|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1051 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Tak to ja.. wymarzona żona Twa - Panny Młode 2011 cz. 36!
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Super że mimo to impreza udana ![]()
![]() |
![]() |
#1052 |
Zakorzenienie
|
Morenica gratuluję pracy
![]() Agatka - super foteczka - widać, że impreza była udana. A TŻem się nie przejmuj - do wesela się zagoi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1053 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Agatka właśnie - do wesela się zagoi ![]() ![]() coś jeszcze miałam pisać ale nie pamiętam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1054 |
Zakorzenienie
|
W poniedziałek po ślubie wyjeżdżamy nad morze na tydzień
![]() Dzisiaj ostatni dzień pracy. Przyszły winietki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1055 |
Zakorzenienie
|
Puk, puk. Mozna??? Juz chyba zapomnialyscie, ze byla tu kiedys jakas gwiazdeczka
![]() Dziekuje wszystkim za piekne zyczenia-zajrzalam specjalnie w dzien slubu, zeby poczytac ![]() Wszystkim swiezo upieczonym zonkom spoznione zyczenia ode mnie - DUZO, DUZO SZCZESCIA I MILOSCI ![]() Przeczytalam wszystkie relacje - bardzo wzruszajace ![]() Tydzien przed slubem, tak jak i po nie mialam na nic czasu. Nawet na jedzenie ![]() ![]() Postaram sie stworzyc jakas relacje i obiecuje tez fotki..... wkrotce ![]()
![]() |
![]() |
#1056 |
Zakorzenienie
|
hej Gwiazdeczko!!!
do ślubu 4 dni, nuby wszystko gotowe ale trochę gonitwy jest. zaraz uciekam do pracy. ostatni dzień. jutro odbieram ciasta, musimy z mama je popakować i jedziemy je rozwieść. Jutro jeszcze na salę zawieść alkohol, w czwartek idę się relaksować na basenie. i jeszcze chyba będziemy wcześniej tańczyć ![]() w piątek z samego rana na giełdę po kwiaty do strojenia. jeszcze trzaskanie, manicure i henna i suknie odbieram. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1057 |
Zakorzenienie
|
miałam wstawić kiedys kamizelkę. biała z białymi obszyciami
wrzucam też winietkę i mój transparent |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1058 |
Zadomowienie
|
ale ładne winietki
![]() mam pytanko gdzie najlepiej sprzedac musznik i ta pseudo chusteczkę do garniaka na pewno nie na wizazu a szkoda Edytowane przez diablica071086 Czas edycji: 2011-08-23 o 12:49 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1059 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1060 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Pewnie dlatego ze prosiłas to sie wywalił ![]()
![]() |
![]() |
#1061 |
Wtajemniczenie
|
Idę dziś zrobić sobie pazurki tzn. zwykły french...próba przed ślubem. Zobaczymy jak wyjdą, bo testuję nowy salon.
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1062 |
Zadomowienie
|
pochwal sie pazurkami mi do frencza dorzuciła biały stempelaek jakiś ornament kwiatowy i było bardziej wyjściowo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1063 |
Zakorzenienie
|
Jest mega gorąco
![]() Ale przeżyłam ![]()
![]() |
#1064 |
Zakorzenienie
|
Dzisiaj załatwiliśmy USC
![]() Zrezygnowałam ze swojego nazwiska, na rzecz nazwiska TŻ ![]() ![]() ![]() Dzisiaj wysłali do nas zaproszenia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1065 |
Wtajemniczenie
|
To się chwalę
![]()
![]() |
![]() |
#1067 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1068 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1069 |
Zadomowienie
|
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1070 |
Zakorzenienie
|
Zgadzam się z dziewczynami, coś mi z tym brokatem nie gra ![]() Co tu dzisiaj tak cicho? ;> |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1071 |
Zadomowienie
|
witam Was
![]() ![]() ![]() , dziewczyny co dajecie na podziekowania dla rodzicow (widzialam fotoramki) co myslicie o takich albumach http://allegro.pl/ekskluzywne-podzie...html?source=oo ?? ---------- Dopisano o 22:28 ---------- Poprzedni post napisano o 22:17 ---------- mnie się podobają ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1072 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
To fakt, przynajmniej człowiek może nadążyć ![]() Ja się zastanawiam nad portretem ręcznie malowanym dla moich rodziców. Ich portretem. Wiem, że by chcieli, a fakt, że to od nas, można zaznaczyć jakimś drobnym podziękowaniem w rogu i tyle. Ten album mi się w sumie podoba (wywaliłabym tylko te wszystkie gołąbki i obrączki z okładki, a zostawiłabym same kwiatki), jeśli z portretem nie wypali, to może ściągnę pomysł ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1073 |
Zadomowienie
|
jestem
![]() ![]() piszę od tżcika, bo na razie mieszkamy u niego...zaraz nadrobię i spróbuję relację napisać, póki, co ide się myć ![]() ---------- Dopisano o 23:07 ---------- Poprzedni post napisano o 22:38 ---------- Dziewczyny: Nasz ślub, to był niewątpliwie najwspanialszy dzień mojego życia ![]() Wszystko było idealnie i jestem bardzo zadowolona z przebiegu imprezy i całej otoczki. Goście zadowoleni, my zadowoleni,czego chciec więcej? W piątek jeszcze był zabiegany dzionek, bo Tż ze swoim tatą i moim i jego dziadkiem wozili krzesełka z sąsiedniej remizy do naszej. Oprócz tego biegalismy za owocami by je zawieść na salę... W sumie to bieganina zaczęła sie od czwartku... w piątek po kupieniu owoców, na 12 poleciałam na regulację brwi, paznokietki na dłoniach i stópkach, a potem na salę weselną, aby pomóc ja dekorować. W piątek pogoda była nieciekawa, padać zaczął deszcz, było parno strasznie...niewyróbka. Wkurzyłysmy się z teściówką, bo na rynku miałysmy owoce zamówione juz tydzień wceśniej na nasze wesele i nas facet wystawił.Tłumacząc sie tym, że w poniedziałek święto było i terminy się przesunęły... Ok 21 wróciłam do domku, umyłam się, posprzątałam i po 2 poszłam spać. nie mogłam do Was zajrzeć, bo mi padł dysk twardy w kompie...uwierzycie?Szok. ..No trudno... W piątek umyłam włoski, jeszcze z mamą troszkę pogarnęłyśmy w mieszkanku, wystawiłam buty slubne na parapet i poszłam ziuziu.O dziwo nie miałam problemów ze snem. ---------- Dopisano o 23:14 ---------- Poprzedni post napisano o 23:07 ---------- Powiem tak, jako już świeżo upieczona żonka ![]() Dziewczyny nie przejmujcie się pierdołami, które nie idą po waszej myśli, bo tylko wy wiecie, że coś jest nie tak...nie warto się denerwować i tracić tak pieknego dnia ![]() Tańczymy pierwszy taniec i tu tort wjeżdża, za nim oczepiny i goście zaczynają się rozchodzić:-(I widno się robi i trzeba iść do domu:-( Korzystajcie pełną parą z tego, bo nigdy taka chwila się nie przytrafi znowu. Emocje są niesamowite, warte każdych pieniędzy... I to mówię ja, przeciwniczka wesel, która walczyła o cywilny, ale poddała się woli rodziny tż i zgodziła na kościelny i wesele. Tak NIE ŻAŁUJĘ ANI ZŁOTÓWKI NA WESELE. Co więcej...zapłaciłabym kolejne pieniądze dla tych chwil. To było coś wspaniałego ![]() ---------- Dopisano o 00:13 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:14 ---------- W sobotę obudziłam się po 9 nie pamiętam dokładnie ile, chyba z 15 minut po 9. Wstałam zrobiłam sobie kąpiel, zjadłam śniadanko. Pobiegłam jeszcze z tatą do kwiaciarni kupić kwiatki do wazonu na stół i komodę do pokoju rodziców, gdzie miało być błogosławieństwo. Pogoda była wprost idealna. 20 kilka stopni, nie było upału, świeciło piękne słoneczko i wiatr wiał. Czułam się, tak jaby to była wiosna, a nie lato. I bardzo mi to odpowiadało.Już wiedziałam, że burzy nie będzie ![]() Zaniosłam z tata kwiatki do domku, odsapnęłam chwilkę i zadzwoniła świadkowa, że już po mnie jedzie. Poczekałam za nią, weszła do mnie do domku, zostawiła swoje rzeczy i poszłyśmy do autka, w którym już czekał na nas jej brat. Jedziemy, przejechałyśmy ulicę dalej i jak w krzyk bo wsuwek do włosów zapomniałam, to się wróciliśmy. Wyskoczyłam z auta, poleciałam po nie wróciłam i pojechałyśmy do salonu piekności. Do którego biegłyśmy przez remont na drodze, trzymając się obie za ręce i ciesząc jak dwa głupole, smiejąc się z ludzi, którzypatrzyli na nas z przejeżdżających obok samochodów. Koło salonu czekała jeszcze na nas siostra cioteczna tż. Weszłysmy we 3 i każda usiadła na innym stanowisku do czesania, jednocześnie się widziałyśmy. I zaczęła się akcja. TŻ siostra cioteczna miała delikatne fale robione. Świadkowa loczki z podpięciem, a ja już loki podpiete. Najpierw świadkowa została uczesana, potem ja, na końcu siostra tż. Zaraz jak świadkową uczesali to poszła na górę salonu, a jak mnie skończyli czesać to ja poszłam na górę. siostra tż nie malowała się tam, tylko sama. A salon jest tak urządzony, że na dole sa fryzjerzy tylko, na górze są: pani majijażystka, solarium, stanowiska dwa do pedicuru i kilka do manicure. Także świadkowa mi uciekła jak ja uczesali z dołu i pobiegła na makijaż. Ja mnie uczesali do końca, to tez poszłam na górę. Usiadłam i czekałam chwilę, zanim pani skończy malować świadkową ( wiedziałam jakie mozliwości ma pani makijazystka, bo mnóstwo osób malowała i każdy był zadowolony, ja też z próbnej, prawie padłam z wrażenia). Świadkowa jak zeszła z fotela i podeszła do lustra, to prawie osunęła się z wrażenia. Trzęsła się cała, łzy jej w oczach stanęły. Musiałam ja przytrzymać, bo miała niekontrolowany odruch i chciała mi niemal zemdleć ![]() Potem usiadłam ja i po kilunastu minutach byłam umalowana, świadkowa znowu chciała się popłakać, ale jej nie dałam. Zamówiłam taksówkę i powoli ruszyłysmy w kierunku mojego domku, po drodze mijając karocę z końmi. Oczywiście ja łzy w oczach wzruszyłam się bardzo ![]() Żartowałyśmy sobie z kierowcą...podjechałyśmy do Rossmana po lakier do włosów. Świadkowa kupiła i do mnie do domku pojechałyśmy. Zjadłam kilka kanapek z żółtym serkiem i popiłam heratką. Odświeżyłam się, zrobiła się 13 50...i stwierdziłam, ze najwyższa pora by się ubierać... Poszło nam zgrabnie i sprawnie...20 minut pochodziłam po mieszkanku w sukmanie, poskakałam w niej...było gites...nagle telefon od tż, że już jadą... Kilka minut potem dzwonek do domofonu, że już są... Patrzę tż wchodzi z bukietem...pieknie wygladał...za nim świadek z butonierkami. Jak zobaczyłam swój bukiet to mało nie padłam z wrażenia, był to najpiękniejszy slubny bukiet jaki widziałam w zyciu ![]() Wyszedł idealnie taki jak chciałam, a tak się martwiłam... Nie mogłam się napatrzeć na tż ani na bukiet. Ale po chwili stwierdziłam, że bukiet jest mega, ale ma szpilki na końcu z perełkami...czym prędzej perły wyjełam, ale mi tasiemka się rozpruła.Świadek biegem leciał do kwiaciarni po tasiemke na kokardkę i pani w kwiaciarni darmowo ją doczepiła ![]() ![]() zebralismy się i wyszliśmy, a na dole już czekało na nas nasze ślubne autko- warszawa ![]() ![]() Podjechaliśmy na zdjęcia, a tam co? Też wawa ![]() Ale nasza ładniejsza. Weszliśmy i po 20 minutach 6 póz studyjnych było z głowy. Pojechaliśmy do domku. weszliśmy i za kilkanaście minut przyjechali rodzice i dziadkowie tż. Zanim przyjechali to zjadłam kanapki i popiłam herbatką. Przyjechali, teściowej i babci łzy stanęły w oczach na mój widok, ucałowałam wszystkich. Teściu oczko mi puścił.Podobało mu się ![]() Błogosławieństwo minęło szybko, nie pamiętam kto co mówił, ale moi rodzice tacy twardziele i najbardziej się wzruszyli ![]() Potem wyszlismy na dwór do samochodów. Pojechaliśmy do kościoła. |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1074 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
To jeszcze nie cała relacja a ja już zdązyłam się pare razy popłkać ![]() Czekam na dalsza część ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1075 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny napisałam dalszą część relacji...opisując co było dalej do przysięgi i mi się wszystko skasowało...wkurzyłam się i idę spać:-(
Mąż się wkurza, że tak długo siedzę, zamiast iść spać...to uciekam i w wolnej chwili napiszę co było dalej. Bądźcie cierpliwe ![]() Dobranoc...buziaczki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1076 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Madzia brawa za relacje Uciekam spać |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1077 |
Zakorzenienie
|
Niunia fajny ten transparent
![]() Agatka paznokietki ladne - tylko do ślubu bez czarnego brokatu - lepiej strebrny lub taki deliaktny opalizujacy. Natlem ładny ten album tylko fakt powyrzucałabym te wszystkie ozdobniki ![]() Madziares super relacja - czekamy na ciąg dalszy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1078 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1079 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:46.