|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#211 | ||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odchudzanie z francuską dietą proteinową dr. Pierre Dukana część 21
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:14 ---------- Poprzedni post napisano o 21:10 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#212 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#213 |
Wtajemniczenie
|
w lidlu 2 kawalki takie paski grube brzusiow kosztuja 3euro z hakiem, a dzwonki niecale 3 euro. Ale za to kupuje sobie biale filety z ryby (nie wiem jakiej) firmy tesco, i caly worek 0.5 kg kosztuje 2euro 45 centow
![]() ---------- Dopisano o 21:51 ---------- Poprzedni post napisano o 21:34 ---------- rzuce okiem co ciekawego pisza na czacie ![]() ---------- Dopisano o 21:55 ---------- Poprzedni post napisano o 21:51 ---------- gazpacho- polecane jako odchudzajaca zupa dla dukajacych ![]() chlodnik z pomidorow, ogorkow, czosnku, selera (naciowego), marchwi, ziol i niewielkiej ilosci oliwy- az sie nie chce wierzyc, ze padlo slowo oliwa, na naszej diecie zabroniona, chyba ze kropla mala i gdy zastojow nima A secret for losing weight: GAZPACHO! What is gazpacho? It is cold soup invented in Andalucia in which you'll find tomatoes, cucumber, garlic, celery, carrots, herbs and a very tiny amount of olive oil. When you eat a bowl of Gazpacho, you are stuffing yourself with vitamins, fibre and flavours. Up until 5 years together with some friends we were still having crates of Gazpacho sent to us. For a few years now you've been able to buy it in all the supermarkets. The "Rolls Royce" of Spanish Gazpacho is ALVALLE Gazpacho. Its Gazpacho is so tasty, healthy and good for you that it is now available throughout Europe. A bowl of Gazpacho at the start of a meal is one of the best ways of losing weight sensibly and healthily when you have a "Protein-Vegetables" day.
#214 | |||
404 Not Found
|
Cytat:
![]() Właśnie, o brzuszkach też myślałam. ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#215 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#216 | |
Wtajemniczenie
|
Wiem, wiem, bo jakby co to by Panstwo pisali WINOGRONKA nam pieknie rosna
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:07 ---------- Poprzedni post napisano o 22:06 ---------- Cytat:
Doobra pomykam spac, tzn przytule sie do mojego milacka, TZ-em zwanego na tym oto forum ![]() ---------- Dopisano o 22:10 ---------- Poprzedni post napisano o 22:07 ---------- Dobranoc moje kochane Smerfy ![]() ![]() ![]()
![]() |
#217 | |
404 Not Found
|
Cytat:
![]() (ja rozumiem żeby nie było, hihi) Dobranoc! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#218 |
Wtajemniczenie
|
Sie ciesze
![]() ![]() ![]() ![]()
#219 |
Zakorzenienie
|
Emi
Z łososia polecam szczerze warkocze wędzone ![]() trryty, teraz doczytałam, ze chodzi o zwykłego łososia ![]() a do łososia jak i innych ryb polecam szpinak podsmażony z czosnkiem i jajko w koszulce na bardzo miękko. Ja na łososia układam szpinak, na to jajko i to jajko nacinam i się tak faaajnie rozpływa-pycha ! ![]() Dobranoc, spadków na noc ![]()
Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia. Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie. Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności. Ale często wątpię. Bardzo często. Edytowane przez magda_lena40 Czas edycji: 2011-08-24 o 23:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#220 |
Rozeznanie
|
Dzień doberek ewryłan
![]() Co dobrego słychać Dziewczęta moje?? U mnie włąśnie kończy się walka z szukaniem Emilkowatych kropelek do oczu. Ale trzaskanie drzwiami od szafy było i ogólne wku... u Skarba ![]() ![]() Na szczęście kropelki się znalazły. Spoczywał sobie spokojnie w... KOŁDRZE ![]() Na śniadanko dziś byłą jajecznica z kiełbaską wołową i cebulką dla mnie i makrelka dla Skarba. Obiad, to co wczoraj, ale ogólnie robiony był z myślą o trzech dniach, więc spokojnie jutro też starczy ![]() Miłego dzionka Dziewczynki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#221 | |
Czekam na Ragnarok
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gratuluję wszystkim spadeczków. Ja się zważę dopiero jutro, ale liczę na efekty. Czuję się lepiej, nie jestem taka spuchnięta. Miłego dnia! ---------- Dopisano o 07:58 ---------- Poprzedni post napisano o 07:54 ---------- Ale burza była straszna dzisiaj!!! O 4:00 w nocy mnie obudziła. Trzaski, grzmoty, błyskanie, masakra. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#222 |
Zakorzenienie
|
Witajcie moje chudzinki
![]() ![]() ![]()
#223 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Kupiłam sobie rano w biedro pstrąga wędzonego, chudy twaróg, małą activię i jakieś probiotyczne jogurty. Do tego napój gazowany Vivat - patrzę na skład a tam pusto ![]() ![]() I oczywiście nie przeszłam obojętnie obok podkładki pod laptopa ![]()
![]() |
#224 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Właśnie...i jeszcze Karmelek ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ależ wczoraj przechodziłam katusze u teściów...teściowa takie piękne ciasto kupiła...normalnie wołało do mnie: zjedz mnie! ![]() ![]() Miłego dnia! |
||
![]() ![]() |
![]() |
#225 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#226 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#227 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry słońca
![]() ![]() ale mnie dawno tu nie było ![]() wszytskim gratuluje spadków Madziu te 30 kg ![]() ![]() Pandzia gratuluje jeansów w rozmiarze 40 ![]() ![]() Iloa 20 kg to piękny wynik!! gratuluję ![]() ![]() Fenris ![]() ![]() ![]() ![]() a co do łososia to jest pyszny tylko strasznie tłusty ja jadłam tak zwane 'brzuszki' ? ![]() ![]() witam nowe dukanki i zycze powodzenia na diecie ![]() ![]() ja jestem nie cały miesiac na III i odonotowałam kolejny kg wlasnie dziasiaj ![]() ![]() zycze milutkiego dnia i obiecuje ze bede zagladac czesciej ![]()
#228 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A u mnie od 4 dni wzrosty... Mnie też... a miałam zamknięte okna... w ogole miałam ciężką noc, bo sobie u mnie na osiedlu na podwórku jakieś "pogadanki - pokrzykanki" urządzili i słyszałam wszystko jakby ktoś u mnie na balkonie stał i gadał. O 1 w nocy nie wytrzymałam i zamknęłam okno, a przez moment już na policję chciałam dzwonić. Bo po głosach było słychać, że solidnie podpici... do klatki obok wprowadziła się nowa "dzieciarnia" (ludzie 18-max 25 lat) i są same problemy. Sąsiedzi z tamtej klatki mowią, że ciągle obsikują klatkę, pomazali nowo odmalowane ściany, ciągłe imprezy i ryki w mieszkaniu... mają jakieś psa, pies pare ostatnich dni spędził na dworze i całe noce wył pod oknami... masakra.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#229 | |
Raczkowanie
|
![]() Ja ostatnio jem tylko piersi z kurczaka w otrębach ![]() Nawet przypomina mi smak kurczaczków z KFC, ale może to tylko moje odczucie. Cytat:
![]() Straty oszacowaliśmy na 1000 zł, dziury w rynnach, a daszek nad balkonem normalnie jak ser szwajcarski. Najlepszy był sąsiad z domu dywan wytargał, żeby auto przykryć.
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#230 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#231 |
Rozeznanie
|
Dzięki, Legionistka
![]() Moja waga cosik wzrasta, jestem bardzo "żarta" ostatnio. I na P zdarza się grzeszyć warzywami. Paprykę czerwoną pochłaniam kilogramami. A ponieważ nie śpię to wsuwam nocami multum ogórków. I satino jem więcej. Staram się to traktować ze spokojem i czekam aż minie. Przez całą dietę jadłam ok. 1400kacal dziennie, teraz 1700-2000 i mi mało. No cóż poczekam, aż mi przejdzie. Nie wisi już na mnie presja wesela ![]() Emilka, niestety Pepsi Arena raczej na stałe. Okropna nazwa, ale Legia ma dużo kasy od Pepsi. Legia nieźle przerobiła miasto. Miasto wybudowało stadion za 500 000, dało go Legii w dzierżawę, a Ci sprzedali nazwę i nie dali W-wie ani złotówki. Nie pamiętam dokładnych kwot ale to tak wygląda jakby Legia płaciła miastu za wynajem 2 mln, a od Pepsi dostawała 4 mln.
#232 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() W jakich otrębach kuraka robisz? Ja dzisiaj chciałam w samym jajku i przyprawach podsmażyć, ale Twój przepis brzmi bardziej smakowicie ![]() Cytat:
![]() Ogólnie to ja w innym dziale pracuję, ale jak jest potrzebna pomoc to muszę lecieć i się napatrzę i nawącham ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Albo kwestia autostrad - budowane za naszą kasę z podatków i akcyz na paliwo, a potem oddawane prywatnym firmom do pobierania opłat. Więc nie dość że się zapłaciło ze swojej kasy za budowę, to dodatkowo trzeba za przejazd zapłacić... Nie wspomnę o tym że zwykłe obwodnice i drogi ekspresowe też chcą zrobić płatne ![]() ![]() A najlepszy kwiatek - 'autostrada' od granicy do Wrocławia, numeru nie mogę sobie przypomnieć. Ograniczenie do 110 praktycznie na całym odcinku, do tego co 100m brak pasa awaryjnego (który przy autostradach jest wymogiem). Nie wiadomo czy w ogóle dobudują, a kiedy to tajemnica fatimska po prostu... Ale kierowcy ciężarowych i dostawczych muszą wykupywać winietki na 'autostradę' która w praktyce jest drogą ekspresową i w autostradę się nie zmieni... Absurdy naszego kraju ![]()
![]() |
#233 |
Raczkowanie
|
Na pojedynczą pierś (wychodzą mi z tego 2 kotleciki) daję 2 łyżki owsianych i 1 pszennych i jest tak akurat. Możesz podsmażyć na odrobinie oliwy z oliwek. Mniam dzisiaj też to będę wcinać :P
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#234 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#235 |
Rozeznanie
|
dołączam się, ja i mój TŻ dziś rozpoczęliśmy I fazę, trzymajcie kciuki, będę tu zaglądać
![]() start: 70 kg cel: 63 kg
#236 | |||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() I jeszcze Roux ? Cytat:
![]() ![]() Gratuluję spadku ![]() Cytat:
![]() A Twój TŻ ile chce zrzucić ? I jakie wam długości I fazy wyszły z testu ? ![]()
Wiesz, co jest najważniejsze w życiu? Mieć cel. I dążyć do jego spełnienia. Ja mam cel. (...) I wiesz, ten cel, który posiadam, tak jakby... uszczęśliwia mnie. Dzięki niemu mam poczucie, że warto żyć, mimo przeciwności. Ale często wątpię. Bardzo często. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#237 |
Zakorzenienie
|
[QUOTE=blair witch;28974166]
Studenci? U mnie w weekendy jest makabra... Ja rozumiem że sobota, impreza, ale ja chcę spać jak idę w niedzielę do pracy - i nie musi mi się nikt o 4 nad ranem wydzierać pod oknem że wraca z udanej imprezy ![]() /QUOTE] Wątpię czy oni by się dostali na jakiekolwiek studia... sąsiedzi coś wspominali ze raczej narkomanii... studenci aż tak się nie zachowują... |
![]() ![]() |
![]() |
#238 | |||
404 Not Found
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A ja już na szczęście po pracy, z powrotem w łóżeczku z herbatką. ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#239 |
Zadomowienie
|
Hej hej Słoneczka!
Przepraszam ale ostatnio tyle się dzieje, że tylko Was podczytuje ![]() ![]() Witam nowe osóbki ![]() ![]() Emi, d666666 miałyście rację w pewnej kwestii ![]() ![]() ![]() W sobotę jedziemy na wesele - już się nie mogę doczekać. Postaram się dziś zrobić fotki w sukienkach i wrzucić to mi powiecie w czym najlepiej pójść ![]() A teraz wracam do pracy. Ściskam wszystkich i każdego z osobna życząc zdróweczka i dużych spadków! Fenris a byłego to olej totalnie ![]() ![]() Buziaki! |
![]() ![]() |
![]() |
#240 | |
404 Not Found
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Powodzenia, trzymam kciuki. Wrzuć foty koniecznie! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:42.