![]() |
#2671 |
Zakorzenienie
|
Dot.: wymarzony pierścionek część XXI
Na każdego dałam kleksa białego serka wymieszanego z jogurtem naturalnym z czosnkiem i koprekiem
![]() Na to można dać łososia wędzonego albo kawior w wersji luksus ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2672 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2673 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dlatego te z piekarnika są super rozwiązaniem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2674 |
Zakorzenienie
|
do tego będą się robić szybciej, bo blaszka do pieca i hopsa. muszę to przemyśleć
![]() a swoją drogą może macie pomysł na jakieś inne roladki niż ciasta francuskiego?
#2675 |
Zakorzenienie
|
Przez was głodna się zrobiłam
![]() ![]() Nie, nie dostałam jeszcze @ ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2676 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ja robię jeszcze w biszkopcie szpinakowym, z żółtego sera, w naleśniku, w tortilli.... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2677 |
Zakorzenienie
|
w tortilli brzmią chyba najłatwiej i najrozsądniej
![]()
#2678 |
Zadomowienie
|
Cześć,
Dzięki dziewczyny za słowa otuchy. Niestety rokowania są takie, że już się nic kompletnie nie da zrobić, ale trzeba się jakoś z tym pogodzić. Babcia już wie, że się tego nie zmieni i nas straszy że będzie na nas z góry patrzec i jak będziemy niedobrzy to nas będzie nachodzić. Ale wy tu o pysznych rzeczach piszecie a ja taka głodna dziś jestem. Z przyjemniejszych spraw to w końcu zaplanowałam sobie urlop w 2 połowie września. TŻ ma mnie uczyć łowić ryby na Mazurach. Już raz w tym roku byliśmy i męska część towarzystwa sie tym zajmowała ale coś im nie szło a po powrocie nam udawadniali że w tym jeziorze po prosu ryb nie było, więc tym razem wynajęliśmy dom nad takim jeziorem w którym (ponoć) są. Jedziemy ze znajomymi ale to jest raczej mało pocieszające, bo normalnie marudy z nich straszne. (Jakoś ostatnio zauważyłam, że większość moich znajomych to zrzędy). No bo powiedzcie mi czy wynajęcie wielkiego murowanego domu na Mazurach, gdzie jest wielka działka nad samym jeziorem i nie ma bezpośrednio obok sąsiadów i to w bardzo atrakcyjnen cenie to zła oferta? Ano jak widac zła bo był 2 razy droższy i mniejszy w ośrodku domów ale był tam basen. Zwariować można
#2679 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
pzs1, pamiętam jak pisałaś, że masz problem z dziewczyną kolegi? udało się wam jakoś poprawić stosunki? w niedzielę widziałam się z kolegą oraz jego żoną i śmiać mi się chciało ze sposobu, w jaki dawała mi dać do zrozumienia, że mnie nie lubi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2680 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gin wysłał mnie na przymusowy odpoczynek. Mam L4 na 2 tygodnie. Obijam się do 5 września, tydzień pracuję i śmigam na Rodos ![]() Dziecio nosek ma ![]() ![]() ![]() Wyniki mam idealne. Tylko...kuźwa jak weszłam na wagę prawie się poryczałam- ważę 60 kg. Przytyłam ok 6 na to wychodzi. To jest szok!!! Ja nie wiem gdzie to jest . Lekarz twierdzi że to głównie woda - bo za dużo piję. Muszę się ograniczać do jednej butelki wody dziennie. Jak ja normalnie wypijam 2 butle+ kawę, mleko i herbaty..no i dużo owoców!!! Non stop mi się pić che ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2681 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To pewnie niesamowite uczucie widzieć takiego małego swojego stworka ![]() TŻ był z Tobą? Eee.. ![]() Dziś zrobiłam podejście trzecie tym razem z obciążnikami na rękach, dalej bez kontuzji ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2682 |
Zakorzenienie
|
Butter tak studiowalam Twoje propozycje i.........zabijesz mnie bo na nic nie moge sie zdecydowac tzn chce przepisy na WSZYSTKO
![]() (czyli te pulpeciki w sosie, tarteletki, serki panierowane..tzn "pokieruj mnie" bo wiem jak maja wygladac panierowane serki ale nie wiem jakie wychodza najlepsze ![]() No i gratuluje kolejnego dnia bez kontuzji ![]() Haniu super ze wsio ok z Bobasem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2683 |
Zakorzenienie
|
Haniu super, że z małym wszystko dobrze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2684 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cały czas mam przed oczami ten widok ![]() ![]() Męża podczas USG nie było. Dopiero 20 tygodnia będzie miał szansę obserwować. chyba pojedziemy na USG 3D do Łodzi. Tam tatusiowie obserwują wszystko na wielkim TV- a do tego film na płycie się dostaje ![]() To bądź ostrożna- cobyś nie musiała śmigać jak małe dziewczynki z plasterkami z Helo Kitty na kolanach ![]()
![]() |
#2685 | ||
Zakorzenienie
|
Cos rano wizaz szwankował, jak zobaczyłam godzinę też byłam w szoku
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() też dużo piję nie wiedziałam, że nie wolno ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2686 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi nie wolno ![]() ![]()
![]() |
#2687 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Napiszę na kulinarnym, ale za chwilkę ![]() Tylko, że te serki, o których pisałam, to nie serki panierowane, tylko takie jakby medaliony suszone w piekarniku, zrobione z białego sera ![]() To nie jest pracochłonne, ale suszy się ok. 3 godziny...dalej chcesz przepis? ![]() Chyba założę kulinarnego bloga ![]() Cytat:
![]() Chociaż w domu mam na razie tylko plastry z Ryjkiem z Muminków Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2688 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2689 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
heheh..no nie byłam ![]() Wiesz nie panikowałabym..gdyby to nie było aż 6 kg w 3 miesiące i gdyby nie lekki niepokój/zdziwienie lekarza. Jak tak sobie będę tyła to dobiję do +30 kg. To zdrowe ani dla mnie ani dla dziecka nie będzie. ---------- Dopisano o 19:44 ---------- Poprzedni post napisano o 19:39 ---------- ehhh apropo picia...strzele sobie browarka bezalkoholowego - bo w ten upał tylko to przynosi ukojenie moim ustom ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#2690 |
Zakorzenienie
|
Haniu bardzo się cieszę, że z maleństwem wszystko ok
![]() ![]() ![]() Moja koleżanka jest w 13 tc i ostatnio wyszły jej średnie wyniki badań. Okazało się, że ma wirusowe zapalenie wątroby typu C i nie wie skąd sią to cholerstwo wzięło. Butter jesteś naczelną kusicielką na wątku ![]()
Edytowane przez carmelova Czas edycji: 2011-08-23 o 19:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#2691 | |
Zakorzenienie
|
No to zaraz się zabieram za wpisywanie przepisów...
Cytat:
![]() No to musisz Haniu troszkę opanować żłopanie ![]() Ja bardzo chętnie założyłabym bloga....tylko kompletnie nie umiem robić zdjęć...a nawet najlepsze przepisy bez apetycznych zdjęć to kicha i nie przyciąga uwagi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2692 |
Zakorzenienie
|
hania811, super, że wszystko w porządku, niesamowite że dzieciaczek tak szybko się rozwija.
Wagą się nie przejmuj, przystopujesz z płynami i na pewno nieco zleci. Był jakiś konkretny powód że dostałaś zwolnienie lekarskie? ButterBear, to co chodzi ci po głowie, to jest bardzo dobry pomysł ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2693 |
Zakorzenienie
|
Kotku, wpisałam kilka. Zobacz, czy chcesz coś jeszcze
![]() Edytowane przez ButterBear Czas edycji: 2011-08-23 o 19:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#2694 |
Zadomowienie
|
Haniu to pierwsze USG to jest kosmos. Ja mam gdzieś w domu zachowany wydruk i też byłam w ciężkim szoku, że takie maleństwo przypomina człowieczka. Co do wagi to ogranicz ilość spożywanej wody no i jeśli to Cię pocieszy to u mnie np waga szła skokowo. W jednym miesiącu plus 5 a przez kolejne trzy nic.
Najważniejsze, że dzieciaczek zdrowy i wyniki dobre ![]() Butter blog w Twoim przypadku to rewelacyjny pomysł a w robieniu zdjęć można się podszkolić ![]()
[vichy]263566[/vichy] Niechaj Bóg ma w swej opiece człowieka, który Cię naprawdę pokocha. Złamiesz mu serce, śliczna moja, okrutna, psotna kotko, która tak jest nieuważna i pewna siebie, że nie stara się nawet osłaniać swoich pazurków. http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008080201001030.png |
![]() ![]() |
![]() |
#2695 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czujesz po ubraniach? ![]() Cytat:
![]() Co ty mówisz?jak miałaś paznokcie to fajne zdjęcia wklejałaś ![]() ![]() Ależ mnie dzisiaj boli głowa
![]() |
#2696 |
Zakorzenienie
|
Butter dziekuje bardzo
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2697 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziś upiekłam śmieszne ziemniaczki i porobiłam zdjęcia - wyszły nawet ok ![]() ![]() Ja też jestem dziś zamulona-to chyba kwestia pogody... Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2698 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
basen zewnętrzny i jakiś mały dla mnie żadna rewelacja. No miałam problem, ale powiem Ci że nie widziałam się z tymi znajomymi od maja bo coś ta dziewczyna podpadła mojemu TŻtowi i ograniczyliśmy kontakt, on się tylko z kumplem spotyka bez marudy. A żeby było śmieszniej teraz mam problem z kolegą TŻ a zarazem chłopakiem mojej koleżanki. Normalnie same czubki wokół. Tylko ten chłopak to już jest większy kaliber irytacji
![]() |
#2699 |
Zakorzenienie
|
Butter, a później podepniesz bloga do fejsbuczy i wszędzie będę Ci klikać: lubię to!
![]() Haniu, suuuuuper, że wszystko jest dobrze ![]() Butterku, takie foremki do tartaletek byłyby ok? http://allegro.pl/hit-foremki-do-bab...769205293.html jeszcze takie https://www.pomocnicykuchenni.pl/for...11006,803.html 8cm albo 6,5 cm https://www.pomocnicykuchenni.pl/for...1009,1085.html nie wiem jaka wielkość byłaby opytmalna i ile mi ich trzeba na jedną blaszkę ![]()
Dyskretnej troski trzeba mi.. Edytowane przez et-ka Czas edycji: 2011-08-23 o 22:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:13.