|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1111 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Na lewo, na prawo, w górę i w dół – PMki sukien wybierają krój – PM 2012, cz. I
Cytat:
![]() Widzę, że przysięgamy w tym samym dniu ![]() kilianna- zdjęcie malutkie, ale można zauważyć, że suknia przepiękna!
|
|
#1112 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Na lewo, na prawo, w górę i w dół – PMki sukien wybierają krój – PM 2012, cz. I
A i wlasnie! Wczoraj dzwoniła nasza Pani od sali...
I z tekstem: To na ile osób macie to wesele bo nie wiem co powiedzieć kelnerkom na następną sobote. Bo pasuje tez zacząc już planować bla bla bla Ja juz zestresowana na całego i w śmiech do TŻ ze mamy wesele za tydzien Co sie okazało zle sobie babka otworzyła kalendarz i zamiast do ludzi z 2011 zadzwoniła do nas z 2012
|
#1113 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
niezła pomyłka
|
||
|
|
|
#1114 | |
|
Zakorzenienie
|
Witam się poniedziałkowo
![]() Cytat:
Ja bym chyba zaniemówiła
|
|
|
|
|
#1115 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Aczkolwiek wiedzialam ze to musi byc pomyłko bo jakby inaczej ?
|
|
#1116 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1117 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Podzielam zdanie Ja tez przymierzalam kilka w tym stylu, tzn gora byla wlasnie tak na prosto i duzo sie dzialo na biuscie...i tez najlepiej sie w tych sukienkach czulam, tak wiec mysle ze dla drobniutkich i szczuplutkich dziewczyn w sam raz Milego dzinka wszystkim zycze i zbieram sie powolutku do pracki
|
||
|
|
|
#1118 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień doberek!
Jak się macie dzisiaj? Ja już jakąś jesień czuję w powietrzu... Niby jest 20 stopni za oknem, a ja marznę przy otwartym ![]() nena, niezły miałaś sen, ale powiem Ci, że mi się kilka razy też coś takiego śniło: jesteśmy w barze, a TŻ gada z jakąś laską, bawią się w najlepsze, a na mnie wcale nie zwraca uwagi. Nawet raz mi się śniło, że po prostu sobie z tą inną gdzieś poszedł, a mnie zostawił w tym barze Ale wiesz - podobno sny na odwrót się sprawdzają, czyli nasze koszmarki dowodzą tylko wierności naszych TŻtów ![]() Ja dziś po południu umawiam się z koleżankami na kawkę. Jedna 2 tygodnie temu siostrę za mąż wydała i jej świadkowała, więc się trochę wypytam o organizacyjne szczegóły. I umówię się z dziewczynami na kolejny rajd po salonach, same są chętne do doradzania, więc trzeba wykorzystać zapał zanim wszystkich jesienna depresja dopadnie :P
|
#1119 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
maruda narazie się nie stresuj bo tym bardziej Ci się @ spóźni. Skoro jesteś przed jest małe prawdopodobieństwo zajścia chyba te masz bardzo krótki cykl. Ale nie martw się nena sen okropny ale skoro sprawdzają się na odwrót tzn że jego była nigdy nie stanie między wami
|
#1120 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
okropne! A w weekend trochę się z TŻ posprzeczalam, ponieważ oglądaliśmy na youtube filmik z jakiegoś wieczoru kawalerskiego. Tak przez przypadek tam trafiliśmy, przeglądając różne śmieszne filmiki. To był film autentyczny, kręcony przez jednego z uczestników wieczoru kawalerskiego. Najpierw kolesie zrobili sobie bitwę w paintball, później poszli na balety, a na końcu - zrobili imprezę w jakimś domu. Zamówili striptizerkę i kręcili jak ta striptizerka rozbiera się, rozbiera faceta, którego wieczór to był, następnie siada mu na kolanach i kręci tyłkiem. Nie pokazali wszystkiego, tylko takie urwyki z tego tańca, ale coś mi się zdawało, że było bardzo gorąco. Pyttam się TŻ, czy uznałby to za nie fair wobec narzeczonej, powiedział, że tak, no ale pewnie koledzy mu zamówili striptizerkę i nie miał co zrobić, no bo co - uciec miał? I że po prostu skorzystał z tego, że koledzy mu wykupili taki taniec. Powiedziałam TŻ, że jeśli na jego kawalerskim dojdzie do takiej sytuacji, to będzie miał piekło!!! Myślicie, że przesadzam? Czy Wam przeszkadzałoby, gdyby striptizerka rozebrała się powiedzmy do stringów, albo do naga i tańczyła na kolanach Waszego TŻ? Mnie do szału doprowadza sama myśl o tym!!! Moja kolezanka z pracy stwierdziła, że przesadzam i to nic złego, bo przecież to nie seks. Co Wy o tym myślicie? Bardziej zalezy mi na Waszym zdaniu, bo ona na swoim panieńskim miala striptizera, z ktorym się całowała (o czym bez krępacji opowiada każdemu ), więc nie jest dla mnie autorytetem.
|
|
|
|
|
#1121 | |||||
|
Zakorzenienie
|
wow a normalnie na foto wyglądają jak prawdziwe agaty...
Cytat:
Cytat:
a jak nie będzie to będziecie bardziej uważać... np. stosując dodatkowo globulki??Cytat:
ale widzisz że babka już od poniedziałku martwi się i organizuje wesele ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 10:10 ---------- Poprzedni post napisano o 10:06 ---------- Cytat:
|
|
#1122 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może nie pasuję do obecnych czasów, ale zdania w tym temacie nie zmienię
|
|
|
|
|
#1123 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kilianna- dla mnie to przesada. Kawalerski kawalerskim, ale jakieś zasady chyba są? Spoko niech piją, niech gadają głupoty, niech robią co tam faceci robią w swoim towarzystwie, ale striptizerka to wg mnie za dużo. Mój TŻ o tym wie i mam nadzieję, że kolegów też o tym uprzedzi... TŻ chyba też by nie chciał, żeby mi jakiś koleś kręcił przed nosem nie powiem czym
|
|
#1124 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, nadrobiłam trochę to, co pisałyście jak ja umierałam na kaca
![]() On jest zawsze mną zachwycony, a przy takich okazjach to w ogóle pieje Pasowaliśmy do siebie bardzo, bo założył koszulę w granatową kratkę i też był baaaaardzo przystojny w swoim garniturze Vistuli ![]() Cytat:
Z tymi butami to niezły motyw, nie wiedziałam, że jest taki przesąd W styczniu też może być słonko. Najważniejsze, żeby nie waliła śnieg, albo, co gorsza, jakiś zmrożony deszcz, brrr...A jeszcze może być tak, że Ty w styczniu będziesz miała lepszą pogodę, niż ja w kwietniu! ![]() Cytat:
Oj tam, za włosami nie ma co płakać, zawsze odrosną - z takiego założenia ja wychodzę Ja wczoraj nie dałam rady się zmobilizować do brzuchów Dzisiaj się postaram zamiast 8 minut zrobić 16 Cytat:
Juz coraz bliżej...Cytat:
Ile czasu już robisz brzuszki, że widzisz efekty?Co do małego kościółka - mój parafialny jest właśnie taki malusieńki, że zdecydowaliśmy się na ślub w katedrze, która jest moją poprzednią parafią, w której byłam chrzczona. Myślę, że to jest bardzo dobry pomysł Cytat:
Bierzesz ślub tydzień po mnie
|
|||||
|
|
|
#1125 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1127 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1128 |
|
Wtajemniczenie
|
kilianna, mi się ciężko wypowiedzieć, bo po pierwsze wiem, że striptizerki nie będzie, a po drugie wiem, że mojemu TŻ się nie podoba taka rozrywka i bardzo prawdopodobne, że po prostu wyśmiałby tą panią, gdyby się taka pojawiła.
A co do tego, że Twój TŻ mówi, że tamten na filmiku po prostu "skorzystał z okazji" - no to właśnie tu jest problem z męskim myśleniem. Bo nikt nie jest bezwolny i zawsze ten koleś mógł powiedzieć, że nie chce tego oglądać - ale tu pewnie męska duma i strach przed wyśmianiem przez kolegów wzięły górę - albo chociaż powiedzieć stop w momencie, gdy tancerka zaczęła go dotykać, ale tu już niektórzy myślą tylko penisem, bo wiadomo - w czasie tańca podniecenie rośnie (oczywiście pod warunkiem, że tancerka w ogóle się facetowi spodoba). Dlatego lepiej, żeby do takich sytuacji po prostu nie dochodziło.
|
#1129 |
|
Zakorzenienie
|
Wczoraj zrobiłam trochę mniej bo ten żołądek mi dokuczal cały wieczór. Więc zrobiłam 8 minut legs i abs plus100brzuszków
|
#1130 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przypomnialo mi się, że kiedyś na wizażu byl taki wątek(nie wiem,czy dobrze zapamiętałam, ale postaram się przybliżyć): dziewczyna zastanawiała się, czy nie rozwieść się z mężem. Byli chyba 2 miesiące po slubie. Chodziło o to, że on przed slubem powiedzial, że na kawalerskim będzie siedzial z kolegami w pubie. W dzień slubu powiedział jej, że jednak byli na striptizie. Ona bardzo się wkurzyła i szła wnerwiona do ołtarza. Po ślubie okazało się, że nie tylko było na striptizie, ale miał prywatny taniec. Zapytala go, co bylo na tym tańcu, odpowiedzial, że nic szczegolnego. Trochę ją to zbulwersowało, że tak ją oszukał, ale tłumaczyl, że nie chciał, by zrobiła jakieś głupstwo (czyli odwołała ślub). Po paru tygodniach od ślubu okazało się, że ta striptizerka tańczyła cała goła na jego kolanach, ocierała się o niego i go obłapywała. Wizażanka bardzo się wściekla, że TŻ tak ją oszukuje zapytała, czy ma jeszcze jej coś do opowiedzenia, bo z każdym tygodniem okazuje się, że coraz lepsze rzeczy robil. Póxniej chyba nawet okazało się, że z nią spał, ale tego już nie pamiętam na 100%. W każdym razie pytala o radę, czy brać rozwód. Przez tego typu historie sama się nakręcam i zastanawiam, czy ja jestem normalna. No bo co nie pytam się kolegów, to oni mi mówia,że na swoim kawalerskim mieli striptiz i było okej. A jak mówię, że ja na striptiz nie wyrażam zgody, to mi się dziwią. |
|
|
|
|
#1131 | ||
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry Dziewczynki
Malwus mam nadzieję, że dół minął a Jagodzia i kicia czują się już lepiej kilianna przecudowna jest ta sukienka Cytat:
maxwelko pięknie Ci w tej fryzurze i w ogóle śliczna z Ciebie kobieta! Mam nadzieję, że znajdziesz fryzjerkę, która dopracuje ją tak, jak sobie tego życzysz niut0 zazdroszczę weekendu z Tżtem! Ja wciąż sama w domu - smutno mi i tęskno, ale fajnie, że mogę do Was poklikać Mały człowieczku trzymaj się! To chyba naturalne, że dopadają nas jakieś wątpliwości, bo nie jesteśmy przyzwyczajone do takich emocji, jakie wywołuje ślub... Ale myślę, że to nie oznacza, że Twoja miłość jest słabsza czy niepełna. Przyjęłaś oświadczyny TŻta, jesteś wśród nas, więc nie ma wyjścia - klamka zapadła i w przyszłym roku staniesz przed ołtarzem A ja nie wiem, co się ze mną dzieje - od jakiegoś roku co jakiś czas śni mi się kolega, z którym nigdy nic mnie nie łączyło, poza tym, że w zerówce byliśmy jednego wzrostu i na wszystkich uroczystościach tańczyliśmy razem krakowiaczki i inne oberki, a później w podstawówce, gimnazjum i liceum siedzieliśmy w jednej ławce... Wkurza mnie to, bo nigdy się w nim nie podkochiwałam i nie myślę o nim, a się śni... grrrr Cytat:
|
|
#1132 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() klask i: bardzo dobrze powiedziane---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:45 ---------- Cytat:
mam nadzieję że dziewczyny jutro w pracy będą wyrozumiałe
|
|
#1133 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1134 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1135 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
dużo dziewczyn tutaj tak będzie miało i mam wrażenie , że takie połączenie rozwiązuje wszystkie problemy
|
|
|
|
|
#1136 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja w tym tygodniu idę na fitness jutro i w czwartek, a poza tym będę dalej męczyć brzuchy... Już nie mogę się doczekać efektów! Cytat:
Dziękuję ![]() Co do sukienek - pierwsza moim zdaniem ciężka i w ogóle nie w moim guście, ale druga niczego sobie |
||
|
|
|
#1137 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ja też dzisiaj na fitness idę i muszę trochę pobiegać
|
||
|
|
|
#1138 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gdyby mnie TŻ oszukał w taki sposób to też bym potrafiła zakwestionować przyszłość naszego związku. Bo chyba o zaufanie w głównej mierze tutaj chodzi, prawda? Także mam nadzieję, że nie będę się musiała wkurzać
|
|
#1139 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No wzięłam się, tym bardziej że za dwa tygodnie urlop, trzeba jakoś wyglądać w kostiumie No a potem aż do kwietnia chcę ćwiczyć, żeby w dniu ślubu być super laską
|
|
|
|
|
#1140 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U mnie widać tą różnice że mam mocniejsze mięśnie i brzuszek już nie jest taki galaretowaty i obwisły robi się ślicznie płaski i sam się ładnie trzyma bez wciągania na siłę
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:43.

1.09.2012

Aczkolwiek wiedzialam ze to musi byc pomyłko bo jakby inaczej ?

okropne!
18.08.2010 - zaręczyny

Dzisiaj się postaram zamiast 8 minut zrobić 16
a Jagodzia i kicia czują się już lepiej
klask i: