|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#871 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pracujemy, gotujemy, kochamy i czatu (non-stop) nie uskuteczniamy :]
Witajcie
![]() Widzę, że relacja napisana - brawo Kraven ![]() Od siebie dodam jeszcze, że caaaaaaały weekend był przesympatycznie zabawny, duuuuuuuuuuuużo śmiechu, żartów, trochę złośliwości - tutaj głównie od Kash Szczerze mówiąc jestem zachwycona czasem wspólnie spędzonym. I kawusią Relację fotograficzną obiecuję! Jak dobrze pójdzie, to będzie dzisiaj wieczorem. ![]() Poniżej przedsmak. ![]() I w ogóle: oczywiście planujemy JUŻ kolejny spęd SPDowy. Myślę, że ponownie z Panami - fajnie z nimi było. Poza tym wiecie, pożyteczne to też jest - walizki ponoszą, drzwi do knajpy przytrzymają, zawiozą gdzie trzeba. ![]() Wstępnie wymieniona data to 7-9 października (od piątku, a co!). W Łodzi - jako, że poprzedni mini zlot nie wyszedł. Tak więc dziewczęta, OSZCZĘDZAMY i się psychicznie nastawiamy. ![]() Ssnow, Dodaja, Dusza, Danaea, Anastazja - nie ma, że boli! Teraz Wam już nie odpuścimy. ![]() A tak na serio, jeśli się zdecydujemy to trzeba ustalić termin i to jak najszybciej i.. planować. Wczoraj z A. w drodze powrotnej z Poznania nad tym dywagowaliśmy i im szybciej podejmiemy decyzję tym lepiej. Można by wynająć domek - będzie taaaniej i wszyscy byśmy byli razem, tudzież wykombinować jakieś zniżek i promocji do knajp i innych atrakcji - sporo tego można u nas znaleźć. ![]() Poniedziałek - a ja w humorze doskonałym zdaje się jestem! Po takim weekendzie to co się dziwić. ![]() Jeszcze raz dziękuję obecnym a nie obecnym, grożę pałą - jeśli się na następnym nie pojawią.
Edytowane przez ijaa Czas edycji: 2011-08-22 o 20:38 |
|
|
|
#872 |
|
Zakorzenienie
|
My też jesteśmy za tym, żeby na następnym spotkaniu byli panowie. Jak mówi Ijaa i bagaż poniosą i drzwi otworzą. I jeszcze dokończą nasz posiłek jeśłi my nie możemy pytając słowami "Jesz to ?"
|
#873 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#874 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cieszę się niezmiernie
![]() Cytat:
Widze, że weekend baaaardzo udany![]() Cytat:
Dzień dobry ![]() Tż wychodzi zaraz do pracy, a ja zostaję na placu boje sama. Muszę trochę ogarnąć, bo przez weekend totalna laba była Zrobie co mam zrobić i wolne Może jakieś testy porobię na prawko w oczekiwaniu na kolejne zlecenie
|
||
|
|
|
#875 |
|
Zakorzenienie
|
Co, "co jest"?
Ucieknę się nawet do przemocy, by Was do Łodzi przyciągnąć. ![]() Dobra! Trzeba by popracować.
|
|
#876 |
|
Zakorzenienie
|
świetnie spędziliście czas, zazdroszczę
![]() ![]() Kraven-gratulacje za taki długi post ![]() witam ![]() ja od rana oczywiście u rodziców, tata musiał iśc do szkoły pozałatwiać coś więc posiedziałam z mamą 2,5 h ![]() teraz sobie siedzę z kawką i przeglądam internet obiad mam z głowy bo wczoraj robiłam łazanki i jeszcze zostały na dzisiaj ![]() a jutro przyjeżdża mój bratanek
|
|
|
|
#877 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
cieszę się, że Wam się podobało! Tak jak już pisałam polecamy się na przyszłość i chcemy stanowczo więcej i częściej się tak spotykać! teraz wątek to już dla nas zdecydowanie za mało też uważam, że najsłabszy punkt tego weekendu to DJ ale z tego co mówił M. po prostu nie mieliśmy szczęścia bo zazwyczaj grają tam hity-hity Kraven naprawdę zaszalałaś z tym postem, musimy się częściej spotykać skoro to daje takie efekty w aktywności na wątku Cytat:
i podpisuję się pod apelem co do następnego meetingu! MY BĘDZIEMY NA PEWNO! ![]() p.s a złośliwości musiały sie pojawić- wszak taka moja natura Cytat:
hahahaha ![]() Od siebie tylko dodam jeszcze, że uwielbiam Was Dziewczyny i że macie wspaniałych facetów, bardzo mile mnie zaskoczyli i niezmiernie się cieszę, że złapali ze sobą taki fajny kontakt co prawda dziś padam na pyszczek ale było warto! chce więcej takich weekendów! ![]() a co do fotorelacji to czekam z niecierpliwością Ijaa mi juz wysłała przedsmak- wstawiłam fotę z M. na fb więc Kraven masz jeszcze większą motywację by sobie założyć konto! ![]() p.s Starbucks faktycznie jest za**bisty! |
|||
|
|
|
#878 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nic nie obiecuję, nie mówię, że nie. Wszystko zależy jak rozwinie się praca tż![]() Ohh chyba mam lenia po weekendzie! Gdzie podziewa się Ala? Chyba już wróciła z urlopu prawda? |
|
|
|
|
#879 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do spotkania- ja zawsze chętnie bym się spotkała. Jednak nie posiadamy samochodu co jest jednak dość dużym utrudnieniem by gdzieś jechać No ale zobaczymy czy akurat w sobotę 8 października TŻ będzie pracował, bo jeśli nie to poszukamy transportu pkp czy czymś takim
|
|
#880 |
|
Zakorzenienie
|
Jak dla mnie to może być weekend 8-9 października. A może jeszcze lepiej udałoby się nam przyjechać w piątek 7?
|
#881 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
a póki co możecie mi zazdrościć wszystkie bo Ijaa przyjeżdża we wrześniu na 3 dni do Poznania na szkolenie i gwarantuje Wam, że się ode mnie nie opędzi
|
|
|
|
|
#882 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Jak nie 4. Właśnie, przypomniałaś mi - muszę ich zgwałcić, żeby mi powiedzieli w końcu gdzie mam nocleg.
|
|
|
#883 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wyczerpałaś przypadkiem tygodniowego limitu znaków?! ![]() Jeżeli spotkania z nami tak na Ciebie wpływają i skłaniają do taaakich refleksji, to możemy spotykać się co tydzień ![]() Cytat:
Cytat:
Aczkolwiek jak już wyznaczycie termin, a my poznamy nasz terminarz, to zrobimy konfrontację i postaramy się jak najszybciej określić ![]() A panowie wymieszali się bardzo mocno. Wręcz żaden nie chce stać przy swojej miłości Cytat:
My też Was uwielbiamy! Cytat:
ijaa, w Bydgoszczy też czasem szkolą ![]() Dzień dobry Bobry! Na początek pragnę w 100% podpisać się pod relacją kraven (o ile mi pozwoli ) - było dokładnie tak, jak opisała!My niestety w niedzielę rano ulotniliśmy się dalej, jednakże wspólna sobota i sobotnio-niedzielna noc spędzona była cudnie! Ze swojej strony pragnę podziękować kash & M. za tak ciepłe przywitanie i zorganizowanie nam czasu Ponadto podziękowania należą się również kraven & M., ijii & A. oraz w/w za cudownie spędzony czas w doborowym towarzystwie! Uwierzcie, że to był jeden z najlepszych naszych weekendów Dziś za to jestem wręcz nieprzytomna. Wczorajsza noc była zdecydowanie za krótka , dzisiejsza wbrew pozorom jeszcze krótsza (tak to jest, jak się nie ma bieżącej ciepłej wody i z kąpielą trzeba czekać na zagrzanie bojlera ![]() W dodatku krótko po przyjściu do pracy wylałam na klawiaturę słodkiego Tymbarka, i o ile klawiaturę już dostałam nową (po godzinie od wytarcia przestała działać większość klawiszy Od dziś zastępuję dziewczynę, która jest na urlopie, zatem roboty mam po grzywkę ![]() Aaa, co do Poznania jeszcze - zgadzam się z kraven, na mnie również Malta zrobiła ogrooomne wrażenie ![]() Jeśli nie padnę dziś zaraz po obiedzie, to postaram się wrzucić parę fotek z weekendowego wypadu
|
|
#884 |
|
Zakorzenienie
|
Najbliższe (chociaż poprzednie też całkiem, całkiem było) wyobraź sobie, że zapowiada się wyjątkowo interesująco i 'pożytecznie', ale...
![]() TO akurat jest prawda! ![]() W innym miastach też to szkolenie jest organizowane - nie bez powodu wybrałam Poznań!
Edytowane przez ijaa Czas edycji: 2011-08-22 o 14:14 |
|
|
|
#885 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny mam facebooka. Co prawda jeszcze nie pouzupełniałam profilu i nie wstawiłam zdjecia ale juz wysłałam Wam zaproszenia
|
#886 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
a zdjęcia poproszę wszystkie! Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#887 |
|
Zakorzenienie
|
Żebym ja jeszcze wiedziała o co w tym wszystkim chodzi
Ale spokojnie naucze się
|
#888 |
|
Zadomowienie
|
ale Wam zazdroszcze tego spotkania
na łódź oczywiście odkładam i czekam z niecierpliwością![]() kraven to i ja zaraz wyślę i zaproszenie
so what if i break down so what if this world just throws me off the edge my feet run out of ground i gotta find my place i wanna hear my sound don't care about other pain infront of me cause im just tryin be happy |
|
|
|
#889 |
|
Zakorzenienie
|
Kraven i ja wysłałam
![]() Sama muszę zrobić jakieś zdjęcie aktualne i wstawić. Ale tak strasznie nie lubię się na zdjęciach. Zawsze fatalnie wychodzę ![]() Matko z tych nudów znowu wysprzątałam mieszkanie Upiekłam naleśniki z dżemem truskawkowo-malinowym ![]() Mieli rodzice wpaść na popołudniową kawusię |
|
|
|
#890 |
|
Konto usunięte
|
Również przyłączam się do czekania na zdjęcia
Bo zobaczę dopiero jak ktoś do klubu wstawi Co do daty spotkania - to już wiem, kiedy nie przyjeżdżać do Poznania Chociaż to i tak nie ode mnie zależy, bo będę musiała się dostosować do większości i jeszcze wstrzelic się w termin, kiedy siostra będzie na miejscu...Dzień w pracy beznadziejny |
|
|
|
#891 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() Sądze, że nie musze się przedstawiać, ale może i powinnam zrobic dobre drugie pierwsze wrażenie? Otóz jestem sobie młoda mężatką, z dzieciaczkiem w łonie i rozwydrzonym 4 nożnym stworzeniem Pracująca, lecz nie pracująca i siedząca w domu w roli gospodyni![]() A na poważnie, teskniłam bardzo za Wami, pare razy przeszło mi przez głowe aby napisac, jednak rozsądek wziął gore aby nie robić szumu i nie stwarzac nieprzyjemnych sytuacji. Ku miłemu zaskoczeniu dowiedziałam się, że nie tylko mi brakowało Was, a nawet moja osoba jest tu dalej mile widziana ![]() jeszcze nie wiem, czy bede umiała się odnalesc w tym watku, ale obiecuje dac od czasu do czasu znać dla zainteresowanych jak wygląda moje zycie ![]() Jako wkupne mam w domu kostke hiszpańską
|
|
|
|
#892 |
|
Zakorzenienie
|
Haniula nie kuś bo mam niedaleko.
![]() Bardzo się ciesze, że jesteś spowrotem. I widze, że będzie dziewczynka. Czy udało Ci się wylicytować jakiś komplet na allegro?
|
#893 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak dziewuszka moja intuicja jest kiepska![]() Niestety nie udało mi sie nic wylicytowac, a narazie nie ma fajnych kompletów
|
|
|
|
|
#894 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oczywiście, że będziesz mile widziana (przeze mnie zawsze ).
|
|
#895 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Miałam się do Ciebie właśnie odzywać![]() Matko, ale u mnie gradobicie było ! Rodzice z siostrą akurat do mnie szli i schowali się w kościele. Na całe szczęście. Wypiliśmy kawkę, zjedlismy zimnego arbuza i poszliśmy pochodzić. Niewielkie zakupce rodzice mi zrobili Zawsze jak chcą płacić to nie mam za wiele do kupienia ![]() Dziewczyny czy w Biedronce nie ma żadnych typowo męskich żeli pod prysznic? Albo ja taka ślepa jestem Wzięłam w koncu tż happy moments. Chyba tak się nazywa
|
|
|
|
|
#896 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
kostka hiszpańska nie robi na mnie chwilowo wrażenia bo zjadłam przed chwilą obrzydliwie słodkiego makaronika ale kawusi podobnie jak pacierza nigdy nie odmawiam ![]() Laski kot nam przed chwilą wypadł z balkonu! Z drugiego piętra!!! Mówiłam wspólokatorce żeby go nie wypuszczać, to nie ta swoje wylądował na 4 łapy ale jedną sobie musiał uszkodzić bo kuleje, chyba czeka mnie jeszcze wieczorna wizyta u weta jesli chłopak A. z nią nie pojedzie.. najgorsze, ze sie biedny okropnie wystraszył, siedział w kwiatach pod blokiem i się nie ruszał biedactwo
|
|
|
|
|
#897 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem zła
Moje ostatnie zlecenie nie doszło i tym samym kasy brak. Jak jutro wpadnę na pocztę, to mnie popamiętają!Do tego muszę chyba szukać pracy, bo podobno w zleceniach będzie zastój. Akurat teraz, kiedy z tż musimy sobie radzić całkiem sami Nie wiem jak damy radę!
|
|
|
|
#898 |
|
Zakorzenienie
|
Kash ale Seweryn miał przygode. Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze.
|
#899 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Kostka hiszpańska mówisz? Hmmmm... 4h i jestem. ![]() Cytat:
Mam nadzieję, że Sewerynowi nic poważnego się nie stało. Cytat:
![]() Gdyby wsparcie było potrzebne to wiesz gdzie nas szukać. ![]() Miałam dzisiaj ambine plany sprzątająco-piorąco-gotujące. I co? I dupa! A. stwierdził, że zmęczenie weekendowe z nas spływa, więc mamy prawo się dzisiaj polenić. ![]() Swoją drogą pozdrawia Was serdecznie - przed chwilą podczytywał wątek, bo był bardzooo ciekaw opowieści o wspólnym weekendzie. ![]() Zaliczyliśmy małe zakupy i zalegliśmy na kanapie. ![]() Może to i lepiej, bo.. wzięłam się za zdjęcia. Od razu mówię, że troszkę skasowałam - wiecie takie najbardziej kompromitujące. Mam nadzieję, że nikt nie ma nic przeciwko wstawieniu paru do klubu/albumu i na FB - obiecuję, że wybiorę ładne. ![]() Kto chce może się ze mną umówić A kto ma życzenie otrzymania wersji pełnowymiarowych mogę wysłać na płytce. ![]() Od razu uprzedzając pytanie - TAK! Kocham Kash - ma najwięcej zdjęć.
Edytowane przez ijaa Czas edycji: 2011-08-22 o 20:08 |
||||
|
|
|
#900 |
|
Konto usunięte
|
Ale ja Wam zazdroszczę tego spotkania
Ja się mogę z Wami co najwyżej przyjaźnić wirtualnie
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:22.

- jeśli się na następnym nie pojawią. 

ale nasi TŻ staneli na wysokości zadania i szybko zorganizowali dla nas miejsce.
![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

No ale zobaczymy czy akurat w sobotę 8 października TŻ będzie pracował, bo jeśli nie to poszukamy transportu pkp czy czymś takim
1.09.2012

Chociaż to i tak nie ode mnie zależy, bo będę musiała się dostosować do większości i jeszcze wstrzelic się w termin, kiedy siostra będzie na miejscu...
wylądował na 4 łapy ale jedną sobie musiał uszkodzić bo kuleje, chyba czeka mnie jeszcze wieczorna wizyta u weta jesli chłopak A. z nią nie pojedzie.. najgorsze, ze sie biedny okropnie wystraszył, siedział w kwiatach pod blokiem i się nie ruszał