Coraz większe nasze brzuszki, w nich chłopczyki i dziewuszki -mamusie 01-02.2012 - Strona 106 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Tytuł do nowego wątku
Rusza nam się cały brzuszek - to tak fika nasz maluszek - mamy styczeń-luty 2012r 31 53,45%
Zawsze do pomocy gotowe, mamusie styczniowo-lutowe 0 0%
Nasze fasolki rosną silne i zdrowe- Mamusie styczniowo-lutowe 2012 3 5,17%
Połowa ciąży już za nami, niedługo będziemy mamusiami. Mamusie styczeń-luty 2012 24 41,38%
Głosujący: 58. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-08-24, 14:18   #3151
agawoo
Zakorzenienie

Dot.: Coraz większe nasze brzuszki, w nich chłopczyki i dziewuszki -mamusie 01-02.201

Cytat:
Napisane przez kropeczka1984 Pokaż wiadomość
A może chodzi o takie gazety o dzieciach? Ja ich nie kupuję, a w innych faktycznie to tylko próbki kremów dla dorosłych.
Może, też nie kupuję

Cytat:
Napisane przez uska000 Pokaż wiadomość
Monia jak Ty to robisz ja zapisdalam sie w ten dzien co podalas do wszystkiego i dalej nic nie mam

boze ta duchota mnie wykonczy ;(
Mi tez nic nie przyszło

Raz w życiu dawno temu się na jakiejś stronie Vichy zarejestrowałam i wtedy przyszły mi próbki

---------- Dopisano o 15:18 ---------- Poprzedni post napisano o 15:15 ----------

Cytat:
ja tez pisze;/
i codziennie po Twoich wiadmosciach lece jak kot z pecherzem do skrzynki a u mnie nic

moze moj listonosz sie zainteresowal i sam uzywa;p
Tak, szczególnie tych dla dzieci

Zaraz chcę wyjsć z pracy, bo musze do tego lekarza pojechać, ciekawe o ktorej szef skonczy konferencję, zbym sie mogla odmeldowac

tylko po to, żeby w niej wszystko było
agawoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-24, 14:34   #3152
Haniula
Zakorzenienie

Dot.: Coraz większe nasze brzuszki, w nich chłopczyki i dziewuszki -mamusie 01-02.201

Monia ja juz kiedys pisałam, do mnie przyszlo z bebilonu. Spodziewałam sie czegos o mleku a tam biały miś pluszowy

Bylismy dzis z tz w hurtowniach dzieciowych. Mina mojego tż jak weszlismy do pierwszego byla obłędna on w ogole nie wiedzial co jest co i do czego. Ale sie rozkręcił pozniej, i sam mi tlumaczył

inutil zostałam kolejną fanką x-landera no zaraz po maxi cosi. Ale po rozmowie z mama, najprawdopodobniej oni chca przeznaczyc na wozek 2,500zł wiec starczy i najprawdopodobniej bedzie xlander xa Juz nawet mezowi pojde na reke i zielony bedzie zamiast fioletowego
Ale wybralismy tez 2 inne modele tansze bo jeden to 1200zł a drugi ok 1600 ( ale mi ten nie podchodził ) Takze gdyby co to bedzie w czym wybierac

Ale przerazilam sie cena tych wszystkich artykułów i tyle co wozki-lozeczka w internecie wcale nie sa duzo tansze to butelki smoczki, karuzele i inne dupiny zdecydowanie nie oplaca sie w sklepie kupic
Haniula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-24, 14:38   #3153
n1kotynka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez pearpearl Pokaż wiadomość
hm...a co dokladnie slyszalas?
ja slyszalam,ze jak ktos jest przyzwyczajony i dlugo robi, to wtedy nie ma co rezygnowac...
co do peelingow, to kawitacyjny i mikrodermabrazje tez odpuscilam, ale nie moge od czasu do czasu nie zrobic sobie takiego zwyklego drobnoziarnistego...
w ciazy zaczely mi sie problemy z cera, ktorych nigdy nie mialam

wszystkie babki na pracowni z jakimi miałam do czynienia powtarzały jak mantrę, że w ciąży ilość zabiegów należy ograniczyć, można stosować maski, delikatne peelingi, masaże dla kobiet w ciąży i najlepiej sprawic sobie przyjemność robiąc manicure czy pedicure. Jakoś to mi tak tkwi w głowie, że nie mogę się przełamać i depilator leży w szafce W wosku chodzi o ból, możliwość powstawania żylaków, ale przede wszyskim właśnie jak boli to może dojść do przedwczesnych skurczy. jak jesteś przyzwyczajona to na własne ryzyko ale w III trymestrze zdecydowanie zdezygnuj
to co mi się dzieje z twarzą to się nie da opisac podrażnił mnie nawet krem dla skóry wrażliwej pharmaceris i garnier mleczko z różą tylko bioderma sensibio ujdzie póki co i kremów to się boję używać, po la roche ostatnio też piekła mnie skóra a to był zwykły krem nawilżający
pomysl... moze popytaj jakiegos znajomego prawnika,jak masz, jak on to widzi i co mozna zrobic
czasem sam nakaz sadowy duzo potrafi zdzialac i byc moze juz wtedy zwrocilby Tobie chociaz czesc kasy
dlaczego masz byc poszkodowana, skoro nie Ty zawinilas ?
oj nie mam takiego znajomego prawnika. Póki co czekam az mnie nowy mechanik podliczy....

oj, dobre
chyba przejme
przejmuj

ja tez zawsze probuje sobie wmawiac, ze nie boli, ale jakos o wszystkim zapominam, jak tylko zobacze zblizajace sie wiertlo.... brrrr
nic to, trzeba byc twardym a nie "mientkim"
w koncu za kilka miesiecy czeka mnie duzo wiekszy bol

kurdeeeee
zaczęłyście rano o dentystach i właśnie przed chwilą zauważyłam, że mam dziurę do zrobienia i musze czym predzej isć du*pa blada
czas sie za obiad zabrac
n1kotynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-24, 14:38   #3154
inutil
Zakorzenienie

GG do inutil

Ale padało u nas, ale duchota jest nadal

Ja na obiad mam barszcz ukraiński i do tego poniedziałkowe naleśniki z kiełbaską.

A ciasto na bułki robi się właśnie w maszynie

Weszłam do lumpka i kupiłam kilka fajnych ciuchów. Wszystko za 2zł i obok był sklep z firanami i ręcznikami i kupiłam Kubusiowe okrycie kąpielowe

natisska ja właśnie Nexta i angielskich firm ciuszki kupuję w lumpkach
te spodnie co na zdjęciu to Next (na 9-12 miesięcy) a kosztulka H&M

Cytat:
Monia jak Ty to robisz ja zapisdalam sie w ten dzien co podalas do wszystkiego i dalej nic nie mam
(
Cytat:
Napisane przez neska22 Pokaż wiadomość
ja tez nie dostałam jeszcze żadnych próbek...
ja też nie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P8240018.jpg (41,1 KB, 25 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P8240020.jpg (25,9 KB, 16 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P8240022.jpg (41,1 KB, 23 załadowań)
Stary 2011-08-24, 14:41   #3155
Lucy1111
Zakorzenienie

Inutil, ale superowe rzeczy!! a to okrycie kupiłaś w tym z firankami na poznańskiej? mogę wiedzieć ile dałaś? były też inne kolory?
Lucy1111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-24, 14:43   #3156
MMONIKA9
Wtajemniczenie

mi to narobiłyście chrapkę na wózek ten z przekładaną rączką coletto matteo choć nie podoba mi sie az tak strasznie bo ja mam na nie ktore wozki tak ze szczęka mi opada ale ten też jest fajowy i ta przekładana rączka i teraz mam dylemat czy sie pokusić czy nie
Stary 2011-08-24, 14:45   #3157
Lucy1111
Zakorzenienie

Dziewczyny, a który wg Was wózek jest w miarę lekki?
Niestety muszę zainwestować w taki, z którym nie będzie problemu, bo mieszkam w kamienicy na ostatnim piętrze. Będę musiała nieraz sama się z nim siłować :/

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-08-24, 14:48   #3158
inutil
Zakorzenienie

GG do inutil

Cytat:
Napisane przez Lucy1111 Pokaż wiadomość
Inutil, ale superowe rzeczy!! a to okrycie kupiłaś w tym z firankami na poznańskiej? mogę wiedzieć ile dałaś? były też inne kolory?
tak zaraz przy lumpku i aptece dałam 30zł no i oczywiście był tez różowy no i ciuszki też tam obok, za 2 zł sztuka. jestem z siebie dumna i koszulka Levi's na 62 dam znajomej, bo różowa i nówka, nie mogłam się oprzeć za taką cenę. W sklepie były jeszcze kocyki za 35 zł ale panie nie były zainteresowane sprzedawaniem, bo akurat przeszkodziłam im w rozmowie i z fochem pokazały to okrycie
Stary 2011-08-24, 14:54   #3159
Lucy1111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez inutil Pokaż wiadomość
tak zaraz przy lumpku i aptece dałam 30zł no i oczywiście był tez różowy no i ciuszki też tam obok, za 2 zł sztuka. jestem z siebie dumna i koszulka Levi's na 62 dam znajomej, bo różowa i nówka, nie mogłam się oprzeć za taką cenę. W sklepie były jeszcze kocyki za 35 zł ale panie nie były zainteresowane sprzedawaniem, bo akurat przeszkodziłam im w rozmowie i z fochem pokazały to okrycie
więc z okryciem jeszcze zaczekam, bo nie znam płci.

a Panie to pewnie jakieś stare peerelówy
Stary 2011-08-24, 15:05   #3160
MissZuzia
Zadomowienie

Dopiero miałam chwilę, żeby was nadrobić - aż 5 stron U mnie szaro buro i na deszcz się zanosi niestety....

Cytat:
Napisane przez n1kotynka Pokaż wiadomość
kurcze teraz to mi się wózki Mutsy spodobały jak oglądam. Oszaleć można, dobrze, że w weekend są targi w warszawie to pójdę pooglądać
to mój typ nr. 1 nawet macałam sobie spacerówę, taką ze stelażu co wczesniej z gondolą było - mojej szwagierki męża siostra ma. Ona ma taka wypasioną wersję, że skórzana rączka

Cytat:
Napisane przez kasikzaki Pokaż wiadomość
Super zakupy

Moja siostra mi mówiła jakieś 3 tyg temu jak jej gadałam ze nie mogę się doczekać pierwszych ruchów że właśnie teraz czekam a jak już beda to się bedę martwić jak ustaną na jakis czas.....i tak już pewnie do końca będzie. Jak na razie nie miałam żadnej przerwy żeby się martwić i dobrze że Ty dostałaś kopniaczka i jesteś spokojniejsza

Dzisiaj po południu mnie tak dziwnie dzidzia kopała nisko ze mi promieniowało aż do pochwy...strasznie dziwne uczucie.
W Ie na szczeście nie ma silnych mrozów to myśle że jakoś dam radę....mam w planie kupic taką...nie wiem jak to nazwać...pelerynę, grubą z golfem, że tylko na ręce i przez głowę i z przodu i z tyłu do szpica.

No ja też pierwszy raz słysze Z ciekawosci zapytam gina.

Ja według usg bede w w 22t1d a według daty porodu(ustalonego w szpitalu) w 22t3d...więc u Ciebie też termin dobry

No to super ze wyniki wątrobowe ok i ze dzidzi zdrowa i taka duża

Do Pl na równe 2 tygodnie...dopiero w sobotę lecę

No pewnie...oglądałam ją w biegu wczoraj....ale dzisiaj ze mnie sklerotyczka...dzięki:cmo k:
Ja wiem że hiv,różyczka mam, ale reszta to nie mam pojęcia. Na pewno nie mam toxoplazmozy, jak robiłam ją 2 lata temu to na wynik czekałam tydzień chyba, to do wizyty nie zdążę
Muszę zerknąć na tą tabelę on Neski....
udanego urlopu w Polsce
Cytat:
Napisane przez ultraradiola Pokaż wiadomość
Hej mamusie

a my wczoraj z moja mama zgrzeszyłyśmy o 20 zjadłyśmy pizze, ale to jaka dobra. Na szczęście nie miałam żadnych rewolucji żołądkowych w nocy

Kurcze myślałam ze senność w II trymestrze przechodzi a tu dzisiaj ledwo żywa jestem. Tak mi sie strasznie nic nie chce Idę na śniadanko bo jeszcze nic nie zjadłam a jakieś mdłości mnie dopadają
ja też jak nie zjem to mam mdłości niestety

Cytat:
Napisane przez AgaMili Pokaż wiadomość
Czesc.
Chwale meza - rano jak wrocil z pracy to przyniosl bukiet kwiatow i powiedzial ze to dla mnie i milenka bo wczoraj mu mowila ze chcialaby dostac rozowe kwiatki i pojechal rano kupic

Ja ide na polowkowe 15.09 i bedzie do dokladnie 22 tygodnie

A wczoraj jak go zapytalam czy pamieta o mojej bluzce to powiedzial ze oczywiscie kupimy w piatek

Gratulacje udanej wizyty a co emocji to ja dzis placze od rana bo przeczytalam o masakrze ktora sie wydarzyla tydzien temu w Anglii . Maz i ojciec zamordowal nozem zone , 2 dzieci (1,5 roku i 6 lat), tescia, kolezanke zony i jej corke bo zona miala romans. Co za palant i sku... Zabilabym golymi rekami
Tu jest link:
http://londynek.net/wiadomosci/Jak+d...dnews_id=11207

Gratulacje 16. tygodnia

Gratulacje udanych zakupow my idziemy w piatek na pierwsze

Mozna, ja mialam w poprzeniej ciazy wyrywany zab w 5. miesiacu i lekarz mnie uspokajal ze moge miec znieczulenie.
super, fajnego masz męża. Ja też wczoraj dostałam prezent - cienie do powiek, do tego mąż sam wybrał kolor i firmę i nie oszczędzał ale wybór
Co do tej tragicznej historii to w Polsce już pierwszego czy drugiego dnia po tej tragedii były całe reportaże, trąbili - to działo się na jakieś wyspie bodajże, ale nie pamiętam....

http://suwaczki.maluchy.pl/li-57141.png

było 83 jest 63 musi być 60 w sferze marzeń 58
MissZuzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-24, 15:18   #3161
n1kotynka
Zadomowienie

i na 18 mam dentystę ;/

łapię stresa

---------- Dopisano o 16:18 ---------- Poprzedni post napisano o 16:13 ----------

Cytat:
Napisane przez MissZuzia Pokaż wiadomość
Dopiero miałam chwilę, żeby was nadrobić - aż 5 stron U mnie szaro buro i na deszcz się zanosi niestety....

to mój typ nr. 1 nawet macałam sobie spacerówę, taką ze stelażu co wczesniej z gondolą było - mojej szwagierki męża siostra ma. Ona ma taka wypasioną wersję, że skórzana rączka

Ja też wczoraj dostałam prezent - cienie do powiek, do tego mąż sam wybrał kolor i firmę i nie oszczędzał ale wybór
Co do tej tragicznej historii to w Polsce już pierwszego czy drugiego dnia po tej tragedii były całe reportaże, trąbili - to działo się na jakieś wyspie bodajże, ale nie pamiętam....
u mnie już grzmi pies już się boi biedaczek

no właśnie fajne te mutsy, lekkie, wyglądają na solidne. Co prawda nie mają przekładanej rączki no ale trudno. Za to super kolory i dość dobre komentarze

dla męża za pomysłowość Mój kiedys dał mi kartę swoją i powiedział idż do sephory na karcie jest tyle i tyle i kup sobie na co masz ochotę ;D i pamietam że kupiłam róż, tusz do rzęs, krem i coś tam jeszcze a on sobie czekał przed sklepem cierpliwie na mnie

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-08-24, 15:23   #3162
inutil
Zakorzenienie

GG do inutil

Cytat:
Napisane przez Haniula Pokaż wiadomość
inutil zostałam kolejną fanką x-landera no zaraz po maxi cosi. Ale po rozmowie z mama, najprawdopodobniej oni chca przeznaczyc na wozek 2,500zł wiec starczy i najprawdopodobniej bedzie xlander xa Juz nawet mezowi pojde na reke i zielony bedzie zamiast fioletowego
Ale wybralismy tez 2 inne modele tansze bo jeden to 1200zł a drugi ok 1600 ( ale mi ten nie podchodził ) Takze gdyby co to bedzie w czym wybierac
a w smyku byłaś?? bo my jeszcze tam nie dotarliśmy
ja się ku x-landerowi skłaniam najbardziej i stwierdziłam że mogę zrezygnować z łóżeczka droższego i kupić zwykłe (bez żadnych 'udziwnień') a dołożyć do wózka tż jest za

ale wózek zostawiamy na listopad/grudzień

Cytat:
i na 18 mam dentystę ;/

łapię stresa

---------- Dopisano o 16:18 ---------- Poprzedni post napisano o 16:13 ----------

dla męża za pomysłowość Mój kiedys dał mi kartę swoją i powiedział idż do sephory na karcie jest tyle i tyle i kup sobie na co masz ochotę ;D i pamietam że kupiłam róż, tusz do rzęs, krem i coś tam jeszcze a on sobie czekał przed sklepem cierpliwie na mnie
dasz radę

fajnie tż się zachował
Stary 2011-08-24, 15:34   #3163
*Agatek*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agatam2211 Pokaż wiadomość
To troche mi ulżyło. Pewnie nie będziesz miała dużego. A w którym tyg dowiedziałyście się czy to chłopiec czy dziewczynka?
Ja czuje że dziewczynka

---------- Dopisano o 13:30 ---------- Poprzedni post napisano o 13:28 ----------

Taaa a miało być tak ciepło a skad dokładnie jesteś? Ja kruszwica I cały czas leje. Też jestem jakas zmeczona spać przez komara nie mogłam heh a dzisiaj miałam prać sprzątać itd
My mamy niespodziankę i nie chcemy znać płci

A my jesteśmy z Lubicza
Cytat:
Napisane przez pearpearl Pokaż wiadomość
Agatku, dziekuje za slowa otuchy. Trzeba to przezyc i tyle. Chociaz ilekroc pomysle o wizycie, to serce mi mocniej zaczyna bic :/

a Niespodzianka dzisiaj jakby ciagnela za pepowine...nie wiem,jak to wytlumaczyc, ale mialam takie dziwne uczucie, jakby cos tam ciagnelo od srodka za pepuszek ))

a jak Twoja Niespodzianka?

no wierci się niesamowicie, dzień w dzień ciekawe jak podrosła- za tydzień w czwartek do lekarza a wczoraj męża się pytam czy napewno nie chce znać płci, a on: "czy ja wiem... nie, nie chcę" bo stwierdziliśmy zgodnie, że to będzie takie oklepane, każdy będzie wiedział, a tak to jest rąbek tajemnicy i ta niepewność... takie to podniecające, że szok
ale kurczę mam nadzieje, że to chłoptaś
Cytat:
ja też nie
i ja też nie

*Agatek* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-24, 15:39   #3164
elunia25
Raczkowanie

Cytat:
Takiego stresu to ja bym nie zniosła. Jak zostawałam z moją siostrzenicą, a musiałam skorzystać w toalety, to otwierałam drzwi, ją kładłam na leżaczku, żeby się nie stresować Łazienka to jeszcze luzik, ale ja mam kuchnię na innym poziomie i dlatego nie wyobrażam sobie życia bez niani

Też to biorę i nie odniosłam wrażenia, że ma smak czekoladowy. Mnie zbiera na wymioty jak go mam wziąć :/ Ale wytrwam przy tym opakowaniu i wtedy zmienię, bo żal mi kasy

A przed chwilą byłam z Dzidziusiem na pierogach Nie żeby mi się chciało, ale jak dziecko poprosiło, to nie miałam serca odmawiać
ja też biorę te witaminy czuje sie po nich dobrze ale jak tylko poczyje ich kupowaty zapach to tez mam mdłości za opakowanie płaciłam wcześniej 50 zł ale ostatnio zamawiala mi koleżanka w aptece internetowej i płaciłam 42 zł jak dostane od niej link do tej apteki to wstawie bo sa w niej fajne ceny a leki odbiera się w aptekach w swojej miejscowości
elunia25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-24, 15:44   #3165
Lucy1111
Zakorzenienie

mam dzisiaj apetyt jak baba w ciąży!! bez przerwy coś bym jadła.
w pewnym momencie wpadł mi do głowy bigos! 5 minut zajęło mi zejście do warzywniaka i powrót do domu z kapustą
Zaraz zrobię! ale mam smaka
Stary 2011-08-24, 15:57   #3166
MissZuzia
Zadomowienie

Cytat:
i na 18 mam dentystę ;/

łapię stresa

u mnie już grzmi pies już się boi biedaczek

no właśnie fajne te mutsy, lekkie, wyglądają na solidne. Co prawda nie mają przekładanej rączki no ale trudno. Za to super kolory i dość dobre komentarze

ja się nie boję dentysty już raz byłam w ciązy, leczył mi bez znieczulenia jeden ubytek - nie pamiętam, żeby kiedykolwiek brała znieczulenie. Jak byłam młoda he he to śmieszna historia, wizyta z leczeniem bez znieczulenia kosztowała 10zł mniej i ja żeby miec dodatkową kaskę to go nie brałam...

Ja dostałam kiedyś kartę kredytową jak jeszcze nie byliśmy małżeństwem, tak żebym miała na zakupy. Znałam pin ale tylko raz mogłam zrobić zakupy póki laska na kasie nie spostrzegła, że inny rodzaj, żeński a nie męski jej tu stoi i chce płacić ta kartą i chciała wezwać ochronę no bo karta była na mójego tż

U mnie już leje a parasol znów w samochodzie

Cytat:
ale wózek zostawiamy na listopad/grudzień
my też, w zależności ile trzeba na niego będzie czekać

Cytat:
Napisane przez elunia25 Pokaż wiadomość
ja też biorę te witaminy czuje sie po nich dobrze ale jak tylko poczyje ich kupowaty zapach to tez mam mdłości za opakowanie płaciłam wcześniej 50 zł ale ostatnio zamawiala mi koleżanka w aptece internetowej i płaciłam 42 zł jak dostane od niej link do tej apteki to wstawie bo sa w niej fajne ceny a leki odbiera się w aptekach w swojej miejscowości
ja dziś miałam akcje potabletkowe, albo z przejedzenia moimi pysznymi plackami ziemniaczanymi - w nocy obudziłam sie, żeby sobie pohaftować nie wiem co mi zaszkodziło, czy tabletka bo często siada mi na żołądek, czy jedzonko czy może to i to....

http://suwaczki.maluchy.pl/li-57141.png

było 83 jest 63 musi być 60 w sferze marzeń 58
MissZuzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-24, 16:00   #3167
kasikzaki
Zadomowienie

Send a message via Skype™ to kasikzaki

Cytat:
Napisane przez MMONIKA9 Pokaż wiadomość
mi to narobiłyście chrapkę na wózek ten z przekładaną rączką coletto matteo choć nie podoba mi sie az tak strasznie bo ja mam na nie ktore wozki tak ze szczęka mi opada ale ten też jest fajowy i ta przekładana rączka i teraz mam dylemat czy sie pokusić czy nie
No ja cały czas liczę ze jak go pooglądam to będę na tyle zadowolona ze go kupię.
X-lander xa mi się podoba no ale właśnie ta rączka nieprzekładana....
kasikzaki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-24, 16:04   #3168
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

Cytat:
pewnie apteki dbam o zdrowie
www.✂✂✂✂✂✂✂
neska22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-24, 16:14   #3169
natisska
Rozeznanie

GG do natisska

Inutil super ze mozna kupić te ciuszki w lumpku, ja jeszcze nigdy nie byłam ale chyba to mnie zmobilizuje Ciuszki piekne kupiłas i jakie tanie, duzo taniej od uzywek z all

Widze ze temat wózków, mój ulubiony

Ja narazie skłaniam sie na maxi cosi mura 3 :
http://allegro.pl/maxi-cosi-mura-3-b...775487882.html

ewentualnie 4-kołowy http://allegro.pl/maxi-cosi-mura-4-2...764824130.html

No i mutsy 4 rider tez jest swietny http://www.bobowozki.com.pl/product_...2&%3CosCsid%3E

To sa moje typy ale tu wazny glos bedzie meza bo on sie zna na tych zawieszeniach zwrotnosciach itp na wage na szczescie nie szczegolnie musze zwraca uwagę bo mamy partrowy domek ale Lucy jezrli chodzi o lekkie wózki to kojarze ten http://www.bobowozki.com.pl/product_info.php?products _id=824&%3CosCsid%3E
podobno super sie sprawuje przy wnoszeniu na 4 pietro

natisska jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-08-24, 16:19   #3170
n1kotynka
Zadomowienie

Inutil

Lucy za mną tak chodzi bigos i barszcz ukraiński. Tyle, że barszczu nie umiem robić a z bigosem sporo zachodu a mam lenia

Cytat:
Napisane przez MissZuzia Pokaż wiadomość
ja się nie boję dentysty już raz byłam w ciązy, leczył mi bez znieczulenia jeden ubytek - nie pamiętam, żeby kiedykolwiek brała znieczulenie. Jak byłam młoda he he to śmieszna historia, wizyta z leczeniem bez znieczulenia kosztowała 10zł mniej i ja żeby miec dodatkową kaskę to go nie brałam...

Ja dostałam kiedyś kartę kredytową jak jeszcze nie byliśmy małżeństwem, tak żebym miała na zakupy. Znałam pin ale tylko raz mogłam zrobić zakupy póki laska na kasie nie spostrzegła, że inny rodzaj, żeński a nie męski jej tu stoi i chce płacić ta kartą i chciała wezwać ochronę no bo karta była na mójego tż
a ja mam bardzo fajnego dentystę, ale mam traumę po stanie ropnym i chirurgu który mi leczył zęba bez znieczulenia ( 5 osób mnie trzymało), stwierdził, że znieczulenie w zastrzyku nie działa bo jest ropień i ciał na żywca nie było fajnie
teraz mam takiego u którego się leży a on jest zaraz za mną więc wygląda to tak, że mam głowę między jego nogami ale zęby robi super

co do karty to ja baaaardzo często chodzę z kartą męża i właśnie się dziwiłam, że nikt nie sprawdzał danych ( odpukać, nie chce mieć takich przebojów jak Ty).
Stary 2011-08-24, 16:21   #3171
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

Cytat:
Inutil

Lucy za mną tak chodzi bigos i barszcz ukraiński. Tyle, że barszczu nie umiem robić a z bigosem sporo zachodu a mam lenia

a ja mam bardzo fajnego dentystę, ale mam traumę po stanie ropnym i chirurgu który mi leczył zęba bez znieczulenia ( 5 osób mnie trzymało), stwierdził, że znieczulenie w zastrzyku nie działa bo jest ropień i ciał na żywca nie było fajnie
teraz mam takiego u którego się leży a on jest zaraz za mną więc wygląda to tak, że mam głowę między jego nogami ale zęby robi super

co do karty to ja baaaardzo często chodzę z kartą męża i właśnie się dziwiłam, że nikt nie sprawdzał danych ( odpukać, nie chce mieć takich przebojów jak Ty).
kochana ale znieczulenie faktycznie niewiele daje przy ropniach jeśli CIę to pocieszy wiem bo mialam robione w znieczuleniu a i tak bolało jak diabli
Stary 2011-08-24, 16:24   #3172
kropeczka1984
Rozeznanie

Cytat:
ja też biorę te witaminy czuje sie po nich dobrze ale jak tylko poczyje ich kupowaty zapach to tez mam mdłości
A już myślałam, że mam jakąś schizę

Zaraz jadę z bratem na basen To będzie mój pierwszy basen w ciąży (w nowym kostiumie ), tak więc trzymajcie kciuki, żeby wszystkie infekcje trzymały się ode mnie z daleka
kropeczka1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-24, 16:25   #3173
n1kotynka
Zadomowienie

Cytat:
kochana ale znieczulenie faktycznie niewiele daje przy ropniach jeśli CIę to pocieszy wiem bo mialam robione w znieczuleniu a i tak bolało jak diabli
no moja siostra miała to samo i temu samemu lekarzowi uciekła z fotela w całym "osprzęcie"

dobra zbieram się, trzymajcie kciukasy
Stary 2011-08-24, 16:30   #3174
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

Cytat:
A już myślałam, że mam jakąś schizę

Zaraz jadę z bratem na basen To będzie mój pierwszy basen w ciąży (w nowym kostiumie ), tak więc trzymajcie kciuki, żeby wszystkie infekcje trzymały się ode mnie z daleka
załóż tampon
Cytat:
no moja siostra miała to samo i temu samemu lekarzowi uciekła z fotela w całym "osprzęcie"

dobra zbieram się, trzymajcie kciukasy
Stary 2011-08-24, 16:33   #3175
bambusiek
Zakorzenienie

Poczytałam wszystko, ale nie mam weny na pisanie byliśmy z Mężem na zakupach, bo jutro, pojutrze i w niedzielę mamy gości

I małego dołka załapałam - muszę z Mężem na spokojnie pogadać
G. 9.1O.18
bambusiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-24, 16:35   #3176
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

Bambusiku a co się stalo?

kurcze powinnam iśc do fryzjera ale mi się nie chce...;/
Stary 2011-08-24, 16:44   #3177
Lucy1111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez natisska Pokaż wiadomość
Lucy jezrli chodzi o lekkie wózki to kojarze ten http://www.bobowozki.com.pl/product_info.php?products _id=824&%3CosCsid%3E
podobno super sie sprawuje przy wnoszeniu na 4 pietro
ooo, bardzo dziękuję za info!!

Cytat:

co do karty to ja baaaardzo często chodzę z kartą męża i właśnie się dziwiłam, że nikt nie sprawdzał danych ( odpukać, nie chce mieć takich przebojów jak Ty)
.

eee, ja miałam taką ochotę, że nic nie było w stanie stanąć mi na drodze do zrobienia go
kapusta już ugotowana! dorzucę tylko kiełbaskę, mięsko, przecier pomidorowy i już

jestem sprzedawcą w jeden z sieciówek i sprawdzanie karty to pierwsza rzecz, którą musimy wykonać przed dokonanie transakcji
taki wymóg. możemy być surowo karane w przypadku, gdyby karta była kradziona, a my przyjęłybyśmy takową.
Stary 2011-08-24, 16:48   #3178
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

mnie zawsze zerkają na kartę....ale jak mam kartę męża to po prstu najpierw do bankomatu idę i w sklepie płacę gotówką
Stary 2011-08-24, 16:50   #3179
kropeczka1984
Rozeznanie

Cytat:
załóż tampon

Serio mówisz? Nawet myślałam o tym, ale nie wiem, czy by się dał włożyć, bo przecież to nie okres i mam sucho...
Zakładacie tampony jak idziecie na basen?
kropeczka1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-24, 16:52   #3180
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

Cytat:
Serio mówisz? Nawet myślałam o tym, ale nie wiem, czy by się dał włożyć, bo przecież to nie okres i mam sucho...
Zakładacie tampony jak idziecie na basen?
serio serio, to zmniejsza ryzyko infekcji... załóż mniejszy rozmiar...przeciez śluz i tak się wydziela więc tak zupełnie sucho nie jest...ja mam teraz np duuuuuuuuzo śluzu...
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości