Scent Bar XXXII - Strona 89 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-08-24, 15:08   #2641
Florens
Zakorzenienie

Dot.: Scent Bar XXXII

Majek

czułam ten szpital , współczuję przeżyć, brrrr

znowu muszę się odłączyć, bo burza

szczytowanko, przed burzą

Prawdziwe piekło, to źle przeżyte życie

Toficzku zabrałaś ze sobą kawał mojego serca
28.05.2010
Fanaberia Fanybery Fany Fancia 06.04.2017
Florens jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-24, 15:11   #2642
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
jak poszłam raz to mi wypatrzyli zapalenie spojowek-wiec babka powiedziala ze najpierw musze wyleczyc a potem zobaczymy , za drugim mi wypatrzyła alergiczny stan zapalny czy cos takiego ....i powiedziala ze mozliwe ze nie bede mogła nosic soczewek ...za kazdym razem mialam przyjsc za 3 tyg...ale nigdy nie poszłam ...bo ja sobie o soczewkach przypominam tak raz w roku srednio
A takich rzeczy to nie mam. Tzn. u mnie już po sezonie na pyłki

Co do soczewek - też to tak odkładałam, w końcu ruszyłam pupę

Frank Zappa

http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI
madziczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-24, 16:23   #2643
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez skarbiatko Pokaż wiadomość
Maja jeju co to się może zrobić człowiekowi ot tak z gardłem
nie "ot tak" tylko od 3 tygodni z nieudolnie leczonego zapalenia gardła przez jakiegoś konowała ogólnego nie wyleczył raz, drugi, to się powikłało

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2011-08-24 o 16:26
Maja102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-24, 16:27   #2644
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
mialam wkokufiajoncy sen dzis:

przychodze to chaty a tam wszystko wyremontowane, pełno noweych mebli i jakies chłopki sie uwijajo-ale juz konczo.....
okazało sie ze im sie adresy pomyliły i wyremontowali mi zamiast sąsiadce . Chyba nie musze dodawac ze byłam strasznie wkurfiona bo mi sie nic,ale to nic nie podobało z tego co zrobili i kazałam im doprowadzac mieszkanie do stanu pierwotnego
Dooobre, bardzo Pollyastyczne

Cytat:
Napisane przez winter76 Pokaż wiadomość
Wymusza komplementy Jest szczupła,nie chuda,ale ma dobrą figurę.A ciągle łazi i gada,jaka to jest gruba,ma szerokie biodra,duży tyłek itp Wtedy oczywiście wszyscy zaprzeczają,mówią o świetnej figurze i widać po Jej twarzy,że właśnie po to marudzi
A to ja nie, ja mam głębokie wewnętrzne przekonanie, że jakieś tam części ciała mam grube czy brzydkie. Ale jeśli ktoś skomplementuje (jakiś ślepy ) to się oczywiście uśmiecham i dziękuję co w sumie może wyglądać na wymuszanie komplementów. Ale swoje wiem.

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
żyję znów
w szpitalu leżałam
idę zjeśc obiad, bo od rana na głodzie i zaraz napiszę co i jak
Oesu, współczuję To chyba gorsze niż poród
Myślałam, że Cię ścięło i leżysz z gorączką - więc w sumie dobrze, że już po wszystkim.
Tęskniłam za Twoim narzekaniem

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-24, 16:29   #2645
skarbiatko
Zakorzenienie

Cytat:
nie "ot tak" tylko od 3 tygodni z nieudolnie leczonego zapalenia gardła przez jakiegoś konowała ogólnego nie wyleczył raz, drugi, to się powikłało
no ja wiem, wiem, miałam na myśli że z bólu gardła wynikło takie coś...

skarbiatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-24, 16:33   #2646
kamena
ʞɐɯǝuɐ

dżizas, tłumaczę raport detektywa z wizyty w klubie-dyskotece w Żninie, naumiałam się nawet nowego zwrotu "kręcenie lodów" tylko się zastanawiam co Japończycy zrozumieją z tego "kręcenia lodów" i teścia właściciela zamieszanego w lokalne układy

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość

A jeszcze jeśli chodzi o pisanie, swego czasu podczas internetowych randek szalenie zwracałam na to uwagę. Jeśli ktoś walił błędy to był spalony jako dresiarski ćwierćintelignet, najgorzej wkokufiały mnie wszelkie możliwe kombinacje n/t słowa "skąd". Dla odmiany jeśli gościu był bardzo poprawny ortograficznie i pisząc na gg zaczynał wszystko z dużej litery a kończył kropką też był spalony - jako przesadny pedant i prawdopodobnie poważny nudziarz.
Byłam wymagająca jak Maja
o, dobre kryterium, serio serio

Cytat:
Napisane przez justynaneyman Pokaż wiadomość
Mnie też dogryźli- i spytali, czy Gucio to wnuczek

doczytałam już że to nieczeźwy dziad był, ale i tak chyba nie miał oczu

Cytat:
ona nie ma ud-tylko przestrzeń po nich

Cytat:
Nasze projekty zwiedzawcze się poszerzają- będziemy pewnie w Szczecinie, Berlinie, Lwówku Śląskim, w zamku Czocha (mój pierwszy plener malarski, na którym suszące się na oknie z tyłu zamku moje czerwone majtki w nocy (świętojańskiej) okrążyły zamek i wylądowały na dziedzińcu), może w miejscu obok Nysy, gdzie urodził się Wojtek, no i w Katowicach. I jeszcze zapomniałam o Wroclawiu. A to wszystko od pojutrza do poniedziałku
pogrubione widzę to

Super plany zwiedzania, Nysa bardzo ładna jest, pamiętam, Berlina straszliwie zazdroszczę... no i w ogóle, całość do pozazdroszczenia, mam nadzieję że jakieś zdjęcia wkleisz po przyjeździe?

Cytat:
Napisane przez ROZ-ter-KA Pokaż wiadomość
ja też widzę jak stary żul,
znajoma z kórą byłam w gieriatrycznej knajpie, pokazuje mi faceta przy stole na drugim końcu knajpy i mówi , widzisz tego przystojnego faceta obok babki w turkusowej bluzce : wolny , świezo emerytowany wuefista - a ja fidziałam tylko turkusowa plamę a wolnego wuefisty ani , ani

Cytat:
to ja tez widze jak stary zul , ale by temu zapobiec nosze okular
też widzę jak stary żul, co gorsza, nawet w okularach

Cytat:
a to sie nie znam,a le słyszałam ze mozna miec plusy i minusy jednocześnie...chociaz jakis nie chce mi sie w to wierzyc
To jest tak, że jak masz krótkowzroczność w młodości to do kompletu na starość dochodzi starcza dalekowzroczność, skutkiem czego źle widzisz i to co jest daleko i to co jest blisko Inaczej mówiąc, robi się mała głębia ostrości.

Cytat:
Napisane przez Florens Pokaż wiadomość
a mi się śniło, że nie zdałam matury, z rosyjskiego, minimum można było dostać 7pkt., a ja dostałam 2,4pkt. bo pisałam cyrylicą ale po angielsku. Miałam 3 dni na przygotowanie się do poprawki, a nie umiałam kompletnie nic, koszmar to był
abstrakcja

Cytat:
1. dziękuję wszystkim za troskę

2. Tata zawiózł mnie prywatnie do łodzi, bo skierowanie było do laryngologa. Tam babka mnie od razu zbadała i mówi, że to ropień okołomigdałkowy i trzeba natychmiast ciąć, zeby ropa spłynęła, a potem do domu i antybiotyki.
A nacinanie robią tylko w szpitalu i tego dnia dyżur laryngologiczny ma szpital w Zgierzu

3. Dojechaliśmy wieczorem do tego Zgierza, akurat na ostrym ordynator mnie przyjął i razu do sali zabiegowej. Wdziabali się igłą i ropa była. gęsta.
No to nacięli ropnia (nie dla wrażliwych)
ja myślałam, że zrobią ciach skalpelem po wierzchu i wszystko jakoś spłynie, a tu gówno. Facet naciął, wbił skalpel głęboko, głęboko i zaczął nim kręcić i wiercić, żeby tę ropę poruszyć i wygrzebać ze wszystkich zakamarków. A teraz najgorsze - wszystko na żywca. Ryczałam na tym krześle jak mi całą tę owrzodziałą i bolącą opuchliznę kroili i chciałam krzyczeć z bólu, ale z gardłem pełnym narzedzi nie można było, to tylko stękałam. Jeeezu, nawet borowanie się nie umywa, teraz dopiero wiem, co to BÓL.
A potem szybko nad umywalkę, dali mi szklankę czegoś do płukania i następne 5 minut plułam tą ropą i starą gesta krwią.

I ordynator mówi, że mam zostać w szpitalu A ja nie przygotowana nic! "tak będzie najlepiej! My się panią dobrze zajmiemy, damy zaraz dożylnie leki i jakąś koszulkę do spania, a jutro tata pani przywiezie rzeczy, dobrze?"
No i tak zostałam z marszu. Wczoraj i dziś rano pogłębianie nacięcia, ale już mniej bolało i ropy nie ma, gorączka i opuchlizna spadły. Mam jeszcze antybiotyk, płukankę, a gardło pocięte boli, ale po 2-3 dniach powinno przejść.
Maja

tak myślałam że Cię w szpitalu zatrzymali, ale że aż tak, szok normalnie

szybkiego powrotu do zdrowie życzę i zapomnienia o przejściach
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up."

EVERY WOMAN IS A STAR
kamena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-24, 16:34   #2647
Polly_
grozi wypollizowaniem

studenci! (są tu jacyś? )
co sie tera bierze jak trzeba cos robic a sie nie chce? i nie chodzi mi o amfe
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-24, 16:37   #2648
skarbiatko
Zakorzenienie

Cytat:
sesję się bierze

nie daje się zalinkować

Edytowane przez skarbiatko
Czas edycji: 2011-08-24 o 16:40
Stary 2011-08-24, 16:46   #2649
Florens
Zakorzenienie

chyba zgrałam się z Ewusią

koniec remontu (znaczy pierwszego etapu) w wykonaniu ekipy budowlanej , tylko jeszcze za tydzień przyjdą wylać posadzki na tarasach i od teraz wszystko w rękach P. czyli dopiero się zacznie

28.05.2010
Stary 2011-08-24, 16:47   #2650
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
sesję się bierze

nie daje się zalinkować

dzieki-a to w aptece czy spozywczaku? plusss activ jest juz passe?
Stary 2011-08-24, 16:47   #2651
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Oesu, współczuję To chyba gorsze niż poród
Myślałam, że Cię ścięło i leżysz z gorączką - więc w sumie dobrze, że już po wszystkim.
Tęskniłam za Twoim narzekaniem

z gorączką 38st. to ja w pon. latałam po całych skierach, żeby usłyszeć, że w najlepszym przypadku mogą mi zrobić łaskę i zapisać na środę w środę to ja już jestem w domu

A ordynatora mają fantastycznego. Trzyma twardo cały oddział za ryj, taki typ wyniosły i oschły służbista, ale troszczy się o pacjentów i jest dla nich bardzo miły, choć na swój specyficzny małomówny i konkretny sposób... i wszyscy mówią,że świetny specjalista. Oby więcej takich lekarzy
Cytat:
no ja wiem, wiem, miałam na myśli że z bólu gardła wynikło takie coś...
o tyle dziwniejsze, że wszyscy lekarze pytali od ilu lat choruję na mogdałki, a potem robili wielkie oczy, jak mówiłam, że nigdy nawet anginę miałam chyba raz w życiu,a zwykle ból gardła to tylko przeziębienie i mija po gripeksie i strepsilsie w 2 dni
Kazali mi wyciąć migdałki, ale dopiero za kilka miesięcy - poczekam, zobaczę czy się będzie paprać, bo znam osoby, co im wyskoczyło raz i od wielu lat nic się nie dzieje.

A co do wieku - mi wszyscy w szpitalu mówili, że nie wyglądam na swoje lata, tylko o wiele młodziej

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2011-08-24 o 16:54
Maja102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-24, 16:47   #2652
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
Tussipect?:cojes t:

Frank Zappa

Stary 2011-08-24, 16:49   #2653
skarbiatko
Zakorzenienie

Cytat:
dzieki-a to w aptece czy spozywczaku? plusss activ jest juz passe?
w aptece, około dychacza kosztują

Stary 2011-08-24, 16:51   #2654
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Miałam taki atak bólu głowy jak nigdy w życiu Leżałam w łóżku i ryczałam Dobrze,że udało mi się zasnąć i mi przeszło

Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można....
Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby
winter76 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-24, 16:51   #2655
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
Napisane przez madziczka Pokaż wiadomość

aaaaaa racja! zapomnialam albo sudafed muj ulubiony
Stary 2011-08-24, 16:54   #2656
Karkki
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kamena Pokaż wiadomość
łomatko, ale dłuuuuuga, na szybko przejrzałam tfurczość rodzimą, moje klimaty ciekawa jestem ejtisów, ale nie mam na razie czasu przejrzeć, fińczyków pewnie w ogóle nie będę znała..
To tylko mały fragment. A Fińczyki w części zacni, a w części disco-metal.

Cytat:
Karkki - Tenhi jest za✂✂✂iste! i Beherit
Poisonblack, COB, Amorphis, HIM, The 69 eyes i Sentenced też słuchałam
Shape of Despair, Sinamore czeka w kolejce
End of You mi nie podejszło
ad 1 i 2.
ad3. SoD jest super w całości, ale S. tylko ten kawałek lubię.
ad4. Zdrowy odruch. Wokalista jest moją konkurencją. Zawodową.

Cytat:
Tak się przyglądam trochę z zewnątrz, od kiedy moja przyjaciółka- z wizażu zresztą i naszego forum, powiedziała "to są zazwyczaj nieistotne nudy, rozumiem, że ciekawe dla
bywalców"
Ja tam nie nadążam i czytam z dużym opóźnieniem, więc siłą rzeczy nie jestem w stanie każdemu odpisać. I mnie akurat zupełnie nie przeszkadza, że ktoś mnie nie czyta, bo każde forum jest trochę jak Hyde Park, i tak do tego podchodzę. Ale generalnie lubię Bar z powodu LUDZI a nie tylko tematów.

Cytat:
błędy orto to moja zmora, robiłam zawsze i robię do dziś, większość wyrazów sprawdzam pare razy dziennie nie pamiętam po prostu
Cytat:
też zawsze dużo, b. dużo czytałam i mi w niczym nie pomogło , tzn. czytam szybko (ale bez przesady), ale na zasady mojej pisowni nie zadziałało wcale
Nie martw się, też tak mam. To jeden z objawów bycia geniuszem.

Cytat:
Ja nie jestem gruba, ale gorzej- grubsza niż niedawno

Mnie też dogryźli- i spytali, czy Gucio to wnuczek
No co Ty opowiadasz? Na fotce w ślicznej sukience wyglądasz tak samo jak Cię zapamiętałam z czasów studiów.

Było trzeba wysłać do okulisty. Albo były to zazdrosne, złe ludzie. A, pijane było. A to miał zwidy. Dobrze chociaż że białych myszków nie widział.

Cytat:
nawet lekarz mi to tumaczył ze są 3 typy budowy ciała, a takie ogolne BMI to se mozna wsadzic
Dokładnie. "Twój wskaźnik BMI wynosi 19.4. Wartość wskaźnika BMI na poziomie 19.4 oznacza niedobór masy ciała." Tiaaa.... Ja i niedobór masy ciała. Wg tego całego BMI, to powinnam być szkieletor. A w siedzeniu mam nadal 100 cm, nadal wyglądam jak kloc i nie wchodzę w rozmiar 38. Dietetyczka kazał mi schuść jeszcze przynajmniej 5 kg albo zacząć budować masę mięśniową, bo we mnie jest więcej tłuszczu niż wszystkiego innego.

Cytat:
1. Ale jak odchudzająco Biedactfo
2. Niewiele jest do nadrabiania tą razą.
ad1. Jedyna pociecha. Waga dzisiaj wskazywała 65 kg.
ad2. Fakt. Tylko 19 stron.

Cytat:
Napisane przez agnes_bdg Pokaż wiadomość
i mam wielką prośbę do warszawianek - jaką knajpę polecacie taką z typowo polską kuchnią, co by tam obcokrajowca zaprowadzić i żeby mu smakowało??
AleGloria na Placu Trzech Krzyży albo U Fukiera. Obydwie Magdy Gessler. Polecam, szczególnie jeśli obcokrajowiec ma wyjść rozanielony. Tanio nie jest, ale mój Fińczyk wyszedł od Fukiera tak zachwycony, że zanim doczłapaliśmy się do Zamku, to prawie się oświadczył i od tamtej pory jesteśmy razem.

Cytat:
Napisane przez Betty83 Pokaż wiadomość
a ja wpadam jak córka marnotrawna, bo jutro mam rozmowę o 11. i proszę ogromnie o trzymanie za mnie, kto tam i co może

Cytat:
No i tak zostałam z marszu. Wczoraj i dziś rano pogłębianie nacięcia, ale już mniej bolało i ropy nie ma, gorączka i opuchlizna spadły. Mam jeszcze antybiotyk, płukankę, a gardło pocięte boli, ale po 2-3 dniach powinno przejść.
Bidulko. Tulę mocno. Teraz będzie już tylko lepiej.

Cytat:
Nie studentka już, ale jak przychodziła sesja na dwóch uczelniach, jednoczesne wieszanie wystawy i jakiś konkurs w tym samym czasie, to łykałam guaranę w tabletkach. Teraz znowu ją łykam i nadal działa. Chociaż nie twierdzę, że przestało mi się nie chcieć, ale przynajmniej nie zasypiam na siedząco.

- Terry Pratchett
Karkki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-24, 17:03   #2657
winter76
RENTGEN RZĄDZI!

GG do winter76

Cytat:
A to ja nie, ja mam głębokie wewnętrzne przekonanie, że jakieś tam części ciała mam grube czy brzydkie. Ale jeśli ktoś skomplementuje (jakiś ślepy ) to się oczywiście uśmiecham i dziękuję co w sumie może wyglądać na wymuszanie komplementów. Ale swoje wiem.
Ale jakby co to mogę Cię ochrzaniać za to marudzenie? Ta moja koleżanka to tak średnio 3 razy w tygodniu marudzi I nie dziękuję,tylko zaprzecza z głupim uśmieszkiem Nie wspomnę już o "chwaleniu się" swoim jadłospisem typu jogurt i grahamka

Maja Zabiegi laryngologiczne należą niestety do najmniej przyjemnych Wiem coś o tym,przeżyłam nastawianie złamanego nosa

Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można....
Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby
winter76 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-24, 17:09   #2658
Polly_
grozi wypollizowaniem

bosz...bosz....pisze epopeje o tym jak sie projektuje dom
Stary 2011-08-24, 17:12   #2659
Florens
Zakorzenienie

Cytat:

A co do wieku - mi wszyscy w szpitalu mówili, że nie wyglądam na swoje lata, tylko o wiele młodziej

Cytat:
Napisane przez madziczka Pokaż wiadomość
na recepte

Cytat:
Miałam taki atak bólu głowy jak nigdy w życiu Leżałam w łóżku i ryczałam Dobrze,że udało mi się zasnąć i mi przeszło

Cytat:
Napisane przez Karkki Pokaż wiadomość

sorry ale małomówna dziś jestem

sprzątam kuchnię, szafki ze skarbami i znalazłam ponad 10 czekolad

28.05.2010
Stary 2011-08-24, 17:17   #2660
Karkki
Zakorzenienie

Idu poźreć coś niezdrowego. Cza nadrobić braki kalorii, coby później móc z czystym sumieniem marudzić, że siedzenie wielkie.

- Terry Pratchett
Stary 2011-08-24, 17:20   #2661
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Fakt. Tylko 19 stron.

Tanio nie jest, ale mój Fińczyk wyszedł od Fukiera tak zachwycony, że zanim doczłapaliśmy się do Zamku, to prawie się oświadczył i od tamtej pory jesteśmy razem.
1. znaczy nie było Cię dłużej niż myślałam
2. przez żołądek do serca...
Czy ja jako jedyna nienawidzę polskiej kuchni? Polecam więc wszelkie knajpy na Starówce - robiłam tam weselny przegląd menu i nic mi nie pasowało - znaczy wszystko było do bólu polskie, kartoflano-mięsno- dziczyzno-zupowo-sosowe, blah.
W końcu wybraliśmy Senatora i kaczka z żurawiną czy czymś tam było nawet dobra

Cytat:
Ale jakby co to mogę Cię ochrzaniać za to marudzenie?
Ależ proszę Cię bardzo

Polly
, budujecie se dom?

---------- Dopisano o 17:20 ---------- Poprzedni post napisano o 17:19 ----------

Cytat:

Wyślij dzieciom w Afryce.

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-24, 17:20   #2662
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
aaaaaa racja! zapomnialam albo sudafed muj ulubiony
Dla ścisłości - tussipectu nigdy nie brałam, brała współlokatorka. Ja stukałam się w czoło i szłam po kolejną kawę(albo zieloną herbatę).

Frank Zappa

Stary 2011-08-24, 17:27   #2663
Parabelka
Panaroja

Cytat:
Napisane przez kamena Pokaż wiadomość
wracając do rozmowy o internecie, znalazłam właśnie obrazek jak wygląda internet

http://upload.wikimedia.org/wikipedi...t_map_1024.jpg

wg mnie zarazem pięknie i dość przerażająco, jak wszechświat..
Jak połączenia neuronalne w mózgu
Cytat:
kwas chlebowy zamiast piwa -to przykre
nigdy nie piłam ale sama nazwa mnie odrzuca
Pyyyyszny jest , smakuje jak przypieczona skórka chleba i troszkę musuje . I ma do 1,5 % ankoholu

Cytat:
ale to jest nasze społeczeństwo, pamiętam jak moją koleżankę ginekolożka opitoliła pełnym ryjem, że jest stara i czemu tak późno, bo ośmieliła w pierwszą ciążę zajść w wieku 34 lat
Opitolić nie powinna , ale z biologicznego punktu widzenia rzeczywiście jak na pierwszą ciążę stara , "stara pierwiastka " zaczyna się od 29 roku życia . Biologii się nie przeskoczy - z wiekiem maleje wydolność organizmu i przez to rośnie ryzyko powikłań , oczywiście nie znaczy to , że będą , ale prawdopodobieństwo jest coraz większe . Najzdrowiej jest rodzić w przedziale wiekowym 20-25 lat
Cytat:
ja bym chciala zobaczyc zamek Moszna trochy tak bo prywatny un jezd i daleko ode mnie
Z wierzchu go można obejrzeć bez problemów i wejść do środka do kawiarenki też , poza tym tam jest ośrodek leczenia nerwic a na jednej z wieżyczek jest nisza , a w niszy zamontowany na stałe kościotrup i w ogóle tam jest wszystko - i wieżyczki i blanki i portale i maszkarony i wykusze i balkony i co kto chce i masa wszelakiego typu ozdóbek i piękne rododendrony w parku i ogromne drzewa .

Po Tussipekcie to ciśnienie skoczy i oddech się przyspieszy i niewiele więcej

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
-Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok .
Terry P.

Edytowane przez Parabelka
Czas edycji: 2011-08-24 o 17:29
Parabelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-24, 17:30   #2664
Karkki
Zakorzenienie

Cytat:
1. znaczy nie było Cię dłużej niż myślałam
2. przez żołądek do serca...
Czy ja jako jedyna nienawidzę polskiej kuchni? Polecam więc wszelkie knajpy na Starówce - robiłam tam weselny przegląd menu i nic mi nie pasowało - znaczy wszystko było do bólu polskie, kartoflano-mięsno- dziczyzno-zupowo-sosowe, blah.
W końcu wybraliśmy Senatora i kaczka z żurawiną czy czymś tam było nawet dobra
Dokładnie.
Ja nie lubię, ale na pizzę iść nie wypadało.

- Terry Pratchett
Stary 2011-08-24, 17:31   #2665
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
1

Polly
, budujecie se dom?

.

taaa jassssne...jakbysmy budowali to bym nie potrzebowala pisac takich gupot-typu przychodzi klient do architekta

Cytat:
Napisane przez Parabelka Pokaż wiadomość
Jak połączenia neuronalne w mózgu

Pyyyyszny jest , smakuje jak przypieczona skórka chleba i troszkę musuje . I ma do 1,5 % ankoholu

Opitolić nie powinna , ale z biologicznego punktu widzenia rzeczywiście jak na pierwszą ciążę stara , "stara pierwiastka " zaczyna się od 29 roku życia . Biologii się nie przeskoczy - z wiekiem maleje wydolność organizmu i przez to rośnie ryzyko powikłań , oczywiście nie znaczy to , że będą , ale prawdopodobieństwo jest coraz większe . Najzdrowiej jest rodzić w przedziale wiekowym 20-25 lat

Z wierzchu go można obejrzeć bez problemów i wejść do środka do kawiarenki też , poza tym tam jest ośrodek leczenia nerwic a na jednej z wieżyczek jest nisza , a w niszy zamontowany na stałe kościotrup i w ogóle tam jest wszystko - i wieżyczki i blanki i portale i maszkarony i wykusze i balkony i co kto chce i masa wszelakiego typu ozdóbek i piękne rododendrony w parku i ogromne drzewa .

Po Tussipekcie to ciśnienie skoczy i oddech się przyspieszy i niewiele więcej

,kiedys pojade tam...ale to tak daleeeeko i nie po drodze

co do cisnienia- to o to chodzi, bo ja mam cisnienie jak swiezy nieboszczyk
Stary 2011-08-24, 17:36   #2666
rachell111
Zakorzenienie

Kameno - szalenie podoba mi się internet jako wizualizacja

nie wiem czy dam radę usiedzieć w pionie czy nie paść na łoze i nie robić nic

mierzyłam staniory Samanty przezroczyste - genialne świetne i boskie ale drogie i postanowiłam się z tym przespać ewent zamówić sobie kiedyś jako prezent

polecam takim średniaczkom jak ja 75B

---------- Dopisano o 17:36 ---------- Poprzedni post napisano o 17:34 ----------

Cytat:
ja też bojeu sie ciążyć - bo znikneu
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-24, 17:38   #2667
Parabelka
Panaroja

Cytat:

Ale to bardzo krótko działa , nie warto

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
Terry P.
Stary 2011-08-24, 17:40   #2668
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Betty83 Pokaż wiadomość

a ja wpadam jak córka marnotrawna, bo jutro mam rozmowę o 11. i proszę ogromnie o trzymanie za mnie, kto tam i co może
trzymam zatem mocno - mam nadzieję ze nie spóźniłam sie

Maja- przypuszczałam ze to ropień i że będą ciąć - ojciec mi kiedyś o takiej akcji opowiadał - boję sie tego jak ognia no ale nie ma wyjścia, trza ciąć - no jednak to jedyna droga do ulgi - a czemu nie dają znieczulenia? bo nie zadziała? coś mi sie tak telepie że na ropę nic nie działa - bidulko - ale jestes dzielna - dobrze ze zostałaś tam i ze sie zajęli Tobą dobrze

łażcze sie w bólu - u mnie gardło to newralgiczny temat - chyba najbardziej boję sie akcji na gardle - gardłowych spraw a dali coś potem an łagodzenie tego bólu po "zabiegu"

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2011-08-24 o 17:49
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-24, 17:52   #2669
Parabelka
Panaroja

Ropnia w gardle nie da się znieczulić , bo jak - obstrzyknąć naokoło się nie da , a jakieś lignokainy w sprayu i tak tylko powierzchownie będą działać , a na grzebanie w środku nie . A ogólnego przecież nikt nie będzie robić

Ketonal dostała .

-Czy to pomoże ?[...]
Terry P.
Stary 2011-08-24, 17:53   #2670
Spoora
Zakorzenienie

Cytat:
c
koniec remontu (znaczy pierwszego etapu) w wykonaniu ekipy budowlanej , tylko jeszcze za tydzień przyjdą wylać posadzki na tarasach i od teraz wszystko w rękach P. czyli dopiero się zacznie

i

Cytat:

O!

Cytat:
ad1. Jedyna pociecha. Waga dzisiaj wskazywała 65 kg.

Cytat:

Z którego roku?
teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego.

Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki.
Spoora jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości