|
|
#331 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Maj-Dużo minerałów,YR,Gosh,Rimell, RevlonEstee Lauder,Avon,Pupa,Sephora, biżute
cos u mnie za:
-Complexion w kolorze Cameo Beige 03
|
|
#332 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maj-Dużo minerałów,YR,Gosh,Rimell, RevlonEstee Lauder,Avon,Pupa,Sephora, biżute
Givenchy, Ange ou Demon 10 ml - tego nie mam
Podejrzewam siostrę, bo ona lubi takie ulepki. Zamiast tego mogę dać (do wyboru): - Estee Lauder Sensous 10 ml - Chopard Wish 10 ml - Narciso Rodrigues For Her EDT 10 ml - Histoires de parfums 1873 Sidonie Colette 10 ml Dorzucę jeszcze jakies próbki perfum. |
|
|
|
|
#333 |
|
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za
Pomadka NYX w kolorze Circe - raz użyta (jeszcze się zastanawiam nad oddaniem) oraz Perełki rozświetlające pomieszane w jednym opakowaniu z perełkami brązującymi Avon - użyte kilka razy ? Odpisz proszę u mnie
|
|
#334 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie takiego szaro-niebieskiego kolorku szukam.
A jakie jeszcze kolorki masz - szukam raczej fioletów, brązów, żółci, pomarańczy, niebieskich, czyli wszystkich poza tradycyjnymi różami i czerwieniami
|
|
|
|
|
#335 |
|
Zadomowienie
|
kurczę, zależało mi na tym
no, ale trudno - wezmę Chopard Wish 10 ml w takim razie. ![]() a nie szukasz przypadkiem bucików dla córci? Jeśli szukasz to podaj rozmiar, popatrzę czy coś mam. Jeśli nie to zapraszam na PW
|
|
#336 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(na allegro są tylko małe - ostatnio sprawdzałam )Czyli ode mnie: - zielona zawieszka Swarovski w srebrze - duży liść Sbarovski Crystal AB w srebrze dorzucę jeszcze jakieś gratisy Od Ciebie: 1) Surfer Cat (Firefly) 2) TigersEye: Energy-Medium 3) Skinny Dippers: Dark Sphynx 4) Skinny Dippers: Dark Siamese 5) Sunsplasher!: Dark Mau 6) Sunsplasher!: Dark Sphynx 7) Sunsplasher!: Dark Siamese 8) Lily Lolo - Waikkiki sampel w słoiczku 9) Perfumy Givenchy - Amariage Mariage pozostało 12 ml z flaszki 30 ml. Prosze daj szybko adres na PW, to wyślę jutro rano poleconym priorytetem. ---------- Dopisano o 11:38 ---------- Poprzedni post napisano o 11:35 ---------- Nieaktualne, leci do zaakreconej. ---------- Dopisano o 11:52 ---------- Poprzedni post napisano o 11:38 ---------- Cytat:
![]() W wątku nic dla siebie nie znalazłam, ale może coś poza wątkiem, bo z chęcią się pozbedę przynajmniej perełek |
||
|
|
|
|
#337 |
|
Zakorzenienie
|
Oj niestety poza wątkiem nic nie znajdę
w takim razie pozdrawiam
|
|
#338 |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=mama_emi;28426832]kurczę, zależało mi na tym
no, ale trudno - wezmę Chopard Wish 10 ml - bardzo dobry wybór Jak dla mnie ładniejsze od tamtego ulepka, a na pewno trwalsze (miałam je sobie zostawić, ale za takie fajne ubranka oddam bez żalu, najwyżej kiedyś sama flaszeczkę rozbiorę).A ja mam nauczkę, żeby zamykać szafkę z perfumami przed przyjazdem siostry i mamy Butków mam bardzo dużo, tak więc dziękuję. Jesli chodzi o wysyłkę, to chyba w obu przypadkach najlepsza będzie paczka priorytetowa. Wyślę jutro rano. Adres na PW poproszę. |
|
|
|
|
#339 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to niestety nie są moje lakiery, ja niebieskie, pomarańczowe, żółte, zielone i inne kolory mam, ale ja nie inwestuję dużo w lakiery, więc nie wymieniam ich tylko używam ;p
|
|
|
#340 |
|
Zakorzenienie
|
A możesz zrobic pojedyńcze zdjecie, bo nie wiem o który chodzi?
|
|
|
|
|
#341 |
|
Zakorzenienie
|
to powiedz mniej więcej które lakiery zrobić, bo poza tymi na miniaturkach nie ma wiecedj
|
|
#342 |
|
Zakorzenienie
|
no te pomarańczowe
|
|
|
|
|
#343 |
|
Wtajemniczenie
|
ja po green summer
|
|
|
|
|
#345 |
|
Zakorzenienie
|
W Twoich wątkach nic dla siebie nie znalazłam
![]() Może masz coś z mojego wisha? |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#346 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 70 pkt / 100% pozyt.
|
niestety nie mam nic z Twojej wish, no to może innym razem
|
|
#347 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Soki, że tak późno odpowiadam, ale byłam na urlopie na zadupiu i kiepsko z internetem było
|
|
|
|
|
|
#348 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 96 pkt / 100% pozyt.
|
Coś za Avon Diamond jak coś poszukam poza wątkiem
|
|
#350 |
|
Zakorzenienie
|
hej,
podobaja mi sie avon perfumki, ale musialabys dobrac. teraz szukam, metalowej puszki wielkosci mydła lub mniejszej. krem do rak, zel prysznic, plyn do kapieli, peeling, kosm dla dzieci.
|
|
#351 |
|
Zakorzenienie
|
hek cos u mnie za 2) Swarovski zawieszka gwiazdka i moze ktores z kosmetykow?
|
|
#352 |
|
Konto usunięte
|
Cześć, coś u mnie za którąś z tych rzeczy? : ) (poza wątkiem mam trochę minerałów, a w następnych dniach jeszcze mi przybędzie sporo, możesz pytać) : )
- Van Cleef & Arpels First Love 5 ml - Aqua Allegoria Tiare Mimosa 5 ml Cień Cappucino odsypka ok.1,5 g w fiolce Cień Egyptian Sands odsypka ok.1,5 g w fiolce Cień Imani odsypka ok.1,5 g w fiolce Cień Oracle odsypka ok.1,5 g w słoiczku Cień Tuxedo odsypka ok.1,5 g w fiolce Mała odsypka w strunie cienia Cat's eye Sampel podkładu (raz użyty) Medium Neutral (Luminesse) Sampel podkładu (raz użyty) Medium Neutral (Veena Velvet) Sampel podkładu (raz użyty) Medium Beige (Veena Velvet) Sampel podkładu (raz użyty) OCC Soft Beige Sampel podkładu (raz użyty) OCC Golden Medium Sampel podkładu (raz użyty) OCC Creamy Bisque Swarovski zawieszka gwiazdka |
|
|
|
|
#353 | |
|
Zakorzenienie
|
Może coś poza wątkiem, bo w wątku nic dla siebie nie znalazłam.
---------- Dopisano o 12:31 ---------- Poprzedni post napisano o 12:23 ---------- Cytat:
U Ciebie znalazłam jeszcze: * essence -matujacy lakier baza 3 razy uzyty |
|
|
|
|
|
#354 |
|
Zakorzenienie
|
Cos u mnie za kulki z avonu, gwiazdke swarovskiego i pedzel bobby brown ?
|
|
|
|
|
#355 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na ubrania się nie wymieniam, bo i tak już nie mam ich gdzie trzymać ![]() Preferuję kosmetyki, perfumy, dodatki i książki ---------- Dopisano o 13:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ---------- [1=daf502bc9430c04b8cbdbd9 4f51a8624bed02f84_61e0bd2 ac4d4e;28914849]Cześć, coś u mnie za którąś z tych rzeczy? : ) (poza wątkiem mam trochę minerałów, a w następnych dniach jeszcze mi przybędzie sporo, możesz pytać) : ) - Van Cleef & Arpels First Love 5 ml - Aqua Allegoria Tiare Mimosa 5 ml Cień Cappucino odsypka ok.1,5 g w fiolce Cień Egyptian Sands odsypka ok.1,5 g w fiolce Cień Imani odsypka ok.1,5 g w fiolce Cień Oracle odsypka ok.1,5 g w słoiczku Cień Tuxedo odsypka ok.1,5 g w fiolce Mała odsypka w strunie cienia Cat's eye Sampel podkładu (raz użyty) Medium Neutral (Luminesse) Sampel podkładu (raz użyty) Medium Neutral (Veena Velvet) Sampel podkładu (raz użyty) Medium Beige (Veena Velvet) Sampel podkładu (raz użyty) OCC Soft Beige Sampel podkładu (raz użyty) OCC Golden Medium Sampel podkładu (raz użyty) OCC Creamy Bisque Swarovski zawieszka gwiazdka [/QUOTE] U Ciebie znalazłam: - Guerlain, Meteoryty Perles D'Or, czyli Pszczółki - mam do zaoferowania 14 kulek w opakowaniu zastępczym (ja mam Beige zmieszane z Pucci, więc mogę się podzielić taka mieszanką) - M. Micaleff - Patchouli - 1 ml - Donna Karan - Labdanum - 1 ml - Serge Lutens - Fille en Aiguilles - 1 ml - M. Micaleff- Royal Muska - mogę podzielić się od 1-5 ml - Annick Goutal - Ninfeo Mio - 1,5 ml - Comme des Garcons - Wonderwood - 1 ml ---------- Dopisano o 13:04 ---------- Poprzedni post napisano o 13:01 ---------- W wątkach nic nie znalazłam, może masz coś poza watkiem? |
|
|
|
|
|
#356 |
|
Zakorzenienie
|
mam blyszczyk essence stay with me kolor 07, eyeliner w pedzelku turkusowy z wirtual, lakier pekajacy delia, i perfumy FM 256
|
|
|
|
|
#357 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
?
|
|
|
|
|
|
#358 |
|
Zakorzenienie
|
Książek niestety nie mam
![]() MOge miec jeszcze deo w szkole cthru golden touch
|
|
|
|
|
#359 |
|
Zakorzenienie
|
hej,
to napisz co konkretnie chcesz za perfumki avon diamond (to 30?), metalowa puszka [pomieści mydło?]
żegnaj Herko Edytowane przez braworka Czas edycji: 2011-08-25 o 19:49 |
|
|
|
|
#360 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie mój zapach
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:37.

?