|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Tytuł do nowego wątku ![]() |
|||
Rusza nam się cały brzuszek - to tak fika nasz maluszek - mamy styczeń-luty 2012r |
![]() ![]() ![]() ![]() |
31 | 53,45% |
Zawsze do pomocy gotowe, mamusie styczniowo-lutowe |
0 | 0% |
Nasze fasolki rosną silne i zdrowe- Mamusie styczniowo-lutowe 2012 |
3 | 5,17% |
Połowa ciąży już za nami, niedługo będziemy mamusiami. Mamusie styczeń-luty 2012 |
24 | 41,38% |
Głosujący: 58. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3211 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Coraz większe nasze brzuszki, w nich chłopczyki i dziewuszki -mamusie 01-02.201
Cytat:
![]() W Albie ![]() ![]() Zawsze kupuję w Albie bo jednak tam chyba najtaniej ![]() ![]() Kasikzaki można się wściec, a nie może iść do jakiegoś innego lekarza?? Możesz mi wpisać Aleksander??? bo chyba już tak zostanie, no najwyżej będę prosić o zmiany ![]() Częstujcie się dziewczyny ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3212 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Coraz większe nasze brzuszki, w nich chłopczyki i dziewuszki -mamusie 01-02.201
Inutil- ładnie Aleksander
![]() ![]() a za bułeczkę dziękuję, juz po kolacjii jestem ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3213 |
Zakorzenienie
|
Haniula ja też słyszałam że Smyk najlepszy jest
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3214 | ||
Zakorzenienie
|
aha. no to faktycznie trochę waży.
Cytat:
Cytat:
Musielibyśmy się przejechać do tego smyka zobaczyć wózki... ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3215 |
Zakorzenienie
|
uciekam juz od kompa dziewczynki
do jutra ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3216 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moja ginka mówiła mi, że w Albie, ale ona mówi bardzo szybko i niewyraźnie. Pomyślałam sobie wtedy, że chodzi jej o Almę. No i wydedukowałam, że się pomyliła i chodziło o Superpharm, bo jest przecież obok ![]() ![]() Nie wytrzymam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3217 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
paranoja!
![]() |
#3218 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Lucy smyk chyba tanszy niz akpol ![]() Np butelka 150 ml TT - cos 38zł butelka TT 260ml TT 45zł bodajze a ja te dwie sztuki w komplecie na all kupilam za 15,99 zł ![]() aaa no i wlasnie dzis przyszly butelki pieluchy i smoczek. Butelki i smoczek super, ale pieluchy to nie wiem czy maja byc takie cienkie? w zasadzie nie wiem jak tetra powinna wygladac ![]() Jutro moze zrobie zdjecie jak to wyglada ![]() Edytowane przez Haniula Czas edycji: 2011-08-24 o 20:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3219 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja oprócz kwasu łykam Elevit. Ale pysznie wyglądają. Pięknie Ci wyrosły ![]()
![]() |
#3220 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Aleksander to na razie jedyne które nam się obojgu podoba ![]() ---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 21:05 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3221 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
patrz kochana ile zdrobnien ![]()
![]() |
#3222 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3223 |
Zakorzenienie
|
Moi znajomi maja syna Huberta i mowia do niego Hubcio, albo Bercik no i zwyczajnie Hubert .
Moim zdaniem Olek ładniejsze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3224 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zmykam spać, dobranoc ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3225 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3226 |
Zakorzenienie
|
Hujbert najlepszy
![]() Ale faza, dziś Sebcia mnie kopie caaaaaaaały dzień... bo mama się leni, leży w łóżku i nic nie robi ![]() ![]() ![]() ![]()
#3227 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3228 | ||||
Wtajemniczenie
|
aaaaaachhhhh !!!
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() moze ma to sens na samym poczatku, pozniej juz nie bardzo... Cytat:
ja wlasnie jutro mam rozpoczac kanalowe, bo juz osttanio jak bylam, to ledwo odratowali mi zabka, a teraz czasem pobolewa, wiec lekarz powiedzial ze jak nic trzeba bedzie robic...i tez sie boje, ze wroce sporo biedniejsza obiecal jednak, ze nic nie bedzie bolalo, a ze mu ufam, to mam nadzieje, ze tak bedzie co do dziewiatek rosnacych poziomo, to na szczescie nie narzekam ![]() ![]() ![]() a co do stanu zapalnego, to nie powinien Ci go najpierw wyleczyc antybiotykiem, a dopiero pozniej robic zeba? Cytat:
nie wyobrazam sobie czegos takiego ale ja tez jak ieszkalam w Londynie, to nigdy nie ufalam tamtejszej sluzbie zdrowia... dla mnie oni wszyscy sa niedouczeni i nie znaja sie na swoim fachu tak jak Polacy Cytat:
nie cierpie maszynek i ciaglego odrastania wole raz a dobrze ![]() Ja biore prenatal complex i jestem zadowolona oprocz tego magne b6 a co do imienia, to Aleksander duzo ladniejsze od Hujbercika ![]() dobranoc, kochane tz wola, ze zrobil mi ciepla kapiel sie stara, skubaniec, po ostatnich akcjach ![]()
![]() |
#3229 | ||
Zakorzenienie
|
hej kochane
![]() ja juz niestety zapracowana wiec czasu na ne mniej ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() spadam spac, nadrobilam juz, ale pisac nie mam sily ![]() buziaki, dobranoc |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3230 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3231 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Zostaje jej tylko iśc prywatnie ale to właśnie do tej co ja chodze a ona do końca sierpnia na urlopie ale w przyszłym tygodniu si właśnie do niej wybiera. Imie ładne, zaraz dopisze ![]() Gadałam dzisiaj tztowi o tym detektorze, najpierw robił gały że tyle tego wymyslaja ale jak mu wytłumaczyłąm co i jak i że w zestawie z nianią(która i tak chcieliśmy)taniej to nawet jest chetny i sam powiedział ze pojedziemy w piątek do Smythsa bo tam ponoc tanio(dzieczyna na innym wątku mi napisała że za ok 90 euro widziała a ja na all za 985zł, to połowe taniej). I od razu pojedziemy do tego Polskiego sklepu z wózkami co już kiedyś pisałam i sprawdze czy jest cos ciekawego i za ile. Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Dobranoc mamuśki...papa
![]() |
#3232 | ||
Rozeznanie
|
Założyłam i nie bój, nic nie będzie na Ciebie
![]() ![]() W ogóle to poszłam na basen wzmocnić plecy i nogami popracować, a cały czas pływałam na plecach bez użycia rąk, bo inaczej nie umiem, a jak używam ręce, to moczę sobie cały czas oczy :/ Chyba muszę zainwestować w dobre okularki ![]() Przyślij mi do pracy, please ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Zaraz zaczynam pracę ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3233 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
Bułka z miodem i kakao??? Kto reflektuje??? ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 07:41 ---------- Poprzedni post napisano o 07:38 ---------- Dziewczyny, przeglądam gazetkę Superpfarmu nową. Czy coś z niej wydaje się wam interesujące? Bo ja jeszcze nie patrzyłam na smoczki, proszki itp. http://www.superpharm.pl/images/gaze...z_122011_8.jpg A co myślicie o firmie NUK? Bo często widzę w sklepach (w rossmannie np. są). Te smoczki uspokajające mnie zastanawiają ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3234 | |
Zakorzenienie
|
Cześc
![]() Cytat:
![]() W Polsce to już by ją położyli do szpitala, dali zwolnienie i pilnowali, żeby nic się nie działo dalej .. Chyba nie ma co narzekać u nas ![]() Uciekam, bo szef zajechal ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3235 | |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry mamusie
![]() Ja łykam femibion II plus do tego kwas foliowy ![]() Cytat:
![]() Moze nie koniecznie z miodem ale z nutelka taka bułeczkę z chęcią bym zjadła ![]() Kurcze ale wczoraj miałam super wieczorek jak TZ przyjechał. Maleństwo tak wyraźnie sie ruszało w brzuszku ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3236 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:47 ---------- Poprzedni post napisano o 08:44 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() Niestety, nie da sietego wyleczyć ![]() Ale póki biorę leki to powinno byc ok, oby nie trzeba było zwiększać dawki ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3237 | |
Zadomowienie
|
Hej mamuśki
![]() Ja dzisiaj wcześnie wstałam bo kupe roboty mam, zaraz sie znowu zabieram . O 1szej zabieram sie z tżtem do siostry a tam moja mamusia już jest ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3238 |
Zakorzenienie
|
Ja się zbieram, bo dzwoniła wczoraj do mnie znajoma, że robiła przegląd ciuszków i ma sporo neutralnych (ma córkę) i mogę przyjechać przejrzeć
![]() ![]() |
![]() |
#3239 | ||
Zadomowienie
|
Dzień dobry Mamusie i Brzusie
![]() Natalia ja łykam Prenatal Complex i Magne B6 ![]() kasik aż sie nie chce wierzyć w waszą służbę zdrowia, no przecież powinni ją dokładnie przebadać i właśnie zostawić na obserwacji ![]() ![]() Cytat:
![]() A co do tego stanu zapalnego to miałam z 15 lat i zdałam się na lekarzy. Skończyło się tak jak widać, dobrze, że teraz mi się nic nie dzieje już i spokój. ![]() Cytat:
Agawoo kurcze brzmi groźnie ta choroba, trzymam kciuki żeby było dobrze no i bierz leki ![]() ![]() Inutil wstaw przepis na bułki do klubu ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3240 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:50.