|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1591 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Na lewo, na prawo, w górę i w dół – PMki sukien wybierają krój – PM 2012, cz. I
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:38 ---------- Poprzedni post napisano o 13:37 ---------- http://www.nocanka.pl/nail-tek-nailt...taw-p-475.html - o, tu masz fajną cenę za zestaw ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1592 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Na lewo, na prawo, w górę i w dół – PMki sukien wybierają krój – PM 2012, cz. I
Cytat:
![]()
![]() |
#1593 |
Raczkowanie
|
dziewuszki, mogłybyście mi powiedzieć jak wam idą przygotowania do TEGO dnia? ja planuje bardziej się za to wziąć po nowym roku ale wiele osób mi mówi że już powinnam się za suknią oglądać, buszować za obrączkami i innymi tego typu rzeczami
|
![]() ![]() |
![]() |
#1594 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Za suknią się rozglądam na razie drogą internetową, ale nie powiem męczy mnie fakt że jeszcze nie mam wybranej i nie moge ruszyć z wybieraniem dodatków do niej. Obrączek na razie też nie mamy.. W sumie jakoś tak wszystko stanęło. Jedynie za zaproszeniami się rozglądamy
![]() |
#1595 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
aaaa i któregoś dnia naszło mnie na zakupy slubne i zakupilam sobie podwiązkę ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1596 |
Zakorzenienie
|
gosza do łózka i odpoczywać marsz!!
![]()
#1597 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez maxwelka Czas edycji: 2011-08-30 o 14:52 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1598 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1599 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1600 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Bardzo Cię Jagodziu przepraszam, że moje zarazki doszły aż do Lublina ![]() Cytat:
![]() Od razu przypomniała mi się anegdota z mojego chirurgowego zaklepywania terminu. Miałam na polecenie dermatologa wyciąć pieprzyk. Dostałam skierowanie i poszłam się do okienka zapisać. No i pytam o chirurgów, a miła pani pielęgniarka mi mówi "jak pani taka młoda to polecam dr. H....... On tez młody i przystojny". No to wzięłam termin i po tygodniu faktycznie okazało się, że pielęgniarka miła rację. I nie dość, że był młody i przystojny to jeszcze bardzo miły i bezbolesny. Popatrzył na brzuch, stwierdził, że musi wyciąć co trzeba i dobrze zszyć, by blizny nie było, bo jak sam powiedział nie może mi brzucha oszpecić. I faktycznie po duży pieprzyki prawie śladu nie zostało. No ja wiem gdzie on był, ale normalny człowiek nawet sie nie skapnie, że rok temu miałam jakiś zabieg. Cytat:
Melody ale ja właśnie z Wami wypoczywam, w łóżku cały czas leżę. A to, że laptop na kolanach to już szczegół.
![]() |
#1601 |
Zakorzenienie
|
My mamy salę kamerzystę fotografa zespół kościół nauki. Moja suknię buty i biżuterię TŻ ma garnitur a jutro mam nadzieję (PROSZĘ O KCIUKI) odbieramy obrączki
#1602 |
Zakorzenienie
|
chyba sie zbieam do domu, bo coś mnie jeszcze trochę katar trzyma. miłego popołudnia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1603 | |
Podróżniczka
|
Cytat:
![]() A wiesz, że mojemu TZtowi teraz rośnie kolejna 8mka i zaczęła dokładnie wtedy kiedy Ty pisałaś, że idziesz rwać swoje ![]() A apropo tych naszych nauk, to idziemy of course . ![]() ![]() Smerf_etka13 - witaj w naszym gronie ![]() Kindzia , kooocurku - będziemy razem się wspierać, bo my również z TZtem chcemy się starać po ślubie najlepiej w podroż poślubną ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kooocurku - pozwolę sobie też wysłać meila na PW, żeby "zapisać" się do newslettera z ofertami ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1604 |
Zakorzenienie
|
Dziewczęta, szef poszedł na spotkanie, więc wrzucam wam fotki z sobotniego wesela. Było BARDZO eleganckie (nawet za eleganckie jak na moje standardy i wymagania), bardziej w stylu amerykańsko-bankietowym niż polsko-weselnym. Nie było powitania chlebem i solą ani wódki i wody (nawet szampana) na powitanie, nie było też oczepin (tylko tort o północy). Tak jak widzicie, panna młoda ubrała świadkową, dzieci, tatę (koszula, którą potem zmienił) w kolor biały (ecru), wszystko w kościele było kolorystycznie zgrane, sala, jak widać też. PMka miała na sobie suknię mocno nie w moim stylu, ale jako że znam ją bardzo dobrze, bo jest moją przyjaciółką, to mogę wam powiedzieć, że była mocno z JEJ stylu
![]() To, co miała na głowie w kościele mi się nie podobało, o wiele lepszy był ten tiulowy kwiatuszek, który założyła na sali (widać go na hitowym zdjęciu w łazience, gdzie uczyłam ją jak się załatwić w sukni - dowiedziałam się tego z wizażu ![]() Jedno wam powiem - oni zrobili sobie "czas wolny dla siebie" pomiędzy ślubem i weselem i ona go sobie bardzo chwaliła. Nie wiem, co wtedy robili, ale z punktu widzenia gości, którzy musieli na nich czekać ponad godzinę na sali, gdzie nie dostali nic do picia, to było wielkie faux pas. Ja na pewno tak nie zrobię. Edytowane przez maxwelka Czas edycji: 2011-08-30 o 15:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#1605 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też trzymam za Ciebie kciuki. Alkohol na pewno jest problemem i lepiej go wyjaśnić przed ślubem. Mój Tż raczej nie wychodzi sam z kolegami bo mamy wspólnych znajomych, no chyba, że jakiś kawalerski albo impreza firmowa, ale wtedy zawsze pisze do mnie jak wróci albo dzwoni. Wczoraj natknęłam się na artykuł apropo zmieniania się po ślubie. Jakby, któraś chciała przeczytać to macie linka : http://kobiecyporadnik.pl/kat,102635...jtticaid=6cef8 Cytat:
![]() Cytat:
Co do panieńskiego to ja najprawdopodobniej będę miała dwa. Pierwszy ze znajomymi z Krakowa bo jest ich sporo i nie dam rady wszystkich do domu przywieźć. Drugi tydzień przed ślubem w mojej rodzinnej miejscowości bo dziewczyny by mi chyba nie wybaczyły. A z tym bobaskiem to superowy pomysł. Też o tym pomyśle...ale nie chciałabym mówić mu na forum przy wszystkich ale jakoś we dwójkę ale w dniu ślubu. Strasznie mi się spodobał ten pomysł tylko nie wiem czy wytrzymałabym. Mój Tż zawsze o wszystkim wie, jeździ ze mną do lekarzy, do ginekologa też i myślę, że ciężko bym miała coś przed nim ukryć nawet godzinkę...Zobaczymy ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1606 |
Raczkowanie
|
a to zespół, sale, kamerzyste plus fotografa też mamy... o i nauki udało nam się już odbębnić na szczęście
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1607 | |
Podróżniczka
|
Cytat:
![]() ![]() A co do czasu dla siebie to wszystko jest dla ludzi, pod warunkiem, że goście nie muszą czekać na Państwa Młodych, a Ci po prostu wymykają się cichaczem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1608 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Zostawianie gości w dniu wesela to największe faux pas jakie można zrobić moim zdaniem... Chyba po to się ich zaprasza, żeby razem spędzać czas?? Tak samo nie rozumiem zmieniania sukienki po północy... Może Wy mnie oświecicie? ![]() ![]()
![]() |
#1609 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#1610 |
Zakorzenienie
|
maxwelko suknia PMki też nie w moim stylu. Ale zdjęcie z toalety wymiata. A mogła byś zdradzić ten sposób który wyczytałaś na wizażu?
#1611 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
No własnie, jak goście muszą czekać to już nie jest ani miłe, ani fajne dla nikogo (oprócz państwa młodych oczywiście)... Cytat:
Z tą zmianą sukienki to też taki raczej amerykański zwyczaj, ja też bym tego nie zrobiła... Nie po to się tyle płaci za suknię i tyle czeka, żeby ją ten jeden jedyny raz założyć, żeby ją tak szybko zmienić ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1612 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1613 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:43 ---------- Poprzedni post napisano o 14:43 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1614 | |||
Zakorzenienie
|
Witam moje Lachoniki!
![]() Nattiv powodzonka na medycznym gruncie. Żeby wszystko przebiegało bez żadnych komplikacji. Gosza Ty nam tu z sił nie opadaj. Wyśpij się porządnie, bo jak nam tu znowu doniesiesz, że prawie płot autem przestawiłaś, to normalnie wyjdę z siebie, stanę obok, będą mnie dwie i będzie wielkie lańsko na ![]() Cytat:
![]() ![]() Powodzenia w przygotowaniach i baw się z nami dobrze ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Edytowane przez Gorska_Kozica Czas edycji: 2011-08-30 o 15:47 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1615 | |
Zakorzenienie
|
tak
![]() a Ty z tamtych okolic czy słyszałaś o sali? Cytat:
Zdjęcie w łazience rządzi ![]() Nie słyszałam nigdy o tym, żeby przerwę między ślubem i weselem robić, troszkę to dziwne, tym bardziej, że goście na nich czekali, a nie np bawili się już na sali.
![]() ![]() |
![]() |
#1616 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1617 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
14.07.2012 ![]() II kreseczki 23.11.2013 ![]() ![]() Edytowane przez (kicia) Czas edycji: 2011-08-30 o 15:55 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1618 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Do toalety poszłyśmy we trzy, przyjaciółki z liceum, tak jak zawsze chodziłyśmy w szkole, i ta trzecia koleżanka była na tyle przytomna, że powiedziała mi, żeby wziąć aparat, i świetnie zrobiła ![]() Co lepsze, w toalecie, do której weszła PMka był zepsuty zamek i nawet trzymać ją trzeba było, opierając się o drzwi, jak w liceum ![]() Nooo, goście czekali dość długo. A powitanie było takie, że wodzirej ustawił ludzi w rzędy po dwóch stronach tak, żeby młodzi mogli się "z każdym przywitać", ale wyszło to tak, że np. mój TŻ poczuł się urażony, bo w rezultacie żadne z nich w całym tym zamieszaniu do niego nie podeszło ![]() ---------- Dopisano o 14:54 ---------- Poprzedni post napisano o 14:53 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1619 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1620 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:22.