|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: TYTUŁ NOWEGO WĄTKU! | |||
Sierpień mamy już za pasem i cieszymy się bobasem |
![]() ![]() ![]() ![]() |
5 | 6,41% |
Każda już rozpakowana, teraz pełną gębą mama |
5 | 6,41% |
Każda dziecko już swe tuli, będzie jazda do matury |
1 | 1,28% |
Brzuszków przed sobą już nie dźwigamy, teraz kupki, smoczki i ulewanie w głowie ciągle mamy |
1 | 1,28% |
Wystrzałowe wakacyjne mamusie mają już przy sobie bezzębne dzidziusie! |
2 | 2,56% |
Wakacyjne dzieci już przy sobie mamy, więc o kupkach, pieluszkach i kolkach gadamy |
3 | 3,85% |
Na świat przyszły tego lata najsłodsze maluchy świata! |
21 | 26,92% |
Noworodkowy zawrót głowy: o kolkach, pampersach i smoczkach rozmowy! |
5 | 6,41% |
Wakacyjne dzieci nudzić się nie dają: jedzą, płaczą, postękują i mamusie swe kochają |
0 | 0% |
Nad życie kochamy te bezzębne brzdące, choć oka nie zmrużymy przez najbliższe miesiące |
9 | 11,54% |
Wszystkie mamy rozpakowane spacerują z wózkami uradowane |
0 | 0% |
Dzieci nasze kołyszemy, jedną ręką na wizażu wciąż piszemy |
1 | 1,28% |
Sierpniówki już finiszują, Lipcówki im kibicują |
2 | 2,56% |
Lipcówki wciąż o kolkach gadają, a sierpniówki porodówki oblegają |
0 | 0% |
Sierpniowe dzieci witamy- wnet wszystkie będziemy mamami! |
3 | 3,85% |
Słodkie te nasze letnie maluszki, już za chwilę rozpakują się wszystkie brzuszki |
2 | 2,56% |
Letnie mamuśki wciąż się wspierają, jedne tulą Maluszki, inne jeszcze czekają |
8 | 10,26% |
Mamo, mamo coś ci dam, małe serce, które mam |
4 | 5,13% |
Mamo, mamo coś ci dam, pierwszy uśmiech, który mam |
1 | 1,28% |
Tam, gdzie nie ma dzieci, brakuje nieba. Wakacyjne mamuśki 2011 |
5 | 6,41% |
Głosujący: 78. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4681 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Tu pieluszka a tam brzuszek - jednym słowem szał mamusiek! Lipiec/Sierpień 2011
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4682 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Tu pieluszka a tam brzuszek - jednym słowem szał mamusiek! Lipiec/Sierpień 2011
Wstawiłam fotki z chrztu w klubie
![]() ![]() |
![]() |
#4683 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4684 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4685 |
Zakorzenienie
|
cookie tak samo robie jak ty. nawet czesciej zmieniam te oklady i raz dziennie nagmanianan potasu .
Brumek,powaznie? pisze jedna reka bo mala wiecznie cgce przy mamie byc. |
![]() ![]() |
![]() |
#4686 |
Zakorzenienie
|
Karolinee to niezłe wyprawa-przeprawa Was czeka
![]() Urzędy powinny w jakiś sposób przypominac o upływie ważności dowodu. Meszsares, da karo i inne brzuchatki ![]() Stronczek gustowny kącik. ![]() Cookie oby tak dalej ![]() Zanetaa ja dawałam koperkową Sarce i sama też piłam. czysty koper-zielnik apteczny fix. Carmela ta swimava - rewelacja ![]() Kolina trafił Ci się typ teściowej..nie powiem...lubi być w centrum zainteresowania kobieta i pisze bajki, koloryzuje jak umie. Nerola kiedy kończy się Twoja absencja? Sara w nocy dała nam popalić. Wstała 2.30 i do 5 nie spała! Kokosiłam się z nią, karmienie- odbijanie- przebieranie bo kopa- ulała- czysty pajac i tak w kółko... od 7.30 do teraz też przecież nie spała! w bujaczku przy suszarce zamknęła właśnie oczy. Pytałam wcześniej, ale nikt mi nie odpowiedział ( foch) CZY PODAWANIE LEKARSTW Z MLEKIEM JEST BŁĘDNE? POWINNAM NA ŁYŻECZCE? Edytowane przez patik87 Czas edycji: 2011-08-22 o 11:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#4687 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Brumeczku powaznie piszesz??? Co sie dzieje? Ale fajnie ![]() Cytat:
![]() Edytowane przez Stronczek27 Czas edycji: 2011-08-22 o 11:13 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4688 |
Wtajemniczenie
|
Cześć,
Nadrobiłam wszystko ![]() Kurczę albo mi się wydaje albo kiedyś Sweet pisała, że ma rozwarcie na 2 i pół palca, a teraz rozwarcia brak? ![]() Brumku to już? Bardzo mocno trzymam za Ciebie kciuki! Wczoraj mały spał od 11 do 16. Poszliśmy na 11.30 do kościoła - przespał całą mszę, później obiad w kfc i zakupy w realu... No, ale o 16 się obudził jak już byliśmy z zakupami przy kasie i syrena się włączyła. Musiałam dać mu cyca w aucie ![]() ![]() EDIT: Szymon dzisiaj o 3.25 skończył 4 tygodnie ![]()
Szymon ![]() ' Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym ' http://suwaczki.maluchy.pl/li-54402.png http://kociewianka.w.interia.pl/mamy/dzieci2011.html Edytowane przez Madziulka_17 Czas edycji: 2011-08-22 o 11:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#4689 | |
Wtajemniczenie
|
Stronaczku ładna karuzelka
![]() Cookie ![]() Cytat:
Skurcze masz Brumku? Pisz co i jak ![]() Dziekawe jak dziewczyny na porodówce?
![]() |
#4690 |
Zadomowienie
|
DaKaro
![]() Meszsares ![]() Dziewczyny, zauważyła któraś u swojego maluszka krew w kale? Ja dzisiaj zauważyłam - jak ją przebierałam to jeszcze coś tam wycisnęła i było w tym 2 pasemka krwi ![]() ![]() ![]() Edytowane przez wodaqua Czas edycji: 2011-08-22 o 11:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#4691 |
Zakorzenienie
|
wodauqa mmoja nie ma,ale widze ze ma czerwony odbyt, zobacz moze tez ma i moze z tego krew poleciala? nie wiem co czerwony odbyt oznacza??
patik a jak karmilas jeszcze sn to dalas herbatke ? |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4692 |
Rozeznanie
|
Cookie super ze wszystko sie uklada , oby tak dalej,.
Brumek cos sie dzieje? Marina trzymam kciuki za czwartek, to ma byc Twoja decyzja Stronczek - sliczny koncik |
![]() ![]() |
![]() |
#4693 |
Zakorzenienie
|
patik
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4694 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4695 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A tak serio to "cosik" się dzieje. Co dokładnie - nie jestem pewna ![]() ![]() Ale rano obudziłam się normalnie, brzuszek miękki, tzn. nie kurczący się. Ale koło 10.30 zaczął mnie mocno boleć brzuch okresowo. Ale tak naprawdę porządnie, a nie tylko ćmić. No i w łazience okazało się, że krwawię ![]() ![]()
![]() |
#4696 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja już wczoraj bym była na porodówce - przy tych skurczach co 6 minut ![]() Ja znów dopiero o 12 wstałam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4697 |
Zadomowienie
|
Brumek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4698 |
Zakorzenienie
|
Brumek to pewnie czopek odchodzi
![]() Kto ma jakieś informacje na temat zapałeczki ?! Nie wiem czy moja mała pokaszluje, ma katar od jakiegoś czasu i zaczyna mnie to martwić... |
![]() ![]() |
![]() |
#4699 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4700 |
Zakorzenienie
|
Nie mogę jechać na porodówkę, bo muszę jeszcze szybko skoczyć na pocztę, polecony wysłać, i odebrać wiaderko Tummy Tum od sprzedawcy
![]()
#4701 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() 2. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4702 |
Zadomowienie
|
22. 08.2011 przyszła na świat Blanka S. 3410g i 55cm ,10pkt. CC. Jest śliczna
![]() ![]() Meszsares SERDECZNE GRATULACJE ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4703 | |||
Rozeznanie
|
witam sie po weekendzie
![]() oczywiscie troszke mam do nadrobienia,i zaraz zabieram sie za czytanie ![]() dzis z Filipkiem idziemy do pediatry. meczy go juz trzeci tydzien katar (jak bylam na wizycie patronazowej mowila zeby sie nie przejmowac...), na dodatek dostal jakiejs wysypki - ma czerwone krostki,a nawet zlewaja sie w plamki na buzce, glownie na policzkach, ale dzis widze ze ma tez na bokach na buzce, na szyi.. ![]() ![]() ![]() no i z tym wszystkim ide do pediatry.. ![]() dziewczyny, ktores z Was tez pisaly o tych pryszczykach/krostkach na buzce. co to u Was bylo?? dostalyscie cos? pomaga? poza tym to Filipek robi sie coraz fajniejszy ![]() obserwuje, rozglada sie..kochany moj ![]() zamowilam tez chuste - tak jak chyba z wiekszosc z Was-Natibaby. juz nie moge sie doczekac kiedy do mnie przyjdzie ![]() no i...ten moj drugi pierwszy raz tez mam za soba ![]() ![]() ![]() Marinka jak paczuszka dojdzie daj znac ![]() Cytat:
![]() jak u malej ta wysypka wyglada?? Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja tez juz czekam na chuste, bo widze ze cwaniaczek sie z Filipka robi i tez probuje wymusic na mnie noszenie na rekach ![]() ![]() ![]() Meszsares ogromne GRATULACJE!!! ![]() ![]() ![]() Edytowane przez kalinkap13 Czas edycji: 2011-08-22 o 11:57 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4704 |
Zadomowienie
|
Brumku- jak dla mnie to podjedź na IP. niech Cię zbadają... plamienie to plamienie.Jedź i sprawdź żabko
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4705 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kolejne dzieciątko z wymiarami idealnymi ![]() ---------- Dopisano o 12:56 ---------- Poprzedni post napisano o 12:54 ---------- Wiesz co, ja dziś i tak mam wizytę u swojej ginki. Jak byłam u niej dwa tyg. temu, to powiedział, że jeśli do dziś nie urodzę, żebym przyszła się pokazać. Więc podjadę ok. 15 i zobaczymy co powie...
![]() |
#4706 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez wodaqua Czas edycji: 2011-08-22 o 12:04 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4707 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4708 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() coooooo?? ![]() według mnie nie jest. Rozmiesza się dokładnie, a i tak leki dajesz tuż przed/po karmieniu, więc czy dostanie razem czy w odstępie kilku minut to niewielka różnica. Cytat:
![]() ![]() myślę że niedługo dostanę smsa? ![]() a co do smsów, to wysłałam jednego na konkurs z gazety i dostałam właśnie wiadomość że wygrałam kosmetyki dla maluszka ![]()
drugie ciągnie je ku górze... " Edytowane przez aania_20 Czas edycji: 2011-08-22 o 12:04 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4709 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Wyświetlenia: 86 483 Wysłana przez zapałeczka Ja właśnie wróciłam do domu z moim maleństwem ![]() ![]() ![]() I muszę powiedzieć, że podziwiam wszystkie... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4710 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
a u nas burza chyba bedzie bo grzmi i padac zaczyna,a ja mialam dzis mila niespodzianke przed chwila wszedl listonosz i przyniosl mi paczke z ciuszkami dla malej od przyjaciolki ze szkocji sliczne wszystkie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:02.