wymarzony pierścionek część XXI - Strona 91 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-08-24, 06:43   #2701
niuniuniau
Zadomowienie

Dot.: wymarzony pierścionek część XXI

Cześć dziewczyny

Ojj Gosiu współczuję wstawania.
U mnie za to nocka średnia bo miałam spać w drugim pokoju i sobie odpocząć ale TZtowi, leniowi śmierdzącemu nie chciało się Oliwki wziąć na ręce jak płakała w nocy więc przez 20 min słuchałam jak dziecko się męczy aż w końcu skapitulowałam i go wygoniłam od niej. Wystarczyło ją przytulić do siebie przez 10 min i dziecko spało jak aniołek do rana. Ehhh ci faceci

A tu moje małe słoneczko
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P8190362.jpg (125,8 KB, 20 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P8190364.jpg (154,2 KB, 23 załadowań)
Niechaj Bóg ma w swej opiece człowieka, który Cię naprawdę pokocha. Złamiesz mu serce, śliczna moja, okrutna, psotna kotko, która tak jest nieuważna i pewna siebie, że nie stara się nawet osłaniać swoich pazurków.

http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008080201001030.png
niuniuniau jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-24, 07:30   #2702
ButterBear
Zakorzenienie

Cześć

Cytat:
Napisane przez et-ka Pokaż wiadomość
Butter, a później podepniesz bloga do fejsbuczy i wszędzie będę Ci klikać: lubię to!

Haniu, suuuuuper, że wszystko jest dobrze

Butterku, takie foremki do tartaletek byłyby ok? http://allegro.pl/hit-foremki-do-bab...769205293.html

jeszcze takie https://www.pomocnicykuchenni.pl/for...11006,803.html 8cm

albo 6,5 cm https://www.pomocnicykuchenni.pl/for...1009,1085.html

nie wiem jaka wielkość byłaby opytmalna i ile mi ich trzeba na jedną blaszkę
Dobra Etko, Twoja obietnica polubiania mnie na fb mnie przekonała...

Wiesz co, ja mam do tartletek całkiem inne foremki, coś jak na muffinki, tylko płytsza...
http://www.google.pl/imgres?q=forma+...:0&tx=83&ty=36
coś takiego, tylko nie silikonowe, a teflonowe.
Sprawdza się super!

Niuniu, Twoja córeczka cudna Duża z niej dziewczynka już

Hania

Edytowane przez ButterBear
Czas edycji: 2011-08-24 o 07:31
ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-24, 07:30   #2703
sanetka
Zakorzenienie

Haniu dobrze ze dziecko zdrowo rośnie. Co do wagi to faktycznie sporo jak na 3 miesiące Ale może to faktycznie woda. I tak niuniu pisze u mnie też było skokowo, jeden miesiąc i 4 kg a potem przez kolejne 2-3 tylko pół kg.

Niuniu słodka mała.Skąd ja to znam, mój TZ też ma zawsze problem z uśpieniem. Zawsze jest tak że on usypia, ja się kąpie i słyszę ryk, niby głaszcze,daje pić itp ale jakoś chyba dzieciak wyczuwa jego zdenerwowanie itp. Przychodzę ja, 2-3 minuty i Bartek śpi jak zabity
No ale z racji tego że większość czasu mały jest ze mną to zaczyna się robić "synek mamusi" niby bez problemu z obcymi zostaje, bawi się itp, ale zawsze mnie wzrokiem szuka

sanetka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-24, 07:31   #2704
hania811
Zakorzenienie

heloo

Jestem pracoholikiem- wstałam o 7:30 - tak jak w środy budzik dzwoni i nie mam co ze sobą zrobić.
Muszę sie umówić na jakieś spacering z którąś młodą mamą

Niuniu słodka dziewczynka- szczególnie w tej opasce różowej

Butter dobre światło, makro w aparacie, ekspozycja i robisz zdjęcia. Nie musisz od razu pełnej profeski robić- dla nas smak się liczy. A to akurat na pewno będzie

Cytat:
Napisane przez xzora Pokaż wiadomość
hania811, super, że wszystko w porządku, niesamowite że dzieciaczek tak szybko się rozwija.
Wagą się nie przejmuj, przystopujesz z płynami i na pewno nieco zleci.
Był jakiś konkretny powód że dostałaś zwolnienie lekarskie?
Powiedziałam lekarzowi że jestem troszkę zmęczona i chciałabym odpocząc do konca tygodnia - a on na to "tylko do końca tygodnia a nie do końca miesiąca?? Niech sie pani z tymi 4 dniami nie wygłupia. Wypisuje na 2 tyg." Mi to się wydaje że on z tych co to na zimne dmucha i już by mnie usadził w domu do końca ciąży

Cytat:
Napisane przez goosia207 Pokaż wiadomość
Faktycznie 6kg w pierwszych trzech m-cach to nie jest mało, ale może się unormuje
Czujesz po ubraniach?
Mam nadzieję że po pierwsze - to faktycznie woda, po drugie że to co przytyłam to było tylko chwilowe nadrabianie zaległości odżywczych mojego organizmu, po trzecie że się opamiętam z tymi słodyczami , po czwarte że będzie tak ja Niunia pisze- czyli teraz trochę przystopuję z tyciem.

Po ciuchach widać- nie ma szans na zapięcie spodni, brzuch się już wylewa - jak założę obcisłą bluzkę widać że jestem w ciąży, ale też góra duza- marynarki już się nie dopinają.

Kumpela mi mówi że ja to w samych cyckach mam ze 2 kg

Wszystkie biustonosze są już out. Dobrze że mam takie po siostrze spadkowe- ona zawsze kupuje za male i mi daje- na mnie były za duże i tak leżały w szufladzie- teraz są jak ulał- 75 E.
To co to będzie pod koniec ciąży?!?!?- jeszcze ze 2 rozmiary urosną
hania811 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-24, 07:42   #2705
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hania811 Pokaż wiadomość
heloo

Jestem pracoholikiem- wstałam o 7:30 - tak jak w środy budzik dzwoni i nie mam co ze sobą zrobić.
Muszę sie umówić na jakieś spacering z którąś młodą mamą

Niuniu słodka dziewczynka- szczególnie w tej opasce różowej

Butter dobre światło, makro w aparacie, ekspozycja i robisz zdjęcia. Nie musisz od razu pełnej profeski robić- dla nas smak się liczy. A to akurat na pewno będzie

Powiedziałam lekarzowi że jestem troszkę zmęczona i chciałabym odpocząc do konca tygodnia - a on na to "tylko do końca tygodnia a nie do końca miesiąca?? Niech sie pani z tymi 4 dniami nie wygłupia. Wypisuje na 2 tyg." Mi to się wydaje że on z tych co to na zimne dmucha i już by mnie usadził w domu do końca ciąży

Mam nadzieję że po pierwsze - to faktycznie woda, po drugie że to co przytyłam to było tylko chwilowe nadrabianie zaległości odżywczych mojego organizmu, po trzecie że się opamiętam z tymi słodyczami , po czwarte że będzie tak ja Niunia pisze- czyli teraz trochę przystopuję z tyciem.

Po ciuchach widać- nie ma szans na zapięcie spodni, brzuch się już wylewa - jak założę obcisłą bluzkę widać że jestem w ciąży, ale też góra duza- marynarki już się nie dopinają.

Kumpela mi mówi że ja to w samych cyckach mam ze 2 kg

Wszystkie biustonosze są już out. Dobrze że mam takie po siostrze spadkowe- ona zawsze kupuje za male i mi daje- na mnie były za duże i tak leżały w szufladzie- teraz są jak ulał- 75 E.
Jako, że smak można tylko poczuć, to zdjęcia muszą być ładne, żeby zachęcić Ja uwielbiam przeglądać blogi kulinarne z ładnymi zdjęciami
Ale spoko, jakoś dam radę. Profesjonalnym fotografem nie zostanę, ale może się podszkolę

Haniu, może Ci za niedługo przejdzie ta faza na słodycze...to wtedy waga stanie. Poza tym możesz miec rację - organizm sobie uzupełniał braki jakieś....
Ile masz wzrostu?

Hania

Stary 2011-08-24, 07:47   #2706
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość
Jako, że smak można tylko poczuć, to zdjęcia muszą być ładne, żeby zachęcić Ja uwielbiam przeglądać blogi kulinarne z ładnymi zdjęciami
Ale spoko, jakoś dam radę. Profesjonalnym fotografem nie zostanę, ale może się podszkolę

Haniu, może Ci za niedługo przejdzie ta faza na słodycze...to wtedy waga stanie. Poza tym możesz miec rację - organizm sobie uzupełniał braki jakieś....
Ile masz wzrostu?
Podszkolisz się Z czasem załapiesz co trzeba zrobić i jak aby zdjęcia były ok
A może z czasem pomyślisz o kupnie dobrego aparatu

Mam 165 cm wzrostu.

-----------
heh jęczę nad tą wagą..po czym zjadłam na śniadanie michę owsianki z całą gruszką, łychą miodu i jogurtem
Nic ze mnie nie będzie
Stary 2011-08-24, 07:54   #2707
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Podszkolisz się Z czasem załapiesz co trzeba zrobić i jak aby zdjęcia były ok
A może z czasem pomyślisz o kupnie dobrego aparatu

Mam 165 cm wzrostu.

-----------
heh jęczę nad tą wagą..po czym zjadłam na śniadanie michę owsianki z całą gruszką, łychą miodu i jogurtem
Nic ze mnie nie będzie
Wiesz co, mam całkiem dobry aparat właśnie.
Co prawda to cyfrówka, nie lustrzanka, ale robi na prawde fajne zdjęcia (jak się umie ). Myślę, że można coś fajnego nią zdziałać

Haniu, jedyna 'tucząca' rzecz to ten miód. Już nie przesadzaj Owsianka, gruszka, jogurt - samo zdrowie

Hania

Stary 2011-08-24, 08:04   #2708
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Wiesz co, mam całkiem dobry aparat właśnie.
Co prawda to cyfrówka, nie lustrzanka, ale robi na prawde fajne zdjęcia (jak się umie ). Myślę, że można coś fajnego nią zdziałać

Haniu, jedyna 'tucząca' rzecz to ten miód. Już nie przesadzaj Owsianka, gruszka, jogurt - samo zdrowie
Czyli po prostu musisz się aparatem trochę pobawić.

No ja wiem że samo zdrowie- ja na tym samy zdrowiu tak przytyłam.
Przecież nie na pizzy, chipsach i batonach czekoladowych bo od 3 miechów nie miałam takiego czegoś w ustach

Tak teraz sobie myślę że moja niechęć do owoców była uzasadniona. Nigdy nie jadłam bo uważałam ze owoce tuczą- teraz jem na potęgę i co?? 6 kg na plusie.
Stary 2011-08-24, 08:08   #2709
miskowa
Zakorzenienie

cześć

Cytat:

Chyba założę kulinarnego bloga

tak, tak, tak załóż!!! będę regularnie zaglądać

Cytat:

Ile masz wzrostu?
jak przejrzysz zdjęcia na większości blogów, to widać różnicę między tymi początkowymi i tymi później, więc na pewno się nauczysz i opanujesz, jak robić ładne zdjęcia

jestem nieprzytomna
miskowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-24, 08:12   #2710
czarna.noc
Wtajemniczenie

Cytat:
a takie tam małe zatrucie alkoholem
Wspolczuje..
Cytat:
SUPER

Gin wysłał mnie na przymusowy odpoczynek. Mam L4 na 2 tygodnie. Obijam się do 5 września, tydzień pracuję i śmigam na Rodos

Dziecio nosek ma - czyli zespół Downa i inne straszne choroby wykluczone. Poza tym fisiował strasznie wczoraj. Niesamowite że w 12 tygodniu już tak wszytsko widac na USG. Ssało kciuka a później podskakiwało odbijając się od mojej macicy nóżkami Już rozrabia

Wyniki mam idealne.

Tylko...kuźwa jak weszłam na wagę prawie się poryczałam- ważę 60 kg. Przytyłam ok 6 na to wychodzi. To jest szok!!! Ja nie wiem gdzie to jest . Lekarz twierdzi że to głównie woda - bo za dużo piję. Muszę się ograniczać do jednej butelki wody dziennie. Jak ja normalnie wypijam 2 butle+ kawę, mleko i herbaty..no i dużo owoców!!! Non stop mi się pić che

Też tak myślę Ja bym nie ryzykowała upadku na kolana.
Hej hej o co chodzi zta woda?? Nie mozna z duzo pic, o co chodzi?
Cytat:
Fajnie, że wszystko w porządku jak lekarz mówi, że sama woda to nie załamuj się
też dużo piję nie wiedziałam, że nie wolno
Hmm?
Swoja droga ja prawie nic nie pije. Nie ma nowy o wypiciu 1 butelki wody dziennie, najczesciej to jest pol wody, 3-4 herbaty, moza kawa czasem. Tylko na wyjazdach, wakacjach pije duzo, ale tez musze sie zmuszac.
czarna.noc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-24, 08:20   #2711
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Czyli po prostu musisz się aparatem trochę pobawić.

No ja wiem że samo zdrowie- ja na tym samy zdrowiu tak przytyłam.
Przecież nie na pizzy, chipsach i batonach czekoladowych bo od 3 miechów nie miałam takiego czegoś w ustach

Tak teraz sobie myślę że moja niechęć do owoców była uzasadniona. Nigdy nie jadłam bo uważałam ze owoce tuczą- teraz jem na potęgę i co?? 6 kg na plusie.
Owoce w dużych ilościach na pewno tuczą. Mają w końcu mnóstwo cukru.
Dlatego ja zdecydowanie unikam np. bananów....

Cytat:
Napisane przez miskowa Pokaż wiadomość
cześć

tak, tak, tak załóż!!! będę regularnie zaglądać

jak przejrzysz zdjęcia na większości blogów, to widać różnicę między tymi początkowymi i tymi później, więc na pewno się nauczysz i opanujesz, jak robić ładne zdjęcia

jestem nieprzytomna
No fakt, na pewno jest tak, że wszyscy uczą się po prostu w trakcie prowadzenia bloga

Z każdym zdjęciem jest na pewno lepiej

Cytat:
Napisane przez czarna.noc Pokaż wiadomość
Wspolczuje..

Hmm?
Swoja droga ja prawie nic nie pije. Nie ma nowy o wypiciu 1 butelki wody dziennie, najczesciej to jest pol wody, 3-4 herbaty, moza kawa czasem. Tylko na wyjazdach, wakacjach pije duzo, ale tez musze sie zmuszac.
Kurcze, ja za to piję bardzo dużo.
Ale myślałam, że to dobrze...
W pracy jedną kawę, ok. 4 herbaty zielone. W domu z 3 herbaty zielone lub ziołowe i ok. 1 butelkę wody....toteż latam do wc non stop

Hania

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-08-24, 08:34   #2712
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czarna.noc Pokaż wiadomość
Wspolczuje..

Hmm?
Wszytsko w nadmiarze zdrowe nie jest. Ja zawsze piłam bardzo dużo- a w ciąży mam jeszcze większe pragnienie. Piję non stop. Pół dużej butelki wody to ja spijam zanim z łóżka wstanę. Nie mówiąc o reszcie dnia. Licząc wodę, kawę i owoce to będzie z 6 litrów dziennie. Zdecydowanie za dużo. W ciąży jest wysoki poziom progesteronu , który zatrzymuję wodę w organizmie więc te 4 litry są we mnie cały czas.

Ty znowu pijesz troszkę za mało...no ale na pewno nie masz teraz 10 wałeczków zamiast palców- a ja mam

Cytat:
Owoce w dużych ilościach na pewno tuczą. Mają w końcu mnóstwo cukru.
Dlatego ja zdecydowanie unikam np. bananów....

Kurcze, ja za to piję bardzo dużo.
Ale myślałam, że to dobrze...
W pracy jedną kawę, ok. 4 herbaty zielone. W domu z 3 herbaty zielone lub ziołowe i ok. 1 butelkę wody....toteż latam do wc non stop
A ja jem codziennie banany...-i śliwki , nektarynki, maliny, gruszki, winogrona- wszystko jak leci.

Dobrze jest dużo pić- ale nie 6 litrów dziennie będąc w ciąży

O sikaniu to ty mi nic nie mów- 3 razy w nocy latam.
No ale to też nie kwestia tego że wysikuję to co wypiłam..po prostu mam mniejszy pęcherz
Stary 2011-08-24, 08:38   #2713
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Wszytsko w nadmiarze zdrowe nie jest. Ja zawsze piłam bardzo dużo- a w ciąży mam jeszcze większe pragnienie. Piję non stop. Pół dużej butelki wody to ja spijam zanim z łóżka wstanę. Nie mówiąc o reszcie dnia. Licząc wodę, kawę i owoce to będzie z 6 litrów dziennie. Zdecydowanie za dużo. W ciąży jest wysoki poziom progesteronu , który zatrzymuję wodę w organizmie więc te 4 litry są we mnie cały czas.

...
A ja jem codziennie banany...-i śliwki , nektarynki, maliny, gruszki, winogrona- wszystko jak leci.

Dobrze jest dużo pić- ale nie 6 litrów dziennie będąc w ciąży

O sikaniu to ty mi nic nie mów- 3 razy w nocy latam.
No ale to też nie kwestia tego że wysikuję to co wypiłam..po prostu mam mniejszy pęcherz
No tak, winogrona też mają dużo cukru ...

Haniu, ja latam w nocy 2 razy ... dla mnie to standard...
Tłumaczę sobie, że będę mieć czyste i zdrowe nerki

Hania

Stary 2011-08-24, 08:43   #2714
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
No tak, winogrona też mają dużo cukru ...

Haniu, ja latam w nocy 2 razy ... dla mnie to standard...
Tłumaczę sobie, że będę mieć czyste i zdrowe nerki
I śliwki i gruszki też

To masz przekichany standard. Nienawidzę wstawać w nocy do toalety.
Stary 2011-08-24, 08:46   #2715
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cześć

Butter koniecznie zakładaj bloga

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-24, 09:01   #2716
emi_lka
Zakorzenienie

Cześć!
Wracam do rzeczywistości

Pzs, Kotku, współczuję sytuacji i życzę duużo wytrwałości i odciążenia!

Haniu super, że z dzieciątkiem wszystko dobrze

Nocko, Barcelona zazdroszczę

Niuniu Oliwka cudna Gratuluję spadku wagi

Asiuk, odpoczynku! Kiedy urlop?

Butter, popieram pomysł z blogiem Wszyscy będą uszczęśliwieni

Dostałam od teściowej trzy cukinie i kabaczka wielkości maczugi i torbę papryki słodkiej i ostrej.
Zaczynam leczowanie

Wyjazd udany, ale mega męczący...
Wesele brata TŻta bardzo fajne, choć zupełnie inne, niż takie, do których jestem przyzywczajona
Przez to dla nas świadków i państwa młodych uroczystość zaczęła się w sobotę o 9.30 (o 6.30 fryzjer) i skończyła o 5.00 plus poprawiny od 12 do północy... Chyba z tydzień będę odsypiać...
W najbliższą sobotę kolejne wesele, ale już polskie, no i będziemy po prostu gośćmi.
emi_lka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-24, 09:06   #2717
xzora
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pzs1 Pokaż wiadomość
basen zewnętrzny i jakiś mały dla mnie żadna rewelacja.

No miałam problem, ale powiem Ci że nie widziałam się z tymi znajomymi od maja bo coś ta dziewczyna podpadła mojemu TŻtowi i ograniczyliśmy kontakt, on się tylko z kumplem spotyka bez marudy. A żeby było śmieszniej teraz mam problem z kolegą TŻ a zarazem chłopakiem mojej koleżanki. Normalnie same czubki wokół. Tylko ten chłopak to już jest większy kaliber irytacji
no to na pewno byście z tego zewnętrznego korzystali we wrześniu na mazurach kurcze, z takimi marudami to naprawdę ciężko wytrzymać, nic im nie pasuje, zapytasz o coś - zaczynają marudzić, zaproponujesz coś - nie pasuje im, najlepiej to ograniczać kontakty

Cytat:
Cześć,

ale miałam ciężkie wstawanie
nie dziwię się, 6.30 w pracy to bardzo wczesna pora. Ja 3tydz chodzę na rehabilitację na 8.00 i dopiero w ostatnich dniach organizm się przyzwyczaił do rannego wstawania. Wcześniej jak wstawałam po 6tej to cały dzień chodziłam nieprzytomna i śpiąca.

Cytat:
Napisane przez niuniuniau Pokaż wiadomość

A tu moje małe słoneczko
śliczna mała

Cytat:
na ciążę i po ciąży potrzeba pewnie z 5-6 staników w różnych rozmiarach - bo biust się cały czas zmienia. Nie zaniedbaj tego.

Jeśli nie jesteś bardzo wrażliwa, to polecam ten cykl artykułów o biuście w ciąży http://maheda.eu/index.php?option=co...mid=86&lang=pl. Maheda (brafitterka) pokazała na przykładzie modelki powrót biust do formy po ciąży.

---------- Dopisano o 10:06 ---------- Poprzedni post napisano o 10:02 ----------

Cytat:
Napisane przez emi_lka Pokaż wiadomość
Wesele brata TŻta bardzo fajne, choć zupełnie inne, niż takie, do których jestem przyzywczajona
Przez to dla nas świadków i państwa młodych uroczystość zaczęła się w sobotę o 9.30 (o 6.30 fryzjer) i skończyła o 5.00 plus poprawiny od 12 do północy... Chyba z tydzień będę odsypiać...
W najbliższą sobotę kolejne wesele, ale już polskie, no i będziemy po prostu gośćmi.
emi_lka, witaj po powrocie
to wesele na którym byłaś to jakieś zagraniczne?
2 dni wesela to spory wysiłek, także po takim urlopie odpoczynek konieczny

xzora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-24, 09:08   #2718
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
I śliwki i gruszki też

To masz przekichany standard. Nienawidzę wstawać w nocy do toalety.
Wiesz co, ja już przywykłam. Lecę na autopilocie, potem głowa na poduszkę i śpię, jakby nigdy nic

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Cześć

Butter koniecznie zakładaj bloga

Cytat:
Cześć!
Wracam do rzeczywistości

....
Butter, popieram pomysł z blogiem Wszyscy będą uszczęśliwieni

Dostałam od teściowej trzy cukinie i kabaczka wielkości maczugi i torbę papryki słodkiej i ostrej.
Zaczynam leczowanie

Super, lubię leczo

A jakie było to wesele, na którym teraz byliście?

Bycie świadkiem na pewno jest męczące... ale to miłe, jak jest się o to proszonym

Hania

Stary 2011-08-24, 09:12   #2719
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Ja jeszcze mam tydzień błogiego lenistwa a potem na 7 do pracy

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-08-24, 09:15   #2720
emi_lka
Zakorzenienie

Byliśmy na Litwie
Świadkowanie bardzo, bardzo miłe!
Zwyczaje i ceremoniał nieco inny, ale bardzo sympatycznie i ciekawie. Dużo by opowiadać

Dostaliśmy od państwa młodych karnet na dwudniowy pobyt w spa

Edytowane przez emi_lka
Czas edycji: 2011-08-24 o 14:33
Stary 2011-08-24, 09:16   #2721
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Emilko super prezent

Stary 2011-08-24, 09:28   #2722
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
Ja jeszcze mam tydzień błogiego lenistwa a potem na 7 do pracy
No tak...a o której będziesz w domu?

Cytat:
Byliśmy na Litwie.
Zwyczaje i ceremoniał nieco inny, ale bardzo sympatycznie i ciekawie. Dużo by opowiadać

To bardzo miły prezent

Hania

Stary 2011-08-24, 09:33   #2723
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
No tak...a o której będziesz w domu?
ale w domu też mam często troszkę pracy. Choć teraz jak mąż będzie studiował, to postaram się wszystko w te weekendy nadrabiać, aby w tygodniu mieć wolne

Stary 2011-08-24, 09:35   #2724
miskowa
Zakorzenienie

Cytat:
Byliśmy na Litwie.

no to opowiadaj szczegóły, bo ciekawa jestem
Stary 2011-08-24, 09:38   #2725
hania811
Zakorzenienie

Cytat:

na ciążę i po ciąży potrzeba pewnie z 5-6 staników w różnych rozmiarach - bo biust się cały czas zmienia. Nie zaniedbaj tego.

Jeśli nie jesteś bardzo wrażliwa, to polecam ten cykl artykułów o biuście w ciąży http://maheda.eu/index.php?option=co...mid=86&lang=pl. Maheda (brafitterka) pokazała na przykładzie modelki powrót biust do formy po ciąży

Moja widza i artykuły w tym temacie nie pomogą przed zaniedbaniem
Wiem że dobrany biustonosz uratuje moje piersi przed workami z piasku- ale nie będę kupowała co chwila nowego. Nie stać mnie na takie coś. Muszę sobie radzić co z tym co mam. Na okres karmienia kupię ze dwa i to tyle.

Cytat:

wow..niezła impreza.
Umieją się bawić
Stary 2011-08-24, 10:20   #2726
xzora
Zakorzenienie

Cytat:
Nie stać mnie na takie coś. Muszę sobie radzić co z tym co mam.
hania811, kasa to nie problem, serio. Dobrze dobrany stanik nie musi być nowy/drogi, na allegro/ebay'u/braswap możesz kupić używane, albo nowe za niskie kwoty, potem jak ci nie będą już potrzebne to odsprzedajesz. Ja mam zamiar tak robić.
xzora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-24, 10:45   #2727
emi_lka
Zakorzenienie

Cytat:
no to opowiadaj szczegóły, bo ciekawa jestem

Napiszę później w klubie
Stary 2011-08-24, 10:58   #2728
miskowa
Zakorzenienie

dziewczyny jadłyście kiedyś amarantus?
Stary 2011-08-24, 11:03   #2729
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
dziewczyny jadłyście kiedyś amarantus?
Masz na myśli mąkę z amarantusa?
Ja piekłam na tej mące... fajna jest

Hania

Stary 2011-08-24, 11:05   #2730
miskowa
Zakorzenienie

Cytat:
Masz na myśli mąkę z amarantusa?
Ja piekłam na tej mące... fajna jest
nie, ziarna
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości