|
|
#2581 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: wymarzony pierścionek część XXI
Cytat:
![]() Cytat:
A u mnie jest taka duchota że ledwo dycham. Marzę o deszczu
|
|
#2582 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() edit: nie wklejam w klubie bo nie wiem jak? Nie ma tam opcji tak jak tutaj. Edytowane przez czarna.noc Czas edycji: 2011-08-19 o 16:08 |
|
|
|
|
#2583 |
|
Zakorzenienie
|
No i leje..w sekundzie się zrobiło czarno i chłodno.
Lubie to ![]() Odebrałam dziś badania i mam cukier na granicy dolnej normy- pewnie dlatego muszę rano zjeść łychę miodu coby w ogóle funkcjonować
|
#2584 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Naparwde zjadasz rano lyzke miodu?
|
|
|
|
|
#2585 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po dużej łyżeczce na kanapkę- a jem dwie.Dziś jeszcze 3 prosto do buzi załadowałam.
|
|
#2586 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Nocko ja tabsów nie biorę miesiąc i czuję różnicę w żyłach, powoli zaczynają mnie mniej boleć i nie puchną. Kotku |
|
|
|
#2587 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Np. jestem na SB, ale dziś absolutnie nie miałam czasu nic przygotować, więc oprócz śniadania o 7 w postaci owsianki i obiadu o 17 w postaci zupy ogórkowej (nikoniecznie dietetycznej, robionej przez babcię TŻ) pochłonęłam tylko na szybko dwa kawałki ciasta. Więc słabo widzę moje odchudzanie się. Niektóre kobiety z dzieckiem zrobią zakupy, ugotują potem obiad, jeszcze posprzątają i może nawet pomalują paznokcie. Ja zupełnie tego nie ogarniam Cytat:
![]() Cytat:
Dla mnie też W życiu nie zrobiłam żadnego ciasta ![]() Cytat:
Zawsze na wyjazdach, gdy jest szwedzki stół, zaczynam od pierwszych dni jakieś wędliny, sery, warzywa... Ale po krótkim czasie mam na talerzu dżemiki, miód, tosty albo właśnie naleśniki - i tak już zostaje do końca wyjazdu ![]() Cytat:
![]() Po kimś ten zapał i talent kucharski musiałaś odziedziczyć ![]() Cytat:
![]() Idę czytać
|
||||||
|
|
|
#2588 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aktualnie na topie z imion dla dziewczynek jest Lena .To przekonanie że jak je się na słodko to będzie dziewczynka jakoś się chyba nie sprawdza...moje 2 przyjaciółki jadły jak ja i mają chłopaków
|
|
#2589 |
|
Zakorzenienie
|
o, Lena bardzo ładne
|
#2590 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Lenka bardzo ładnie. U nas w tym roku Lena razem z JUlią były najczęsciej wybieranymi imionami w miesicie
|
|
|
|
#2591 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak jeszcze mi się pomyślało z tymi przesądami- dziewczynka niby urodę zabiera- a ja wyjątkowo dobrze wyglądam
|
|
#2592 |
|
Zakorzenienie
|
Haniu moja koleżanka tez cudnie wyglądała i ma córcię
|
|
|
|
#2593 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć,
Butter dzięki za podpowiedź ![]() Nocko pieknie tam ![]() kotku
|
#2594 |
|
Zadomowienie
|
Cześć,
znowu dawno mnie nie było, jakoś nie umiem sobie zorganizować czasu ostatnio. Najpierw zamieszanie z samochodem, potem w pracy. Już się cieszyłam że mam dwa dni urlopu (czwartek i piątek) i co? W środę byłam w pracy prawie do 19 a i tak w czwartek rano na urlopie musiałam tam zawitać i myślałam że pozabijam ludzi. Nie wiem czy mam po co wracać do pracy bo organizowałam imprezę na 150 osób z firmy. lista gości potwierdzona a dzień przed się okazuje że ileśtam osób nie jedzie bo coś tam. Zwariować można Poza tym babcia mojego TŻ jest chora na raka. W zeszłym tygodniu wzięli ją do szpitala bo już nie mogła ani jeść ani pić ale w piątek ją wypuścili. Wygląda nieźle i TŻ jej obiecał że jak będziemy na urlopie (za miesiąc) to ją jeszcze odwiedzimy. Matko, żebyście wy widziały radość w jej oczach jak to usłyszała. Taka była szczęśliwa, że jak wsiadłam do samochodu to się rozpłakałam. To taka dobra kobiecinka jest. Tak jej żal, że życie pracowała na wsi i się męczyła a teraz ma małe prawnuki i może odpocząć i spędzać z nimi czas to tego czasu nie ma. Straszne to jest. Mam nadzieję, że jeszcze zdążymy ją odwiedzić.... A tak z innej beczki. Mam pytanie. Normalnie odbarwiły mi się paznokcie od lakierów, da się coś z tym coś zrobić?
|
|
#2595 |
|
Zakorzenienie
|
pzs1 bardzo współczuję. A jakie są rokowania lekarzy?? Jaki to rak??
|
|
|
|
#2596 |
|
Zakorzenienie
|
cześć.
kotku,pzs1
|
|
#2597 |
|
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny
Dawno nie zaglądałam a tu taakie nowiny ![]() U mnie wszystko po staremu, siedzę w domu z małą i czasami mam ochotę siąść i płakać ale tak naprawdę cenię każdą chwilę, którą mogę spędzić z nią w domu. No i jak słyszę słowo "mama" to cała złośc momentalnie przechodzi Haniu gratulacje Żelixa w brzuszku No i koniecznie daj znać po dzisiejszej wizycie. Co do dolegliwości ciążowych to u mnie było podobnie, na nudności troszkę pomaga jak zjesz cokolwiek zanim jeszcze wyjdziesz z łóżka ![]() psz przytulam Madzia gratulacje zdania egzaminu i przedłużenia umowy Butter super, że udało Ci się w końcu coś znaleźć no i podziwiam za chęci kontynuowania nauki. Twój kierunek był kie4dyś również moim wymarzonym ale chyba już mi przeszło ![]() goosiu wszystkiego dobrego na nowej drodze życia, spóźnione ale szczere życzenia wielu pięknych chwil razem. Tak cicho proszę o możliwość obejrzenia zdjęć z dnia Twojego ślubu ![]() Nocko dobrze że już po chorobie a co do wielkich tabletek to ja też mam fobię. Kiedyś mi taka wielka kobyła stanęła w przełyku i pół dnia ją tam czułam. aaa i Barcelona piękna. Asiuk jeśli to Cię pocieszy to ja również nie ogarniam tego wszystkiego. Pewnie gdyby nie to, że mam rodziców blisko i zawsze ktoś może zejść na tą godzinkę przypilnować Oliwki to bym siedziała w syfie i bez jedzenia w domu. Moja mała robi się mobilna i w tym momencie potrzebuje maximum mojej uwagi, dodaj do tego ogarnięcie domu, ugotowanie trzech obiadów, jakieś zakupy, spacer z dzieckiem i czasem ogarnięcie siebie to po prostu bywa że macham ręką bo "nie ogarniam tej kuwety" ![]() Twin 3 tygodnie szybko zlecą a teraz dobrze jest sobie poodpoczywać bo jak pojawi się synek na świecie to może być z tym ciężko ![]() Zuzaneczko rozumiem Twoje rozczarowanie brakiem córeczki w brzuchu ale chłopaków łatwiej wychować. Ja jak myślę o tym co będzie jak ta moja "mała diablica" będzie dorastała to od razu siwieję ![]() Emilko gratuluję zrzucenia wagi i przykro mi, że nie załapałaś się na tą dotację. xzora jak czytam o Twoim bieganiu to sama mam ochotę zacząć. A jak tam Twoja noga? kotku przykro mi z powodu choroby teściowej. Przytulam. jodie super, że masz już decyzję zgodną z Twoimi oczekiwaniami. Jeszcze jedna instancja i będziesz miała już to za sobą ![]() misku co u Ciebie? Dorinko ale się wkręciłaś w politykę, Gratulacje sukcesów!! Odnośnie ostatnio poruszanego tutaj zrzucania wagi to w końcu udało mi się wziąć za siebie i na razie 8 kilo już za mną. Odchudzam się tym nieszczęsnym Dukanem, któremu jeszcze niedawno byłam sama przeciwna ale mam sporo do zrzucenia ( i mówiąc sporo nie mam na myśli 10 kilo) i po prostu rozważając za i przeciw zdecydowałam się na niego.
[vichy]263566[/vichy] Niechaj Bóg ma w swej opiece człowieka, który Cię naprawdę pokocha. Złamiesz mu serce, śliczna moja, okrutna, psotna kotko, która tak jest nieuważna i pewna siebie, że nie stara się nawet osłaniać swoich pazurków. http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008080201001030.png Edytowane przez niuniuniau Czas edycji: 2011-08-22 o 09:09 |
|
|
|
#2598 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Na paznokcie: domowo mozna moczyc w soku z cytryny, kosmetycznie jest cos takiego: http://sklep.looksus.pl/lakiery-pazn...ce-c-3_24.html ale nie wiem, czy dziala, nie uzywalam. A uzywasz bazy pod ciemne lakiery? ---------- Dopisano o 09:23 ---------- Poprzedni post napisano o 09:19 ---------- Niuniuniau, dzieki ![]() Odnosnie jeszcze do wagi: ja schudlam 3 kg w 1,5 tyg przez ta przekleta chorobe. Tylko ze ja wcale nie chcialam sludnac... teraz znow na liczniku mam 4 z przodu, a nie 5 ... ejstem zalamana, bo wygladam strasznie. Plus opalenizna, nie taka mocna, ale jednak - koszmar. Dzis wzorem Emi ide sciac wlosy, mam za dlugie przy mojej chudej buzi ;] |
|
|
|
|
#2599 |
|
Zakorzenienie
|
heloo
Niuniu ale się opisałaś ![]() Mój Żelix już jest oficjalnie płodem- więc nie nazywam go już tak ![]() Mini mdłości miałam tylko przez tydzień- przeszło samo jak ręką odjął ![]() Powodzenia z Dukanem ... i w ogarnianiu Kuwety
|
#2600 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Niu witaj i dziękuję ![]() A ja dalej nie mam @
|
|
|
|
#2601 | |
|
Zakorzenienie
|
Cześć..
psz1, dużo zdrowia dla babci TŻ... Pojawiaj się częściej ![]() Cytat:
![]() Madziu, chyba Ty prosiłaś - wstawiłam muffinkowe zdjęcia na nasz wątek... niuniu, powodzenia na diecie 8 kg w dół to super wynik ![]() Ja ostatnio przeżywam dietetyczne załamanie....
|
|
|
|
|
#2602 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Pisałyście o negatywnych skutkach ciąży, do tego dzisiaj rehabilitant mnie nastraszył, że przy moim kręgosłupie z ciążą będę miała przewalone. No, ale na razie nie planuję, więc nie ma co się martwić na zapas. Cytat:
kotku,pzs1, strasznie mi przykro. Edytowane przez xzora Czas edycji: 2011-08-22 o 11:19 |
||
|
|
|
#2603 |
|
Zakorzenienie
|
butter jak nie przyjdzie jeszcze w ciągu 2 tyg to się chyba wybiorę do gina.
Xzora tydzień mi się spóźnia. |
|
|
|
#2604 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A na pewno możesz biegać? Ja odważnie wybrałam się wczoraj na wrotki...i dziś nie bolą mnie kolana - super!! ![]() No domyślam się Madziu, że o to chodzi, ale nie wiem po co iść wywoływać okres...dlatego pytam, po co chcesz.... |
|
|
|
|
#2605 |
|
Zakorzenienie
|
tzn??
Madziu spokojnie - po odstawieniu tabletek może Ci się spóźniac to 2 tyg.
|
#2606 |
|
Zakorzenienie
|
Haniu dlatego z wybraniem się do gina poczekam jeszcze 2 tygodnie (czyli mi się będzie wtedy @ spóźniał 3 tyg).
Butter nie wiem, ale chyba jak @ nie będę miała tyle czasu to warto się przejść po jakąś luteinę. Zresztą jak coś to gin sam zdecyduje. Czytałam, ze czasami @ może się zablokować i wtedy po luteinie sie odbloku i dalej jest spoko. |
|
|
|
#2607 | |
|
Zakorzenienie
|
Ciągnie mnie do grzeszków, czasem nie umiem się oprzeć....
i przybył mi 1 kg.... ![]() Cytat:
Poza tym ja jestem zdania, że zdrowy organizm sam sobie wszystko reguluje i reaguje, kiedy jest gotowy. Nie ma sensu w to ingerować. Na Twoim miejscu zrobiłabym jeszcze jeden test, a jak wyjdzie neg., to czekałabym spokojnie na @ |
|
|
|
|
#2608 |
|
Zakorzenienie
|
Poczekam jeszcze kilka dni i powtórze test
|
|
|
|
#2609 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Przecież odchudzałaś się zdrowo wiec nie powinno sie tak dziać .
|
|
#2610 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko jakoś ciężko mi się ostatnio powstrzymać od grzeszenia chyba zacznę się wiązać ![]() W ogóle ostatnio mi źle i smutno...więc zażeram chyba smutki ![]() mam nadzieję, że uda mi się w miarę regularnie chodzić na te wrotki - bałam się, że będą bolały mnie kolana, ale jest ok, więc to dobrze wróży
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:46.

nie moglam polknac i juz. TZ mnie prawie zamordował...
nie mam pojecia.....tyle u mnie...czytam sobie co piszecie ale nie mam nawet sily odpisac....mam nadzieje ze teraz bedzie juz tylko lepiej...

chyba zacznę się wiązać