|
|
#2791 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXXII
Dla mnie może być Ojoj przy reklamie Sex Shopu
![]() ogródek ryzykowny, bo może padać i komary potną Czyli 16sta pon tamże Poprzednio wydawało mi się, że to JUŻ to teraz nic nie jęknę
|
#2792 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
atego dnia zawoże mam na lotnisko jaki mam czas operacyjny - na ile zostajesz - tzn doczytam wieczorem bo jestem w locie teraz
|
|
|
|
|
#2793 |
|
Zakorzenienie
|
Już po rozmowie. Umówili 15 osób na jedną godzinę. Pierwszą maglowali 20 min., po czym jak wyszła i podzieliła się wrażeniami, to połowa uciekła... Ja tam jestem z siebie zadowolona, mogłam lepiej odpowiedzieć na parę pytań, ale myślę że wypadłam ok. Gdyby oddzwonili to będę musiała w tydzień nauczyć się jeździć. Dziękuję za kciuki.
|
#2794 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kutwa bo my Polly to my juz w piekle som - tak se myśleu ![]() Cytat:
poza tym wiatrak i klima juz mi zajechały gardło - no ale z kolei czekam na poniedziałek 16stą ![]() W Ojoju - Cytat:
---------- Dopisano o 13:16 ---------- Poprzedni post napisano o 13:14 ---------- Cytat:
![]() dobra ale jak to co to na co to? przedstawiciel? czy co lepsiejszego? fogle te umawianie 20 osób - poracha - sukinkoty a nie rekrutacja ale - fajnie ześ buldożer no to małe randevu w Ojoju - jakby tak kto ślonski dał rade wepadnąć na godz, dwie to tez bym była hapi - moze anonsować w zlotowym wątku ? ja juz musze lecieć - jedną nogą mnei juz nie ma choć dugich nie mam Betty - jestes fajterem
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-08-25 o 13:19 |
||||
|
|
|
#2795 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ad 2 pogrubione - Klikanie mi nie przeszkadza (nie słyszę go ![]() Ad 3- U mnie jest chłodno w 2 pokojach Teraz nie będzie winnego Jedni na drugich będą zaganiać ![]() Cytat:
![]() U mnie chłodniej i deszcz lał, zastał nas daleko od domu Kupiłam sobie spodnie i bluzkę Teraz muszę jeszcze zanabyć buty w niedalekiej przyszłości. Pomalowałam sobie wczoraj wieczorem pazury - czarny pękacz na białym tle i już mi lekko w 2 miejscach odprysło, pomimo dzisiejszego mycia naczyń w rękawicach
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. Edytowane przez Spoora Czas edycji: 2011-08-25 o 13:30 |
||
|
|
|
#2796 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za powodzenie w dalszym etapie
|
|
#2797 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I dalej trzymam Rejcz, ja wieczorem w nocy muszę być w Wwie- w Katowicach mogę być ew wcześniej, ale tylko gdybyś strasznie nie mogła wtedy. Zresztą zdzwonimy się
|
|
#2798 | |||||
|
Nindżopesz
|
Roz, i jaki masz plan?
Tłumaczenie baby bez sensu - kurier jej mówi, że w takim opakowaniu nie dojedzie a ona zwala na niego - to miał na kolanach trzymać ten stół? Żenada. Betty, trzymam kciuki Zdradź jakie stanowisko?Rejcz, a Ty tylko w kościołach mdlejesz? Też kiedyś miałam taką fazę bo raz rzeczywiście zemdlałam nie wiem czemu - potem od razu łapałam nerwa i musiałam czasem wychodzić na dwór. Jakoś przeszło ale musiałam stać w kącie oparta o coś albo siedzieć i ludzie za plecami też mnie osłabiali. Cytat:
Ale kicha bo ciemnych włosów nie rozjaśnia i wychodzi właśnie nierównomiernie, kilka kolorów, co kto lubi. Moje naturalne są jednak ciemnawe, rozjaśniam co i rusz pasemka zwykłą farbą a potem na to henna - i wmawiam sobie, że w ten sposób niszczę je mniej niżbym stosowała samą farbę. A czy mam siwe to nie wiem.Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:48 ---------- Poprzedni post napisano o 13:41 ---------- Cytat:
![]() I fogle! Po co układać włosy skoro i tak wieczorem będą do bani, po co się depilować skoro to odrośnie, po co się malować, po co... Dobra, ponarzekałam, już mi lepiej. Ale paznokci se nie umaluję i tak, o!
|
|||||
|
|
|
#2799 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie, nie w starych kościołach to nigdy nie mdleję - to nie kwestia koscioła tylko upału plus przedburzowe powietrze - coś z ciśnieniem - ja mam swoje czasem 80 na 50 i żyj tu 100 /70 to jest git ale przy takim zaduchu nic mi krew tlenu nie kce pompować i osuwam sie - a ze kosściół nowoczensy, ocieplany i bez klimy to będzie jak w bloku niech zyje kler także same kościoły mnie nie słabią luuuz ale słyszałam o tym że laski mdleją od kościołów - winią kadzidło - ale perfumiary? ![]() Justyno - nic nie zmieniam - myślę ze 16 to dobry czas - poza tym ja będę wiedzieć więcej dopiero wieczorem późnym Spo- mnie klikanie nie przeszkadza też ale moim sąsiadom owszem ![]() zaiste fajne masz bloki jak masz chłodne pokoje no to maj tajm is up , ciao ---------- Dopisano o 13:57 ---------- Poprzedni post napisano o 13:54 ---------- Cytat:
no może poza depilacją - nie lubie herów na nogach |
||
|
|
|
#2800 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Tzn. dla mnie bessęsu jest malowanie kolorowymi kosmetykami na zasadzie "widać, że się umalowałam": różowe usta, błyszczące kości policzkowe, turkusowe powieki, tego typu rzeczy. Jakoś naturalny makijaż bardziej do mnie przemawia... chociaż ciemne powieki mi się podobują bardzo. A w temacie fota mojego makijażu oczowego bo kiedyś był taki temat i niechcący przy okazji fotografowania chrzcin załapały mi się oczy na zdjęciu. |
|
|
|
|
#2801 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Batty, Ju ![]() Rachell ![]() Ale dzisiaj jest głuuuuuuupi dzień... |
|
|
|
#2802 |
|
Nindżopesz
|
Zapomniałam się pochwalić: pokazałam matce jeden z niedokończonych wisiorków (właściwie jeden jedyny bo do reszty wymyślonych jeszcze nie mam półproduktów) i stwierdziła, że ładny i pewnie ktoś kupi
|
|
|
|
#2803 | |
|
perfumowy zawrót głowy
|
Cytat:
z malowaniem pazurów mam tak samo...ehh... dziś rano pomalowałam, już są do poprawki
|
|
#2804 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do tego na różowo, to co to znaczy bez zrobionych? Wystarczą czyste i jest super zadbana, nie musi ich mieć umalowanych i nie wiadomo co jeszcze Ja ostatnimi czasy rzadko maluję pazur górny, zwyczajnie mi się nie chce, ale jak już kupiłam nowy lakier to trza by go z raz wypróbować, nie? Ogólnie lubię kupować lakiery do pazura, mniej lubię malować pazura Cytat:
ale na pocieszenie Ci powiem, że lepiej z dwojga złego mieć niedociśnienie niż nadciśnienie i łatwiej podnieść ciśnienie bez brania leków ( się mówi nawet, ale mnie wkokufił, aż mi się ciśnienie podniosło ![]() Cytat:
![]() Ja już kiedyś pisałam - może ktoś przeczytał, zauważył, pamięta- że jakbym miała normalne powieki, to bym ino tuszem rzęsy czaskała, a powiek bym nie malowała (teraz maluję jasnymi kolorami, w celu właśnie rozjaśnienia) chyba, że w ramach eksperymentu (bo lubię experymenty ) albo na special occasion, a tak to niekoniecznie, bo jakbym bez tego była ładna to po co A i większość facetów lubi jak najmniej umalowane kobiety
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||
|
|
|
#2805 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zresztą, jakżeś matka karmiąca z niedowagą, to się nie dziw, że organizm się osłabia ![]() Cytat:
![]() lakier od wielkiego dzwonu, z kilka razy na rok, bo nie chce mi się malować, a za 2 dni zmywać ![]() A mocne makijaże lubie, lubię, ale tylko wieczorem na imprezy ![]() Idę się położyć
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-08-25 o 15:26 |
||
|
|
|
#2806 |
|
Zakorzenienie
|
Wrzucam włosy. Spośród miliona zrobionych zdjęć tylko tu cokolwiek widać. Na 1 mam mokre włosy, dlatego ulizane
|
|
|
|
#2807 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A tak swoją drogą, to dlaczego w Polsce nie można brać ślubu na powietrzu tylko w budynku? ![]() Cytat:
Dobra karma. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Poka! ![]() To teraz zbieram pytania na temat farbowania włosów. Do tej pory było: jak przejść z czerwonych na rude przy siwych i ?
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
|||||||||
|
|
|
#2808 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() spec. od marketingu i reklamy i aktywne pozyskiwanie ![]() ale u detektywów-ochroniarzy ![]() nie wiem co mnie w tym tak cieszy
|
|
#2809 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Betty, trzymam kciuki!
Rozterko, współczuję, rzeczywiście wychodzi na to że nie ma winnych wg mnie ani pani nie powinna oddać przesyłki jak jej kurier powiedział że się rozwali ani kurier nie powinien jej przyjąć.. ale teraz i tak najważniejsze żeby dało się to wszystko jakoś rozwiązać bez szkody dla Ciebie, choć nerwów nikt Ci nie wróci...Rejcz, też zawsze prawie mdlałam w kościołach, ciekawe co jest że tyle osób tam mdleje, przecież w kościołach jest zazwyczaj chłodno...? Cytat:
![]() --- byłam dziś u pani dermatolog, do mazideł które już mam dodała mi Acne-Derm i Aknemycin, Acne-Derm podobno piecze przez pół godziny po nałożeniu no i kazała niedługo zrobić pilingi kwasowe, zabroniła mikrodermabrazji, i dała namiar na swój gabinet.. zajrzałam na stronę i trochę mi szczena opadła cenowo, bo już się wcześniej rozglądałam po tych pilingach i widziałam dużo tańsze.. Tylko problem taki, że przy tym pilingu ma mi jeszcze przepisać jakieś leki doustne, nie dopytałam co, i teraz nie wiem czy w innym miejscu zrobią mi to co ona miała na myśli i dadzą te leki, i na co one mają być, bo zrozumiałam że na zaleczenie skóry po pilingu.... i się wkokufiam
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
|
#2810 | |||
|
Nindżopesz
|
Chwilowo to jest na zasadzie - położyć i nie ruszać bo się rozpada więc cyknę jak zlutuję.
Cytat:
Bo ogólnie malowanie popieram ino mnie wkurza!2. No bez koloru albo nawet bez bezbarwnego lakieru. Kiedyś na forum spotkałam się z opinią, że bez pomalowanych paznokci wstyd wyjść z domu Ja tam patrzę aby czyste były a jakbym se machła w diamenciki to niby ma być tak pięknie?3. Toć mówię, że akceptuję ciemne kolory (i szarości, beże, brązy), natomiast nie podobają mi się stricte kolorowe kolory na oczach - niebieski, turkusowy, żółty etc. No ja wiem, hipokryzja Ale na focie mam szare!Tak samo usta - podobają mi się naturalne odcienie albo czerwony za to nie trawię różów, fuksji itp. Cytat:
Tylko nie chciały rosnąć. W ciąży śmignęły ale nie były ładniejsze ani gęstsze a teraz wypadają, buuu.Cytat:
Pewnie to to karmienie nieszczensne...
Edytowane przez Redhaired Witch Czas edycji: 2011-08-25 o 16:45 |
|||
|
|
|
#2811 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to ja dotrę tam parę minut po 16 Cytat:
ale dałabyś radę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
bo ja też kcem mieć ![]() Cytat:
![]() ja tez nie maluja zazwyczaj, u stóp jedynie bo tam nie odpryskują treraz mam na dłoniach hybrydoway i na moich dziwnych paznokciach których lakier się nie trzyma już oczywisćie się uszkodził, chociaż normalnym ludziom się normalnie 2-3 tyg trzyma jutro idę go zdjąć i zrobić jakiegoś zwykłego frencza na wesele (który pewnie mi odpryśnie do soboty Cytat:
Cytat:
Kupiłam prezent dla tety na urodziny oraz biżuterię czarną do nudowej sukienki na wesele w CH było fajnie, bo waliła klima nie lubieu klimy ale dziś już serio nie umiem wytrzymać z gorąca
|
|||||||
|
|
|
#2812 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a nie możesz sama tych peelingow robić. niech określi jaki rodzaj kwasu i stężenie ![]() do uspokajania skóry też znajdziesz na biochemii coś dla siebie. acne derm to też kwas, stosowałam nie raz ![]() chuop jutro jedzie moturem do Lwowa... mówi że by mnie wziął, ale wiem że nie dałabym rady... i pewnie coś narozrabia... :/
|
|
#2813 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Ze niby trzeba stać, ludzie patrzą, bla bla.
|
|
|
|
|
#2814 | |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
kwas migdałowy albo glikolowy (chyba) niby czytam już od dawna o kwasach i myślałam że coś tam wiem i że mogłabym sama spróbować ale w momencie kiedy dostaję taką a nie inną informację od lekarza zaczyna mi się wydawać że gie wiem i zaczynam mieć wątpliwości...
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
|
#2815 | |
|
Nindżopesz
|
Kicha
Ale trzeba przyznać, że ładnie opanowała umiejętność naciągania klientów. Musisz mieć ten peeling? Przecież masz super cerę? Czy to na rozjaśnianie?Cytat:
A jak pomalowałam na czarno to następnego dnia musiałam markerem poprawiać, bessęsu. A nim wyschły 3 warstwy minęła godzina, pff.2. 3. narazie nie ma czego bo jest w kawałkach, jak zlutuję to się będę chwalić
|
|
|
|
|
#2816 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ciekawam tych leków po
|
|
#2817 | ||||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() może chociaż opisz, jak jeszcze się nie nadaje do focenia? Cytat:
![]() Cytat:
dlaczego tak sądzisz? Cytat:
![]() Cytat:
dzięki za komplement nt. cery, ale dawno mnie nie widziałaś, od 4 miechów walczę z trądzikiem ![]() Cytat:
ale teraz już rzadko lakieruję, zarzuciłam cienie, a kiedyś miałam fazę na kolorowe, chyba zgredzieję
|
||||||
|
|
|
#2818 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() 2. w przeciwieństwie do babć, które w kościole na luzie stoją a w autobusie już nie dają rady ![]() 3. a cóż to się stanęło, hormony oszalały? 4. starość nie radość Ja też gredzieję, ale tłumaczę sobie, że mąż złapany to mogę być brzydka
|
|
|
|
|
#2819 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() fajny film http://www.filmweb.pl/film/Upiorna+n...en-2008-376117 taki trochę horror na wesoło, bawiący się oklepanymi schematami
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2011-08-25 o 18:12 |
|
|
|
|
#2820 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
? Używałam henny kilkanaście lat i nigdy mi nic nie wypadało , wręcz przeciwnie , nigdy potem nie miałam już takich pięknych i nie wypadających włosów jak przy hennie . Chyba że henna to co inszego niż chna , ale zdaje mi się , że to to samo . I też miałam długie .
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:30.

jaki mam czas operacyjny - na ile zostajesz - tzn doczytam wieczorem bo jestem w locie teraz

wynoszono mnie nie raz
a sukienkę mam na ramiączkach ale niezbyt cienką no i rajstopy chciałam założyć
muszę sprzątać i jechać kupić parę rzeczy przed weselem.
no ale z kolei czekam na poniedziałek 16stą
, potem po schodkach w dól -
za powodzenie w dalszym etapie

Zdradź jakie stanowisko?

100 /70 to jest git ale przy takim zaduchu nic mi krew tlenu nie kce pompować i osuwam sie - a ze kosściół nowoczensy, ocieplany i bez klimy 

no i kazała niedługo zrobić pilingi kwasowe, zabroniła mikrodermabrazji, i dała namiar na swój gabinet.. zajrzałam na stronę i trochę mi szczena opadła cenowo, bo już się wcześniej rozglądałam po tych pilingach i widziałam dużo tańsze.. Tylko problem taki, że przy tym pilingu ma mi jeszcze przepisać jakieś leki doustne, nie dopytałam co, i teraz nie wiem czy w innym miejscu zrobią mi to co ona miała na myśli i dadzą te leki, i na co one mają być, bo zrozumiałam że na zaleczenie skóry po pilingu.... i się wkokufiam