|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#331 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy. Cz. XIII
hejka!
![]() [1=6cf34e7e8f39cee75534fdb 852be8187cc381168_600e0a0 280783;28997804] asiabb1983 No niestety, jedwab z Joanny jest beznadziejny, kiedyś miałam z firmy Loton i był bardzo fajny, wygładzał i ładnie się włosy błyszczały, a ten z Joanny co najwyżej pomaga włosy rozczesać ![]() [/QUOTE] ja po nim nawet rozczesać nie mogłam ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() włoski bardzo ładnie wyszły ![]()
blonding ![]() ![]() było - 1 czerwiec 2013 -36 cm jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm po podcięciu 5 marzec - 47 cm CEL 60 cm ![]() aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening całego ciała |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#333 |
Zakorzenienie
|
Wstawiam zdjecia mojego blondu ( po syossie mroznym perlowym blondzie ) i mojego odrostu
![]() Chcialabym ufarbowac wlasnie goldwellem lub inna farba z tych profesjonalnych ale zastanawiam sie nad odcieniem i oxydantem , chyba powinnam wziac 12% ale nie wiem do konca .. Doradzicie kochane ? |
![]() ![]() |
![]() |
#334 |
Wtajemniczenie
|
Hej, poczytuję Was od dawna , i mam pytanie mogę dołączyć do Waszego wątku??
Mam na imię Ramona, mam 21 lat, jestem blondi od dawna z przerwami ((czyt. z kaprysem przemalowania włosów na brąz) . Uwielbiam blond, i chciała bym mieć piękne blond włoski jak WY * ![]() ![]()
#335 | |
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#336 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#337 |
Wtajemniczenie
|
snow no ja też myślę że nie
![]()
#338 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#339 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() bardzo się cieszę! Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#340 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#341 |
Zakorzenienie
|
Nie białe
![]() ![]() Pasemka bardzo niszczą? Dobrze by one wyglądały? Asia kondycja dobra! Co prawda porobiły mi się teraz małe dredy z tyłu głowy, ale to chyba z braku szczotki ![]() Aaa zrobiliśmy sobie z tżcikiem małe tournee po naszych jeziorkach. Ha! Najlepszy był wyciąg do nart wodnych. Chęci były większe niż umiejętności i niestety zamiast jazdy na nartach, było coś a'la foka.. ![]() ![]()
![]() |
#342 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:47 ---------- Poprzedni post napisano o 22:42 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() dobrze że kondycja ok ![]() a filmik chętnie obejrzę ![]()
blonding ![]() ![]() było - 1 czerwiec 2013 -36 cm jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm po podcięciu 5 marzec - 47 cm CEL 60 cm ![]() aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening całego ciała |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#343 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja np u siebie różnice widze a inni na to praktycznie uwagi nie zwracają ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#344 |
Zakorzenienie
|
hrrr
![]() bo już dawno czegoś z włosami nie robiłam i mnie świerzbi po prostu!
#345 |
Zakorzenienie
|
a ja dziś zrobiłam
![]() ![]() ![]()
![]() |
#346 |
Marcelover ♥♥♥
|
no i jak i jak?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#347 |
Zakorzenienie
|
a bo to tak na spontanie wyszło
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#348 | |
Zakorzenienie
|
naprawdę? no i jak odczucia?
![]() Cytat:
![]() zmykam lulu ![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#349 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() też mykam dobranoc ![]()
![]() |
#350 |
Zakorzenienie
|
Snow no to czekamy na zdjecia
![]() Dziewczyny jak uważacie czy dla pracodawcy ma znaczenie czy na dyplomie są studia dzienne czy zaoczne jeśli uczelnia tak czy siak jest prywatna? Byłam 2 lata na dziennych ale teraz sie zastanawiam nad tym. |
![]() ![]() |
![]() |
#351 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
no i zrobilabym goldwellem 10 A pol na pol z 10 N, albo samo A jesli nie przerazi cie szarosc na poczatku ![]() Cytat:
![]() Cytat:
jesli pracodawca patrzy na to tylko, to znaczy ze jest ograniczonym kretynem. na zaocznych tez sa ludzie ktorzy chca sie uczyc, do tego najczesciej musza pracowac, a ponadto musza wlozyc wiele wiecej nauki wlasnej niz dzienni. maja spore doswiadczenie a dzienni rzadko kiedy. no i teraz jest tez tak, ze pracodawca procz cv sprawdza na goraco umiejetnosci pracownika na rozmowie czy probie ![]() ![]()
![]() |
#352 |
Zakorzenienie
|
Czesc kochane
![]() Ja juz w moim drugim domku w de. ![]() Matko ale dziwnie tu teraz. Jakos zmno mokro nie to co w pl ![]() Wczoraj juz wyskoczylam z tz na zakupy co by nie bylo i wiecie co? ![]() Wylukalam sklep Lush-a. Jestem taka happy i juz zakupilam 1-szy szampon w kostce. Wyglada jak mydlo ale jest ze skladnukow naturalnych a jedno mizniecie nim dloni wymyje mi wlosy. Juz nie wspomne jakie one sa w dotyku bo po prostu orgazm ![]() No i zakiecik kurtkowy kupilam ![]() Ok lece nadrabiac Was diabelki ![]()
![]() ![]() Basen 21.1.12 wt,cz,niedz. Cel-jeszcze 4kg mniej ![]() Abs 9/30 Edytowane przez Adzi07 Czas edycji: 2011-08-27 o 22:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#353 | |
Zakorzenienie
|
hejka!
![]() Cytat:
![]() nie słyszałam o szamponie w kostce ![]() ![]() a jaki kolor żakieciku? ja ostatnio kupiłam taki z dżinsu ala marynarka i drugi też taki ala kurteczka na stójce kolor beżowo-brązowy ![]() teraz poszukuje bucików na słupku .
|
![]() ![]() |
![]() |
#354 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mnie jeszcze nie wzielo na nie ale pewnie zachoruje ![]() A o szaponie opowiem jak bede w domu (bo siedze w pracy)wstawie linki i zdam relacje jak juz troche go wytestuje ![]() Nove No super wyszlo ![]() Mysle ze odrost wzieło bardzo dobrze po mimo 9% wody ![]() Snow A coz to za niespodzianki nam tu szykujesz? ![]() ![]() Kikulkowa Londa? ![]() Czekam na fotki ![]() ---------- Dopisano o 12:35 ---------- Poprzedni post napisano o 12:25 ---------- Asiubb A zapomniałam dodac ze mi sie bardzo podoba Twoja buzka z ta ala prowizorka grzyweczki ![]() Sadze ze bedzie Ci dobrze w niej. Acz kolwiek ja sie juz swoje wycierpialam z grzywkami to juz never ever nie zrobie jej sobie ![]() Ale tu pustki u nas na watku ![]() Juz nie moge sie doczekac kiedy wszystkie sie tu spodkamy ![]()
![]() |
#355 |
Zakorzenienie
|
witajcie
![]() ![]() melduję się w kolejnej części ![]() troszkę nadrabiania mam i to takie większe troszkę ale jakoś dam radę ![]() krótko z tego co już przejrzałam to: Agatko trzymam kciuki za op ![]() ![]() ja bym się już osrała pewnie ![]() widziałam też buciki, myślę że gdyby obcasik był wyższy to 100razy lepiej prezentowałyby się ![]() ![]() za to do biegania kupię sobie workery ![]() ![]() Yatta u mnie w De są te botki Kitkulkowe na które chorujesz/chorowałaś ![]() ![]() Asiu mnie też zafascynowały słupki ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:35 ---------- Poprzedni post napisano o 13:34 ---------- Infa i Kitka udanego hasania po górach ![]() Snow wróciłaś w końcu ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:37 ---------- Poprzedni post napisano o 13:35 ---------- Bunny biedactwo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() i daj znać jak wyniki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#357 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja to musze własnie dobrze przemyśleć... bo sporo pracy kosztowały mnie te dzienne studia, a teraz na 3 rok sie przenosic ![]() Jak pójde na zaoczne to bede miała jakieś doświadczenie w pracy niby, ale znowu, nie znajde raczej niczego co mogloby miec znaczenie w moim zawodzie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#358 | ||||
Zakorzenienie
|
novelove ale jasne masz włoski
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:39 ---------- Poprzedni post napisano o 13:39 ---------- hej hej Buahhot ![]() ---------- Dopisano o 13:42 ---------- Poprzedni post napisano o 13:39 ---------- Bunny piękne te różyczki ![]() Asiu ale ładny kolorek Ci wyszedł ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:42 ---------- Poprzedni post napisano o 13:42 ---------- Asiu grzyweczka fajna ![]() ---------- Dopisano o 13:43 ---------- Poprzedni post napisano o 13:42 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:45 ---------- Poprzedni post napisano o 13:43 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:50 ---------- Poprzedni post napisano o 13:45 ---------- Kitka fajne futrzaki ![]() ---------- Dopisano o 13:51 ---------- Poprzedni post napisano o 13:50 ---------- ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:54 ---------- Poprzedni post napisano o 13:51 ---------- Bunny te botki z DE ładniejsze ![]() ---------- Dopisano o 13:55 ---------- Poprzedni post napisano o 13:54 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:57 ---------- Poprzedni post napisano o 13:55 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#359 |
Zakorzenienie
|
adidasy i legginsy? OK ale np na fitness
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#360 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Też muszę go zużyć, tak samo szampon z Elseve, który na razie zamieniłam na Dove, bo włosy po nim są lepsze, ale niestety z Elseve mam dwie butelki po 400ml i muszę je zużyć ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:29.