|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2641 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Avonomaniaczki plotkują, TŻów wychowują i coraz więcej kupują - cz.3
miłego weekendu
![]() ---------- Dopisano o 15:40 ---------- Poprzedni post napisano o 15:36 ---------- Cytat:
gratuluje dzidziusia chłopczyk czy dziewczynka?
|
|
|
|
|
#2642 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 15:57 ---------- Poprzedni post napisano o 15:52 ---------- Cytat:
Fajna ta książka Cave'a??? Czego uczysz ? Oj zasypałam Cię na dzień dobry pytaniami...nieładnie![]() ---------- Dopisano o 15:59 ---------- Poprzedni post napisano o 15:57 ---------- Oja ja kiedyś mężowi miałam coś do pracy wydrukować, a nie umiałam zmienić ustawień i wydrukowałam ok.50 lokomotyw z bajki"Tomek i przyjaciele" ale córcia miała polewkę....sztuczna inteligencja mnie zawiodła...natura okazała się silniejsza(blondynka)
|
||
|
|
|
#2643 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2644 | ||||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
bo z opisu Tonii wyszło jakby się bawili 'na sucho' tzn bez muzyki - tak to zrozumiałam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a ze mnie wszyscy grzeją z długiego palucha ![]() Cytat:
co do książek: mama mi dziś przyniosła książkę napisaną przez Hitlera 'moja walka'
|
|
#2645 | |||||||
|
vel Turkusoowa :)
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
potem rzez kilka dni jak rozsuwałam to tylko słyszałam"nasza pani wstała"boskie ![]() mnie też o północy chcę torta,mogą mi "sto lat" zaśpiewać,ale żadne zabawy,oczepiny,konkursy brrrr![]() Dokia na fotce w avatarze,nareszcie ![]() co do obcasów to dokładnie tak,wbiją się w śnieg i ciężko się wywalić ![]() Cytat:
Cytat:
ale każda z nas jest czasem blondynką,byle jak najrzadziej ![]() Kurczę myślałam że się nie dostanę do Was...dni mojego lapka są chyba już policzone,dziś przy włączaniu piszczał jak alarm w samochodzie brat obiecał pożyczyć kasę na kupno nowego,mówilam mu kilka dni temu ale narazie nie dał ![]() lecę do tża bo już dzwonił kiedy będę ![]() mam nadzieję ze wieczorem komp się odpali
|
|||||||
|
|
|
#2646 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Jestem z siebie dumna! Nie kupiłam lakieru ![]() Ale się zeźlił dzisiaj Ale miał minę![]() U mnie też niemiłosierny gorąc
|
||
|
|
|
#2647 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Byłam dzisiaj z mamą oglądać suknie ślubne i żadna mi się nie spodobała Bo wszystkie takie jakieś nie w moim stylu. Ja nie chcę długiej tylko taką do kolan w stylu lat 50 albo babydoll
|
|
#2648 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2649 |
|
Raczkowanie
|
dam, dam
lecę po zakupy do kauflandu a później do babci a Wam wrzucam linka http://www.youtube.com/watch?v=uGLDaX7R3bk Wykonanie mojego kumpla, padłam jak usłyszałam, bardzo mi się podoba (wykon nie kumpel ) Do później
|
#2650 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:51 ---------- Poprzedni post napisano o 17:41 ---------- Teściowa się zeźliła, że dałam jej gratisa i powiedziała, że karteczka z cenami jej niepotrzebna, bo wie, że nie chcę jej oszukać |
|
|
|
|
#2651 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ja też zahaczam się obcasami gorzej jak ten lód jest pod cienkim śniegiem to nie zahaczam tylko jadęęęęęęęęęęęęęęęęęęę... ...esssaaa i łuuuup...
|
|
|
|
|
#2652 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pokaże Wam o jakie mniejwięcej mi sukienki chodzi. W stylu babydoll: http://www.google.com/imgres?q=sukie...gxfXLCg&zoom=1 W stylu lat 50: http://www.google.com/imgres?q=sukie...4w4DUCg&zoom=1 Przy tej drugiej to spódnica troszkę krótsza by musiałabyć
|
|
#2653 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W stylu lat 50 będziesz przysadziście wyglądać - moja Mloda miała na studniówce taką i wydawała się większa niż jest w rzeczywistosci![]() Miała taką, ale szytą przez krawcową: http://www.snobka.pl/artykul/sukienka-h-amp-m-4673 |
|
|
|
|
#2654 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak u Marylin Więc lata 50 będą mi pasować i chyba właśnie ku takiej się skłaniam bo w niej wszysy zobaczą jaka mam ładną talię
W piekle mają dla mnie specjalne miejsce. Nazywa się TRON. Edytowane przez cheneelle Czas edycji: 2011-08-26 o 18:15 |
|
|
|
|
#2655 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2656 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cały dzień nabijałam się z B. i j ego zmarszczek Ma kurze łapki, bo to śmieszek Ale ma już pokaźne bruzdy na czole Ale był zły
|
|
|
|
|
#2657 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ta druga nie jest za ładna, wcale nie elegancka - moim zdaniem |
||
|
|
|
#2658 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2659 |
|
Zakorzenienie
|
Podoba mi się 2
![]() http://www.kleinfeldbridal.com/index...le=weddinggown A ta "syrena" z prawej jest cudna |
|
|
|
#2660 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:45 ---------- Poprzedni post napisano o 18:41 ---------- straszny upał, ledwo żyję.. ---------- Dopisano o 18:48 ---------- Poprzedni post napisano o 18:45 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2661 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:59 ---------- Poprzedni post napisano o 18:57 ---------- z tego co wiem to moja kiedyś zamawiała jak miała u kogo , teraz natrafiłam się ja , hihi
|
|
|
|
|
#2662 | |||||||
|
Zadomowienie
|
Witajcie
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
od razu wstałam i zwiałam z pokoju Cytat:
|
|||||||
|
|
|
#2663 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2664 | |||||||
|
Raczkowanie
|
Dziewczynka
![]() Cytat:
A "Gdy oślica..." jest połączeniem wszystkich sprzecznych uczuć jakie się we mnie kłębią. Z jednej strony jest straszna, brudna, przytłaczająca, przedstawiająca najczarniejszą stronę życia, a z drugiej strony nie można się od niej oderwać, porywa Cię do swego świata i zapominasz o wszystkim dookoła. Polecam jeśli lubisz... powieści grozy. A nauczam j. angielskiego, stąd moja niechęć do polskich znaków, których czasami zapominam. Wybaczcie proszę. i to nawet bardzo fajne to ![]() Cytat:
Ale wywalczylam jeden dzień i to w restauracji i potem sami mówili, że lepsze. Oczepin też nie chciałam, ale chyba by mnie wtedy obie rodziny wyklęły A zabawy były dwie. jedna dla starszych a druga dla młodziaków i powiedzialam dość!U mnie był nawet mini zgrzyt bo wybraliśmy z mężem piosenkę na pierwszy taniec, która nie spodobała się obu rodzinom bo "nie po polsku" i jak to tak z tradycją? To powiedziałam, że jak tak bardzo chcą p[o polsku to ja im przetłumacze i będą sobie z kartek czytać ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ps. Miesiąc później dowiedziala się, że będzie babcia - stwierdziła, że książka się przynajmniej przydała ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nie ma to pachnieć jak teściowa Dobrze, że mam super teściową. |
|||||||
|
|
|
#2665 |
|
Zakorzenienie
|
Moja teściowa jak widzi jakiś robotników to otwiera zawsze okna i wódką częstuję...
![]() Co do oczepin to też mi się nie podoba ta tradycja, u Nas był tylko tort o północy, rzucanie muszką i welonem
|
|
|
|
#2666 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
dobra teściowa
|
||
|
|
|
#2667 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Super chłopak śpiewa!---------- Dopisano o 19:47 ---------- Poprzedni post napisano o 19:37 ---------- Cytat:
![]() Dobrze, że potrafiłaś się postawić, bo niektóre Panny Młode robią wg rodziców, a potem wszystko jest nie tak jakby chciały... ![]() Ale się uśmiałam z tej Kamasutry... |
||
|
|
|
#2668 |
|
Zakorzenienie
|
a to kiedy za mąż wychodzisz ?
|
#2669 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie co...pożalę się....wkurzyłam się na maxa, teściowej powiedziałam, że nie mam chęci ani czasu nic robić na te imieniny teścia, a ona wymusiła na moim mężu żeby zrobił...poleciał właśnie na zakupy i do nocy będzie pichcił...a jutro do pracy...jak jest taki mięczak to niech sobie sam przy garach stoi...
|
|
|
|
#2670 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:41.

Papapa

Mają teraz jeden katalog
? Oj zasypałam Cię na dzień dobry pytaniami...nieładnie

.
jestem malutka więc powinnam ale za cholerę nie umiem i mnie zaraz obcierają/nogi bolą itp 

i powiedziała, że karteczka z cenami jej niepotrzebna, bo wie, że nie chcę jej oszukać

nawet nie ściagnełam tej 15stki ani nawet nie obejrzałam tych fotek, które tam są wklejone, nie chce mi się, co będzie to będzie. W ogóle samo to, że teraz kupiłam kilka kosmetyków z innych firm, jeszcze nie dawno to było nie do pomyślenia normalnie. Wertowałam te 3 katalogi do przodu i se pisałam co w którym kat zamówię a teraz jakoś mnie to nie rajcuje...
Moi rodzice też mimo "przeludnienia" w swoim mieszkanku mówią, że w razie czego zawsze mam gdzie wracać