wymarzony pierścionek część XXI - Strona 87 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-08-19, 15:32   #2581
hania811
Zakorzenienie

Dot.: wymarzony pierścionek część XXI

Cytat:
Napisane przez zuzaneczka Pokaż wiadomość
żyje w przekonaniu że jest pępkiem świata i we wszystkim jest naj. Największa egoistka jaką znam. Do tego oczekuje pochwał na każdym kroku.... szkoda słów.
To ciekawy przypadek
Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość
Teraz to wszystko nie jest takie proste, sprawy się pokomplikowały...ale nie chcę pisać tutaj konkretnie...

W każdym razie, ciężko unikać kontaktów, jak Ci ktoś wiecznie tyłek zawraca....

Pomarudziłam Wam w klubie

---------- Dopisano o 15:29 ---------- Poprzedni post napisano o 14:17 ----------

Jest piątek...15:30.... więc oczywiście u mnie zaczął lać deszcz
To idę czytać.

A u mnie jest taka duchota że ledwo dycham.
Marzę o deszczu
hania811 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-19, 15:58   #2582
czarna.noc
Wtajemniczenie

Cytat:
wklej jakieś fotki co? mnie się Barcelona marzy Byłam kiedyś ale kilka godzin, zakochałam się w Gaudim i chcę jeszcze. Tylko na razie nie mam możliwości.
Wklejam w klubie
edit: nie wklejam w klubie bo nie wiem jak? Nie ma tam opcji tak jak tutaj.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1.jpg (161,4 KB, 9 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2.jpg (210,6 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 3.jpg (214,9 KB, 10 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 4.jpg (124,1 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 5.jpg (117,1 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 6.jpg (162,6 KB, 9 załadowań)

Edytowane przez czarna.noc
Czas edycji: 2011-08-19 o 16:08
czarna.noc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-19, 16:06   #2583
hania811
Zakorzenienie

No i leje..w sekundzie się zrobiło czarno i chłodno.
Lubie to

Odebrałam dziś badania i mam cukier na granicy dolnej normy- pewnie dlatego muszę rano zjeść łychę miodu coby w ogóle funkcjonować
Stary 2011-08-19, 16:10   #2584
czarna.noc
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez hania811 Pokaż wiadomość
No i leje..w sekundzie się zrobiło czarno i chłodno.
Lubie to

Odebrałam dziś badania i mam cukier na granicy dolnej normy- pewnie dlatego muszę rano zjeść łychę miodu coby w ogóle funkcjonować
U mnie tez zaczelo wiac jak szalone. A podobno jade dzis na dzialke do znajomych...

Naparwde zjadasz rano lyzke miodu?
Stary 2011-08-19, 16:27   #2585
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czarna.noc Pokaż wiadomość
U mnie tez zaczelo wiac jak szalone. A podobno jade dzis na dzialke do znajomych...

Naparwde zjadasz rano lyzke miodu?
Nom Po dużej łyżeczce na kanapkę- a jem dwie.
Dziś jeszcze 3 prosto do buzi załadowałam.
Stary 2011-08-19, 18:54   #2586
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cześć

Nocko ja tabsów nie biorę miesiąc i czuję różnicę w żyłach, powoli zaczynają mnie mniej boleć i nie puchną.

Kotku

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-19, 21:22   #2587
asiuk
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez miskowa Pokaż wiadomość
jak byś musiała to byś ogarnęła. Zauważyłam, że organizacja się polepsza, jesli jest potrzeba i większa motywacja w postaci dziecka
Jakoś nie zauważyłam
Np. jestem na SB, ale dziś absolutnie nie miałam czasu nic przygotować, więc oprócz śniadania o 7 w postaci owsianki i obiadu o 17 w postaci zupy ogórkowej (nikoniecznie dietetycznej, robionej przez babcię TŻ) pochłonęłam tylko na szybko dwa kawałki ciasta. Więc słabo widzę moje odchudzanie się. Niektóre kobiety z dzieckiem zrobią zakupy, ugotują potem obiad, jeszcze posprzątają i może nawet pomalują paznokcie. Ja zupełnie tego nie ogarniam

Cytat:
Napisane przez czarna.noc Pokaż wiadomość
Hehe, te tabletki to masakra. Pierwszego dnia sie udlawilam połówką, drugiego siedzialam pol godziny przy stole, gdzie lezala w calości i mnie straszyla nie moglam polknac i juz. TZ mnie prawie zamordował...
Ja mam najgorzej z tabletkami okrągłymi

Cytat:
Napisane przez kotekk81 Pokaż wiadomość
Czesc

jeszcze zyje....
w wielkim skrocie: bylismy nad morzem na wczasach (przy okazji zaliczylismy chrzest bratanka) Pogoda nam dopisala ale nie mielismy za duzo czasu bo pojechalismy z piatku na sobote a ze srody na czwartek juz musielismy wracac....niestety dostalismy bardzo niemily telefon....tesciowa trafila do szpitala....zeby za duzo nie pisac....wykryto guza-gruczolak przysadki- traci wzrok, boli ja glowa....operacja potrzebna natychmiast niestety problem jest jeszcze jeden....tesciowa ma chore serce, jest zakwalifikowana do operacji na pazdziernik, potrzebna jest zgoda kardiologa na operacje guza. Nie mozna przyspieszyc operacji serca bo daja tesciowej 3% szans na przezycie operacji....jak zoperuja guza tesciowa ma 50% szans na przezycie (ze serce wytrzyma).....no i od tej pory jest masakra, wychodze rano, wracam wieczorem, jedze laze, pytam, zalatwiam....juz nie mam sily...i jeszcze dzis w nocy zmarl dziadek Tzta, ojciec tesciowej....pogrzeb w niedziele....jak to powiedziec tesciowej nie mam pojecia.....tyle u mnie...czytam sobie co piszecie ale nie mam nawet sily odpisac....mam nadzieje ze teraz bedzie juz tylko lepiej...
Bardzo mi przykro.

Cytat:
Niby banalny...ale jednak dla mojego męża to filozofia
Dla mnie też W życiu nie zrobiłam żadnego ciasta

Cytat:
Napisane przez miskowa Pokaż wiadomość
Ja mam ostatnio fazę na słodkie śniadania i w weekendy robimy obowiązkowo pancakesy
Ja uwielbiam słodkie śniadania Zawsze na wyjazdach, gdy jest szwedzki stół, zaczynam od pierwszych dni jakieś wędliny, sery, warzywa... Ale po krótkim czasie mam na talerzu dżemiki, miód, tosty albo właśnie naleśniki - i tak już zostaje do końca wyjazdu

Cytat:
Dla mnie ostatnio żadne inne śniadania jak na słodko nie istnieją Dostałam od mamy 2 słoje miodu więc na topie są kanapki z serem białym i miodem
Na bank będzie Stanisława

Cytat:
A moja mama jest fantastyczną kucharką...
Po kimś ten zapał i talent kucharski musiałaś odziedziczyć

Cytat:
"no tak synowe nigdy nie lubią teściowych" (no bo oczywiście wszystkie teściowe są złe z założenia).
Coś w tym jest

Cytat:
Pomarudziłam Wam w klubie
Idę czytać

Ewunia

Staś

bloguję
asiuk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-20, 10:18   #2588
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asiuk Pokaż wiadomość
Jakoś nie zauważyłam
Np. jestem na SB, ale dziś absolutnie nie miałam czasu nic przygotować, więc oprócz śniadania o 7 w postaci owsianki i obiadu o 17 w postaci zupy ogórkowej (nikoniecznie dietetycznej, robionej przez babcię TŻ) pochłonęłam tylko na szybko dwa kawałki ciasta. Więc słabo widzę moje odchudzanie się. Niektóre kobiety z dzieckiem zrobią zakupy, ugotują potem obiad, jeszcze posprzątają i może nawet pomalują paznokcie. Ja zupełnie tego nie ogarniam

Na bank będzie Stanisława
Które? Ja takich nie znam....no w każdym razie takich które pracują i jednocześnie to wszystko ogarniają.

Aktualnie na topie z imion dla dziewczynek jest Lena.
To przekonanie że jak je się na słodko to będzie dziewczynka jakoś się chyba nie sprawdza...moje 2 przyjaciółki jadły jak ja i mają chłopaków
Stary 2011-08-20, 11:22   #2589
et-ka
Zakorzenienie

GG do et-ka

o, Lena bardzo ładne

Dyskretnej troski trzeba mi..
et-ka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-20, 13:02   #2590
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cześć

Lenka bardzo ładnie. U nas w tym roku Lena razem z JUlią były najczęsciej wybieranymi imionami w miesicie

Stary 2011-08-20, 13:50   #2591
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Cześć

Lenka bardzo ładnie. U nas w tym roku Lena razem z JUlią były najczęsciej wybieranymi imionami w miesicie
Jak takie popularne to wcale mnie to nie cieszy. No ale .. moi znajomi Leny nie mają więc jest OK.

Tak jeszcze mi się pomyślało z tymi przesądami- dziewczynka niby urodę zabiera- a ja wyjątkowo dobrze wyglądam
Stary 2011-08-20, 13:54   #2592
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Haniu moja koleżanka tez cudnie wyglądała i ma córcię Więc to chyba nie ma reguły.

Stary 2011-08-20, 16:01   #2593
goosia207
Zakorzenienie

Cześć,

Butter dzięki za podpowiedź

Nocko pieknie tam nieźle zaryzykowałas, ale dobrze, że wyjazd się udał Co do tabletek, dużych też nie łykam mam odruchy wymiotne.Jak się da to przepoławiam, jak nie to męczę się 20min wypijając przy tym 0,5l wody

kotku
Stary 2011-08-21, 21:12   #2594
pzs1
Zadomowienie

GG do pzs1

Cześć,

znowu dawno mnie nie było, jakoś nie umiem sobie zorganizować czasu ostatnio. Najpierw zamieszanie z samochodem, potem w pracy. Już się cieszyłam że mam dwa dni urlopu (czwartek i piątek) i co? W środę byłam w pracy prawie do 19 a i tak w czwartek rano na urlopie musiałam tam zawitać i myślałam że pozabijam ludzi.

Nie wiem czy mam po co wracać do pracy bo organizowałam imprezę na 150 osób z firmy. lista gości potwierdzona a dzień przed się okazuje że ileśtam osób nie jedzie bo coś tam. Zwariować można

Poza tym babcia mojego TŻ jest chora na raka. W zeszłym tygodniu wzięli ją do szpitala bo już nie mogła ani jeść ani pić ale w piątek ją wypuścili. Wygląda nieźle i TŻ jej obiecał że jak będziemy na urlopie (za miesiąc) to ją jeszcze odwiedzimy. Matko, żebyście wy widziały radość w jej oczach jak to usłyszała. Taka była szczęśliwa, że jak wsiadłam do samochodu to się rozpłakałam. To taka dobra kobiecinka jest. Tak jej żal, że życie pracowała na wsi i się męczyła a teraz ma małe prawnuki i może odpocząć i spędzać z nimi czas to tego czasu nie ma. Straszne to jest.

Mam nadzieję, że jeszcze zdążymy ją odwiedzić....

A tak z innej beczki. Mam pytanie. Normalnie odbarwiły mi się paznokcie od lakierów, da się coś z tym coś zrobić?
Stary 2011-08-21, 21:23   #2595
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

pzs1 bardzo współczuję. A jakie są rokowania lekarzy?? Jaki to rak??

Stary 2011-08-22, 08:22   #2596
jodie
Zakorzenienie

cześć.

kotku,pzs1
Stary 2011-08-22, 09:08   #2597
niuniuniau
Zadomowienie

Cześć dziewczyny

Dawno nie zaglądałam a tu taakie nowiny
U mnie wszystko po staremu, siedzę w domu z małą i czasami mam ochotę siąść i płakać ale tak naprawdę cenię każdą chwilę, którą mogę spędzić z nią w domu. No i jak słyszę słowo "mama" to cała złośc momentalnie przechodzi

Haniu gratulacje Żelixa w brzuszku No i koniecznie daj znać po dzisiejszej wizycie. Co do dolegliwości ciążowych to u mnie było podobnie, na nudności troszkę pomaga jak zjesz cokolwiek zanim jeszcze wyjdziesz z łóżka

psz przytulam

Madzia gratulacje zdania egzaminu i przedłużenia umowy

Butter super, że udało Ci się w końcu coś znaleźć no i podziwiam za chęci kontynuowania nauki. Twój kierunek był kie4dyś również moim wymarzonym ale chyba już mi przeszło

goosiu wszystkiego dobrego na nowej drodze życia, spóźnione ale szczere życzenia wielu pięknych chwil razem. Tak cicho proszę o możliwość obejrzenia zdjęć z dnia Twojego ślubu

Nocko dobrze że już po chorobie a co do wielkich tabletek to ja też mam fobię. Kiedyś mi taka wielka kobyła stanęła w przełyku i pół dnia ją tam czułam. aaa i Barcelona piękna.

Asiuk jeśli to Cię pocieszy to ja również nie ogarniam tego wszystkiego. Pewnie gdyby nie to, że mam rodziców blisko i zawsze ktoś może zejść na tą godzinkę przypilnować Oliwki to bym siedziała w syfie i bez jedzenia w domu. Moja mała robi się mobilna i w tym momencie potrzebuje maximum mojej uwagi, dodaj do tego ogarnięcie domu, ugotowanie trzech obiadów, jakieś zakupy, spacer z dzieckiem i czasem ogarnięcie siebie to po prostu bywa że macham ręką bo "nie ogarniam tej kuwety"

Twin 3 tygodnie szybko zlecą a teraz dobrze jest sobie poodpoczywać bo jak pojawi się synek na świecie to może być z tym ciężko

Zuzaneczko rozumiem Twoje rozczarowanie brakiem córeczki w brzuchu ale chłopaków łatwiej wychować. Ja jak myślę o tym co będzie jak ta moja "mała diablica" będzie dorastała to od razu siwieję

Emilko gratuluję zrzucenia wagi i przykro mi, że nie załapałaś się na tą dotację.

xzora jak czytam o Twoim bieganiu to sama mam ochotę zacząć. A jak tam Twoja noga?

kotku przykro mi z powodu choroby teściowej. Przytulam.

jodie super, że masz już decyzję zgodną z Twoimi oczekiwaniami. Jeszcze jedna instancja i będziesz miała już to za sobą

misku co u Ciebie?

Dorinko ale się wkręciłaś w politykę, Gratulacje sukcesów!!

Odnośnie ostatnio poruszanego tutaj zrzucania wagi to w końcu udało mi się wziąć za siebie i na razie 8 kilo już za mną. Odchudzam się tym nieszczęsnym Dukanem, któremu jeszcze niedawno byłam sama przeciwna ale mam sporo do zrzucenia ( i mówiąc sporo nie mam na myśli 10 kilo) i po prostu rozważając za i przeciw zdecydowałam się na niego.
Niechaj Bóg ma w swej opiece człowieka, który Cię naprawdę pokocha. Złamiesz mu serce, śliczna moja, okrutna, psotna kotko, która tak jest nieuważna i pewna siebie, że nie stara się nawet osłaniać swoich pazurków.

http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008080201001030.png

Edytowane przez niuniuniau
Czas edycji: 2011-08-22 o 09:09
niuniuniau jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-22, 09:23   #2598
czarna.noc
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez pzs1 Pokaż wiadomość
Cześć,

znowu dawno mnie nie było, jakoś nie umiem sobie zorganizować czasu ostatnio. Najpierw zamieszanie z samochodem, potem w pracy. Już się cieszyłam że mam dwa dni urlopu (czwartek i piątek) i co? W środę byłam w pracy prawie do 19 a i tak w czwartek rano na urlopie musiałam tam zawitać i myślałam że pozabijam ludzi.

Nie wiem czy mam po co wracać do pracy bo organizowałam imprezę na 150 osób z firmy. lista gości potwierdzona a dzień przed się okazuje że ileśtam osób nie jedzie bo coś tam. Zwariować można

Poza tym babcia mojego TŻ jest chora na raka. W zeszłym tygodniu wzięli ją do szpitala bo już nie mogła ani jeść ani pić ale w piątek ją wypuścili. Wygląda nieźle i TŻ jej obiecał że jak będziemy na urlopie (za miesiąc) to ją jeszcze odwiedzimy. Matko, żebyście wy widziały radość w jej oczach jak to usłyszała. Taka była szczęśliwa, że jak wsiadłam do samochodu to się rozpłakałam. To taka dobra kobiecinka jest. Tak jej żal, że życie pracowała na wsi i się męczyła a teraz ma małe prawnuki i może odpocząć i spędzać z nimi czas to tego czasu nie ma. Straszne to jest.

Mam nadzieję, że jeszcze zdążymy ją odwiedzić....

A tak z innej beczki. Mam pytanie. Normalnie odbarwiły mi się paznokcie od lakierów, da się coś z tym coś zrobić?
Wspolczuje problemow ...

Na paznokcie: domowo mozna moczyc w soku z cytryny, kosmetycznie jest cos takiego:
http://sklep.looksus.pl/lakiery-pazn...ce-c-3_24.html
ale nie wiem, czy dziala, nie uzywalam. A uzywasz bazy pod ciemne lakiery?

---------- Dopisano o 09:23 ---------- Poprzedni post napisano o 09:19 ----------

Niuniuniau, dzieki
Odnosnie jeszcze do wagi: ja schudlam 3 kg w 1,5 tyg przez ta przekleta chorobe. Tylko ze ja wcale nie chcialam sludnac... teraz znow na liczniku mam 4 z przodu, a nie 5 ... ejstem zalamana, bo wygladam strasznie. Plus opalenizna, nie taka mocna, ale jednak - koszmar. Dzis wzorem Emi ide sciac wlosy, mam za dlugie przy mojej chudej buzi ;]
Stary 2011-08-22, 10:09   #2599
hania811
Zakorzenienie

heloo

Niuniu ale się opisałaś
Mój Żelix już jest oficjalnie płodem- więc nie nazywam go już tak
Mini mdłości miałam tylko przez tydzień- przeszło samo jak ręką odjął

Powodzenia z Dukanem ... i w ogarnianiu Kuwety
Stary 2011-08-22, 10:25   #2600
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cześć

Niu witaj i dziękuję

A ja dalej nie mam @ wrrr coś czuję, że będę musiała iść na wywołanie

Stary 2011-08-22, 11:12   #2601
ButterBear
Zakorzenienie

Cześć..

psz1, dużo zdrowia dla babci TŻ...
Pojawiaj się częściej

Cytat:
Cześć

Niu witaj i dziękuję

A po co??
Madziu, chyba Ty prosiłaś - wstawiłam muffinkowe zdjęcia na nasz wątek...

niuniu, powodzenia na diecie 8 kg w dół to super wynik
Ja ostatnio przeżywam dietetyczne załamanie....

Hania

ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-22, 11:17   #2602
xzora
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niuniuniau Pokaż wiadomość
xzora jak czytam o Twoim bieganiu to sama mam ochotę zacząć. A jak tam Twoja noga?
Już chodzę normalnie, także spox, tyle że się boję, że jak znowu zacznę biegać, to ból powróci. Planuję spróbować z bieganiem w czwartek/piątek i mam nadzieję, że będzie ok. Niestety jest jeden negatywny aspekt mojego biegania - zmalały mi piersi i staniki na górze powiewają

Pisałyście o negatywnych skutkach ciąży, do tego dzisiaj rehabilitant mnie nastraszył, że przy moim kręgosłupie z ciążą będę miała przewalone. No, ale na razie nie planuję, więc nie ma co się martwić na zapas.

Cytat:
Cześć

Niu witaj i dziękuję

który masz dzień cyklu? może jeszcze @ sama przyjdzie?

kotku,pzs1, strasznie mi przykro.

Edytowane przez xzora
Czas edycji: 2011-08-22 o 11:19
xzora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-22, 11:19   #2603
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

butter jak nie przyjdzie jeszcze w ciągu 2 tyg to się chyba wybiorę do gina.

Xzora tydzień mi się spóźnia.

Stary 2011-08-22, 11:36   #2604
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xzora Pokaż wiadomość
Już chodzę normalnie, także spox, tyle że się boję, że jak znowu zacznę biegać, to ból powróci. Planuję spróbować z bieganiem w czwartek/piątek i mam nadzieję, że będzie ok. Niestety jest jeden negatywny aspekt mojego biegania - zmalały mi piersi i staniki na górze powiewają

Pisałyście o negatywnych skutkach ciąży, do tego dzisiaj rehabilitant mnie nastraszył, że przy moim kręgosłupie z ciążą będę miała przewalone. No, ale na razie nie planuję, więc nie ma co się martwić na zapas.

który masz dzień cyklu? może jeszcze @ sama przyjdzie?

kotku,pzs1, strasznie mi przykro.
Masz problemy z kręgosłupem?
A na pewno możesz biegać?

Ja odważnie wybrałam się wczoraj na wrotki...i dziś nie bolą mnie kolana - super!!

Cytat:
butter jak nie przyjdzie jeszcze w ciągu 2 tyg to się chyba wybiorę do gina.

Xzora tydzień mi się spóźnia.
No domyślam się Madziu, że o to chodzi, ale nie wiem po co iść wywoływać okres...dlatego pytam, po co chcesz....

Hania

Stary 2011-08-22, 11:41   #2605
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Ja ostatnio przeżywam dietetyczne załamanie....
tzn??

Madziu spokojnie - po odstawieniu tabletek może Ci się spóźniac to 2 tyg.
Stary 2011-08-22, 11:54   #2606
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Haniu dlatego z wybraniem się do gina poczekam jeszcze 2 tygodnie (czyli mi się będzie wtedy @ spóźniał 3 tyg).

Butter nie wiem, ale chyba jak @ nie będę miała tyle czasu to warto się przejść po jakąś luteinę. Zresztą jak coś to gin sam zdecyduje. Czytałam, ze czasami @ może się zablokować i wtedy po luteinie sie odbloku i dalej jest spoko.

Stary 2011-08-22, 11:54   #2607
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
tzn??
Ciągnie mnie do grzeszków, czasem nie umiem się oprzeć....
i przybył mi 1 kg....

Cytat:
Madziu spokojnie - po odstawieniu tabletek może Ci się spóźniac to 2 tyg.
Dokładnie tak, a nawet więcej.

Poza tym ja jestem zdania, że zdrowy organizm sam sobie wszystko reguluje i reaguje, kiedy jest gotowy. Nie ma sensu w to ingerować.
Na Twoim miejscu zrobiłabym jeszcze jeden test, a jak wyjdzie neg., to czekałabym spokojnie na @

Hania

Stary 2011-08-22, 11:56   #2608
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Poczekam jeszcze kilka dni i powtórze test

Stary 2011-08-22, 12:03   #2609
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Ciągnie mnie do grzeszków, czasem nie umiem się oprzeć....
i przybył mi 1 kg....
uh...to niedobrze że małe grzeszki powodują tycie.
Przecież odchudzałaś się zdrowo wiec nie powinno sie tak dziać.
Stary 2011-08-22, 12:12   #2610
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
uh...to niedobrze że małe grzeszki powodują tycie.
Przecież odchudzałaś się zdrowo wiec nie powinno sie tak dziać.
Wiesz to jest tak, że wróci mi kg, potem w ciągu 2 dni, jak nie grzeszę, spada...
tylko jakoś ciężko mi się ostatnio powstrzymać od grzeszenia chyba zacznę się wiązać

W ogóle ostatnio mi źle i smutno...więc zażeram chyba smutki

mam nadzieję, że uda mi się w miarę regularnie chodzić na te wrotki - bałam się, że będą bolały mnie kolana, ale jest ok, więc to dobrze wróży

Hania

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości