![]() |
#3421 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wrocław! ;-) cz. 2
Cytat:
![]() A o czym jest ta mechanika na PWr? Bo dla mnie kierunki na Polibudzie, a raczej ich nazwy, nic mi nigdy nie mówią, hehe ![]() ![]() A za medycynę podziwiam - tyle lat nauki, praktyki, stażu... W jakim kierunku chcesz iść?
![]() |
#3422 |
Konto usunięte
|
Polubiłam
![]() Ja pracuję w sądzie ![]() Chciałabym się kiedyś na jakąś sesyjkę załapać, ale w mojej twarzyczce godne uwagi są jedynie wielkie oczyska i długie rzęsy ![]() Edytowane przez 201701300931 Czas edycji: 2011-08-27 o 21:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#3423 |
Zakorzenienie
|
A mechanika to konstruowanie maszyn, naprawianie itp.
![]() Marzę o zostaniu kardiologiem lub kardiochirurgiem. ![]() ![]()
#3424 |
Zadomowienie
|
Agata, niestety nie polubię, ponieważ nie mam FB, a tak poza tym ... jesteś za ładna, a ja ładnych koleżanek nie zapraszałam
![]() ![]() Pracuję w przedszkolu. Kocham zwierzęta i jestem ich dwunożnym "adwokatem" ![]()
#3425 |
Zadomowienie
|
mechanike i medycyne? o matko! Podziwiam Cie kobieto za wytrwałość!
![]() ![]() to może na mnie czas przyszedł :P ja studiuje infe, możecie próbować naprawić ze mną kompa, ale 100% efektów nie obiecuje ![]() ![]() a w wolnych chwilach dorabiam i męczę dzieciaki (i nie tylko) matematyka ;P Edytowane przez scatty princess Czas edycji: 2011-08-27 o 22:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#3426 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Ja też kocham zwierzęta. Mam dwa koty i psa i najchętniej miałabym ich jeszcze więcej, szczególnie kotów ![]()
![]() |
#3427 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() PS. Piękne stylizacje ![]()
każdy ma swoje zdanie - licz się z tym każdy ma swój gust - pamiętaj dziękuję ![]() Patrycja - miło mi ![]() Edytowane przez przekora Czas edycji: 2011-08-27 o 22:33 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3428 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Podzielam zdanie Pauli-nie jestem zadowolona z bambusa ani z jedwabiu.Niestety,nie matują mnie na długo.Do tego jedwab mam jakiś taki gruboziarnisty,trudno się go rozprowadza. Dziewczyny,jak kupicie puder Jadwigi,to dajcie cynk.Po ile i czy nie ma problemu z kupnem w tym Instytucie. ![]() Fajnie. ![]() Widziałam fajerwerki jakoś o 21.00,jak wracałam z Bielan-świetnie było widać.Rankiem ponoć sam premier zaszczycił nasz most. ![]() Ogólnie bardzo się cieszę z tej obwodnicy. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3429 | |
Klientka w krawacie
|
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3430 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3431 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() A ja tam lubię sobie popatrzeć na ładnych ludzi ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3432 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() a ja mam lekkiego pecha odnosnie nauki, bo niestety tylko prywatne uczelnie mnie chca, ktore sa bardzo drogie i teraz mam dylemat czy kontynuowac architekture wnetrz,w ktorej jestem zakochana, czy nie przerwac, skupic sie przez rok na rysunkach i startowac na asp na szklo i to juz obojetnie jakie miasto... ale ja kocham wszystko co ze szkla i nie wyobrazam sobie pracowac w innym zawodzie niz architekt szkla czy wnetrz. ogolnie kocham estetyke, interesuje sie wizazem, malarstwem, mechanika samochodowa, a TZ zarazil mnie hipnoza i cala podswiadomoscia czlowieka, wszechswiatem. wiec hobby to mi nie brakuje ![]() zawsze chcialam miec sesje w stroju kapielowym, ale nigdy nie znalazlam chetnych ![]()
![]() |
#3433 |
Konto usunięte
|
caate prześliczne masz pazurki
![]() No i od jutra kombinacje kolejne z dojazdem do pracy. Niestety książki sobie nie poczytam, bo każda przesiadka będzie trwała za krótko. Ale za to od przyszłego tygodnia... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3434 |
Zakorzenienie
|
Agatka- polubiłam
![]() ![]() Oh Peggy Brown A na Inżynierię Biomedyczną nie chciałaś iść? Ja jestem nauczycielką języka polskiego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3435 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3436 |
Zakorzenienie
|
przekora, też kocham zwierzęta, w domu miałam dwa koty, zawsze miałam psy. Serce bym oddała psom, kotom, krowom
![]() Impersona, byłam na inżynierii biomedycznej, ale przeniosłam się na mechanikę. Dzięki inżynierii sporo już zarobiłam i wiem, że miałabym po niej pracę, ale pociągnęło mnie na medycynę (zdałam dobrze maturę i pomyślałam, że medycyna to dobry pomysł) i musiałam zrezygnować z ib, bo ma za dużo zajęć. Mechanika ma ich o połowę mniej. Choć dalej chętnie bym ją studiowała ![]()
#3437 |
Zakorzenienie
|
Znacie jakieś miejscówki w górach, gdzie można pojechać na święta BN? Interesuje mnie nocleg i zapewnione jedzenie, w tym kolacja wigilijna. Chcę się gdzieś wybrać z mamą, a kompletnie nie mamy pomysłu, gdzie się zaczepić. Najchętniej okolice Karpacza, góry blisko nas. Chyba, że macie sprawdzoną miejscówkę w Zakopcu i okolicach.
#3438 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Aaaa, no tak ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Impersona Czas edycji: 2011-08-28 o 20:47 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3439 | ||
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
![]() A w jakich klasach ![]() Cytat:
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3440 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Co innego ubrania. Najważniejsze, żeby były czyste. Jeśli ktoś nie interesuje się tym głębiej to ja nie myślę o tym,żeby to zmieniać wbrew komuś. Aczkolwiek czasem widać, ze wystarczyłaby minimalna zmiana fasonu, żeby wyglądac korzystniej, a się nie przebierać.
![]() |
#3441 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() No i moim zdaniem najważniejsze jest właśnie, żeby być czystym i schludnym. Prawda jest taka, że np. zgrabna dziewczyna wygląda dobrze w zwykłych jeansach i białej koszulce, wcale nie musi się stroić i malować. Wiadomo, że jak ktoś ma problemy np. z cerą i źle się z tym czuje, to makijaż pomoże. Jednak są osoby, które po prostu nie potrzebują się malować ![]() ![]() ![]() przekora od września zaczynam maluchy, czyli 4-6 ![]() Edytowane przez Impersona Czas edycji: 2011-08-28 o 21:32 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3442 |
Wtajemniczenie
|
Żeby bardziej zobrazować, o co mi dokładniej chodziło, powiem taki przykład. Jak kogoś widzę, to automatycznie zaczynam przyglądac się twarzy. Widze, jakie ktoś ma ładne oczy, nos, czy usta, piegi, kształt twarzy, czy brwi. KAŻDY ma w sobie coś potencjalnie uważanego za ładne. Nie zawsze można to odpowiednio podkreślić [bo jak np. podkreślić zgrabny nos? Oczy można podkreślić podmalowanymi rzęsami
![]() A wracając do mody - nie każda osoba, która swój strój ma przemyślany, próbuje coś przez ten stój ukryć, swoje zakompleksienie, czy małą pewność siebie. Niektórzy mają to we krwi, intuicyjnie wybierają konkretne ubrania. Ale tak jak mówiłam, jeśli ktoś ubiera się na siłę - to widać.
#3443 |
Zadomowienie
|
Impersona, podziwiam, truuuuudny wiek
![]() ![]() Agata, kurcze, kurcze, to jak Ty patrzysz, to dobrze żeś Ty mnie nigdy nie widziała, bo byś uciekła ![]()
#3444 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() przekora cudne maluszki masz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Impersona Czas edycji: 2011-08-28 o 21:42 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3445 | ||
Wtajemniczenie
|
Tak, na pierwszym miejscu powinna być higiena. Tak nie wiele, a dla niektórych tak wiele. Czasem po prostu ma się problemy ze skórą czy włosami. Marsz do lekarza i w końcu się to wyleczy. A czasem po prostu wystarczy się uczesać
![]() A jeśli chodzi o szukanie stylu, to oglądanie stylizacji znanych osób to po części dobra opcja. Tych zdjęć jest wiele. Gdy oglądniemy taki mix, może nam się w głowie wyklarować, w czym byśmy chciały chodzić, co nam się podoba. A wiedząc, że dana aktorka ma figurę podobną do naszej, jesteśmy odważniejsze w próbowaniu konkretnych fasonów. Bo normalnie to byśmy od razu sobie odpuściły i stwierdziły, że na pewno źle w tym będziemy wyglądać. I nie chodzi o kopiowanie czyjegoś stylu, ale o przeglądnięcie zdjęć mnóstwa stylizacji, które później, w głowie, mogą nam dać inspiracje do tego, jak chcemy wyglądać. I mówię - w głowie. A nie, że idziemy ze zdjęciem do sklepu i kupujemy podobne ciuchy. Mamy mieć TYLKO ogólny zarys podobającego się nam stylu. Chociaż trochę się dziwię radzie Trinny i Susannah, bo one zazwyczaj ubierają wszystkich we własnym stylu. A nie próbują wniknąć w to, co podoba się klientkom. A nawet, jeśli któraś ubiera się na dresowo i chce to zmienić, to ma w głowie jakieś obrazy, które jej się podobają. Trzeba to poznać, a później pomóc stworzyć jej ten styl. Bo nie o to chodzi, żeby stylistka wszystkich na jedną modłę ubierała. Pamiętałam, jak kiedyś na TVN Style był jakiś polski program o stylizacji i stylista zawsze dorzucał klientom szaliczek na szyję, bo tak modnie. Zawsze! Nawet oglądając ten program zawsze czekałam przede wszystkim na to, az na końcu zarzuci klientce szaliczek na szyję, haha ![]() ---------- Dopisano o 22:52 ---------- Poprzedni post napisano o 22:43 ---------- Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() No i tak jak już wcześniej było wspomniane - trzeba zadbać o kondycje cery, włosów czy paznokci. Bo gdy te części są zadbane, to 1. człowiek lepiej wygląda, a 2. służy to zdrowiu.
![]() |
#3446 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() uwielbiam sie nimi opiekowac i to wlasnie z maluchami najlepiej sie dogaduje ![]() a jak sie przytula, dadza buziaka - wymiekam... tez bym nie mogla pracowac z hot mlodzieza, szkoda nerwow, wiecej zachodu niz przyjemnosci z tej pracy ![]() z ubraniami to u mnie jest roznie, bo mam swoj styl i np. nie lubie h&m ale to predzej za ich fabryke w chinach, wystarczajaco sie zrazlilam, ze nie kupie tam nic. wole byc nieswiadoma, a kupic cos innej firmy, wynalezione, oryginalne, a nie na jedno kopyto. no i ja nie lubie zakupow, wiec najwiecej kupuje na allegro ![]() i mam swoje napady kolorow, tu czerwien, tam chabrowy, potem butelkowa zielen, wiec srednio poddaje sie trendom dzisiejszym ![]() Cytat:
![]() bez nich czuje sie nijaka i moja buzia wyglada niekorzystnie, dlatego praktykuje henne/cienie,/zel i podkrecam ich nature.
![]() |
#3447 |
Zadomowienie
|
A ja nie znoszę swoich brwi i kompletnie nie potrafię ich "okiełznać". Dodatkowo jedna teraz jest troszkę krótsza od drugiej - niestety. Każda brew żyje swoim życiem i mimo, że je reguluje, to mam wrażenie, ze płatają mi psikusa. Niby ciemne, a jednak podkreślić ich nie potrafię, bo mam wrażenie, że wyglądam komicznie
![]()
#3448 | |
Klientka w krawacie
|
Cytat:
![]() |
#3449 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny orientujecie się gdzie mogę oddać plastikowe nakrętki? nazbierało mi się trochę, a nie bardzo wiem co mam z nimi zrobić.
#3450 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja zawsze marzyłam, żeby w jakiejś sesji wystąpić, ale podejrzewam, że nie ma w mojej twarzy nic , co by mogło przykuć uwagę (chociaż pewnie w dużej mierze to moje kompleksy wpływają na to, ze tak,a nie inaczej siebie postrzegam) . A już swoich rzęs nienawidzę, są cieniutkie, rzadkie i żaden tusz nie jest w stanie ich ładnie podkreślić ![]() Ja studiuje prawo na UWr. A na kurs makijażu chętnie bym się wybrała, ot tak ,dla siebie, bo czasem mam wrażenie, że kiepsko z moimi umiejętnościami w tej kwestii ![]() O nakrętkach było już w jakimś wątku. http://www.naratunek.org/art.php?id=3&p=36 Edytowane przez wisienka_na_torcie Czas edycji: 2011-08-29 o 14:47 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:09.