|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2011 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Avonomaniaczki plotkują, TŻów wychowują i coraz więcej kupują - cz.3
AnnoAntonino ciężko mi zrozumieć Twoje relacja z mamą, ale ja pewnie też bym dała się wykorzystywać...uważam też że dlatego trafiłaś na tż co zachowuje się jak dziecko...masz w sobie taką potrzebe zaopiekowania się kimś...
|
|
|
|
#2012 |
|
Zakorzenienie
|
Sarunieczko, napaliłam się na micelarny żel do mycia twarzy, który opisywałaś na swoim blogu
Czy on jest wyprodukowany dla stonki i tylko tam można go kupić? Czy w drogeriach też można go spotkać?
|
|
|
|
#2013 |
|
Zakorzenienie
|
Sheryl masz rację, ja też robiłam ślub i przyjęcie nie po to żeby się zwróciło tylko dla siebie, rodzinki i paru znajomych. To żeby byli liczyło się najbardziej, ale nie zdarzyło mi się nic nie dostać...choć od męża Chrzestnego dostaliśmy odkurzacz za 200zł a nie mieliśmy ani jednego dywanu...
|
|
|
|
#2014 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mama chłopaka jest tak perfidna, że bierze od niego pieniądze, mimo, ze on nie pracuje (jeszcze studiuje). Jedynie co przez wakacje pomaga tacie w warsztacie samochodowym. I przychodzi do niego, że nie ma (ojciec za granicą, ale pieniądze wysyła). I tak wyszło, że przez cały lipiec pracował od rana do wieczora i zostało mu 200zł! Ahh, ta mamusia... A baba jest jak dąb, zdrowa, nie pracuje, a nawet swojej działki nie ma, żadnego ogródka, nic. |
|
|
|
|
#2015 |
|
Zakorzenienie
|
Bardzo dużo kwiatów oddaliśmy na cmentarz, a sobie zostawiłam jeden bukiecik...pamiętam jak następnego dnia odbieraliśmy kwiaty i syn szefowej lokalu zapytał czy dla dziewczyny byśmy mu jakiegoś bukieciku nie dali...no i super...pewnie się ucieszyła
|
|
|
|
#2016 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2017 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
a jak on na to reaguje? |
|
|
|
|
#2018 | |
|
szeryfcio
|
Cytat:
) i od dzieci nastolatków, ale od dzieciaków się nie oczekuje, to naturalne. Natomiast prezenty trafiły sie... literatki koc... to oddaliśmy mamom najwięcej to tych literatek i szklanek dostaliśmy Ja to takich rzeczy nie używam, a i brzydkie to było, takie jak w stołówkach w latach 80. Tak więc..., ja też wolałabym 50 zł, niż te literatki ![]() Dostaliśmy też piękne kieliszki ze złotą nitką (taki wzór) z Duki i te piękne
Cosmesfera Edytowane przez sheryl Czas edycji: 2011-08-23 o 12:59 |
|
|
|
|
#2019 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2020 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i potrzebowała na studia no sory, albo po równo albo wcale później poszedł do wojska to nie płacił w trakcie "odsiadki" poznał mnie i po wojsku dosyć szybko wyprowadził się do mnie później u mamy pogorszyło się w pracy i zaczęła mniej zarabiać i wzięła jeszcze kredyt na moje wesele, bo jej trochę brakło oszczędności, ale powiedziała, że ona chce wyprawić mi wesele sama, bo to jej marzenie zrobić mi fajne wesele później się jakoś dogadaliśmy i podzieliliśmy rachunki, a teraz u mamy w pracy to już całkowite dno, ale z racji wieku i braku wykształcenia nie ma szans na robotę, jeszcze na tej naszej wsi więc my utrzymujemy dom, zresztą teraz to już mój dom, bo mama wszystko przepisała u notariusza na mnie i tak sobie żyjemy...---------- Dopisano o 13:10 ---------- Poprzedni post napisano o 13:07 ---------- [1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;28928910]ja bratu /jako świadkowa/kupiłam 2osobową wycieczkę all inclusive tygodniową w ciepłe kraje, do dzis się zastanawiam czy to nie za dużo.[/QUOTE] chciałabym miec taką siostrę
|
|
|
|
|
#2021 | |
|
szeryfcio
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:11 ---------- Poprzedni post napisano o 13:10 ---------- [1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;28928910]ja bratu /jako świadkowa/kupiłam 2osobową wycieczkę all inclusive tygodniową w ciepłe kraje, do dzis się zastanawiam czy to nie za dużo.[/QUOTE] No... wypasiony prezent My wycieczkę to sobie właśnie wykupiliśmy z kopert.
|
|
#2022 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie ma tego złego
|
|
#2023 |
|
szeryfcio
|
|
#2024 |
|
Zakorzenienie
|
ja tu gadu gadu, a dziecko samo poszło spać
|
|
|
|
#2025 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jakbym miała kasę też bym bratu albo siostrze taką wycieczkę zasponsorowała...fajny prezent
![]() Mi z prezentów przydały się jedynie sztuśce Berghoffa...używamy cały czas ![]() Malibu w Lidlu po 22,20zł 35oml...nie wiem czy to drogo czy tanio...także wieczorkiem się z Wami podzielę ![]() Zaraz moja Kochana Liderka wpadnie z paczką...mój nowy Ch Lacroix, podkład matowy, perfumki dla męża i długopis z różową wstążką już czekają w paczkomacie...
|
|
|
|
#2026 |
|
Konto usunięte
|
ja też
|
|
|
|
#2027 | |
|
szeryfcio
|
Cytat:
Cosmesfera Edytowane przez sheryl Czas edycji: 2011-08-23 o 13:30 |
|
|
|
|
#2028 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a co do tych wesel i kasy i prezentów - ja jestem właśnie w trakcie podejmowania decyzji o ślubie - i ja nie chce wesela, bo zamiast tego potrzebuję mieszkania, i chce bo to powinien być najpiękniejszy dzień w moim życiu, i co ja mam zrobić???? a jeśli zrobię wesele to jak je zaplanować? kogo zaprosić? pisać listę prezentów czy mówić wprost, że potrzebuję pieniędzy? zrobię tak - będzie gadanie, zrobię inaczej - też będzie gadanie
Lubisz kosmetyki AVON? Zamawiasz? A chciałabyś zamawiać taniej? Skontaktuj się ze mną a założę Ci konto w Avon i dołączę do swojego zespołu. Przekonaj się sama już teraz. https://start.avonpolska.pl/storage/...banner-1-1.png |
|
|
|
|
#2029 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2030 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2031 | |
|
szeryfcio
|
Cytat:
Zrób jak uważasz... Może małe przyjęcie dla najbliższych, żeby był i wilk i owca syta
|
|
#2032 |
|
Rozeznanie
|
no tak też można by było zrobić, ale mój Tż się nie zgadza, on chce dużego wesela, bo jego rodzina nas "zjedzie" jeśli zrobimy małe a kogoś nie daj Boże nie zaprosimy, wtedy dopiero nie dadzą mi żyć normalnie ...
Lubisz kosmetyki AVON? Zamawiasz? A chciałabyś zamawiać taniej? Skontaktuj się ze mną a założę Ci konto w Avon i dołączę do swojego zespołu. Przekonaj się sama już teraz. https://start.avonpolska.pl/storage/...banner-1-1.png |
|
|
|
#2033 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Teściowa widać, że fajnaCytat:
U mnie na szczęście zawsze było po równo. No chyba, że ktoś dostał szlaban albo jakąs karę. I nigdy by mi się nie odważyli powiedzieć, że jak już jestem dorosła to teraz ja będę na nich pracować. Wiedzą, że zawsze mogą na mnie liczyć i to im w zupełności wystarcza. Mamy z D. problem. Jego mama powiedziała, że nie idzie na nasz ślub, bo tam będzie tata D. I teraz nie wiemy co zrobić, bo Dawidowi się przykro zrobiło i nawet nie wiem jak mam go pocieszyć.![]() A ślub bierzemy 15 lipca.
|
|
#2034 |
|
Zakorzenienie
|
Młoda rozmawiała z sąsiadką (aż dziwne, bo kobita zawsze uciekała, nie lubi gadać)
Młodzi wiedzą od kogo dostali "chamskie" koperty - wszystkie inne były podpisane Okazało się, ze to od znajomych... Ogółem zebrali 20 tysiaków Sąsiadka stwierdziła, że prawi cały koszt im się "zwrócił" (Anka nie bijTak mi się przypomniało... Mojej znajomej chłopak jest najmłodszy z rodzeństwa - chyba jakieś 15lat różnicy. Jego matka wprost mówi, że go sobie urodziła, żeby się nią opiekował jak będzie stara i niedołężna
|
|
|
|
#2035 |
|
Zakorzenienie
|
Wybacz mi teraz ostrość w słowach, ale zapytaj mu się czy to jest WASZ ŚLUB CZY JAKAŚ CHOL****NE PRZEDSTAWIENIE DLA UBOGICH? W tym dniu chyba chodzi jednak o Was a nie o to kto będzie a kogo nie... Może się nie znam, choć sama planuję teraz wesele, to jednak listę gości robię sama z D.
|
#2036 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
#2037 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie, przepraszam, że żartuję, ale niestety uważam, że łatwiej w takie "wykorzystywanie" opiekuńcze wplątać córkę niż synaTeraz jeszcze nie muszę się, że tak to ujmę rodzicami zajmować, ale kiedyś dlaczego by nie? Jestem z nimi bardzo związana ---------- Dopisano o 14:05 ---------- Poprzedni post napisano o 14:04 ---------- Przyszłego 2012
|
|
#2038 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2039 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
nie wiem czy coś tym wskóram bo póki co na niczym konkretnym nie stanęło, żadnej decyzji nie ma a czas ucieka, a On mimo wszystko chce w przyszłym roku ... mamy tak odmienne podejście to tego tematu, że sama nie wiem czy coś z tego wyjdzie, a jak tak to trzeba wziąć ślub, a co za tym idzie urządzić "jakieś wesele" ...
|
|
|
|
#2040 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() rozumiem, żeby zając sie rodzicami jak już są starsi i niedołężni , ale jak są w sile wieku i pracują to raczej nie powinni żerować na dzieciach
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:39.

Czy on jest wyprodukowany dla stonki i tylko tam można go kupić? Czy w drogeriach też można go spotkać?

). No nie nastawiałam się na tę forsę. I faktycznie nie zwróciło się, więcej wydaliśmy na wesele niż dostaliśmy. Dlatego teraz bym nie robiła 

i potrzebowała na studia
w trakcie "odsiadki" poznał mnie i po wojsku dosyć szybko wyprowadził się do mnie