|
|
#1141 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: mamusie listopad/grudzień 2011 cz.4
w stolicy juz grzmi i pada
|
#1142 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Sukienke moge pokazać dopiero po ceremonii bo zdjęć w Krakowie nie mam a sukienka została w domku rodzinnym ![]() A sąsiadka spadła w 8 miesiącu... Moja ciocia w tym samym czasie wieszajac firanke ale jej dzidziusiowi nic się nie stało...
|
|
|
|
|
#1143 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
zdecydowanie się z Tobą zgadzam ale jesli np. moge spedzic EXTRA ( wawa a łódź) 2h w podróży a zarobić 2xtyle co w tej mojej miejscowości, to nie widze w tym nic zlego... bo przez moja lepsza płace, mała bedzie mogła mieć lepiej bo na faceta nie mam co liczyc, chyba ze TŻet się obudzi i jeszcze zechce sie w dom bawić ...
kolejna wizyta ---> 23.09 08:00 22t 4d - 422 gramy miłości 30t 1d - ? |
|
|
|
|
#1144 | |
|
Zadomowienie
|
czekam niecierpliwie az do Radomia to dotrze ![]() ---------- Dopisano o 15:22 ---------- Poprzedni post napisano o 15:22 ---------- Cytat:
w takim razie czekamy
|
|
#1145 |
|
Raczkowanie
|
Ale w Warszawie (Białołęka-Nowodwory) leje.............. wow.......i grzmi i błyska..... a ja sama w domu
lubię burzę... ale jak siedzę w domku i jestem z kimś.....
|
|
|
|
#1146 |
|
Zadomowienie
|
w Lodzi juz sie przejasnia, więc .... przygotuj się
|
|
|
#1147 |
|
Zadomowienie
|
dziewczyny czy kurierowi można płacić kartą?
|
|
#1148 |
|
Zakorzenienie
|
no to ta sama burza u wszystkich dzisiaj
![]() witaminka ja nie mowie ze to cos zlego, przeciez ludzie wyjezdzaja za praca przyklad nawet mojego meza ktory dopiero co wrocil niedawno, takze to nie jest zle, ja tylko mowie ze dla mnie szkoda by mi bylo tych 3 godzin w pociagu po prostu wiedzac ze dzieciaki za np 2 godziny ida spac.
|
|
#1149 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:35 ---------- Poprzedni post napisano o 15:34 ---------- wg mnie nie mozna zjadłam porcje budynkiu czekoladowego....
|
|
#1150 |
|
Zakorzenienie
|
joamci tez nie spotkalam zeb mozna bylo placic karta, ale nie pytalam nigdy bo zawsze jak cos to sie placilo gotowka.
|
|
#1151 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
zadzwoń do firmy kurierskiej i się spytaj, niewykluczone ja ostatnio się zdziwiłam, że za dostawe pizzy można płacić kartą |
|
|
|
|
#1152 |
|
Zakorzenienie
|
od wczoraj z zastrzezonego ktos do mnie dzwoni odbieram a tam "nie odbieraj" albo " jeszcze raz zadzwonie, nie odbieraj prosze" a wczoraj myslalam ze pomylka i odebralam i mi sie pyta ktos z kim rozmawia ja mowie ze z Daria a ktos jaka? ja mowie to ja sie pytam kto dzwoni i w jakiej sprawie i sie rozlaczyli i dzisiaj od rana znow !
|
|
#1153 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
bardzo ładne imię, mam ciotkę cioteczną ( ) Wandę, bardzo sympatyczna, dobrze mi się kojarzy to imię
|
||
|
|
|
#1154 |
|
Zadomowienie
|
hmm to mnie pocieszyłyście. A u Nas pod Wawką zanosi się na big ulewę
|
#1155 |
|
Rozeznanie
|
Dajcie tę burze do Krakowa!! pliss
jest tak gorąco, że siedzę w majtkach i koszulce w brodziku mam nalaną zimną wodę i chodzę tylko posiedzieć z zamoczonymi stopami. Dobrze, że mam głęboki brodzik i z siedzonkiem ![]() Co do tych zapisków to TŻ siostra tak zapisywała u synka który był wcześniakiem, z bardzo słabym odruchem ssania. Każdy ml mleczka się liczył. Joamic wydaje mi się, że nie można _Yasmin_ jesteś z Krakowa? Trzymam kciuki żeby w sobotę wszystko się wam udało i pogoda była trochę znośniejsza przestraszyłam się tych upadków bo ja ostatnio przejachałm sobie krawedzią dzwiczek od szafki po brzuchu. Bolało jak diabli i siniec wielki wyszedł, mam nadzieję, że Helci to nie zaszkodziło. Jestem dość niska i często muszę wskakiwać na taboret żeby coś wyjąc z górnych szafek jak nie ma TŻ. |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1156 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam po Julci opakowanie termiczne i często z niego korzystałam (jak karmiłam butelką) bardzo dobry zakup tego jest, jeszcze tym bardziej ż eteraz bedzie zima. ---------- Dopisano o 16:35 ---------- Poprzedni post napisano o 16:34 ---------- Cytat:
U Nas to samo z komarami ale naszczęście mam BROSA do kontaktu to spałysmy spokojnie ![]() ---------- Dopisano o 16:38 ---------- Poprzedni post napisano o 16:35 ---------- Cytat:
Ja mam wszędzie gdzie tylko mozliwe one sa ;( niestety ale juz się pogodziłam z nimi i żyję w zgodzie nawet własnie wokół kolan ![]() ---------- Dopisano o 16:47 ---------- Poprzedni post napisano o 16:38 ---------- Cytat:
A Ja w 25 tygodniu miałam 106 cm w pępku ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:49 ---------- Poprzedni post napisano o 16:47 ---------- Cytat:
Ania to naprawde warto u Na same działki chodzą po 60-70 tysiecy i nie zawsze uzbrojone ![]() ![]()
|
|
|
#1157 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#1158 |
|
Zakorzenienie
|
nie_wiem gratuluje córeczki
ale duża juz i imie teraz rzadko spotykane a jaki miałaś typ dla chłopca?glam u mnie też taka była (ale my chyba nie tak daleko od siebie ) mój przerośnięty owczarek co się takich atrakcji z reguły nie boi próbował wejść mi na kolana ze strachu![]() Yasmin a to na pewno od upadku? Mąż kuzynki ma takie coś i jego synek tez, ale troche jaśniejsze (dobrze, ze na córeczki nie padło, bo to jednak oszpeca) to chyba genetyczne jakieś u nich, ale żeby od uderzenia
|
|
|
|
#1159 |
|
Zakorzenienie
|
to fakt, ze nieraz sie rodza dzieci z jakas blizna badz wlasnie plamką moj kolega rowniez mial pol twarzy takie czerwone, jego siostra mniej ale tez a rodzice nie.
---------- Dopisano o 16:58 ---------- Poprzedni post napisano o 16:57 ---------- mama sie zle poczula w pracy , zaprowadzili ja na sile do lekrza, zadzwonili po karetke lezy w szpitalu, jeszcze nic nie wiem, zaraz do niej pojedziemy tylko na razie na izbie robia jej badania ekg zle wyszlo, maja powtorzyc, mozliwe ze jakis zlog w przewodzie pokarmowym ma..... ![]() pojedziemy zobaczymy
|
|
#1160 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Do Mnie tez ktoś dzwoni z zastrzeżonego ale jakos nigdy jeszcze nie odebrałam bo mnie nie było w pobliżu tel jak dzwoni. ---------- Dopisano o 17:03 ---------- Poprzedni post napisano o 17:00 ---------- Byłam dzis na zakupach i opowiem wam ze wymienkam już po mału ciężko mi było bo nogi mnie juz zaczynaja bolec i nie daje rady chodzic. Kupiłam pare ciuszków dla małego, ale nic ciekawego szczerze mówiąc. We wrzesni jade do sis po ciuszki bo musze przejrzec je i zobaczyc co musze jeszcze dokupić dla małego.
|
|
|
#1161 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Nasza mała miała byc poczatkowo Alicją, ale jak usłyszałam z ust siostry tż że taka słodka alusia będzie, to powiedziałam że żadnych aluś ![]()
|
|
|
|
|
#1162 |
|
Raczkowanie
|
Człowiek rano wyjdzie z domu, wraca,a tutaj już 4 strony zapisane... zanim Was nadrobię, to mija godzina.
![]() owieczka86 Owieczko, byłam dzisiaj u lekarza, mam skierowanie do ortopedy, ale mój ból bioder spowodowany jest najprawdopodobniej przez ucisk jakiś nerwów przez macicę. Zobaczymy, co ortopeda powie. Póki co śpię z poduszką między nogami i jakoś mniej boli bądź wcale, także polecam. W ogóle bez kojca z motherhood spać już nie potrafię. Zabieram go ze sobą nawet na wyjazdy ![]() Dygotko lało jak sie masz, łacznie z burzą. Wczoraj zrobiłam sobie budyń czekoladowy z sokiem malinowym... mmmm... pycha ![]() Gratuluję małej Wandy A co do rozstępów, to wyskoczyły mi pierwsze 3 szt. na piersi... mimo że codzienne smaruję je porządną wartą Pharmaceris, czsami olwiką ;/ dołączyłam do tego jeszcze olejek arganowy, bo mi kiedyś znajoma z Maroka przywiozła. Mam nadzieje, że zejdą te badziewia Edytowane przez tuszka Czas edycji: 2011-08-24 o 18:05 |
|
|
|
#1163 | |||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
jak widac, jednak mnie dopuscil ![]() Cytat:
Cytat:
Ja juz po masazu, skonczylo sie na masazu stop i troche karku, bo masazystka nie chciala masowac kobiety w ciazy, choc podobno sa tez masaze dla ciezarnych, ale i tak jestam zadowolona ![]() Za kolejne 10 basenow znowu masaz, jak utrzymam tempo to zdaze w miesiac. ![]() Darusia lozeczko bardzo ladne, ale my tez szukamy czegos ciut tanszego, zwlasza, ze chcemy jeszcze kupic fotel skladny. Ostatnio jestem niezwykle niezdarna, straszne to jest i tz na mnie krzyczy, ze nie uwazam... Tlumacze mu, ze to w ciazy normalne, jak cokolwiek robie w domu to sie caly czas zastanawiam co znow zepsuje i zrobie zle Ja na codzien z tych niezdarnych jestem, ale teraz to masakra.
|
|||||
|
|
|
#1164 |
|
Zadomowienie
|
nie... bynajmniej z doswiadczenia wiem, ze nie... tylko gotóweczka :/
|
|
|
#1165 |
|
Zadomowienie
|
Dzięks też już się dowiedziałam
|
#1166 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jejku Darusia trzymam bardzo mocno kciuki zeby okazalo sie ze to błahostka i zeby mam szybko wyzdrowiała !!!!
|
|
|
|
#1167 |
|
Zakorzenienie
|
No i wróciłam
Upał dzisiaj był niesamowity. Pod Wrocławiem była burza, błyski i nastała ciemność, zajechaliśmy na wieś, a tu susza ![]() I nanowo duchota jak tylko. Juro też zapowiadali takie upały, a my jedziemy do gienka ale nie wiem jak zniosę drogę do Wrcka ![]() Dzisiaj kostek brak ciąg dalszy .... AAA no i byliśmy oglądać domek, o mąż znalazł ofertę w miasteczku gdzi miezkamy. Mówiąc krótko to mega oferta Domek w prawdyie poniemiecki, ale 5pokojowz, lazienka, mozliwosc adaptacji strychu. Za uwaga 230tys ![]() Jakby tego było mało działka taka, że jezcze mogą stać tam 2 domy, ale i tak póki co nawet takiej kasy brak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1168 |
|
Wtajemniczenie
|
Dobry wieczór Mamuśki
Widzę, że u każdej z Was dzisiaj była ulewa. Nas też złapała burza jak wracaliśmy do domu. Grzmiało, lało i przeszło ![]() Byłam dzisiaj na usg kontrolnym. I cóż, łożysko złośliwie nie chce się podnieść i podobno już nie ma szans, żeby to się zmieniło.. Także jest nisko osadzone, cesarka murowana, jak to pani doktor powiedziałą "życie na pół gwizdka". Chodzić mogę trochę, ale wybić mogę sobie z głowy dłuższe zakupy itd I załamałam się słysząc stwierdzenie, że "najgorsze pdzed panią, bo 31-32 tydz łożysko lubi się odklejać w tym czasie" Dobra nowina jest taka, że córeczka ma się dobrze, waży 1140g ---------- Dopisano o 20:21 ---------- Poprzedni post napisano o 20:20 ---------- Aniu brzuszek śliczny
|
|
|
|
#1169 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najważniejsze, że maleństwo zdrowe i się prawidłowo rozwija. A co do cesarkito widzisz taki rzeczy się zdarzają, nie mamy na to wpływu, dobrze, że lekarzą takie przypadki nie są obce i na pewno sobie poradzą, żeby było wszystko ok
|
|
|
|
|
#1170 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Mam jeszcze takie pyt, może komuś wydać się głupie, ale - po czym poznać, że brzuch twardnieje? Jakoś nie umiem tego wyczuć. Pani dr mówiła, żebym zwracała na to uwagę.. A ja nie wiem czy mam czasami twardy ten brzuch czy nie... |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:21.

lubię burzę... ale jak siedzę w domku i jestem z kimś.....

może to dlatego przytyłam już 15 kg

i imie teraz rzadko spotykane
) mój przerośnięty owczarek co się takich atrakcji z reguły nie boi próbował wejść mi na kolana ze strachu