|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4741 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Matki,żony,nimfomanki teraz koleżanki-mężatkowe ploty cz.2
Cytat:
![]() ![]() i jak bylo na weselu? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4742 |
Zakorzenienie
|
My po weselu, było fajnie, choć jak wspomniałam, gorąco....
Jednak nie skromnie powiem że do naszego weselicha, to kumpla sie umywa ![]() Jedzenie dobre, choć nie zbyt elegancko podane, wystrój sali dość ładny, jednak obsługa pozostawiała wiele do życzenia, stół zajmowały brudne talerze i puste szklanki/kieliszki itp, długo trzeba było czekać na podanie posiłków.... np między 1 a drugim daniem było chyba z pół h przerwy ![]() Orkiestra niby fajna ale mieli takie aranżacje że czasem ciężko było poznać piosenkę, do tego akustyka sali sprawiała że nie słychać było co mówią. Ludzie (nasza paka) nie bawili się razem jak u nas, tylko w parach i nawet przy piosence ".... się żeni" nikt nie obskakiwał młodego, tylko młody z kimś tańczył w parze ![]() Jak to mówią każde wesele jest inne... zobaczymy jakie opinie będą wśród znajomych. A PMka taka śliczna dziewczyna, a jej stylizacja była.... delikatnie powiem, nie w moim guście ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:20 ---------- Poprzedni post napisano o 13:17 ---------- Aha i muszę się poskarżyć na moje buciki!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() Jak bedę mieć foty to Wam wstawię, bo kumpeli sie spodobał nasz wygląd z mężem i robiła nam małą sesję ![]()
#4743 |
Zakorzenienie
|
My wczoraj bawiliśmy się w klimatyzowanej sali. Dziś jestem niewyspana (mąż obudził, hałaśliwy był rano), do tego mnie suszy. Dobrze, że mamy cole.
---------- Dopisano o 13:23 ---------- Poprzedni post napisano o 13:21 ---------- Fajna dziś jest oferta na gruponie. Chyba skorzystamy ![]() ---------- Dopisano o 13:29 ---------- Poprzedni post napisano o 13:23 ---------- Idę zaraz się kąpać. Może się obudzę. Dziś nic mi się nie chce. Najchętniej leżałabym z mężem na łące. Niestety mąż w pracy. Dostałam sms od męża: Szkoda, że nie można spędzić niedzieli ze Skarbem. |
![]() ![]() |
![]() |
#4744 |
Zakorzenienie
|
osa mi wleciala do domu
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4745 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na Chechle osa ukąsiła mnie w palec (musiałam nim wymachiwać widocznie, nie wiem, bo głowę miałam w dół, mąż smarował mi wtedy plecy) Na Paprocanach końska mucha ukąsiła mnie pod okiem. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4746 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4747 |
Zakorzenienie
|
Na imprezie wystarczy, że mąż na chwilę spuścił mnie z oka, to pojawiali się adoratorzy. Z jednym zatańczyłam jedną piosenkę, ale nie bardzo nam szło. Rozglądałam się za mężem, nieznajomy (ze znajomymi umiem się bawić), nie umiałam się poddać, byłam sztywna.
---------- Dopisano o 14:43 ---------- Poprzedni post napisano o 14:24 ---------- Wczoraj bawiłam się super, ale dziś jestem pół przytomna. W klubie dobił mnie gin. Wypiłam dużo coli, mąż namawia na małe piwko reds, albo desperados. Przy okazji się przewietrzę. |
![]() ![]() |
![]() |
#4748 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sama czasem tylko jem sobie kanapki z cukrówką ![]() Cytat:
![]() A co do butów to niestety się zdarza. Dobrze że jednak miałaś płaskie na zmianę ![]()
![]() |
#4749 |
Zadomowienie
|
Hej wam
Anrama witaj z powrotem a gdzie powrót do świata żywych i poranna notka? Na urlopie jeszcze przebywasz?? My wczoraj pożegnaliśmy naszą parkę, która wyruszyła na mazury na jacht, czyli zmieniają anramę. Poza tym weekend leniwy jak zwykle. |
![]() ![]() |
![]() |
#4750 |
Zakorzenienie
|
My w weekend byliśmy u mojej dalszej rodziny w górach. Mają tam plantację ekologicznych pomidorów, hodują sami. Pomidory są zapylane przez trzmiele, które sprowadzają specjalnie z Belgii i z Afryki.
![]()
#4751 |
Zakorzenienie
|
Witam się z kawką
![]() tak jak pisałam wracam od dziś do normy ![]() ale czy Wy też wracacie?? ![]()
![]() |
#4752 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4753 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() póki co to cisza ![]() ![]() oddali Ci pieniądze?
![]() |
#4754 |
BAN stały
|
Witam
Ja jak zwykle tylko na chwilę. Mężowi lepiej je tabsy i smaruje się maścią, no zobaczymy. A dzisiaj malowania, sprzątania i przeprowadzki ciąg dalszy Będę w 100% osiągalna jak już się wyrobimy Znikam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4755 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4756 | |
Zakorzenienie
|
Kurde a mi internet zniknął, ale już mam
![]() tylko że widzę że tu dalej się wiele nie dzieje ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4757 | |
Zakorzenienie
|
Witjacie!
Ja od rana czasu nie mam na nic...ale wreszcie udało mi się wejść na chwilę. Cytat:
A ta plantacja bardzo ciekawa ![]() Mambuś mam nadzieję, że szybko się uwiniecie z tą przeprowadzką.
![]() |
#4758 |
Zakorzenienie
|
Byliśmy dziś na Bugla w Katowicach na rowerze. Po drodze pokazałam mężowi byłą działkę moich rodziców (teraz jest wujka). Dużo się zmieniło. Teraz prawie sama trawka. Po basenie było nam zimno. Wracaliśmy po 16, nawet był duży ruch na drodze. Na jednym skrzyżowaniu o mały włos samochód by mnie potrącił.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4759 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A tak ogólnie to szukam dalej, bo to nic pewnego i dużo rzeczy mi tam nie pasuje.
![]() |
#4760 |
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() Praca, kawka, rano.... czyli wracamy do żywych ![]() Wczoraj miałam wolne i cały dzień spędziliśmy u męża. Mieliśmy iść na poprawiny poprawin do kumpla, ale w ostatniej chwili zadzwonił, że ich nie będzie, ale my mamy iść do Niego do domu i się bawić, bo rodzice wiedzą.... ![]() Ogólnie na poprawinach mi tak zaleźli za skórę że najchętniej opuściła bym imprezę ![]() Byliśmy ze znajomymi przed salą, kiedy podjechali, my uhahani czekamy aż podejdą, a Ci przystanęli koło nas, powiedzieli tylko że nie mają czasu, bo goście na sali czekają i poszli ![]() ![]() Potem jak Młody przysiadł się do mnie na kielicha to miałam ochotę mu dogadać, że mogli się chociaż przywitać, ale za radą męża stwierdziłam że nie będę im psuć tego dnia. Nie obiecuję że przy okazji się wypowiem jeszcze ![]() Na poprawinach nie było żadnych zabaw, poza zatańczeniem kankana ![]() ![]() Wracaliśmy busem z całą ekipą i była rzeźnia... zabrali kilka butelek wódki i popijali w busie, po pierwszej kolejce zaginął kieliszek i piliśmy z gwinta ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ogólnie jakaś przybita jestem... taki relaks był ostatnio, a teraz to wszystko na co czekałam minęło i czas na szarą rzeczywistość ![]() Może jeszcze uda nam się w najbliższy weekend wyjechać do Sandomierza- taka rocznicowa wyprawa, ale dopiero dziś muszę tam zadzwonić w tej sprawie ![]()
#4761 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wyraźnie dało się odczuć brak twojego gadulstawa ![]() czy wstawisz zdjęcie stroju weselnego? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4762 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wstawię Wam do klubu, jak mąż zgra swoje foty z telefonu i jak dostanę moją "sesję" od kumpeli ![]() ![]() Ogólnie tylko czerwony kwiat pasował do butów, bo żakietu rzecz jasna nie zakładałam w tym upale ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aaaa co najśmieszniejsze, wspomniany kumpel w 1 dzień miał beżową koszulę.... jak by się do mnie dopasował ![]()
![]() |
#4763 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja tez chyba przeżyje horror ze swoimi butami |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4764 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() No ale i tak najważniejsze jest dopasowanie taneczne ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4765 | |
Zadomowienie
|
Dla telki
http://www.cersanit.pl/content.php?s...lang=pl&m=2914 http://lazienkowy.pl/7-8-35-cenniki.html ---------- Dopisano o 08:17 ---------- Poprzedni post napisano o 08:16 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4766 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#4767 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4768 |
Zakorzenienie
|
Aha, no nie pamiętałam niestety
![]() Mój brat idzie w ten weekend jako osoba towarzysząca koleżanki ![]() Mama koleżanki pozwoliła jej iść tylko z moim bratem ![]()
#4769 |
Zadomowienie
|
Fajna ta data bo będzie okazja wypicia i za moje zdrowie, ponieważ 8 września kończę 32 lata ale stara jestem
---------- Dopisano o 08:37 ---------- Poprzedni post napisano o 08:36 ---------- No no, to musi się cieszyć zaufaniem ten twój brat. Ma szansę być coś z tego? |
![]() ![]() |
![]() |
#4770 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ale mój brat ma coś takiego w sobie że gdzie się nie pojawi tam jest lubiany ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:33.