mamusie listopad/grudzień 2011 cz.4 - Strona 70 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-08-29, 16:36   #2071
dygotka8
Zakorzenienie

Dot.: mamusie listopad/grudzień 2011 cz.4

wróciłam,zjadłam obiad,w międzyczasie zasypiam na siedząco i nie iem co z tym zrobić-kawkę już piłam dzisiaj-rozpuszlakę...
dzięki

Glamourous- podziwam ci,że Ty swoja córcię na rękach nosisz ja to taka panikara chyba jednka jestem,że bym się bała dźwigać dzieciaczka-choć wiem,że Twoja sytuacja jest zupełnie inna od mojej.

co do prania ubranek dla dziecka-to jak je bedę kiedyś miała to będę prała,ale czy 1 raz czy więcej to nie wiem,zapytam znajomych jak one robiły.

wracam do nadrabiania

Edytowane przez dygotka8
Czas edycji: 2011-08-29 o 16:38
dygotka8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-29, 16:38   #2072
witaminkaccc
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Bahamadia_25 Pokaż wiadomość
Wisz co, ja też mam wszystko "zdobyczne" tzn po moich chrześniaku mam 4 wielkie reklamówy, a nowyh rzeczy 1dną, bo dziadkowie kupili w Lidlu to co potrzebne na wyprawkę
Gdybym to wszystko miała kupić, jeszcze w tej sytuacji, jak mężuś boryka się z pracą byłaby tragedia.
Tak to zostaną na mojej głowie środki czystości + pieluszki, wózek...

u nas tez z kasą nienajlepiej.... najchetniej, pod wzgledem kasy, gdyby teraz zaczynał sie czerwiec :P ale jest jak jest i jakos rade damy ....

mi z wyprawki zostały srodki czystosci, wozek, kosze na ciuszki... i same ciuszki :P a i pieluszki ale jeszcze baby shower przede mna, wiec moze cos skapnie... lezaczki, bujaczki itp to kupimy w grudniu

kolejna wizyta ---> 23.09 08:00 USG ----> 19.09 13:00

22t 4d - 422 gramy miłości
30t 1d - ?
witaminkaccc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-29, 16:46   #2073
dygotka8
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marejta Pokaż wiadomość
Od soboty kiedy byliśmy w sklepie i przejechaliśmy się kilkoma to jest też nas faworyt i chyba się na niego zdecydujemy
A dla mnie te wózki tez już coraz częściej się wydaję że one wszystkie takie same A wiecie co ja chciałam wózek mutsy albo quinny i pokazuje w sklepie tż a on że jemu się nie podoba, ja mówię no to przejedź się nim, a on ze mu się źle jeździ a na koniec dodał jakiś g.....y ten wózek, zobacz jak tym sie fajnie jedzie, a ja do niego no ale ten jest połowę tańszy co pokazujesz a on w śmiech i mówi że trudno, stwierdza fakty a że jego dziecko musi jeździć wygodnym wózkiem bo to przecież jego pierwsze 4 kółka

się uhahałam)

dostałam dziś nowy katalog IKEA więc jak tylko nadrobię to biorę się za oglądanie...

---------- Dopisano o 16:45 ---------- Poprzedni post napisano o 16:39 ----------

Cytat:
Napisane przez witaminkaccc Pokaż wiadomość
mam to samo im więcej oglądam tym właściwie mogłabym wybrać jeszcze taki i taki i taki i taki.... więc obstaje przy swoim ... za 8 dni koniec aukcji... tżet zobowiązał się kupić ten wózek, więc bedzie moj!!!! muuusi !!!!
dlatego przyjęłamm taktykę -poogladać tylko kilka wózków,(czy czego aktualnie poszukujemy) potem dłuuugo przerwa i ewentualnie znowu przeglądanie i wtedy podejmuję decyzję.jeśli nie wiem-tż mi pomaga

---------- Dopisano o 16:46 ---------- Poprzedni post napisano o 16:45 ----------

Cytat:
Napisane przez Darusiaaaa Pokaż wiadomość
mola ja tez tak mam, nad posladkami cos strasznego!
ani wstac, ani sie schylic, jak siedze t wyprostowac tragedia!

i bylas z tym najpierw u ogolnego czy u gina od razu?
bo mi ogolny powiedzial ze dupa i ze nie wie co z tym do konca zrobic bo nie moze stwierdzic od czego to.
mnie boli środek jednego pośladka-ból promieniuje do uda.będę na wizycie to poweim,ale pewnie usłyszę,że takie uroki ciązy...

Stary 2011-08-29, 16:46   #2074
Darusiaaaa
Zakorzenienie

GG do Darusiaaaa Send a message via Skype™ to Darusiaaaa

paula ja wydawalam rzeczy po malej i czesc mialy mi laski zwrocic ale jakos widzisz na wieczne oddanie poszlo.
A.Camus
Darusiaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-29, 16:46   #2075
mszpilka
Rozeznanie

GG do mszpilka

Wróciłam z weekendu u teściów i dopiero skończyłam was nadrabiać. Dużo naskrobałyście.

Przywiozłam 2 pudła ubranek na 56-62, kombinezon, pieluchy tetrowe. Tylko to przejrzeć zostało i zobaczyć czy trzeba coś dokupić z ubranek. No i reszta akcesoriów....

Cytat:
Napisane przez Jagooda_ Pokaż wiadomość

Dziewczyny, czy macie takie odczucie jakby Wam coś stanęło w przełyku. Szczególnie wieczorem nie mogę zasnąć, jakby mi taka gula stała. Lekarka mi coś wspominala, ze to może macica uciska na żołądek i stąd takie wrażenie. Macie na to jakiś sposób, bo to strasznie nieprzyjemne jest, aż mi się jeść odechciewa.
Sporo z was o tym pisze. Pisałam już kilka razy o moich dolegliwościach, które tak samo się objawiają, a teraz nasiliły sie bardzo mocno a gastrolog tylko ręce rozkłada bo nie można leków.
Polecam spać z głową wyżej, na poduchach (ja mam podłożone 7 cm klocki drewniane pod nogi łóżka od strony głowy )
Pomaga też picie rumianku, siemienia lnianego, ja kupuje jeszcze zioła na to, piję wodę Wielka Pieniawa - dostępna w Realu i dieta ograniczająca kwasowość żołądka.
Nie wolno kłaść się od razu po jedzeniu, trzeba odczekać z godzinkę.
mszpilka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-29, 16:49   #2076
Darusiaaaa
Zakorzenienie

co do mojego bolu to nie moga byc uroki ciazy, jest zbut silny unieruchamia mnie calkowicie...
A.Camus
Stary 2011-08-29, 16:52   #2077
marejta
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez goldika Pokaż wiadomość
te uzywane od ciotki Tz w czesci maja metki, a czesc nie. Wiec niestety to rozwiazanie u nas sie nie sprawdzi :/

a przecigniecie nitki przez metki to tez srednio bo nie wszystkie moje maja metki
No to faktycznie pozostaje ci chyba tylko niteczka, gdzieś gdzie nie będzie sie rzucać w oczy, np może z tyłu przy kołnierzyku, dziecko będzie na tym leżeć i nikt nawet nie zwróci uwagi

Cytat:
Napisane przez Anusiak 83 Pokaż wiadomość
dokładnie. Zgadzam się w 100%, nie każdy ma kogoś, kto może odebrać wcześniej dziecko (np babcie)

nie wiem jak jest u was, ale w mojej okolicy wszystkie zajęcia dla kobiet w ciąży są w godzinach pracy. Po 17 nie ma opcji żeby coś znaleźć.
Tak jakby zakładali że ciąża = L4 i siedzenie w domu
Dokładnie u mnie też, znalazłam jedne ale są o 17:30 na drugim końcu miasta więc i tak nie dałabym rady
Wiesz niby ciąża to nie choroba, ale sam mój lekarz powiedział że jestem jedną z nielicznych pacjentek, które nie chcą L4 i ze takich ma tyle że mógłby na palcach policzyć

Cytat:
Chawa suuuuuper że wizyta przebiegła OK suuuuper że z dzidzią jest wszystko OK

co do pościeli- znalazłam w Łodzi sklep, gdzie można poszewki kupić za 37 zł/kpl i zakupie ze 3 komplety... na początek będe kocyk powlekać, gdyby coś sie małej ulało łatwiej przebrać, a dopiero pozniej dokupie wkład.... zastanawiam się tylko nad ochraniaczem... znajoma położna mówi że nie potzreba, że to tylko dla matki-dla świętego spokoju, ale czy ja wiem.... może lepiej mieś ten spokój... ale chyba poprostu kocyki położę żeby nie "waliła głową" w szczebelki

goldi jak nie metka to może rękawek czy kołnierzyk czy nogawka ????

---------- Dopisano o 16:11 ---------- Poprzedni post napisano o 16:07 ----------

jeeeezuuuu to sie przerażam teraz, bo moja lista rzeczy do dokupienia jest skromna.... i zawiera drugie tyle.... a te 40 szt to juz z kocykami i resztą :P

aniu zgadzam się z Chawą... może zaczekaj na jakis chłodniejszy dzien... ciesnienie zejdzie z atmosfery to moze i z paluszka i moze sie uda .... trzymam kciuki !!!!

Darusiaaa... mam nadzieje ze szybko Ci pomogą i ból zniknie !!!!
JA ochraniacz na pewno kupię bo tak jak pisała Darusiaaa to bezpieczniejsze jest, wiesz nie wiem czy pomysł z kocykiem jest dobry bo jednak ochraniacz przywiązujesz i nic sie z nim nie dzieje a kocyk może się ruszać i niestety staje się zagrożeniem dla maleństwa - może się udusić jak się zawinie albo coś

Wiktoria 3570, 58 cm
http://www.suwaczek.pl/cache/9f62d41b5c.png

Nie taki diabeł straszny jak go malują obrona zaliczona - Pani Magister
marejta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-29, 16:52   #2078
agulan82
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ania21_21 Pokaż wiadomość
Witajcie mamuśki

agulan82 witaj z powrotem podaj jeszcze raz swój termin porodu żebym mogła cię z powrotem wrócić na listę

Witam także nową mamę

Ja kupiłam pościel tą większą ale na łóżeczko 140/70 mam nadzieję że nie będzie za mała

Kurczę miałam napisać jeszcze dużo rzeczy i jak zwykle mi wyleciało z głowy skleroza moja w ciąży mnie przeraża

A wczoraj zapomniałam napisać że tylko miesiąc do terminu mi minął
Według polskiego USG tp mam na 26.11 i tej daty się trzymam według angielskiego na 01.12 także proszę o wpisanie 26.11 A co do pościeli ja miałam dla Julii łóżeczko 140/70 i ta wieksza pościel sprawdza sie rewelacyjnie, szczególnie kiedy dziecko juz trochę większe i nie śpi w jednym miejscu

Co do ciuszków ja po Julii mam bardzo mało albo powydawałam, albo posprzedawałam zostawiałam te, które były w super stanie i raczej takiego typu jak sweterki, bluzy, spodenki, sukienki sprzedawałam np.kombinezon, kurtka i takie tam. W sumie dobrze zrobiłam, bo Julia jest z końca maja a teraz na samą zimę także rozmiarowo i pora roku zupełnie inaczej chociaż Lena też była planowana na wiosnę hihi natura spłatała nam figla Teraz podostawałam od znajomych i jeszcze rodzice dokupili i my bo się powstrzymac nie można,także mam tego baardzo duzo z doświadczenia już wiem, że za dużo ale co tam

A co do ochraniacza to jak dla mnie to konieczność. Przecież dziecko się obija a to ochrona taka - nie wyobrażam sobie bez ochraniacza

Edytowane przez agulan82
Czas edycji: 2011-08-29 o 16:56
agulan82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-29, 16:56   #2079
Bahamadia_25
Zakorzenienie

Cytat:
u nas tez z kasą nienajlepiej.... najchetniej, pod wzgledem kasy, gdyby teraz zaczynał sie czerwiec :P ale jest jak jest i jakos rade damy ....

mi z wyprawki zostały srodki czystosci, wozek, kosze na ciuszki... i same ciuszki :P a i pieluszki ale jeszcze baby shower przede mna, wiec moze cos skapnie... lezaczki, bujaczki itp to kupimy w grudniu

Co do leżaczków - buaczków ja sobię daruję.
Została tylko u mojej mamy do zabrania po wyprawkowej reklamówie, huśtawka i chodzik...

Do mojej listy dopiszszę: wanienkę, wałeczki dla niemowlaków no i przewijak, ale liczę, że uda mi się kupić łóżeczko właśnie z takim gratisikiem

Dygotko czy na internecie jest dostępny katalog ??

Edytowane przez Bahamadia_25
Czas edycji: 2011-08-29 o 16:57
Bahamadia_25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-29, 16:57   #2080
elf27
Zadomowienie

BASIULA to super, że wszystko już dobrze. Ja od czwartku miałam coś podobnego tzn. lekkie kłucie w podbrzuszu i masakryczne parcie na mocz, co 5-10 minut latałam jak wariatka po parę kropel. Ruchy i kopniaki czułam też mocno w dole. Myślałam, ze to mocz, bo 2 dni się męczyłam, w sobotę z rana zaniosłam siuśki na badanie. Odebrałam właśnie wyniki i są super mały kopie już po bokach i nie mam parcia ale powiem w środę o tym lekarzowi bo zdębiałam z czego to

---------- Dopisano o 16:57 ---------- Poprzedni post napisano o 16:56 ----------

Cytat:
Napisane przez agulan82 Pokaż wiadomość
Według polskiego USG tp mam na 26.11 i tej daty się trzymam według angielskiego na 01.12 także proszę o wpisanie 26.11 A co do pościeli ja miałam dla Julii łóżeczko 140/70 i ta wieksza pościel sprawdza sie rewelacyjnie, szczególnie kiedy dziecko juz trochę większe i nie śpi w jednym miejscu

Co do ciuszków ja po Julii mam bardzo mało albo powydawałam, albo posprzedawałam zostawiałam te, które były w super stanie i raczej takiego typu jak sweterki, bluzy, spodenki, sukienki sprzedawałam np.kombinezon, kurtka i takie tam. W sumie dobrze zrobiłam, bo Julia jest z końca maja a teraz na samą zimę także rozmiarowo i pora roku zupełnie inaczej chociaż Lena też była planowana na wiosnę hihi natura spłatała nam figla Teraz podostawałam od znajomych i jeszcze rodzice dokupili i my bo się powstrzymac nie można,także mam tego baardzo duzo z doświadczenia już wiem, że za dużo ale co tam

A co do ochraniacza to jak dla mnie to konieczność. Przecież dziecko się obija a to ochrona taka - nie wyobrażam sobie bez ochraniacza
Mówiąc większa pościel jaką masz na mysli??? bo takie łóżeczko planuję jak piszesz
elf27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-29, 17:00   #2081
witaminkaccc
Zadomowienie

Cytat:
JA ochraniacz na pewno kupię bo tak jak pisała Darusiaaa to bezpieczniejsze jest, wiesz nie wiem czy pomysł z kocykiem jest dobry bo jednak ochraniacz przywiązujesz i nic sie z nim nie dzieje a kocyk może się ruszać i niestety staje się zagrożeniem dla maleństwa - może się udusić jak się zawinie albo coś

heheheh dośc drastyczna wizja... ja kocyk zamierzam zrolowac i obwiązać tasiemką i przełożyć ja między szczebelkami, żeby właśnie bez takich opcji było

30t 1d - ?
Stary 2011-08-29, 17:01   #2082
Darusiaaaa
Zakorzenienie

ja osobiscie chodziki wam odradzam....ale wiadomo, ze kazdy zrobi jak chce.

Lezaczek juz kupilam, ooo lezaczek kupilam jeszcze przy oliwii przydal mi sie BBBBBARDZO
A.Camus
Stary 2011-08-29, 17:02   #2083
ania21_21
Zadomowienie

agulan a ochraniacz na szczeble nie odstawał? bo nas w sklepie pani ostrzegła że tak może być że nie będzie ładnie przylegał a nie próbowałam jeszcze chociaż mogłabym bo i mam pościel i łóżeczko rozłożone moje lenistwo

Edytowane przez ania21_21
Czas edycji: 2011-08-29 o 17:03
ania21_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-29, 17:02   #2084
Myszeczka86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Chawa Pokaż wiadomość
Paula, Myszeczka przedszkole, które działa tylko 5 godzin to dla mnie porażka, przecież większość pracuje na pełnym etacie i nie ma możliwości przejść na pół. Troszeczkę to się mija z celem.

U Nas dlatego tak krótko bo to jest mała szkoła i nawet juz ją fundacja przejeła bo u Julci w grupie bedzie max 5 osób.

Juleczka 06.07.2007

Czas na walke
76
- .
70
62,400 20.04.2013

wymarzona osiagnięta 58 a nawet mniej 55,500
Myszeczka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-29, 17:02   #2085
witaminkaccc
Zadomowienie

Cytat:

jak najbardziej jest znam go już prawie na pamięc właśnie z neta, bo do mnie zawsze późno przysyłają

30t 1d - ?
Stary 2011-08-29, 17:03   #2086
marejta
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez dygotka8 Pokaż wiadomość

się uhahałam)

dostałam dziś nowy katalog IKEA więc jak tylko nadrobię to biorę się za oglądanie...

---------- Dopisano o 16:45 ---------- Poprzedni post napisano o 16:39 ----------

dlatego przyjęłamm taktykę -poogladać tylko kilka wózków,(czy czego aktualnie poszukujemy) potem dłuuugo przerwa i ewentualnie znowu przeglądanie i wtedy podejmuję decyzję.jeśli nie wiem-tż mi pomaga

---------- Dopisano o 16:46 ---------- Poprzedni post napisano o 16:45 ----------

mnie boli środek jednego pośladka-ból promieniuje do uda.będę na wizycie to poweim,ale pewnie usłyszę,że takie uroki ciązy...
Wiesz co jak co ale mój jest akurat maniakiem motoryzacyjnym, jak mieliśmy zmienić jego samochód to o niczym innym nie mówił tylko o zaletach i wadach danego modelu czy egzemplarza, no i o ile we wszystkim moge sama podejmować decyzję, jak mi sie podoba i jest potrzebne to kupować, to kwestia wózka musi byc wspólną decyzją bo właśnie to pierwszy pojazd jego dziecka chociaż ja i tak wszystko z nim konsultuję, może oprócz ciuszków bo te kupuje pod wpływem impulsu

Wiktoria 3570, 58 cm

Stary 2011-08-29, 17:04   #2087
dygotka8
Zakorzenienie

Cytat:
C

ostatnio na maila dostałam link do aktalogu-zaraz sprawdzę czy go nie skasowąłam.
a dziś byłam mile zaskoczona,że katalog czekał na mnie w skrzynce na listy

Stary 2011-08-29, 17:05   #2088
Bahamadia_25
Zakorzenienie

chdzika sama też bym nie kupowała, ale dostałam, więc podziękuję i wezmę;p

czekam na linka
Stary 2011-08-29, 17:06   #2089
Myszeczka86
Zakorzenienie

Cytat:
witaminka ja nie uwazam ze to tylko bajer dla matki odnosnie ochroniacza, bo niektore dzieciaki, wiadomo ze nie noworodk, ale w pozniejszym wieku kiedy siedza kreca sie juz same na boki i tak dalej rzucaja sie po wyrku i wtedy uderzaja glowka o szczebelki, a jak jest ochraniacz to nie jest az tak drastyczne

Dokładnie jest tak jak piszesz darusia, Moja Jula to nawet nogi wkładała między szczebelki a to troszke niebezpieczne.

Juleczka 06.07.2007

Czas na walke
76
- .
70
62,400 20.04.2013

Stary 2011-08-29, 17:07   #2090
marejta
Zadomowienie

Cytat:
heheheh dośc drastyczna wizja... ja kocyk zamierzam zrolowac i obwiązać tasiemką i przełożyć ja między szczebelkami, żeby właśnie bez takich opcji było
Może czarna wizja ale w książce którą dostałam na Dzień Mamy od tżta o dzieciach autor na to zwraca uwagę i ciągle to podkreśla i może stąd ta moja uwaga, jestem przeszkolona pod tym względem właśnie, ale jak zamierzasz kocyk przywiązać wstążeczką to co innego

Wiktoria 3570, 58 cm

Stary 2011-08-29, 17:09   #2091
Bahamadia_25
Zakorzenienie

ok już mam i sobię oglądam

dla zainteresowanych

http://onlinecatalogue.ikea.com/PL/p...KEA_Catalogue/
Stary 2011-08-29, 17:11   #2092
Anusiak 83
Raczkowanie

Cytat:

Dokładnie u mnie też, znalazłam jedne ale są o 17:30 na drugim końcu miasta więc i tak nie dałabym rady
Wiesz niby ciąża to nie choroba, ale sam mój lekarz powiedział że jestem jedną z nielicznych pacjentek, które nie chcą L4 i ze takich ma tyle że mógłby na palcach policzyć

Mnie na każdej wizycie tez pyta, czy L4 potrzebne
koleżanki też uważają, że mogłabym śmiało iść na trochę, odpocząć, że u nich w firmach to dziewczyny od 3-4 m-ca siedzą w domu, ale ja bym chyba zwariowała w domu tyle czasu
Poza tym kiedyś pisałam że w bardzo małej firmie pracuję, tylko we 2 z koleżanką jesteśmy więc jak mnie nie będzie to tak jakby 50% załogi nie było, miałaby dużo ciężej, a że dobrze sie czuje to nie widzę potrzeby brać zwolnienia

chodzik odradzała nam położna ze SR, tylko że nie pamiętam dlaczego
Anusiak 83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-29, 17:11   #2093
Chawa
Zadomowienie

GG do Chawa

Cytat:
Chawa suuuuuper że wizyta przebiegła OK suuuuper że z dzidzią jest wszystko OK

jeeeezuuuu to sie przerażam teraz, bo moja lista rzeczy do dokupienia jest skromna.... i zawiera drugie tyle.... a te 40 szt to juz z kocykami i resztą :P

Darusiaaa... mam nadzieje ze szybko Ci pomogą i ból zniknie !!!!
Dzięki - ja też się strasznie cieszę.
Ja wszystkie rzeczy dostałam - teściowa sie śmieje, że mam ich na pięcioro dzieci - także się nie przerażaj. Gdybym miała wszystko kupić miałabym niezbędne minimum.
Darusiaaa też mama nadzieję, że CI szybko przejdzie

Paula dzięi za info - już więćej psa do lasu nie wezmę, na łąkach jest bezpieczny. Strata ukochanego czworonoga jest bolesna, ale w razie czego ciekawe czy można znaleźć jakiegoś haka na bezdusznego myśliwego - w końcu bezprawnie odszczela psa, gdy jest właściciel.

Bahamadia też bym sie chyba nie wyrobiła finansowo gdybym wszystko miała kupić.

Cytat:
Korzystają dziewczyny jak mogą. Takich które nie chcą L4 jest faktycznie mało - może dlatego nikt nie bierze pod uwagę, ze w ogóle istnieją.
Chawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-29, 17:11   #2094
Myszeczka86
Zakorzenienie

Cytat:
ja osobiscie chodziki wam odradzam....ale wiadomo, ze kazdy zrobi jak chce.

Lezaczek juz kupilam, ooo lezaczek kupilam jeszcze przy oliwii przydal mi sie BBBBBARDZO
Ja równiez jestem przeciwna chodzikom Moja Jula nauczyła sie chodzic bez tego wynalazku i jestem z nas dumna że nie kupuliśmy jej tego.

Juleczka 06.07.2007

Czas na walke
76
- .
70
62,400 20.04.2013

Stary 2011-08-29, 17:21   #2095
owieczka86
Zadomowienie

Cały czas czytam co piszecie ale jakoś nie mam "weny" żeby pisać,
jakiś "dół" mnie dopadł ide poleżeć.
owieczka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-29, 17:24   #2096
gosiaczekkk85
Raczkowanie

Cześć Dziewczyny

Dopiero mam chwilę by zajrzeć. Na wizycie ok, szyjka się nie skraca. Młody nadal jest Młodym waży prawie 1kg i leży główką w dół

No i tyle miłych wieści, bo niestety jutro idę do szpitala na obserwację cukru. Mam mieć krzywą cukrową robioną i parę dni mnie nie będzie.
Jak ja nienawidzę szpitala Ale jak trzeba to trzeba, dla Młodego
Stary 2011-08-29, 17:26   #2097
Myszeczka86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosiaczekkk85 Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny

Dopiero mam chwilę by zajrzeć. Na wizycie ok, szyjka się nie skraca. Młody nadal jest Młodym waży prawie 1kg i leży główką w dół

No i tyle miłych wieści, bo niestety jutro idę do szpitala na obserwację cukru. Mam mieć krzywą cukrową robioną i parę dni mnie nie będzie.
Jak ja nienawidzę szpitala Ale jak trzeba to trzeba, dla Młodego

Kochana mozesz nam dac znać jak bedziesz w szpitalu wziąść do kogoś numer i kliknąc w razie czego
My oczywiscie kciukasy bedziemy trzymac ;D

Juleczka 06.07.2007

Czas na walke
76
- .
70
62,400 20.04.2013

Stary 2011-08-29, 17:29   #2098
dygotka8
Zakorzenienie

Cytat:
chdzika sama też bym nie kupowała, ale dostałam, więc podziękuję i wezmę;p

czekam na linka
niestety nie mam,musiałam skasować

ale np komoda SKOGHALL z 3 szufladami będzie w promocji od 19 do 25 września.za 199zł

od 3 do 9 pazździernika jakas minikomoda MOPPE -sklajka brzozowa za 14.99

Edytowane przez dygotka8
Czas edycji: 2011-08-29 o 17:33
Stary 2011-08-29, 17:33   #2099
Bahamadia_25
Zakorzenienie

patrzcie dziewczyny jaki fajny jest zestaw naczyń dla maluszka

http://onlinecatalogue.ikea.com/PL/p...KEA_Catalogue/

dziękuję
Stary 2011-08-29, 17:36   #2100
Chawa
Zadomowienie

GG do Chawa

gosiaczekkk wracaj do nas szybko, będę trzymać kciuki aby wszyszło dobrze

Co do ochraniaczy to mam takie samo zdanie jak dziewczyny, dziecko jak jest starsze i zaczyna wędrować po łóżecku to mozę się uderzyć wieć lepiej zabezpieczyć.

Jestem przeciwna chodzikom.
Chawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości