|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2101 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Avonomaniaczki plotkują, TŻów wychowują i coraz więcej kupują - cz.3
To, że strasznie kocham Depeche Mode to pewnie niektóre z Was już wiedzą, bo o tym pisałam... Polski wykonawca dla mnie to maleńczuk... Co o nim myślicie? Ostania nocka bardzo fajna piosenka, taki on
|
|
|
|
#2102 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2103 |
|
Zakorzenienie
|
A co z Rescue? już chyba powinna być z nami... Na Fb też jej nie widzę..
---------- Dopisano o 21:20 ---------- Poprzedni post napisano o 21:18 ---------- [1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;28940707]kocham maleńczuka Myślałam, że ja jakaś inna, bo przeważnie jak mówię, to się dziewczyny dziwią... To lubię, historia trochę jak u mnie w domu.. http://www.youtube.com/watch?v=_-clFZFdLQk&NR=1 |
|
|
|
#2104 |
|
Zakorzenienie
|
Z polskich wykonawców to w zasadzie nikogo, żeby jakoś słuchać utworów czy coś
![]() A z zagranicznych to Placebo, Switchfoot, One, Pretty Reckless...To takie ostatnio moje ulubione
W piekle mają dla mnie specjalne miejsce. Nazywa się TRON. Edytowane przez cheneelle Czas edycji: 2011-08-23 o 20:28 |
|
|
|
#2105 | ||
|
vel Turkusoowa :)
|
od razu z batem na biedną Sarunieczkę?
![]() ciemny blond Cytat:
![]() a kogo lubię z polskich...nie znacie na pewno,ale...Marek Tranda ![]() Cytat:
![]() ja pierniczę ale się błyska u mnie i grzmi wyłączę lapka na 20 minut,w tym czasie wezmę prysznic i wracam do Was |
||
|
|
|
#2106 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2107 |
|
Zakorzenienie
|
Mój mąż bardzo lubi Maleńczuka, a ja po prostu często słucham razem z nim...fajne ma teksty...
![]() Ja z Naszych wykonawców nikogo nie uwielbiam, nic nie jest mi w stanie przyćmić zespołu Queen...i tak od roku 1992... |
|
|
|
#2109 |
|
Rozeznanie
|
Jestem i ja wieczorkiem
z kawusią ![]() Jamapi trzymamy kciuki oczywiście ![]() ale mnie dziś komary pokąsały - pieliłyśmy z mama truskawki i tam mnie żarły a potem jeszcze poszłam do sadu zerwać parę malin i tam też mnie pogryzły :/ ale masakra, zła jestem, że wszystko mnie swędzi ... za to pogoda do samego wieczorka się utrzymała - super - ostatnie tchnienia lata, widziałam już klucze gęsi, zbierają się do odlotu jesień idzie
Lubisz kosmetyki AVON? Zamawiasz? A chciałabyś zamawiać taniej? Skontaktuj się ze mną a założę Ci konto w Avon i dołączę do swojego zespołu. Przekonaj się sama już teraz. https://start.avonpolska.pl/storage/...banner-1-1.png |
|
|
|
#2110 |
|
Zadomowienie
|
No to załączam moje sobotnie zakupy
jeśli kogoś interesują komplet bielizny? czy czegoś takiego, z reala, koszt: 5 zł xD głównie chodziło mi o majtki bo dobre, a to to od góry to jest S i nijak na mnie nie wchodzi, ja nie wiem jak oni robią te komplety, bo ja mam rozmiar 40 i te majtki na mnie dobre, a góra to tak jak napisałam... spódniczka beżowa, taka wizytowa, do pracy, z mohito w komplecie był też czarny pasek, taki śmieszny, bo ma z przodu taką kokardkę, i przez środek kokardki wkłada się i zapina pasek ![]() kostium w kwiatki ![]() bluzko-tunika z terranova, taka za pupę, z dekoltem z tyłu i koronkowymi kokardkami czy coś w ten deseń, bardzo mi się podoba zdjęcie z przodu i z tyłu
|
|
|
|
#2111 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Najbardziej to ten kostium w kwiatki mi się podoba
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2112 |
|
Zadomowienie
|
mnie teeeeż! gacie mogłyby być większe, ale mam nadzieję, że się rozciągną, bo większych nie było, a tych nie było nawet jak na swoją bieliznę przymierzyć, bo klipsem tak były spięte...
mamie się średnio podoba, ale uważam, że jak się opalę, to będzie wyglądać zarąbiście
|
|
|
|
#2113 |
|
Zakorzenienie
|
no, kostium jest the best
Idę się pluskać
|
|
|
|
#2114 |
|
Zadomowienie
|
kurka!!! tak się cieszyłam a teraz se w kaszę pluję!
|
#2115 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2116 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2117 | ||
|
Zakorzenienie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;28928910]ja bratu /jako świadkowa/kupiłam 2osobową wycieczkę all inclusive tygodniową w ciepłe kraje, do dzis się zastanawiam czy to nie za dużo.[/QUOTE]
Świetny prezent Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2118 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2119 |
|
Rozeznanie
|
dobra dziewuszki ja idę się myć
a zapomniałam kupiłam dziś sobie lakier do paznokci kremowy taki z Butterfly Collection Life Style No.14, wzięłam na oko, bo nie mieli próbek w mojej "wioskowej drogerii", ale na paznokciach jest ładny, tylko długo kurcze schnie, buteleczka 11ml, cena 2,70zł i mój ulubiony krem z Biedronki Stonki, miałam już resztkę w opakowaniu więc poprosiłam Tż żeby mi kupił i przekazał przez tatę, bo w tym tygodniu na pewno nie wybiorę się do miasta a nie mam nic w zapasie do smarowania rąk, a bez kremu to jak bez ręki, nigdzie się nie ruszam, takie mam wysuszone brzydkie ręce a po nim cudownie gładkie dobra zmykam, już dziś nie będę zaglądać, poczytam książkę, a jutro rano w pracy przy kawce do Was zajrzę ![]() dobrej nocki
Lubisz kosmetyki AVON? Zamawiasz? A chciałabyś zamawiać taniej? Skontaktuj się ze mną a założę Ci konto w Avon i dołączę do swojego zespołu. Przekonaj się sama już teraz. https://start.avonpolska.pl/storage/...banner-1-1.png |
|
|
|
#2120 | ||||
|
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
ja bym za tę sukienkę i 30 zł dała bo mi się bardzo podobaoj nie,aż tak drastycznie nie nie wiem czy mi cokolwiek wyjdzie z ciemnego blondu ale po dekoloryzacji będę mieć pewnie 3 kolory na głowie-rudo-blond-czarny,więc chcę je schłodzić ciemnym blondem apropo muzyki jeszcze(poza avonmaniaczką jestem muzykomaniaczką ) to lata temu ja byłam nastolatką kochałam się w takim zespole New Kids on the Block,boysband składający się z 5 chłopaków,oni teraz po latach wrócili,a "mój" śpiewa też solo,i chcę Wam go przedstawić na 41 lat trzyma się ![]() http://www.youtube.com/watch?v=-i4pL...reepWw&index=3 |
||||
|
|
|
#2121 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2122 | |
|
|
Cytat:
chodziło się w koszulkach z napisami i ich zdjęciami,ja byłam z tej "łagodniejszej" grupy
|
|
|
|
|
#2123 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a tematy- fakt, są dziś bardzo ciekawe, tylko nie miałam kiedy poczytać.. za to teraz godzina nonstop [1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;28928910]ja bratu /jako świadkowa/kupiłam 2osobową wycieczkę all inclusive tygodniową w ciepłe kraje, do dzis się zastanawiam czy to nie za dużo.[/QUOTE] aneszna, zostań moją siostrą jamapi, ja też będę trzymać kciuki Cytat:
![]() Cytat:
![]() za 4 miesiące o tej porze będziemy już karpia zalewać galaretą bo Wigilia .. o szok Cytat:
|
||||
|
|
|
#2124 |
|
Zakorzenienie
|
Sarunieczka coś zbladłaś
|
|
|
|
#2125 |
|
Zakorzenienie
|
Edytowane przez jolkag78 Czas edycji: 2011-08-23 o 21:54 |
|
|
|
#2126 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2127 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2128 |
|
Zakorzenienie
|
---------- Dopisano o 22:57 ---------- Poprzedni post napisano o 22:55 ---------- jak farbujecie włosy w domu, to nakłada wam ktoś farbę czy same, bo mi zawsze mama nakłada, ale mam plan jutro sama nałożyć, bo do południa mam więcej czasu ![]() ps. obżeram się krówkami |
|
|
|
#2129 |
|
|
zima idzie
![]() tak mnie wzięło na zmianę ![]() dziękuuję haha ja jeśli mogę powiedzieć to najbardziej się lubię na pierwszych dwóch zdj.w moim albumie tak to wbrew pozorom nie przepadam za sobą na fotkach,zawwze wydaje mi się że mogłam wyjść lepiej![]() pepsi,śledzie,lody,czekol ada,teraz mam smak na chipsy (nie,nie jestem w ciąży )
|
|
|
|
#2130 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:02.

bo jak nie to

jesień idzie

Teściowa widać, że fajna
(nie,nie jestem w ciąży