|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1771 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.X
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Napisałam 2 strony pracy i żem z siebie zadowolona
|
|
#1772 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moim zdaniem nie ma szans żeby po londzie białe wyszły
|
|
#1773 |
|
Zadomowienie
|
Witam w nowej części wątku
|
#1774 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jezeli o p.Anie to tutaj jej strona : http://studio-fryzur.net/studio/, a Basia ta co TZta scinala i jego mame farbowala, to teraz ma noge zlamana, wiec tylko do znajomych obecnie jezdzi, a nie wiem gdzie pracuje, bo ostatnio zmieniala salon. ona jest dosc rozchwytywana, wiec nie zasiedzi sie dlugo w jednym miejcu, dlatego warto miec jej nr komorki Cytat:
![]() nie mam tych zdjec, chyba je skasowalam jak czyscilam karte...
|
|
#1775 |
|
Wtajemniczenie
|
hej laseczki, mam mało czasu na wizaz, mama sie rozchorowała i cały dom prawie na mojej głowie.
dziś rano nałozyłam olejek bd na 2 godz i zauważyłam że moje włosy o wiele lepiej wyglądaja jak nałoze na kilka godz, niz na całą noc. Odchudzanie idzie mi całkiem dobrze i nie kusi mnie żeby kupić coś słodkiego, lub otwierać lodówke i jeść jak wcześniej. Zaraz idę na maszynę, a potem na kijki
|
#1776 |
|
Zakorzenienie
|
kupiłam sobie balsam eveline mango&olej kokosowy, właśnie użyłam i przepięknie pachnie, niesamowicie intensywnie
u mnie balsamy dosyć szybko się kończą, bo nie znoszę suchej skóry
|
|
|
|
#1777 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
Dzisiaj miałam mało czasu na siedzenie przed kompem... Zakupy (bardziej takie sprzęty domowe niż urodowe), rodzinka się zjechała i nie miałam kiedy się oderwać... Ale za to pielęgnacja była Prysznic, nawilżanie, picie skrzypu, pokrzywy, drożdży, wcieranie ampułek seboradinu i manicure Oprócz tego maseczka matująca
|
|
#1778 | |||
|
Rozeznanie
|
Mi jeszcze udaje się jakoś opanować
![]() Cytat:
Będziesz nam zdradzała nowinki ze świata mody:PPiękny kraj... Pomimo tanich lotów polecam chociaż w jedną stronę pojechać autem/busem. Alpy w lecie są przepiękne Cytat:
![]() Cytat:
![]() Powiem Wam, że kiepski ten festiwal pierogów:P Nie dość, że były tylko ruskie, to nieprzyprawione, bez cebulki, wodniste... a próbowałam w 4 miejscach i wszędzie takie same. Nie ma to jak pierogi mamuśki ![]() Poza tym widziałam strażaków i kuchnię polową, napaliłam się na grochówkę a okazało się, że ci strażacy tam pierogi gotują
|
|
|
#1779 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny podziwiam Was za systematyczność. Ja jestem leniem
|
|
|
|
#1780 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1781 | ||
|
Zakorzenienie
|
uff zmobilizowałam się w końcu i powystawiałam parę rzeczy na all, zawsze może jakaś dodatkowa kasa wpadnie
a poza tym caały dzień spędziłam dziś w domu bo kiepsko się czuję, choróbsko mnie bierze.. ale nie dam się ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#1782 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1783 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:01 ---------- Poprzedni post napisano o 20:57 ---------- [1=558fe7df0ceabebb8cf4d53 7e95b2859a6095933_609daf7 2764f9;29047839]Treść usunięta[/QUOTE] byłam na tym niedawno w kinie i się nawet uśmiałam z TŻem, Timberlake fajnie zagrał, Diaz też
|
|
|
|
|
#1784 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie dziś:
- zmywanie paznokci bezacetonowym, - mleczko jedwabne na pazurki - krem pod oczy Alterra - krem oczyszczający Alterra - olejek myjący do twarzy BU - peeling enzymatyczny BU na twarz, szyję, dekolt - serum Lemon BU na noc na twarz, szyję, dekolt - hydrolat oczarowy na twarz, szyję, dekolt - mleczko do ciała Alterra - tabletka Vizaxinum - kubek pokrzywy i chyba tyle
|
|
|
|
#1785 | |
|
Rozeznanie
|
Ja też, ale kiepskie tam były:P
Cytat:
Potem balsamy wszelkiego rodzaju i krem na stópki i spać, bo muszę wstać o 4.30
|
|
|
#1786 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Pogrubione: ja znam, mam to na pośladkach. To znaczy miałam zwalczyłam Keranormem. Najlepszy krem jak znam smarujesz rano i wieczorem i za kilka dni już jest tych krostek mniej, aż znikają całkowicie potem masowałam tyłek codziennie syrenką i już nie wracało a później się zaniedbałam... i znów powstało. Ale wystarczy o to dbać i jest spokój. Tu link na KWC : https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,11113,keranorm.html Acha, to o czym mówimy nazywa się rogowacenie okołomieszkowe ![]() Miałam jeszcze na to Pilarix (kupiłam, bo jest tańszy i też ma takie zastosowanie), ale nie widziałam efektów. Edytowane przez Shadii Czas edycji: 2011-08-28 o 21:59 |
|||
|
|
|
#1787 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() ja po dniu z TZ swoja droga dorwalam dzis na chwile ksiazke Michala Tombaka Droga do zdrowia, czytala ktoras?... w tej ksiazce sa glownie opisane sposoby jak uporac sie z roznymi dolegliwosciami droga naturalna, np rozdzial o wodzie, ze najlepsza woda to przegotowana potem zamrozona a potem odmrozona jesli dobrze zapamietalam, chcialabym tez wyprobowac ciekawa teorie iz skorupki jajka jedzone (po odpowiednim przygotowaniu) m.in. wplywaja b.dobrze na wzmocnienie paznokci i wlosow mysle ze moze podzialac bo faktycznie znajduje sie w nich wiele cennych skladnikow. znalazlam cytat:"Skorupki jaj są jednym z najlepszych źródeł wapnia, który jest przyswajalny przez organizm w ok. 90%. Oprócz wapnia w skorupce zawarte są wszystkie niezbędne dla organizmu mikroelementy: cynk, żelazo, fluor, siarka, krzem, molibden - łącznie ponad 25. Skład skorupki jest bardzo podobny do składu kości i zębów. Uczeni z Niemiec i Węgier, którzy przez 15 lat badali wpływ skorupki jajka na organizm człowieka zauważyli, że u dzieci i dorosłych podawanie skorupki dało pozytywne rezultaty przy łamliwości paznokci, włosów, krwawieniach dziąseł, zaparciach, chronicznych katarach, astmie. Jak się okazało, skorupka jajka nie tylko wzmacnia tkankę kostną, ale i usuwa z organizmu pierwiastki promieniotwórcze. Znakomite efekty skorupki jaj przynoszą w leczeniu i profilaktyce osteoporozy. Metoda stosowania skorupki jest prosta, nie wymaga poniesienia żadnych kosztów. Skorupki zanurzyć na 5 minut we wrzątku. Pozostawić do wyschnięcia i zmielić w maszynce do kawy. Używać od 0,5 do 1 g dziennie. Można spożywać je dodając do kasz i twarogów."Co myslicie? bo ja chyba sprobuje ![]() i naprawde polecam do przeczytania ksiazke, czytalam wyrywkowo i nie wiem co z tego jest prawda(autor to prof. dr hab.) ale naprawde ciekawa i masa w niej wiadomosci.
|
#1789 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1790 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny właśnie nalazłam ta promocję myślę że którejś się przyda w sklepie internetowym Douglasa pierwsze zamówienie rabat 40zł nawet jeśli zamówi się tylko na 40 zł to płaci się tylko za przesyłkę http://pl.douglas-shop.com/douglas/index_c0001.html
![]() |
|
|
|
#1791 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#1792 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=531791&page=17
|
|
|
|
|
#1794 |
|
Wtajemniczenie
|
jesli ktoras z Was zdecyduje sie na te promocje z douglasa dajcie znac bo akurat kusi mnie pomadka z revlona
i tez juz dobranoc
What’s the difference between a terrorist and a redhead? … you can negotiate with a terrorist." ![]() „Może się zdarzyć, że urodziłaś się bez skrzydeł, ale najważniejsze, żebyś nie przeszkadzała im wyrosnąć.” Coco Chanel |
|
|
|
#1795 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale patrzac na watek, ktory wkleila Karola, mysle ze nie ma o co sie bac
|
|
#1796 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 09:14 ---------- Poprzedni post napisano o 09:04 ---------- Cytat:
nie mam czasu być z Wami na bieżąco Idę zmyć olej z włosów i odżywkę położyć |
|||
|
|
|
#1797 | |
|
Zadomowienie
|
hej
![]() U mnie wczoraj byłama mama i sobie troche pogadałyśmy dawno nie była.... Przywiozla mi pare kosmetyków : -krem do ciała -tusz https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...x-mascara.html -pędzelek do cieni https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...dow-brush.html -do demakijażu mleczko Cytat:
![]() ![]() A mnie nadal pobolewa brzuszek...jutro ide do moje lekarki. Martwie sie o ta trzustke
|
|
|
#1798 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
|
#1799 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Po ciężkim weekendzie, potrzebuję odpoczynku ![]() Wiecie co mi się dziś sniło? Poszłam do fryzjera i tak strasznie mnie obcięła, włosy do ucha i jeszcze jakaś asymetria. Okropnie sie czułam i dzwoniłam do Caate, żeby dołączyć się do akcji picia drożdży Muszę się nad tym mocno zastanowić, bo to może jakiś znak?![]() Zmykam na jazdy, odezwę się później
|
|
|
|
#1800 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jak do domu na wakacje pojechałam, to znalazłam taki fajny "ciuszek", fajne ciuchy, za 1 zł sztuka i na prawdę jak się umiało szukać to można było wiele fajnych ciuchów kupić. Kupowałam po kilkanaście bluzek na ramiączkach, sweterków, spódniczek, sukienek, nie dlatego, że były mi potrzebne, a dlatego, że były tanie i tak mi się podobały, że żal było mi nie kupić![]() A jak na wiosnę przejrzałam swoją garderobę, to doszłam do wniosku, że mam tyle spódnic, sukienek, bluzek, że mogę dwa razy dziennie zakładać coś innego, a nie wiem, czy wszystkie sukienki i spódniczki chociaż raz założę przed końcem lata Za dużo tego mam, ale na allegro wystawić też mi jakoś trochę szkoda![]() ---------- Dopisano o 10:05 ---------- Poprzedni post napisano o 10:01 ---------- Cytat:
ale ten sen był realistyczny
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:33.

Ale też wprowadziłam projekt denko i całkiem sprawnie mi to idzie
Czuję, że się objem jak głupia :P

ja nie chce białych, ile max. musiałabym trzymać tą farbę na włosach, żeby mi nie zbielały? 
skoro wszyscy go tak chwalą
moim zdaniem nie ma szans żeby po londzie białe wyszły