Coraz większe nasze brzuszki, w nich chłopczyki i dziewuszki -mamusie 01-02.2012 - Strona 105 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Tytuł do nowego wątku
Rusza nam się cały brzuszek - to tak fika nasz maluszek - mamy styczeń-luty 2012r 31 53,45%
Zawsze do pomocy gotowe, mamusie styczniowo-lutowe 0 0%
Nasze fasolki rosną silne i zdrowe- Mamusie styczniowo-lutowe 2012 3 5,17%
Połowa ciąży już za nami, niedługo będziemy mamusiami. Mamusie styczeń-luty 2012 24 41,38%
Głosujący: 58. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-08-24, 11:56   #3121
kropeczka1984
Rozeznanie

Dot.: Coraz większe nasze brzuszki, w nich chłopczyki i dziewuszki -mamusie 01-02.201

Cytat:
Napisane przez Lucy1111 Pokaż wiadomość
ma, ma nawet ginka mi mówiła, że to czekoladowe witaminy
jeśli mogę spytać ile płaciłaś za opakowanie 30tab.?
Ja nie czuję smaku :/ Nie pamiętam, ile płaciłam, ale mogę dzisiaj przejść się do tej apteki i spytam Coś koło 35-40 zł.

Cytat:
Napisane przez tygrysia Pokaż wiadomość
Muszę przyznać, ze ja w II trymestrze czuję się bardziej rześko i mniej zmęczona niż w I-szym. Chociaż przez te kłopoty ze snem, tez podsypiam w dzień.
Też się czuję lepiej W I trymestrze przychodziłam po domu do pracu i spałam ze 2 h conajmniej. Teraz chwilę odpocznę i mam siłę posprzątać czy coś innego porobić. Niech żyje II trymestr
kropeczka1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-24, 12:00   #3122
tygrysia
Rozeznanie

Dot.: Coraz większe nasze brzuszki, w nich chłopczyki i dziewuszki -mamusie 01-02.201

Cytat:
Napisane przez kropeczka1984 Pokaż wiadomość
Też się czuję lepiej W I trymestrze przychodziłam po domu do pracu i spałam ze 2 h conajmniej. Teraz chwilę odpocznę i mam siłę posprzątać czy coś innego porobić. Niech żyje II trymestr
Oj tak, tak też wolę II trymestr !!! Musimy się nim nacieszyć, bo potem przyjdzie III i duży brzusio
Stary 2011-08-24, 12:02   #3123
Lucy1111
Zakorzenienie

Cytat:
Ja nie czuję smaku :/ Nie pamiętam, ile płaciłam, ale mogę dzisiaj przejść się do tej apteki i spytam Coś koło 35-40 zł.

no właśnie moja ginka mówiła mi, ze te witaminy tyle mniej więcej kosztują. więc poszłam do najbliższej apteki, a tak 47zł. Myślę sobię, eee...chyba jej chodziło o superpharm - a tam jeszcze droższe!57zł!
No ale trudno, kupiłam za 47zł, nie miałam wyjścia.
Lucy1111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-24, 12:13   #3124
kropeczka1984
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Lucy1111 Pokaż wiadomość
no właśnie moja ginka mówiła mi, ze te witaminy tyle mniej więcej kosztują. więc poszłam do najbliższej apteki, a tak 47zł. Myślę sobię, eee...chyba jej chodziło o superpharm - a tam jeszcze droższe!57zł!
No ale trudno, kupiłam za 47zł, nie miałam wyjścia.
U nas są apteki oznaczone logo "Tania apteka". Poszukaj czegoś takiego u siebie. Z doświadczenia wiem, że ceny leków w różnych atekach mogą się różnić baaaaardzo. Moja siostra kupowała kiedyś lek dla córki i w jednej aptece cena była 17 zł, w drugiej koło 25 zł, a w jeszcze innej 37 zł! Ogromna różnica!
Stary 2011-08-24, 12:16   #3125
agawoo
Zakorzenienie

Cytat:
A przed chwilą byłam z Dzidziusiem na pierogach Nie żeby mi się chciało, ale jak dziecko poprosiło, to nie miałam serca odmawiać

No tak, dzidziusiowi sie nie odmawia
A ja mam II trymestr i nic mi sie nie chce Może to przez zmęczenie

---------- Dopisano o 13:16 ---------- Poprzedni post napisano o 13:15 ----------

Cytat:
U nas są apteki oznaczone logo "Tania apteka". Poszukaj czegoś takiego u siebie. Z doświadczenia wiem, że ceny leków w różnych atekach mogą się różnić baaaaardzo. Moja siostra kupowała kiedyś lek dla córki i w jednej aptece cena była 17 zł, w drugiej koło 25 zł, a w jeszcze innej 37 zł! Ogromna różnica!
To prawda, jak brałam tabletki anty to też rożnica w cenie w rożnych aptekach potrafiła być spora

tylko po to, żeby w niej wszystko było

Edytowane przez agawoo
Czas edycji: 2011-08-24 o 12:35
agawoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-24, 12:19   #3126
agatam2211
BAN stały

GG do agatam2211

hej dziewczyny przygarniecie mnie?Ja kiedyś pisałam ale na tym 1 forum. Więc termin mam 25.02 i mam takie pytanie czy to normalne że jescze nic po mnie nie widać tzn może troche jakbym miała wzdęty brzuch i przytyłam tylko 1 kg. Trochę się martwię a jak jest/było u Was? Ja już nie mogę się doczekać brzuszka. We wtorek ide do lekarza mam nadzieje, że wszystko jest ok. Pozdrawiam i życzę dużych brzuszków
agatam2211 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-24, 12:22   #3127
*Agatek*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agatam2211 Pokaż wiadomość
hej dziewczyny przygarniecie mnie?Ja kiedyś pisałam ale na tym 1 forum. Więc termin mam 25.02 i mam takie pytanie czy to normalne że jescze nic po mnie nie widać tzn może troche jakbym miała wzdęty brzuch i przytyłam tylko 1 kg. Trochę się martwię a jak jest/było u Was? Ja już nie mogę się doczekać brzuszka. We wtorek ide do lekarza mam nadzieje, że wszystko jest ok. Pozdrawiam i życzę dużych brzuszków
jasne, że przygarniemy!!

Ja mam termin na 12-15.01 i też nie mam brzuszka, więc nie jesteś jedyna

*Agatek* jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-08-24, 12:26   #3128
bybella
Wtajemniczenie

Cytat:
witaj jak fajnie, że kolejna osoba z kuj.-pom.

ja dzisiaj ledwo na oczy widzę, tak spiąca wciaż jestem, aczkolwiek teraz troszkę pada wiec mi też troszkę lepiej ale wkurza mnie to, że jestem taka zmęczona ciagle
Stary 2011-08-24, 12:30   #3129
agatam2211
BAN stały

GG do agatam2211

To troche mi ulżyło. Pewnie nie będziesz miała dużego. A w którym tyg dowiedziałyście się czy to chłopiec czy dziewczynka?
Ja czuje że dziewczynka

---------- Dopisano o 13:30 ---------- Poprzedni post napisano o 13:28 ----------

Taaa a miało być tak ciepło a skad dokładnie jesteś? Ja kruszwica I cały czas leje. Też jestem jakas zmeczona spać przez komara nie mogłam heh a dzisiaj miałam prać sprzątać itd
agatam2211 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-24, 12:32   #3130
ultraradiola
Wtajemniczenie

Ja mam dzisiaj jakiś kryzys zasypiam na krześle w pracy. A w środku mnie jakaś złość ogarnia i chce mi sie krzyczeć ze juz nie chce tu być tylko wyjść. Pierwszy raz mam takie coś Chyba ciężki dzień przede mną no chyba ze w domku sie polepszy

Co do monitorów oddechu to ja sobie chyba taki zakup podaruje. Kupie tylko nianie elektryczna

14.08.2010 MAŁŻEŃSTWO

ultraradiola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-24, 12:37   #3131
uska000
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ultraradiola Pokaż wiadomość
Ja mam dzisiaj jakiś kryzys zasypiam na krześle w pracy. A w środku mnie jakaś złość ogarnia i chce mi sie krzyczeć ze juz nie chce tu być tylko wyjść. Pierwszy raz mam takie coś Chyba ciężki dzień przede mną no chyba ze w domku sie polepszy
ja co prawda nie w pracy ale w domu.. ale mam takie same odczucia.. ale oproocz zlosci mam jeszcze niepokoj wewnetrzny;/

http://www.suwaczek.pl/cache/b034e10552.png
uska000 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-08-24, 12:38   #3132
agawoo
Zakorzenienie

Cytat:
Witaj

Cytat:
Napisane przez ultraradiola Pokaż wiadomość

Co do monitorów oddechu to ja sobie chyba taki zakup podaruje. Kupie tylko nianie elektryczna
Ja krzyczeć może nie mam ochoty, ale za to nie chce mi się tu siedzieć Do domku bym poszła Taka ladna pogoda

Stary 2011-08-24, 12:43   #3133
tygrysia
Rozeznanie

Cytat:
Witamy serdecznie
Ja mam termin 26.01 i u mnie jest w druga stronę Mam wrażenie, że brzuszek mam za duży jak na ten czas. Chyba przez to moje jedzenie.... Także się nie martw, u każdej mamy jest inaczej
Stary 2011-08-24, 12:48   #3134
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

my z dzidzią i mężem juz po obiadku bo mąż na 14 do pracy... mielone byly, marchewa z groszkiem i ziemniaczki
licho się czułam przez tą duchotę ale teraz jest ciut lepiej bo deszcz zaczął padac...powietrze ssię troszkę oczysci...
neska22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-24, 12:50   #3135
pearpearl
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez nikotynka
Jakoś mam uraz i nie wiem kiedy się zdecyduję znowu na bikini, pachy za to spoko ale mówię, ze wszystkiego zrezygnowałam w ciąży, za dużo się na studiach osłuchałam i jakoś się boję. Nawet peelingi czy cokolwiek z twarzą do robienia odpuściłam, tylko enzymatyczny teraz używam, po ciąży pójdzie hurtem mikrodermabrazja w serii i jeszcze na naczynka coś wymyślę, bo moja facjata ma się coraz gorzej w ciąży
hm...a co dokladnie slyszalas?
ja slyszalam,ze jak ktos jest przyzwyczajony i dlugo robi, to wtedy nie ma co rezygnowac...
co do peelingow, to kawitacyjny i mikrodermabrazje tez odpuscilam, ale nie moge od czasu do czasu nie zrobic sobie takiego zwyklego drobnoziarnistego...
w ciazy zaczely mi sie problemy z cera, ktorych nigdy nie mialam
Cytat:
Napisane przez nikotynka
musiałabym go do sądu pewnie podać, ale nie wiem czy mam siłę się z gościem kłócić, wyjątkowo nieprzyjemny typ a tak jak mówię pojechałam już raz z reklamacją z tym kołem to nawet przepraszam nie usłyszałam nie mówiąc o zwrocie kasy ( zostawiłam u nich tydzień wcześniej 2 tys) więc powiedzieliby zapewnie, że to moja wina a nie ich no nie wiem musze pomyśleć
pomysl... moze popytaj jakiegos znajomego prawnika,jak masz, jak on to widzi i co mozna zrobic
czasem sam nakaz sadowy duzo potrafi zdzialac i byc moze juz wtedy zwrocilby Tobie chociaz czesc kasy
dlaczego masz byc poszkodowana, skoro nie Ty zawinilas ?

Cytat:
Napisane przez Nikotynka
ja mówię, że mnie ciąża upośledza
oj, dobre
chyba przejme
Cytat:
Napisane przez NIkotynka
ee tam dziwnie, ja zostawiłam swojego dobrego lekarza w krakowie i wybrałam nieznanego w warszawie
ja jakos juz sie tak przyzwyczailam do mojego...
jest taki kochany i tak dobrze traktuje te swoje wszystkie ciezarowki, ze az zal mi z niego rezygnowac...
Cytat:
Napisane przez Nikotynka
ja może coś na targach kupię, ale najpierw chcę mieszkanie przygotowac na dzidziusia

my na razie w ogole nie mamy mieszkania
mieszkamy u moich lub tzta rodzicow - w zaleznosci od tego,gdzie jestesmy
u mnie przygtujemy kacik w mojej sypialni, a pozniej bedziemy kombinowac
jak znam zycie, to bedziemy musieli wynajac, a pozniej cos nam kupia

niestety...uroki ciazowej wpadki w mlodym wieku

Cytat:
Współczuję. Też kiedyś musiałam z tydzień wczesniej psychicznie się nastawiać na wizytę u dentysty, aż postanowiłam uwierzyć w to, że może inny mają rację i ten ból wcale nie jest taki straszny Zamiast skupiać się na bólu, myślałam o tym, że nie boli i pomogło Ja też niedługo będę musiała iść do dentysty, ale to we wrześniu jak już zdejmę aparat, żeby wszystko za jednym zamachem sprawdził Powodzenia
ja tez zawsze probuje sobie wmawiac, ze nie boli, ale jakos o wszystkim zapominam, jak tylko zobacze zblizajace sie wiertlo.... brrrr
nic to, trzeba byc twardym a nie "mientkim"
w koncu za kilka miesiecy czeka mnie duzo wiekszy bol

Staraupa, ale czorcik z Tojego dzidziola
usmialam sie

super,ze wszystko ok na badaniu !

Cytat:
Napisane przez *Agatek* Pokaż wiadomość
pearpearl- nie bój się dentysty, na pewno zrobi szybko i bezboleśnie ja tam mam duży nacisk bólu, więc wszystko grzecznie wytrzymam- też mnie czeka ząb- kanałówka

A jak tam nasza niespodzianka się ma??
Agatku, dziekuje za slowa otuchy. Trzeba to przezyc i tyle. Chociaz ilekroc pomysle o wizycie, to serce mi mocniej zaczyna bic :/

a Niespodzianka dzisiaj jakby ciagnela za pepowine...nie wiem,jak to wytlumaczyc, ale mialam takie dziwne uczucie, jakby cos tam ciagnelo od srodka za pepuszek ))

a jak Twoja Niespodzianka?

Cytat:
Napisane przez kasiahexe Pokaż wiadomość
oj ja tez mam dentyste wieczorem ale jakos sie nie boje hihi
szczesciara...

Cytat:
Napisane przez kasikzaki Pokaż wiadomość
Pearl no nie wiem czemu tak długo czekałam, a na cytomegalie to kolejne 2 tygodnie jakoś, już nie pamietam bo zdążyłam do Ie wrócic i mama odbierała i zanowiła do gina.
to cos dziwnego sie wydarzylo, bo generalnie krociotko sie czeka na wyniki
a teraz w ciazy nie musialas powtarzac?

Cytat:
Napisane przez AgaMili Pokaż wiadomość
Czesc.
Chwale meza - rano jak wrocil z pracy to przyniosl bukiet kwiatow i powiedzial ze to dla mnie i milenka bo wczoraj mu mowila ze chcialaby dostac rozowe kwiatki i pojechal rano kupic
no to naleza sie nieskape klask i:
jednak czasem nie takie zle te chlopy...
moj wlasnie robi nam grzanki

Cytat:
Napisane przez tygrysia Pokaż wiadomość
Te z robiłam, ale nie bikini tylko pachy właśnie . Ogólnie to przed ciążą depilowałam tez nogi. Teraz korzystam z depilatora. Może się zdecyduję skoro Ty robiłaś. Kosmetyczka mi mówiła, że jak już ileś tam lat się robiło wosk, to nie powinno jakoś specjalnie przeszkadzać. Chociaż jak napisałaś ze względu na większe ukrwienie może bardziej boleć.
moja tez mi wlasnie to powiedziala
poza tym poczytalam troche na forach i tam tez spotjkalam sie z takimi opiniamii
kiedys kobiety nie mialy pojecia,co szkodzilo,co nie i robily wszystko, adzieci sie rodzily zdrowe
chyba nie ma co popadac w paranoje
skoro pozniej mam lepszy humor, jak zadne sumy mi sie "tam" nie majtaja, to chyba dobrze...

Piszecie,ze jestescie senne. Ja mam to samo. Wstalam na chwilke o tej 6ej na platki i teraz przed chwila znowu sie obudzilam. Masakra

agatam, witaj

Sometimes when I close my eyes, I can't see
pearpearl jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-08-24, 12:55   #3136
MMONIKA9
Wtajemniczenie

cześć mamusie u mnie dziś straszna duchota nie ma cyzm oddychać pól nocy nie spałam o 5 nad ranem przyszła burza potem o 11 następna i teraz kolejna się skończyła popadać popadało ale zero wiatru nic powietrze nie zelżyło nadal duszno coś mi się zdaje że dziś tak będzie cały dzien - te 3 burze przyszły z tego samego kierunku czyli od niemców to wszystko do nas idzie

otrzymałam dzis kolejne próbki
bebilon do mnei napisał też o podanie adresu by mogli wysłać upominek więc jestem ciekawa co to będzie

dziewczyny przepięknie pachnie ten proszek dzidziuś jak tylko wyciągnełam paczke ze skrzynki jak zapachniało to odrazu otwierałam bo się zastanawiałam co tak pięknie pachnie
aha i dostałam seni wkładki
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 100_2019.jpg (99,1 KB, 29 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 100_2020.jpg (94,1 KB, 27 załadowań)
Stary 2011-08-24, 13:04   #3137
agawoo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MMONIKA9 Pokaż wiadomość
cześć mamusie u mnie dziś straszna duchota nie ma cyzm oddychać pól nocy nie spałam o 5 nad ranem przyszła burza potem o 11 następna i teraz kolejna się skończyła popadać popadało ale zero wiatru nic powietrze nie zelżyło nadal duszno coś mi się zdaje że dziś tak będzie cały dzien - te 3 burze przyszły z tego samego kierunku czyli od niemców to wszystko do nas idzie

otrzymałam dzis kolejne próbki
bebilon do mnei napisał też o podanie adresu by mogli wysłać upominek więc jestem ciekawa co to będzie

dziewczyny przepięknie pachnie ten proszek dzidziuś jak tylko wyciągnełam paczke ze skrzynki jak zapachniało to odrazu otwierałam bo się zastanawiałam co tak pięknie pachnie
aha i dostałam seni wkładki
Monika, fajne te produkty.
A ten dzidziuś i seni to też z jakiejś strony zamawiałaś?

Stary 2011-08-24, 13:09   #3138
kasikzaki
Zadomowienie

Send a message via Skype™ to kasikzaki

Cytat:
Napisane przez pearpearl Pokaż wiadomość

to cos dziwnego sie wydarzylo, bo generalnie krociotko sie czeka na wyniki
a teraz w ciazy nie musialas powtarzac?
no nie wiem czemu tak długo, zapytam się w poń i jak do środy dostanę wyniki to zrobię.
A w tej ciaży nie robiłam bo w Ie tego nie robią a do Pl to pierwszy raz lecę

Agatam witaj ponownie

---------- Dopisano o 13:09 ---------- Poprzedni post napisano o 13:05 ----------

Cytat:
Napisane przez bambusiek Pokaż wiadomość
16:30
może się wreszcie dowiemy co będzie
No ja właśnie na to najbardziej liczę hihi

A jak by dzidziuś się tak ułożył ze nie będzie widać to pójdę jeszcze raz po 2tyg. bo umówione kolejne usg w ie to mam dopiero w 28tc...to za długo czekania.
kasikzaki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-24, 13:11   #3139
MMONIKA9
Wtajemniczenie

seni to z ich strony jest a do biały jeleń pisałam meil ai prosiłam czy moga przesłac mi próbkę np proszku lub płynu do prania dziecięcych ciuszków ponieważ jestem w ciązy i jestem na etapie wybierania produktów dla maleństwa no i mi przysłali

jak na razie tylko nivea mi odmówiło twierdząc ze nie wysyłają próbek bo takie coś dołączają do gazet tylko jak narazie to spotkałam się tylko z próbką kremu

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-08-24, 13:25   #3140
tygrysia
Rozeznanie

U Was wszystkich duchota a u mnie rześka pogoda. Rano świeciło słoneczko a teraz wiaterek wieje. Myślę, że burze, które u Was były "idą" do mnie.

Cytat:
Napisane przez pearpearl Pokaż wiadomość
moja tez mi wlasnie to powiedziala
poza tym poczytalam troche na forach i tam tez spotjkalam sie z takimi opiniamii
kiedys kobiety nie mialy pojecia,co szkodzilo,co nie i robily wszystko, adzieci sie rodzily zdrowe
chyba nie ma co popadac w paranoje
skoro pozniej mam lepszy humor, jak zadne sumy mi sie "tam" nie majtaja, to chyba dobrze...
Mi lekarz powiedziała, że na dziecko to depilacja wpływu nie ma. Tu bardziej chodzi o to, że ból jest większy i że mogą się krwiaczki porobić. Chociaż, ja już tyle lat robię depilację, że nie powinno być problemu. Pachy przeszły oki. Także chyba się zdecyduję, bo golić się nie lubię a i nie lubię też mieć "tam" długich.....

MMONIKA9, do jakich firm wysyłałaś prośby o próbki? W sumie to bardzo dobry pomysł sprawdzić na próbce, niż kupować produkt
Stary 2011-08-24, 13:25   #3141
agawoo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MMONIKA9 Pokaż wiadomość
seni to z ich strony jest a do biały jeleń pisałam meil ai prosiłam czy moga przesłac mi próbkę np proszku lub płynu do prania dziecięcych ciuszków ponieważ jestem w ciązy i jestem na etapie wybierania produktów dla maleństwa no i mi przysłali

jak na razie tylko nivea mi odmówiło twierdząc ze nie wysyłają próbek bo takie coś dołączają do gazet tylko jak narazie to spotkałam się tylko z próbką kremu
O widzisz, to bardzo miło z ich strony, że te próbki wysłali
A NIVEA w gazecie? Też widziałam tylko kremy albo żele, żadnych produktów dla dzidziusia.

Stary 2011-08-24, 13:30   #3142
ewula83
Rozeznanie

U nas straszna duchota a w mieszkaniu mam saune mieszkamy na ostatnim pietrze,czekam z utesknieniem na burze!!

Co dzisiaj gotujecie?U mnie mielone z groszkiem i marchewka i salata z smietana.
Stary 2011-08-24, 13:30   #3143
natisska
Rozeznanie

GG do natisska

Czesc Mamusie !
Ja dzis pooglądałam sobie ciszuki na allegro, wpiszcie sobie next 0-3 albo george 0-3 sa super !!!! Boziu czekam nie mieszkam w Anglii albo czemu tych sklepów nie ma u nas ?? Bede na all używki kupowala, uwazam ze takie rzeczy jak spodenki, ogrodniczki, sukienki, sweterki bluzeczki to spokojnie, jedynie co body to raczej nowe aczkolwiek na te welurowe cieple pewnie tez sie skusze z all bo mozna naprawde super rzeczy za malutka cene kupic no to sie rozpisalam
A tak w ogole to srednio sie dzis czuje, ciagnie mnie brzuch po bokach i czuje jakby macica mi jelita uciskała przez co jest takie napiecie no nie wiem jak to wytlumaczyc... banjmniej lepiej sie czuje chodzac niz lezac a na plecach to juz w ogole niefajnie...

No i nie mam pomyslu na obiad !

natisska jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-08-24, 13:32   #3144
kropeczka1984
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez agawoo Pokaż wiadomość
A NIVEA w gazecie? Też widziałam tylko kremy albo żele, żadnych produktów dla dzidziusia.
A może chodzi o takie gazety o dzieciach? Ja ich nie kupuję, a w innych faktycznie to tylko próbki kremów dla dorosłych.
Stary 2011-08-24, 13:38   #3145
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

Cytat:
Napisane przez ewula83 Pokaż wiadomość
U nas straszna duchota a w mieszkaniu mam saune mieszkamy na ostatnim pietrze,czekam z utesknieniem na burze!!

Co dzisiaj gotujecie?U mnie mielone z groszkiem i marchewka i salata z smietana.
u mnie podobny obiad

i burza się konczy wiec będzie moze czym oddychac
Stary 2011-08-24, 13:42   #3146
kasikzaki
Zadomowienie

Send a message via Skype™ to kasikzaki

Cytat:
Napisane przez ewula83 Pokaż wiadomość

Patrzyłam na pogodę w Pl i doznałam szoku...w piątek ma być 36 stopni Na szczęście od niedzieli już 27stopni...uff a ja właśnie w sobotę w nocy przylecę.

Na obiad miałam robić krokiety ale jakoś się zabrać nie umiem bo tz pojechał na lotnisko po moją mamę i zawiezie ją do siostry i tam ma jeść obiad....więc ja się lenię z nimi i chyba zostawię je na jutro
kasikzaki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-24, 13:47   #3147
uska000
Zadomowienie

Monia jak Ty to robisz ja zapisdalam sie w ten dzien co podalas do wszystkiego i dalej nic nie mam

boze ta duchota mnie wykonczy ;(

Stary 2011-08-24, 13:52   #3148
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

ja tez nie dostałam jeszcze żadnych próbek...
Stary 2011-08-24, 14:09   #3149
MMONIKA9
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez uska000 Pokaż wiadomość
Monia jak Ty to robisz ja zapisdalam sie w ten dzien co podalas do wszystkiego i dalej nic nie mam

boze ta duchota mnie wykonczy ;(

nie mam pojęcia jak - po prostu pisze lub wypełniam ankiety i przysyłaja codziennie sobie przeglądam strony jak mi coś wpadnie do głowy (jakaś firma) to patrze, jak nie maja nic o próbkach to pisze pytanie czy jest możliwość
Stary 2011-08-24, 14:11   #3150
uska000
Zadomowienie

ja tez pisze;/
i codziennie po Twoich wiadmosciach lece jak kot z pecherzem do skrzynki a u mnie nic

moze moj listonosz sie zainteresowal i sam uzywa;p

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości