatrzy , podrapie się po głowie i wmontuje to co trzeba

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-20, 19:52   #16057
Agatau88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
Najważniejsze, że masz lekarza któremu można zaufać Pomyśli , popatrzy , podrapie się po głowie i wmontuje to co trzeba
Mam nadzieję
Stary 2011-08-21, 00:29   #16058
Vanessita
Zakorzenienie

Hej dziewczynki
Klaudeczko wszystkiego naj... naj... naj

U mnie im bliżej do op tym większe wątpliwości co do rozmiaru...Jestem pewna już anatomków. Ostatnio spotykam same cycatki i jednak anatomy wypadają dla mnie ciekawiej. Natomiast boję się mojej wkładki bo bardzo chciałabym mieć duże C, a piszecie mi, że z mojej C nie wyjdzie
No i jeszcze okresu nie dostałam także termin op przesunie się napewno o mc Jak poznam datę op to zmienicie dane na odliczance
Nie chcę żeby było mi ciężko z tym biustem...
Stary 2011-08-21, 00:56   #16059
kasa00
Raczkowanie

Hejka dziewczyny ja tak tylko przelotem pozdrawiam was wszystkie i zycze kolejnych sukcesow w pieknych nowych bimbalkach
kasa00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-21, 09:14   #16060
Agatau88
Zakorzenienie

Agatau88 26.08-5
anek799 14.09 - 24
amelia222 14.09-24
Vanessita 16.09- 26
grazia78 14.11-85
Nadinka2 19.12- 123
malinkac 19.12- 123

---------- Dopisano o 09:14 ---------- Poprzedni post napisano o 09:13 ----------

Cytat:
Napisane przez Vanessita Pokaż wiadomość
Hej dziewczynki
Klaudeczko wszystkiego naj... naj... naj

U mnie im bliżej do op tym większe wątpliwości co do rozmiaru...Jestem pewna już anatomków. Ostatnio spotykam same cycatki i jednak anatomy wypadają dla mnie ciekawiej. Natomiast boję się mojej wkładki bo bardzo chciałabym mieć duże C, a piszecie mi, że z mojej C nie wyjdzie
No i jeszcze okresu nie dostałam także termin op przesunie się napewno o mc Jak poznam datę op to zmienicie dane na odliczance
Nie chcę żeby było mi ciężko z tym biustem...
To jaki rozmiar rozważasz?
I czemu akurat o miesiac przesunie Ci się op?
Stary 2011-08-21, 09:25   #16061
anek799
Raczkowanie

Witam wszystkie babeczki
Czytam na bieżąco, ale mam gości na tydzień i czasu brak na pisanie, bo mi w kompa zaglądają
Życzę Wam miłego dnia i uciekam, bo za chwilę jadę do Zoo w Berlinie.

Ps. Nawet sobie nie wyobrażacie jaki lęk mnie ogarnia
Czasami mam myśli na co mi to wszystko i mam ochotę się wycofać. Po zabiegu muszę zająć się chatą i 2 małych dzieci. Czy dam radę?
Tak poza tym oglądałam program " brzydka strona piękna" i mnie sparaliżowało.
anek799 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-21, 09:45   #16062
Agatau88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anek799 Pokaż wiadomość
Witam wszystkie babeczki
Czytam na bieżąco, ale mam gości na tydzień i czasu brak na pisanie, bo mi w kompa zaglądają
Życzę Wam miłego dnia i uciekam, bo za chwilę jadę do Zoo w Berlinie.

Ps. Nawet sobie nie wyobrażacie jaki lęk mnie ogarnia
Czasami mam myśli na co mi to wszystko i mam ochotę się wycofać. Po zabiegu muszę zająć się chatą i 2 małych dzieci. Czy dam radę?
Tak poza tym oglądałam program " brzydka strona piękna" i mnie sparaliżowało.
A co było w tym programie?
Dasz radę Kochana
Stary 2011-08-21, 11:58   #16063
Sensuel
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez dagaa81 Pokaż wiadomość
Swoją drogą u mnie jest jasny podział obowiazków-mój TŻ zarabia zdecydowanie więcej ode mnie bo jest lekarzem-ja pracuję w służbach mundurowych i mam pracę od 7;30 do 15;30, wszystkie światki soboty i nd mam wolne, pieniądze też niewielkie-w porównaniu do niego-więc ja od niego nie oczekuję nic-niech pracuje i zarabia, i po sobie sprząta-no i jakieś tam typowo męskie rzeczy-ja robie resztę Nie mamy dzieci i to też jest różnica, bo niby co ja mam za obowiązki?? ugotować, posprzatac...takie bzdurki on ma dyzury i często całe dnie zapierdziela więc jakby wrócił z pracy i kazałabym mu jeszcze gary pozmywać to moim zdaniem byłoby to przegięcieale co tam...każdy facet inny...i każdy ma wady
Może to głupio zabrzmi,ale zadroszę Ci że nie masz dzieci.W tym sensie,że chciałabym się cofnąć o te kilka lat i żyć jak teraz tylko jeszcze we 2.Ale w sumie na krótko,taki tydzień może dwa .Dzieci sporo zmienianią,ale to chyba każdy wie kto dzieci już ma.

Cytat:
Napisane przez MyaDiva Pokaż wiadomość
Sensuel -byłam w albumiku widziałam uparciuszka , z pewnością pisałaś co tam się dzieje u Ciebie z tym prawuskiem. Z tego co pamiętam masz wizytę kontrolną u pielęgniarki? a nie da się z lekarzem jak poprosisz? Odpoczywaj sobie Skarbie ile się da, nie forsuj mięśni im więcej będziesz odpoczywać tym szybciej dojdziesz do siebie. Musisz sobie dac tydzień- dwa, no nie da się inaczej. Skoro nikt się nie martwi o Ciebie- musisz sama o sobie pomyśleć. Odpoczywaj bo jesteś po operacji! Koniec i kropka bo dupsko zlejemy
Mya....ale to zniknie,prawda ???
Jutro jadę do kliniki zapytać,czy powinnam się denerwować czy też nie.I może mi powiedzą co to jest i co się stało ??Najwyżej każa mi przyjść we środę,to już będzie mi jakby lepiej. Nadal widać różnicę w wielkości a w ubraniach obcisłych to już nawet baardzo.
Dziwne jest to że nadal pagórek jest i nawet nie wiem czy się zmniejsza czy nie,bo jak tak to bardzo powoli.Nic mnie już nie boli i nie mam tych przykurczy śmiesznych,ale cała w strachu jestem,bo ostatnio zaczełam już nawet myśleć czy oby implant mi się nie przemieścił .No ale niby jakim cudem ???Siedząc na sobie z ręką opartą o zagłówek .
Stary 2011-08-21, 12:59   #16064
Agatau88
Zakorzenienie

Sensuel
ale Ty masz Kochana okragły implant, one nie przekręcają się chyba.
Poza tym jestes swiezo po zabiegu, nie martw się, a zapytaj doktora, od tego przecież jest.
Stary 2011-08-21, 14:32   #16065
dagaa81
Raczkowanie

Cytat:
Sensuel
ale Ty masz Kochana okragły implant, one nie przekręcają się chyba.
Poza tym jestes swiezo po zabiegu, nie martw się, a zapytaj doktora, od tego przecież jest.
Przekręcić to się nie przekręci ale przemieścić może...wydaje mi się że jest to opuchnięte ale lepiej spytać dr...
dagaa81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-21, 20:34   #16066
Vanessita
Zakorzenienie

Cytat:

To jaki rozmiar rozważasz?
I czemu akurat o miesiac przesunie Ci się op?
Ja bym chciała duże C jak tak można napisać Dr mówi, że przy moim wzroście 177cm tak wyjdzie ale Wy tu kochane piszecie inaczej a nie chciałabym by mnie obciążały za bardzo ....
A opóźni mi się o mc bo najpierw muszę poczekać na okres, a ten spóźnia mi się i tak czekam.... jak się pojawi dzwonię do dr umawiać datę op....w tym czasie załatwiam implanty, badania itp....także tak to jakoś wyjdzie..

Achaaaa...i jeszcze jedna rzecz"- mój TŻ koniecznie musi przy tym być i bez jego obecności nic nie ruszamy....a będzie najprędzej pod koniec września
Stary 2011-08-21, 20:48   #16067
dagaa81
Raczkowanie

Cytat:
Ja bym chciała duże C jak tak można napisać Dr mówi, że przy moim wzroście 177cm tak wyjdzie ale Wy tu kochane piszecie inaczej a nie chciałabym by mnie obciążały za bardzo ....
A opóźni mi się o mc bo najpierw muszę poczekać na okres, a ten spóźnia mi się i tak czekam.... jak się pojawi dzwonię do dr umawiać datę op....w tym czasie załatwiam implanty, badania itp....także tak to jakoś wyjdzie..

Achaaaa...i jeszcze jedna rzecz"- mój TŻ koniecznie musi przy tym być i bez jego obecności nic nie ruszamy....a będzie najprędzej pod koniec września
Mój na mnie na korytarzu czekał i jak się obudziłam był przy mniea bał się 100 razy bardziej ode mnie...
Stary 2011-08-22, 09:07   #16068
ashanti22
Przyczajenie

Cześć dziewczyny!
Mam nadzieje,że tym razem któraś z was mi odpowie. Na prawdę decyzja o podjęciu się operacji powiększenia piersi nie jest łatwa, a nie mam koleżanek, których mogę poradzić się na ten temat, więc proszę o skupienie. Generalnie wybrałam (teoretycznie) klinikę ARTMED w Krakowie i doktora Tomasza Kasprzyka. Czy którakolwiek z was wie coś może na temat tego lekarza? Jakie są efekty jego pracy, podejście do pacjenta itd.? Słyszałam jedynie,że wkłada pacjentkom za małe implanty, co mówiąc szczerze, spodobało mi się, bo nie zależy mi na efekcie "wielkich balonów", tylko na naturalnie wyglądających piersiach. Z resztą mój facet zabiłby mnie gdybym wróciła do domu z piersiami jak Pamela I tak nie był zbytnio zadowolony z mojej decyzji o powiększeniu piersi... Nie rozumiem tego zbytnio.
W każdym razie, bardzi liczę na waszą pomoc.
ashanti22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-22, 09:20   #16069
Agatau88
Zakorzenienie

Agatau88 26.08-4
anek799 14.09 - 23
amelia222 14.09-23
Vanessita 16.09- 25
grazia78 14.11-84
Nadinka2 19.12- 122
malinkac 19.12- 122

---------- Dopisano o 09:20 ---------- Poprzedni post napisano o 09:18 ----------

Cytat:
Napisane przez ashanti22 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny!
Mam nadzieje,że tym razem któraś z was mi odpowie. Na prawdę decyzja o podjęciu się operacji powiększenia piersi nie jest łatwa, a nie mam koleżanek, których mogę poradzić się na ten temat, więc proszę o skupienie. Generalnie wybrałam (teoretycznie) klinikę ARTMED w Krakowie i doktora Tomasza Kasprzyka. Czy którakolwiek z was wie coś może na temat tego lekarza? Jakie są efekty jego pracy, podejście do pacjenta itd.? Słyszałam jedynie,że wkłada pacjentkom za małe implanty, co mówiąc szczerze, spodobało mi się, bo nie zależy mi na efekcie "wielkich balonów", tylko na naturalnie wyglądających piersiach. Z resztą mój facet zabiłby mnie gdybym wróciła do domu z piersiami jak Pamela I tak nie był zbytnio zadowolony z mojej decyzji o powiększeniu piersi... Nie rozumiem tego zbytnio.
Ja nie znam doktora Kasprzyka i nie pomogę. Słyszałam tylko że jest bardzo dobrym fachowcem.
Kiedy będziesz miec operację?
Stary 2011-08-22, 09:49   #16070
Sensuel
Wtajemniczenie

Cytat:
Cześć dziewczyny!
Ja o nim nie słyszałam i nie wypowiem się.Ale może poszukaj w necie na jakiś forach opini na jego temat.Skoro jest dobrym fachocem tzn.że musi mieć jakieś pacjentki,które być może napisały coś o nim w sieci.

Cytat:
Mój na mnie na korytarzu czekał i jak się obudziłam był przy mniea bał się 100 razy bardziej ode mnie...
Fajnie masz ,mój to spał kamiennym snem w domu jak ja byłam krojona.Zero zainteresowania z jego strony,a jak się odezwałam to pretensje,że nie napisałam nawet smsa .Jak wychodziłam z domu do kliniki to obracał się na drugi bok i tyłkiem był wypięty do mnie....to go budzić smsami nie chciałam.

Cytat:

Co do okresu to ja w 3 dniu @ byłam operoana.Jak widać @ ma niewiele wspólnego z powiększaniem piersi.Wg. duńskich lekarzy @ nie przeszkadza w tym zupełnie.

A ja byłam właśnie w klinice pokazać moje skarby i pielęgniarka powiedziała,że nic im nie dolega .Nie są twarde,nie ma zaczerwienienia,nie bolą i są na swoim miejscu.Także mogę spokojnie spać.Ale pwoiększona prawa jest,bo być może na skutek tego bólu/skurczu co miałam w poniedziałek wytworzyła się woda.Ale ona się wchłania i pierś wróci do normy .W środę mam przyjść normalnie na planowaną kontrolę,a za 3 miesiące do lekarza na kontrolę.
No to uspokojona jestem,bo ja osobiście mam wrażenie,że ona się już normalizuje,że tak to określę.Kamień z serca....
Stary 2011-08-22, 09:52   #16071
zabulek1
Wtajemniczenie

Cytat:

Hej staruszko
Wysylam zyczenia spoznione, ale szczere I milej zabawy z mezusiem:jupi :

Wrocilam w nocy z Liverpool i bylam tak zmeczona ta wycieczka, ze jak poszlam sie umyc i wypuscilam panienki, to myslalam, ze na twarz padne, bo takie wiiiieeeellkie jakies byly, jak nigdy dotad Moze bylam tak zmeczona i mialam zwidy??? Nie wiem, dzisiaj sprawdze
Wyobrazcie sobie, ze bylam w najwiekszym centrum handlowym w Europie( tzn. przechodzilam przez nie kilka...nascie razy) dostalam drgawek, oczoplasu i ADHD i nic nie moglam kupic
Zrobilismy wycieczke tylko dla dzieci, czyli zadnych zakupow poza jedzeniem i piciem i zabawkami ewentualnie, wycieczki po miescie jezdzacymi kaczkami , ktore tez plywaly wesole miasteczka i wszystko co fajne dla dzieci Zadnych zakupow, rozumiecie Mi sie chcialo plakac, jak przechodzilam przez to centrum, a na kazdej wystawie widzialam pelno fajnych ciuszkow

Edytowane przez zabulek1
Czas edycji: 2011-08-22 o 10:01
zabulek1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-22, 09:54   #16072
Darling15
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!

Cytat:
Napisane przez Sensuel Pokaż wiadomość
żabula...tylko pozazdrościć .
Ile czasu szwy muszą być zaklejone ? Ja nadal noszę plasterki,bo mam rozpuszczalne i nie wiem czy już pora się ich pozbyć czy do kontroli środowej je potrzymać ?

U mnie nadal prawa większa od lewej,siniak powoli znika i zmienia kolory.Czyli generalnie bez zmian.
A dzisiaj w dodatku TŻ mnie tak wku.....ł,że aż nie wytrzymałam.Normalnie nie ma dla niego żadnej świętości wobec mnie.Zastanawiam się jak bardzo powanie musiałabym być chora,że bym nie musiała robić tego co zazwyczaj robię.Jego obowiązki domowe ograniczają się jedynie do zaprowadzenie 1 dziecka do opiekunki i przyprowadzenie do domu no i kąpanie.Z czego muszę go prosić o tą kąpiel już grubo wczesniej,a czasami i tak tego nie zrobi,bo przed pracą (na noc pracuje) ma ważniejsze sprawy.
Normalnie dzisiaj już się łzami zalałam,bo cały dom i tak na mojej głowie a ja nawet nie mam jak odpocząć po op.Ciekawe czy jak bym leżała obłożnie chora w łóżku to też kazałby mi się dziećmi zajmować i obiad gotować .Tylko jak jego głowa boli to calusi dzień w łóżku lezy i nawet z nami nie je obiadu,bo on umiera.Nosz kur....a rozwala mnie takie zachowanie....

To sobie powyrzucałam co miałam w sobie ,eh lepiej mi
faceci... zawsze tak jest...kiedy oni choruja to jest koniec świata DD najdrobniejszy katar i ból gardła i jest tragedia...a kobiety często chodza do pracy chore... ehhh nie przejmuj sie kochana...oni tak musza bo inaczej nie byliby sobą...
Darling15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-22, 09:59   #16073
ashanti22
Przyczajenie

Cytat:
Agatau88 26.08-4
anek799 14.09 - 23
amelia222 14.09-23
Vanessita 16.09- 25
grazia78 14.11-84
Nadinka2 19.12- 122
malinkac 19.12- 122

---------- Dopisano o 09:20 ---------- Poprzedni post napisano o 09:18 ----------

Ja nie znam doktora Kasprzyka i nie pomogę. Słyszałam tylko że jest bardzo dobrym fachowcem.
Kiedy będziesz miec operację?

Planuję na początku przyszłego roku. Dokładnej daty jeszcze nie znam. Najbardziej boję się tego,że piersi będą twarde. Jakie są w tej kwestii wasze doświadczenia? Czy zależy to od implantów, czy sztuczne piersi same z siebie są twarde. Słyszałam opinię kolegi,że w dotyku nie przypominają ani trochę piersi naturalnych. Nie zniechęca mnie to do operacji,ale chciałabym poznać wasze zdanie.

Pozdrawiam was drogie dziewczynki
ashanti22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-22, 10:05   #16074
zabulek1
Wtajemniczenie

Witaj ashanti
Moje sa twarde, ale ja jestem dopiero 3 tyg po operacji Podobno piersi miekna i napewno kolega troche przesadza ze wyczol sztuczne piersi Naczytalam sie troche i podobno ktos kto nie wie nie jest w stanie wyczuc Ale to tez pewnie zalezy od efektu, bo sa dziewczyny , ktore chca naturalnego efektu, a sa i takie , ktore pragna, aby ich piersi wygladaly na nienaturalne
Stary 2011-08-22, 10:14   #16075
Vanessita
Zakorzenienie

Cytat:
Mój mówi, że chce być przy mnie bo to może być ostatni raz kiedy widzi mnie żywą
Dla mnie jest to bardzo ważne bo przy nim zawsze mi jakoś lepiej
Cytat:
Napisane przez Sensuel Pokaż wiadomość

Co do okresu to ja w 3 dniu @ byłam operoana.Jak widać @ ma niewiele wspólnego z powiększaniem piersi.Wg. duńskich lekarzy @ nie przeszkadza w tym zupełnie.
.
W przypadku mojej Dr chodzi raczej o lepszą krzepliwość krwi, a co za tym idzie, lepsza rekonwalestencja... ale wiem, że różnie lekarze op wykonują....

Zaczynam się bardzo bać bólu ogarnia mnie panika powoli....
Stary 2011-08-22, 10:22   #16076
dagaa81
Raczkowanie

Cytat:
Planuję na początku przyszłego roku. Dokładnej daty jeszcze nie znam. Najbardziej boję się tego,że piersi będą twarde. Jakie są w tej kwestii wasze doświadczenia? Czy zależy to od implantów, czy sztuczne piersi same z siebie są twarde. Słyszałam opinię kolegi,że w dotyku nie przypominają ani trochę piersi naturalnych. Nie zniechęca mnie to do operacji,ale chciałabym poznać wasze zdanie.

Pozdrawiam was drogie dziewczynki
Moje sa miękkie i nawet moj TŻ jak mnie dotyka to mówi że są super bo wogóle nie czuć i nie widać że mam implanty Ale moj brat chodził kiedyś z laską co miała implanty i mówił że było czuć, były twarde, zbite i nie poruszały się Z tego co pamiętam (znałam tą laskę) miała ona źle dobrany implant bo sama się wstydziła tego biustu swoją drogą jak można schrzanic op żeby wstydzić się później trzeba było????Nie wiem jaki to dr ja operował...
Stary 2011-08-22, 10:27   #16077
Agatau88
Zakorzenienie

Można schrzanic jak dziewczyna na sile chce co innego co jej doktor proponuje.
Tylko ze madry doktor nie powinien wtedy operowac.
Stary 2011-08-22, 10:30   #16078
Vanessita
Zakorzenienie

Dokładnie moja Dr tak podchodzi do spr....zaproponowała mi kilka innych konsultacji, gdzie indziej bym miała pewność, że anatomki to nie jej widzi mi się
Ja już wiem, że takie chcę bom się naoglądała ostatnio dużo takich
Stary 2011-08-22, 12:04   #16079
dagaa81
Raczkowanie

Cytat:
Można schrzanic jak dziewczyna na sile chce co innego co jej doktor proponuje.
Tylko ze madry doktor nie powinien wtedy operowac.
dokładnie tak było z tą laską
Stary 2011-08-22, 12:49   #16080
dragon_lady
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!

Agatau !!! załadowałam zdjęcia, zobacz prosze te moje włosy )) ale jaja...
dragon_lady jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości