|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1321 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne i Młode Pmki gadają nie tylko na temat ślubnej sukienki-Young PM do 23r.
Hej
![]() Melduje się świeżo upieczona mężatka ![]() Dziękuję Wam za wszystkie życzenia ![]() Ślub nam się udał cudownie, pogoda dopisała, a wesele było za✂✂✂isteeee. Szczerze mówiąc nie spodziewałam się, że będzie aż tak cudownie. Żałuję tylko jednego, że ten dzień tak szybko minął i się nie powtórzy. Niesamowite przeżycie, najpiękniejszy dzień w moim życiu i teraz mogę to powiedziec, że zazdroszczę tym co są jeszcze przed bo chciałabym to wszystko przeżyc jeszcze raz. Super się czuję z obrączką na palcu Edytowane przez Almariel Czas edycji: 2011-08-21 o 22:37 |
|
|
|
#1322 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne i Młode Pmki gadają nie tylko na temat ślubnej sukienki-Young PM do 23r.
Cytat:
![]() super że wszystko się udało no to jeszcze raz wszystkiego naj nasza kolejna mężatko
|
|
#1323 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry
Karo89 ściskam kciuki za wizytę jak tylko będziesz coś wiedziała to zdawaj nam tu relację, czekamy niecierpliwie na Ciebie ![]() Cytat:
!!!! Jeszcze raz ogromne gratulacje z okazji zmiany stanu cywilnego I zgadzam się co do pogrubionego.... dziewczyny, cieszcie się, że ten dzień jest ciągle przed Wami
|
|
#1324 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#1325 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
super, że wszystko się udało Gratulacje raz jeszcze kiedy jakieś fotki kochana?
|
|||
|
|
|
#1326 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Hej kochane, wróciłam
. Zapomniałam wziąć komputera ze sobą- chciałam być z Wami w kontakcie :p- i teraz muszę nadrabiać . Ale... przede wszystkim:ALMIK I ANICZKO, WSZYSTKIEGO NAAAAAAAAJLEPSZEGO NA NOWEJ DRODZE ŻYCIA! OBY ZAWSZE BYŁO USŁANE RÓŻAMI .---------- Dopisano o 10:58 ---------- Poprzedni post napisano o 10:36 ---------- Cz.I Cytat:
![]() Przykro mi .Cytat:
Cytat:
!Cytat:
Cytat:
.Cytat:
![]() Cytat:
. O matko! Dobrze, że nic poważnego się nie stało!cdn... |
|||||||
|
|
|
#1327 |
|
sajkolidżist
|
Dalusia wróciła!
Ja zaraz idę do domu, trzeci dzień z kolei W sobotę mieliśmy w pracy wesele - masakrę |
|
|
|
#1328 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
!Cytat:
. Moja mama nie dałaby rady nam kupić mieszkania, a moi teściowie, cóż... dziewczyny wiedzą :P. Cytat:
. Ja chcę córeczkę Antonina nazwać, myślałam, żeby jej dać na drugie Maria- po babci (mojej mamie) .Cytat:
Cytat:
Cytat:
aż się wzruszyłam... Ale co prawda, to prawda .Cytat:
Cytat:
! Gratulacje, żonko .No, wróciła . Zaraz Wam poopowiadam o wyjeździe trochę .
|
||||||||
|
|
|
#1329 |
|
Zakorzenienie
|
Ogólnie to było fajnie
. 2 dni pływaliśmy na jachcie, 3 dni byliśmy u wujostwa w Gdańsku. Jestem zakochana w synku mojej kuzynki . Ciągle na niego patrzył, obserwował go i w ogóle. Coraz bardziej chcemy dziecko przez to . Muszę w ogóle iść do gina, bo przez to zamieszanie z tabletkami (miesiąc nie brałam, teraz 2 miesiące brałam pod rząd bez przerwy, żeby nie mieć @ na weselu), to nie czuję się za dobrze... Brzuch mnie boli i mam jakieś plamienia .
Edytowane przez dalenka8 Czas edycji: 2011-08-22 o 12:27 |
|
|
|
#1330 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
no to w takim razie musicie chyba się zacząć starać albo może i już nie musicie :Pale lepiej idź do ginekologa bo niedobrze, że coś Ci się tam dzieje |
|
|
|
|
#1331 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.---------- Dopisano o 13:53 ---------- Poprzedni post napisano o 12:42 ---------- Wróciłam, a Wy cicho siedzicie ...
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1332 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie moje Pmki
![]() Po pierwsze przepraszam, że nie nadrobię.... Po drugie gratuluje wszystkim nowym żonkom! wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia!! sorki, że tak ogólnikowo, ale korzystam z dosłownie 2 minut, w ciągu których moja córa śpi.... Wiem, że Aga po porodzie Was powiadomiła, że Lili jest już na świecie ![]() Piszę do Was dopiero teraz bo ciężko mi się ogarnąć...a poza tym tż jest cały czas w domu, więc korzystamy ze wspólnego czasu póki nie pójdzie do pracy ![]() Dziękujemy wszystkim za gratulacje - przejrzałam tak bardzo pobieżnie wątek jak mała wisiała na cycku. I dopatrzyłam się chyba wiadomości Morsi, że Was olałam nie olałam kochane.... wiem, że sie nie odzywam w ogóle, nawet nie zdążyłam od porodu się zameldować, ale naprawdę ciężko z czasem... mała prawie w ogóle w dzień nie śpi... albo wisi na cycku, albo pędzimy na spacer, wolne chwilę staram się spędzić z tż...Wrzucam Wam zdjęcia Lili, jak znajdę sekundę to wrzucę opis porodu - jeżeli chcecie oczywiście.. |
|
|
|
#1333 | ||
|
sajkolidżist
|
Cytat:
Fajnie, że tak chcecie mieć dzidziuśka ![]() Cytat:
![]() A co do olewania, chodziło mi o to, że praktycznie od kilku misięcy do nas nie zaglądasz, nie o tym czasie po porodzie, bo raczej rozumiemy, że z maluszkiem jest mnóstwo pracy, poza tym trzeba się nacieszyć skarbem
|
||
|
|
|
#1334 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
także już wszystkie zdążyłyśmy się zakochać w Lilci jest naprawdę przecudna ale jak będziesz miała ochotę i czas to zapraszamy z powrotem buziaki dla Waszej trójki
|
|
|
|
|
#1335 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
. Ale pewnie nie . No, chcemy już bardzo, zobaczymy jak będzie z pracą, itp. .
|
||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1336 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
super, że się wszystko udało, bardzo się ciesze Fakt, szkoda, że ten dzień tak szybko mija![]() Cytat:
Cytat:
ale macie śliczną córę Hej Wam! ![]() Nie dawno wróciłam do domu, upał okropny, zmęczyłam się strasznie, bo oprócz lekarza pochodziłam chwilę po mieście z mamą. A więc tak, kamień mi z serca spadł, dzidzia rozwija się prawidłowo! żadnych leków na podtrzymanie mi już nie dawała, jak tylko usłyszała o tym spłaszczonym pęcherzyku i luteinie to dziwnie na mnie patrzyła, tak trochę ze strachem w oczach i z niedowierzaniem, ale na całe szczęście wszystko w porządku ! cieszę się bardzo
|
|
#1337 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
bardzo się cieszę
|
|
|
|
|
#1338 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1339 |
|
sajkolidżist
|
Karo, super, że wszystko jest w porządku!
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1340 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Ale ja Ci zazdroszczę |
|
|
|
|
#1341 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki dziewczyny za miłe słowa
Dalenko no to na co czekacie ![]()
|
#1342 |
|
Zakorzenienie
|
Na trochę większą stabilizację finansową
. Ale żebyście nie myślały, że czekamy na 5 awansów i dorobienie się willi z basenem . Od września znów (chyba) badania, może już wtedy się "pokombinuje" . Zresztą myślę, że lepiej, żebym zaszła w ciążę przed stałą pracą... Sama nie wiem... Oglądaliśmy teraz filmiki z wesela i ślubu. Stwierdziłam, że ładnie wyglądałam :P. I się uśmiałam z oczepin :p. A ta ciotka (żona chrzestnego), która dzień przed ślubem powiedziała, że nie przyjeżdża, widziała zdjęcia i jedyne, co skomentowała, to:a) że moja mama miała dużo włosów i czy sobie je przeszczepiła ![]() b) że było za dużo fioletu c) że bez sensu taki welon i czy nie pomyślałam o tym ( )- jak powiedziałam, że taki mi się podoba i że pięknie wygląda na zdjęciach stwierdziła, że "na żywo już nie" ![]() d) że kościół był biedny, odrapany i stary (ha, ha ).Ani słowa, że ładnie wyglądaliśmy, że miałam ładną suknię, czy cokolwiek... Dziś mi się to przypomniało i mi się przykro zrobiło... Za to wczoraj TŻ opowiadał, że podobały mu się zdjęcia ze ślubu jakiejś koleżanki, ale suknia już nie. Spytałam, czy moja mu się podobała, to powiedział, że tak, i że cała byłam piękna i że wyglądałam tak cudownie i że miałam takie duże oczy w tym makijażu . I to jest fajne :P.
Edytowane przez dalenka8 Czas edycji: 2011-08-22 o 18:11 |
|
|
|
#1343 |
|
sajkolidżist
|
Daluś, najważniejsze, że się podobałaś TŻ i sobie samej!
A ciotka - brak słów ![]() Uwielbiam takich ludzi!
|
|
|
|
#1344 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1345 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Mała jest prześliczna!! Dalenka - super, że wyjazd się udał! Gadaniem ciotki się nie przejmuj...niektórym wszystko "śmierdzi" ![]() Karo - ale świetna wiadomość, że z dzidziusiem wszystko OK!!! |
||
|
|
|
#1346 |
|
Zakorzenienie
|
Morsi, widzę Cię :P! Co u Ciebie
?
|
|
|
|
#1347 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przepraszam ale nie mogłam się powstrzymać co za ciotka ważne, że Wam się podobało, w końcu to był Wasz wymarzony dzień, a nie dzień "na pokazówę" innym. ![]() tusia
|
|
#1348 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1349 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale naprawdę nie ma co się przejmować takimi ludźmi.. wszystkim gościom na pewno się baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaardzo podobaliście a najważniejsze, że sobie się podobaliście
|
|
|
|
|
#1350 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny ! Mam do Was pytanie, któraś z Was mówiła że ma dom postawiony ? Dobrze słysze ?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:55.

Super się czuję z obrączką na palcu 

jak tylko będziesz coś wiedziała to zdawaj nam tu relację, czekamy niecierpliwie na Ciebie

musimy bo to "bliska" rodzina a poza tym kiedyś tam kiedyś im pomogli
kiedy jakieś fotki kochana?
. Ale... przede wszystkim:
.
stres, pieniądze i stres 
. Moja mama nie dałaby rady nam kupić mieszkania, a moi teściowie, cóż... dziewczyny wiedzą :P.
aż się wzruszyłam... Ale co prawda, to prawda

Zakończone: 2
)- jak powiedziałam, że taki mi się podoba i że pięknie wygląda na zdjęciach stwierdziła, że "na żywo już nie"
).