Rimini zbiorczy - wakacje, obozy - Strona 119 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Hobby > Podróże, wakacje, wycieczki

Notka

Podróże, wakacje, wycieczki Forum dla osób, które lubią podróże, wakacje i wycieczki. Dołącz do nas i podziel się opinią na temat ciekawych miejsc, promocji, organizacji wyjazdu itd.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2011-08-14, 12:10   #3541
edz95
Raczkowanie

Dot.: Rimini zbiorczy - wakacje, obozy

Cytat:
Napisane przez hollyx Pokaż wiadomość
ooo. Moja koleżanka też była w calleli i mowila ze bylo super.
a w parali byłas z jakiego biura? Chodziliście na dyskoteki codziennie ?

xoxo . *

paralia jest cudowna! Bylam z biura logostour. Tak na dyskoteki chodzilismy prawie codziennie, panie za free, zyc nie umierac napewno kiedys tam wroce a Callela swietna! 3 cluby za 7 euro, magiaaaaaaaaaaaa

Edytowane przez edz95
Czas edycji: 2011-08-14 o 12:12
edz95 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-23, 14:21   #3542
lilsun
Raczkowanie

Hej dziewczyny w tym roku bylam na obozie w Lloret no i bylo po prostu magicznie, imprezy co noc do samego rana, bylam z Almatura i wlasnie pisze bo na drugi rok mysle zeby pojechac do Rimini lub wlasnie do Grecji... Ale jak to tam jest z tymi imprezami? Tez tak mega jak w Lloret czy jak ? Bo nie wiem gdzie jechac

no i czy byl ktos z was w Rimini z biura Almatur??

dzieki wielkie xx
Stary 2011-08-23, 17:02   #3543
bialaa17
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez lilsun Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny w tym roku bylam na obozie w Lloret no i bylo po prostu magicznie, imprezy co noc do samego rana, bylam z Almatura i wlasnie pisze bo na drugi rok mysle zeby pojechac do Rimini lub wlasnie do Grecji... Ale jak to tam jest z tymi imprezami? Tez tak mega jak w Lloret czy jak ? Bo nie wiem gdzie jechac

dzieki wielkie xx
Nie byłam w Grecji, ale byłam za to w Rimini z biura Almatur i było pięknie rezydentka, opiekunowie, dyskoteki, plaża;D cudownie;d W tamtym roku byłam w Lloret i muszę przyznać, że jeśli chodzi o kadrę to Rimini wygrywa na 100%, plaża? hmm... chyba Rimini, bo w Lloret denerwowały mnie te kamyczki, dyskoteki? 60% dla Lloret, mimo że w Carnaby było mega, to jednak Tropics jest nieco lepszy, więcej miejsca więc proponuję Ci za rok spróbować z Rimini na pewno nie będziesz żałować
bialaa17 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-23, 23:44   #3544
zimny_chirurg16
Raczkowanie

Powiem Wam że z tą kadrą to różnie :P Ja trafiłam na lepszą w Lloret niż Rimini. To chyba nie ma znaczenia gdzie, z jakim biurem. Jak na loterii :/ Ale zazdroszczę wszystkim tym, którym się udało <3
Stary 2011-08-24, 13:21   #3545
lilsun
Raczkowanie

no wlasnie ja tez w Lloret kadre mialam mega, wiec z tego powodu chyba za rok znow tam pojade
Stary 2011-08-25, 08:52   #3546
edz95
Raczkowanie

polecam Rimini, Callela(Hiszpania) 7euro 3 dyskoteki! <3 , Paralia(Grecja) panie za darmo, panowie do 6euro !
Stary 2011-08-25, 12:14   #3547
dancewivmee
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez lilsun Pokaż wiadomość

dzieki wielkie xx
Ja byłam w tym roku w Rimini z Almaturem i szczerze polecam !! Kadra była zaa✂✂✂ista poprostu , rezydentka też . Imprezy są świetne , zakochałam się w Carnaby *_* fajnie też jest na Yellow night ( organizuje carnaby- beach party) ,nie jest tak strasznie drogo , ale 200 e to malo dla imprezowicza W samym carnaby drinki kosztują 7e-.. a w pubach od 5e. Ogólnie w Rimini w sierpniu jest strasznie dużo ludzi , wieczorem przez miasto idzie się 2 razy wolniej . Jest to piękne miasto , plaże są super, tylko lipa , że trzeba codziennie za wejście płacić 2e ,ale przynajmniej jest posprzątane, masz łazienkę, prysznic , przebieralnie , boiska do gry w siatkę , na niektórych jeszcze do kosza, a na leżakach można odespać noc , bo '' W Rimini się nie śpi w nocy '' ; ))
dancewivmee jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-27, 13:26   #3548
HollyX
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez edz95 Pokaż wiadomość
polecam Rimini, Callela(Hiszpania) 7euro 3 dyskoteki! <3 , Paralia(Grecja) panie za darmo, panowie do 6euro !
Hej. Ja własnie byłam w Rimini w tym roku. Było naprawde mega. I zastanawiam sie gdzie jechac za rok. Wiele osob mi mowi ze Paralia jest cudna. Tylko czy tak samo lajtowo jest jak w Rimini ? Tak samo imprezowo i wgl..?
Mogłabyś mi tez powiedziec z jakiego biura bylas i jaka kadra ?
HollyX jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-28, 17:28   #3549
czerwoona
Przyczajenie

W tym roku wybieramy się z chłopakiem do Rimini na ostatnie 5 dni września, jako że trafiłam na tanie loty na ten termin (więc pomyślałam, że można polecieć sobie zobaczyć ).
I mam kilka konkretnych pytań, jako że tu jest już 119 (oO.) stron przeplatanych pytaniami o obozy.

1. Czy któraś z Was była w tamtych rejonach właśnie tak na koniec sezonu? Jakiej spodziewać się temperatury powietrza i wody? Tzn. da się jeszcze śmiało pływać?

2.
Cytat:
Napisane przez dancewivmee Pokaż wiadomość
Jest to piękne miasto , plaże są super, tylko lipa , że trzeba codziennie za wejście płacić 2e (...)
Za samo wejście jest płatne 2e? Tak jest wszędzie na plażach? Gdzieś czytałam, że wejścia są za free.

3. Wiecie może gdzie znajdę tzw. "dzikie plaże", o których już googlając dowiedziałam się, że - ale maps google pokazuje mi same parasole wzdłuż całego wybrzeża miasta? D
Jeśli ktoś na takowych był, tak wiecie - żeby się rozwalić z własnym ręcznikiem bez stresu, że mi jakiś Italiano przybiegnie zwrócić uwagę, że nie mogę tutaj leżeć? :P (słyszałam, że na płatnych tak jest).

4. Jak wygląda sprawa dużych tanich hipermarketów, coś a la nasze Tesco? Gdzie są? Chcę jak najbardziej zaoszczędzić. Słyszałam coś o Conadzie - ktoś coś może powiedzieć? Albo o podobnych hipermarketach w tym stylu. Nie chodzi mi o ciuchy, tylko o zwyczajne zaopatrzenie w jedzenie. Podobno w tym dużym centrum handlowym też jest jakiś supermarket.

5. Można na miejscu kupić jakiś plan miasta? :P W jakiej cenie?

Chyba tyle. Jak mi się więcej pytań przypomni, to napiszę. W każdym razie nie piszcie o dyskotekach, bo już mnie nie rajcują jak kiedyś, a poza tym już się naczytałam chcąc nie chcąc, bo jak gdzieś jest temat Rimini to widzę tylko wieczną imprezę. xDD

Będę wdzięczna za jakiekolwiek odpowiedzi, chcę się przygotować na wyjazd.

Pozdrawiam! )
czerwoona jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-28, 18:36   #3550
Puszek67
Raczkowanie

Na dyskotekach trzeba im pokazywać paszporty, dowody czy jak? Bo ja będę miała szesnastkę niepełną, ale nie wystarczy wyglądać starzej? Nie chcę pojechać do Hiszpanii albo Włoch na marne...
2012 - ?
Puszek67 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-28, 18:45   #3551
czerwoona
Przyczajenie

W tym roku wybieramy się z chłopakiem do Rimini na ostatnie 5 dni września, jako że trafiłam na tanie loty na ten termin (więc pomyślałam, że można polecieć sobie zobaczyć ).
I mam kilka konkretnych pytań, jako że tu jest już 119 (oO.) stron przeplatanych pytaniami o obozy.

1. Czy któraś z Was była w tamtych rejonach właśnie tak na koniec sezonu? Jakiej spodziewać się temperatury powietrza i wody? Tzn. da się jeszcze śmiało pływać?

2.
Cytat:
Napisane przez dancewivmee Pokaż wiadomość
Jest to piękne miasto , plaże są super, tylko lipa , że trzeba codziennie za wejście płacić 2e (...)
Za samo wejście jest płatne 2e? Tak jest wszędzie na plażach? Gdzieś czytałam, że wejścia są za free.

3. Wiecie może gdzie znajdę tzw. "dzikie plaże", o których już googlając dowiedziałam się, że - ale maps google pokazuje mi same parasole wzdłuż całego wybrzeża miasta? D
Jeśli ktoś na takowych był, tak wiecie - żeby się rozwalić z własnym ręcznikiem bez stresu, że mi jakiś Italiano przybiegnie zwrócić uwagę, że nie mogę tutaj leżeć? :P (słyszałam, że na płatnych tak jest).

4. Jak wygląda sprawa dużych tanich hipermarketów, coś a la nasze Tesco? Gdzie są? Chcę jak najbardziej zaoszczędzić. Słyszałam coś o Conadzie - ktoś coś może powiedzieć? Albo o podobnych hipermarketach w tym stylu. Nie chodzi mi o ciuchy, tylko o zwyczajne zaopatrzenie w jedzenie. Podobno w tym dużym centrum handlowym też jest jakiś supermarket.

5. Można na miejscu kupić jakiś plan miasta? :P W jakiej cenie?

Chyba tyle. Jak mi się więcej pytań przypomni, to napiszę. W każdym razie nie piszcie o dyskotekach, bo już mnie nie rajcują jak kiedyś, a poza tym już się naczytałam chcąc nie chcąc, bo jak gdzieś jest temat Rimini to widzę tylko wieczną imprezę. xDD

Będę wdzięczna za jakiekolwiek odpowiedzi, chcę się przygotować na wyjazd.

Pozdrawiam!

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-08-29, 07:48   #3552
czerwoona
Przyczajenie

Heeej. Mam kilka pytanek, jako że złapałam ostatnio tani lot w te okolice.

Na jaką pogodę i temperaturę powietrza i wody mogę liczyć na koniec września? Idzie się kąpać jeszcze?

Gdzie można liczyć na tzw. "dzikie plaże"? Google maps pokazuje mi parasole wzdłuż całego wybrzeża miasta, a podobno gdzieś są. ;p

Zamierzam się wybrać w okolice Parku San Bartolo, mógłby ktoś coś powiedzieć o tamtejszym wybrzeżu? ;> Zdjęcia baaardzo zachęcają. Z buta pewnie pójdziemy tam z Cattolic-i, choć można pomyślę jeszcze o innej ścieżce.

Edytowane przez czerwoona
Czas edycji: 2011-08-29 o 07:55
Stary 2011-08-30, 09:33   #3553
edz95
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez HollyX Pokaż wiadomość
Hej. Ja własnie byłam w Rimini w tym roku. Było naprawde mega. I zastanawiam sie gdzie jechac za rok. Wiele osob mi mowi ze Paralia jest cudna. Tylko czy tak samo lajtowo jest jak w Rimini ? Tak samo imprezowo i wgl..?
Mogłabyś mi tez powiedziec z jakiego biura bylas i jaka kadra ?

O tak w Rimini jest świetnie! W Paralii bylam z biura logostour, ale tylko dlatego ze biuro z ktorego mialam jechac zbankrutowalo dwa tygodnie przed wyjazdem, ale napewno inne biura organizuja tam obozy. W Paralii jest super! W rimini czasami ludzie sie czepiali o siedzenie na plazy nocami, w Paralii czegos takiego nie ma Ja trafilam na super, mloda kadre i moglismy siedziec do 3 na plazy. Imprezy świetne, szczegole da luxe.
Stary 2011-09-04, 14:43   #3554
blackinside
Przyczajenie

Co polecacie bardziej Lloret, Słoneczny Brzeg czy Rimini?
blackinside jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-04, 14:59   #3555
myCocaine
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez blackinside Pokaż wiadomość
W Lloret nie byłam. A SB jest równie imprezowy co Rimini z tym, że dużo tańszy (i Włochów w Bułgarii też nie brakuje... ).
- PARTY HARDER!
myCocaine jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-08, 07:20   #3556
edz95
Raczkowanie

Cytat:
co polecacie bardziej lloret, słoneczny brzeg czy rimini?

rimini rimini
Stary 2011-09-10, 19:04   #3557
HollyX
Przyczajenie

Cytat:
Rimini jest za✂✂✂iste. <3 I wydaje mi sie ze troche mniej popularne niz Bg. Chociaz i tak polakow mozna spotkac na kazdym kroku. xdd
Carnaby super i klimat generalnie no i czyste morze i plaza. Wiec polecam jak najbardziej !!
Stary 2011-09-10, 20:54   #3558
myCocaine
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez HollyX Pokaż wiadomość
Rimini jest za✂✂✂iste. <3 I wydaje mi sie ze troche mniej popularne niz Bg. Chociaz i tak polakow mozna spotkac na kazdym kroku. xdd
Carnaby super i klimat generalnie no i czyste morze i plaza. Wiec polecam jak najbardziej !!
Rimini jest bardziej popularne niż SB A co do wspomnianej dyskoteki Carnaby, IMO - syf kiła i mogiła. Jedynie poziom z muzyką r&b jest "do przejścia". Drinki (nie mówię o tych za free, bo o nich nie warto nawet wspominać ) - słabizna - płacisz w cholerę kasy a dostajesz .. soczek (jak już to zdecydowanie bardziej polecam drinki z clubu Blow up ). Mnóstwo ludzi - na tyle "mnóstwo", że aż nieprzyjemnie się tańczy (1/2 z tych ludzi to polskie kolonie - w wieku 14-17.. zachowujące się tak, że czasem było mi wstyd, iż jestem Polką..). Słyszałam tyle niesamowitych i pozytywnych opinii na temat Carnaby a niestety bardzo się rozczarowałam. Prócz uroczych starszych Panów sprzedających karnety i barmanów bliźniaków - nic ciekawego
O wiele lepiej bawiłam się w klubach w Bułgarii.
- PARTY HARDER!
myCocaine jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-09-11, 11:24   #3559
HollyX
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez myCocaine Pokaż wiadomość
Rimini jest bardziej popularne niż SB A co do wspomnianej dyskoteki Carnaby, IMO - syf kiła i mogiła. Jedynie poziom z muzyką r&b jest "do przejścia". Drinki (nie mówię o tych za free, bo o nich nie warto nawet wspominać ) - słabizna - płacisz w cholerę kasy a dostajesz .. soczek (jak już to zdecydowanie bardziej polecam drinki z clubu Blow up ). Mnóstwo ludzi - na tyle "mnóstwo", że aż nieprzyjemnie się tańczy (1/2 z tych ludzi to polskie kolonie - w wieku 14-17.. zachowujące się tak, że czasem było mi wstyd, iż jestem Polką..). Słyszałam tyle niesamowitych i pozytywnych opinii na temat Carnaby a niestety bardzo się rozczarowałam. Prócz uroczych starszych Panów sprzedających karnety i barmanów bliźniaków - nic ciekawego
O wiele lepiej bawiłam się w klubach w Bułgarii.
To też zależy jak trafisz. Jak ja byłam w Carnaby wiecej było obcokrajowcow niz polakow. xd W sumie oba miejsca są dosyc "zajezdzone " przez polskie kolonie. Ale jak dla mnie Rimini lepsze.
Do tłumów w klubie masz racje.. Jest masakrycznie ciasno . Ale w sumie to normalne na dyskotekach w takich miastach w pelni sezonu.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-12-11, 21:03   #3560
xMrowka
Raczkowanie

GG do xMrowka

Kocham Rimini po prostu byłam tam w zeszłym roku z But-a na party zone hotel chujowy bo chujowy nie przeczę ale praktycznie w ogóle nasz tam nie było a Carnaby to magia <3 do altromondo nie poszłam bo nastąpił kryzys finansowy ( polecam wziąć więcej niż 250 euro jeżeli palisz i pijesz ) Ja byłam w pierwszym terminie i poznałam naprawdę niesamowitych ludzi a nasz wychowawca był prze genialny ( Szyszunia <3 ) ja byłam na notte rosa też było zaje ** ście <3 całe Rimini kocham mojego gościa od tatuaży , gościa od koszulek i panią z pizzeri <3 Starówka też jest niesamowita wydałam moje ostatnie 30 euro 4 dni przed wyjazdem po 1 na kapelusz kupiony na starówce i karnet do Carnaby. Co jeszcze mogę powiedzieć na bank poznacie osoby z innych obozów ja miałam okazję poznać Almatour,jaworzynę i chyba ok-tours Kierownik był nie taki straszny jak go pisali . Gość do przejścia wystarczy że na zbiórce przed wyjściem do hotelu po odbiór pokoi nie będziecie sie pchali a sam do was podejdzie i da wam pokój jaki chcecie poza kolejnością Kocham Włochy , Kocham Rimini i na 1000000000000000000000000 000% wracam tam za rok pewnie z tą samą ekipą <3 : cmok::c mok:

Rimini 2011 ♥
Bułgaria Złote Piaski 2012 ♥ [?]
xMrowka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-12-13, 23:33   #3561
m_artalka
Przyczajenie

Ja również byłam w Rimini, to był mój drugi raz. Za pierwszym razem byłam w wieku 15 lat , było ( w porównaniu do ostatniego wyjazdu) beznadziejnie. Według mnie, osoby w takim wieku nie maja czego tam szukać, a nawet jeśli, to jest tego niewiele. Opiekunowie byli spoko, jednakże nie będe rozpisywać sie na ten temat, gdyż nie warto. W te wakacje byłam chyba w najlepszej dzielnicy Rimini, kilka minut szło się do Carnaby, do Blow up też nie było tak daleko. Dyskoteki mają swój klimat, jeżeli miała bym porównywać to Blow up, wg mnie jest lepszy, sala klimatyzowana i muzyka na czasie, drinki mocne , polecam Long Island Ice Tea <3. Sądze, że w dużej mierze wpływ na ocene mają też wspomnienia związane z miejscem. Wiadomo co się dzieje na tych dyskotekach , wszędzie są macanki, całujący a raczej obściskujący się ludzie w każdym kącie i na parkiecie. Kolonii jest dużo, ale tak będzie za każdym razem kiedy pojedziesz, bez względu na miejsce, a to że Włochy , Bułgaria i Hiszpania są najlepiej sprzedającymi się miejscami, toteż każde biuro podróży umieszcza je w swojej ofercie. Pogoda nam trafiła się wprost idealna, były takie momenty na plaży że co słońce co chwile zasłaniał ci murzyn z koralikami, arab z tatuażami i ludzie zapraszający cię co chwilę na inną dyskotekę. Do altromondo nie miałam okazji iść, a naprawdę bardzo chciałam . Nasz hotel byl znośny jak na cene którą sie płaciło, był położony przy ulicy i torach ale to nikomu nie przeszkadzało, było to miejsce do spania, a jak się wracało z imprezy padając na ryj to w d*upie się miało przejeżdzające pociągi. Opiekunki też bardzo spoko , nawet bardzo bardzo, baaaardzo spoko . Na wiele pozwalały,ale trzeba robić wszystko z głową- przynajmniej w ich pobliżu. Jeżeli chodzi i kase to jeżeli pijesz i palisz to 150 Euro to minimum. Alkochol tak jak wszędzie, wg mnie ani mega tani ani niewobrażalnie tani, jak się poszukało to nawet Wyborową się znalazła. przykładowo Smirnoff 1 l kosztował 10euro o ile pamiętam , fajne są te stragany z koszulkami , tam trzeba się targować. Pamiętam jak płakałam jak wyjżdżałam i wgl po przyjeździe do Polski taki zamuł ze mnie był, cały czas żyłam wspomnieniami z imprez. Chciałam jak najszybciej tam wrócić, ale to chyba było spowodowane tą całą euforią jaka we mnie pozostała. Teraz z perspektywy czasu, fakt musze przyznać, to były najlepsze wakacje w życiu, ale są miejsca które podobnie jak Rimini słyną z imprez i nocnego życia. Byłam tam 2 razy - pierwszy raz w wieku 15 lat , miedzy czasie w Złotych piaskach i teraz -17 lat . Jak narazie nie odczuwam potrzeby powrotu tam , owszem do tej pory wspominam co się tam działo ale są też następne wakacje. Teraz planuje jechać na studencki do lloret de mar i wakacje swojego życia przeżyć na nowo. Enjoy
m_artalka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-05, 11:45   #3562
Dashing
Raczkowanie

Czy są jakieś hotele z basenem w ofertach obozów młodzieżowych do Rimini?

Jakie hotele polecacie? i biura podróży ?

-
2009 - Lloret de mar
2010 - Słoneczny Brzeg
2011 - Lloret de mar

2012 - RIMINI !. ;***
Dashing jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-06, 20:00   #3563
xMrowka
Raczkowanie

GG do xMrowka

Cytat:
Napisane przez Dashing Pokaż wiadomość
Czy są jakieś hotele z basenem w ofertach obozów młodzieżowych do Rimini?

Jakie hotele polecacie? i biura podróży ?

Z basenami nie ma raczej. Polecam BUT Party Zone

Rimini 2011 ♥
Stary 2012-02-12, 22:37   #3564
truskaweczka1220
Przyczajenie

Myślicie, że Lloret de Mar jest droższe od Rimini?
truskaweczka1220 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-12, 22:52   #3565
agutka93
Rozeznanie

GG do agutka93

Cytat:
Napisane przez xMrowka Pokaż wiadomość
Z basenami nie ma raczej. Polecam BUT Party Zone
BUT?
Jechałam z BUTem i to była jakaś tragedia.
Po pierwsze hotel, pokoje w ch*j małe, ciasne, o toalecie nie będę wspominać - metr na metr a 'prysznc' to jakiś żart - po prostu kolo toalety byl szlauf, wąż, słuchawka do mycia no i w podlodze byl kanalik, do ktorego zlatywala woda, wiec w ledwo co sie umyc dalo jeszcze ubrania sie chlapalo ;/wiec kabiny to nie bylo
sprzataczka w sumie ukradła ładne kilka tysięcy złotych no i UBRANIA kradła również.
Opiekunowie/animatorzy - to plus, pełen lajt, pili, palili z nami, ale kuźwa jak mieli nas liczyć to zamiast wymyśleć coś alternatywnego to z 30 minut przed hotelem nas liczyli zeby wyjsc na plaze ;/
Organizacja do dupy.

MIASTO RIMINI
Czad! Super! i w ogóle <3
Pyszna kawa, na mieście ciekawe rzeczy się dzieją - uważajcie na plaży, bo 1 minuta [dosłownie] nieuwagi i torby z pieniędzmi nie ma.
Dyskoteki były najlepsze [ ale i najdroższe] w moim życiu!
ochhh... jak będę super bogata to tam wrócę ogólnie jak najbardziej polecam!

blog o moich podróżach i życiu w Egipcie i USA soczyscie.blogspot.com
agutka93 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-13, 09:44   #3566
..::Rimini::..
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez truskaweczka1220 Pokaż wiadomość
Myślicie, że Lloret de Mar jest droższe od Rimini?
W Rimini jestem prawie co roku, a Lloret byłam ładnych pare lat temu, ale w Hiszpanii było znacznie taniej, zwłaszcza wejścia na dyskoteki i drinki w barach, sporo też było promocji typu happy hour albo 2 w cenie 1, w Rimini tego nie ma. I same wyjazdy też można znaleźć taniej do Lloret.
..::Rimini::.. jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-13, 15:03   #3567
sixsixsix
Przyczajenie

Jak ktoś chce jechać do Rimini to polecam najbardziej jak się da, aczkolwiek dla osób, które są nastawione na imprezowanie. Jeżeli ktoś ma ochotę odpocząć, liczy na ciszę i spokój to Rimini nie powinno w ogóle wchodzić w grę. To miasto słynie z nocnego życia, więc jeżeli mieszka się przy głównej ulicy to może to przeszkadzać we śnie. Z kolei mieszkając dalej od głownej ulicy i plaży słychać przejeżdżający pociąg. Mnie osobiście kompletnie nie przeszkadzało nic z tych rzeczy, wręcz przeciwnie. Plaża jest przepiękna. Szeroka, piaszczysta, czyste morze, mój hotel akurat miał swoje leżaki. Kluby i dyskoteki są niesamowite. Bary bardzo okej, chociaż mało korzystałam, lepiej skorzystać z supermarketu (Coop) i iść na plaże, chociaż samemu lub w gronie dziewczyn nie polecam, bo nie jest to najbezpieczniejsze. Hotele jak we Włoszech, przeważnie *** to jest dość słabo, z resztą w większości hotelów łazienka jest mikroskopijnych rozmiarów, a prysznic wystaje ze ściany i przy okazji kąpieli zalewa się całą łazienkę. Jedzenie bardzo dobre (makarony i pizza ). Jeżeli obóz i imprezowe nastawienie to najlepiej trafić na dobrą kadrę, tzn taką, która nie jest zbyt rygorystyczna i nie kontroluje w każdej chwili. Ja osobiście najpiękniejsze wspomnienia mam z Rimini, byłam bardzo zadowolona, praktycznie od początku, aż do końca. Nawet nie zauważyłam minusów, o których pisałam, dopiero po powrocie (chociaż może nie jestem zbyt wymagająca co do luksusów :d)
POLECAM! DDD
sixsixsix jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-13, 17:35   #3568
agutka93
Rozeznanie

GG do agutka93

Cytat:
Napisane przez sixsixsix Pokaż wiadomość
Jak ktoś chce jechać do Rimini to polecam najbardziej jak się da, aczkolwiek dla osób, które są nastawione na imprezowanie. Jeżeli ktoś ma ochotę odpocząć, liczy na ciszę i spokój to Rimini nie powinno w ogóle wchodzić w grę. To miasto słynie z nocnego życia, więc jeżeli mieszka się przy głównej ulicy to może to przeszkadzać we śnie. Z kolei mieszkając dalej od głownej ulicy i plaży słychać przejeżdżający pociąg. Mnie osobiście kompletnie nie przeszkadzało nic z tych rzeczy, wręcz przeciwnie. Plaża jest przepiękna. Szeroka, piaszczysta, czyste morze, mój hotel akurat miał swoje leżaki. Kluby i dyskoteki są niesamowite. Bary bardzo okej, chociaż mało korzystałam, lepiej skorzystać z supermarketu (Coop) i iść na plaże, chociaż samemu lub w gronie dziewczyn nie polecam, bo nie jest to najbezpieczniejsze. Hotele jak we Włoszech, przeważnie *** to jest dość słabo, z resztą w większości hotelów łazienka jest mikroskopijnych rozmiarów, a prysznic wystaje ze ściany i przy okazji kąpieli zalewa się całą łazienkę. Jedzenie bardzo dobre (makarony i pizza ). Jeżeli obóz i imprezowe nastawienie to najlepiej trafić na dobrą kadrę, tzn taką, która nie jest zbyt rygorystyczna i nie kontroluje w każdej chwili. Ja osobiście najpiękniejsze wspomnienia mam z Rimini, byłam bardzo zadowolona, praktycznie od początku, aż do końca. Nawet nie zauważyłam minusów, o których pisałam, dopiero po powrocie (chociaż może nie jestem zbyt wymagająca co do luksusów :d)
POLECAM! DDD
Zawsze powtarzam NIE WAŻNE GDZIE, WAŻNE Z KIM,
więc jeśli jedziecie z super ekipą to minusów nie będzie, chyba, że żądacie luksusów to polecam ***** hotele

blog o moich podróżach i życiu w Egipcie i USA soczyscie.blogspot.com
agutka93 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-13, 19:01   #3569
sixsixsix
Przyczajenie

zgadzam się w stu procentach, jeśli trafi się na ludzi, to wszystko przestaje mieć znaczenie
sixsixsix jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-17, 11:24   #3570
xMrowka
Raczkowanie

GG do xMrowka

Pokoje i hotel może były jakie były aczkolwiek nie pojechałam tam siedziec w hotelu tylko się bawić . ;] jak jestes na kacu to nie ważne gdzie, ważne że śpisz

Rimini 2011 ♥
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Podróże, wakacje, wycieczki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości