Avonomaniaczki plotkują, TŻów wychowują i coraz więcej kupują - cz.3 - Strona 89 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-08-26, 14:40   #2641
loveve
Zakorzenienie

Dot.: Avonomaniaczki plotkują, TŻów wychowują i coraz więcej kupują - cz.3

Cytat:
Napisane przez Czarindia Pokaż wiadomość
Ok,ja uciekma na weekend Papapa
miłego weekendu

---------- Dopisano o 15:40 ---------- Poprzedni post napisano o 15:36 ----------

Cytat:
Napisane przez Mayasmum Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny!
Bardzo spodobał mi się ten wątek, szczególnie, że widzę tu kilka osób z wątku wszystko o Avonie w którym od niedawna piszę. To moje początki na forum i tak sobie pomyślałam, że nieśmiało zapytam: Czy mogłabym do Was dołączyć?
cześć

gratuluje dzidziusia
chłopczyk czy dziewczynka?
loveve jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-26, 14:59   #2642
zalotnica83
Zakorzenienie

Cytat:
Weltbild to właśnie połączenie KDC i Świata Książki Mają teraz jeden katalog Więc co bierzesz teraz fajnego z katalogu 9/2011 ?
Napaliłam się teraz na książkę "Rodzina Borgiów" Mario Puzo, więc poproszę teścia by mi zamówił...biorę na razie tylko to, bo w domu kilka pozycji czeka do przeczytania, a w necie można zobaczyć katalogi ŚK czy Weltbild...zawsze biorę od teścia takie w formie papierowej...???

---------- Dopisano o 15:57 ---------- Poprzedni post napisano o 15:52 ----------

Cytat:
Dziewczynka

Ja z kolei należałam do Klubu dla Ciebie. Szczerze powiedziawszy nie przejrzałam nowego katalogu ale nie zanosi sie na kupno niczego nowego. Mam kilka pozycji, które na mnie czekają. Staram się czytać teraz. Nie wiem ile czasu będę miala za tydzień, dwa...
Obecnie zaczęłam "Gdy oślica ujrzała Anioła" Nick Cave - prezent od męża, żebym do niego ciągle na gg nie pisała jak jest w pracy - wie, że tylko książka (teraz i forum) to może zmienić.
Życzę szczęśliwego rozwiązania Fajna ta książka Cave'a??? Czego uczysz? Oj zasypałam Cię na dzień dobry pytaniami...nieładnie

---------- Dopisano o 15:59 ---------- Poprzedni post napisano o 15:57 ----------

Oja ja kiedyś mężowi miałam coś do pracy wydrukować, a nie umiałam zmienić ustawień i wydrukowałam ok.50 lokomotyw z bajki"Tomek i przyjaciele" ale córcia miała polewkę....sztuczna inteligencja mnie zawiodła...natura okazała się silniejsza(blondynka)
zalotnica83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-26, 15:41   #2643
Oja 84
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez zalotnica83 Pokaż wiadomość

Oja ja kiedyś mężowi miałam coś do pracy wydrukować, a nie umiałam zmienić ustawień i wydrukowałam ok.50 lokomotyw z bajki"Tomek i przyjaciele" ale córcia miała polewkę....sztuczna inteligencja mnie zawiodła...natura okazała się silniejsza(blondynka)
no mój mąż właśnie w tego typu sytuacjach też mi mówi, ze mi to "niestety nawet farbowanie nie pomogło" bo z niemal białego blondu przefarbowałam się rok temu na brąz

Szczęśliwi nie muszą zerkać do innych ogródków a tym bardziej zrywać tam kwiatów

Oja 84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-26, 16:14   #2644
dianuseeek
Raczkowanie

GG do dianuseeek

Cytat:
Cześć dziewczyny!
Bardzo spodobał mi się ten wątek, szczególnie, że widzę tu kilka osób z wątku wszystko o Avonie w którym od niedawna piszę. To moje początki na forum i tak sobie pomyślałam, że nieśmiało zapytam: Czy mogłabym do Was dołączyć?
Cześć!
Cytat:
Napisane przez tonia85 Pokaż wiadomość
No właśnie wbrew pozorom nie. Dla mnie ceremonia w kościele była najważniejsza i to było na najwyższym poziomie
A co do gości to mnie mnie nie obchodziło jak się bawią (ależ jestem zła)
Ale bawili się super, bo później jeszcze zamiast od nas oczekiwać podziękowań za prezenty i przybycie, to oni wydzwaniali podziękować i przysyłali nam swoje zdjęcia Do tej pory na wszystkich weselach i imprezach wspominają nasz
A tak a pro po: stawili się (potwierdzili i byli) wszyscy co do jednego i nawet więcej niż miało być
no to fajnie że się wszystko udało
Cytat:
Wiesz co mi się wydaje, że Dianuseek miała na myśli co zamiast orkiestry- dj, magnetofon...przy czym się bawiliście...
no też! bo z opisu Tonii wyszło jakby się bawili 'na sucho' tzn bez muzyki - tak to zrozumiałam
Cytat:
O to chodzi.
Mam na imię Basia i mam 25 lat. Na codzień jestem nauczycielką.
Chwilowo musiałam sobie zrobić przerwę w życiu zawodowym a to ze względu na to, że niedługo zostanę mamusią Może jutro, może pojutrze, najpóźniej za tydzień
Gratuluję! Czekamy na nową forumowiczkę w tak razie
Cytat:
Napisane przez musso4 Pokaż wiadomość
modern mauve, ale jedną warstę, więc prawie nie widać, dałam najpierw bezbarwny, ale był krzyk

nie spadały, bo zapinane przy kostce i też mam drugi palec dłuższy i mi się podoba
no pewnie, chciała takie jak mamusia
a ze mnie wszyscy grzeją z długiego palucha a najbardziej ojciec po którym mam takie giry
Cytat:
Napisane przez Oja 84 Pokaż wiadomość
Jezzzu jaka ja jestem blondi! kumpela prosiła mnie o przepis na ten Słonecznikowiec no więc ja żeby się zbytnio nie wysilać odręcznym pisaniem postanowiłam odnaleźć ten przepis który kiedyś wrzucałam na plotkowy w drugiej części i już. No ale zamiast wydrukować mi zaznaczone to mi wydrukowało wszystko czyli całą stronę czyli 12 kolorowych stron!!! kurka! nie umiałam tego zatrzymać! potem drugi raz próbowało to samo ale jakoś doszłam do tego jak to cholerstwo zatrzymać i już mam to co chciałam. Boże kiedyś wydrukowałam chyba z 15 egz. kolorowych zasłonek az mi się żółty tusz skończył
ejj ja też tak czasem mam :/ niby kumata, niby nie blond ale jednak stan mego umysłu to 100% blond

co do książek: mama mi dziś przyniosła książkę napisaną przez Hitlera 'moja walka' książka nie do kupienia i prawie nie do dostania, ale mama wyhaczyła u kogoś strach się bać co w niej jest ale dziś wieczorem poczytam
dianuseeek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-26, 16:15   #2645
Sarunieczka
vel Turkusoowa :)

Cytat:
Napisane przez Resscue21 Pokaż wiadomość
Dzisiaj w nocy dostałam smsa od Tomka od treści " leże sam , i ciężko mi kiedy patrzę na pustą twoją połowę łożka. "
mimo iż go odczytałam nie odp nic , bo pewnie bym pękła i sama wróciła a to on ma po mnie przyjść , i Raz załatwic sprawę z tą kobitą dwa oczekuje z jego strony jakieś poprawy bo przeprosin niechce słowo przeprszam to tylko słowo nigdy nie wiadomo kiedy ono jest puste .
Hej Resscue,nie daj się,nie przebaczaj łatwo

Cytat:
Napisane przez cheneelle Pokaż wiadomość
Cześć Perełki
Wczoraj nie dałam rady już wejść tutaj. Dawid kurde ma pograszające się zapalenie oskrzeli .
Ojjj...życzę Dawidowi powrotu do zdrowia...

Cytat:
A dziś z rana rozbawił mnie mąż, patrzcie co zostawił:
Moja żona Weronika
Seksu ze mną wciąż unika
A gdy trzeba się całować
Mówi, że ją boli głowa
Gdy za pierś próbuję chwytać
Mówi: Najpierw trzeba spytać
Abstynencji mam już dość
Taki ze mnie jest już gość
Kocham swoją żonę ładną
I nie spojrzę już na żadną...
łoooo....che Mu się

Cytat:
Napisane przez 8katharina8 Pokaż wiadomość
cześć dziewuszki!!
ale dziś gorąco
a ja dziś po pracy zostaje u koleżanki a potem jedziemy na imprezę grillowo-taneczną
ale Ci fajnie,baw się dobrze

Cytat:
Napisane przez dianuseeek Pokaż wiadomość
Ejj u mnie od 7 rano się tłukli, myslałam że jakiś gruz z dachu zrzucają bo coś tam robili. Wstaje zaspana roczochrana i w ogóle, odsłaniam rolete a tu facet stoi przede mną! Kurna rusztowania rozłożyli i będą ocieplać. ^^
Miałam identycznie kilka lat temu jak ocieplali u mnie,otwieram rolety a tu dwaj faceci siedzą w połowie ona i się patrzą,ale szybko zasuwałam zasłony potem rzez kilka dni jak rozsuwałam to tylko słyszałam"nasza pani wstała"

Cytat:
przypomniało mi sie o tych butach takie miałam do ślubu
boskie choc ja do ślubu wybrałabym obcas,ale te mi się podobają,tak na teraz do kościoła np

Cytat:
a tak wogóle to wkurzają mnie oczepiny
mnie też o północy chcę torta,mogą mi "sto lat" zaśpiewać,ale żadne zabawy,oczepiny,konkursy brrrr

Cytat:
Napisane przez dokia Pokaż wiadomość
kozaki na wysokich obcasach są bardzo wygodne zimą, wbrew pozorom
Dokia na fotce w avatarze,nareszcie
co do obcasów to dokładnie tak,wbiją się w śnieg i ciężko się wywalić
Cytat:
O to chodzi.
Mam na imię Basia i mam 25 lat. Na codzień jestem nauczycielką.
Chwilowo musiałam sobie zrobić przerwę w życiu zawodowym a to ze względu na to, że niedługo zostanę mamusią Może jutro, może pojutrze, najpóźniej za tydzień
Ooo witaj,poznaję Cię z głównego Avonowego to znikniesz lada dzień,czekamy na fotkę Twoją i dzidziusia

Cytat:
no mój mąż właśnie w tego typu sytuacjach też mi mówi, ze mi to "niestety nawet farbowanie nie pomogło" bo z niemal białego blondu przefarbowałam się rok temu na brąz
urocza jesteś ale każda z nas jest czasem blondynką,byle jak najrzadziej

Kurczę myślałam że się nie dostanę do Was...dni mojego lapka są chyba już policzone,dziś przy włączaniu piszczał jak alarm w samochodzie brat obiecał pożyczyć kasę na kupno nowego,mówilam mu kilka dni temu ale narazie nie dał

lecę do tża bo już dzwonił kiedy będę

mam nadzieję ze wieczorem komp się odpali
Sarunieczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-26, 16:16   #2646
katniewojt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kissmisiaa Pokaż wiadomość
To na pewno musiała mieć ciekawą stylizację na ten swój ślub. Zresztą wychodzę z założenia, że lepiej kupić takie buty do ślubu aby je potem wykorzystać.
Ja bym chciała czarne, więc przydała by się np. czarna szarfa pod biustem i już pasuje

Cytat:
Cześć dziewczyny!
Witam Cię i ja

Jestem z siebie dumna! Nie kupiłam lakieru Ale za to chusteczki peelingujące A lakier przyniósł mi B. - kupił mi chyba ze 3 lub 4 tygodnie temu, ale za każdym razem zapominam mi go dać
Ale się zeźlił dzisiaj Dobiera się do mnie, zaczyna skutkować, a tu dzwoni moja Przyjaciółka, że będzie za 5 minut Ale miał minę

U mnie też niemiłosierny gorąc Podobno jutro ma być chłodniej - liczę na to
katniewojt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-26, 16:17   #2647
cheneelle
Zakorzenienie

Cytat:
ja to dopóki nie zawali śniegiem na metr to jeżdżę autkiem to potrzebuję butow takich jak u Ciebie z aukcji ... a na czas w którym nie opłaca mi się odśnieżać podjazdu, wjazdu i skrobać auta to biegam piechtą (przynajmniej nie marznę) w butach prawie wojskowych skórzanych i na grubej bardzo podeszwie... jak jest "-20" stopni to już elegancja niech idzie do szafy
Mam tak samo. A jeszcze jak u mnie płóg przjeżdza i odśnieża ulicę to chodnik cały zasypany, że śniegu po kolana

Cytat:
ja nie umiem chodzić na obcasach jestem malutka więc powinnam ale za cholerę nie umiem i mnie zaraz obcierają/nogi bolą itp
Bo polskie chodniki nie są przystosowane do chodzenia na obcasach

Byłam dzisiaj z mamą oglądać suknie ślubne i żadna mi się nie spodobała Bo wszystkie takie jakieś nie w moim stylu. Ja nie chcę długiej tylko taką do kolan w stylu lat 50 albo babydoll
Stary 2011-08-26, 16:18   #2648
loveve
Zakorzenienie

Cytat:
co do książek: mama mi dziś przyniosła książkę napisaną przez Hitlera 'moja walka' książka nie do kupienia i prawie nie do dostania, ale mama wyhaczyła u kogoś strach się bać co w niej jest ale dziś wieczorem poczytam
daj znać jak poczytasz
Stary 2011-08-26, 16:35   #2649
dianuseeek
Raczkowanie

GG do dianuseeek

Cytat:
Napisane przez loveve Pokaż wiadomość
daj znać jak poczytasz
dam, dam

lecę po zakupy do kauflandu a później do babci

a Wam wrzucam linka
http://www.youtube.com/watch?v=uGLDaX7R3bk
Wykonanie mojego kumpla, padłam jak usłyszałam, bardzo mi się podoba (wykon nie kumpel )

Do później
dianuseeek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-26, 16:51   #2650
katniewojt
Zakorzenienie

Cytat:
Byłam dzisiaj z mamą oglądać suknie ślubne i żadna mi się nie spodobała Bo wszystkie takie jakieś nie w moim stylu. Ja nie chcę długiej tylko taką do kolan w stylu lat 50 albo babydoll
Najlepiej idź do krawcowej

---------- Dopisano o 17:51 ---------- Poprzedni post napisano o 17:41 ----------

Teściowa się zeźliła, że dałam jej gratisa i powiedziała, że karteczka z cenami jej niepotrzebna, bo wie, że nie chcę jej oszukać
Stary 2011-08-26, 16:52   #2651
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia

Cytat:
Napisane przez Sarunieczka Pokaż wiadomość
Dokia na fotce w avatarze,nareszcie
co do obcasów to dokładnie tak,wbiją się w śnieg i ciężko się wywalić
nie podobał Ci się mój zakręcony żuczuś??

ja też zahaczam się obcasami gorzej jak ten lód jest pod cienkim śniegiem to nie zahaczam tylko jadęęęęęęęęęęęęęęęęęęę... ...esssaaa i łuuuup...
dokia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-26, 16:56   #2652
cheneelle
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez katniewojt Pokaż wiadomość
Najlepiej idź do krawcowej

---------- Dopisano o 17:51 ---------- Poprzedni post napisano o 17:41 ----------

Teściowa się zeźliła, że dałam jej gratisa i powiedziała, że karteczka z cenami jej niepotrzebna, bo wie, że nie chcę jej oszukać
Bedę chyba musiała.
Pokaże Wam o jakie mniejwięcej mi sukienki chodzi.

W stylu babydoll:
http://www.google.com/imgres?q=sukie...gxfXLCg&zoom=1

W stylu lat 50:
http://www.google.com/imgres?q=sukie...4w4DUCg&zoom=1
Przy tej drugiej to spódnica troszkę krótsza by musiałabyć
Stary 2011-08-26, 17:10   #2653
katniewojt
Zakorzenienie

Cytat:
Bedę chyba musiała.

W stylu babydoll:

W stylu lat 50:
Babydoll bardziej mi się podoba Lepiej będzie pokazywać kształty W stylu lat 50 będziesz przysadziście wyglądać - moja Mloda miała na studniówce taką i wydawała się większa niż jest w rzeczywistosci
Miała taką, ale szytą przez krawcową:
http://www.snobka.pl/artykul/sukienka-h-amp-m-4673
Stary 2011-08-26, 17:14   #2654
cheneelle
Zakorzenienie

Cytat:
Babydoll bardziej mi się podoba Lepiej będzie pokazywać kształty W stylu lat 50 będziesz przysadziście wyglądać - moja Mloda miała na studniówce taką i wydawała się większa niż jest w rzeczywistosci
Miała taką, ale szytą przez krawcową:
http://www.snobka.pl/artykul/sukienka-h-amp-m-4673
Może tyle, że u ja mam tak: duży biust, wąska talia, duża dupa Jak u Marylin Więc lata 50 będą mi pasować i chyba właśnie ku takiej się skłaniam bo w niej wszysy zobaczą jaka mam ładną talię

Edytowane przez cheneelle
Czas edycji: 2011-08-26 o 17:15
cheneelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-26, 17:15   #2655
loveve
Zakorzenienie

Cytat:
a moja 'teściowa' wczoraj zamówiła u mnie pierwszy raz
zestaw Incandessence
Stary 2011-08-26, 17:17   #2656
katniewojt
Zakorzenienie

Cytat:
Może tyle, że u ja mam tak: duży biust, wąska talia, duża dupa Jak u Marylin Więc lata 50 będą mi pasować i chyba właśnie ku takiej się skłaniam bo w niej wszysy zobaczą jaka mam ładną talię
Chyba, że tak Moja Młoda nie ma biustu, ale za to wyrobione łydki od roweru i okropnie wyglądała

Cały dzień nabijałam się z B. i j ego zmarszczek Ma kurze łapki, bo to śmieszek Ale ma już pokaźne bruzdy na czole Ale był zły
Stary 2011-08-26, 17:18   #2657
loveve
Zakorzenienie

Cytat:
Bedę chyba musiała.

W stylu babydoll:

W stylu lat 50:
Cytat:
ta sukienka z lat 50 jakoś bardziej pasuje na ślub, jest elegancka i ładnie Ci w niej będzie
ta druga nie jest za ładna, wcale nie elegancka - moim zdaniem
Stary 2011-08-26, 17:37   #2658
cheneelle
Zakorzenienie

Cytat:
ta sukienka z lat 50 jakoś bardziej pasuje na ślub, jest elegancka i ładnie Ci w niej będzie
ta druga nie jest za ładna, wcale nie elegancka - moim zdaniem
One dokładnie takie nie będą. To są po prostu wzory. Bo jeszcze też nie wiem na jaką się zdecyduję i w której "przed ołtarzem" bardziej mnie Dawid widzi.
Stary 2011-08-26, 17:40   #2659
katniewojt
Zakorzenienie

Podoba mi się 2
http://www.kleinfeldbridal.com/index...le=weddinggown

A ta "syrena" z prawej jest cudna

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-08-26, 17:48   #2660
an92dzia
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Resscue21 Pokaż wiadomość
cześć aniołki ;*

Dziękuje wam za te słowa pocieszenia , szczególnie tobie Oja84

Dzisiaj w nocy dostałam smsa od Tomka od treści " leże sam , i ciężko mi kiedy patrzę na pustą twoją połowę łożka. "
mimo iż go odczytałam nie odp nic , bo pewnie bym pękła i sama wróciła a to on ma po mnie przyjść , i Raz załatwic sprawę z tą kobitą dwa oczekuje z jego strony jakieś poprawy bo przeprosin niechce słowo przeprszam to tylko słowo nigdy nie wiadomo kiedy ono jest puste .

aha jeszcze było pytanie co mi mama powiedziała , otóz ona mi uświadomiła że co kolwiek by się nie dzialo mam pamiętać że zawsze mogę wrócić do nich bo to zawsze będzie mój dom i że nie jestem sama " powiedziała że nie będzie mi doradzać co mam zrobić bo jak się obudzę rano to sama będę wiedziała

no a tak z życia wzięte idę dzisiaj na USG kolana - ciekawe co za bajery mi wyjdą
Trzymam kciuki żeby wszystko ułożyło się dobrze

---------- Dopisano o 18:45 ---------- Poprzedni post napisano o 18:41 ----------

straszny upał, ledwo żyję..

---------- Dopisano o 18:48 ---------- Poprzedni post napisano o 18:45 ----------

Cytat:
zestaw Incandessence
Moja bardzo rzadko zamawia bo twierdzi że się przez to bogacę
an92dzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-26, 17:59   #2661
loveve
Zakorzenienie

Cytat:
One dokładnie takie nie będą. To są po prostu wzory. Bo jeszcze też nie wiem na jaką się zdecyduję i w której "przed ołtarzem" bardziej mnie Dawid widzi.
ale w ogóle takie sukienki mi się nie podobają

---------- Dopisano o 18:59 ---------- Poprzedni post napisano o 18:57 ----------

Cytat:
Napisane przez an92dzia Pokaż wiadomość

z tego co wiem to moja kiedyś zamawiała jak miała u kogo , teraz natrafiłam się ja , hihi
Stary 2011-08-26, 18:12   #2662
mistress88
Zadomowienie

Witajcie
Cytat:
Resscue - trzymaj się dla Maluszk w brzuszku! Nie daj sobie wmówić,że to Twoja wina!!!

Nie wiem jak to jest,ale ja zawsze trafiałam na facetów, którzy każdą sytuację przekręcali tak,że na końcu byłam skłonna uwierzyć,że to ja jestem winna... Faceci są w tym najlepsi! Idealnie wypierają winę ze swojego umysłu.

Ten upał mnie wykończy...
ooo oni są w tym najlepsi, mój ex nie wiem jakby się chamsko zachował, to i tak obrócił kota ogonem i ja go przepraszałam
Cytat:
Mam coś dla Was na rozpoczęcie dnia -> mnie rozbawiło
http://9.asset.soup.io/asset/2308/7737_2649.gif
hehe
Cytat:
w ogóle to muszę się Wam przyznać, że Avon już mnie tak nie kręci jak kiedyś...kiedyś to odliczałam dni kiedy pojawi się nowy katalog, z drżeniem serca odświerzałam katalogowy z nadzieją, że może trendujące wrzuciły nowy kat a teraz wcale mnie to nie rajcuje nawet nie ściagnełam tej 15stki ani nawet nie obejrzałam tych fotek, które tam są wklejone, nie chce mi się, co będzie to będzie. W ogóle samo to, że teraz kupiłam kilka kosmetyków z innych firm, jeszcze nie dawno to było nie do pomyślenia normalnie. Wertowałam te 3 katalogi do przodu i se pisałam co w którym kat zamówię a teraz jakoś mnie to nie rajcuje...
mam to samo
Cytat:
Cześć Odświeżaczki dopiero wstałam , jeszcze kawy nie ma ooo tak... moja koleżanka to dopiero z tym odjechała.. miała wąską białą i bardzo króciutką a do tego kozaki białe do pół uda na wielkiej szpili... w życiu tak odjazdowej Panny Młodej nie widziałam... była zjawiskowa... szkoda tylko że jej się potem nie ułożyło ale potem jeszcze raz wyszła za mąż i wiem ze ma drugie dziecko z drugim mężem
białe kozaki do połowy uda? dla mnie wieś tańczy i śpiewa... (nie urażając mieszkanek wsi!)
Cytat:
Resscue jesteśmy z Ciebie dumne...Moi rodzice też mimo "przeludnienia" w swoim mieszkanku mówią, że w razie czego zawsze mam gdzie wracać
A dziś z rana rozbawił mnie mąż, patrzcie co zostawił:
Moja żona Weronika
Seksu ze mną wciąż unika
A gdy trzeba się całować
Mówi, że ją boli głowa
Gdy za pierś próbuję chwytać
Mówi: Najpierw trzeba spytać
Abstynencji mam już dość
Taki ze mnie jest już gość
Kocham swoją żonę ładną
I nie spojrzę już na żadną...
aaaaaaaaa super !!!!!!!!!!!!

Cytat:
Ejj u mnie od 7 rano się tłukli, myslałam że jakiś gruz z dachu zrzucają bo coś tam robili. Wstaje zaspana roczochrana i w ogóle, odsłaniam rolete a tu facet stoi przede mną! Kurna rusztowania rozłożyli i będą ocieplać. Ale się zmuliłam, spaliłam buraka i zasłoniłam z powrotem teraz mi zaglądają przez okno co robię :/ (jestem jedyna młoda baba w bloku)
ja kiedyś wróciłam z wakacji, next day zaczynali docieplać, o czym zapomniałam, otwieram rano oczy, a za oknem pan od razu wstałam i zwiałam z pokoju
Cytat:
Napisane przez Anna Antonina Pokaż wiadomość
Niestety To nie tylko w sklepach trudno dostać coś fajnego na niskim obcasie. W hurcie jest dokładnie to samo. Albo całkiem płaskie, albo 10-13 cm obcasa. Rzadko coś pośrodku.
właśnie, to jest bez sensu. ja mam np. 178 cm, na płaskim obcasie zupełnie nie lubię, bo jednak obcasik wysmukla nogę, ale przecież takich 10 cm nie założę
mistress88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-26, 18:20   #2663
zalotnica83
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć!

no to fajnie że się wszystko udało

no też! bo z opisu Tonii wyszło jakby się bawili 'na sucho' tzn bez muzyki - tak to zrozumiałam

Gratuluję! Czekamy na nową forumowiczkę w tak razie

no pewnie, chciała takie jak mamusia
a ze mnie wszyscy grzeją z długiego palucha a najbardziej ojciec po którym mam takie giry

ejj ja też tak czasem mam :/ niby kumata, niby nie blond ale jednak stan mego umysłu to 100% blond

Mój teściu ma tą książkę i nawet czytałam...jednym się podoba innym nie...dla mnie jest po prostu irytująca...

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-08-26, 18:21   #2664
Mayasmum
Raczkowanie

Cytat:
cześć

gratuluje dzidziusia
chłopczyk czy dziewczynka?
Dziewczynka

Cytat:
Napaliłam się teraz na książkę "Rodzina Borgiów" Mario Puzo, więc poproszę teścia by mi zamówił...biorę na razie tylko to, bo w domu kilka pozycji czeka do przeczytania, a w necie można zobaczyć katalogi ŚK czy Weltbild...zawsze biorę od teścia takie w formie papierowej...???

Zyczę szczęśliwego rozwiązania Fajna ta książka Cave'a??? Czego uczysz? Oj zasypałam Cię na dzień dobry pytaniami...nieładnie

---------- Dopisano o 15:59 ---------- Poprzedni post napisano o 15:57 ----------

MNie też kusi ta rodzina Borgiów, złamałam się i widziałam pierwszy odcinek serialu, ale za książkę na pewno się kiedyś wezmę, będę czekala na fajną promocje i w tym samym czasie dokończe wszystkie te, które na mnie czekają.

A "Gdy oślica..." jest połączeniem wszystkich sprzecznych uczuć jakie się we mnie kłębią. Z jednej strony jest straszna, brudna, przytłaczająca, przedstawiająca najczarniejszą stronę życia, a z drugiej strony nie można się od niej oderwać, porywa Cię do swego świata i zapominasz o wszystkim dookoła. Polecam jeśli lubisz... powieści grozy.

A nauczam j. angielskiego, stąd moja niechęć do polskich znaków, których czasami zapominam. Wybaczcie proszę.

Cytat:
Napisane przez Sarunieczka Pokaż wiadomość
łoooo....che Mu się
i to nawet bardzo fajne to

Cytat:
mnie też o północy chcę torta,mogą mi "sto lat" zaśpiewać,ale żadne zabawy,oczepiny,konkursy brrrr
Ja wesela w ogóle nie chciałam, ale rodzina TŻa wiecie... na wsi mieszkają, rolnicy i jeszcze u nich te czasy weselich na dwa dni w remizie Ale wywalczylam jeden dzień i to w restauracji i potem sami mówili, że lepsze.
Oczepin też nie chciałam, ale chyba by mnie wtedy obie rodziny wyklęły A zabawy były dwie. jedna dla starszych a druga dla młodziaków i powiedzialam dość!
U mnie był nawet mini zgrzyt bo wybraliśmy z mężem piosenkę na pierwszy taniec, która nie spodobała się obu rodzinom bo "nie po polsku" i jak to tak z tradycją? To powiedziałam, że jak tak bardzo chcą p[o polsku to ja im przetłumacze i będą sobie z kartek czytać

Cytat:
Ooo witaj,poznaję Cię z głównego Avonowego to znikniesz lada dzień,czekamy na fotkę Twoją i dzidziusia
Wrócę

Cytat:
urocza jesteś ale każda z nas jest czasem blondynką,byle jak najrzadziej
Ja już nie zostawiam drukarki "samej". Kiedyś niechcący wydrukowałam całą kamasutrę a miala być tylko jedna strona. Wszystko byłoby ok, gdyby teściowa tego nie widziała
ps. Miesiąc później dowiedziala się, że będzie babcia - stwierdziła, że książka się przynajmniej przydała

Cytat:
dam, dam

a Wam wrzucam linka
Wykonanie mojego kumpla, padłam jak usłyszałam, bardzo mi się podoba (wykon nie kumpel )

Do później
Fajnie śpiewa, tylko ja w coverach szukam pomysłu, a tutaj mam kopie. Ale głos fajny

Cytat:
Bedę chyba musiała.

W stylu babydoll:

W stylu lat 50:
Ja jestem fanką tej w stylu lat 50 i myślę, że z taką figurą jaką opisujesz będziesz wyglądala w niej bardzo korzystnie

Cytat:
zestaw Incandessence
Moja w następnym katalogu bierze TTA Always Będziemy pachniały tak samo bo to mój KWC jeśli chodzi o perfumy...
Nie ma to pachnieć jak teściowa Dobrze, że mam super teściową.

Cytat:
Napisane przez an92dzia Pokaż wiadomość

Mayasmum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-26, 18:23   #2665
zalotnica83
Zakorzenienie

Moja teściowa jak widzi jakiś robotników to otwiera zawsze okna i wódką częstuję...
Co do oczepin to też mi się nie podoba ta tradycja, u Nas był tylko tort o północy, rzucanie muszką i welonem
Stary 2011-08-26, 18:32   #2666
loveve
Zakorzenienie

Cytat:
Moja w następnym katalogu bierze TTA Always Będziemy pachniały tak samo bo to mój KWC jeśli chodzi o perfumy...
moja też jest w porządku. kupiłam go mamie na Dzień Matki, zachwycona nim nie była

Cytat:
Moja teściowa jak widzi jakiś robotników to otwiera zawsze okna i wódką częstuję...
Co do oczepin to też mi się nie podoba ta tradycja, u Nas był tylko tort o północy, rzucanie muszką i welonem

dobra teściowa
Stary 2011-08-26, 18:47   #2667
zalotnica83
Zakorzenienie

Cytat:
dam, dam

a Wam wrzucam linka

Do później
Ja tam uważam, że i wykon i kumpel godny zainteresowania Super chłopak śpiewa!

---------- Dopisano o 19:47 ---------- Poprzedni post napisano o 19:37 ----------

Cytat:
Dziewczynka

MNie też kusi ta rodzina Borgiów, złamałam się i widziałam pierwszy odcinek serialu, ale za książkę na pewno się kiedyś wezmę, będę czekala na fajną promocje i w tym samym czasie dokończe wszystkie te, które na mnie czekają.

A "Gdy oślica..." jest połączeniem wszystkich sprzecznych uczuć jakie się we mnie kłębią. Z jednej strony jest straszna, brudna, przytłaczająca, przedstawiająca najczarniejszą stronę życia, a z drugiej strony nie można się od niej oderwać, porywa Cię do swego świata i zapominasz o wszystkim dookoła. Polecam jeśli lubisz... powieści grozy.

A nauczam j. angielskiego, stąd moja niechęć do polskich znaków, których czasami zapominam. Wybaczcie proszę.

i to nawet bardzo fajne to

Ja wesela w ogóle nie chciałam, ale rodzina TŻa wiecie... na wsi mieszkają, rolnicy i jeszcze u nich te czasy weselich na dwa dni w remizie Ale wywalczylam jeden dzień i to w restauracji i potem sami mówili, że lepsze.
Oczepin też nie chciałam, ale chyba by mnie wtedy obie rodziny wyklęły A zabawy były dwie. jedna dla starszych a druga dla młodziaków i powiedzialam dość!
U mnie był nawet mini zgrzyt bo wybraliśmy z mężem piosenkę na pierwszy taniec, która nie spodobała się obu rodzinom bo "nie po polsku" i jak to tak z tradycją? To powiedziałam, że jak tak bardzo chcą p[o polsku to ja im przetłumacze i będą sobie z kartek czytać

Wrócę

Ja już nie zostawiam drukarki "samej". Kiedyś niechcący wydrukowałam całą kamasutrę a miala być tylko jedna strona. Wszystko byłoby ok, gdyby teściowa tego nie widziała
ps. Miesiąc później dowiedziala się, że będzie babcia - stwierdziła, że książka się przynajmniej przydała

Fajnie śpiewa, tylko ja w coverach szukam pomysłu, a tutaj mam kopie. Ale głos fajny

Ja jestem fanką tej w stylu lat 50 i myślę, że z taką figurą jaką opisujesz będziesz wyglądala w niej bardzo korzystnie

Tą oślicę muszę łyknąć...zaraz gdzieś poszukam
Dobrze, że potrafiłaś się postawić, bo niektóre Panny Młode robią wg rodziców, a potem wszystko jest nie tak jakby chciały...
Ale się uśmiałam z tej Kamasutry...
Stary 2011-08-26, 18:48   #2668
Resscue21
Zakorzenienie

GG do Resscue21

Cytat:

a to kiedy za mąż wychodzisz ?

Maleństwo moje
Resscue21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-26, 18:50   #2669
zalotnica83
Zakorzenienie

Wiecie co...pożalę się....wkurzyłam się na maxa, teściowej powiedziałam, że nie mam chęci ani czasu nic robić na te imieniny teścia, a ona wymusiła na moim mężu żeby zrobił...poleciał właśnie na zakupy i do nocy będzie pichcił...a jutro do pracy...jak jest taki mięczak to niech sobie sam przy garach stoi... Tym bardziej już zaczyna mnie brzuch boleć...na pewno tam nie pójdę...
Stary 2011-08-26, 19:01   #2670
loveve
Zakorzenienie

Cytat:
Wiecie co...pożalę się....wkurzyłam się na maxa, teściowej powiedziałam, że nie mam chęci ani czasu nic robić na te imieniny teścia, a ona wymusiła na moim mężu żeby zrobił...poleciał właśnie na zakupy i do nocy będzie pichcił...a jutro do pracy...jak jest taki mięczak to niech sobie sam przy garach stoi... Tym bardziej już zaczyna mnie brzuch boleć...na pewno tam nie pójdę...
nie rozumiem Twojej teściowej, robi imieniny dla teścia to niech się wszystkim zajmie a nie taka gadka i wręczanie komuś jej roboty
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości