|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4531 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odwyk od zakupów kosmetycznych (grupa wsparcia) - część VII
Ja dostałam kiedyś puder z organique od kuzynki i w tym miesiącu go wykorzystałam, jest też beznadziejny. Dobrze, że to prezent bo organique jest droższe.
|
|
|
|
#4532 |
|
Zadomowienie
|
hej Dziewczyny!
mam taki problem, jak pewnie wiecie od wczoraj jest groupon na zakupy na strawberry. net, 30 zł zamiast 60 zł, jedna osoba może kupić maksymalnie 3 groupony, i tu pojawia się moje pytanie: czy mogę zrobić tak, że np. wybieram meteoryty, które kosztują 202 zł, kupuję 3 groupony, z których mam już 180 zł, i dopłacam te 22... czy może z jednym grouponem mogę kupić tylko 1 kosmetyk? nie mogę się doszukać takiej informacji
|
#4533 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;29052401] Zużyłam dziś miętowy żel pod prysznic Original Source (gdyby nie to, że teraz go wygrałam i czekam na paczkę, już bym jutro leciała do Rossa po nowy, bossski jest, pisałam o nim na blogu ) i malinowy balsam do ciała Avon Naturals. Udany wieczór [/QUOTE]![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#4534 |
|
Zadomowienie
|
no chyba rzeczywiście po pracy zadzwonię na tę grouponową infolinię, zastanawia mnie to, czy na truskawce jest miejsce na wpisanie aż trzech kodów rabatowych, mi się wydaje że jest tylko jeden
|
#4535 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja jakby nie dość było zakupów w tym miesiącu, capnęłam wczoraj w Biedronce krem do rąk - niewielka pojemność pasująca do torebki, bo obecna już prycha. Stały jeszcze wszystkie rodzaje balsamów Eveline i peelingów, natomiast masła już tylko lemon .
|
|
|
|
|
#4536 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny a możecie mi polecic jakis nie drogi krem do stóp? bo moje wołają o pomste do nieba
|
|
|
|
#4537 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4538 |
|
Zadomowienie
|
ja właśnie nigdy nie kupowałam na truskawce więc nie wiem ile tam jest miejsc na te kody rabatowe, może ktoś kto już kupował się wypowie
|
#4539 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Dziewczyny
wczoraj wróciłąm z TŻ z 3 dniowej wycieczki do Ojcowa , bylam tam już 3 lata temu. Bardzo polecam , rewelacyjne miejsce
Edytowane przez aaaania1989 Czas edycji: 2011-08-29 o 11:47 |
|
|
|
#4540 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
EDIT: Chociaż jak się tak zastanowić, to "1 groupon można wykorzystać na maks. 1 zamówienie" nie równa się z "na 1 zamówienie można wykorzystać maks. 1 groupon"... Edytowane przez Nusia7 Czas edycji: 2011-08-29 o 12:34 |
|
|
|
|
#4541 |
|
Zadomowienie
|
no dokładnie "1 groupon można wykorzystać na maks. 1 zamówienie", czyli jeden groupon można wykorzystać tylko raz... a to co mnie ciekawi to inna sprawa...
|
#4542 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4543 |
|
Zadomowienie
|
najlepsze jest to, że ja nawet karty kredytowej nie mam, żeby tam zapłacić
![]() zadzwonię na tę ich infolinię po pracy, ciekawe czy zrozumieją o co mi chodzi i czy będą znać odpowiedź na moje pytanie
|
#4544 |
|
Zakorzenienie
|
kupiłam krem do stóp-to bardzo potrzebne
+ dwa blyszczyki bo były po 4,50zł i nie moglam sie oprzec
|
|
|
|
#4545 |
|
Konto usunięte
|
Hej
![]() Odebrałam moją kartę za 50zł do Rossmanna i od razu zrobiłam małe zakupy: - płyn do demakijażu Rival de Loop - tonik do twarzy Synergen (niby mam 2 w zapasie, ale szybko mi schodzą )- płyn do kąpieli Original Source lawenda I zrobiłam zdjęcia wszystkich sierpniowych łupów, potem Wam pokażę
|
|
|
|
#4546 |
|
Konto usunięte
|
Zanim będą baty, od razu mówię, że większość to nagrody albo produkty recenzenckie
|
|
|
|
#4547 |
|
Zakorzenienie
|
wow, Orlica, sporo tego
Daj mi znać jak już zrecenzujesz kosmetyki Pharmaceris |
|
|
|
#4548 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;29062882]Zanim będą baty, od razu mówię, że większość to nagrody albo produkty recenzenckie [/QUOTE]![]() Cóż - Biedronka na pewno nic nie dawała do recenzji
|
|
|
|
|
#4549 |
|
Konto usunięte
|
No dobra, Biedronkowe zakupy są moją własną "winą"
![]() Ale to i tak mniejszość!
Edytowane przez 9dc519fadc633b7a757b4798db7309973aba49fa_66c3ce7215651 Czas edycji: 2011-08-29 o 19:02 |
|
|
|
#4550 |
|
Zakorzenienie
|
Tak "zawiniła" prawie każda uczestniczka wątku
![]() EDIT - z Biedry mam 8 zakupów w tym miesiacu, z czego tylko 2 zaplanowane i potrzebne
Edytowane przez ganimedea Czas edycji: 2011-08-29 o 19:08 |
|
|
|
#4551 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
fajne tu butki ![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;29052401]Zużyłam dziś miętowy żel pod prysznic Original Source i malinowy balsam do ciała Avon Naturals. [/QUOTE]![]() Cytat:
Cytat:
![]() [1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;29062882]Zanim będą baty, od razu mówię, że większość to nagrody albo produkty recenzenckie [/QUOTE] ile lakierów każdy paznokieć na inny kolor? ![]() Cytat:
zużyłam maseczkę, szampon i próbkę podkładu (już nie będę ich chyba wliczać w przyszłym miesiącu do bilansu bo dziś w paczce przyszło 10 sztuk czyli 30 ml. moja twarz jakoś bardziej toleruje ten podkład z próbek niż z pełnowymiarowego opakowania ).oprócz próbek podkładu w odebranej dziś paczce Ori dla mnie: - tonik zwężający pory - krem do twarzy nawilżająco-dotleniający (może dla mnie a może sprzedam) - krem do ciała miód i mleko (no coo .. w promocji się opłacał - lakier do paznokci (french! - kolczyki ![]() wzięłam też wodę toaletową dla mężczyzn z PL i tata ją ode mnie właśnie odkupił
zużywam kosmetyczne zapasy ... i ciągle kupuję nowe ![]() ~ maniaczka wszelakich mazideł i smarowideł do ust Edytowane przez actriz Czas edycji: 2011-08-29 o 20:12 |
||||
|
|
|
#4552 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam z próbną fryzura ślubną
Wczoraj uzylam szamponetki w innym kolorze (ciemny brąz) i idealnie pasują do sztucznych włsoów, nic się nie odcina
|
#4553 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
Kupiłam sobie kupon na gruperze na peeling kawitacyjny i kwas migdałowy, nie mogę się doczekać!
Hosenko masz gdzieś fotkę fryzury?
|
|
#4554 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#4555 |
|
Zakorzenienie
|
Wklejam Wam sierpień, bo już się nic nie zmieni. Miałam jeszcze kupić parę rzeczy w Biedronce, ale darowałam sobie. Pewnie zanim zdążę zużyć to co mam to bedą jakieś nowe promocje
![]() Co za rozsądek - duma mnie rozpiera ![]() Sierpień Zużyte: 1. Hydrolat geraniowy, Biochmia Urody (200 ml) 2. Krem wyszczuplająco-ujędrniający Slimbody, Kolastyna (200 ml) 3. Emulsja matująca Purritin, Iwostin (75 ml) 4. Płyn micelarny do demakijażu z wyciągiem z 3 herbat, Yves Rocher (50 ml) 5. Hydrolat lipowy, Mazidła (50 ml) 6. Odżywcza maseczka różana 'Satysfakcja' Maseczki Piekności, Dermika (saszetka) 7. Lakier do stempelków Nail Art biały, Essence 8. Zmywacz do paznokci, Anet 9. Baza pod cienie do powiek, Kobo Professional 10. Ultradelikatny krem do depilacji pach, rąk i okolic bikini Just Epil, Eveline (125 ml) 11. Masło do ciała waniliowe, Ziaja (200 ml) 12. Puder do kąpieli pomarańcza & czekolada, Marba (saszetka) Kupione: 1. Antycellulitowo - wygładzający żel do pielęgnacji ciała AA ciało szczupłe, Oceanic 2. Krem nawilżający matujący Kremy 25+, Ziaja 3. Nawilżający krem do depilacji miejsc wrażliwych Tanita Teens, Unicolor 4. Ekskluzywny płyn micelarny Royal Pearl Elixir, Eveline 5. Odżywka jajeczna Z apteczki babuni, Joanna 6. Emulsja do włosów Gloria, Pollena-Malwa 7. Maska do włosów suchych, zniszczonych i farbowanych Gloria, Pollena-Malwa 8. Woda termalna Aqua Vital 9. Mydło w płynie o zapachu magnolii, On Line 10. Maseczka z glinką brązową Ziaja 11. Ujędrniające masło do ciała Brazylia BeBeauty, Biedronka 12. Odżywcze masło do ciała Afryka BeBeauty, Biedronka 13. Peeling do ciała Borówka BeBeauty, Biedronka 13. Daktylowy olejek do kąpieli Powitanie z Afryką, Bielenda 14. Puder do kąpieli pomarańcza & czekolada, Marba potrzebne i w promocji bardzo potrzebne i od razu używane uzupełnienie pielęgnacji włosów przy wizycie w Auchan (miałam już zerowe zapasy) Biedronkowe wyprzedaże już zużyte Chociaż mam więcej kupionych niż zużytych to jestem bardzo zadowolona. Nie poszalałam jakoś szczególnie, kupowałam głównie to, co potrzebne i zużyłam kilka dużych pojemności Edytowane przez ksiezniczkaa87 Czas edycji: 2011-08-29 o 21:34 |
|
|
|
#4556 |
|
Zakorzenienie
|
A mam
(wybaczcie łazienkową scenerię na 2 zdjęciach ale tylko tam zdjęcia wyszły w miarę ok.Umówiłam się w dzień ślubu na 7.30 ![]() BTW: róż: Sleek Coral
|
#4557 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
![]() a będziesz miała we włosach jakiś kwiat, bo nie pamiętam??
|
|
#4558 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Woalkę z boku (z tej strony, po której spuszczone sa włosy), lekko na skos, zachodzącą delikatnie na czoło i bok twarzy do ucha
|
|
#4559 | |
|
Zadomowienie
|
ksiezniczko z bilansem nie jest źle
![]() Cytat:
i w ogóle to bardzo ładna z Ciebie dziewczyna ![]() przeciez panna młoda powinna się wyspać! ![]() śliczny efekt daje edit: aż sobie zapiszę te zdjęcia na dysku i będę wołała o taką samą na jakieś wesele albo na swoje własne
zużywam kosmetyczne zapasy ... i ciągle kupuję nowe ![]() ~ maniaczka wszelakich mazideł i smarowideł do ust Edytowane przez actriz Czas edycji: 2011-08-29 o 22:11 |
|
|
|
|
#4560 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kolczyki to prezent urodzinowy od TŻ (wypatrzyłam je gdy przechodziliśmy koło salonu jubilerskiego, po zmierzeniu TŻ stwierdził, że muszę je mieć). Ślub o 12.30, więc i tak się nie wyśpię ![]() Róż w opakowaniu wydaje się być bardziej intensywny, ale na skórze jest o delikatny
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:47.

Moja mama miała też kiedyś jakiś puder do kąpieli i był równie beznadziejny.

Mam w zwiazku z tym motywanecje do zuzywania resztek kosmetyków, żeby nie ciągnąć prawie pustych pudełek ze sobą 
Zero zapachu, zero koloru, piana przez 3 minuty. No i żadnych właściwości pielęgnacyjnych. Dobrze, że tylko 0,99 zł kosztowała.
[/QUOTE]
- niewielka pojemność pasująca do torebki, bo obecna już prycha. Stały jeszcze wszystkie rodzaje balsamów Eveline i peelingów, natomiast masła już tylko lemon 

i w ogóle to bardzo ładna z Ciebie dziewczyna