|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3841 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Avonomaniaczki plotkują, TŻów wychowują i coraz więcej kupują - cz.3
Cytat:
---------- Dopisano o 19:02 ---------- Poprzedni post napisano o 19:01 ---------- Cytat:
![]() Ja się wole nie przyznawać że wam wszystko mówie bo oooo za to to bym miała bencki jak nic
..a publika wygwizda bo życie to nie Sopot . Maleństwo moje Edytowane przez Resscue21 Czas edycji: 2011-08-30 o 19:05 |
||
|
|
|
#3842 | |||
|
Zakorzenienie
|
Śłicznie
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
25.01.2008 Ważne rzeczy nigdy nie przychodziły łatwo. Dlatego były ważne. Początkująca scraperka ![]() Zapraszam https://www.instagram.com/w_chwili_luzu/ https://www.facebook.com/W-Chwili-Luzu-122769098281801/ |
|||
|
|
|
#3843 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja się zraziłam do Caritasu bo moja kumpela tam pracowała i jak opowiadała co robią z darami i jedzeniem to masakra. no, niezły ja taki miałam w 8 miesiącu Cytat:
ja proszę... Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||||||
|
|
|
#3844 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ahhh duzo plusów duzo minusów , czas pokaze ![]() ---------- Dopisano o 19:27 ---------- Poprzedni post napisano o 19:26 ---------- żartujesz ? to co ja się taka okrągła szybko robie ---------- Dopisano o 19:29 ---------- Poprzedni post napisano o 19:27 ---------- Cytat:
ugotuj ugotuj bo ja miałam takiego smaka a jednak nie zrobiłam .
|
|
#3845 |
|
Zakorzenienie
|
Ja w ogóle do ósmego miesiąca brzucha nie miałam, nosiłam swoje ubrania, no może się przerzuciłam tylko na spodnie materiałowe na gumce Jak urodziłam i wyszłam z dzieckiem po jakimś czasie na spacer to mi się wszyscy pytali czyje dziecko bawię, jak mówiłam że swoje to mi się pytali jak mogłam być w ciąży bez brzucha |
|
|
|
#3846 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a dzieciątko duże się urodziło ? ![]() ciekawe ile mi jeszcze brzuszek urośnie ![]() TOMEK DZOWNIŁ właśnie wylądował ale będzie w domu o 21 ![]() ![]() ![]() kiedy mnie już nie będzie
|
|
#3847 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3848 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#3849 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie co... zastanawiam się nad tym dlaczego ja się tu nie udzielam
czytam Was na bieżąco wszystko a nic się nie odzywam.. więc stwierdzam, że od tej chwili również będę aktywna.. o ile można :P?mój Tż pojechał na nockę więc mam czas i siedzę sobie przed kompem ![]() o i mój tysięczny post akurat trafiło na ten wątek
Edytowane przez myszka1706 Czas edycji: 2011-08-30 o 19:45 |
|
|
|
#3850 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() witaj ; ![]() ![]() opowiadałaś nam kiedyś coś o sobie ?
|
|
#3851 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3852 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#3853 |
|
Zakorzenienie
|
tak interesuje nas głownie , ile razy w tyg uprawiasz seks , jakie pozycje lubisz , jestes krótko czy długodystansowcem?
haha ale maila dostalam od avonu - niech ich szlag trafi z tą hojnością ![]() "Kup min.1 farbę do włosów a profesjonalne klipsy do włosów mogą być twoje za 1 zl" a te klipsy daremne jak nie wiem co
..a publika wygwizda bo życie to nie Sopot . Maleństwo moje Edytowane przez Resscue21 Czas edycji: 2011-08-30 o 19:50 |
|
|
|
#3854 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No u mnie porządki skończone. Teraz cały tydzień będę w domku siedziała, bo mój luby ma 2 zmiany i muszę sobie zostawić na inne dni trochę roboty, żeby się nie nudzić:P Cytat:
Filip Edytowane przez Kissmisiaa Czas edycji: 2011-08-30 o 19:50 |
||
|
|
|
#3855 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3856 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() hmmmm..nie pamiętam czy coś opowiadałam :P ale już nadrabiam podobnie jak Ty pracuję w tej samej sieci hipermarketów ![]() mam 24 lata na imię Marta, z Tżtem jestem <myśli> prawie 4 lata - w grudniu stuknie. Uczę się -tzn skończyłam licencjat, teraz zrobiłam technika usług kosmetycznych a od teraz zaczynam technika administacji tak wiem rozbieżność przeogromna :P ale tak to jest jak się człowiek uczy dla świadczenia z zusu ![]() poza pracą i avonem niczym sensownym się nie zajmuję.... ![]() obiady, dom, sprzątanie i tak dzień za dniem leci |
|
|
|
|
#3857 | |
|
Zakorzenienie
|
ha
jak juz coś robić to z pompą i efektem nie ---------- Dopisano o 19:52 ---------- Poprzedni post napisano o 19:51 ---------- Cytat:
|
|
#3858 |
|
Zakorzenienie
|
tak w ogóle Justynko ślicznie wyglądasz
![]()
|
|
|
|
#3859 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moją sztukę oddałąm mamie, bo używało tego z EL i nie mogła go zmyć Cytat:
więc nie ma reguły
|
|
#3860 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:55 ---------- Poprzedni post napisano o 19:53 ---------- ojejku dziękuje perełko już się wkupiłaś w moje łaski jakby cię tutaj gnębiły to powołaj się na mnie , wiesz one się mnie tutaj wszystkie boją wiec tylko ryknę i się uspokoją jamapi - tak przeglądam twojego bloga iii mówiłam Ci już kiedyś że masz śliczne oczka ?
..a publika wygwizda bo życie to nie Sopot . Maleństwo moje Edytowane przez Resscue21 Czas edycji: 2011-08-30 o 19:57 |
|
|
|
|
#3861 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3862 | |
|
Zakorzenienie
|
zapomniałam o najważniejszym - zrobiłam sałątkę z zupką chińską
![]() moja wersja - - 2xmakaron z zupki kurczakowej łagodnej - puszka kukurydzy - kabanosy - ogórki konserwowe - majonez - sos barbecue pudliszki wyszło miodzio no i zrobiłam znowu dla męża kulebiaka z kurkami, ale poszłam na łatwiznę i z gotowego francuskiego ciasta taki sam robiłam w niedzielę i mężowi zasmakowało, więc teraz robiłam z "reszty" kurek .... w sumie kurek przywizłam pełną biedronką siatę a mama zostawiłą sobie jeszcze dwa razy tyle ![]() ejjj dobrze ma ten mój mąż ... i się dziwię, że misiek mi rośnie ![]() ---------- Dopisano o 19:58 ---------- Poprzedni post napisano o 19:57 ---------- Cytat:
jestem łasa na komplementy ![]() ![]() dziękuję
Edytowane przez jamapi Czas edycji: 2011-08-30 o 20:00 |
|
|
|
|
#3863 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:00 ---------- Poprzedni post napisano o 19:59 ---------- skoro jesteś łasa , to co jakiś czas będę ci nadawać o tych oczkach ![]() ---------- Dopisano o 20:01 ---------- Poprzedni post napisano o 20:00 ---------- Cytat:
![]() dobra umalowałam już jedno oko , czas w koncu na drugie
..a publika wygwizda bo życie to nie Sopot . Maleństwo moje Edytowane przez Resscue21 Czas edycji: 2011-08-30 o 20:02 |
||
|
|
|
#3864 |
|
Zakorzenienie
|
no to się pochwalę
![]() z powodu remontu trwającego nadal, pojechałam do budowlanego marketu po pędzel i porozmyślać nad kolorem fugi do kafli, zapomniałam kupić pędzla ale kupiłam : dywan.... mąż wraca z pracy o 22giej - ciekawe co powie ??następnie druga sprawa która mi sie dziś szczególnie udała: mąż dzwoni że może bym Van'a odebrała z serwisu. Ja boję się jeździć tym "autobusem" i on o tym wie, to kazał mi zabrać mojego tatę aby przyprowadził Van'a... wzięłam kasę, pojechałam po tatę i i po Van'a, a mój tato wyjeżdżając stamtąd przyładował tyłem Van'a w jakiś daszek.. wgniótł blachę tak jakby dwie kule wielkości jaj tam ugrzęzły, na szczęście nie wybił szyby w tylnych drzwiach.. o tym fakcie już doniosłam mężowi w sms o treści" Ku**, oczywiscie tato przywalil autem w jakis kurnik, -wysyłasz niekumatego ze ślepym po Van'a zamiast samemu jutro odebrać to taki efekt!" - mąż oddzwonił że nic się nie stało ale...... nie wie jeszcze o dywanie - dowie się jak wróci
Edytowane przez dokia Czas edycji: 2011-08-30 o 20:05 |
|
|
|
#3865 |
|
Zakorzenienie
|
masz rację Rescue - czasem
tylko że to czasem zdarza się coraz częściej - ludzie przychodzą z takimi problemami, że głowa mała
|
|
|
|
#3866 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co do dywanu hmmm normalne zachowanie baby , powinien to zrozumieć , nooo albo i nie ---------- Dopisano o 20:07 ---------- Poprzedni post napisano o 20:06 ---------- Cytat:
![]() najgorsze jak Cię szlak trafia a musisz być uprzejma i uśmiechnięta :/
|
|
#3867 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a myślisz, że ten dywam w ogóle zauważy ????
|
|
#3868 |
|
Zakorzenienie
|
hehe no to racja - chociaż ja ogólnie jestem z tych co jednym uchem wpuszczają a drugim wypuszczają. szkoda tylko że dowalają obowiązków a wypłaty nie chcą dać większej...
![]() ale jak to mówię wszystkim po kolei - jedyny plus Carrefoura -------> mój Tż
|
|
|
|
#3869 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo do pracy robiłam
|
|
#3870 |
|
Zakorzenienie
|
a ja polecam sałatkę z makaronem ryżowym - szybko tanio i smacznie
najlepsza jak mają się pojawić niezapowiedziani goście..1 makaron ryżowy - w sensie w kształcie ryżu małe łezki 2 ogórki świeże 1 kukurydza z puszki czosnek mielony w proszku sól pieprz i sporo majonezu |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:43.

ale weź ją tutaj przytachaj 
Koleżanka jej mamy pracowała w takim ośrodku i dała jej nowiutką kurteczkę
A oni wcale biedni nie są
Najbardziej nam żal takiej małej dziewczynki, bo dla niej nic nie mamy - wszystko z nas jest na nią za duże
Myślałam, żeby siostra B. oddała swoje rzeczy, ale oni w parafii mają dużo biednych rodzin i oni zawsze oddają jednej i tej samej, a tam też jest mała dziewczynka