|
|
#2941 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXXII
ano śpi i to wymyty kompletnie
, poznałam po mokrych ręcznikach i zalenej kuchni , bo nie pościera nawet po sobie, Fany w to wlazła i błoto się zrobiło , ehhh życie, kocham cię życiese poszczytuję chociaż
|
|
#2942 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]() Idę spać
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#2943 |
|
Zakorzenienie
|
ale nic to, miłe popołudnie dzisiaj miałam
a teraz spróbuję wykompać psa w miednicy
|
|
#2944 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
no chyba we końcu sie spróbuje tym pocieszyc - ale w trakcie "zjazdu" jakoś to juz do mnie nie przemawia - wrażenie znikania - eeeh nic nei mówie o tem juz e Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
a teraz jak wróciło wszystko - ceny kosmiczne i jak czytam Betty to tak na prawdę tylko niewiedza i strach przed skutkami niewiedzy ( ja sie znam, ja jestem lewa, ja mam blizny na palcach od nożyczek) powstrzymuje mnie od zrobienia sobie tego w domu plan mam taki - listopad pierwszy wolny termin kwasu - obczaję co i jak ona robi dokładnie - i zapodam se refleksję czy dałabym radę tak we domu nie pomogę ino w bólu się łączę bo dla mnei stężenia i neutralizatory to pojęcia kosmiczne Cytat:
oesu wykończyła mnie moja myszka - pierdyka się nie ma szans edycja zajmuje wieki - kuniec cytowania |
||||||||
|
|
|
#2945 |
|
Zakorzenienie
|
pies najlepszym przyjacielem człowieka jest
a już napewno kobiety zdesperowanej, 10min. i ukompana, komenda stój, miska + jedna łapa, jeszcze raz i ręczniczek i tak wszystkie cztery, leżeć i czyścimy brzuszek, leżeć i talkujemy, no żyć nie umierać . Rozum większy niż u Tżta, a on się dziwi, że Fany dla mnie najważniejsza
|
|
#2946 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 00:13 ---------- Poprzedni post napisano o 00:10 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 00:15 ---------- Poprzedni post napisano o 00:13 ---------- Cytat:
|
|
#2947 |
|
Zakorzenienie
|
tu się nie ma co śmiać, ja serio z psem się lepiej dogaduję ![]() dopra pale i spadam , a galilu leży i dzwięków nie wydaje
|
|
#2948 |
|
Konto usunięte
|
Specjalnie nastawiłam sobie budzik na 5:00 by sprawdzić jak tam przeceny w Galilu i co moje piękne oczy widzą ?! Nadal strona nie działa
|
|
|
|
#2949 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
tak mysle sprawdziłam lyriksy fucktycznie jest fuck , ale czy on tak serio spiewa? jak słysze aaaaaaaaa ![]() ---------- Dopisano o 08:01 ---------- Poprzedni post napisano o 08:00 ---------- Cytat:
i teraz dalej nie działa ![]()
|
|
|
#2950 | |||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Nawet 2-3... Czasu by mi było szkoda... Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#2951 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2952 |
|
Zakorzenienie
|
widzi i przyswaja i zaraz się zapłacze, bo nie ma skund wziąć choćby kropelki RM żeby sprawdzić skuteczność na interesującym ją obiekcie. A na rozbiórkę oczywiście się spóźniła
Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2011-08-26 o 09:58 |
|
|
|
#2953 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Hello
![]() Oczywiście śniła mi się wyprzedaż w Galilu A potem,że latałam po sklepach i szukałam spirytu,żeby rozrobić swoje Iso Które wczoraj notabene odebrałam ![]() No nic,na razie trzeba czymś innym popachnieć,może kawą.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#2954 |
|
Zakorzenienie
|
wciunsz nie działa
|
#2956 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Czemuż to na fejsie nie napisałaś im takiego komenta?
|
|
|
#2957 | ||||
|
Zakorzenienie
|
o ja się na ten Lovley czaiła, ale nie było czarnych to odpuściłam na razie
Cytat:
no raczej ja se nie wyobrażam liczyć w godzinach, 0,5 h to już sporo jest ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() dopsze że piesa masz grzecznego chociaż ![]() Mój chuop jakiś inny (może dlatego ze ślubu jeszcze niet ) bo on więcej sprząta niż ja wczoraj cały korytarz lokatorski wymył bo był syf po wstawianiu drzwi Zbieram sie na paznokcie, oby mi się trzymały do jutra
|
||||
|
|
|
#2959 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
Oć na pw ![]() I? I? Cytat:
![]() W nocy się wyjątkowo często budziłam, nie było czym łoddychać, nawet dziecię się obudziło i do nas przyszło, a już bardzo dawno nie przychodziła Poprzytulałam ją trochę, poleżała z nami trochę i ją odprowadziłam do łóżeczka i zaraz zasnęła
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||||
|
|
|
#2961 | |
|
Zakorzenienie
|
Łojej aż tak ?
Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#2962 |
|
Zakorzenienie
|
lecę, pędzę, biegnę, gnam
no na tyle szybko, na ile ten zuom pracowy pozwala
|
#2963 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Strona Galilu działa,ale przecen jakoś nie widzę
a widzę,ale nie powalaja jakoś.Nie mogę,znowu sa problemy Udało mi się tylko zauwazyć,że Alkemie jest po 310 zł.
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby Edytowane przez winter76 Czas edycji: 2011-08-26 o 10:53 |
|
|
|
#2964 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2965 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Ciekawe na co te 70 % jest,bo jakoś nawet 50 % nie widziałam,kiepski wybór
|
|
|
|
#2967 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
|
|
|
#2969 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Do tego mało ciekawe zapachy,niech się gonią
|
|
|
|
#2970 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() No niestety, musiałem wybywać do pracy, bo ponieważ iż urlop mi się skończył i nie mam czasu gonić Was od tyłu ![]() ---------- Dopisano o 11:28 ---------- Poprzedni post napisano o 11:27 ---------- Cześć pijoki ![]() |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:08.

, poznałam po mokrych ręcznikach i zalenej kuchni

ale na pocieszenie Ci powiem, że lepiej z dwojga złego mieć niedociśnienie niż nadciśnienie i łatwiej podnieść ciśnienie bez brania leków ( się mówi nawet, ale mnie wkokufił, aż mi się ciśnienie podniosło 
no i kazała niedługo zrobić pilingi kwasowe, zabroniła mikrodermabrazji, i dała namiar na swój gabinet.. zajrzałam na stronę i trochę mi szczena opadła cenowo, bo już się wcześniej rozglądałam po tych pilingach i widziałam dużo tańsze.. Tylko problem taki, że przy tym pilingu ma mi jeszcze przepisać jakieś leki doustne, nie dopytałam co, i teraz nie wiem czy w innym miejscu zrobią mi to co ona miała na myśli i dadzą te leki, i na co one mają być, bo zrozumiałam że na zaleczenie skóry po pilingu.... i się wkokufiam