Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.X - Strona 60 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-08-28, 15:24   #1771
ParoleParole
Zakorzenienie

Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.X

Cytat:
Napisane przez jj4u Pokaż wiadomość
Ja uwielbiam kupować balsamy do ciała, tylko potem gorzej z ich używaniem. Obecnie mam tylko 4:P I zużywam po kolei Ale też wprowadziłam projekt denko i całkiem sprawnie mi to idzie

U mnie lato na szczęście wróciło, po wczorajszej przerwie Dzisiaj zamiast obiadu wybieramy się z TŻ na festiwal pieroga Czuję, że się objem jak głupia :P

Dzień dobry wszystkim
jeju ile ja mam tych balsamów, maseł itp ale ciagle dokupuje
Cytat:
Napisane przez Kalpana Pokaż wiadomość
Zazdroszczę Też bym chciała pojechać do Włoch
A dzisiaj są u nas dożynki, więc pewnie pójdziemy popołudniu.
u mnie tez dzis dożynki ale mi się nie chce iść

Napisałam 2 strony pracy i żem z siebie zadowolona Bo to jakiś postep. teraz sobie zrobilam mała przerwe i nadrabiam wizaź
Stary 2011-08-28, 15:31   #1772
snowhitee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Czekoladowa1 Pokaż wiadomość
białe ja nie chce białych, ile max. musiałabym trzymać tą farbę na włosach, żeby mi nie zbielały? naturalny mam ciemny mysi blond

a tak w ogole dzień dobry zapomniałam Wam się wczoraj pochwalić, że moja mama kupiła dla mnie świetną sukienkę w sh za całe 4 zł później wstawię foto

snow widziałam twoje włoski po londzie, pięknie wyszły

---------- Dopisano o 10:59 ---------- Poprzedni post napisano o 10:57 ----------

niedługo szykują mi się zakupy na BU to może też się skuszę na ten hydrolat oczarowy skoro wszyscy go tak chwalą
dziękuję moim zdaniem nie ma szans żeby po londzie białe wyszły tym bardziej, że zaraz po farbowaniu włosy wydają się ciemniejsze, przez mocno chłodną poświatę

Dbam o siebie
od marca ćwiczę brzuch i pośladki

snowhitee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-28, 15:37   #1773
miczka21
Zadomowienie

Witam w nowej części wątku
Stary 2011-08-28, 15:44   #1774
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez julianna-p Pokaż wiadomość
mama ma sliczny kolor, a krem, ktory uzywasz uzywa moja mama i go uwielbia. jesli jednak masz tendencje do sincow to sprobuj uzywac go naprzemiennie z zelem z arniki i maceratem z kasztanowca - dordzialam to mamie i jest zchywcona bo ma oczy jak 20

no niestety tylko przelew tam jest z tego co widzialam i to mnie odtsrasza od zamawiania u nich bo nie dosc, ze czekasz wiecznie na paczke to jeszcze trzeba od razu placic

oj to poprosze za 3 tygodnie niamiary na te fryzjerki,
a "szefowie" -
polecam, bylam w piatek na poznym seansie i tak przed mialam mieszane wrazenia by bylam mega zmeczona , ale cala sala wlacznie ze mna wciaz kwiczala. swietna komedia jak dla mnie, jedna z najlepszych w ostatnim czasie, uwaga tylko na popcorn i nachosy mozna sie zadlawic chwilami
w przyszlym tygodniu chce isc na "po polnocy itd ", tylko mam pewne obawy bo na ostatnim filmie woodego obok mnie siedzialy tak glupie baby , ze doradzilam kawiarnie po co isc do kina zeby na meza smecic i to jeszcze mi, zawsze tak mam przy ambitniejszych filmach
( przy "lektorze" na scenie samobojstwa jakies panny rechotaly z braku pediciru ). niemniej szefowie sa mega

i tak wszytsko zamawialam doatad z mazidla.com i moge polecic jak dotad
na ktora chce namiary
jezeli o p.Anie to tutaj jej strona : http://studio-fryzur.net/studio/, a Basia ta co TZta scinala i jego mame farbowala, to teraz ma noge zlamana, wiec tylko do znajomych obecnie jezdzi, a nie wiem gdzie pracuje, bo ostatnio zmieniala salon. ona jest dosc rozchwytywana, wiec nie zasiedzi sie dlugo w jednym miejcu, dlatego warto miec jej nr komorki

Cytat:
Napisane przez Lilith890502 Pokaż wiadomość
caate mam do Ciebie pytanko, czy zmywaczem bez acetonu nie zmywa się ciężej lakieru? bo ja to w sumie nie wiem, ale mam takie dziwne wspomnienia z tym zmywaczem https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...-f.html&next=1
ja nigdy nie mialam takich sklepowych, mam firmy Akademia Paznokcia, kupiony w hurtowni o poj.1litr. jest to moj najlepszy zmywacz, bo robi to bezproblemowo, nie boli mnie plytka, nie mam uczucia sciagniecia, wysuszenia, zaczerwienienia itp

nie mam tych zdjec, chyba je skasowalam jak czyscilam karte...
Perfekcyjny demakijaż, ekstremalna łagodność dla oczu z płynem L'Oreal
caate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-28, 18:19   #1775
ramoncia217
Wtajemniczenie

hej laseczki, mam mało czasu na wizaz, mama sie rozchorowała i cały dom prawie na mojej głowie.
dziś rano nałozyłam olejek bd na 2 godz i zauważyłam że moje włosy o wiele lepiej wyglądaja jak nałoze na kilka godz, niz na całą noc.

Odchudzanie idzie mi całkiem dobrze i nie kusi mnie żeby kupić coś słodkiego, lub otwierać lodówke i jeść jak wcześniej.

Zaraz idę na maszynę, a potem na kijki
Stary 2011-08-28, 19:41   #1776
samaraNW
Zakorzenienie

kupiłam sobie balsam eveline mango&olej kokosowy, właśnie użyłam i przepięknie pachnie, niesamowicie intensywnie kupię sobie jeszcze ten z wanilią i kozim mlekiem
u mnie balsamy dosyć szybko się kończą, bo nie znoszę suchej skóry
samaraNW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-28, 19:57   #1777
psyhe666
Zakorzenienie

Hej dziewczyny

Dzisiaj miałam mało czasu na siedzenie przed kompem... Zakupy (bardziej takie sprzęty domowe niż urodowe), rodzinka się zjechała i nie miałam kiedy się oderwać... Ale za to pielęgnacja była Prysznic, nawilżanie, picie skrzypu, pokrzywy, drożdży, wcieranie ampułek seboradinu i manicure Oprócz tego maseczka matująca
so trójka maybe.

psyhe666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-28, 20:01   #1778
jj4u
Rozeznanie

GG do jj4u

Cytat:
Napisane przez ParoleParole Pokaż wiadomość
jeju ile ja mam tych balsamów, maseł itp ale ciagle dokupuje\
Mi jeszcze udaje się jakoś opanować

Cytat:
Napisane przez guantanamera Pokaż wiadomość
Specjalista e-commerce dla marki Caterina Collection. Bedziemy urządzac dystrybucję i marketing sieciowy dla tej znanej, głownie w Rosji, kolekcji w Polandii.Jest dużo stacjonarnych butików no a teraz mamy za zadanie podbić internet. No i mam trochę stresa, bo oprócz spraw internetowo/copywriterskich, w których mam doświadczenie, dochodzi fotografia, stylizacja modelek, organizowanie sesji - w sumie super sprawa, ale jestem pełna obaw czy podołam.
Wierze, że podołasz. Praca na pewno będzie bardzo ciekawa Będziesz nam zdradzała nowinki ze świata mody:P

Cytat:
Napisane przez Kalpana Pokaż wiadomość
Zazdroszczę Też bym chciała pojechać do Włoch\
Piękny kraj... Pomimo tanich lotów polecam chociaż w jedną stronę pojechać autem/busem. Alpy w lecie są przepiękne:lo ve:

Cytat:
Napisane przez Lilith890502 Pokaż wiadomość
caate mam do Ciebie pytanko, czy zmywaczem bez acetonu nie zmywa się ciężej lakieru? bo ja to w sumie nie wiem, ale mam takie dziwne wspomnienia z tym zmywaczem https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...-f.html&next=1
Ja nigdy nie miałam zmywacza z acetonem, ale też nigdy nie miałam problemów ze zmyciem lakierów

Cytat:
Napisane przez samaraNW Pokaż wiadomość
kupiłam sobie balsam eveline mango&olej kokosowy, właśnie użyłam i przepięknie pachnie, niesamowicie intensywnie kupię sobie jeszcze ten z wanilią i kozim mlekiem
Mnie kusi ten balsam i chyba jutro kupię sobie na zapas

Powiem Wam, że kiepski ten festiwal pierogów:P Nie dość, że były tylko ruskie, to nieprzyprawione, bez cebulki, wodniste... a próbowałam w 4 miejscach i wszędzie takie same. Nie ma to jak pierogi mamuśki
Poza tym widziałam strażaków i kuchnię polową, napaliłam się na grochówkę a okazało się, że ci strażacy tam pierogi gotują

Nowe notki:
Flormar
Eveline Colour Instant 627I 623
Wakacyjne paznokcie

jj4u jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-28, 20:37   #1779
guantanamera
Zakorzenienie

GG do guantanamera

Dziewczyny podziwiam Was za systematyczność. Ja jestem leniem
guantanamera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-28, 20:44   #1780
samaraNW
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny podziwiam Was za systematyczność. Ja jestem leniem
posiedzisz z Nami trochę, to to się zmieni
Stary 2011-08-28, 20:46   #1781
snowhitee
Zakorzenienie

uff zmobilizowałam się w końcu i powystawiałam parę rzeczy na all, zawsze może jakaś dodatkowa kasa wpadnie a poza tym caały dzień spędziłam dziś w domu bo kiepsko się czuję, choróbsko mnie bierze.. ale nie dam się

Cytat:
Napisane przez samaraNW Pokaż wiadomość
mówisz o tym który wklejałam teraz ostatnio na bloga z biedronki? cudowny jest

Cytat:
Napisane przez jj4u Pokaż wiadomość
Mi jeszcze udaje się jakoś opanować

Wierze, że podołasz. Praca na pewno będzie bardzo ciekawa Będziesz nam zdradzała nowinki ze świata mody:P

Piękny kraj... Pomimo tanich lotów polecam chociaż w jedną stronę pojechać autem/busem. Alpy w lecie są przepiękne:lo ve:

Ja nigdy nie miałam zmywacza z acetonem, ale też nigdy nie miałam problemów ze zmyciem lakierów

Mnie kusi ten balsam i chyba jutro kupię sobie na zapas

Powiem Wam, że kiepski ten festiwal pierogów:P Nie dość, że były tylko ruskie, to nieprzyprawione, bez cebulki, wodniste... a próbowałam w 4 miejscach i wszędzie takie same. Nie ma to jak pierogi mamuśki
Poza tym widziałam strażaków i kuchnię polową, napaliłam się na grochówkę a okazało się, że ci strażacy tam pierogi gotują
uwielbiam ruskie pierogi

Dbam o siebie

Stary 2011-08-28, 20:56   #1782
558fe7df0ceabebb8cf4d537e95b2859a6095933_609daf72764f9
Konto usunięte

Treść usunięta
558fe7df0ceabebb8cf4d537e95b2859a6095933_609daf72764f9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-28, 21:01   #1783
samaraNW
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez snowhitee Pokaż wiadomość
mówisz o tym który wklejałam teraz ostatnio na bloga z biedronki? cudowny jest
tak, o tym

---------- Dopisano o 21:01 ---------- Poprzedni post napisano o 20:57 ----------

[1=558fe7df0ceabebb8cf4d53 7e95b2859a6095933_609daf7 2764f9;29047839]Treść usunięta[/QUOTE]

byłam na tym niedawno w kinie i się nawet uśmiałam z TŻem, Timberlake fajnie zagrał, Diaz też
Stary 2011-08-28, 21:03   #1784
Soph
Zakorzenienie

u mnie dziś:

- zmywanie paznokci bezacetonowym,
- mleczko jedwabne na pazurki
- krem pod oczy Alterra
- krem oczyszczający Alterra
- olejek myjący do twarzy BU
- peeling enzymatyczny BU na twarz, szyję, dekolt
- serum Lemon BU na noc na twarz, szyję, dekolt
- hydrolat oczarowy na twarz, szyję, dekolt
- mleczko do ciała Alterra
- tabletka Vizaxinum
- kubek pokrzywy

i chyba tyle

Kontakt - zamówienia:
sophmineralnie@gmail.com
Arkusz rozliczeń: klik

Soph jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-28, 21:26   #1785
jj4u
Rozeznanie

GG do jj4u

Cytat:

uwielbiam ruskie pierogi
Ja też, ale kiepskie tam były:P

Cytat:
Napisane przez Soph Pokaż wiadomość
u mnie dziś:

- zmywanie paznokci bezacetonowym,
- mleczko jedwabne na pazurki
- krem pod oczy Alterra
- krem oczyszczający Alterra
- olejek myjący do twarzy BU
- peeling enzymatyczny BU na twarz, szyję, dekolt
- serum Lemon BU na noc na twarz, szyję, dekolt
- hydrolat oczarowy na twarz, szyję, dekolt
- mleczko do ciała Alterra
- tabletka Vizaxinum
- kubek pokrzywy

i chyba tyle
U mnie peeling, depilacja, zmyłam lakier z paznokci i wmasowuję krem z minerałami morza martwego zaraz biorę się za maseczkę na twarz Potem balsamy wszelkiego rodzaju i krem na stópki i spać, bo muszę wstać o 4.30

Nowe notki:
Flormar
Eveline Colour Instant 627I 623
Wakacyjne paznokcie

jj4u jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-28, 21:57   #1786
Shadii
Wtajemniczenie

Hej
Cytat:
Kalpana wszystkiego najlepszego

ale ładny kolor i pazurki

ja mam odżywkę jest ok taka normalna

też ładnee
Cytat:
Napisane przez party_girl7 Pokaż wiadomość
przepiekne pazurki!!! jakie dlugie i ta opalenizna! zakochalam sie
(...)
Dziękuję, Dziewczyny
Cytat:
Specjalista e-commerce dla marki Caterina Collection. Bedziemy urządzac dystrybucję i marketing sieciowy dla tej znanej, głownie w Rosji, kolekcji w Polandii.Jest dużo stacjonarnych butików no a teraz mamy za zadanie podbić internet. No i mam trochę stresa, bo oprócz spraw internetowo/copywriterskich, w których mam doświadczenie, dochodzi fotografia, stylizacja modelek, organizowanie sesji - w sumie super sprawa, ale jestem pełna obaw czy podołam.

I to wszystko z jakiej strony? Przyznam szczerze, że mnie ten ekstrakt z guarany ciekawi, bo któż nie chciałby mieć jedwabistych ud. Do tej pory zawsze zamawiałam takie cudna na biochemii urody, ale chętnie przetestuję coś innego.
No i pytanie z innej beczki: znacie jakiś specyfik na takie drobne krostki/grudki, które pojawiają się na udach, u niektórych na ramionach - wygląda jak nieustająca gęsia skórka. Ciut mnie to irytuje i nie wiem jak się tego pozbyć.
(...)
Powodzenia w nowej pracy, dasz radę!
Pogrubione: ja znam, mam to na pośladkach. To znaczy miałam zwalczyłam Keranormem. Najlepszy krem jak znam smarujesz rano i wieczorem i za kilka dni już jest tych krostek mniej, aż znikają całkowicie potem masowałam tyłek codziennie syrenką i już nie wracało a później się zaniedbałam... i znów powstało. Ale wystarczy o to dbać i jest spokój. Tu link na KWC : https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,11113,keranorm.html
Acha, to o czym mówimy nazywa się rogowacenie okołomieszkowe
Miałam jeszcze na to Pilarix (kupiłam, bo jest tańszy i też ma takie zastosowanie), ale nie widziałam efektów.

Edytowane przez Shadii
Czas edycji: 2011-08-28 o 21:59
Shadii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-28, 22:31   #1787
party_girl7
Zakorzenienie

hej
ja po dniu z TZ szkoda ze jutro idzie do pracy i nie wiem czy zobaczymy sie przed weekendem...

swoja droga dorwalam dzis na chwile ksiazke Michala Tombaka Droga do zdrowia, czytala ktoras?... w tej ksiazce sa glownie opisane sposoby jak uporac sie z roznymi dolegliwosciami droga naturalna, np rozdzial o wodzie, ze najlepsza woda to przegotowana potem zamrozona a potem odmrozona jesli dobrze zapamietalam, chcialabym tez wyprobowac ciekawa teorie iz skorupki jajka jedzone (po odpowiednim przygotowaniu) m.in. wplywaja b.dobrze na wzmocnienie paznokci i wlosow mysle ze moze podzialac bo faktycznie znajduje sie w nich wiele cennych skladnikow. znalazlam cytat:
"Skorupki jaj są jednym z najlepszych źródeł wapnia, który jest przyswajalny przez organizm w ok. 90%. Oprócz wapnia w skorupce zawarte są wszystkie niezbędne dla organizmu mikroelementy: cynk, żelazo, fluor, siarka, krzem, molibden - łącznie ponad 25. Skład skorupki jest bardzo podobny do składu kości i zębów. Uczeni z Niemiec i Węgier, którzy przez 15 lat badali wpływ skorupki jajka na organizm człowieka zauważyli, że u dzieci i dorosłych podawanie skorupki dało pozytywne rezultaty przy łamliwości paznokci, włosów, krwawieniach dziąseł, zaparciach, chronicznych katarach, astmie. Jak się okazało, skorupka jajka nie tylko wzmacnia tkankę kostną, ale i usuwa z organizmu pierwiastki promieniotwórcze. Znakomite efekty skorupki jaj przynoszą w leczeniu i profilaktyce osteoporozy. Metoda stosowania skorupki jest prosta, nie wymaga poniesienia żadnych kosztów. Skorupki zanurzyć na 5 minut we wrzątku. Pozostawić do wyschnięcia i zmielić w maszynce do kawy. Używać od 0,5 do 1 g dziennie. Można spożywać je dodając do kasz i twarogów."Co myslicie? bo ja chyba sprobuje
i naprawde polecam do przeczytania ksiazke, czytalam wyrywkowo i nie wiem co z tego jest prawda(autor to prof. dr hab.) ale naprawde ciekawa i masa w niej wiadomosci.
Stary 2011-08-28, 22:49   #1788
karolcia198506
Zakorzenienie

Hej
Wróciłam od Tż
Stary 2011-08-28, 23:12   #1789
katriss
Raczkowanie

Cytat:
hej
ja po dniu z TZ szkoda ze jutro idzie do pracy i nie wiem czy zobaczymy sie przed weekendem...

swoja droga dorwalam dzis na chwile ksiazke Michala Tombaka Droga do zdrowia, czytala ktoras?... w tej ksiazce sa glownie opisane sposoby jak uporac sie z roznymi dolegliwosciami droga naturalna, np rozdzial o wodzie, ze najlepsza woda to przegotowana potem zamrozona a potem odmrozona jesli dobrze zapamietalam, chcialabym tez wyprobowac ciekawa teorie iz skorupki jajka jedzone (po odpowiednim przygotowaniu) m.in. wplywaja b.dobrze na wzmocnienie paznokci i wlosow mysle ze moze podzialac bo faktycznie znajduje sie w nich wiele cennych skladnikow. znalazlam cytat:
"Skorupki jaj są jednym z najlepszych źródeł wapnia, który jest przyswajalny przez organizm w ok. 90%. Oprócz wapnia w skorupce zawarte są wszystkie niezbędne dla organizmu mikroelementy: cynk, żelazo, fluor, siarka, krzem, molibden - łącznie ponad 25. Skład skorupki jest bardzo podobny do składu kości i zębów. Uczeni z Niemiec i Węgier, którzy przez 15 lat badali wpływ skorupki jajka na organizm człowieka zauważyli, że u dzieci i dorosłych podawanie skorupki dało pozytywne rezultaty przy łamliwości paznokci, włosów, krwawieniach dziąseł, zaparciach, chronicznych katarach, astmie. Jak się okazało, skorupka jajka nie tylko wzmacnia tkankę kostną, ale i usuwa z organizmu pierwiastki promieniotwórcze. Znakomite efekty skorupki jaj przynoszą w leczeniu i profilaktyce osteoporozy. Metoda stosowania skorupki jest prosta, nie wymaga poniesienia żadnych kosztów. Skorupki zanurzyć na 5 minut we wrzątku. Pozostawić do wyschnięcia i zmielić w maszynce do kawy. Używać od 0,5 do 1 g dziennie. Można spożywać je dodając do kasz i twarogów."Co myslicie? bo ja chyba sprobuje
i naprawde polecam do przeczytania ksiazke, czytalam wyrywkowo i nie wiem co z tego jest prawda(autor to prof. dr hab.) ale naprawde ciekawa i masa w niej wiadomosci.
hmmm zainteresowało mnie to. Koniecznie zdaj relacje jeżeli to wypróbujesz
katriss jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-28, 23:21   #1790
karolcia198506
Zakorzenienie

Dziewczyny właśnie nalazłam ta promocję myślę że którejś się przyda w sklepie internetowym Douglasa pierwsze zamówienie rabat 40zł nawet jeśli zamówi się tylko na 40 zł to płaci się tylko za przesyłkę http://pl.douglas-shop.com/douglas/index_c0001.html
Stary 2011-08-28, 23:46   #1791
party_girl7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez katriss Pokaż wiadomość
hmmm zainteresowało mnie to. Koniecznie zdaj relacje jeżeli to wypróbujesz
mysle ze sprobuje, ale jak wroce z zagranicy
Cytat:
Napisane przez karolcia198506 Pokaż wiadomość
Dziewczyny właśnie nalazłam ta promocję myślę że którejś się przyda w sklepie internetowym Douglasa pierwsze zamówienie rabat 40zł nawet jeśli zamówi się tylko na 40 zł to płaci się tylko za przesyłkę http://pl.douglas-shop.com/douglas/index_c0001.html
a to jest sprawdzone? to ze np za zakupy za 40zl sie nie placi nic, a jedynie 13,50 przesylka? ;>
Stary 2011-08-28, 23:51   #1792
karolcia198506
Zakorzenienie

Cytat:
mysle ze sprobuje, ale jak wroce z zagranicy

a to jest sprawdzone? to ze np za zakupy za 40zl sie nie placi nic, a jedynie 13,50 przesylka? ;>
Dziewczyny na wątku o promocjach pisały że nie ma haczyków sama zastanawiam sie nad zakupem bo w sumie szkoda nie skorzystać https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=531791&page=17
Stary 2011-08-29, 00:01   #1793
caate
Zakorzenienie

GG do caate

dobranoc
Stary 2011-08-29, 00:24   #1794
julianna-p
Wtajemniczenie

jesli ktoras z Was zdecyduje sie na te promocje z douglasa dajcie znac bo akurat kusi mnie pomadka z revlona

i tez juz dobranoc

„Może się zdarzyć, że urodziłaś się bez skrzydeł, ale najważniejsze, żebyś nie przeszkadzała im wyrosnąć.” Coco Chanel
julianna-p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-29, 07:41   #1795
caate
Zakorzenienie

GG do caate

Cytat:
Napisane przez julianna-p Pokaż wiadomość
jesli ktoras z Was zdecyduje sie na te promocje z douglasa dajcie znac bo akurat kusi mnie pomadka z revlona

i tez juz dobranoc
mozliwe, ze ja sie zdecyduje, bo kusi mnie pare lakierow albo wlasnie cos z kolorowki z MF/Revlon/Bourjois ale patrzac na watek, ktory wkleila Karola, mysle ze nie ma o co sie bac
Stary 2011-08-29, 09:14   #1796
Lenka_1987
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez caate Pokaż wiadomość

a za mna dzisiaj pierwszy dzien z pokrzywka, od jutra drozdze, a skrzyp dorzuce w miedzyczasie, jak wybiore sie na zakupy, bo obecnie nie mam gdzie kupic
Cytat:
Napisane przez 91moniaa161 Pokaż wiadomość
chyba czas najwyższy powrócic do picia pokrzywy

od jutra zaczynam!
Ja też od jakiegoś czasu wróciłam do picia pokrzywy i o dziwo jeszcze mnie nie wypryszczyło... Dodatkowo mam zamiar skrzyp dorzucić (fuj), ale to za jakiś czas

---------- Dopisano o 09:14 ---------- Poprzedni post napisano o 09:04 ----------

Cytat:
Napisane przez 91moniaa161 Pokaż wiadomość
Nowy wątek nadrobiony jednak pozostało mi jeszcze kilka stron w starym, ale tak to jest jak się nie było na wątku przez tydzień
Mi zostało jeszcze do nadrobienia 15 pierwszych stron z tej części, obecnie jestem w okolicach 40 strony, więc ze 20 stron jeszcze oprócz tego + 22 strony z poprzedniej części nie mam czasu być z Wami na bieżąco

Idę zmyć olej z włosów i odżywkę położyć
Lenka_1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-29, 09:26   #1797
_blondyneczka_
Zadomowienie

GG do _blondyneczka_

hej

U mnie wczoraj byłama mama i sobie troche pogadałyśmy dawno nie była....
Przywiozla mi pare kosmetyków :

-krem do ciała

-tusz
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...x-mascara.html

-pędzelek do cieni
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...dow-brush.html

-do demakijażu mleczko

Cytat:
Napisane przez ramoncia217 Pokaż wiadomość
hej laseczki, mam mało czasu na wizaz, mama sie rozchorowała i cały dom prawie na mojej głowie.
dziś rano nałozyłam olejek bd na 2 godz i zauważyłam że moje włosy o wiele lepiej wyglądaja jak nałoze na kilka godz, niz na całą noc.

Odchudzanie idzie mi całkiem dobrze i nie kusi mnie żeby kupić coś słodkiego, lub otwierać lodówke i jeść jak wcześniej.

Zaraz idę na maszynę, a potem na kijki
trzymam kciuki za odchudzanie

A mnie nadal pobolewa brzuszek...jutro ide do moje lekarki. Martwie sie o ta trzustke mam nadzieje ze bedzie wszystko dobrze.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 6bf3c9140025dcf84d48503b.jpg (9,2 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg krem.jpg (12,7 KB, 2 załadowań)
Stary 2011-08-29, 09:32   #1798
snowhitee
Zakorzenienie

Dzień dobry

Dbam o siebie

Stary 2011-08-29, 09:34   #1799
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Dzień dobry

Po ciężkim weekendzie, potrzebuję odpoczynku

Wiecie co mi się dziś sniło? Poszłam do fryzjera i tak strasznie mnie obcięła, włosy do ucha i jeszcze jakaś asymetria. Okropnie sie czułam i dzwoniłam do Caate, żeby dołączyć się do akcji picia drożdży Muszę się nad tym mocno zastanowić, bo to może jakiś znak?

Zmykam na jazdy, odezwę się później
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-29, 10:05   #1800
Lenka_1987
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez DobraDusza88 Pokaż wiadomość
A wiecie, że ja jeszcze nigdy nic nie kupiłam w lumpku? Jakoś nie potrafię...
Ja lubię chodzić po lumpkach, ale od jesieni nie byłam, ze względu na to, że w zeszłe wakacje obkupiłam się na kilka najbliższych lat Jak do domu na wakacje pojechałam, to znalazłam taki fajny "ciuszek", fajne ciuchy, za 1 zł sztuka i na prawdę jak się umiało szukać to można było wiele fajnych ciuchów kupić. Kupowałam po kilkanaście bluzek na ramiączkach, sweterków, spódniczek, sukienek, nie dlatego, że były mi potrzebne, a dlatego, że były tanie i tak mi się podobały, że żal było mi nie kupić
A jak na wiosnę przejrzałam swoją garderobę, to doszłam do wniosku, że mam tyle spódnic, sukienek, bluzek, że mogę dwa razy dziennie zakładać coś innego, a nie wiem, czy wszystkie sukienki i spódniczki chociaż raz założę przed końcem lata Za dużo tego mam, ale na allegro wystawić też mi jakoś trochę szkoda

---------- Dopisano o 10:05 ---------- Poprzedni post napisano o 10:01 ----------

Cytat:
Napisane przez dodaja Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Po ciężkim weekendzie, potrzebuję odpoczynku

Wiecie co mi się dziś sniło? Poszłam do fryzjera i tak strasznie mnie obcięła, włosy do ucha i jeszcze jakaś asymetria. Okropnie sie czułam i dzwoniłam do Caate, żeby dołączyć się do akcji picia drożdży Muszę się nad tym mocno zastanowić, bo to może jakiś znak?

Zmykam na jazdy, odezwę się później
Mi się niedawno śniło, że obudziłam się z dreadami. Zaczęłam je rozczesywać. Te od spodu mi się udało, ale na górze głowy miałam kilka sterczących do góry, których nie mogłam rozczesać. Poza tym, tyle włosów sobie wyrwałam rozczesując te dready, że prześwity miałam na głowie. Rano budzę się i pierwsza moja myśl, że z tym, co mam na głowie, to ja się nikomu nie pokażę na oczy. Przykryłam głowę kołdrą, dotknęłam włosów, a tam zamiast dreadów i pozostałości po nich moje loczki ale ten sen był realistyczny
Lenka_1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości