|
|
#2671 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXXII
Cytat:
![]() Cytat:
ja znam ból anginowy nazbyt dobrze miałam kilkadziesiat angin w sumei w życiu - i tfuuuuuuuu tfuuuuuuuuuu to jest cholerstwo jedni krzyczą wycinać - ja sie boję ale chce miec spokój ojcu wycięli migdały bo chciał mieć spokój i skończył z ropniem w gardle anyway i odradzał mi po swych doświadczeniach takze jestem totalnie niezdecydowanaMajeks - jeśli mozesz płukać gardło to Glimbax jest znieczulający miejscowo na Diclofenacu - dosyć sie sprawdził przy średnio-mocnym bólu - fajny róziowy płyn Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-08-24 o 18:05 |
||
|
|
|
#2672 |
|
Panaroja
|
Ketonal po zabiegach zwykle dożylnie własnie w kroplówce leci .
Wycinanie to tak różnie - jak nic się nie dzieje i nie ma ciągle nawracających angin , to się nie tnie . Bardziej u dzieci sie usuwa .
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
#2673 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chuop mi zabronił więcej tego pić ![]() Cytat:
![]() Cytat:
ale u mnie garbek został
|
|
#2674 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ad1. ad2. policzyłam tylko te jeszcze w terminie i siatka słodyczy innych też w terminie ile wyrzuciłam nie pytajcie ale marnotrawstwo
|
|
|
#2675 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() Jestem osłabiona jakoś.. Kawę muszę wypić.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#2676 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Ves i Flo, spóźnione wszystkiego najlepszego!!! Samych przyjemności i pomyślności Betty, będę trzymać co się da, mam nadzieję, że się nie spóźniłam ![]() Maja Dobrze, że już masz najgorsze za sobą Ju, jeszcze raz pardon - dopiero dzisiaj wróciłam...
|
|
|
|
#2677 | |
|
Zakorzenienie
|
Winter
![]() Cytat:
![]() Polly_, jak przed maturą i sesją piłam dużo herbaty z liściem miłorzębu, ponoć wzmaga pamięć, koncentrację itp.
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-08-24 o 18:12 |
|
|
|
|
#2678 | |
|
Zakorzenienie
|
jakbym chciała iść w ślady mojej mam, to za rok powinnam się ochajtać, za dwa wykluć pierwszą fasolkę, a w wieku 39 drugą. Ino wiek chlopa się nie zgadza. Bo powinien być o dychu młodszy niż ja
![]() ---------- Dopisano o 18:11 ---------- Poprzedni post napisano o 18:10 ---------- Cytat:
|
|
#2679 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() zaczynam sie bać - serio - juz od jakiegoś czasu najpierw bałam sie mieć dzieci a teraz sie boję że już będzie horror - słucham i słucham tych trzydziestek - historie serio jak z horroru wyjęte - no i nie wiem czy w ogóle z motyką na słońce - poza tym planowo to jak nic z rok jeszcze noł "fakin"łej oj ni ma złotych srodków
|
|||
|
|
|
#2680 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Poczytałam w necie,miałam klasyczny atak migreny,mój pierwszy w życiu
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#2681 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() wogle dla mnie życie jest odwrócone , napierw szkoła /studia w momencie gdy często nie wiemy co chcemy w życiu robić, potem miłość/związek, ślub, potem dzieci. Tak to jest z grubsza, bardzo, a moim zdaniem powinno być w trochę w innej kolejności
|
|
|
#2682 |
|
Zakorzenienie
|
jestem w✂✂✂✂iona na maksa. Kup[iłam se stolik na allegro TEN
Dzisiaj kurier przynióśł i jedna noga ( podpora) jest wyłamana A kuriozalne było , ze stolik nadawca zabezpieczył folią bombelkową i taśma klejąca i tak wysłał . Z tego powodu nie wiadomo czy w ogóle uwzgkędnią reklamację , bo co to za zabezpieczenie. Nawet opcji ostrożnie nie było mimo braku zabezpieczenia - gdyby było pewnie poszłoby innym transportem .No nosi mnie jak cholera Na dodatek nie wiem, czyta noga nie była wczęsniej uszkodzona i doklejana przez właściciela .
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2011-08-24 o 18:26 |
|
|
|
#2683 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#2684 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A Ketonal albo przereklamowany, albo na mnie nie działa, bo ponoć dostawałam spore dawki, a pierwszej nocy ból zelżał tylko trochę dopiero dziś czułam różnicę, po leku bolało nieco mniej. Chyba, że to tak właśnie ma być i nie ma likwidacji, jeno łagodzenie bóluCytat:
Tylko łykania śliny nie dało się zlikwidować ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() no to mnie zaskoczyłaś ![]() od teraz będę naprawdę uważać na swoje gardło pomna doświadczeń, to może będę zdrowa. W każdym razie na wycięcie mi się nie spieszy - mam traumę na samo wspomnienie tego krzesła tortur ![]() Cytat:
![]() do tego antybiotyk W zasadzie już jest całkiem nieźle - już głos mam podobny nieco do swojego, bo opuchlizna złazi szybko, a ból jest, ale jak przy zwykłym przeziębieniu, da się wytrzymać
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-08-24 o 18:40 |
|||||
|
|
|
#2685 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
na mnie dziala ,pisałam tu juz kiedys..jak pewnej nocy nie mogłam zasnąć z nerwów bo cos waznego mialam rano i chcialam sie wyspac...więc poszłam se łyknąc 2 perseniki...tylko jak juz przełknęłam to sie skapnęlam ze to były 2 sudafedziki do rana oka nie zmrużyłam ![]() Cytat:
|
|
|
#2686 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
ja takich rzeczy w ogóle nie mogę , bo od razu ciśnienie 170/100 , tętno w okolicach setki i totalna masakra ![]() Na ból gardła to w ogóle właściwie żaden przeciwbólowy nie działa . No - może morfina
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
|
#2687 |
|
perfumowy zawrót głowy
|
TSH mam w normie
Polly polecam yerbę
|
#2688 |
|
grozi wypollizowaniem
|
co to yerba? herbata? czy jest na sali spec od marketingu i reklamy????
|
|
#2689 |
|
Zakorzenienie
|
no niemyślenie mi wychodziło - teraz trochę do łeba natłukli mi znajomi - ale no co zrobie nic nie zrobie czasu nie cofne - też mam życie od dupy strony - ale ja na swiat dupom przyszłam to może tłumaczyć
![]() w sobotę wesele - trochę znóf na mnie siądą - czasem sie zastanawiam co tak sobie na prawdę niektórzy myślą - ze ja jakaś czarna ofca jestem, i na bank rozmyślałam w kogo się "wdałam" i na bank wiem kogo obstawiajo nawet urosłam do rangi ekscentryka - bo nie podzielam wszystkich poglądów, zwyczajów itepe we kręgu rodzinnym - jakbymy byli mafią jaką to juz dawno ejstem zakopana ![]() na szczęscie kochają mnie mimo wszystko ale się dziwują dalej ---------- Dopisano o 18:50 ---------- Poprzedni post napisano o 18:48 ---------- super Polly yerba mate - herbata czy ktos też przeczytał ze polecasz rybę? Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-08-24 o 18:51 |
|
|
|
#2690 | ||
|
perfumowy zawrót głowy
|
Cytat:
wolałabym rozanielenie w granicach, to służbowe spotkanie, w sumie gość się wprosił, nie wiem o czym chce gadać, wszystko mamy na bieżąco ![]() może chce po prostu zobaczyć stolicę? Ja bym wolała do niego pojechać, Londyn jakoś fajnieszy mi się wydaje ![]() muszę znaleźć coś w ścisłym centrum, żeby mu coś pokazać. Albo wezmę go do muzeum powstania warszawskiego ![]() ---------- Dopisano o 18:52 ---------- Poprzedni post napisano o 18:50 ---------- Cytat:
serio działa ja nie spec, ale też tym się zajmuję
|
|
#2691 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wiem wiem - kurtka no szit jak mało co - myślę że w firmie kurierskiej spróbować reklamować - od czegoś zaczać
|
|
|
|
|
#2692 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to paskudnie z tym gardłem ![]() najbardziej mnie zdziwiła miekscówka - jakoś tak mi się zdawało, że wszelkie zabiegi to na łóżku, albo półleżaco. A tu krzesło I to malutkie.to dopsz Cytat:
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-08-24 o 18:58 |
||
|
|
|
#2693 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
to jutor kupie ![]() poczebuje chwytliwą misję i wizje firmy wymyslić ide se zyły podciąć
|
|
|
#2694 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Wiekszość zabiegów u laryngologa jest na siedząco.
|
|
|
|
#2695 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#2696 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
dopsz ze nie do góry nogami ![]() ---------- Dopisano o 19:04 ---------- Poprzedni post napisano o 19:03 ---------- niech mnie ktos oswieci- strone internetowa to sie w ajkims programie robi?
|
|
|
#2697 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak potrzebujesz wsparcia, to pisz na pw. ---------- Dopisano o 19:21 ---------- Poprzedni post napisano o 19:18 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 19:24 ---------- Poprzedni post napisano o 19:21 ---------- Cytat:
Moje kondolencje. Ale chyba długo na takiej diecie nie będą Cię trzymać?---------- Dopisano o 19:30 ---------- Poprzedni post napisano o 19:24 ----------
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
|||
|
|
|
#2698 |
|
Zakorzenienie
|
Rozterko
![]() Oby udało się to załatwić ![]() Znów jestem ruda, kusiło mnie od tygodnia...
|
|
|
|
#2699 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:34.

czyli dopiero się zacznie

takze jestem totalnie niezdecydowana

ale marnotrawstwo

zaczynam sie bać - serio - juz od jakiegoś czasu

A kuriozalne było , ze stolik nadawca zabezpieczył folią bombelkową i taśma klejąca i tak wysłał
bo nie podzielam wszystkich poglądów, zwyczajów itepe we kręgu rodzinnym - jakbymy byli mafią jaką to juz dawno ejstem zakopana