Mam nowinę niesłychaną już niedługo będę mamą! WIOSENNE MAMY 2012 :) - Strona 113 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-08-24, 16:06   #3361
Dragusia88
Zakorzenienie

Dot.: Mam nowinę niesłychaną już niedługo będę mamą! WIOSENNE MAMY 2012 :)

Cytat:
Napisane przez Madziara 26 Pokaż wiadomość
Witam czy mogę dołączyć??? Ja jestem mamą po przejściach i udzielałam się w wątku "staramy się po poronieniu". Pierwszą ciąże straciłam w 8 tc samoistne # drugą w 7 tc (puste jajo płodowe) . Teraz znów mam w brzuszku fasolkę i wierzę że tym razem się uda. Moje niepowodzenia nie zostały zdiagnozowane (jak to lekarze mówią przypadek) Jestem po wszystkich możliwych badaniach i wszystko jest dobrze. No moze nie calkiem bo od 10 lat choruję na nerki ale to prawdopodobnie nie ma nic z tym wspólnego. To tyle bo was zamęczę.
witaj a w ktorym tygodniu jestes?

dziewczyny farbujecie wlosy w pierwszy trymetrze? nie chodzi mi o wasze przekonania czy farba szkodzi czy nie tylko o to ze podobno w 1 trymestrze moga nie wyjsc kolorki, ja bym musiala rozjasnic juz nie dlugo i nie wiem czy mi to chwyci?

a i jeszcze nie przytylam brzuch dalej moj tłuszczykowy bardziej, nie widac zeby byl wiekszy a spodnie zaczynaja cisnac. cykne moze fotke to moze i ja sie "pochwale" moim brzuchem choc nie ma czym ale bedzie potem przynajmniej jakies porownanie

Dragusia88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-24, 16:19   #3362
emigra
Zakorzenienie

Ja farbuje, tzn farbowalam na samym poczatku ciazy, jak jeszcze nie wiedzialam ze jestem i potem w 10 tc. A farbuje farba rozjasniajaca z Palette
07.03.2012, 20:35
3270g, 47 cm
emigra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-24, 16:25   #3363
rybka13
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ivonka7 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny! Noo ja po wielkim testowaniu detektora tętna płodu...szukałam chyba 10 minut (bo znajoma ostrzegała że mogę nie znaleźć) i faktycznie przez większość czasu słyszałam mój puls (ok. 80) o już miałam chować sprzęt i dzidziuś wpadł na linie detektora i piękne 135 uderzeń Fajnie tak podsłuchać dzidziusia raz na jakiś czas-zwłaszcza że na odczuwalne ruchy jeszcze muszę tyle czekać. Ale polecam ten sprzęt mamą o stalowych nerwach -bo są podobno dni że cisza w eterze
Allle super sprawa, zazdroszczę
Witam nowe przyszłe mamusie i gratuluję

Cześć wszystkim
rybka13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-24, 16:54   #3364
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Dragusia, nie można w 1 trym rozjaśniać. Nie moje przekonanie, tylko słowa lekarza, wszelkie rozjaśniające mają amoniak lub utleniacze, które szkodzą dziecku.
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-24, 17:04   #3365
mar2sia
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez MoniaHan Pokaż wiadomość
moj pies jak narazie po zjedzeniu skarpetki ma sie dobrze, ale na wszelki wypadek obserwujemy go. TZ nawet chcial aby pies spal z nami w sypialni...nie zgodzilam sie bo rano bylaby z sypialni bonanza a nie pokoj
Mój zjadł kiedyś rękawiczkę lateksową i nic mu nie było (na szczęście)
mar2sia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-24, 17:04   #3366
karolca
Zakorzenienie

Ja chciałam pofarbować odrosty przed weselem, ale stwierdziłam,że moje naturalne tak ładnie się zaczęły układać i błyszczeć, że mi szkoda Tak więc farby nie kupiłam i włosów farbować nie będę tak długo, aż będą lśniły swoim naturalnym blaskiem

Narobiłam się dziś, a jestem w połowie roboty. Za chwilę wkraczam ze sprzętem sprzątającym do łazienki (na szczęście łazienka zawsze jest czysta, ale wiadomo, obmyć wannę, krany, kafle co jakiś czas trzeba).
Jestem padnięta, dobrze, że mamy tylko dwa pokoje Nie mam co liczyć na pomoc TŻ teraz, bo "jak jestes zmęczona to się połóż" zamiast "odpocznij a ja dokończę"
albo jak boli mnie krzyż to może do lekarza powinnam jechać

Cóż, chcę wysprzątać mieszkanie, bo nie lubię zostawiać bałaganu i smrodu przed wyjazdem (a potem trzeba do syfu wrócić).

♥ ♥ ♥

Komentuj.
Nie obrażaj.
karolca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-24, 17:04   #3367
Dragusia88
Zakorzenienie

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;28958901]Dragusia, nie można w 1 trym rozjaśniać. Nie moje przekonanie, tylko słowa lekarza, wszelkie rozjaśniające mają amoniak lub utleniacze, które szkodzą dziecku.[/QUOTE]

ale te substancje nie dotykaja skóry, kwestia zeby tego nie wdychac

Stary 2011-08-24, 17:26   #3368
emigra
Zakorzenienie

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;28958901]Dragusia, nie można w 1 trym rozjaśniać. Nie moje przekonanie, tylko słowa lekarza, wszelkie rozjaśniające mają amoniak lub utleniacze, które szkodzą dziecku.[/QUOTE]

Bzdura kochana zeby amoniak ktory kobieta wdycha zaszkodzil jej lub dziecku to musialabys caly dzien siedziec z nosem w farbie (a i tak ''tylko''zaslabniesz), a mit o przenikaniu amoniaku do skory i potem krwioobiegu obalono. Dzisiejsze farby do wlosow sa o wiele delikatniejsze i o wiele mniej szkodliwe niz te 30 lat temu kiedy to zaczeto odradzac, a nawet zakazywac farbowania podczas calej ciazy.

Z farbowaniem podczas ciazy jest tak ze roznie moga wlosy zareagowac- albo za mocno chwycic farbe, alb za slabo badz wcale. Poza tym farba moze wyjatkowo podraznic skore kobiecie w ciazy- bo i ona jest wrazliwsza.

A tak w ogole to kazda kobieta powinna sama zdecydowac czy chce farbowac czy nie
3270g, 47 cm
Stary 2011-08-24, 17:35   #3369
DolinaNocy
Rozeznanie

Wróciłam .. serduszka nie było, bo i zarodka nawet nie widać pojawił się od ostatniej wizyty tylko pęcherzyk ciążowy i tyle .. jak zapytałam czy to coś nie tak, że po 2 tygodniach tylko pęcherzyk to niby powiedział, że to wczesna ciąża i postęp jest od ostatniego kiedy nawet pęcherzyka nie było. Nie było to zbyt przekonujące jeszcze dorzucił coś o "chyba lekko odklejającej się kosmówce" i już wogóle jestem załamana zdziwił się przy tym, że plamień nie mam ... kolejna wizyta za 01.09 ... ;(
Stary 2011-08-24, 17:47   #3370
rybka13
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mar2sia Pokaż wiadomość
Mój zjadł kiedyś rękawiczkę lateksową i nic mu nie było (na szczęście)
Ta jaaaasne mar2sia przyznaj się, że to był inny wyrób lateksowy...

---------- Dopisano o 16:47 ---------- Poprzedni post napisano o 16:43 ----------

Cytat:
Napisane przez DolinaNocy Pokaż wiadomość
Wróciłam .. serduszka nie było, bo i zarodka nawet nie widać pojawił się od ostatniej wizyty tylko pęcherzyk ciążowy i tyle .. jak zapytałam czy to coś nie tak, że po 2 tygodniach tylko pęcherzyk to niby powiedział, że to wczesna ciąża i postęp jest od ostatniego kiedy nawet pęcherzyka nie było. Nie było to zbyt przekonujące jeszcze dorzucił coś o "chyba lekko odklejającej się kosmówce" i już wogóle jestem załamana zdziwił się przy tym, że plamień nie mam ... kolejna wizyta za 01.09 ... ;(
Kochana bądź dzielna i nie załamuj się, będzie dobrze
rybka13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-24, 17:50   #3371
Dragusia88
Zakorzenienie

Cytat:
a jak u ciebie jest z beta? robilas? rosla? ale skoro jest postep to chyba dobrze.
wracajac do farbowania to ja napewno bede farbowac bo tak jak pisala emigra to nie jest szkodliwe, i chyba zdecyduje sie nawet teraz w pierwszym trymestrze "najwyzej" nie złapie ale przeciez nie bede chodzic z odrostami na pol glowy, ciąża ciążą ale przeciez trzeba jakos wygladac, dobre samopoczucie to tez zdrowa ciąża

Stary 2011-08-24, 17:50   #3372
emigra
Zakorzenienie

Cytat:
a ktory to tc?
3270g, 47 cm
Stary 2011-08-24, 18:00   #3373
DolinaNocy
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Dragusia88 Pokaż wiadomość
a jak u ciebie jest z beta? robilas? rosla? ale skoro jest postep to chyba dobrze.
Betę robiłam na początku wyszła 57,10 a po 3 dniach 425,8. Po dzisiejszej wizycie mam powtórzyć jeszcze raz.

Cytat:
Napisane przez emigra Pokaż wiadomość
a ktory to tc?
Wg OM 6 tydzień i 4 dzień.
Stary 2011-08-24, 18:14   #3374
mag_99
Rozeznanie

Cytat:

no to spokojnie, jak miał kiepski sprzęt to jeszcze mógł nie widzieć, niektórzy ginekolodzy to nawet nie robią jeszcze usg w tym terminie

---------- Dopisano o 18:14 ---------- Poprzedni post napisano o 18:06 ----------

spróbuj umówić się na wizytę do jakiegoś innego lekarza jak najwcześniej, aby się nie denerwować

a ja rosnę i rosnę
mag_99 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-24, 18:26   #3375
emigra
Zakorzenienie

Cytat:
Betę robiłam na początku wyszła 57,10 a po 3 dniach 425,8. Po dzisiejszej wizycie mam powtórzyć jeszcze raz.

Zalezy kiedy byla owulacja i kiedy doszlo do zaplodnienia, mysle ze jak ostatnio nie bylo pecherzyka a dzisiaj juz jest to wszystko jest na dobrej drodze tak jak radzi Mag_99 dla swojego spokoju poszukaj gina ktory ma lepszy sprzet a my trzymamy kciukasy i wiem ze latwo mowic ale staraj sie myslec pozytywnie, bo stres to nic dobrego w ciazy
3270g, 47 cm
Stary 2011-08-24, 19:31   #3376
mar2sia
Raczkowanie

hehe rybka13 no nie wiem czego moja mama używa i co zakładana ręce robiąc zastrzyki

DolinaNocy moja ginka powiedziała mi jak do niej dzwoniłam z info o II, że pod koniec 5 tygodnia "może coś już będzie widać" więc wydaje mi się, że nie ma się czym przejmować

Edytowane przez mar2sia
Czas edycji: 2011-08-24 o 19:37
mar2sia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-24, 19:49   #3377
aaagga
Raczkowanie

Tak na szybko:
Byłam z tż w przychodni, dziś początek 13tego tygodnia a on do mnie że USG nie będzie bo on prenatalne tzn. tą przezierność robi w 20tym tygodniu i klops. Ja że tż wziął wolne na tą okoliczność - to z łaską OK będzie przezbrzuszne i tłumaczy Tż towi że wykonanie dowcipnego USG może być dla niego tzta traumą i go nie zrobi. Masakra jakaś, a ja prywatnemu powiedziałam że spoko może jechać na urlop bo USG prenalne zrobi w przychodni
tż zobaczył podobno fikającą nóżkę i bijące serce. Ja tylko bohomazy. Ale dostałam skierowanie na badnia m.in. tokso, ale jeszcze nie wszystkie
aaagga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-24, 19:53   #3378
emigra
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aaagga Pokaż wiadomość
Tak na szybko:
Byłam z tż w przychodni, dziś początek 13tego tygodnia a on do mnie że USG nie będzie bo on prenatalne tzn. tą przezierność robi w 20tym tygodniu i klops. Ja że tż wziął wolne na tą okoliczność - to z łaską OK będzie przezbrzuszne i tłumaczy Tż towi że wykonanie dowcipnego USG może być dla niego tzta traumą i go nie zrobi. Masakra jakaś, a ja prywatnemu powiedziałam że spoko może jechać na urlop bo USG prenalne zrobi w przychodni
tż zobaczył podobno fikającą nóżkę i bijące serce. Ja tylko bohomazy. Ale dostałam skierowanie na badnia m.in. tokso, ale jeszcze nie wszystkie
ale masakra no ale z maluszkiem wszystko w porzadku czy lekarz nic nie powiedzial? Zmierzyl te przeziernosc itd?
3270g, 47 cm
Stary 2011-08-24, 19:55   #3379
MoniaHan
Wtajemniczenie

DolinaNocy tak jak pisza Dziewczyny warto zasiegnac opiniii innego lekarza z lepszym sprzetem moze.
co do farbowania, wlasnie chcialam poruszyc ten temat, nie wiem czy farbowac czy nie, opinie dwoch fryzjerek: jedna powiedziala ze mozna farbowac a druga ze nie radzi mi...hmm, b to jednak chemia jest.
na poczatku ciazy chyba w 2 tygodniu, nie wiedzialam ze jestem w ciazy, pofarbowala mi fryzjerka wlosy, wyszedl super kolor, TZ byl zachwycony, po 2 dniach umylam wlosy i kolor poszedl sobie w ...dal, i tyle sie nim nacieszylam, zmyl sie na zupelnie inny niz powinien. chcialam juz obwinic fryzjerke ze jakies do kitu produkty ma, a to nie jej wina tak sie zastanawiam, ale tak mi sie chce pofarbowac, bo trzeba jakos wygladac.

http://www.suwaczek.pl/cache/99ac688358.png
MoniaHan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-24, 20:00   #3380
emigra
Zakorzenienie

Pewnie tez co innego jak ktos musi farbowac do 2-3 tygodnie (ja musialam tak czesto jak mialam czarne wlosy) ale teraz ja np farbuje wlosy raz na 6-8 tygodni, wiec dlatego nie widze w farbowaniu problemu. kazdy musi sam wiedziec tak naprawde
3270g, 47 cm
Stary 2011-08-24, 20:11   #3381
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Emigra, powtarzam to, co usłyszałam od mojego lekarza

A masz jakieś obalające badania pod ręką?

DolinoNocy, spokojnie, wg OM to sobie za przeproszeniem wsadzić możesz Wg zapłodnienia to może 4 tydzień się skończył (a może i nie, jeśli owulacja późna była).

Zrób betę jutro i w piątek, i zobaczysz, na pewno rośnie.
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-24, 20:30   #3382
kubusewa
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez MSN do kubusewa

Cytat:
Bzdura kochana zeby amoniak ktory kobieta wdycha zaszkodzil jej lub dziecku to musialabys caly dzien siedziec z nosem w farbie (a i tak ''tylko''zaslabniesz), a mit o przenikaniu amoniaku do skory i potem krwioobiegu obalono. Dzisiejsze farby do wlosow sa o wiele delikatniejsze i o wiele mniej szkodliwe niz te 30 lat temu kiedy to zaczeto odradzac, a nawet zakazywac farbowania podczas calej ciazy.

Z farbowaniem podczas ciazy jest tak ze roznie moga wlosy zareagowac- albo za mocno chwycic farbe, alb za slabo badz wcale. Poza tym farba moze wyjatkowo podraznic skore kobiecie w ciazy- bo i ona jest wrazliwsza.

A tak w ogole to kazda kobieta powinna sama zdecydowac czy chce farbowac czy nie
Dziękuję emigra bo już zaczęłam się zastanawiać jak ja będę wyglaać na weselu w październiku
Stary 2011-08-24, 20:57   #3383
gucia6
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aguśkaa83 Pokaż wiadomość
Hejka

Ja tez dzis po ciezkiej nocy
Filipek pieknie zasnal w lozeczku i w nocy sie obudzil i przylazl do mnie, przytulil sie i zasnal.
A maz siedzial na kompie (godzina 1 w nocy)
I nagle Filip zerwal sie i krzyczy:"ksiezyc, ksiezyc" a on troszke ksiezycem jest zafascynowany a troche sie go boi z przewaga na boi
i polecil do meza, ten z nim przyszedl i o 1 w nocy ogladali ksiezyc a moj Filip mowi tak: "chce pogadac o ksiezycu" qrf o tej godznie moje dziecko chce pogadac o ksiezycu
smialismy sie z niego ale juz noc mialam nieprzespana, bo wiercil sie patrzal podejrzanie na ksiezyc i nie mogl zasnac.
A rano krzyk i placz niewiadomo o co, wycie nyżenie takie ze glowa mnie rozbolala (jesc nie, pic nie, nie uderzyl sie a nie powie o co chodzi i byc tu madrym?) WAMPIR JEDEN
Ale mysle ze ten upal daje popalic i dlatego te dzieciaczki takie niesforne
niezly jest z tym ksiezycem
ale znow niesfornosc a pogoda... hmmm... moja Sandra to calkiem grzeczna jest, nawet w te upaly... albo i nawet grzeczniejsza, bo przynajmniej moze sie wiecej wybiegac

Cytat:
a jednak trzeba z chemikaliami uwazac... nie wiem skad tez masz te wiadomosci i nie mam pojecia, czy kiedykolwiek z chemia pracowalas, ale mi wystarczylo kilka lat doswiadczenia pracy w roznych laboratoriach i niestety mialam tez niemila przyjemnosc przypadkowego zaciagniecia sie amoniakiem... bol w nosie niemilosierny, pieczenie i lzawienie oczu, krotko potem poszla mi krew z nosa... a wszystko pomimo niewielkich ilosci i pracy pod wyciagiem... i nie bez przyczyny amoniak jest oznakowana substancja trujaca i zraca
takze po tym przypadku i raczej dosc doglebnym poznaniu chemii mam do niej wielki szacunek i osobiscie nie narazalabym siebie (i dziecka) na najmniejsze ryzyko... bo i z tym jest roznie, jednej nic nie bedzie, a druga bedzie miec przez to komplikacje
Stary 2011-08-24, 20:58   #3384
DolinaNocy
Rozeznanie

Dziękuję Dziewczyny za słowa otuchy
Poczekam jeszcze ten tydzień i wtedy zobaczymy co dalej.
Póki co jakoś mnie trochę nadzieja opuściła
Pójdę jutro i pojutrze albo w poniedziałek na tą betę jeszcze.
Stary 2011-08-24, 21:04   #3385
gucia6
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MoniaHan Pokaż wiadomość
DolinaNocy tak jak pisza Dziewczyny warto zasiegnac opiniii innego lekarza z lepszym sprzetem moze.
co do farbowania, wlasnie chcialam poruszyc ten temat, nie wiem czy farbowac czy nie, opinie dwoch fryzjerek: jedna powiedziala ze mozna farbowac a druga ze nie radzi mi...hmm, b to jednak chemia jest.
na poczatku ciazy chyba w 2 tygodniu, nie wiedzialam ze jestem w ciazy, pofarbowala mi fryzjerka wlosy, wyszedl super kolor, TZ byl zachwycony, po 2 dniach umylam wlosy i kolor poszedl sobie w ...dal, i tyle sie nim nacieszylam, zmyl sie na zupelnie inny niz powinien. chcialam juz obwinic fryzjerke ze jakies do kitu produkty ma, a to nie jej wina tak sie zastanawiam, ale tak mi sie chce pofarbowac, bo trzeba jakos wygladac.
to wlasnie zalezy od farby... lepiej uzywac tych co sa bez amoniaku... pytanie tez, jak dlugo ci sie teraz wybrany kolor utrzyma

---------- Dopisano o 21:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:01 ----------

Cytat:
Dziękuję Dziewczyny za słowa otuchy
Poczekam jeszcze ten tydzień i wtedy zobaczymy co dalej.
Póki co jakoś mnie trochę nadzieja opuściła
Pójdę jutro i pojutrze albo w poniedziałek na tą betę jeszcze.
wlasnie, jeszcze tez chcialam powiedziec... ja tez mialam jedno usg w okolicach 6 tc i tez niewiele bylo widac, a juz na pewno zadnego serduszka... do 1.09 tez nie jest daleko i wtedy z pewnoscia bedzie widac rozwoj fasolki
Stary 2011-08-24, 21:12   #3386
Dragusia88
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aaagga Pokaż wiadomość
Tak na szybko:
ale chamski lekarz masakra! ciekawe skad on moze wiedziec co dla kogo jest traumatyczne glupek
Cytat:
Pewnie tez co innego jak ktos musi farbowac do 2-3 tygodnie (ja musialam tak czesto jak mialam czarne wlosy) ale teraz ja np farbuje wlosy raz na 6-8 tygodni, wiec dlatego nie widze w farbowaniu problemu. kazdy musi sam wiedziec tak naprawde
ja raz na 3 miechy;p

wyslalam wam fote mojego tlusciocha dzis rowno 6tyg.

Stary 2011-08-24, 21:28   #3387
gucia6
Zakorzenienie

ej no, ale wam te brzuszki szybko rosna
u mnie zaczyna byc widac powoli, ze to brzuszek ciazowy, ale dla mnie to 2 ciaza, no i za kilka dni zaczynam 4ty miesiac
Stary 2011-08-24, 22:59   #3388
balbinka20
Rozeznanie

GG do balbinka20

Cytat:
Napisane przez gucia6 Pokaż wiadomość
ej no, ale wam te brzuszki szybko rosna
u mnie zaczyna byc widac powoli, ze to brzuszek ciazowy, ale dla mnie to 2 ciaza, no i za kilka dni zaczynam 4ty miesiac
Gucia,w porównaniu do innych mamusiek (prócz Aguśki,bo idziecie "brzuch w brzuch" ) to Ty masz największy brzuszek i nie chodzi mi o to żeby dopiec. Tylko po prostu Wy obie wyglądacie jak ciężaróweczki może dlatego właśnie,że to nie jest wasze pierwsze dzieciątko
a tak w ogóle to przyznać trzeba,że strasznie ten czas szybko leci...ani się obejrzymy a nasze maluchy będą z nami i będziemy pisać o pierwszych kolkach, ząbkach.... Fajnie,co nie???

Julian:22.03.2012
Leon:26.02.2015
Iiiii nadchodzi nowe ❤️
balbinka20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-24, 23:05   #3389
karolca
Zakorzenienie

Wam też tak szybko zaczęły rosnąć włosy? Pod pachami muszę golić się co dwa dni o nogach nie wspominam

♥ ♥ ♥

Komentuj.
Nie obrażaj.
karolca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-24, 23:28   #3390
balbinka20
Rozeznanie

GG do balbinka20

Cytat:
Napisane przez karolca Pokaż wiadomość
Wam też tak szybko zaczęły rosnąć włosy? Pod pachami muszę golić się co dwa dni o nogach nie wspominam
hahaha to będziesz mieć synka;p tzn tak przeczytałam na jakiejś stronce...
też tak mam.wkurza mnie to,bo wyobraźcie sobie,że ogolę się wieczorem tak koło 19 dajmy na to,a już około2 w nocy włoski czuć! Wiem bo jak szłam wczoraj do wc to odruchowo za noge złapałam i mało się nie przewróciłam! w "rozmowach w toku" był właśnie niedawno poruszony temat nadmierngo owłosienia u kobiet. u jednej z nich własnie w ciąży zaczęły tak szybko włosy rosnąć i tak do tej pory ma. a dodam,że nie nadąża z ich goleniem i nawet laser nie pomaga...

Julian:22.03.2012
Leon:26.02.2015
Iiiii nadchodzi nowe ❤️
balbinka20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości