|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#631 | |||||||
Raczkowanie
|
Dot.: Zmieniam swoje życie - czyli wychodzę na prostą po życiowym zakręcie! :-)
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Mam nadzieje,chociaz zaczynam juz w to wszystko watpic.. Z Reme damy rade ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Miłego dnia ![]() Ja mam dzisiaj jakiegos mega doła,jakiego niemiałam dawno,snił mi sie eks, M. sie nie odzywa,chyba oszaleje dzisiaj.. Edytowane przez ssami Czas edycji: 2011-08-25 o 10:22 |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#632 | ||||||
Kuźnia inspiracji
|
Mój tam jest w porządku. Oprócz tego, że jak chcę się dodzwonić do open Finance to wszyscy konsultanci są zajęci. Nie wiem czym...
Cytat:
![]() ![]() Jestem mu to w stanie wybaczyć. Swoją drogą, taki cichy wielbiciel by mi się przydał, ale żebym nie miała niespodzianki później. Cytat:
na pewnej stronce można zobaczyć, co można wyczytać z IP (w jakimś wątku było, ale nie pamietam) i u mnie pokazało Warszawę, więc wiesz ![]() Sorki, ale jakoś sie tak informatycznie rozkręciłam hehe ![]() Cytat:
W każdym bądź razie życzę wytrwałości, bo wiem, że może być z tym trudno. Cytat:
No nie wiem... ja jestem bardzo brykającym byczkiem ![]() Cytat:
Cytat:
![]() weź to na klatę, dasz radę ![]() mi się śniło ostatnio, że mój eks chciał do mnie wrócić... to chyba przez to myslenie tak się dzieje... |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#633 | ||||
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
![]() jaka u mnie była dziś burza nad ranem, pierwszy raz się tak bałam burzy, myślałam,że zaraz wpadnie do mojego pokoju jakiś piorun ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Co do IP też tak właśnie patrzyłam na informację tego dotyczące i chyba zwykły człowiek niewiele może się dowiedzieć. No ale jakiś inny sposób znajdę by się dowiedzieć a wtedy mu wygarnę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#634 |
Zadomowienie
|
Ale Wy sceptyczne jesteście co do tego IP
![]() ![]() ![]() Ogólnie to dziś mnie znów dół łapie, czuję to rozchwianie i poddenerwowanie... Dwa dni było w miarę dobrze i znów się zaczyna ![]() Zawsze się cieszyłam, że pamiętam swoje sny i często je eksowi opowiadałam, bo były zabawne. A od czasu rozstania to on mi się codziennie (!) śni i cały czas jesteśmy razem w tych snach. Bonusowo przychodzą mi do głowy jakieś obrazki, jak to on znajdzie (lub już znalazł) sobie nową dziewczynę i będzie się dla niej starał, będzie taki, jak kiedyś dla mnie... Niech to wszystko minie! ![]() Ja to się chyba już nigdy nie zakocham i go z myśli nie wywalę. Aaa, zwariuję przez niego ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#635 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
o tak, powoli robię listę rzeczy, które mam zrobić przed wylotem.. no i powoli zaczynać rozglądać się po szafie, które rzeczy wziąć a które nie.. mam w sumie 30 kg, coś czuję, że może być ciężko.. ale kuzynka będzie pod koniec września u mnie to najwyżej mi dowiezie ![]() no i oczywiście, że będę tu zaglądać.. obowiązkowo! ![]() a tak poza tym to dzień dobry wszystkim ![]() makaron z pesto, pomidorkami koktajlowymi i mozzarellą właśnie się robi ![]() ![]() miłego dnia niegrzeczne! ![]() ![]()
Quando c'è il buon motivo la forza viene da sola.. Edytowane przez niquolle Czas edycji: 2011-08-25 o 13:57 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#636 | ||||||
Kuźnia inspiracji
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Nie no nie podrywał, ale w sumie napisał mi tylko że jest cichym wielbicielem ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Minie minie, zobaczysz ![]() też tak czasami myślę, ale jednak gdzieś w głębi serca chciałabym się zakochać ponownie... ![]() ---------- Dopisano o 16:41 ---------- Poprzedni post napisano o 16:40 ---------- A tak w ogóle to byłam zakupić sobie strój kąpielowy, ale kupiłam spodnie ![]() lecę robić obiadek ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#637 | |||
Zakorzenienie
|
Co do tego IP , raczej nie będę miała okazji tego sprawdzić bo on się nie odzywa
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#638 | |||
Kuźnia inspiracji
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#639 |
Raczkowanie
|
Mój dzień był rewelacyjny
![]() Byliśmy na basenie z D. i za waszą radą pogadałam z nim szczerze ![]() ![]() Dawno się tak fantastycznie nie czułam, widzę że mu zależy, normalnie od wewnątrz mnie rozsadza takie ciepełko ![]() ![]() tuliiipanek ja też myślę, że to na bank Twój były, ale jaki miał w tym cel to nie wiem ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#640 | |
Kuźnia inspiracji
|
Cytat:
![]() Skoro naprawdę mu zależy, to tylko pozazdrościć ![]() ---------- Dopisano o 20:44 ---------- Poprzedni post napisano o 19:27 ---------- Znowu się odzywa i znowu nie daje mi spokoju... ech... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#641 |
Zakorzenienie
|
Inspire to musiało być smaczne
![]() ![]() wyobrażam sobie ,że jest Ci ciężko jak on tak pisze ![]() ![]() Naomi_87 no i super, tak ma być ! dodają mi otuchy Twoje posty, bo mimo,że teraz jest jak jest, wiem,że kiedyś też tutaj tak będę pisać i każda z nas ![]() ![]() Nie martw, ja też nigdy ich nie ogarniam, oni inaczej myślą niż my ![]() ![]()
![]() |
#642 | ||
Kuźnia inspiracji
|
Cytat:
![]() czy jest cieżko... trudno powiedzieć. Jednak gdy widzę te wiadomości (całkiem normalne) to zaczynam się bać... czego? ![]() na mnie piosenki raczej średnio działają, chociaż na początku i owszem. Jak słyszałam jakąś głupią łupankę ze słowami "Now tell me why you said goodbye" to miałam tą samą reakcję. Teraz już mogę jej słuchać, ale swoją drogą i tak mi sie nie podoba. ![]() Cytat:
A tych, co myślą nie głową, a czym innym to staram się omijać szerokim łukiem ![]() Czemu nikt nie wymyślił faceta, po którym od razu byłoby widać, jaki bedzie w przyszłości? Bardzo by to ułatwiło życie. |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#643 | |||||||||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() O tak to dobre pytanie,uniknełybysmy wielu rozczarowan.. Miłego dnia ![]() u mnie dziś poprawa humorku i to tak bez powodu,a na obiadek lasagne..moja ulubiona ![]() Edytowane przez ssami Czas edycji: 2011-08-26 o 10:45 |
|||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#644 | ||||
Kuźnia inspiracji
|
Dziękować
![]() ![]() Cytat:
No nie wiem... Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#645 | ||
Raczkowanie
|
Musisz troszke sie postarac ale napewno sie spelni,jesli sie czegos bardzo chce to to sie spełni
![]() Cytat:
Jestesmy i małymi kroczkami ze wszystkim sobie poradzimy ![]() To fakt,kiedys np.znajomy wyjechał na wakacje i w ramach wycieczki dodatkowej pojechał do Maroka i jak rozmawialismy mowi mi : " w piatek jade do Maroka w Afryce" ja sie zaczelam smiac i mowie mu "powaznie do afryki? dobrze ze mi mowisz bo bym nie wiedziala gdzie Maroko ![]() ![]() Cytat:
Oj może nie bedzie tak zle.. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#646 |
Rozeznanie
|
a ja odnoszę wrażenie, że to kobiety są zdecydowanie bardziej skomplikowane.. faceci są "prości", a nam dochodzi ten cały arsenał emocji, odczuć, analiz, ect.. my rozkładamy każde zachowanie, uczucie na czynniki pierwsze, doszukujemy się same nie wiemy czego.. a faceci tego nie robią.. i dlatego tak ciężko niekiedy nam się porozumieć ze sobą..
![]() |
#647 | ||||
Kuźnia inspiracji
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Oj tam oj tam, ja jestem brunetką i to nie sprawia, że wiem wszystko ![]() I nie było, bo dentysta ma urlop do 30.08 ![]() Cytat:
Cóż, dogadać się można, trzeba tylko umieć się dostosować do siebie i znaleźć wspólny język ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:41 ---------- Poprzedni post napisano o 16:58 ---------- Powiem Wam, że coś nam wątek zamiera chyba. |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#648 | |||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Edytowane przez ssami Czas edycji: 2011-08-26 o 17:50 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#649 | |
Kuźnia inspiracji
|
Cytat:
1. Ucieknie jak najdalej. 2. Uda, że Cię nie zna. 3. Powiecie sobie "cześć" i tyle. 4. Będzie rozmawiał od niechcenia. 5. Jakby nigdy nic zaczniecie rozmawiać. 6. Wytłumaczy się i będzie dobrze ![]() Gradient rosnący, czyli od najgorszej możliwości do najlepszej. Ja mam odchyły w inną stronę, tzn często powtarzam to, co mówiłam kiedyś (zazwyczaj nie pamiętam, że to mówiłam). Podobno jest to irytujące... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#650 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#652 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#654 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#655 |
Kuźnia inspiracji
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#656 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#657 |
Kuźnia inspiracji
|
polecam się
![]() Chyba lubię pomagać ludziom ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#658 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#659 |
Kuźnia inspiracji
|
Co do płakania to raczej nie ma co liczyć u mnie na słowa "nie płacz", czy "wszystko będzie dobrze". Po prostu jeżeli ktoś musi wylać te żale, to niech to zrobi i nie hamuje, bo wiem, jakie to jest destrukcyjne.
Fajnie jeżeli ktoś jest szczęśliwy, ale też fajnie mieć satysfakcję, że coś dobrego się zrobiło ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#660 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() U mnie dziś dobrze, muszę Wam powiedzieć,że gdy byłam dziś na spacerze z pieskiem i spotkałam takiego chłopaka to aż miałam ochotę poflirtować, nie ,że akurat z nim, bo wizualnie nie podoba mi się ale ogólnie poczułam taką ochotę, no i zagadał ![]() Brakuje mi kogoś kto był by przy mnie, niekoniecznie eksa ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:45.