|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2251 |
Zadomowienie
|
Dot.: "Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kc
monia najlepiej by było pojechać w tygodniu ale nie wiem czy to wypali, bo Tż musiałby wziąć wolne w pracy (a niechętnie dają) i ja musiałabym się zerwać ze szkoły. może jakoś uda się to zorganizować
![]() a przypomniało mi się coś ![]() ![]() ![]()
#2252 |
Zadomowienie
|
Dot.: "Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kc
Monia
![]() Baletnica aleś kochana ![]() ![]() ![]()
#2253 |
Zadomowienie
|
Moniu, źle mnie zrozumiałaś...nie o to Mi chodziło, czy pił- bo przecież miał urlop, mieliście wakacje, coś się wam należało od życia, tylko właśnie byłam ciekawa tego jak się zachowywał pod wpływem..
Co do pracy to właśnie tak Mi się wydaje, nie byłoby problemu z kasą na dojazdy, bo pociągi Mi pasują, a osobowy ze zniżką studencką kosztuje tylko 1,90zł..ale właśnie wydaje Mi się, że to będzie strasznie męczące- szczególnie w zimę..a gdzie czas na naukę? Mój tż dojeżdżał właśnie do tych Kielc przez 3mcę i właśnie w zimę- nie miał siły na nic, przyjeżdżał, zjadł, wykąpał się i szedł spać. I tez to wybija MI z głowy...cóż w tym kebabie nie mam zagwarantowanej pracy, pojadę do tej Promody, zobaczymy. A w kebabie dają na okres próbny 1100zł, dają swoje auto i paliwo- jak nie ma dużo rozwożenia to robisz kebaby na miejscu i w międzyczasie wozisz..bo miasteczko mamy małe..I szefowa taka młoda, wydaje się równa gościówa.. Murka, my od początku naszej znajomości tak się widzimy..a było jeszcze gorzej- bo Tż kończył inżyniera(szkoła na weekendach), a ja pracowałam w weekendy...ale nie było ani jednego weekendu, żebyśmy się nie widzieli..zawsze stawaliśmy na głowie, żeby chociaż zobaczyć się na parę godzin w sobotę i niedzielę..wam będzie ciężko, bo widzicie się prawie codziennie- i taka rozłąka będzie dla Was na początku na pewno ciężka. A do siebie mamy 220km ![]() ![]() ![]() ![]() może od października coś ruszy się w tej wawie, mam niezdany rok, więc to półrocze miałabym całe wolne.. Tinekk, cieszę się..To nie podlizywanie, wiesz, że ja szczera jestem:P AAAAAAAAA...NASZA MURECZKA IDZE W CZWARTEK DO SZKOŁY!!!! Nic się nie chwalisz jak samopoczucie tegoroczna maturzystko?!
dietka 60, 59....58....57...56...55... 54 ![]() Edytowane przez _Baletnica_ Czas edycji: 2011-08-29 o 22:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#2254 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A w tej żółtej zjeżdżalni to tak jest właśnie jak się zjeżdża na pupie. Dlatego najlepiej się położyć ![]() ![]()
![]() |
#2255 |
Zadomowienie
|
Baletnico jak czytałam to co napisałaś to aż mnie ścisnęło w gardle, nie wiem jak sobie poradzę z tym.. teraz jak nie widzę się z Tż 2 dni to wariuję. tak jak mówisz najgorsze będzie to bycie ze wszystkim samej, już nie zadzwonie do niego kiedy coś się stanie i nie przytulę chwilę później. a Was podziwiam że tyle wytrzymujecie, wiem, nie macie wyjścia ale to musi być strasznie ciężkie. i nawet te plusy które wypisałaś nie zmieniają sytuacji
![]() monia no ja nie wiedziałam co robić on jeszcze mnie ponaglał żebym się ruszyła a ja nie mogłam i tak sie we 2 cisnęliśmy do końca, dobrze że nie był jakiś gruby bo byśmy się podusili ![]() Baletnico a bo nie ma czym się chwalić, byle do świąt ![]() ![]()
163cm - 57kg Nie rezygnuj z czegoś tylko dlatego, że wymaga to czasu. Czas i tak upłynie. Edytowane przez murka04 Czas edycji: 2011-08-29 o 23:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#2256 |
Zadomowienie
|
Baletnica wiem! dlatego mnie to cieszy ! bo jak zawsze coś było nie tak to mówiłaś mi to wprost, więc wreszcie się doczekałam pochwały
![]()
#2257 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() AAAA no faktycznie Mureczka idzie do szkoły ![]() ---------- Dopisano o 00:12 ---------- Poprzedni post napisano o 00:06 ---------- Cytat:
![]() ![]() No rzeczywiście dobrze, że udało Wam się szczęśliwie wyjść z tej rury ![]() Ja jak teraz byłam to a ni razu nie zjechałam bo były do niej takie kolejki że szok! Stałabym chyba z godzinę aby zjechać. Masakra. Kiedyś jak byłam pierwszy raz 4 lata temu to zjeżdżałam sporo na niej ![]()
175 cm , 29 lat 06.2010 - 85 kg ![]() 06.2011 - 57 kg ![]() 2013 - 60-62 kg 2014 - 61-65 2016 - 71 kg aktualnie jest : 66 kg ![]() cel : 60 kg Edytowane przez monika01011986 Czas edycji: 2011-08-29 o 23:08 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2258 |
Zadomowienie
|
Eeee..Tinekk, wiesz, pochwały najlepiej dawkować, żebyś Nam nie obrosła w piórka i nie odfrunęła
![]() ![]() a włoski masz dłuższe ode mnie, więc proszę Mi tu nie narzekać ![]() Murka, ojjj..no to rzeczywiście coś Mi się poprzestawiało, ale to dlatego, że piszesz o tej maturze, przedmiotach itp..Ja tam nie uważam Cię, ża jakąś gówniarę, często swoimi postami pokazujesz jaka jesteś dojrzała jak na swój wiek..i czasami zastanawiam się czy Ty na prawdę jesteś taka młoda..Nawet przez samo to, że potrafiłaś powiedzieć sobie stop w dietkowaniu bez żadnego zjeżdżania o kilo i jeszcze jedno..jak to często jest w przypadku Nas( moim początkowym założeniem było 55kg) także nie masz się czego krępować, że My takie stare d.up.y jesteśmy, każda z Nas, która zna Cię chociaż troszkę wie jaka jesteś... Monia, rozumiem Cię doskonale- życie jak na minie...bombie..w domu miałam to samo..jak ojciec nie dopił to szukał zaczepki- trzeba było chodzić jak na palcach po domu, żeby czasami Waść Pana nie zaczepić, bo był taki dym..podziwiam mamę, że znosi wszystkie te upodlenia, wyzwiska i groźby- pewnie robiła to dla Nas...Nienawidziłam tego, jak wiedziałam, że wróci pijany i mam z nim na pięku. Jak mnie pobił przez sen, ze miałam oczy podkrążone- nie wytrzymałam- uciekłam z domu. Dlatego mój Tż jest przeciwieństwem tego tyrana, jest spokojny, cichy i wrażliwy,a po alkoholu robi się jeszcze milszy, głaszcze Mnie i się pyta czy nie jestem zła, że on się opił i żebym się tak nie denerwowała, bo jak chcę to on nie musi już pić. Ja jestem strasznie przewrażliwiona, obserwuję każdy Jego ruch- nie chcę tak zmarnować sobie życia i dzieciom jak matka. wiem, że pewnych rzeczy nie da się przewidzieć, ale lepiej mieć oczy szeroko otwarte...żeby potem moje dziecko nie musiało mijać ojca na ulicy jak obcą osobę- tak jak to było dzisiaj w moim przypadku....
dietka 60, 59....58....57...56...55... 54 ![]() Edytowane przez _Baletnica_ Czas edycji: 2011-08-29 o 23:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#2259 |
Zadomowienie
|
Baletnica pewnie ze nie ma co komu pochlebiac nie wiadomo ile, wszystko z umiarem
![]() A co do włosów to jaj nie rób po 1 ja na prawde nie mam takich bardzo długich są spore ale mi wciąz mało, poza tym teraz ide podciac niedługo wiec juz w ogole bede miec pewnie deczko za ramiona, zreszta ja mam cienkie a Ty to masz burze włosów co mi sie bardzo podoba bo ja na 2 dzien to juz mam takie oklapiete i jak kluchy wyglądają:/
#2260 |
Zadomowienie
|
Baletnico bardzo się cieszę że nie jestem traktowana przez Was jako ta co za przeproszeniem 'gówno wie', bo często z takim podejściem można się spotkać. ale tutaj można naprawdę o wszystkim porozmawiać i nie czuć czegoś w stylu 'jestem lepsza', tak jak to jest u większości dziewczyn.
no nic, pogadałyśmy sobie, przypomniałyście mi o tych cudownych 10 m-cach męki i mogę zasnąć licząc na wyspanie się na zapas ![]() ![]()
#2261 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny weźcie zmierzcie centymetrem która jakie ma włoski i będziemy wiedzieć kto ma jaką długość
![]() U mnie najdłuższy włos ma 64 cm ![]() Ja już lecę do łóżeczka. Brzuch mnie boli od okresu i muszę się położyć. Dobranoc kruszynki ![]() ![]()
#2262 |
Zadomowienie
|
tinekk- grube włosy to mam, fakt, jedyne co dostałam dobrego od tatusia..
#2263 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
No widzisz zawsze to coś nie martw się kochana ![]() Ja tez uciekam spać juz na prawdę:P buziaki kapuśniaki :P ![]()
![]() |
#2264 |
Zakorzenienie
|
Hej Dziewczyny
![]() ![]() Eldo ![]() ![]() ![]() Tinek, no co Ty! Cobena w Biedronie będzie można kupić?! Kurde, dzięki za info! Mam nadzieję, że będzie w przystępnej cenie. A tak przy okazji to skąd o tym wiesz? ![]() A za komplement bardzo dziękuję ![]() On: Cooo? Ciebie po....bało??? ![]() Ja: (po dłuuugiej chwili milczenia ![]() ![]() On: No, dla gimnazjalistek!!! Czy Ty jesteś gimnazjalistką?! Ja: Nie, jestem starą, spróchniałą czterdziechą której wolno nosić tylko czarny, szary i brązowy. On: No ale nie różowy... ![]() Moje podsumowanie: mój TŻ to totalne bez-gu-ście! ![]() A co do pytania o podwyżkę to zawsze w Cosmo pisali, że tak trzeba właśnie poprosić jak Ty to zrobiłaś ![]() ![]() A jeśli już mowa o Cosmo... Murka, Eldo, ja kochałam ten magazyn do niedawna. Kupowałam go od kiedy spotykałam się z TŻ, bo miałam mało koleżanek, a jeszcze mniej tych doświadczonych, więc Cosmo było dla mnie wyrocznią. Natomiast od roku kupowałam je sporadycznie. 3 miechy temu kupiłam chyba ostatni numer i zauważyłam, że artykuły wręcz się powtarzają, szczególnie te o zakupach, seksie i robieniu kariery ![]() ![]() ![]() Mureczko ja jak chcę się troszkę odmóżdżyć z Cosmo lub podobnymi gazetkami to wchodzę na: http://downmagaz.com/women_magazine/ lub http://www.magazinedown.com/Women/ Mają tu Cosmo, Glamour, Instyle z całego świata. Wybierasz to obcojęzyczne, które możesz przeczytać i masz nie tylko fun, ale też szlifujesz język. I jesteś do przodu z trendami ![]() ![]() A jeszcze nawiązując do kwestii wieku...ja nie raz Ci pisałam, że podziwiam Cię za dojrzałe podejście do życia. W Twoim wieku była ze mnie taka siksa...Z resztą możesz o tym przeczytać wyżej...Myślałam, że związek to tylko buziaczki, fociaczki, pierdaczki...Wiesz o co chodzi.... ![]() ![]() Murka, Baletnica, ja też mam za sobą prawie roczną rozłąkę ![]() ![]() ![]() Baletnica, fajnie, że wyszło Ci z tą pracą. A wypłata zapowiada się całkiem przyzwoita. Rozumiem, że z TŻ będziecie się rzadko widywać, ale to się chyba nazywa dorosłe życie ![]() Ło Jezu, com się napisała ![]() ![]() Dziś będzie akcja prasowanie. Postanowiłam wyprasować wszystkie ciuchy, żeby wisiały sobie pięknie w szafie i były "na już". Czasem wychodzę byle jak ubrana tylko dlatego że biorę tylko to co mam wyprasowane, a pomiętych nie chce mi się prasować. I stylizacja jest taka bardzo przeciętna. A na razie poczytam sobie gazetkę do kawusi ![]()
![]() |
#2265 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Też nie mogę się uczyć z Tżetem ![]() ---------- Dopisano o 07:58 ---------- Poprzedni post napisano o 07:40 ---------- Cytat:
![]() A Tż po alkoholu, nie chcę nigdy iść do domu chce koło mnie spać ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:03 ---------- Poprzedni post napisano o 07:58 ---------- Wczoraj rozmawiałam z dyrektorem ZDM będą składać papierki na staż, więc w październiku może już się coś dowiem oby się udało. Bo będzie przewalona zima z ojcem ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2266 |
Zadomowienie
|
Witajcie dziewczyny ja już po sniadaniu czyli owsiance z bakaliami i zjadłam 2 ciasteczka bo miałam smaka na słodkie, przed chwilą zjadłam sliwkę a poźniej o 12 zjem sałatkę z tuńczyka w sosie z tysiąca wysp i połączę to z ryżem
![]() Własnie wróciłam z SH i kupiłam 3 torebki i 1 portmonetke razem 12 zł ![]() Dżaga co do książek Cobena, to podczytuję codziennie wątek biedronkowy, tam jest mowa o promocjach itp podaje linka to bedziesz wiedzieć jakie książki będą dostępne ![]() http://www.biedronka.pl/ksiazki/ A co do opinii Twojego TŻ na temat marynarki to masz rację nie zna się na modzie ![]() ![]()
#2267 |
Rozeznanie
|
mój Tż przyzwyczajony do różowego, więc pewnie by to go nie zdziwiło
![]() ![]() ![]() ![]()
#2268 | |
amor vincit omnia
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2269 |
Zadomowienie
|
Ja Kochane tylko na chwilkę, zaraz przyjeżdża moja kumpela i pożyczam jej neta do jutra.
Dziś na wadze 51,5. Zjadłam wspaniałe śniadanie z owoców, płatków i serka homogenizowanego, light- cudo! Miłego dnia KOchane ![]()
#2270 |
Zakorzenienie
|
dzieńdoberek
![]() Ale się dziś nie wyspałam..... o 4 rano musiałam wstać i się umyć bo tak krwawiłam przez ten cholerny okres!!! Masakra ;( brzuch mnie boli i ciągle mi się spać chce. Jestem nie do życia! Dziś drugi dzień okresu więc najgorszy ;( na wadze 58,7 czyli pomału spada. Jak się okres skończy to pewnie będzie jeszcze ciut mniej. Zjadłam przed chwilką Just Fity z otrębami i mlekiem. Wstawiłam pranie to powieszę sobię na balkon. Dziś ładna pogoda, słońce świeci i tylko kilka małych chmurek jest na niebie. Ale raczej za ciepło nie jest.
#2271 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Po pierwsze nie ma tam takiego systemu pracy jakbyś chciala, po drugie nie zaproponują Ci więcej jak pół etatu na papierku, oczywiście nadgodziny możesz robić, bo dla nich nie jest korzystne dawanie całego etatu, bo dużo na tym tracą, poza tym praca tam jest tragiczna, ogólnie masz być robotem! No i trzeba wchodzić w dupę (i to najbardziej jak się da) każdej klientce!!! Cały czas sie pracownicy martwią o parmetry, które są wiecznie na minusie, nieosiągalna premia,a wyższe stanowiska np. regionalni objęli tacy ludzi, którzy bez powodu potrafią np zwolnić całą ekipę!! Pracowałam tam długo, dopóki nie skończyłam w szpitalu. Widzę,że mój poprzedni post został niezauważony, to jeszcze raz się zapytam, jak kochane ćwiczycie?? Znacie jakieś dobre ćwiczenia na wewnętrzną partię ud? Bo mam problem łączących się ud i nie wiem jak to wyeliminować. Poza tym od miesiąca ćwiczę 8min abs, ciężko mi powiedzieć czy widać efekty, jeśli widać to nie wiele;/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2272 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A jak napisałaś że Cie Twój ojciec pobił przez sen to aż mi ciarki przeszły..... jak można uderzyć w ogóle kogoś śpiącego? zwłaszcza swoje dziecko???? Boże nie wyobrażam sobie tego...Współczuję Ci strasznie ;( Mój tata też dużo pił ale nigdy w życiu nie robił awantur i nigdy mnie nie uderzył, zawsze pijany przychodził do mnie sobie pogadać bo nie chciał słuchać matki jak się drze na niego. Zazwyczaj opowiadał mi co on nie robił jak był mały hehe ![]() ![]()
![]() |
#2273 |
Raczkowanie
|
Też dzisiaj się nie wyspałam, nie mam pojęcia dlaczego. Najpierw nie mogłam zasnąc ;o a potem od 5 budziłam się,co pół godziny..
Rano wstałam, zważyłam się 59,1kg. Na śniadanie zjadłam sałatkę(fasola biała i czerwona z puszki, kukurydza, 3-5jajka i majonez-pychotka!). Potem poszłam do sklepu po zakupy, na obiad dziś risotto z grzybami ![]() ![]() ![]() Na drugie śniadanko zrobiłam sobie koktajl bananowy ![]() ![]() ![]() Tż jutro wraca! ![]() ![]()
#2274 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Twoja historia Gosiu również mnie poruszyła.... bardzo Ci współczuję, wiem, że psychika małego dziecka strasznie zostaje "z maltretowana" i przez całe życie to się odbija na człowieku. Dobrze chociaż że twój ojciec nie mieszka już z Twoją mamą i Tobą to macie Święty spokój i nie żyjecie w ciągłym strachu. ---------- Dopisano o 12:21 ---------- Poprzedni post napisano o 12:15 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:23 ---------- Poprzedni post napisano o 12:21 ---------- Cytat:
![]() ![]() A jak robisz ten koktajl bananowy? Wyprowadzasz się? Sama czy z rodzicami?
![]() |
#2275 |
amor vincit omnia
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2276 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Wyprowadzam się sama, na studia ![]() ![]() Też tak samo? Hehe, daaleko mi do Ciebie jednak ![]() ---------- Dopisano o 12:35 ---------- Poprzedni post napisano o 12:34 ---------- Niee, we Wro będę studiowac ![]()
![]() |
#2277 |
amor vincit omnia
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2278 |
Raczkowanie
|
Chyba nawet nie pisałam, więc nic Ci nie umknęło
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#2279 |
amor vincit omnia
|
walcz w przyszłym roku o stomatologię jeśli to twój wymarzony kierunek
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2280 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
A Ty jesteś z wro? ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:28.