Scent Bar XXXII - Strona 113 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-08-30, 08:43   #3361
vesenka
Zakorzenienie

Dot.: Scent Bar XXXII

Cytat:
Napisane przez Redhaired Witch Pokaż wiadomość
1. tyż jakąś widziałam ale były w niej tylko oczywiste oczywistości.
2. wow!
3. niby racja ale... godzinę temu porozkładałam swoje zabawki mając głowę pełną wzorów a jak przyszło co do czego to załamałam ręce jaki gniot i zmieniłam koncepcję prawie kompletnie Chyba połowa kuralików fogle mi się nie przyda Więc chwilowo aż boję się dalej kupować.
A nie myślałaś żeby przed tymi wszystkimi badaniami, które robisz, wymyślaniem nazw i obczajaniem cen sprawdzić, czy w ogóle umiesz robić biżu? Jak Ci to wszystko wychodzi w praktyce? Nie mówię o takiej dla siebie, tylko o czymś czego nie będzie Ci wstyd puścić w świat i brać za to kasę?

vesenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-30, 09:08   #3362
Karkki
Zakorzenienie

Piękny dzionek się zapowiada.

Miłego i wesołego!

- Terry Pratchett
Karkki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-30, 09:15   #3363
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justynaneyman Pokaż wiadomość
Wróciliśmy!
Ale było za✂✂✂iaszcze spotkanie!
Teraz padam na pysk, droga bardzo ciężka- dobranoc wszystkim

Ewuniu, Rozterko, Rejcz- DZIĘKUJĘ!!!!
:hahah a:
Ju cieszę się ze dotarliście bezpiecznie

Spadam do pracy miłego dnia

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-30, 09:50   #3364
skarbiatko
Zakorzenienie

oooooch jak ja zazdroszczę dziewczynom spotkania Bym się też chciała pozaprzyjaźniać

Foty muszom być, koniecznie, koniecznie Ja nie tu to może w Tró

Rozterko zmniejsz temperaturę we chłodziarce, jak zamarza tzn że za mało towaru na tą temperaturę

U mnie się tak dzieje jak w lodówce pustawo, jak więcej towaru to ładnie se scieka

skarbiatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-30, 10:35   #3365
dzika truskawa
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek

Cytat:
Napisane przez Karkki Pokaż wiadomość
A z ilustracjami również? Chiba ni. Jakbyś napisała książkę a do tego ilustrowaną, to byłby hit.

Cytat:

Tyś obcykana to może mi doradzisz. Nie wiem dla kogo chcę robić ale wiem JAKĄ chcę robić - w stylu steampunk, fantasy, pseudogotycką i pseudowiktoriańską, coś jak czasem Maja wkleja Może czasem z pajęczynami, krwią etc. ale bez popadania w zbytni infantylizm A czasami coś kobiecego - róże, sekretniki, koronki, te sprawy.
Ja już stoję w kolejce

Cytat:
2. przed, powiadasz... Ja zazwyczaj maluję się tuż po umyciu, potem się kręcę po chacie i dopiero przed wyjściem z domu puder A siedząc w domu puder od rana coby TŻta nie straszyć i poprawianie co jakiś czas.

Cytat:
Napisane przez skarbiatko Pokaż wiadomość
bozee... jak sieu rozgadały.., a ja się skupić nie mogeu tak starsznie chce misie spać , chyba jeste niskie ciśnienie..... coś mi ściska kark z tyłu.....

Cytat:
Ten sposób znam i tak robiłam jak miały 120 cm.

Bosz, moich chyba się nie da wyhodować dłuższych niż pół metra

Moja fryzjerska guro, czy da się zrobić białe włosie na naturalnej bazie poziom 6 i ciepła tonacja? Albo jakiś tzw. superblond chociaż? A, no i naturalny tylko odrost, reszta farbiona na 9.0 obecnie

Cytat:
A nazwę chciałabym Talisman - właśnie to wymyśliłam ale nie wiem jak z prawami autorskimi - a nuż widelec moje wisiorki dodadzą komuś bonusów do charyzmy, wyglądu lub zastraszania?
Hm... Redhaired Witch's Talismans?

Cytat:
Napisane przez Florens Pokaż wiadomość
sąsiad mnie wkokufił, ale tak na maxa, bandna idiotów
Bodaj mu wypustka uschła,o!

Cytat:
no Ci mówię debile, sami postawili dom na drodze i placu manewrowym (tak jest na mapce oznaczone), odcieli nam swobodny dojazd do działki i szambiarka, śmieciarka np. nie dojedzie bo nie ma jak zawrócić. I jeszcze trzeci sąsiad się na nich wkufił i zaczął stawiać płot, bo żeby dojechać do siebie zaczepiają częściowo o jego działkę. Czyli odetnie im dojazd , to oni sobie wymyślili, że wytną las!!!!! i będą jeździć dookoła mojego domu , no po moim trupie
Bosz Między uszami przeciąg normalnie...

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
Wróciłam ze spotkania z Ju, Rozterką i Rejczel było superowo
Ju jest piękniejsza niż na zdjęciach Gucio jest suodki, Rejczel jest super laska i nie wierzymy już jej jak narzeka na swój wygląd a Rozterka ma piękne dekolt i nogi i wszystkie są chude
I były foty
Zazdraszczam...

Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki
:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest
dzika truskawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-30, 10:46   #3366
kamena
ʞɐɯǝuɐ

bosz, uwielbiam osoby które swoich nieeleganckich czy niewłaściwych zachowań nie zauważają albo traktują jak coś normalnego ale komuś innemu wytkną od razu
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up."

EVERY WOMAN IS A STAR
kamena jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-30, 11:03   #3367
Spoora
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dzika truskawa Pokaż wiadomość

O!

Cytat:
Napisane przez kamena Pokaż wiadomość
bosz, uwielbiam osoby które swoich nieeleganckich czy niewłaściwych zachowań nie zauważają albo traktują jak coś normalnego ale komuś innemu wytkną od razu

I fogle
teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego.

Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki.
Spoora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-30, 11:22   #3368
kamena
ʞɐɯǝuɐ

Cytat:
3. niby racja ale... godzinę temu porozkładałam swoje zabawki mając głowę pełną wzorów a jak przyszło co do czego to załamałam ręce jaki gniot i zmieniłam koncepcję prawie kompletnie Chyba połowa kuralików fogle mi się nie przyda Więc chwilowo aż boję się dalej kupować.
wiesz co, jakoś nie wierzę że z Twoim zmysłem estetycznym (sądząc np. po fotach, ale nie tylko) da się wyprodukować prawdziwego gniota

Cytat:
Napisane przez justynaneyman Pokaż wiadomość
Wróciliśmy!
Ale było za✂✂✂iaszcze spotkanie!
Teraz padam na pysk, droga bardzo ciężka- dobranoc wszystkim
czekamy na szczegóły i zdjęcia nie tylko z katowickiego spotkania ale i z całej wyprawy

Cytat:
w skrócie Redziowe Amulety
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up."

EVERY WOMAN IS A STAR
Stary 2011-08-30, 11:45   #3369
Florens
Zakorzenienie

Cytat:
Bosz Między uszami przeciąg normalnie...
ano niestety

Cytat:
tacy są najlepsi w przytykach

dzień dobry

a wogle to się nie wyspałam, bo obudził mnie dzikim świtem tel., nie zdążyłam odebrać 4 razy , a jak już wstałam, to przestał dzwonić . Chyba kurier z odkurzaczem, tylko dlaczego z zastrzeżonego dzwoni

Prawdziwe piekło, to źle przeżyte życie

Toficzku zabrałaś ze sobą kawał mojego serca
28.05.2010
Fanaberia Fanybery Fany Fancia 06.04.2017
Florens jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-30, 12:42   #3370
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
Napisane przez vesenka Pokaż wiadomość
A nie myślałaś żeby przed tymi wszystkimi badaniami, które robisz, wymyślaniem nazw i obczajaniem cen sprawdzić, czy w ogóle umiesz robić biżu? Jak Ci to wszystko wychodzi w praktyce? Nie mówię o takiej dla siebie, tylko o czymś czego nie będzie Ci wstyd puścić w świat i brać za to kasę?
Ależ jasne, cały czas mam podejście "goowno mi wyjdzie"
Ale jeśli zwątpię to co mi zostaje, US? Będę walczyć nie tą techniką to inną a ponoć praktyka czyni miszcza
Co do cen to wolę obczaić zawczasu jakie są w danych stylach i technikach bo jednak chciałabym troszkę zarobić a nie tylko dłubać koraliki na gumce za 3 zeta. Dlatego patrzę za co warto się brać.
Coś tam sobie robiłam w miarę wyglądające więc taka całkiem zielona i dwuleworęczna nie jestem... No i chcę wybierać proste techniki żeby nie dać ciała, na taki wire wrapping się wszak nie porwę bo byłaby porażka. Ale owszem, miałam kilka pomysłów - jak mi się zdawało dobrych - a na żywca wyglądało beznadziejnie więc nie wykluczam, że nic mi nie wyjdzie.
Mimo to chciałabym zawczasu wymyślić hmmm nazwijmy to target działalności (coś o czym pisała Polly) żeby się nie miotać między stylami i technikami, nie próbować wszystkiego naraz bo ni mam na to kasy.
Co do wymyślania nazw to niestety tak mam, że wszystko rozkminiam i napalam się zawczasu a potem doopa. No ale mnie to bawi podczas wymyślania
Goopia jestem, wiem.

Cytat:
A co się stanęło?

Cytat:
wiesz co, jakoś nie wierzę że z Twoim zmysłem estetycznym (sądząc np. po fotach, ale nie tylko) da się wyprodukować prawdziwego gniota
Mam nadzieję Bo zdarza się czasem, że ktoś patrzy na swoje wypociny i myśli "super" a inni spojrzą i stwierdzają "ale krzywe i nieforemne". Mówię akurat na przykładzie rysowania O, albo patrz Kura
Ale spoko, jeśli będę zasięgać porad ekipy Barowej to niezgniotuję nic

Cytat:

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-30, 12:48   #3371
Karkki
Zakorzenienie

Redzia, paniczysz. Jakby wszyscy mieli takie podejście, to nadal byśmy przy świecach siedzieli.
edit: Paniczyłaś w poprzednim poście.

Cytat:

Bosz, moich chyba się nie da wyhodować dłuższych niż pół metra

Moja fryzjerska guro, czy da się zrobić białe włosie na naturalnej bazie poziom 6 i ciepła tonacja? Albo jakiś tzw. superblond chociaż? A, no i naturalny tylko odrost, reszta farbiona na 9.0 obecnie

Dlaczego nie? Cza tylko się witaminizować i dobrze odżywiać.

Ło rety. Ale guro to na jakimś drągu zazwyczaj siedzi albo w jaskini, z przepasą biodrową ino, brudnym włosiem i żywi się jedynie miseczką ryżu. To ja tak nie kcem.
Jasne, że się da. Odrost potraktuj jakimkolwiek rozjaśniaczem - ten Joanny rozcieńczony wodą wystarcza (szkoda funduszy na droższy) a później na całość biały toner La Rich'e Directions.
Hmmm... ale właśnie widzę, że na stronie z Koszykowej białego tonera już nie ma. Dziwne.
A próbowałaś L'Oreal Stockholm 10.21/Z2? Przy farbowanych na 9 powinien teoretycznie wyjść bardzo jasny. Ale odrost, tak se myślę, że cza by jednak niebieskim proszkiem ze słabym oksydantem potraktować. Bo to jest szampon i sam z siebie kiepsko odbarwia, ale kolor daje piękny. Przetestowałam wszelkie "lodowe blondy" a i tak żaden nie dał takiego chłodnego i trójwymiarowego efektu. W zasadzie, to bez białego tonera i tak włosięta wyglądały dobrze, tylko że ja chciałam białe-białe skoro fryz mam jakby mnie stado psów dorwało.

Cytat:

Flo, a w końcu jaki Ty ten odkurzacz kupiłaś? Bo moja Cobra już ledwie zipie i chyba czas na nowy. Ale 15 lat wytrzymała, więc nie mogę narzekać na Zelmera.

- Terry Pratchett

Edytowane przez Karkki
Czas edycji: 2011-08-30 o 12:50
Stary 2011-08-30, 12:57   #3372
skarbiatko
Zakorzenienie

w Tró o didach i byciu MATKĄ

Stary 2011-08-30, 13:01   #3373
Karkki
Zakorzenienie

Cytat:
Bo zdarza się czasem, że ktoś patrzy na swoje wypociny i myśli "super" a inni spojrzą i stwierdzają "ale krzywe i nieforemne". Mówię akurat na przykładzie rysowania
A bo tak to już jest. Jak się człek zabiera za tworzenie, to musi się liczyć i z krytyką. Ważne tylko żeby rozgraniczać krytykę "tworu" od personalnej krytyki twórcy, i nie traktować krytyka jako osobistego wroga.
Ale truizm zapodałam.

Się lekko bulwersuję. Od 3 godzin czekam na telefon od dentysty i nic. Nie odbiera ani sam nie dzwoni.

- Terry Pratchett
Stary 2011-08-30, 13:01   #3374
Florens
Zakorzenienie

Cytat:
Ło rety. Ale guro to na jakimś drągu zazwyczaj siedzi albo w jaskini, z przepasą biodrową ino, brudnym włosiem i żywi się jedynie miseczką ryżu. To ja tak nie kcem.

Flo, a w końcu jaki Ty ten odkurzacz kupiłaś? Bo moja Cobra już ledwie zipie i chyba czas na nowy. Ale 15 lat wytrzymała, więc nie mogę narzekać na Zelmera.
ad1.

ad2. ło taki http://allegro.pl/odkurzacz-philips-...775437705.html

kufa zamarzam, chałpa otwarta na przestrzał i siedzę w 13 stopniach, niech ten remont się już skończy

28.05.2010
Stary 2011-08-30, 13:03   #3375
vesenka
Zakorzenienie

Cytat:
Ależ jasne, cały czas mam podejście "goowno mi wyjdzie"
Ale jeśli zwątpię to co mi zostaje, US? Będę walczyć nie tą techniką to inną a ponoć praktyka czyni miszcza
Co do cen to wolę obczaić zawczasu jakie są w danych stylach i technikach bo jednak chciałabym troszkę zarobić a nie tylko dłubać koraliki na gumce za 3 zeta. Dlatego patrzę za co warto się brać.
Coś tam sobie robiłam w miarę wyglądające więc taka całkiem zielona i dwuleworęczna nie jestem... No i chcę wybierać proste techniki żeby nie dać ciała, na taki wire wrapping się wszak nie porwę bo byłaby porażka. Ale owszem, miałam kilka pomysłów - jak mi się zdawało dobrych - a na żywca wyglądało beznadziejnie więc nie wykluczam, że nic mi nie wyjdzie.
Mimo to chciałabym zawczasu wymyślić hmmm nazwijmy to target działalności (coś o czym pisała Polly) żeby się nie miotać między stylami i technikami, nie próbować wszystkiego naraz bo ni mam na to kasy.
Co do wymyślania nazw to niestety tak mam, że wszystko rozkminiam i napalam się zawczasu a potem doopa. No ale mnie to bawi podczas wymyślania
Goopia jestem, wiem.
Całkiem nie o to mi chodziło Po raz kolejny wychodzi,że jak czegoś niedoprecyzuję, to potem każdy rozumie inaczej a ja mam do tego talent ostatnio
Chodziło mi o to,że jak już masz lutownicę i półprodukty to strzel ze 2,3 rzeczy, sprawdź jak wyjdą, czy nadają się na sprzedaż i czy w ogóle bawi Cię takie robienie nie dla siebie. A potem obmyślaj strategie, myśl nad targetem itd. Bo inaczej tak się zafiksujesz na całej otoczce, że z robienia niewiele będzie, bo zrezygnujesz zanim na dobre zaczniesz . A najważniejsze,żeby to co robisz było źródłem radości, a nie stresu

Edytowane przez vesenka
Czas edycji: 2011-08-30 o 13:17
Stary 2011-08-30, 13:06   #3376
Karkki
Zakorzenienie

Cytat:
ad2. ło taki http://allegro.pl/odkurzacz-philips-...775437705.html

kufa zamarzam, chałpa otwarta na przestrzał i siedzę w 13 stopniach, niech ten remont się już skończy
ad1. Fajny! Bardzo się mnie on podoba. Jak przyjdzie, to daj znać czy ma też wąską ssawkę. Ta na obrazku chyba jest za duża do moich gabarytów powierzchni płaskich.

ad2.

- Terry Pratchett
Stary 2011-08-30, 13:28   #3377
Redhaired Witch
Nindżopesz

Cytat:
A bo tak to już jest. Jak się człek zabiera za tworzenie, to musi się liczyć i z krytyką. Ważne tylko żeby rozgraniczać krytykę "tworu" od personalnej krytyki twórcy, i nie traktować krytyka jako osobistego wroga.
Ale truizm zapodałam.

Krytyka krytyką, wiadomo, ale mi chodziło o coś w stylu - narysowałam idealnie okrągłe koło. A ktoś patrzy i mówi - przecież to jest owal.
Miałam tak z rysowaniem, coś tam stworzyłam i byłam wielce dumna, za kilka miesięcy zerknęłam i załamałam ręce nad koślawością. Czyli kiedy wiedzieć, że już jest ok, kiedy mieć pewność, że równo?

Tylko o co mi chodziło z tą krzywością bo już zapomniałam

Cytat:
Napisane przez vesenka Pokaż wiadomość
Chodziło mi o to,że jak już masz lutownicę i półprodukty to strzel ze 2,3 rzeczy, sprawdź jak wyjdą, czy nadają się na sprzedaż i czy w ogóle bawi Cię takie robienie nie dla siebie. A potem obmyślaj strategie, myśl nad targetem itd. Bo inaczej tak się zafiksujesz na całej otoczce, że z robienia niewiele będzie, bo zrezygnujesz zanim na dobre zaczniesz . A najważniejsze,żeby to co robisz było źródłem radości, a nie stresu
Właśnie nie mam lutownicy bo stara się nie nadaje Muszę kupić... Więc teoretyzuję czy mi wyjdzie ale zakładam, że skoro tylu ludziom wychodzi to i ja się kiedyś naumiem obsługi, c'nie Wszak nie jestem bardziej upośledzona manualnie od pana Zenka elektryka
Robienie dla innych bawi mnie na bank (bo samo projektowanie i dłubanie bawi mnie najbardziej, nosić już mi się tak nie chce) o ile nie będę musiała robić pod niczyje dyktando tylko wg własnego widzimisię. Pytanie jak moje widzimisię ma się do potrzeb rynku. Z moim spaczonym gustem może być ciężko.
Otoczkowanie mnie bawi

Redhaired Witch jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-30, 13:29   #3378
201610111032
Konto usunięte

No i nadeszła jesień. Pochmurno, wietrznie i tylko niecałe 14 stopni za oknem.
201610111032 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-30, 13:32   #3379
skarbiatko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez miszona Pokaż wiadomość
u mnie jeszcze ciepło ale roślinki na balkonie mi usychają podlewam i nic kurde.... przez ten wiatr okropny z chmielu już nic prawie nie zostało

Stary 2011-08-30, 13:35   #3380
Florens
Zakorzenienie

Cytat:
ad1. Fajny! Bardzo się mnie on podoba. Jak przyjdzie, to daj znać czy ma też wąską ssawkę. Ta na obrazku chyba jest za duża do moich gabarytów powierzchni płaskich.

ad2.
dam znać

Cytat:
Napisane przez miszona Pokaż wiadomość

28.05.2010
Stary 2011-08-30, 13:51   #3381
dzika truskawa

Cytat:
Któż ich nie kocha?

Cytat:
w skrócie Redziowe Amulety

Cytat:
Dlaczego nie? Cza tylko się witaminizować i dobrze odżywiać.
Chyba nie w tym rzecz - są gęste, lśniące i nieporozdwajane mimo kilkunastu lat farbowania - po prostu mam wrażenie, że jak osiągają tę długość to po prostu przestaja rosnąć i po jakimś czasie końce się robią wychapane i nierówne, osiągnęły maksimum długości i wypadają, a zanim nowe dogonią to jest koszmarek Poza tym są bardzo cieniutkie, więc może też robią się po prostu za ciężkie przy pewnej długości?

Cytat:

To już nie jesteś gurą, okej

Cytat:
Jasne, że się da. Odrost potraktuj jakimkolwiek rozjaśniaczem - ten Joanny rozcieńczony wodą wystarcza (szkoda funduszy na droższy) a później na całość biały toner La Rich'e Directions.
Hmmm... ale właśnie widzę, że na stronie z Koszykowej białego tonera już nie ma. Dziwne.
A próbowałaś L'Oreal Stockholm 10.21/Z2? Przy farbowanych na 9 powinien teoretycznie wyjść bardzo jasny. Ale odrost, tak se myślę, że cza by jednak niebieskim proszkiem ze słabym oksydantem potraktować. Bo to jest szampon i sam z siebie kiepsko odbarwia, ale kolor daje piękny. Przetestowałam wszelkie "lodowe blondy" a i tak żaden nie dał takiego chłodnego i trójwymiarowego efektu. W zasadzie, to bez białego tonera i tak włosięta wyglądały dobrze, tylko że ja chciałam białe-białe skoro fryz mam jakby mnie stado psów dorwało.

Dzięki wielkie
A ten niebieski proszek to właśnie tak się nazywa? Panie w sklepie fryzjerskim będą wiedziały, co mi sprzedać, nie?

Cytat:

:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest
Stary 2011-08-30, 13:53   #3382
kamena
ʞɐɯǝuɐ

słuchajcie, wysłałam mailika w sprawie tych ostatnich mebli (bo się chyba zdecydowałam a może jednak nie ) z zapytaniem czy da radę na zamówienie zrobić trochę inny regał - i na razie zero odzewu, po ilu dniach wypada się przypomnieć? z jednej strony wiem że może zapytali się gdzieś dalej i czekają sami na odp. ale z drugiej chciałabym chociaż info że mailik doszedł i nie został olany...

Cytat:
No i chcę wybierać proste techniki żeby nie dać ciała, na taki wire wrapping się wszak nie porwę bo byłaby porażka.
kurde, a mi się wydawało zawsze, patrząc na wire wrappingowe rzeczy, że to dość prosta technika, tylko wymagająca dokładności i skupienia
Cytat:
A co się stanęło?
a w sumie nic takiego wepchłam się przed kuleżankę do szefa po czym z grubsza przeprosiłam a ona do mnie z ciężką urazą - przy czym nie byłoby problemu, bo wiem że za eleganckie to z mojej strony nie było, tylko że ona sama ma takie zachowania że szczena potrafi opaść... a ja tego nie komentuję nawet jak mi jej zachowanie przeszkadza... no i jak dostałam z✂✂✂kę to się trochę zjeżyłam w sobie ale dalej nic nie powiedziałam, a może trzeba było
Cytat:
Ale spoko, jeśli będę zasięgać porad ekipy Barowej to niezgniotuję nic
no nie wiem, niektórzy tu mają dziwne poczucie estetyki

EVERY WOMAN IS A STAR
Stary 2011-08-30, 14:17   #3383
vesenka
Zakorzenienie

Cytat:
kurde, a mi się wydawało zawsze, patrząc na wire wrappingowe rzeczy, że to dość prosta technika, tylko wymagająca dokładności i skupienia
bo tak właśnie jest. Technika prościutka, tylko pochłania sporo czasu

Stary 2011-08-30, 14:19   #3384
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Heloł, czołem

Dziewczyny - potrzebuję podkładu - średnia/ niska półka ( maks do 50 zł). Średnio albo dosyć mocno kryjący ( minerały odpadają). Możecie coś polecić?

Frank Zappa

http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI
madziczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-30, 14:20   #3385
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
no nie wiem, niektórzy tu mają dziwne poczucie estetyki

Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-30, 14:23   #3386
skarbiatko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madziczka Pokaż wiadomość
Heloł, czołem

Dziewczyny - potrzebuję podkładu - średnia/ niska półka ( maks do 50 zł). Średnio albo dosyć mocno kryjący ( minerały odpadają). Możecie coś polecić?
Max Factor Colour Adapt

Stary 2011-08-30, 14:25   #3387
dzika truskawa

Cytat:
Heloł, czołem

Catrice Matt Mousse, jeszcze z Rimmel Stay Matte jestem w miarę zadowolona, ale Catrice mnie zbiło z nóg

Stary 2011-08-30, 14:26   #3388
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
Napisane przez skarbiatko Pokaż wiadomość
Max Factor Colour Adapt
Poszłam oblukać w te pędy i przypomniałam sobie, jak zobaczyłam pudełko, że on strasznie śmierdział czymś wędzonym. Mama miała dwa opakowania, więc na bank nie posądzam o nieświeżość.

Ale dzięki Może inne Max Factory obadam

Tru - a gdzie Catrice można dostać?

Frank Zappa

http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI
madziczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-30, 14:30   #3389
skarbiatko
Zakorzenienie

Kiedyś namiętnie używałam Maybelline True Illusion a potem wycofli

Stary 2011-08-30, 14:31   #3390
dzika truskawa

Cytat:
Poszłam oblukać w te pędy i przypomniałam sobie, jak zobaczyłam pudełko, że on strasznie śmierdział czymś wędzonym. Mama miała dwa opakowania, więc na bank nie posądzam o nieświeżość.

Ale dzięki Może inne Max Factory obadam

Tru - a gdzie Catrice można dostać?
Catrice w Drogeriach Natura

A Colour Adapta miałam i krycie nazwałabym raczej lekkim. Z Max Factorów przypomniało mi się, że łaziłam jakiś czas wokół Lasting Performance, wytrzymywał na łapce nawet mycie rąk, z tym, że z czasem ciemniał i nawet najjaśniejszy się robił za ciemny

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości