Powiekszenie piersi cz.6 - Strona 537 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-08-22, 13:42   #16081
Agatau88
Zakorzenienie

Dot.: Powiekszenie piersi cz.6

Cytat:
Napisane przez dragon_lady Pokaż wiadomość
Agatau !!! załadowałam zdjęcia, zobacz prosze te moje włosy )) ale jaja...
Posłałam PW

---------- Dopisano o 13:42 ---------- Poprzedni post napisano o 13:40 ----------

Cytat:
Napisane przez dagaa81 Pokaż wiadomość
dokładnie tak było z tą laską
Dlatego ja jestem zwolenniczką zdania się na lekarza. Jednak po to wybieramy naszym zdaniem najlepszego specjalistę zeby on mogl ocenić fachowym okiem.
Pomierzy nas, powie co i jak. Ale rady równiez sa cenne, ja teraz biore pod uwage okragle a nie bralam
Agatau88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-22, 14:05   #16082
ashanti22
Przyczajenie

Mam już mętlik w głowie. Pół dnia spędziałam na przeglądaniu przeróżnych klinik i poszukiwaniu "tej najlepszej", ale nie mogę się na nic zdecydować. Nie zamierzam umawiać się z 10 lekarzami i jeździć po całej Polsce, by podjąć decyzję kto jest najlepszy. Ehh... to męczące. Każda z was jest zadowolona ze swoich piersi, ale każdy ma inny gust i oczekuje innego efektu. Mi zależy tylko na tym aby piersi wyglądały jak najbardziej naturalnie, a skąd mam wiedzieć który lekarz mi to zagwarantuje?

Wiecie coś może o klinice Kolasiński pod poznaniem? Może któraś z was robiła tam piersi? Albo w Szczecinie? Przynajmniej miałabym w miarę blisko...

Dziewczyny pomóżcie...
Mam miliony pytań w głowie.
ashanti22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-22, 14:14   #16083
Agatau88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ashanti22 Pokaż wiadomość
Mam już mętlik w głowie. Pół dnia spędziałam na przeglądaniu przeróżnych klinik i poszukiwaniu "tej najlepszej", ale nie mogę się na nic zdecydować. Nie zamierzam umawiać się z 10 lekarzami i jeździć po całej Polsce, by podjąć decyzję kto jest najlepszy. Ehh... to męczące. Każda z was jest zadowolona ze swoich piersi, ale każdy ma inny gust i oczekuje innego efektu. Mi zależy tylko na tym aby piersi wyglądały jak najbardziej naturalnie, a skąd mam wiedzieć który lekarz mi to zagwarantuje?

Wiecie coś może o klinice Kolasiński pod poznaniem? Może któraś z was robiła tam piersi? Albo w Szczecinie? Przynajmniej miałabym w miarę blisko...

Dziewczyny pomóżcie...

Zaden lekarz nie zrobi Ci mega balonów jak chcesz naturalny biust.
Stary 2011-08-22, 14:37   #16084
kejsiii
Rozeznanie

Cytat:

Dziewczyny pomóżcie...
Tak tak ja znam dr kolasińskiego i to bardzo dobrze
Polecam robi piękne piersiątka - moje wyglądają jak naturalne

Pozdrawiam wszystkie cycolinki
Czytam was od czasu do czasu tyle tu nowych osób że juz się nie mogę odnaleźć
P.s moje bimbały mają już 8ms ale ten czas przeleciał

kejsiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-22, 18:10   #16085
Sensuel
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Agatau88 Pokaż wiadomość
Dlatego ja jestem zwolenniczką zdania się na lekarza. Jednak po to wybieramy naszym zdaniem najlepszego specjalistę zeby on mogl ocenić fachowym okiem.
Pomierzy nas, powie co i jak. Ale rady równiez sa cenne, ja teraz biore pod uwage okragle a nie bralam
Presja wizażanek,cooo ??? Abyś zięła różne opcje pod uwagę

Cytat:

Dziewczyny pomóżcie...
Wiesz co....dzisiaj o takim wyborze lekarza i kliniki to ja rozmawiałam z przyjaciółką,bo ona jest przed op tj.planuje.Ja wychodzę z zaałożenia,że im bliżej naszego miejsca zamieszkania tym lepiej.Mój przykład....po 5 dniach od operacji coś mnie mega zabolało,pierś poiększyła się baaardzo i schizy przez tydzień.Co prawda mogłabym już następnego dnia pojechać do kliniki,bo mam ją 15 min od domu,ale ból minął to sobie poczekałam dopóki nie zaczęłam się schizować bardzieć i wkręcać,że coś stało się złego.A co bym zrobiła jakbym miała piersi robione w Czechach czy w Polsce,bo taniej niby ??Nie wiem....za konsultację musiałabym tutaj zapłacić ok 400zł (800dkk),a tak to mam gratis .
Nie wiem jak inne cycoliny podchodzą do tego,ale ja wychodzę z założenia że im bliżesz miejsca zamieszkania tym lepiej i tym (moim) przypadku pieniądze nie grają roli,bo trzeba wziąć pod uwagę wszystko to co może się wydarzyć po operacji.

Cytat:
Napisane przez Vanessita Pokaż wiadomość
Mój mówi, że chce być przy mnie bo to może być ostatni raz kiedy widzi mnie żywą
Dla mnie jest to bardzo ważne bo przy nim zawsze mi jakoś lepiej

W przypadku mojej Dr chodzi raczej o lepszą krzepliwość krwi, a co za tym idzie, lepsza rekonwalestencja... ale wiem, że różnie lekarze op wykonują....

Zaczynam się bardzo bać bólu ogarnia mnie panika powoli....

Cudownego masz TŻ .Co do @ to każdy lekarz ma inną wizję i swoją teorie,a zwłaszcza duńscy lekarze
Stary 2011-08-22, 18:14   #16086
grazia78
Raczkowanie

dziewczyny pytanko jak zrobię sobię 450 UHP tzn że piersi będę miała wyżej???? jak ja mam na to się zaopatrywać
grazia78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-22, 18:48   #16087
Dalmatynka101
Raczkowanie

Dzień Dobry,
Mój mąż mnie odwiózł i sms-ował co chwilę aby wiedzieć dokładnie kiedy wchodzę na salę i odmierzał czas ok 1,5-2 godziny oparacji. Potem dałam znać,że się obudziłam. Musial wracać,bo to było święto,a dzieci z opiekunka zostawiliśmy. No i to w dodatku były opiekunki urodziny. Co do pomocy po op. to różnie,bo ciągle jest w pracy a ja niecierpliwa chcę wszystko mieć zrobione i tyle. Inaczej nie odpocznę, bo mnie bałagan strasznie denerwuje. Opiekunka chodziła do dzieci i zabierała na spacer, starała się bardzo. Dzisiaj byłam do kontroli i zdjęciu opatrunków, wszystko OK, szwy po drenach zdjęte a reszta w piątek.
Co do odległości od lekarza, to pewno,ze lepiej mieć go blisko siebie. Ja robiłam w Czechach,ale to ode mnie ok 60 km.
Stary 2011-08-22, 19:34   #16088
Agatau88
Zakorzenienie

Dla mnie tez odległość gra rolę.
Ja mam lekarza 160 km od domu, ale trasa prosta, 2 godz. i jestem.

---------- Dopisano o 19:27 ---------- Poprzedni post napisano o 19:26 ----------

Cytat:
Napisane przez Dalmatynka101 Pokaż wiadomość
Dzień Dobry,
Mój mąż mnie odwiózł i sms-ował co chwilę aby wiedzieć dokładnie kiedy wchodzę na salę i odmierzał czas ok 1,5-2 godziny oparacji. Potem dałam znać,że się obudziłam. Musial wracać,bo to było święto,a dzieci z opiekunka zostawiliśmy. No i to w dodatku były opiekunki urodziny. Co do pomocy po op. to różnie,bo ciągle jest w pracy a ja niecierpliwa chcę wszystko mieć zrobione i tyle. Inaczej nie odpocznę, bo mnie bałagan strasznie denerwuje. Opiekunka chodziła do dzieci i zabierała na spacer, starała się bardzo. Dzisiaj byłam do kontroli i zdjęciu opatrunków, wszystko OK, szwy po drenach zdjęte a reszta w piątek.
Co do odległości od lekarza, to pewno,ze lepiej mieć go blisko siebie. Ja robiłam w Czechach,ale to ode mnie ok 60 km.
Pokaż Kochana jakies zdjecia

---------- Dopisano o 19:34 ---------- Poprzedni post napisano o 19:27 ----------

Cytat:
Napisane przez Sensuel Pokaż wiadomość
Presja wizażanek,cooo ??? Abyś zięła różne opcje pod uwagę
To nie presja, a inne spojrzenie
Fajnie jak Dziewczyny wyrażą swoje zdaniem. A i tak Doktor zdecyduje więc ja chętnie wysłucham rad, opinii itd.
Stary 2011-08-22, 21:30   #16089
Sensuel
Wtajemniczenie

Cytat:
To nie presja, a inne spojrzenie
Fajnie jak Dziewczyny wyrażą swoje zdaniem. A i tak Doktor zdecyduje więc ja chętnie wysłucham rad, opinii itd.
No ja to napisałam dobrym słoa tego znaczeniu .Fajnie wziąć różne opcje pod uwagę,jeżeli nie jest się zdecydoanym na konkretny model tak jak ja .
Pooglądać fotki cycolin,popatrzeć na rozmiarki itp.Po co sobie potem pluć w twarz,że nie zrobiło się tego czy owego.Bardzo dobrze,że poruszyłaś ten temat tutaj,bo przynajmniej dziewczynki napisały o swoich doświadczeniach i masz już jakiś obraz tego jak wyglądają anatomki,a jak okrąglaski.
Moje cycole robią się już powoli piłeczkowate co mnie bardzo cieszy,bo takie chciałam mieć .Już znika ten efekt trójkątów.Cuuudowne są ,ale każdy woli co innego.Ja nie mam też problemu z efektem sztuczności.Mnie nie zależało wcale na tym,aby one wyglądały na naturalne.Miały być w rozmiarze C i takie aby każdy ja widział....a muszę przyznać,że rzucają się oczy.Koledzy mojego TŻ z pracy to mnie wręcz nie poznali z takimi wypukłościami jak obok nich przechodziłam .Znali mnie od początku jako deskę,a tu raptem (*)(*).....hehehe.W moim przypadku nie problem skumać,że to nie naturalne ale tylko dla tych co mnie znają od dłuższego czasu.

Ale się rozgadałam nie na temat.Cała ja
Stary 2011-08-22, 21:43   #16090
klaudeczka2010
Zadomowienie

AGATAU,MAYA.VANESITTA,ZAB ULKU DZIĘKUJĘ ZA ZYCZENIA
A Imprezka była zaj...stato mało powiedziane!!!

AGATAU Ciekawa jestem już efektu twojegobędę myślała o Tobie
ja już też chcę i ciewkawa jestem czy dam radę w tym roku!!!mam nadzieję że TAK

buziole dla wszystkich!!!
Stary 2011-08-22, 22:04   #16091
zabulek1
Wtajemniczenie

Hej Klaudyneczka
Super , ze Ci sie imprezka udala A wiesz cos kiedy cycuchy robisz???

Dziewczyny dalam zdjecia znowu Sorki, ze tak duzo daje, ale to moj pamietnik tu na wizazu. Wszystkie zdjecia musze zawsze usowac, bo mi dzieciaki kiedys znalazly, a tutaj moje golasy sa bezpieczne
Jestem zaniepokojona moimi panienkami, bo one naprawde sa wieksze, myslalam wczoraj, ze mi sie wydaje, ale nie Sa ogromne jak dla mnie. Nie chcialam zeby zmalaly jak zejdzie opuchlizna, ale tez niech juz sie nie powiekszaja!!!!!!!!!!!!!! !!!!!! Ten sportowy stanik shock, ktory mam jako zastepczy, siega mi juz z boku do pol piersi, a siegal znacznie dalej To mozliwe , ze zamiast zmalec sie powiekszyly?????
Stary 2011-08-22, 22:06   #16092
Agatau88
Zakorzenienie

Sensuel
cieszę się że jestes zadowolona z cycuchów

klaudeczka

ja jestem tez ciekawa co mi wyjdzie

---------- Dopisano o 22:06 ---------- Poprzedni post napisano o 22:04 ----------

Cytat:
Napisane przez zabulek1 Pokaż wiadomość
Hej Klaudyneczka

Dziewczyny dalam zdjecia znowu Sorki, ze tak duzo daje, ale to moj pamietnik tu na wizazu. Wszystkie zdjecia musze zawsze usowac, bo mi dzieciaki kiedys znalazly, a tutaj moje golasy sa bezpieczne
Jestem zaniepokojona moimi panienkami, bo one naprawde sa wieksze, myslalam wczoraj, ze mi sie wydaje, ale nie Sa ogromne jak dla mnie. Nie chcialam zeby zmalaly jak zejdzie opuchlizna, ale tez niech juz sie nie powiekszaja!!!!!!!!!!!!!! !!!!!! Ten sportowy stanik shock, ktory mam jako zastepczy, siega mi juz z boku do pol piersi, a siegal znacznie dalej To mozliwe , ze zamiast zmalec sie powiekszyly?????
Ja juz sie wypowiedzialam
Wielkie są
Stary 2011-08-22, 22:15   #16093
zabulek1
Wtajemniczenie

Teraz jak dziewczyny pisaly, ze zmniejsza sie o 10% to sie troche spienilam, bo chcialam, zeby sie nie zmiejszaly A tu mi sie narobilo, bo sa wieksze Jak to mozliwe??? Opuchlizna chyba juz zeszla, moze nie do konca, ale mostek jest ok i piersi sa o wiele bardziej miekkie niz np. tydzien temu, ale dlaczego sa wieksze??? Nie przytylam, wiec nie wiem o co chodzi
Stary 2011-08-22, 22:35   #16094
Dalmatynka101
Raczkowanie

Mnie doktorek powiedział,że jak opuchlizna zejdzie i wszystko zmięknie tak po ok 2 miesiącach to bedą mniejsze. Z moich ma byc niby takie pełne C. Jak patrze na nie to jakos nie wierzę,ale sie przyzwyczajam do rozmiaru. Prawy leciutko większy niż lewy.
Zabulku,bo ja wiem czy większe, sama czujesz najlepiej. Na zdjęciach na pewno bardziej naoliwkowane,a to robi efekt powiększenia.

Jak zrobię fotki to wstawie.
Stary 2011-08-22, 22:46   #16095
Vanessita
Zakorzenienie

Zabulku a pomyślałaś o mięśniu, który walczy z implantem?? On teraz się ładnie układa i się poddaje i uwalnia implancik w jego całej okazałości i wielkości Takie moje amatorskie zdanie hehe....
Stary 2011-08-22, 22:58   #16096
zabulek1
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Dalmatynka101 Pokaż wiadomość
Mnie doktorek powiedział,że jak opuchlizna zejdzie i wszystko zmięknie tak po ok 2 miesiącach to bedą mniejsze. Z moich ma byc niby takie pełne C. Jak patrze na nie to jakos nie wierzę,ale sie przyzwyczajam do rozmiaru. Prawy leciutko większy niż lewy.
Zabulku,bo ja wiem czy większe, sama czujesz najlepiej. Na zdjęciach na pewno bardziej naoliwkowane,a to robi efekt powiększenia.

Jak zrobię fotki to wstawie.
C??? Nie, w zyciu Mi mowil, ze D bede miala przy 450cc i malej wyjsciowce, ale mysle, ze to nie bedzie D, tylko............... zobaczymy za 2 mc Ja jestem z nich zadowolona, bo sa piekne i bezproblemowe hehe, zagoily sie ladnie i blizny tez Tylko jakies duuuuze. Juz sama nie wiem czego chce, bo jestem bardzo dumna z moich panienek i nie chcialam, zeby sie zmiejszyly Ale mysle o fitness i silowni, jak ja dam rade z takimi balonami??????? Moze w staniku pooperacyjnym je scisne i nie beda przeszkadzac hehehe

Dalmatynka dawaj zdjecia Uwielbiam podziwiac wieksze panienki, bo wtedy moje mi sie male wydaja
Stary 2011-08-22, 23:51   #16097
MyaDiva
Zakorzenienie

Sensuel- cieszę się, że już odetchnęłaś właśnie doczytałam
Cytat:
Napisane przez zabulek1 Pokaż wiadomość

Wrocilam w nocy z Liverpool i bylam tak zmeczona ta wycieczka, ze jak poszlam sie umyc i wypuscilam panienki, to myslalam, ze na twarz padne, bo takie wiiiieeeellkie jakies byly, jak nigdy dotad Moze bylam tak zmeczona i mialam zwidy??? Nie wiem, dzisiaj sprawdze
Wyobrazcie sobie, ze bylam w najwiekszym centrum handlowym w Europie( tzn. przechodzilam przez nie kilka...nascie razy) dostalam drgawek, oczoplasu i ADHD i nic nie moglam kupic
Zrobilismy wycieczke tylko dla dzieci, czyli zadnych zakupow poza jedzeniem i piciem i zabawkami ewentualnie, wycieczki po miescie jezdzacymi kaczkami , ktore tez plywaly wesole miasteczka i wszystko co fajne dla dzieci Zadnych zakupow, rozumiecie Mi sie chcialo plakac, jak przechodzilam przez to centrum, a na kazdej wystawie widzialam pelno fajnych ciuszkow
No dobra - to teraz dawaj fotki z tej wycieczki, pozwiedzamy świat razem z Tobą

Cytat:

dlatego tak ważne jest by przed operacją zebrać jak najwięcej info o lekarzu- jakie piersi preferuje ( do innego lekarza trzeba się udać po duze piersi , a do innego po naturalne), czy słucha pacjentki (tzn. nie robi wszystkim pacjentką piersi wg. własnego upodobania), czy zdarzają się może u tego dr. jakieś powikłania częściej niż gdzie indziej, czy pacjentki nie narzekają często np. na zbyt małe piersi, jakiej pomocy lekarz udziela w razie powikłań. I dopiero jeśli mamy już tą pewność , że można zaufać- to zaufać

Cytat:

Dziewczyny pomóżcie...
Poznań i Szczeciń- oki

Cytat:
Napisane przez klaudeczka2010 Pokaż wiadomość
AGATAU,MAYA.VANESITTA,ZAB ULKU DZIĘKUJĘ ZA ZYCZENIA
A Imprezka była zaj...stato mało powiedziane!!!

AGATAU Ciekawa jestem już efektu twojegobędę myślała o Tobie
ja już też chcę i ciewkawa jestem czy dam radę w tym roku!!!mam nadzieję że TAK

buziole dla wszystkich!!!
Buziak i dla Ciebie super , że imprezka się udała

Cytat:
Napisane przez Vanessita Pokaż wiadomość
Zabulku a pomyślałaś o mięśniu, który walczy z implantem?? On teraz się ładnie układa i się poddaje i uwalnia implancik w jego całej okazałości i wielkości Takie moje amatorskie zdanie hehe....
Witaj doczytałam , że mały poślizg będzie u Ciebie. Nic nie szkodzi- poczekamy

---------- Dopisano o 23:51 ---------- Poprzedni post napisano o 23:50 ----------

Cykaneczko- co tam u Ciebie, jak panienki się sprawują?

..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia
15,12.09 mentorCPG333-485ccpo szamańsku https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
MyaDiva jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-23, 09:29   #16098
Agatau88
Zakorzenienie

Agatau88 26.08-3
anek799 14.09 - 22
amelia222 14.09-22
Vanessita 16.09- 24
grazia78 14.11-83
Nadinka2 19.12- 121
malinkac 19.12- 121
Stary 2011-08-23, 09:39   #16099
kissy1234
Agencja Spamu - Nie stać nas na reklamę, więc spamujemy!

zabulku bez obaw dasz rade na wszelkich ćwiczeniach, cycuszki nie są takie ciężkie z resztą na pewno ci jeszcze ..."znormalnieją"
co prawda nie mam aż takich, ale spokojnie chodziłam na ściankę, spinning, basen, saune i step
polecam saune koedukacyjną chichi
kissy1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-23, 10:05   #16100
klaudeczka2010
Zadomowienie

[QUOTE=zabulek1;28918786]Hej Klaudyneczka

hej słonko..nawet jeszcze nie dzwonili do mnie z kliniki,a tamten termin mam na 07 września..będą dzwonić,powiem żeby zaklepała mi termin na koniec listopada i mam nadzieję do niego dążyćpowoliiii nam się układa więc mam nadzieję na spokojnie w list.się powiększyć

a jak myślicie..przekładam operację o ponad pół roku,wiadomo że badania powtórzę,usg piersi też co?????i jak myślicie powinnam iść jeszcze raz do mojej lekarki żeby mnie pooglądała,przypomnieć się???bo nagle tak pod nóż pójdę a ona o mnie zapomniała pewnie jużmiała któraś taką sytuację??kzapytam jej jeszczwe ale ciekawe......
Stary 2011-08-23, 10:50   #16101
Vanessita
Zakorzenienie

Agatu....jaki tam samopoczucie przy świadomości, że to już tylko 3 dni????
Stary 2011-08-23, 11:45   #16102
gwendolinka
Zadomowienie

Agatau to już za chwilęęęę!!! Ja bym się tam cieszyła

Klaudeczka w końcu zrobisz i będziesz je kochała jeszcze bardziej- takie wyczekane:P

Ja się zastanawiam, kiedy będę mogła zacząć sporty siłowe. Mam takie flakowate ręcę że troche powinnam je poćwiczyć, zaplanowane też miałam z dziewczynami od pazdziernika taniec na rurze, podobno świetnie wyrabia wszystkie mięśnie! Ja jak coś podniosę albo zacisnę pięść to mam to samo o czym mowiła foczka- że mi piers podskakuje do góry. Dziwne uczucie, jakby mi się miało coś przesunąć :P Ja mam całkowicie pod mięsien- to już tak będzie zawsze?

- 18.04.2011 Dr ES
325 Hp ESy florESy (.)(.)
gwendolinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-23, 17:52   #16103
Nadinka2
Raczkowanie

Cytat:
Agatau88 26.08-3
anek799 14.09 - 22
amelia222 14.09-22
Vanessita 16.09- 24
grazia78 14.11-83
Nadinka2 19.12- 121
malinkac 19.12- 121

Odliczanka SUPER TYLKO TA JEDYNKA MI SIE WCIAZ NIE PODOBA;(
MALINKA GDZIE JESTES?
pOZDRAWIAM DZIEWCZYNY!!!

---------- Dopisano o 16:52 ---------- Poprzedni post napisano o 16:39 ----------

Nawiazujac do wyboru lekarza i odleglosci to akurat nie kierowalam sie odlegloscia tylko opiniami dziewczyn.W moim przypadku to bede musiala przebyc ponad 2000km i jeszcze ponad 300km po 3 dniach,wiec nie mam z tym problemu,wiadomo boje sie troszke bolu w podrozy,no ale coz,zeby byc piekna to trzeba cierpiec.A w razie komplikacji badz jakis pytan to przeciez mozna pojsc do lekarza na miejscu.Druga sprawa to rozmiar,pierwszy Dr do ktorego chcialam isc to robi malutkie,a ja chce DUZE i takim czarodziejem jest wlasnie nasz doktorek Polak.Trzecia sprawa to koszta,jednak polowa taniej tez do mnie przemowila. Czwarta to efekty pracy owego Doktora. Przesliczne!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!Juz niedlugo))))
Stary 2011-08-23, 19:56   #16104
Sensuel
Wtajemniczenie

Nadinka....tylko nie wiem jak jest w PL,ale w DK w prywatnych klinikach/szpitalach się płaci za każdą konsultację.W klinice w której ja robiłam to jest koszt ok.400zł.Ale skoro robiłam u nich to mam konsultacje gratis w każdym momencie.Nie wiem tak na 100% lepiej jest mieć lekarza np. 1500km od domu,bo jakby mnie coś niepokoiło to żeby się dowiedzieć czegokolwiek to musiałabym zapłacić 400zł.A jakby się okazało,że kontrole musiałyby być częstrze z jakiejś tam przyczyny to nie chcę nawet myśleć ile musiałabym wydać kasy dodatkowo .
Także lepiej się zoriętować czy w mieście w którym się mieszka ewentualna konsultacja/kontrola po operacyjna kosztuje.Wg.mnie należy wziąć wszystkie możliwe opcje pod uwagę.Też myślałam o Czechach i o Gdańsku,bo tanio.Ale co w przypadku,gdy coś się stanie nagle ???Ja taki przypadek miałam i mam nadal .W poniedziałek musiałam podjechać na konsultację do swojej kliniki i dowiedzieć się co się stało z moją prawą piersią .Okazało się na szczęście,że nic takiego groźnego.Jutro mam kolejną kontrolę....to już drugi raz od operacji,a nie wiem czy nie będę musiała przyjść też w przyszłym tygodniu.Także gdybym nie była ich pacjętką to byłabym już 800zł w plecy.
Ja wiem,że najważniejsza jest jakość i reputacja lekarza ,ale moim skromnym zdaniem (z doświadczenia piszę),że najlepiej szukać jakiejś kliniki dobrej niedaleko swojego miejsca zamieszkania a nie 1500km od domu.No chyba,że konsultacje u innego lekarza niż nasz plastyk ma się gratisowe to zmienia postać rzeczy
Acha...nie wiem jaki masz model implantu wybrany,ale ja mam Mentor 400cc i wcale wielkie nie są.Ty masz wybrane 380cc.....to ja nie wiem czy będziesz miała jakieś wielgaśne.No chyba,że masz "jakąś" wyściówkę,bo ja płaska byłam i mam teraz coś chyba "C" solidne .

Mya...no trochę się uspokoiłam,ale nie do końca.Bo pierś się stawia i dzisiaj jest znowu większa i bardziej twarda niż wczoraj.Poza tym dzisiaj obie są ciut twardsze,bo musiałam w końcu wrócić dzisiaj do pracy.Nie dało niestety się dłużej siedzieć na tyłku i nic nie robić.Nie przesadzałam z wysiłkiem i podnoszeniem rąk,ale jakby nie patrzeć częste ruszanie rękami to ma wpływ na mięśnie klatki.I ja to dzisiaj czuję niestety.Zobaczymy co jutro kolejna kontrola pokaże ,oby nie pogorszyło się.
A wiesz może,czy woda jak się wytworzy to ją się jakoś odciąga czy sama musi się wchłonąć ??Pielęgniarka wspominała coś,że mogło mi się trochę wody wytworzyć i dlatego prawa jest większa....ale co to oznacza dalej ?
Stary 2011-08-23, 20:12   #16105
grazia78
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Nadinka2 Pokaż wiadomość
Odliczanka SUPER TYLKO TA JEDYNKA MI SIE WCIAZ NIE PODOBA;(
MALINKA GDZIE JESTES?
pOZDRAWIAM DZIEWCZYNY!!!

---------- Dopisano o 16:52 ---------- Poprzedni post napisano o 16:39 ----------

Nawiazujac do wyboru lekarza i odleglosci to akurat nie kierowalam sie odlegloscia tylko opiniami dziewczyn.W moim przypadku to bede musiala przebyc ponad 2000km i jeszcze ponad 300km po 3 dniach,wiec nie mam z tym problemu,wiadomo boje sie troszke bolu w podrozy,no ale coz,zeby byc piekna to trzeba cierpiec.A w razie komplikacji badz jakis pytan to przeciez mozna pojsc do lekarza na miejscu.Druga sprawa to rozmiar,pierwszy Dr do ktorego chcialam isc to robi malutkie,a ja chce DUZE i takim czarodziejem jest wlasnie nasz doktorek Polak.Trzecia sprawa to koszta,jednak polowa taniej tez do mnie przemowila. Czwarta to efekty pracy owego Doktora. Przesliczne!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!Juz niedlugo))))
jestem kochana tego samego zdania także patrzyłam na wypowiedzi dziewczyn które miały bądź będą miały op. Ja jadę ponad 400 km, a co tam też boję się podróży i tego bólu ale jak chcemy być piękne musimy cierpieć. Moim marzeniem od małolatki były zawsze duże piersi teraz mam finanse i cieszę się,że jest połowe taniej u naszego DOKTORKA. Dziewczyny mają piękne piersi i czego chcieć więcej wszystkie szczęśliwe,zdrowe i o to chodzi Nie mogę się doczekać już listopada

Agatau ty kochana niedługo op trzymam kciuki na pewno będą piękne i będziesz zadowolona
grazia78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-23, 20:44   #16106
Nadinka2
Raczkowanie

Masz racje SENSUEL musze sie w razie czego dowiedziec ile i czy wogole bedzie mnie kosztowac wizyta u mnie(uk).
Tylko ze ja tak na prawde nie mysle nawet o tym,moje nastawienie jest tak pozytywne ze nie dopuszczem do siebie ze cos moze byc nie tak.Przepraszam ale ja naprawde w tym nastawieniu chce pociagnac do dnia operacji.Podobnie jak Zabulek A jak juz cos sie bedzie dzialo to bede dzialac a kaske to zawsze sie skombinuje
A moja wyjsciowka to jestem plaskahi hi.Wyslalm Ci zaproszenie wiec jak chcesz to mozemy pozgadywac co Doktorek mi tam wkomponuje hi hi hi
Stary 2011-08-23, 20:57   #16107
Agatau88
Zakorzenienie

Dziewczyny a Wy już trzymacie kciuki

A wyorbaźcie sobie ze ja jeszcze dzis muszę isc do lekarza. Tak tak dzis
Tak mnie mogl zapisać, na 23
Ale muszę wyjasnic jeszcze pewne zdrowotne sprawy, bo mam pewne małe problemy, które chcę wyjasnic.
Stary 2011-08-23, 21:07   #16108
Nadinka2
Raczkowanie

Agatu to zyczymy zdrowka i zeby wszystko bylo dobrze! Trzymamy kciuki
Stary 2011-08-23, 22:43   #16109
lubka83
Raczkowanie

Zabulek za duze ?? To ciesz sie, ze nie dostalas z partyzanta 600cc jak dziewczyna, ktora dr P tak chojnie obdarowal na stole wbrew jej woli a ty go tak zawziecie bronilas...Moze chociaz teraz zrozumiesz co ona mogla wtedy czuc i w zasadzie jak sie z tymi piersiami czuje nadal bo niestety dr P nie wymienial jej wkladek na takie, na jakie sie pacjentka z nim umawiala przed zabiegiem i meczy sie z prawie 2 razy wiekszymi niz chciala-wyobraz sobie teraz na wlasnej klacie wkladki chocby o 100cc wiecej-nadal bys tak bronila dr....???
A twoje sie jeszcze powieksza-to normalne jak miesien puszcza i "uwalnia" wkladke przez pierwszych kilka miesiecy-rok bo poki co masz te wkladke mocno scisnieta i trzymana przez miesien i nie pokazala jeszcze calej swej okazalosci takze spodziewaj sie paru cm w obwodzie w efekcie koncowym wiecej-to normalne

Allergany MX 370cc dr Broma

Gdy obrabiasz mi tyłek-nie zapomnij mnie w niego pocałować
lubka83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-23, 23:22   #16110
zabulek1
Wtajemniczenie

Czasami mam gorszy dzien i wydaja mi sie za duze Chociaz sa idealne i dopasowane do mojej sylwetki Piszac za duze, mam na uwadze tylko i wylacznie silownie, bo nie moge sobie teraz wyobrazic, czy beda mi przeszkadzac, czy nie Moze poprostu przesadzam i bede mogla cwiczyc normalnie Ja nie narzekam Lubka Polak wyczarowal piekne , zdrowe cycki, w ktorych sie zakochalam od pierwszego wejrzenia I jezeli chcialabym kiedys znowu robic, to tylko u niego

Zreszta sama zobacz
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg user840486_pic108576_1314042859.jpg (18,5 KB, 51 załadowań)

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości