Włosomaniaczki cz. VIII - Strona 12 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2011-08-21, 23:24   #331
'Estelle'
The Pink Power Mołderajtor

Dot.: Włosomaniaczki cz. VIII

A co tu taka cisza???
Gdzie polazły ???

Kasiu, kiedyś pytałaś o lakier czerwony ze złotymi drobinami, więc może coś takiego? http://hedonism-ltd.blogspot.com/201...y-smitten.html
Patrzyłyśmy z Agą w Naturze na lakiery Sensique, może 151 by pasował, chociaż ma drobiny bardzo delikatne. A może po prostu zdecydowałabyś się na coś brokatowego? Będzie pięknie błyszczało spod pękacza

PS. Noszę Twój pękacz na paznokciu i maźnęłam go top coatem po wierzchu, a on zmienił kolor na pomarańczowy . Pokombinuj może z pozostałymi, jeszcze się okaże, że one takie dwa w jednym, że kupujesz jeden kolor, a dostajesz dwa

'Estelle' jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-22, 06:29   #332
Heroldin
Zakorzenienie

Cześć !

Cytat:
Napisane przez Finlora Pokaż wiadomość
Kasia, to jak, zamawiamy? Którą byś chciała?

Nie wiem ... Wczoraj patrzyłam i tak prawdę powiedziawszy - żadna z tych z oferty mi nie pasuje. Ja tylko : złoty, srebrny, brązy, żywe zielenie, szarości. Żadne inne kolory mi nie pasują. Mogę kupić, kiedy pół paletki jest w moich kolorach, ale tam są jeden lub dwa moje, a reszta do wyrzucenia.
A Ty którą ?

Chce któraś fiolet i złoto {co na powiece róż daje } z KOBO ?

Cytat:
Napisane przez Finlora
Zapomniałam Wam napisać, że oczywiście nikt się nie zorientował, że cokolwiek robiłam z włosami - chyba dobra ta moja fryzjerka

A tyle strachu było.

Cytat:
Napisane przez 'Estelle' Pokaż wiadomość
No pewnie, że kupię , Przecież on inaczej pęka niż wszystkie, które widziałam

Cytat:
Napisane przez Estele
ja ciągle mam ten dylemat, a nie mam tyle determinacji, żeby komuś oddać - syndrom psa ogrodnika
A ja odwrotnie - co mi nie leży oddaję lub wywalam.
Muszę szczerze powiedzieć, że zawsze dziwiłam się i dziwię nadal tej manii "zbieractwa" , rozpowszechnionej na Wizażu i tym wszystkim wątkom "kolekcjonerskim" z fotografiami : ile ja to mam. A w rezultacie - dziewczyna wkleja zdjęcie swojej kolekcji np. kosmetyków do włosów, druga zadaje pytanie : jak sprawuje się ten kosmetyk i otrzymuje odpowiedź : nie wiem , bo jeszcze nie użyłam lub mnie nie pasuje . To po co trzymać ? Tak jak z ciuchami . Wiem, że tego już nie włożę {za małe, za duże, przestało się podobać etc }, a w szafie twardo wisi.

Cytat:
Kasiu, kiedyś pytałaś o lakier czerwony ze złotymi drobinami, więc może coś takiego?
Ładny ten lakier. No nie wiem, może się skuszę. Chociaż teraz mam oko na te holograficzne . U siebie w sklepach na żywo nie mogę znleźć, a w internecie, po pierwszej porażce kolorystycznej, ździebko obawiam się.
I ... pękacze już mnie nie rajcują. Dlaczego ?! Pół ulicy już je nosi. A ja mam wyjątkową awersję do syndromu Chińczyka {uniformizacja}. Tak było i np. z kolorem włosów. Od czternastego roku życia nosiłam mahonie lub rudości. Byłam inna . Aż tu razu pewnego rudości zaczęły być modne. Na ulice miast i wsi wyległy zastępy kobitek z włosami w odcieniach czerwieni. Natychmiast weszłam w brązy. I znowu siurpryza - brązy wyszły na ulice. W przyszłym miesiącu każę sobie pasemka. A jak !
Tak jest i z butami na koturnach. Uwielbiam koturny. Nie włożę, bo 3/4 ulicy chodzi w butach na koturnach. No cóż, ten typ już tak ma.

A - mam na zbyciu lakier brokatowy od Pierre Rene - Top Flex - nr 86. Bardzo delikatnie barwiący beżowo-różowy.

Kurde, mam nowy problem. Pomóżcie. Dowiedziałam się wczoraj, że mój Znajomy, który rozlicza mi zagraniczne podatki jest bardzo chory - nowotwór prostaty. To paskudztwo trzyma już Go z pięć lat, ale było znośnie. Teraz się pogorszyło. Właśnie wrócił ze szpitala po jakimś operacyjnym zabiegu {polyneuropathie - nie wiem jak to po polskiemu}. I tu problem - w jaki sposób mam Go delikatnie zapytać co z moim rozliczeniem za 2010 rok i czy mam szukać kogoś innego ? Mam tylko kontakt mailem i telefonicznie. Wolałabym mailem. Kurde, ale niezręczna sytuacja .

Miłego dnia
Heroldin jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-22, 07:32   #333
Finlora
Zakorzenienie

Dzień dobry

Cytat:
A co tu taka cisza???
Gdzie polazły ???
Oglądałam z TŻ'em True Blood bo trzeba w końcu trochę ponadrabiać I muszę przyznać, że nadal trzyma poziom - praktycznie każdy odcinek kończy się zbieraniem szczęki z podłogi

Cytat:
Napisane przez Heroldin Pokaż wiadomość
Nie wiem ... Wczoraj patrzyłam i tak prawdę powiedziawszy - żadna z tych z oferty mi nie pasuje. Ja tylko : złoty, srebrny, brązy, żywe zielenie, szarości. Żadne inne kolory mi nie pasują. Mogę kupić, kiedy pół paletki jest w moich kolorach, ale tam są jeden lub dwa moje, a reszta do wyrzucenia.
A Ty którą ?
Tak to niestety bywa z gotowymi paletkami, ja też nie używałabym wszystkich kolorów, a drugiej strony mam 12 cieni (nawet gdybym używała tylko połowy) za cenę 3 w Inglocie
Myślę nad tą http://a-littleobsessed.blogspot.com...o-special.html.

Cytat:
Chce któraś fiolet i złoto {co na powiece róż daje } z KOBO ?
Hmm, może ja? Interesujące jest to różowe złoto Wiem, że Asia też lubi fiolety

Cytat:
A tyle strachu było.
Bo jak się nie farbowało kilka lat to potem sama myśl o farbowaniu jest przerażająca

Cytat:
Tak jak z ciuchami . Wiem, że tego już nie włożę {za małe, za duże, przestało się podobać etc }, a w szafie twardo wisi.
Ja powywalałam mnóstwo ciuchów podczas przeprowadzki, wcześniej szkoda było mi ich wyrzucić chociaż i tak przestałam się w nie mieścić Ale zostawiłam jedne spodnie, moje ukochane, nie mam siły, żeby je wyrzucić

Cytat:
Tak jest i z butami na koturnach. Uwielbiam koturny. Nie włożę, bo 3/4 ulicy chodzi w butach na koturnach. No cóż, ten typ już tak ma.
A ja noszę bo w całkowicie płaskich chodzę jak kaczka a na obcasie chodzę jak pokraka więc tylko koturny (jeśli jakieś znajdę) mi pozostają

Z tym Twoim znajomym trudna sprawa, nie mam pojęcia jak do niego zagadać, sama miałabym z tym ogromny problem...

Nie chce mi się iść do roboty jak zwykle
Finlora jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-22, 10:15   #334
ImmortalLover
Zakorzenienie

Cytat:

Czarna ! Taki styl teraz modny.

Z włosami nie zrozumiałam. To Twój aktualny kolor ?
Moje zdanie - Jaki piękny ! Czym farbowałaś ?!
Mamy na zmianę z sio korzystać z bransoletek
Mój aktualny, płomienna iskra

Cytat:
PS. Noszę Twój pękacz na paznokciu i maźnęłam go top coatem po wierzchu, a on zmienił kolor na pomarańczowy . Pokombinuj może z pozostałymi, jeszcze się okaże, że one takie dwa w jednym, że kupujesz jeden kolor, a dostajesz dwa
Fajny motyw

Dziękuję za miłe słowa co do włosów

Zawartość torebki dzieli się na części: "powinnam" , "mam" i "a skąd się to wzięło?".

ImmortalLover jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-22, 13:11   #335
NaKrawedzi
Zakorzenienie

Aga zgadzam się, że TB nadal trzyma poziom, kazdy odcinek konczy się tak, że czeka się na następny, wciąga, za to PLL robi się coraz nudniejsze;/

dziewczyny powiedzcie mi czy jak kładę olej na włosy to powinnam go podgrzać nawet jesli ma płynną konsystencje? podgrzany bd lepiej działał? ja nawet kokosa nie podgrzewam...

Nakarm pieska

Wymienię
NaKrawedzi jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-22, 18:08   #336
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez NaKrawedzi Pokaż wiadomość
Aga zgadzam się, że TB nadal trzyma poziom, kazdy odcinek konczy się tak, że czeka się na następny, wciąga, za to PLL robi się coraz nudniejsze;/
A mnie się podoba
Dzisiaj znowu będziemy TB oglądać bo ciekawa jestem co będzie dalej a mamy straszne tyły w serialach

Cytat:
dziewczyny powiedzcie mi czy jak kładę olej na włosy to powinnam go podgrzać nawet jesli ma płynną konsystencje? podgrzany bd lepiej działał? ja nawet kokosa nie podgrzewam...
Nie mam pojęcia, tyle razy miałam zajrzeć na wątek olejowy i znaleźć albo zapytać i zapominam
Kiedyś podgrzewałam, teraz mi się nie chce

Edit. Wydaje mi się, że podgrzany powinien lepiej wnikać we włosy ale pewna nie jestem.

Edytowane przez Finlora
Czas edycji: 2011-08-22 o 18:11
Stary 2011-08-22, 20:38   #337
Finlora
Zakorzenienie

Byłam w Biedronce i kupiłam masło do ciała Afryka - pachnie bosko Zapach jest taki korzenny, z czymś mi się kojarzy, może z jakimiś perfumami, w każdym razie z czymś co na pewno kiedyś miałam ale nie mogę sobie przypomnieć - chyba jutro skoczę po drugie

Asia, pamiętasz ten napój Vinea, który piłam u Ciebie? Ostatnio mnóstwo tego kupujemy, strasznie nam smakuje Oprócz czerwonej jest jeszcze biała, które smakuje jak wino musujące

Znowu gdzieś wszystkie wcięło
Stary 2011-08-22, 20:55   #338
NaKrawedzi
Zakorzenienie

Cytat:
A mnie się podoba
Dzisiaj znowu będziemy TB oglądać bo ciekawa jestem co będzie dalej a mamy straszne tyły w serialach

Nie mam pojęcia, tyle razy miałam zajrzeć na wątek olejowy i znaleźć albo zapytać i zapominam
Kiedyś podgrzewałam, teraz mi się nie chce

Edit. Wydaje mi się, że podgrzany powinien lepiej wnikać we włosy ale pewna nie jestem.
mi tez się podoba, ale wg mnie juz z lajta nie wiedzą co wymyslac, nie trzyma w napięciu

też tak myślę, zacznę podgrzewać

Cytat:
Byłam w Biedronce i kupiłam masło do ciała Afryka - pachnie bosko Zapach jest taki korzenny, z czymś mi się kojarzy, może z jakimiś perfumami, w każdym razie z czymś co na pewno kiedyś miałam ale nie mogę sobie przypomnieć - chyba jutro skoczę po drugie

Asia, pamiętasz ten napój Vinea, który piłam u Ciebie? Ostatnio mnóstwo tego kupujemy, strasznie nam smakuje Oprócz czerwonej jest jeszcze biała, które smakuje jak wino musujące

Znowu gdzieś wszystkie wcięło
tez mam to masełko, ale jeszcze nie otwierałam

Nakarm pieska

Wymienię
Stary 2011-08-22, 20:59   #339
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
tez mam to masełko, ale jeszcze nie otwierałam
Ja otworzyłam od razu po przyjściu do domu bo byłam ciekawa zapachu
Już wiem! Miałam kiedyś takie perfumy waniliowe!
Stary 2011-08-22, 21:07   #340
NaKrawedzi
Zakorzenienie

Cytat:
Ja otworzyłam od razu po przyjściu do domu bo byłam ciekawa zapachu
Już wiem! Miałam kiedyś takie perfumy waniliowe!
ja otworzę pwenie gdzies za 2 miesiące jak zuzyje to co mam

Nakarm pieska

Wymienię
Stary 2011-08-22, 21:14   #341
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
ja otworzę pwenie gdzies za 2 miesiące jak zuzyje to co mam
Ja się nie mogłam powstrzymać (jak zawsze) i chyba dzisiaj się nim wysmaruję

Jestem bardzo blisko kliknięcia paletki, sasasa
Stary 2011-08-22, 22:05   #342
'Estelle'

Cytat:
A ja odwrotnie - co mi nie leży oddaję lub wywalam.
[...]
Tak jak z ciuchami . Wiem, że tego już nie włożę {za małe, za duże, przestało się podobać etc }, a w szafie twardo wisi.
Heh, mam całą masę ciuchów, które chętnie bym założyła, ale nie mam gdzie i kiedy są zbyt ekstawaganckie...
Cytat:
Ładny ten lakier. No nie wiem, może się skuszę. Chociaż teraz mam oko na te holograficzne . U siebie w sklepach na żywo nie mogę znleźć, a w internecie, po pierwszej porażce kolorystycznej, ździebko obawiam się.
Niestety, holografy rzadka rzecz. Jak masz w zasięgu stoiska z profesjonalnymi kosmetykami, to może ta popytaj. U mnie są takie standy, gdzie i włosowe i twarzowe mazidła sprzedają, mają też i lakiery :CND i La Joie i ostatnio na wzorniku jakieś holografy też widziałam.
Cytat:
Kurde, mam nowy problem. Pomóżcie. Dowiedziałam się wczoraj, że mój Znajomy, który rozlicza mi zagraniczne podatki jest bardzo chory - nowotwór prostaty. To paskudztwo trzyma już Go z pięć lat, ale było znośnie. Teraz się pogorszyło. Właśnie wrócił ze szpitala po jakimś operacyjnym zabiegu {polyneuropathie - nie wiem jak to po polskiemu}. I tu problem - w jaki sposób mam Go delikatnie zapytać co z moim rozliczeniem za 2010 rok i czy mam szukać kogoś innego ? Mam tylko kontakt mailem i telefonicznie. Wolałabym mailem. Kurde, ale niezręczna sytuacja .

Miłego dnia
Uuu, faktycznie ciężka sprawa.
Jeśli możesz pozwolić Sobie na lekką zwłokę w uzyskaniu właściwej odpowiedzi, może po prostu zacznij od niezobowiązującej korespondencji z zapytaniem o zdrowie i tak ze 3-4 maile, a dopiero potem zapytaj, co z zeznaniem [najlepiej w kontekście jakiejś historyjki, np. polski US chce zerknąć a papiery i masz dostarczyć odpis, czy coś w ten deseń].
Cytat:
Tak to niestety bywa z gotowymi paletkami, ja też nie używałabym wszystkich kolorów, a drugiej strony mam 12 cieni (nawet gdybym używała tylko połowy) za cenę 3 w Inglocie
Myślę nad tą http://a-littleobsessed.blogspot.com...o-special.html.
Bardzo fajna paletka i już zawiesiłam na niej oko. Sęk w tym, że mam już całkiem sporo podobnych cieni sypkich i nie chcę dublować, bo i tak prawie nie używam
Cytat:

Ano pamiętam, poszukam tego białego w takim razie
Tylko teraz muszę ograniczać gazowane
Cytat:

Jestem bardzo blisko kliknięcia paletki, sasasa
Działaj
Ja się teraz napalam na granatowy lakier Essence MD.

Stary 2011-08-22, 22:28   #343
NaKrawedzi
Zakorzenienie

dziewczyny jak to jest z ammonium lauryl sulfate w szamponach? unikać? gorzesze od SLS/SLES?

Nakarm pieska

Wymienię
Stary 2011-08-22, 22:36   #344
'Estelle'

Cytat:
dziewczyny jak to jest z ammonium lauryl sulfate w szamponach? unikać? gorzesze od SLS/SLES?
Bardzo podobne.

Stary 2011-08-22, 23:04   #345
NaKrawedzi
Zakorzenienie

Cytat:
Bardzo podobne.
czyli można używać, dobrze wiedzieć

Nakarm pieska

Wymienię
Stary 2011-08-23, 05:19   #346
Heroldin
Zakorzenienie

Cześć !

Cytat:
Myślę nad tą

Kolorystycznie - ładny zestaw.
Ale to z blogu. Wiesz gdzie kupić ?
Mnie ten podoba się :
http://1.bp.blogspot.com/_yCWTuel3y1...-h/colours.jpg

Cytat:
dziewczyny powiedzcie mi czy jak kładę olej na włosy to powinnam go podgrzać nawet jesli ma płynną konsystencje?
Nigdy nie podgrzewam i nie stosuję żadnych ocieplaczy typu : folie, ręczniki, czapki. Kokosowy ze słoiczka rozgrzewałam w dłoniach, a taki w butelce {Parachute] "roztapiałam" w kubku / garnuszku z ciepłą wodą. Moim zdaniem oleje się same nagrzewają wystarczająco od ciepłoty ciała.
Oleje do kąpieli dłoni - podgrzewam .

Cytat:
Byłam w Biedronce i kupiłam masło do ciała Afryka

To masło to jest to : "powitanie" czy też "pożegnanie" {nigdy nie pamiętam } z Afryką ? Łażę obok tego już od dłuższego czasu i zawsze kupię coś innego.

Cytat:
Jestem bardzo blisko kliknięcia paletki
Dlaczego : blisko ?!

Cytat:
U mnie są takie standy, gdzie i włosowe i twarzowe mazidła sprzedają, mają też i lakiery
U mnie nic takiego nie ma. Parę Biedronek, Natura, Rossmann i ten Sephorę udający .Odkryłam niedawno mały sklepik z kosmetykami, ale w nim już pytałam . Kobita nawet nie wiedziała o co mi chodzi. Nie ustanę w poszukiwaniach.

Cytat:
Napisane przez Estelle
dopiero potem zapytaj, co z zeznaniem [najlepiej w kontekście jakiejś historyjki, np. polski US chce zerknąć a papiery i masz dostarczyć odpis, czy coś w ten deseń].
Dobry pomysł ! Wykorzystam.
Kurtuazyjną korespondencję prowadzę już od jakiegoś czasu . O pogorszeniu dowiedziałam się od Jego żony, gdzieś tak pod koniec lipca, a teraz On sam napisał maila. Odczekam ze dwa tygodnie i zapytam.

Cytat:
dziewczyny jak to jest z ammonium lauryl sulfate w szamponach? unikać? gorzesze od SLS/SLES
A te "myjadła" podrażniają Cię ? Ja mam w szamponie Coceth i jest ok.
Tak jak ze wszystkim : musisz spróbować.

Użyłam tego nowego podkładu i muszę powiedzieć, że nie jest zły. Krycie takie na 3/4, ale żadnej krzywdy nie czyni. Na zimę może być zbyt chudy. Będę się nim podpierać, bo hołubię ten od MK {ostatnia tubka} jak największy skarb .

Miłego dnia
Stary 2011-08-23, 07:04   #347
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:
Mnie ten podoba się :
http://1.bp.blogspot.com/_yCWTuel3y1...-h/colours.jpg
Na allegro, mam już upatrzonych dwóch sprzedawców, z tym, że jeden akurat ma urlop i wznowi wysyłkę od września.
A która to paletka? Na moje oko to chyba Storm.

Cytat:
To masło to jest to : "powitanie" czy też "pożegnanie" {nigdy nie pamiętam } z Afryką ? Łażę obok tego już od dłuższego czasu i zawsze kupię coś innego.
Ani powitanie ani pożegnanie. Na pudełku jest napisane Afryka Spa Akurat teraz w większości Biedronek jest wyprzedaż gazetki urodowej i masło kosztuje 5,49

Cytat:
Dlaczego : blisko ?!
Bo jak Ty też klikniesz to będzie mi raźniej a nie tak cały czas sama
Stary 2011-08-23, 09:15   #348
NaKrawedzi
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć !

Nigdy nie podgrzewam i nie stosuję żadnych ocieplaczy typu : folie, ręczniki, czapki. Kokosowy ze słoiczka rozgrzewałam w dłoniach, a taki w butelce {Parachute] "roztapiałam" w kubku / garnuszku z ciepłą wodą. Moim zdaniem oleje się same nagrzewają wystarczająco od ciepłoty ciała.
Oleje do kąpieli dłoni - podgrzewam .

A te "myjadła" podrażniają Cię ? Ja mam w szamponie Coceth i jest ok.
Tak jak ze wszystkim : musisz spróbować.

Miłego dnia
i badz tu człowieku madry

nie podrazniają jakos tak ammonium mi się skojarzyło z szkodliwym amoniakiem w farbach do włosów

---------- Dopisano o 09:15 ---------- Poprzedni post napisano o 09:15 ----------

Cytat:
Na allegro, mam już upatrzonych dwóch sprzedawców, z tym, że jeden akurat ma urlop i wznowi wysyłkę od września.

Ani powitanie ani pożegnanie. Na pudełku jest napisane Afryka Spa Akurat teraz w większości Biedronek jest wyprzedaż gazetki urodowej i masło kosztuje 5,49

cooo? masło teraz kosztuje 5,49? ja zapłaciłam 8;/ muszę jeszcze jakies kupic xD

Nakarm pieska

Wymienię
Stary 2011-08-23, 10:55   #349
ImmortalLover
Zakorzenienie

Cześć
Muszę zainwestować w coś do włosów,ale jak na razie zbieram pomysły

Zawartość torebki dzieli się na części: "powinnam" , "mam" i "a skąd się to wzięło?".

Stary 2011-08-23, 15:25   #350
'Estelle'

Cytat:
Cześć !

Mnie ten podoba się :
http://1.bp.blogspot.com/_yCWTuel3y1M/S1sHSvfxwbI/AAAAAAAABaA/hCCJGlnbG94/s1600-h/colours.jpg

O, i cała niemal w Twoich kolorach [chyba ]

U mnie nic takiego nie ma. Parę Biedronek, Natura, Rossmann i ten Sephorę udający .Odkryłam niedawno mały sklepik z kosmetykami, ale
Cytat:
w nim już pytałam . Kobita nawet nie wiedziała o co mi chodzi. Nie ustanę w poszukiwaniach.
W takim razie trzeba Ci pewnie gdzieś dalej wyruszyć w jakieś galerie handlowe trójmiejskie... U mnie taki stand jest w pasażu Tesco i w Realu.

Cytat:

Cytat:
Napisane przez ImmortalLover Pokaż wiadomość
Cześć
Muszę zainwestować w coś do włosów,ale jak na razie zbieram pomysły
Mypa z Natury. Maski Joanny. Czarna seria Gliss Kur. Alterra

Stary 2011-08-23, 15:27   #351
ImmortalLover
Zakorzenienie

Cytat:
Natury u mnie nie maa szkoda,bo potrzebuję błyszczyku Dzięki

Stary 2011-08-23, 18:33   #352
Finlora
Zakorzenienie

Cytat:

cooo? masło teraz kosztuje 5,49? ja zapłaciłam 8;/ muszę jeszcze jakies kupic xD
Jest przecena ale nie we wszystkich Biedronkach, weszłam dzisiaj do drugiej Biedronki, którą miałam po drodze z pracy, żeby kupić drugie masło i tutaj była stara cena, sprawdziłam wcześniej na czytniku.

Asia, co się ze mnie śmiejesz?
Sama byś kupiła, żeby wesprzeć duchowo koleżankę a nie sobie śmichy chichy urządzasz
Stary 2011-08-23, 21:46   #353
NaKrawedzi
Zakorzenienie

Cytat:
Jest przecena ale nie we wszystkich Biedronkach, weszłam dzisiaj do drugiej Biedronki, którą miałam po drodze z pracy, żeby kupić drugie masło i tutaj była stara cena, sprawdziłam wcześniej na czytniku.

Sama byś kupiła, żeby wesprzeć duchowo koleżankę a nie sobie śmichy chichy urządzasz
dobrze wiedzieć, moze zajdę do którejs

jutro idę do fryzjera konce sciąć, chyba wezmę sobie tez mycie

uspalismy psa, męczył się juz strasznie

Nakarm pieska

Wymienię
Stary 2011-08-23, 22:15   #354
'Estelle'

Cytat:

Wreszcie muszę kliknąć sobie tą paletkę Miss Anny, co to ją już drugi miesiąc zamawiam
Cytat:
Bardzo mi przykro

Stary 2011-08-24, 05:25   #355
Heroldin
Zakorzenienie

Cześć !

Cytat:

Cytat:
jakos tak ammonium mi się skojarzyło z szkodliwym amoniakiem w farbach do włosów
Dobre !

Cytat:
O, i cała niemal w Twoich kolorach

Ano ! Pewnie skuszę się .

Cytat:
Napisane przez Estelle
Mypa, jak na mój gust, strasznie "ciężka". Krem do rąk - dobry !
A co ta, ta "czarna seria" ?

Cytat:
Bożesztymój, toż to święte słowa ! { }

Cytat:
Kurde, przykre .
A może to i lepiej, jak się męczył. Patrzeć na cierpienie zwierzaka i nie móc mu pomóc, to horror. Wiem to po swojej Sonii .

Miłego dnia
Stary 2011-08-24, 08:54   #356
ImmortalLover
Zakorzenienie

Cześć
Przechodzę na dietę MŻ,bo już się w spodniach nie dopinam

Stary 2011-08-24, 09:28   #357
NaKrawedzi
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć
najelpsza dieta, którą najtrudniej wcielić w życie

Asia, Kasiu ja nie byłam jakos szczególnie do psa przywiązana,, rodzice przezywają

kupię ten szampon
http://www.helfy.pl/zdrowe-dlugie-wl...jacy#prod_tabs

Nakarm pieska

Wymienię
Stary 2011-08-24, 10:36   #358
niby nic
Zakorzenienie

Czesc

Cytat:
Dziewczyny nie wiecie co to u mnie znaczy : "ćwiczenie boczków " ! To jest tak - pozycja horyzontalna w łóżku i od czasu do czasu przekrętka z leżenia na plecach na boczek prawy, po pewnym czasie na lewy i znowu na plecy

Cytat:
Zapomniałam Wam napisać, że oczywiście nikt się nie zorientował, że cokolwiek robiłam z włosami - chyba dobra ta moja fryzjerka
[/I]

Cytat:
ja nie podgrzewam mozesz suszarka troche podgrzac wlosy po nalozeniu i wystarczy chyba

Cytat:
przykro, no ale tak faktyczni bedzie mu lepiej

Cytat:
Cześć
a ja schudlam diete MZ to mam w pracy bo jem tylko jeden posilek (dobrze ze duzy i cieply ) no ale jakby nie bylo to jem tylko 3 razy dziennie, a normalnie to jem po 10 razy

Skoro mowa o paletkach to ja widzialam takie cudowne w jakims sklepie z takimi duperelkami w galerii gdzie jest wszystko chyba, po 15zl chyba 10 kolorow matowych, ale takie ladne ze bym wszystkie wziela tylko problem w tym ze nadal sie nie nauczylam malowac cieniami

W ogole znacie jakies matowe cienie, ale takie całkowicie matowe bez zadnych drobinek? bo poprostu wszedzie sa jakies świecace, błyszczące

I oczywiscie napiwki z 2 dni juz prawie wydalam ale kupilam wreszcie ten bronzer z essence dla blondynek, bardzo fajny odcien taki akurat ze nie za jasny, nie za ciemny i inne p.i.e.r.d.o.ł.k.i typu lakier i eyeliner wibo, wisiorek

A i przyszedl ten dlugopis z HK z ebaya, o dziwo nie zaginął

Edytowane przez niby nic
Czas edycji: 2011-08-24 o 10:40
niby nic jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-08-24, 14:44   #359
ImmortalLover
Zakorzenienie

Karola ja mam taki cień http://www.bell.com.pl/pl/2/produkty...pastel-palette ten róż. Mało go widać,ale mnie to odpowiada
Generalnie większość ludzi chce chudnąć na lato,a ja się pasę jak świnka

Stary 2011-08-24, 15:22   #360
niby nic
Zakorzenienie

Cytat:
Karola ja mam taki cień http://www.bell.com.pl/pl/2/produkty...pastel-palette ten róż. Mało go widać,ale mnie to odpowiada
Generalnie większość ludzi chce chudnąć na lato,a ja się pasę jak świnka
no ja wlasnie potrzebuje jakis dobrze napigmentowany zeby sie nauczyc robic jakies cieniowanie

niby nic jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości