|
|
#3361 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXXII
Cytat:
|
|
#3362 |
|
Zakorzenienie
|
Piękny dzionek się zapowiada. Miłego i wesołego!
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
|
|
|
#3363 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Spadam do pracy miłego dnia |
|
|
|
|
#3364 | ||
|
Zakorzenienie
|
oooooch jak ja zazdroszczę dziewczynom spotkania
Bym się też chciała pozaprzyjaźniać ![]() Foty muszom być, koniecznie, koniecznie ![]() Rozterko zmniejsz temperaturę we chłodziarce, jak zamarza tzn że za mało towaru na tą temperaturę U mnie się tak dzieje jak w lodówce pustawo, jak więcej towaru to ładnie se scieka
|
|
#3365 | ||||||
|
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Bosz, moich chyba się nie da wyhodować dłuższych niż pół metra ![]() Moja fryzjerska guro, czy da się zrobić białe włosie na naturalnej bazie poziom 6 i ciepła tonacja? Albo jakiś tzw. superblond chociaż? A, no i naturalny tylko odrost, reszta farbiona na 9.0 obecnie Cytat:
![]() Bodaj mu wypustka uschła,o! Cytat:
Między uszami przeciąg normalnie...Zazdraszczam...
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||||||
|
|
|
#3366 |
|
ʞɐɯǝuɐ
|
bosz, uwielbiam osoby które swoich nieeleganckich czy niewłaściwych zachowań nie zauważają albo traktują jak coś normalnego ale komuś innemu wytkną od razu
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
|
|
|
#3367 | |
|
Zakorzenienie
|
O!
![]() Cytat:
I fogle
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#3368 | ||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() w skrócie Redziowe Amulety
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||
|
|
|
#3369 | |
|
Zakorzenienie
|
ano niestety
![]() Cytat:
![]() dzień dobry a wogle to się nie wyspałam, bo obudził mnie dzikim świtem tel., nie zdążyłam odebrać 4 razy , a jak już wstałam, to przestał dzwonić . Chyba kurier z odkurzaczem, tylko dlaczego z zastrzeżonego dzwoni
|
|
|
#3370 | |||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Ale jeśli zwątpię to co mi zostaje, US? Będę walczyć nie tą techniką to inną a ponoć praktyka czyni miszcza ![]() Co do cen to wolę obczaić zawczasu jakie są w danych stylach i technikach bo jednak chciałabym troszkę zarobić a nie tylko dłubać koraliki na gumce za 3 zeta. Dlatego patrzę za co warto się brać. Coś tam sobie robiłam w miarę wyglądające więc taka całkiem zielona i dwuleworęczna nie jestem... No i chcę wybierać proste techniki żeby nie dać ciała, na taki wire wrapping się wszak nie porwę bo byłaby porażka. Ale owszem, miałam kilka pomysłów - jak mi się zdawało dobrych - a na żywca wyglądało beznadziejnie więc nie wykluczam, że nic mi nie wyjdzie. Mimo to chciałabym zawczasu wymyślić hmmm nazwijmy to target działalności (coś o czym pisała Polly) żeby się nie miotać między stylami i technikami, nie próbować wszystkiego naraz bo ni mam na to kasy. Co do wymyślania nazw to niestety tak mam, że wszystko rozkminiam i napalam się zawczasu a potem doopa. No ale mnie to bawi podczas wymyślania ![]() Goopia jestem, wiem. Cytat:
Cytat:
Bo zdarza się czasem, że ktoś patrzy na swoje wypociny i myśli "super" a inni spojrzą i stwierdzają "ale krzywe i nieforemne". Mówię akurat na przykładzie rysowania O, albo patrz Kura ![]() Ale spoko, jeśli będę zasięgać porad ekipy Barowej to niezgniotuję nic ![]()
|
|||
|
|
|
#3371 | ||
|
Zakorzenienie
|
Redzia, paniczysz. Jakby wszyscy mieli takie podejście, to nadal byśmy przy świecach siedzieli.
edit: Paniczyłaś w poprzednim poście. Cytat:
Dlaczego nie? Cza tylko się witaminizować i dobrze odżywiać. ![]() Jasne, że się da. Odrost potraktuj jakimkolwiek rozjaśniaczem - ten Joanny rozcieńczony wodą wystarcza (szkoda funduszy na droższy) a później na całość biały toner La Rich'e Directions. Hmmm... ale właśnie widzę, że na stronie z Koszykowej białego tonera już nie ma. Dziwne. A próbowałaś L'Oreal Stockholm 10.21/Z2? Przy farbowanych na 9 powinien teoretycznie wyjść bardzo jasny. Ale odrost, tak se myślę, że cza by jednak niebieskim proszkiem ze słabym oksydantem potraktować. Bo to jest szampon i sam z siebie kiepsko odbarwia, ale kolor daje piękny. Przetestowałam wszelkie "lodowe blondy" a i tak żaden nie dał takiego chłodnego i trójwymiarowego efektu. W zasadzie, to bez białego tonera i tak włosięta wyglądały dobrze, tylko że ja chciałam białe-białe skoro fryz mam jakby mnie stado psów dorwało. Cytat:
Flo, a w końcu jaki Ty ten odkurzacz kupiłaś? Bo moja Cobra już ledwie zipie i chyba czas na nowy. Ale 15 lat wytrzymała, więc nie mogę narzekać na Zelmera.
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett Edytowane przez Karkki Czas edycji: 2011-08-30 o 12:50 |
||
|
|
|
#3373 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale truizm zapodałam. ![]() Się lekko bulwersuję. Od 3 godzin czekam na telefon od dentysty i nic. Nie odbiera ani sam nie dzwoni.
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
|
|
|
|
#3374 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ad2. ło taki http://allegro.pl/odkurzacz-philips-...775437705.html kufa zamarzam , chałpa otwarta na przestrzał i siedzę w 13 stopniach, niech ten remont się już skończy
|
|
|
#3375 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po raz kolejny wychodzi,że jak czegoś niedoprecyzuję, to potem każdy rozumie inaczej a ja mam do tego talent ostatnio ![]() Chodziło mi o to,że jak już masz lutownicę i półprodukty to strzel ze 2,3 rzeczy, sprawdź jak wyjdą, czy nadają się na sprzedaż i czy w ogóle bawi Cię takie robienie nie dla siebie. A potem obmyślaj strategie, myśl nad targetem itd. Bo inaczej tak się zafiksujesz na całej otoczce, że z robienia niewiele będzie, bo zrezygnujesz zanim na dobre zaczniesz . A najważniejsze,żeby to co robisz było źródłem radości, a nie stresu
Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2011-08-30 o 13:17 |
|
|
|
|
#3376 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ad2.
|
|
|
|
#3377 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Krytyka krytyką, wiadomo, ale mi chodziło o coś w stylu - narysowałam idealnie okrągłe koło. A ktoś patrzy i mówi - przecież to jest owal. Miałam tak z rysowaniem, coś tam stworzyłam i byłam wielce dumna, za kilka miesięcy zerknęłam i załamałam ręce nad koślawością. Czyli kiedy wiedzieć, że już jest ok, kiedy mieć pewność, że równo? Tylko o co mi chodziło z tą krzywością bo już zapomniałam ![]() Cytat:
Muszę kupić... Więc teoretyzuję czy mi wyjdzie ale zakładam, że skoro tylu ludziom wychodzi to i ja się kiedyś naumiem obsługi, c'nie Wszak nie jestem bardziej upośledzona manualnie od pana Zenka elektryka ![]() Robienie dla innych bawi mnie na bank (bo samo projektowanie i dłubanie bawi mnie najbardziej, nosić już mi się tak nie chce) o ile nie będę musiała robić pod niczyje dyktando tylko wg własnego widzimisię. Pytanie jak moje widzimisię ma się do potrzeb rynku. Z moim spaczonym gustem może być ciężko. Otoczkowanie mnie bawi |
||
|
|
|
#3378 |
|
Konto usunięte
|
No i nadeszła jesień. Pochmurno, wietrznie i tylko niecałe 14 stopni za oknem.
|
|
|
|
#3379 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
podlewam i nic kurde.... przez ten wiatr okropny z chmielu już nic prawie nie zostało
|
|
#3380 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#3381 | ||||
|
|
Cytat:
![]() ![]() Chyba nie w tym rzecz - są gęste, lśniące i nieporozdwajane mimo kilkunastu lat farbowania - po prostu mam wrażenie, że jak osiągają tę długość to po prostu przestaja rosnąć i Poza tym są bardzo cieniutkie, więc może też robią się po prostu za ciężkie przy pewnej długości? ![]() Cytat:
To już nie jesteś gurą, okej ![]() Cytat:
Dzięki wielkie A ten niebieski proszek to właśnie tak się nazywa? Panie w sklepie fryzjerskim będą wiedziały, co mi sprzedać, nie? ![]() Cytat:
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
||||
|
|
|
#3382 | |||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
słuchajcie, wysłałam mailika w sprawie tych ostatnich mebli (bo się chyba zdecydowałam
a może jednak nie ) z zapytaniem czy da radę na zamówienie zrobić trochę inny regał - i na razie zero odzewu, po ilu dniach wypada się przypomnieć? z jednej strony wiem że może zapytali się gdzieś dalej i czekają sami na odp. ale z drugiej chciałabym chociaż info że mailik doszedł i nie został olany... ![]() Cytat:
Cytat:
wepchłam się przed kuleżankę do szefa po czym z grubsza przeprosiłam a ona do mnie z ciężką urazą - przy czym nie byłoby problemu, bo wiem że za eleganckie to z mojej strony nie było, tylko że ona sama ma takie zachowania że szczena potrafi opaść... a ja tego nie komentuję nawet jak mi jej zachowanie przeszkadza... no i jak dostałam z✂✂✂kę to się trochę zjeżyłam w sobie ale dalej nic nie powiedziałam, a może trzeba było ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#3383 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3384 |
|
Zakorzenienie
|
Heloł, czołem
Dziewczyny - potrzebuję podkładu - średnia/ niska półka ( maks do 50 zł). Średnio albo dosyć mocno kryjący ( minerały odpadają). Możecie coś polecić?
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#3385 |
|
grozi wypollizowaniem
|
|
|
#3386 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3387 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
|
#3388 |
|
Zakorzenienie
|
Poszłam oblukać w te pędy i przypomniałam sobie, jak zobaczyłam pudełko, że on strasznie śmierdział czymś wędzonym. Mama miała dwa opakowania, więc na bank nie posądzam o nieświeżość.
Ale dzięki Może inne Max Factory obadam![]() Tru - a gdzie Catrice można dostać ?
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#3390 | |
|
|
Cytat:
A Colour Adapta miałam i krycie nazwałabym raczej lekkim. Z Max Factorów przypomniało mi się, że łaziłam jakiś czas wokół Lasting Performance, wytrzymywał na łapce nawet mycie rąk, z tym, że z czasem ciemniał i nawet najjaśniejszy się robił za ciemny
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:55.

Chyba połowa kuralików fogle mi się nie przyda 

miłego dnia
Bym się też chciała pozaprzyjaźniać 
A czasami coś kobiecego - róże, sekretniki, koronki, te sprawy.
tak starsznie chce misie spać , chyba jeste niskie ciśnienie..... coś mi ściska kark z tyłu.....

Między uszami przeciąg normalnie...

Wszak nie jestem bardziej upośledzona manualnie od pana Zenka elektryka