![]() |
#361 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Maj-Dużo minerałów,YR,Gosh,Rimell, RevlonEstee Lauder,Avon,Pupa,Sephora, biżute
Mozesz zerknac do mojego watku
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#362 |
Rozeznanie
|
Dot.: Maj-Dużo minerałów,YR,Gosh,Rimell, RevlonEstee Lauder,Avon,Pupa,Sephora, biżute
Czy znajdziesz coś u mnie za odlewkę Narciso?
![]() |
#363 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
U Ciebie wypatrzyłam: - Puder Bambusowy -BU - Jadwiga - naturalny puder, cera tłusta i trądzikowi - 5ml - essence -matujacy lakier baza 3 razy uzyty. - Quene Helen - peeling cocoa -próbka/odlewka 5ml - Biedronka-masło mango z drobinkami 100ml. nie ruszane, odciete. - YES TO tomatoes - szampon dodajacy objetosci, 30ml. bez sls. olej ryzowy odlewka - 20 ml lub wiecej olej morelowy 10ml olej z czarnuszki 10ml ekstrakt z liscia pokrzyw - 5m ORGANIQUE -glinka ghassoul - 10-20ml Co z tych rzeczy możesz oddac za perfumy? ---------- Dopisano o 14:56 ---------- Poprzedni post napisano o 14:49 ---------- [1=daf502bc9430c04b8cbdbd9 4f51a8624bed02f84_61e0bd2 ac4d4e;28914849]Cześć, coś u mnie za którąś z tych rzeczy? : ) (poza wątkiem mam trochę minerałów, a w następnych dniach jeszcze mi przybędzie sporo, możesz pytać) : ) - Van Cleef & Arpels First Love 5 ml - Aqua Allegoria Tiare Mimosa 5 ml Cień Cappucino odsypka ok.1,5 g w fiolce Cień Egyptian Sands odsypka ok.1,5 g w fiolce Cień Imani odsypka ok.1,5 g w fiolce Cień Oracle odsypka ok.1,5 g w słoiczku Cień Tuxedo odsypka ok.1,5 g w fiolce Mała odsypka w strunie cienia Cat's eye Sampel podkładu (raz użyty) Medium Neutral (Luminesse) Sampel podkładu (raz użyty) Medium Neutral (Veena Velvet) Sampel podkładu (raz użyty) Medium Beige (Veena Velvet) Sampel podkładu (raz użyty) OCC Soft Beige Sampel podkładu (raz użyty) OCC Golden Medium Sampel podkładu (raz użyty) OCC Creamy Bisque Swarovski zawieszka gwiazdka [/QUOTE] Co powiesz na taka wymiankę? Ode mnie: - Van Cleef & Arpels First Love 5 ml - Aqua Allegoria Tiare Mimosa 5 ml - + 2 odsypki cieni w fiolkach (do wyboru 2 z: Cappucino, Egyptian Sands, Imani, Oracle, Tuxedo) Od Ciebie: - M. Micaleff - Patchouli - 1 ml - Donna Karan - Labdanum - 1 ml - Serge Lutens - Fille en Aiguilles - 1 ml - M. Micaleff- Royal Muska 5 ml - Annick Goutal - Ninfeo Mio - 1,5 ml - Comme des Garcons - Wonderwood - 1 ml ---------- Dopisano o 15:00 ---------- Poprzedni post napisano o 14:56 ---------- Cytat:
- Szampon do włosów, nawilżający, emolium. Połowa opakowania Może masz jeszcze jakieś inne kosmetyki dla dzieci? ---------- Dopisano o 15:04 ---------- Poprzedni post napisano o 15:00 ---------- U Ciebie znalazłam: - Penhaligon's Malabah - L'Artisan Voleur des Roses jakie to są ilości, bo na zdjęciu nic nie widać? Edytowane przez tova1 Czas edycji: 2011-08-30 o 13:02 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#364 |
Rozeznanie
|
To fabryczne probeczki, Malabah nie testowane, Zlodziej dwa razy uzyty. Moze dobralabys sobie cos jeszcze?
![]() |
#365 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#366 |
Rozeznanie
|
Na pierwszy rzut oka spoza wątku (wszystko próbeczki):
- Michał Szulc Sale 01 (ok. 1ml) - Chanel No.5 edp (pół oryginalnej próbki) - Kenzo Jungle Tygrys (mogę zrobić próbeczkę do 2ml) - Coco edp (j.w.) - Iso E Super rozrobione już ze spirytusem (nie jestem pewna, ale koncentracja ok. 20%, jakieś 7ml) Czy coś z tego by Ci się podobało?
![]() |
#368 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
to co moge oddac, mam tez ekstart z pestek winogron 10ml.
żegnaj Herko ![]() Edytowane przez braworka Czas edycji: 2011-08-26 o 20:24 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#369 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
- Penhaligon's Malabah - L'Artisan Voleur des Roses - Kenzo Jungle Tygrys (mogę zrobić próbeczkę do 2ml) może więcej ? ![]() - Michał Szulc Sale 01 (ok. 1ml) - Thierry Mugler Eau de Star - L'Artisan Voleur des Roses - L'Artisan AlOudh ---------- Dopisano o 13:34 ---------- Poprzedni post napisano o 13:30 ---------- Niestety nic dla siebie nie znalazłam ![]() Odezwij się, jak będziesz miała jakąś dokładkę ![]() ---------- Dopisano o 13:51 ---------- Poprzedni post napisano o 13:34 ---------- Cytat:
- ekstart z pestek winogron 10ml - essence -matujacy lakier baza 3 razy użyty - Biedronka-masło mango z drobinkami nie ruszane, odciete (wolałabym całe) - Quene Helen - peeling cocoa -próbka/odlewka 5ml - YES TO tomatoes - szampon dodajacy objetosci, 30ml - ORGANIQUE -glinka ghassoul - 10-20ml - olej ryzowy odlewka - 15ml - olej morelowy 15ml - olej z czarnuszki 10ml - ekstrakt z liscia pokrzyw - 10m - próbka pudru Jadwiga (muszę przetestować) Wytłuściłam to, na czym mi najbardziej zależy. Puder bambusowy juz mam ![]() Najchętniej zagarnę całość, może więc dobierzesz coś do perfum (poza wątkiem mam sporo perfum, mogę porobić odlewki, bo mam sporo atomizerków i samplerów, mierałów też cała masa). Tylko wysyłka polecony, priorytetowy, bo ostatnio takie listy dochodzą do mnie po 2-3 tygodniach i w koszmarnym stanie (z połową zawartości). ---------- Dopisano o 14:11 ---------- Poprzedni post napisano o 13:51 ---------- Co powiesz na taka wymiankę? Ode mnie: - Van Cleef & Arpels First Love 5 ml - Aqua Allegoria Tiare Mimosa 5 ml - + 2 odsypki cieni w fiolkach (do wyboru 2 z: Cappucino, Egyptian Sands, Imani, Oracle, Tuxedo) + malutka odsypka eyelinera Lapis, bo zostało mi tylko 0,5 grama Sampel podkładu (raz użyty) Medium Neutral (Luminesse) Sampel podkładu (raz użyty) Medium Neutral (Veena Velvet) Sampel podkładu (raz użyty) Medium Beige (Veena Velvet) Od Ciebie: - M. Micaleff - Patchouli - 1 ml - Donna Karan - Labdanum - 1 ml - Serge Lutens - Fille en Aiguilles - 1 ml - M. Micaleff- Royal Muska 5 ml - Annick Goutal - Ninfeo Mio - 1,5 ml - Etro - Messe de Minuit - 1,5 ml - Calvin Klein - Obsession Night - 2 ml Edytowane przez tova1 Czas edycji: 2011-08-30 o 13:01 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#370 |
Rozeznanie
|
Zapraszam do mojego nowego wątku - próbki i odlewki oddam tylko w całości, jako zestaw. Nie chcę się już rozdrabniać
![]()
![]() |
#371 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
- Próbki (pojemność od 0,5 do 1,5 ml, fabryczne i robione) - Weleda, seria Iris, 1/2 kremu na noc i kremu nawilżającego + ok. 12ml Gentle Cleansing Milk, kupione w lipcu - Weleda, 1/2 cytrusowego kremu pod prysznic, wyjściowo 200ml, j.w. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#372 |
Konto usunięte
|
Potwierdzam wymianę:
Od Ciebie: - Van Cleef & Arpels First Love 5 ml - Aqua Allegoria Tiare Mimosa 5 ml - + 2 odsypki cieni w fiolkach (do wyboru 2: Egyptian Sands, Imani) + malutka odsypka eyelinera Lapis, bo zostało mi tylko 0,5 grama Ode mnie: - M. Micaleff - Patchouli - 1 ml - Donna Karan - Labdanum - 1 ml - Serge Lutens - Fille en Aiguilles - 1 ml - M. Micaleff- Royal Muska 3 ml - Annick Goutal - Ninfeo Mio - 1,5 ml - Etro - Messe de Minuit - 1,5 ml - Calvin Klein - Obsession Night - 2 ml Rzuć okiem czy nic nie pomieszałam, po prostu porównaj z wiadomością ode mnie : ) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#373 |
Zakorzenienie
|
[1=daf502bc9430c04b8cbdbd9 4f51a8624bed02f84_61e0bd2 ac4d4e;29088307]Potwierdzam wymianę:
Od Ciebie: - Van Cleef & Arpels First Love 5 ml - Aqua Allegoria Tiare Mimosa 5 ml - + 2 odsypki cieni w fiolkach (do wyboru 2: Egyptian Sands, Imani) + malutka odsypka eyelinera Lapis, bo zostało mi tylko 0,5 grama Ode mnie: - M. Micaleff - Patchouli - 1 ml - Donna Karan - Labdanum - 1 ml - Serge Lutens - Fille en Aiguilles - 1 ml - M. Micaleff- Royal Muska 4 ml - Annick Goutal - Ninfeo Mio - 1,5 ml - Etro - Messe de Minuit - 1,5 ml - Calvin Klein - Obsession Night - 2 ml Rzuć okiem czy nic nie pomieszałam, po prostu porównaj z wiadomością ode mnie : )[/QUOTE] POPRAWIŁAM :d |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#374 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
oddam wszystko, jadwige to juz wydałam i teraz moge zrobic mniejsza probke 3ml. maslo mango ma 200ml, 100jest nie ruszane w drugiej polowie grzebalam, wiec jest ubytek 30ml. moge ci wysłac cały pojemnik a ty sobie wygrzebiesz lyzko to ruszane zeby bylo higienicznie. maslo i peelingi wrociły z biedronki wlasnie wrocily,bo 1 wizazank znikła z neta ![]() jak chcesz mozesz dolozyc jakies probki perfum, np van cleef, AA. ale nie koniecznie,jutro sie przemieszcam wiec muszw wiedzic co zabrac zeby wysłac w czwartek. albo jakies inne z avonu resztke 10 ml??
żegnaj Herko ![]() Edytowane przez braworka Czas edycji: 2011-08-31 o 19:04 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#375 |
Zakorzenienie
|
poprawiłam posta,
puszka juz mi nie potrzebna, tylko o perfumy prosze. daj zanc pilnie bo musze to wyslac do piatku ![]()
![]() |
#377 |
Zakorzenienie
|
z gory przepraszam ale olej moroloy mi znikł,
dostaniesz za to ryzowego wiecej . pozdrawiam/
![]() |
#378 |
BAN stały
|
Znajdziesz coś za Narciso Rodriguez for Her edt 10 ml?
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=551731 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#379 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hydrolat neroli-50 ml Versace Red Jeans-odlewka z flakonu do 25 ml. Currara Jungle-2 ml. Mogę odlać Poison i Midnight Poison |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#380 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Byłabym takze chętna na Poison i Midnight Poison ![]() Hydrolatu jest 50 ml. Curarry-2 ml. z kapką ale dla pewnosci piszę 2 ml. A ile Ci odpsikać Red Jeans? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#382 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#383 |
Raczkowanie
|
Ode mnie:
- Herbalism - Angels on bare skin - Ultrabland za: Gosh kompakt w kolorze Beige 2 Perełki rozświetlające pomieszane w jednym opakowaniu z perełkami brązującymi Avon - użyte kilka razy Podwójna kredka z Oriflame w kolorze Elektric Purple - zużycie ok. 60% Podwójna kredka z Oriflame w kolorze Blue Lagoon - zużycie ok. 60% i 5ml perfum ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#384 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#385 |
Wtajemniczenie
Przekupka: 14 pkt / 100% pozyt.
|
Coś u mnie za sample podkładów AwG? (Hope 3.5, 2.8 oraz Grace 4.2)?
![]() |
#386 |
Zakorzenienie
|
Znalazłam u Ciebie:
Bond no 9, Chelsea Flowers (fiolka) Bond no 9, Bryant Park (fiolka) Bond no 9, Astor Place (fiolka) Ghost Deep Night 1x (razem ok. 2ml) M. Micallef Rose Aoud EDP (ok. 2ml) L’Occitane Verbena Soleil (do 10 ml) Killian, Straight to Heaven (do 2ml) Może znajdziesz jeszcze coś u mnie, bo najchętniej zgarnę wszystkie te samplerki? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#387 |
A cobra on my left...
|
hej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#388 |
Zakorzenienie
|
Nawet nie wiem, kupiłam go chyba w marcu albo kwietniu tego roku, używam go cały czas (nawet zrobiłam ostatnio porcyjke toniku) i cąły czas jest dobry. Trzymam go w lodówce (kwas nie tonik).
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#389 |
A cobra on my left...
|
to zerknij może na opakowanie, mazidla zwykle umieszczają datę przydatności
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#390 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kupowałam go na allegro, nie w mazidłach. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:05.