|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1081 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Na lewo, na prawo, w górę i w dół – PMki sukien wybierają krój – PM 2012, cz. I
maxwelka mi się bardziej podoba ta fryzurka, którą Ci teraz zrobiła.
ale to moje zdanie, bo ja wolę takie lekkie roztrzepańce
|
|
|
|
#1082 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Na lewo, na prawo, w górę i w dół – PMki sukien wybierają krój – PM 2012, cz. I
Cytat:
|
|
#1083 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1084 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przed naszym weselem mamy 2 inne. Jedno w czerwcu i chyba wtedy spróbuję czy fryzjerka poradzi sobie z taką fryzurą
|
|
#1085 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:54 ---------- Poprzedni post napisano o 22:53 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1086 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:55 ---------- Poprzedni post napisano o 20:54 ---------- Lecę spać dziewczyny, jutro pobudka o 6:30 ![]() Dobranocka! |
|
|
|
|
#1087 |
|
Zakorzenienie
|
ja też tak wstaję, ale jeszcze nie czuję, żeby mnie zmęczenie łapało. może dlatego, że większość dnia poleżałam pod pierzynką.
maxwelka dobrej nocki |
|
|
|
#1088 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1089 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Później mamy dopiero tydzień przed naszym, więc to troszkę za późno na próby ![]() kicia-to też świetny pomysł Może też tak zrobię
|
|
#1090 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1091 |
|
Zakorzenienie
|
zawsze to lepiej uczesać się choćby z takiego powodu niż tak po prostu
|
#1092 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
fryzurka ladna, choc odbiega od "oryginalu" ale ogolenie bardzo fajnie Ci w tego typu fryzurkach![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#1093 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja jutro ją mierzę!! Oby to była ta ![]() Byłam na grillu u TŻa i prawie wcale z Nim nie rozmawiałam, nawet koło mnie nie siedział. W piątek całą noc pił z kolegami, wrócił dopiero przed 8.00 do domu i jakoś nie umiem przestać być zła. Zachował się jak ostatni kretyn, więc mam powody ![]() No i do tego ja też chora, ale na żołądek i mam nadzieję, że to nie grypa żołądkowo-jelitowa, bo się pochlastam |
||
|
|
|
#1094 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1095 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ślubny look BOSKI! a sukienki, cóż, w Twojej wymarzonej aż świecą Ci się oczka ![]() ja jak zwykle na sekundę.....ciężki weekend.....ech.....no cóż ja mogę napisać i tak mój post zgubi się wśród jutrzejszych 20stu stron....... dziś z TŻetem znów rozmawialiśmy o mojej przeszłości "uczuciowej", to dla mnie ciężkie i trudne rozmowy......nie wiem jak to wytłumaczyć, ale on jest 100% pewny tego, że chce spędzić ze mną życie i jest pewien mojej miłości bardziej niż ja.....bo mnie się kilka razy wydawało że kocham.....a jemu nigdy....miał 3 dziewczyny, nie mylić z partnerkami, no więc związek ze mną to zupełnie nowa jakość.....ech, to chyba przez ten okres mam takie jazdy........kocham go i nie wyobrażam sobie życia z kimś innym, szkopuł w tym, że kiedyś wyobrażałam sobie życie z kilkoma innymi facetami.....ech, nie lubię siebie takiej...... zaczynam podejrzewać, że ja po prostu nie umiem być szczęśliwa i ciągle szukam dziury w całym żeby dodać emocji swojemu życiu......zaczynam się podejrzewać o zaburzenia psychiczne.....bo wolę żyć w "dramacie obyczajowym" zamiast w "komedii romantycznej"..... dobrej nocy Wam wszystkim i udanego tygodnia!
|
|
#1096 |
|
Zakorzenienie
|
Mały człowieczku nie martw się, kobiety tak czasem mają..
Normalka. U mnie rodzina "zakochana" w TŻ chyba bardziej niż ja - dalej szukam dziury w całym i czasem czepiam się o byle co, cały czas doszukuje się wad u TŻ.
Edytowane przez maruda80 Czas edycji: 2011-08-29 o 00:07 |
|
|
|
#1097 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ach, powinnam iść spać, za 5 godzin pobudka do pracy.....ech, a do środy ciągle brak ciepłej wody.....w czasie okresu to dla mnie straszna udręka.....czuję się jak za starej Polski-miednica i gotowanie wody w czajniku....obłęd:confuse d:
|
|
#1098 |
|
Rozeznanie
|
ej Kochane co takie "doły" na noc ??
![]() przecież większość z nas miała kogoś przed, czy bardziej czy mniej poważnie, siłą rzeczy snujemy plany związane akurat z tymi osobami , z którymi na dany czas się spotykamy - dziwne byłoby gdybysmy robiły inaczej
|
|
|
|
#1099 |
|
Zakorzenienie
|
Głowa do góry będzie OK
![]() Powiedzmy że wstaję o 5:20 dzisiaj do pracy.... Nadrabiam zaległości po weekendzie wyjazdowym z TŻ i sobie czytam, dobrze że nie pisałyście jak szalone ... Dziewczyny, dobrze się zabezpieczajcie. Stosujemy z TŻ gumki i raczej już ufaliśmy (ponad rok durexy estra safe i OK) a tu pierwszy raz w życiu nam pękła i to w pierwszy dzień naszego weekendu ![]() I cały nastój .... . Chciałam szukać gina po tabletki po, ale TŻ nie wyraził zgody, zresztą jesteśmy w takim wieku że ewentualna wpadka to dla nas nie tragedia, jedyny problem teraz to te 8 miesięcy do ślubu... Niby miałam dni niepłodne, całe szczęście że planowo okres za tydzień (mam nadzieję) ale stres jest.... Może nie powinnam tego pisać na forum publicznym, ale jakoś nie mam komu się wygadać.. Tabletek nie mogę brać ze względów zdrowotnych.
Edytowane przez maruda80 Czas edycji: 2011-08-29 o 00:34 |
|
|
|
#1100 |
|
Zadomowienie
|
Maruda80: na pewno wszystko będzie ok, skoro okres planowy i dni niepłodne to szansa na ciążę jest dość mała... Stres, wiadomo, będzie aż do wystąpienia @, ale ona na pewno wystąpi.
Maly_człowieczku: Każdy ma czasem takie chwile zwątpienia (w każdym razie ja mam), no i większość osób kocha tą osobę, z którą aktualnie jest... Ale teraz masz pewność, że to ten jedyny, więc oby rozmyślanie o dawnych miłościach Ci szybko minęło I widać, nie tylko ja jakieś doły załapuję z powodu TŻa Nic nie może być idealne
Edytowane przez Wiktusiaczek Czas edycji: 2011-08-29 o 01:10 Powód: ... |
|
|
|
#1101 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jest jeszcze jedna aukcja na allegro mojej sukni![]() Cytat:
|
|
#1102 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o jeah moje butki wkleiłaś Witam po weekendzie czemu tak szybko mijają te dwa dni wolnego
|
|
#1103 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak wrócę do domu to wstawie ten poprawny ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1104 |
|
Zakorzenienie
|
maxwelka - śliczna fryzurka. Mi się tył bardzo podoba, a tą oryginalną fryzurkę też mam zapisaną na kompie (jakbym miała się na upięcie w końcu zdecydować). W Twojej wymarzonej sukni wyglądasz prześlicznie. W ogóle zauwazyłam, że taki model sukni byłby idealny też dla mnie i dla innych dziewczyn z małym biustem - bo ten ozdobny gorset pięknie uwypukla, co trzeba Miałam dziś straszny sen. Śniło mi się, że byłam z Tżtem na jakiejś uroczystej kolacji. Ja wypindrzona jak stąd w kosmos nagle patrzę a do naszego stolika podchodzi była Tżta i się przysiada. Potem cały wieczór gadali ze sobą jak papużki nierozłączki, wspominali rzeczy o których oczywiście nie miałam pojęcia no i rzecz jasna strasznie mnie ignorowali. Obudziłam się wściekła
|
|
|
|
#1105 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ale Słonce, to tylko sen, więc uśmiech poproszę ![]() maxwelka- fryzura bomba ![]() lubcia- te zawieszki bardzo mi sie podobają, ma talent dziewczyno
|
|||
|
|
|
#1106 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1107 | |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie!
![]() Cytat:
tak Ci tylko powiem, ze ja jk na szpilkach i jak nigdy w zyiu oczekuję teraz okresu... ma byc z 2 dni teraz spadam do pracy.. pracowity tydzien przedemną...:/ Milego dzionka
|
|
|
|
|
#1108 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczynki
Ech, poniedziałek jak zwykle ciężki, ale jeszcze tylko 2 tygodnie do upragnionego urlopu... Cytat:
Oj, to szybko jednak mierzysz, coś się zmieniło? Miałaś mierzyć w październiku?...Ja swojemu byłemu kiedyś zrobiłam awanturę o sylwestra, na którym właśnie niby byliśmy razem, ale dla swoich znajomych miał więcej czasu niż dla mnie i cały czas tam siedziałam sama, więc teraz jestem bardzo wyczulona na takie zachowania ![]() A z brzuszkiem życzę zdrówka! No to bardzo się cieszę, bo tak właśnie miało być ![]() Cytat:
A od przeszłości trzeba się odciąć kochana, bo takie grzebanie się w niej nic dobrego nie daje. Wiem, bo sama miałam z tym problem, też już prawie wychodziłam za mąż za kogoś innego. Ale ważne jest to, co jest teraz, nasze szczęście. Nie można pozwolić ani żadnej osobie, ani naszej przeszłości go zepsuć! Cytat:
![]() Dobrze, że nie brałaś żadnych prochów! Mądry jest Twój TŻcik ![]() Dzięki ![]() Cytat:
Te kwiatuszki świetnie powiększają moje piegi A w dekoltach serduszkowych źle się czułam bo mam wystający mostek i nie nadaję się do nich kompletnie. Żadna bielizna by tego nie zmieniła.Teraz jak piszecie, że ten tył wyglądał dobrze, to sama się do niego przekonałam No i fryzjerka powiedziała, że następnym razem będzie już też wiedziała, w którą stronę kręcić mi włosy do tej fryzury (bo miałam wałki) A sen okropny. Współczuję! |
||||
|
|
|
#1109 |
|
Zakorzenienie
|
No to załapałam sie na kolejny wątek. Mam nadzieje że tym razem będe tutaj częściej ![]() Gratuluje tytułu ![]() Aha. miałam w ubiegłą niedziele mierzyć sukienkę, niestety dziewczyna ją sprzedała..
|
#1110 | |||
|
Zakorzenienie
|
witajcie dziewczynki, ja już w pracy i zaraz zabieram się do roboty. Ale najpierw kaweczka i wizaż
boskie ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:13.

ale to moje zdanie, bo ja wolę takie lekkie roztrzepańce

Dojdzie jeszcze halka oczywiście, ale muszę przyznać, że teraz, jak się zobaczyłam na tym zdjęciu (odzyskany z naprawy telefon mamy), to się sobie podobam
1.09.2012

Ja jutro ją mierzę!! Oby to była ta 

Każdy ma czasem takie chwile zwątpienia (w każdym razie ja mam), no i większość osób kocha tą osobę, z którą aktualnie jest... Ale teraz masz pewność, że to ten jedyny, więc oby rozmyślanie o dawnych miłościach Ci szybko minęło
Nic nie może być idealne