|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1051 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.X
Cytat:
wytlumaczyla sie, ale mogla sobie darowac zbedny komentarz, jakby uwazala, ze dziewczyna spi na kasie i nie zrozumie jej problemu.
|
|
#1052 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale zawsze przy takiej dyskusji każdy z nas stara się wysunąć swoje wnioski i swoje przemyślenia, które nie zawsze muszą pasować do każdej sytuacji. Aczkolwiek ja staram się zrozumieć wszystkie przypadki ![]() Ja wierze, że E.J sobie poradzi i skorzysta z rad Party, która jest mega zaradną dziewczyną! Ja też mogłabym powiedzieć, że będę miała ślub do bani, bo jak narazie to z tż się dorabiamy i można powiedzieć, że na dzień dzisiejszy jest kiepsko. Ale nie mówię tego, bo nie chcę uprawiać czarnowidztwa. Wiadomo, że czasami jest źle i ciężko, ale trzeba się cieszyć z tego co się ma
|
|
|
|
|
#1053 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zgadza sie, dlatego napisalam co mysle, bo E.J nie jest u nas od wczoraj, tylko juz kolejna czesc i na podstawie tego co przedstawila o sobie, ocenilam dziewczyne. nie bede gdybac i zachodzi w glowe, czy dobrze czy zle, bo wychodze z zalozenia, ze jak sie pokazesz, tak bedziesz odbierany i koniec kropka ![]() pomalowalam paznokcie u stop na niebieski chabrowy, booziu jak ja kocham ten kolor
|
|
#1054 |
|
Zakorzenienie
|
podziwiam
![]() ja jestem mało u Was w wątku więc nie mam co się wypowiadać na temat poruszony ![]() Mi rodzice dają jedynie na stancję 300zł, a rachunki, utrzymanie ciuchy itp muszę sama sobie zapewnić. I mimo studiowania dwóch kierunków daje sobie radę Głodna nie chodzę![]() na ciuchy nie narzekam xD ani na kosmetyki. Standard życia mam nie wysoki, ale też i nie żałuję sobie kasy jak mam ochotę na coś. Jedynie czasem mam dość jak wracam po całym dniu do domu. ale nikt nie mówił, że dorosłość bedzie łatwa. Na wakację planujemy pojechać z Tż za granice żeby zarobić na ślub, chociaż trochę bo nie chcę by rodzice mi go sponsorowali. A potem chcemy też sobie pojechać jak się da na dłuzej by zarobić na mieszkanie.
|
#1055 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1056 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oczywiście zależy czego się oczekuje, ale moim zdaniem 1,5 roku wczesniej zapewnia dostateczny komfort wyboru Cytat:
![]() Cytat:
![]() co do oszczędzania, z każdej sumy da się oszczędzić jaka by nie była, po trochu, zarabiając na jakichkolwiek parcach dorywczych, ja roznosiłam swego czasu ulotki i udawało mi się z tego wyciągnąć troche kasy dodatkowo. Uważam, że każda praca jest lepsza niż żadna, nawet jak jest dorywcza, a za granicą można sporo dorobić |
|||
|
|
|
#1057 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a napisz ile zabiegow bedziesz miala? dla mnie to trzbaby tak z 6-8 niestety... i ile za jeden zabieg? bo mam mozliwosc u lekarza med estet. ale oni to zawsze maja drogo niestety.. w ostatecznosci sie do niej wybiore, ale jesli znajde kogos dobrego a tanszego to tez nie bede narzekala:P ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#1058 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Przede wszystkim nie rozumiem tej nadinterpretacji mojej wypowiedzi
Cytat:
![]() Zresztą nie zamierzam się tłumaczyć z całego swego życia, swoich dolegliwości ect. ![]() Cytat:
Poza tym mieszkanie z rodzicami jest różnie podobnie jak różni są rodzice ![]() Cytat:
![]() Cytat:
masz kogoś bliskiego w tym wieku, np. babcię, z którą masz w miarę częsty kontakt? ![]() Poza tym nie wyobrażam sobie jakby mama Tż miała zostać i z domowymi obowiązkami o z gospodarką sama.... no wybacz ale jestem może na tyle tępa ale nie widzę tego.... Już nie wspominając o tym, ze niektórzy mają mniej szczęscia czy to do rodziców czy do facetów, bo niektórym trafiają się faceci bez kasy czy kasiastych rodziców I tyle na ten temat
Edytowane przez E.J. Czas edycji: 2011-08-23 o 19:01 |
||||
|
|
|
#1059 |
|
Raczkowanie
|
caate zerknełam na twojego bloga i zauważyłam że uzywasz podkładu estee lauder double wear naprawde jest taki OH AH?
Edytowane przez katriss Czas edycji: 2011-08-23 o 19:00 |
|
|
|
#1060 | |
|
Zakorzenienie
|
Aha!
Cytat:
|
|
|
#1061 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Koszt to 110 zł z zabiegiem nawilżania lub 60 zł bez. Dermatolog mi tak nawet powiedziała, że dobrze by było jakbym teraz zrobiła, a później powtórzyła w ferie zimowe. Z taki serii zabiegów to kojarzą mi się kwasy Miałam robione jesienią zeszłego roku ok 6 czy 7 zabiegów i jakichś spektakularnych efektów nie widziałam...Dam znać w piątek czy jestem zadowolona
|
|
#1062 |
|
Zakorzenienie
|
I jeszcze jedno: nie zamierzam żadnej z Was atakować ale mozna czasem pomyśleć, ze nie każdy ma takie samo życie....
Poza tym uwierzcie wolę w Polsce zarabiać nawet te 1000 zł. niż siedzieć i narzekać, że pracy nie ma i że żeby mieć kasę to muszę np. sprzedawać ciuchy przez neta....
|
|
#1063 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie robi takiej maski jak revlon, nie zapycha, trzyma sie caly dzien, w obojetnie jakich warunkach, ma naturalne odcienie i wg mnie dziala on lepiej na skore, niz kiedy go nie uzywam. ubolewam strasznie nad jego cena, bo mam odcien za ciemny i nie wiem co zrobie tej zimy, skoro w tym roku nic twarzy nie opalalam ![]() to napisz tak od razu ![]() i przestań narzekać, skoro ciągle masz te 'gorsze dni', My Ci ich nie polepszymy, skoro mamy zla interpretacje, a logicznej argumentacji nie widze w Twojej wypowiedzi. *rolleyes* bije z Ciebie na kilometr
blog ![]() GoCranberry, peeling do ciała z masłem Shea i solą z Bochni Makijażowe TORTury! Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal Edytowane przez caate Czas edycji: 2011-08-23 o 19:08 |
|
|
|
|
#1064 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co do osoby w wieku 70 lat, tak ja np mam babcię, ma problemy z tarczycą, z sercem od lat. Mieszka sama, może nie jest jurną śmigającą w te i wewte kobitką, ale radzi sobie świetnie sama, ja jestem pełna podziwu ile jest w swoim stanie sama zrobić wokół siebie,a często jeszcze pomóc innym. Owszem zależy od sytuacji/zdrowia jak osoby w tym wieku sobie radzą, ale podaję tylko przykład. Co do pogrubionego, ani mój facet nie jest kasiasty, ani moi, czy jego rodzice, więc to trochę nieuprzejma aluzja, mój TŻ pracuje, ja pracuje, a nasi rodzice, na utrzymanie nam nie dają. Musimy sobie radzić, nie jest łatwo, bo ciężko utrzymać mieszkanie, 2 koty, wyżywić się, ubrać itd, i jeszcze czesne opłacić ( to w moim przypadku), a jednak da się. ---------- Dopisano o 19:09 ---------- Poprzedni post napisano o 19:08 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1065 |
|
Zakorzenienie
|
I vice versa moja Droga bo w Twoje też nie, slogany, slogany i nic więcej bo widzę, że ponownie wiesz najlepiej niestety...
|
|
#1066 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko ze za granica jest wiecej pracy, na lepszych warunkach juz nie mowiac o placy niz w PL. no ale, jak Ty uwazasz inaczej to spierac sie nie bede - mlodsza jestem, to moze zycia tak nie znam ![]() ---------- Dopisano o 19:12 ---------- Poprzedni post napisano o 19:10 ---------- chyba nie zrozumialas mojej intencji, odnosnie czytania postu naladowanego rolleyes.
|
|
#1067 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do babć powiem tyle, ze gdy mama Tż była chora to na Tż spoczęło opiekowanie się nią, zajmowanie domem, kurami, dobrze, ze wtedy była zima i nie musiał jeszcze po zajmować się rolą więc nie wyobrażam sobie żeby Tż miał zostawić swoją mamę samą bo inne w jej wieku dają sobie rade... ---------- Dopisano o 19:17 ---------- Poprzedni post napisano o 19:15 ---------- Cytat:
|
|
|
#1068 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tam nawet lozkiem sie z kotem dziele ![]() co do wieku, no to ja wole sie nie wypowiadac, bo mam prababcie, ktora ma 105lat i wiem, dobrze jak starosc wyglada oraz co trzeba robic kolo takiej kobiety, jednak mimo tego wieku, nie jest kaleka i mieszka sama, bo sobie swietnie radzi. ale rozumiem, ze nie kazdy ma na tyle silny organizm i choroba czlowieka nie wybiera, jednak ja akurat jestem z takiego srodowiska, ze starsi ludzie, mimo wszystko sa mlodzi duchem i czasami lapie sie za glowe, skad moja sasiadka 87letnia ma sile kopac ziemniaki, kiedy ja ledwo daje rade z kosiarka zasuwac
|
|
#1069 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam nadzieje ze wszysy przyjda![]() Cytat:
z osoba chora wiem jak jest, moja babcia ponad rok nie wstawala z lozka a musiala jezdzic co 2-3 dni na dializy, wiem co to znaczy opiekowac sie kims 24/h ale wcale nikt tu nie narzuca żeby TZ jechal z Toba skoro ma taka a nie inna sytuacje... nie wiem czy zauwazylas sugestie w tym kierunku ![]() podsumowalas ze nie bedzie Cie stac na wesele a ja tylko chcialam podpowiedziec jak mozna zalatwic syt z weselem, ale skoro nie odpowiadaja Ci takie propozycje to ok, kazdy zyje po swojemu. to przykro mi z tego powodu i moge tylko wspolczuc. Bo mimo iz nie jest latwo niektorzy potrafia cieszyc sie chwila, znalezc te odrobinke szczescia w nieszczesciu i potrafia to docenic. Cytat:
Cytat:
Edytowane przez party_girl7 Czas edycji: 2011-08-23 o 19:26 |
||||
|
|
|
#1070 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to po co to pisszesz, skoro to sie nie dotyczy nas, po co to nam? dlaczego nas porownujesz do ogolu, skoro znamy sie tutaj? nie mile sa takie docinki, szczegolnie, ze to nie 'o nas', to bez sensu mamy to wysluchiwac
|
|
#1071 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1072 |
|
Zakorzenienie
|
ja też mam u siebie tak a nadzieję, bo jak nie
![]() ![]() tak, tego nic nie zastąpi
|
|
|
|
#1073 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dla mnie też wiele Twoich problemów jest bez sensu ale jakoś nie protestowałam gdy je zamieszczałaś... myślałam że wątek jest dla wszystkich, przepraszam za pomyłkę ![]() ---------- Dopisano o 19:29 ---------- Poprzedni post napisano o 19:26 ---------- Ja też nie kumam bo słowa skierowałam konkretnie do jednej osoby, do caate, podobnie jak ona uczyniła w moim kierunku
|
|
|
#1074 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dermatolog kazała mi iść na 1 zabieg i za 6 tyg (od dzisiaj) mam się u niej pojawić i mamy decydować do dalej ![]() No po kwasach nic! Zaskórniki jak były tak są. Zaraz po tym jak wybrałam całą serię to może i było troszkę lepiej, ale nie był to efekt długotrwały niestety... Do tego salonu na pewno nie wrócę. A jeśli chodzi o mikro to zdam relację na pewno U nas wesele większe, bo tak do 100 osób. Rodzice by bardzo chcieli jeszcze większe, ale my chcemy tylko najbliższych- rodzina i znajomi Myślę, że te 100 osób to takie max i to już wliczone razem z zespołem, foto itd
|
|
#1075 |
|
Zakorzenienie
|
I na tym kończę tą bezsensowną wymianę zdań, która zaraz przemieni się w pyskówkę, a ja na dzień dzisiejszy mam już wystarczająco zszarpnięte nerwy, już nie mówiąc o zmęczeniu. W każdym bądź razie nie chciałam nikogo urazić.
|
|
#1076 | |
|
CABIN CREW
|
Cytat:
a- i jeżeli nie ma się siły na gospodarkę to chyba nie trzeba jej na siłe trzymać?? moi dziadkowie też kiedyś mieli dużą gospodarkę ale nigdy nie oczekiwali i nie wymagali od mojej mamy czy wujka żeby Ci zajmowali się tą gospodarką kosztem ich własnego życia... po prostu w momencie gdy wiedzieli że nie mają już tyle siły co kiedyś stopniowo zaczęli ją redukować... i nie wiem gdzie napisałam że jesteś tępa... nigdzie nic takiego nie padło.. to jest forum i każdy ma prawo pisać to co myśli... a co do drugiej częsci wypowiedzi... nie narzekam na sytuację materialną moich rodziców (jest moim zdaniem normalna ) ale jeżeli myślisz że wszystko mi spada z nieba to błąd.. te wakacje są pierwszymi od 5 lat w które nie pracuje.. ale żeby sobie na to pozwolić odkładałam pieniądze przez cały rok akademicki... a i pieniądze u moich rodziców nie wzięły się z nieba, cięzko pracują - żeby otworzyć firmę mój tata musiał zap*** za granicą przez długi czas... teraz wychodzi codziennie z domu o 7 rano i wraca o 21... więc nie mów że to wszystko jest takie fajne bo komuś siętak TRAFIŁO... - trafia się bardzo rzadko- na większość trzeba zapracować i często to wymaga trudnych wyborów i wyrzeczeń... jeżeli czujesz że nie masz energii, cały czas masz gorsze dni to może nie jest zwykły dół??
|
|
|
#1077 |
|
Wtajemniczenie
|
hej, ja mam dziś mega leniwy dzień, rano dostałam @, potem zaczeła mnie masakrycznie boleć głowa, i drapać gardło. Pije od rana witaminki .
DobraDusza88 ja tez w tym roku zamierzam iść na mikromembrazję, chciałam iść już wcześniej ale kosmetyczka mi odradzała ze względu na młody wiek. Ale musze cerę oczyścić, i chyba równiez udam sie do dermatologa mam na skroni podskurne krostki które są już długo i w okolicach policzka. Zobaczymy co mi powie.
|
#1078 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nic nie musisz, wszystko mozesz, jak kazdy z nas od tego jest forum. jak przeszkadzaly Ci moje problemy i uwazalas je za blache, to trzeba bylo napisac, a nie calowac mnie na pocieszenie. ja nigdy nie prosze o litosc i glaskanie po glowce. moze Ty wlasnie takiego zachowania potrzebujesz, jezeli tak, to przepraszam Cie bardzo, wezme pod uwage to na nastepny raz i bede bardziej wyrozumiala
|
|
#1079 |
|
Zakorzenienie
|
Hej jestem padnięta głowa mnie coś boli, muszę dziś się wcześniej położyć bo jutro ciężki dzień
![]() Widzę że atmosfera w wątku napięta |
|
|
|
#1080 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ide na powietrze, jest juz chlodniej wiec idealnie na rower, moze sie jeszcze zdecyduje na przejazdzke milego wieczorku
Edytowane przez party_girl7 Czas edycji: 2011-08-23 o 19:49 |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:11.

1.09.2012
oczywiście zależy czego się oczekuje, ale moim zdaniem 1,5 roku wczesniej zapewnia dostateczny komfort wyboru

trzeba robić wszystko aby żyło nam sie jak najlepiej