Na lewo, na prawo, w górę i w dół – PMki sukien wybierają krój – PM 2012, cz. IX - Strona 9 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-08-25, 17:48   #241
czuelina
Raczkowanie

Dot.: Na lewo, na prawo, w górę i w dół – PMki sukien wybierają krój – PM 2012, cz. I

melduję się
a co do figurek, u nas też nie będzie :P
czuelina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-25, 17:52   #242
Madziuniusia
Zakorzenienie

Dot.: Na lewo, na prawo, w górę i w dół – PMki sukien wybierają krój – PM 2012, cz. I

to ja tak jeszcze z poprzedniego wątku

Cytat:
Napisane przez maxwelka Pokaż wiadomość
Wizażowe kciuki mają MOC!!! Dostaniemy kredyt na całość, nie ma problemu Ale deweloper sam sobie strzelił w kolano źle formułując umowę przedwstępną, która przedłuży okres do momentu przelania pieniędzy i do końca sierpnia się nie uda. Ale na początku września wszystko już będzie załatwione Dzięki dziewczyny!!!
super, że sie udało!!

Cytat:
Napisane przez M_ilkaa Pokaż wiadomość
oj wzruszyła się dziewczyna zreszta jemu na przysiędze na początku też sie głos załamał. Jak by mój TŻ płakał na przysiędze to chyba bym padła z wrażenia

---------- Dopisano o 11:36 ---------- Poprzedni post napisano o 11:34 ----------

http://www.youtube.com/watch?v=ddqwlcqEgiY
zerknijcie na to
to dla odmiany
to już chyba wolałabym płakać ze wzruszenia
ja to nie wiem co ze mną będzie... ja czasami dostaje takich głupawek. Pamiętam jak jeszcze w podstawówce z koleżanką psalmy śpiewałyśmy w kościele... Jak w pewnym momencie dostałyśmy ataku śmiechu to zostałyśmy wyprowadzone. Także jednak wolę się popłakać. Mojemu TŻ też pewnie się głos załamie, na zaręczynach też tak było, że jak tylko łzy mi zaczęły lecieć to mu się zaszkliły oczka... A co do płakania na cudzych ślubach... ostatnio płakałam na cywilnym wujka TŻ

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
nam ksiądz prowadzący nauki opowiadał jak raz on i Pan Młody mieli tak samo na imię a Pmka nie patrzyła na męża tylko na ksiedza przy przysiędze i oczywiście "Ja... biorę sobie Ciebie Tomaszu za męża..." a on mówi że mało brakowało a by się śmiać zaczął bo to wyglądało jakby jemu dosłownie składała przysięge
oglądałam jedną płytkę gdzie młodzi stali przodem do ołtarza, nie do siebie, i tak wypowiadali przysięgę. Brzydko to wyglądało.

Cytat:
Napisane przez kasia_kuku Pokaż wiadomość
Może to i głupie, ale moja koleżanka jest taka uczuciowa i żeby nie wyć na ślubie przez cały tydzień przed stawała z TŻ na przeciwko siebie, patrzyli się na siebie i wypowiadali słowa przysięgi. Podobno pomogło. :P
Chyba jednak bym się nie skusiła na takie rozwiązanie. Nie chcę, żeby TŻ zobojętniał na te słowa.

Cytat:
Napisane przez bluesky89 Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny. Nie mam szans na to, żeby Was nadrobić. Strasznie gonicie z postami
Wczoraj kupiłam sobie Simsy3 i jak tylko odpalam lapka, to od razu włączam grę :P
Poza tym nic nowego.
Mam pomysł na teledysk ślubny, ale najpierw muszę to obgadać z TŻ, czy się w ogóle zgodzi a później będę pisać do kamerzysty
Za wszystkie dziewczyny 3mam jeśli chodzi o kredyty, pracę do napisania i w ogóle
Pochwal się pomysłem

Cytat:
Napisane przez tenebrosa Pokaż wiadomość
Dziewczyny, a ja mam pytanie tak z innej beczki - chodzi Wam ostatnio Facebook? Bo siostra była, chciała zainstalować jakieś aktualizacje (oczywiście bez pytania) na moim kompie i teraz fb to jedyna witryna jaka mi nie chodzi. I tak się zastanawiam czy to u mnie się coś zblokowało (na komórze chodzi) czy to jakaś ogólna awaria fejsa?
u mnie wszystko ok

Cytat:
Napisane przez Agis88 Pokaż wiadomość
Popieram, katastrofa totalna zginęła w tłumie, dziwi mnie że kazała gościom przyjśc na biało ja źle bym się czuła gdyby ktoś był na moim weselu tak ubrany.... Wydaję mi się że ten kolor jest zarezerwowany dla PM a Wy co myślicie? Przesadzam?
Zamordowałabym... Nie zniosę jak ktoś założy białą sukienkę. Nawet jeśli będzie zupełnie skromna.

Cytat:
eeeeeeeeeeekstra

Cytat:
Napisane przez Seagirl Pokaż wiadomość
Hej,
dziewczynki
Ja przed chwilą podjęłam decyzję co do moich okryć ślubnych i zdecydowałam że to pierwsze z miśka i kołnierzem z tafty włożę do kościoła a dłuższe futerko z liska założę na plener. Są od jednego sprzedającego więc za chwilę zamawiam na allegro. Cena pierwszego 89zł a drugiego 149zł.
świetne
Stary 2011-08-25, 17:54   #243
kasia_kuku
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość
a juz pojechal do domu?

---------- Dopisano o 17:43 ---------- Poprzedni post napisano o 17:43 ----------

no swietne są, ale 80zł

Pojechał

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

kasia_kuku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-25, 17:55   #244
czarna_kawa80
Zakorzenienie

GG do czarna_kawa80

juz sie zdziwilam ze w subskrypcjach nie nie nic nowego, a tu prosze nowy wątek

https://wizaz.pl/Mikroreklama

jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną

czarna_kawa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-25, 18:05   #245
95a9f5071e7d0cd6ef7dbab6e353959a34994157_6057de0215c7d
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Jamee Pokaż wiadomość
Ja raczej nie planuję takiej figurki ale czas pokaże może TŻcik będzie chciał
a ja własnie się zastanawiam, ale chyba nie chcę aczkolwiek te za 80zł fajne, tylko za drogie.

Mama właśnie dzwoniła i mówi:
-ale cuuudooo!

PRZYSZŁA SINCERITY:jup i:

Ale i tak zobaczę albo na następny weekend albo za 2 tyg a chciałabym JUŻ!

Tylko mama mówi że z tyłu będzie z nią trzeba coś zrobić bo na dole jest ślad tak jakby od korków (przedarty ten tiul), więc nie do końca zgodna z opisem, bo stan miał być idealny, jak z salonu Tak z 2cm trzeba by obciąć. Ale spoko, za tą cenę
95a9f5071e7d0cd6ef7dbab6e353959a34994157_6057de0215c7d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-25, 18:06   #246
tusia_m
Zakorzenienie

Witam w nowym wątku!!!
Ja pierdziuuu... już 9 stron zapisanych! jestescie niemożliwe.

Z poprzedniego wątku:
Maxwelko - gratulacje jeśli chodzi o kredyt, że wszystko poszło tak pomyślnie
Gosza - Świetna wiadomość!! Brawa za wytrwałosć i determinację. Teraz odpoczywaj
Cytat:
Napisane przez Seagirl Pokaż wiadomość
O i ja po raz pierwszy jestem jedną z pierwszych;-)
Kindziu na dzień dzisiejszy zostało 5 miesięcy i 24 dni

No i bolerka zostały w starym wątku ale cieszę się że wam się podobają, wachałam się trochę bo miałam jeszcze inne do wyboru, ale wkońcu wybrałam te.
Wkleję fotki jeszcze raz:
śliczne! bardzo mi się podobają!
Cytat:
UWAGA, RELACJONUJĘ.
Żeby Was nie trzymać w niepewności: nie oświadczył się. Ale przyszedł odstawiony, w krawacie ( gdzie ja nie mogę go namówić żeby tak na śluby się odpicował! ) z kwiatami dla mnie i dla mamy ( i już w myślach szykowałam wiązankę, bo przez te kwiaty myślałam, że się oświadczy :P) PRZY MOICH RODZICACH ( szok do potęgi trzeciej) powiedział wszystko jak na spowiedzi, w sensie, że planowaliśmy, że się ogarnął, że mnie nie docenił i wie, że mi zrobił ogromną przykrość. ( Moi rodzice w nasz związek się nie wtrącają, bo uważają, że to nasza sprawa więc możecie sobie wyobrazić mine tatusia) Powiedział też że nie chce mnie stracić, że źle zrobił i przemyślał wszystko ( dobę się nie odzywaliśmy, a raczej non stop byliśmy w kontakcie.) I co chyba mi się spodobało najbardziej: że ślub, jeśli jeszcze zdecyduję się dać mu drugą szansę będzie w najszybszym możliwym terminie, wybranym przeze mnie.
No to chyba tyle. Generalnie mnie to nie zdziwiło, że odwalił szopkę, ale cieszy mnie że mam świadków :P W razie czego mogę powiedzieć, że obiecywał. Co zrobię – nie wiem. Na razie na pewno zawieszam temat ślubu, chcę widzieć jego ogólną poprawę. Jeśli zdecyduję się na ślub, to nie wcześniej niż w 2013.
Jak chłopakowi naprawdę zależy - niech to pokaże Trzymam kciuki, by jego zmiana była trwała!

Oczywiście nic nie zrobiłam jeśli chodzi o pracę mgr.... Na swoje usprawiedliwienie mam fakt, że się zaczytałam

Uff...jak gorąco. Dobrze, że mam na podwórku basen. Od paru dni ratuje mi życie

Can you feel the love tonight?
It is where we are...
tusia_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-25, 18:08   #247
evoonia86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jagodzia133 Pokaż wiadomość
oglądam rozmowy w toku i jest tam o zazdrosnych mężach!!! Oni im nie pozwalali się myć, myć zębów bo już wtedy były zbyt atrakcyjne dla innych. Jeden zamknął swoją żonę na 3 dni w domu i zapiankował drzwi. Jezuś co tam się dzieje
litości

kasia_kuku trzymam za Was kciuki

Cytat:
Napisane przez MARGIDA Pokaż wiadomość
Cześć dziewczynki,
melduję się w nowym wątku. Czytam Was, ale nie piszę, bo mam humor do
oj, a co się stało?

[1=95a9f5071e7d0cd6ef7dbab 6e353959a34994157_6057de0 215c7d;28985034]
-ale cuuudooo!

Ale i tak zobaczę albo na następny weekend albo za 2 tyg a chciałabym JUŻ![/QUOTE]
super
Stary 2011-08-25, 18:10   #248
ibyza
Wtajemniczenie

jestem i ja
ibyza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-25, 18:13   #249
malwus20
Wtajemniczenie

[1=95a9f5071e7d0cd6ef7dbab 6e353959a34994157_6057de0 215c7d;28985034]a ja własnie się zastanawiam, ale chyba nie chcę aczkolwiek te za 80zł fajne, tylko za drogie.

-ale cuuudooo!

Tylko mama mówi że z tyłu będzie z nią trzeba coś zrobić bo na dole jest ślad tak jakby od korków (przedarty ten tiul), więc nie do końca zgodna z opisem, bo stan miał być idealny, jak z salonu Tak z 2cm trzeba by obciąć. Ale spoko, za tą cenę[/QUOTE]
Już jestem ciekawa jak to cudo wygląda A za ile Ci ja w końcu sprzedała?
Stary 2011-08-25, 18:15   #250
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez malwus20 Pokaż wiadomość
Już jestem ciekawa jak to cudo wygląda A za ile Ci ja w końcu sprzedała?
Wiesz, mama tylko na zdjęciu widziała Ja mierzyłam w Poznaniu, więc widziałam na własne oczy jak wygląda ten model

sprzedała za tyle za ile wylicytowałam czyli za niecałe 600zł
95a9f5071e7d0cd6ef7dbab6e353959a34994157_6057de0215c7d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-25, 18:18   #251
__Paulinka__
Zakorzenienie

a ja wlasnie zroblam 8 minute legs.. nie wiedzialam, ze w 8 minut mozna sie tak zmeczyc..:P ale kondyche mam tak slabą, ze az wstyd..:/ wczoraj gralam z TZtem w badmintona to myslalam, ze padne:P ale za tydzien zaczniemy chodzic na basec co poniedzialek, bo TZ ma z pracy za free i tylko za mnie bedziemy musieli placic do tego dojdą normalne treningi z badmintona i mysle, ze sie popraiw
__Paulinka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-25, 18:19   #252
(kicia)
Zakorzenienie

[1=95a9f5071e7d0cd6ef7dbab 6e353959a34994157_6057de0 215c7d;28985034]a ja własnie się zastanawiam, ale chyba nie chcę aczkolwiek te za 80zł fajne, tylko za drogie.

-ale cuuudooo!

Tylko mama mówi że z tyłu będzie z nią trzeba coś zrobić bo na dole jest ślad tak jakby od korków (przedarty ten tiul), więc nie do końca zgodna z opisem, bo stan miał być idealny, jak z salonu Tak z 2cm trzeba by obciąć. Ale spoko, za tą cenę[/QUOTE]

ooo no to z niecierpliwością czekamy te 2 tyg na fotki

---------- Dopisano o 18:19 ---------- Poprzedni post napisano o 18:18 ----------

Cytat:
a ja wlasnie zroblam 8 minute legs.. nie wiedzialam, ze w 8 minut mozna sie tak zmeczyc..:P ale kondyche mam tak slabą, ze az wstyd..:/ wczoraj gralam z TZtem w badmintona to myslalam, ze padne:P ale za tydzien zaczniemy chodzic na basec co poniedzialek, bo TZ ma z pracy za free i tylko za mnie bedziemy musieli placic do tego dojdą normalne treningi z badmintona i mysle, ze sie popraiw
a na czym to polega??
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-25, 18:19   #253
tusia_m
Zakorzenienie

[1=95a9f5071e7d0cd6ef7dbab 6e353959a34994157_6057de0 215c7d;28985278]Wiesz, mama tylko na zdjęciu widziała Ja mierzyłam w Poznaniu, więc widziałam na własne oczy jak wygląda ten model

sprzedała za tyle za ile wylicytowałam czyli za niecałe 600zł[/QUOTE]
gratuluję!!!!! świetna wiadomość !! a cena rewelacja

Can you feel the love tonight?
It is where we are...
tusia_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-25, 18:19   #254
__Paulinka__
Zakorzenienie

[1=95a9f5071e7d0cd6ef7dbab 6e353959a34994157_6057de0 215c7d;28985278]Wiesz, mama tylko na zdjęciu widziała Ja mierzyłam w Poznaniu, więc widziałam na własne oczy jak wygląda ten model

kurde okazja niesamowita! tez bym sie nie mogla doczekac jakbym miala u mamy suknie tez musze cos upolowac
Stary 2011-08-25, 18:20   #255
vesna84
Zakorzenienie

witam pięknie w nowym wątku!!!

Cytat:
Napisane przez justyna_g4 Pokaż wiadomość
Witajcie dziewczyny w nowym wątku i po krótkiej przerwie!

Trochę mnie nie było ale wyskoczył mi nie spodziewany wyjazd. Wracam, a wy już w nowym wątku.

Mam mały problem w sumie z mama...ale od początku.
Jak do was dołączyłam to pokazywałam wam moją wymarzoną suknie. Po przymierzeniu innych coraz bardziej utwierdzałam się w wyborze.
Czekałam tylko aż pojawi się na allegro i w końcu się pojawiła. (Nie kupię nowej bo kosztuję ok 4tys zł, wypożyczenie ok 1,500zł ). Oferta jest z Żorów wiec nie aż tak daleko. Tż się pytał czy chce tam jechać i powiedział, że bez problemu może ze mną pojechać, żebym ją przymierzyła. Wydaje się być idealna okazja. Ja mam 175 cm wzrostu i zdecydowałam, że buty chce mieć 3-5cm, a ta dziewczyna napisała mi, że ona ma 166 i miała 12cm buty i suknia była szyta na 176cm wzrostu. Co prawda aukcja się skończyła ale ja mam cały czas z nią kontakt. I tu zaczyna się problem. Jak powiedziałam mamie o tej okazji to stwierdziła, że chyba zwariowałam, że chcę już sukienkę kupować, że to pecha przynosi, że dużo czasu jeszcze mama i takie tam. Teraz nie mam pojęcia co robić. Napisałam do tej dziewczyny, że dziękuje jej za wszystkie informacje ale niestety dla mnie to za wcześnie na kupowanie bo ślub dopiero w przyszłym roku to napisała mi, że parę miesięcy może zaczekać, tylko ciekawe jak długo... :/
ja kupiłam swoją suknie rok przed ślubem, i nie słyszałam, że to przynosi pecha
moim zdaniem Twoja mama troche przesadza, jeżeli jest okazja to dlaczego z niej nie skorzystać?

Cytat:
Napisane przez Oriflame_Rybnik Pokaż wiadomość
Dziewczyny Wy idziecie jak burza ja za Wami nie potrafię nadarzyc...

nie przejmuj się, nie jesteś sama
Cytat:
planujecie jakieś figurki na tort?? bo przeglądając wątek Jenny przypomniała mi się ta strona te figurki są świetne ale kurcze cena http://www.doye.art.pl/slubiwe.html

my chcemy jakieś takie śmieszne, podobają nam sie na motorze na przykład
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg figurka na tort.jpg (11,3 KB, 14 załadowań)
vesna84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-25, 18:21   #256
__Paulinka__
Zakorzenienie

Cytat:

a na czym to polega??
seria osmio minutowych cwiczen na daną partie ciała ja robie na nogi na poczatek jak sie wkrece to zaczne robic brzuch tu masz legs
http://www.youtube.com/watch?v=uLIfN...eature=related
Stary 2011-08-25, 18:22   #257
kasia_kuku
Zakorzenienie

Tak lecicie z wątkiem że zaraz trzeba myśleć nad kolejną nazwą

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

kasia_kuku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-25, 18:22   #258
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez tusia_m Pokaż wiadomość
gratuluję!!!!! świetna wiadomość !! a cena rewelacja
Cytat:
kurde okazja niesamowita! tez bym sie nie mogla doczekac jakbym miala u mamy suknie tez musze cos upolowac
no dlatego mówiłam że jest taniej niż te inne i że nawet jak dopłacę to i tak mi się opłaci mam tylko nadzieję że będzie dobra no i wiadomo że krawcowej będzie trzeba zapłacić za poprawki z tym tiulem ileś tam koralików też jest zerwanych (zostaly niteczki) ale co tam, podrasuję ją
Stary 2011-08-25, 18:23   #259
M_ilkaa
Rozeznanie

dziewczyny umarłam i urodziłam się na nowo!!!!!! znalazłam suknie ślubną!!!!!! ze aż mnie głowa rozbolała z wrażenia!!!
Stary 2011-08-25, 18:23   #260
Madziuniusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kooocur Pokaż wiadomość
Piekna..

Jak to mozliwe ze czekam na koniec wątku, zagladam i trafiam na 3 strone nowego...?
zdolniacha

Cytat:
Napisane przez evoonia86 Pokaż wiadomość
mam na tym punkcie lekkiego fiola, bo u mojego byłego na studniówce byl taki kamerzysta co to bezczelnie przez kilka sekund kręcił pannę, której podwinęła sie z tyłu kiecka i widac było czerwona blieliznę. facet myslal,że będzie śmiesznie, ale jak klasa włączyła sobie płytkę i zobaczyła to zrobili mu taki dym, że facet jest spalony na całej linii.
... nieładnie

Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
Łukaszysko mi właśnie napisało że chciałby już małą fasolkę
brać się za robotę;P

Cytat:
Napisane przez kooocur Pokaż wiadomość
Mam brata bliźniaka..
Moja mama miała brata bliźniaka..
Moja babcia miała brata bliźniaka......

Jaka jest szansa????
coś czuję, że nie będzie u ciebie bliźniaków

Cytat:
Napisane przez jagodzia133 Pokaż wiadomość
oglądam rozmowy w toku i jest tam o zazdrosnych mężach!!! Oni im nie pozwalali się myć, myć zębów bo już wtedy były zbyt atrakcyjne dla innych. Jeden zamknął swoją żonę na 3 dni w domu i zapiankował drzwi. Jezuś co tam się dzieje
omg....

Cytat:
Napisane przez Jamee Pokaż wiadomość
Dziewczyny a mnie ostatnio śnią się przerażające koszmary. Cały czas śni mi się, że mój T. mnie zostawia dla innej. Jestem już tymi snami przerażona. Nie wiem co one znaczą
to znaczy, że będziecie życ długo i szczęśliwie

Cytat:
Napisane przez jagata Pokaż wiadomość
Po pierwsze widziały gały co brały
Po drugie nie lubię tego programu - połowa historii zmyślona, większość bohaterów jakoś do siebie podobna tylko inny kolor peruki czy okularów lub raz dziewczyna ma biust ja melony innym razem jak cytryny. Może to siostry??
A i prowadząca straciła u mnie po przejściu z radia do telewizji.
No ogólnie rzecz biorąc nie przemawia do mnie ten program.
A ja sie z tym nie zgodzę. Mama mojej znajomej kiedyś tam była i opowiadała swoją historię.

Cytat:
UWAGA, RELACJONUJĘ.
Żeby Was nie trzymać w niepewności: nie oświadczył się. Ale przyszedł odstawiony, w krawacie ( gdzie ja nie mogę go namówić żeby tak na śluby się odpicował! ) z kwiatami dla mnie i dla mamy ( i już w myślach szykowałam wiązankę, bo przez te kwiaty myślałam, że się oświadczy :P) PRZY MOICH RODZICACH ( szok do potęgi trzeciej) powiedział wszystko jak na spowiedzi, w sensie, że planowaliśmy, że się ogarnął, że mnie nie docenił i wie, że mi zrobił ogromną przykrość. ( Moi rodzice w nasz związek się nie wtrącają, bo uważają, że to nasza sprawa więc możecie sobie wyobrazić mine tatusia) Powiedział też że nie chce mnie stracić, że źle zrobił i przemyślał wszystko ( dobę się nie odzywaliśmy, a raczej non stop byliśmy w kontakcie.) I co chyba mi się spodobało najbardziej: że ślub, jeśli jeszcze zdecyduję się dać mu drugą szansę będzie w najszybszym możliwym terminie, wybranym przeze mnie.
No to chyba tyle. Generalnie mnie to nie zdziwiło, że odwalił szopkę, ale cieszy mnie że mam świadków :P W razie czego mogę powiedzieć, że obiecywał. Co zrobię – nie wiem. Na razie na pewno zawieszam temat ślubu, chcę widzieć jego ogólną poprawę. Jeśli zdecyduję się na ślub, to nie wcześniej niż w 2013.
Musisz przez jakiś czas go poobserwować. Na pewno nie godzić się "na ślub w najszybszym możliwym terminie"

Cytat:
Napisane przez MARGIDA Pokaż wiadomość
Cześć dziewczynki,
melduję się w nowym wątku. Czytam Was, ale nie piszę, bo mam humor do
Pozdrawiam
co tam się stało bejbe?

nooo to jest wiadomość!

A co do mojej sukni z listy to kiedyś prosiłam o zmianę foto, tamte skasowałam. Wklejcie to zdjęcie... choć moja wygląda troszkę inaczej
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg plock-sposa-arabella-7jU0NDY0MD_o.jpg (34,7 KB, 1237 załadowań)
Stary 2011-08-25, 18:23   #261
malwus20
Wtajemniczenie

Chodziło mi o to jak jak wygląda na Tobie
Naprawdę mało za nią dałaś
Stary 2011-08-25, 18:23   #262
M_ilkaa
Rozeznanie

nie mam zdjęć bo nie można było robić ale to nieważne !!! suknia jest piękna : love:
Stary 2011-08-25, 18:24   #263
Konto usunięte

Cytat:
dziewczyny umarłam i urodziłam się na nowo!!!!!! znalazłam suknie ślubną!!!!!! ze aż mnie głowa rozbolała z wrażenia!!!

oo super! ale tą którą chcialaś czy inną? droższą/tańszą od tamtej?
Stary 2011-08-25, 18:24   #264
nena1984
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tenebrosa Pokaż wiadomość
Moim zdaniem problem tkwi w psychice tych kobiet. Jak można tak dawać sobą pomiatać?
to chyba syndrom sztokholmski. Widzę to na codzień w aktach w sprawach o znęty

Cytat:
A ja wlasnie przeczytalam relacje ze slubu Jenny Aniolek... widac, ze wszystko bylo tak jak sobie wymarzyla.. pieknie to opisala.. i normalnie tak mi serducho zaczelo walic i zeszklily mi sie oczka
oj mi też

Cytat:
planujecie jakieś figurki na tort?? bo przeglądając wątek Jenny przypomniała mi się ta strona te figurki są świetne ale kurcze cena http://www.doye.art.pl/slubiwe.html
te figurki wogóle mi do gustu nie przypadły, wolę te z ebaya, ale nie mogę na nie tżta namówić

[1=95a9f5071e7d0cd6ef7dbab 6e353959a34994157_6057de0 215c7d;28985034]
[/QUOTE]
oh strasznie się cieszę, że wszystko się udało

Cytat:
a na czym to polega??
wpisz sobie w Youtube 8 minute legs

nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-25, 18:26   #265
M_ilkaa
Rozeznanie

justin alexander model 8461 oto ona :
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg mojaa.jpg (30,5 KB, 1273 załadowań)
Stary 2011-08-25, 18:27   #266
M_ilkaa
Rozeznanie

[1=95a9f5071e7d0cd6ef7dbab 6e353959a34994157_6057de0 215c7d;28985499]oo super! ale tą którą chcialaś czy inną? droższą/tańszą od tamtej?[/QUOTE]
kochanie tamta była zdecydowanie tańsza za 490 zł a ta jest w promocji za 2900 , cena regularna 3900

---------- Dopisano o 18:27 ---------- Poprzedni post napisano o 18:27 ----------

ale moge spokojnie wpłacić najpierw zaliczke 1000 a potem po nowym roku resztę
Stary 2011-08-25, 18:27   #267
evoonia86
Zakorzenienie

Cytat:
Tak lecicie z wątkiem że zaraz trzeba myśleć nad kolejną nazwą

Cytat:
to może chociaż ją nam opisz. albo może uda Ci się znaleźć w necie podobną?
super wiadomość
Stary 2011-08-25, 18:28   #268
M_ilkaa
Rozeznanie

dziewczyny wierzcie mi lub nie ale czuję się w niej bosko !!! od razu się zakochałam!! i mój rozmiar i te tiule takie leciutkie po prostu ideał!
Stary 2011-08-25, 18:29   #269
evoonia86
Zakorzenienie

Cytat:
justin alexander model 8461 oto ona :
jest naprawdę niesamowita ten dół tak luźno puszczony wygląda po prostu bajkowo
Stary 2011-08-25, 18:29   #270
M_ilkaa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez evoonia86 Pokaż wiadomość

to może chociaż ją nam opisz. albo może uda Ci się znaleźć w necie podobną?
super wiadomość
dałam już zdjęcie troszkę wyżej
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości