Na lewo, na prawo, w górę i w dół – PMki sukien wybierają krój – PM 2012, cz. IX - Strona 56 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-08-30, 18:37   #1651
justyna_g4
Zakorzenienie

Dot.: Na lewo, na prawo, w górę i w dół – PMki sukien wybierają krój – PM 2012, cz. I

Cytat:
Napisane przez zareczonaasia Pokaż wiadomość
24 październik 2009r. jesteśmy razem

24 październik 2010r. zaręczyny

25 sierpień Nasz wymażony Ślub

Może Nasza historia jest troszkę nietypowa, bo mieszkamy obok siebie, jesteśmy sąsiadami a do tej pory się praktycznie się nie znaliśmy, hmmm... jak ja mogłam Go nie zauważać
A terez świata poza sobą nie widzimy.
Wszystko jest cudownie, tylko mam nieodparte wrażenie że jego brat i siostra za mną nie przepadają.
Ona wychodzi za mąż za dwa tygodnie i świadkujemy u Niej. Nie miała kogo dlatego ja.
I juz sama nie wiem...
Cytat:
daje coraz bardziej to odczuć np. nie mówi mi cześc, tez jej się nie będę kłaniać, a co
A o ich slubie nic nie wiem, kiedy próba, spowiedź, jak z kwiatami i zdjęciami, jak się chcę czegos dowiedzić to muszę niemal prosić żeby mi powiedziała, albo pytam TŻ
Witaj!
Co do siostry to moja przyszła szwagierka też za mną nie przepada i ja za nią zresztą też. Ona jest bardzo wyniosła i raczej nie miała. Mam takie wrażenie, że uważa, że wie wszystko najlepiej. Jak pojechałam pierwszy raz do Tż do domu to było właśnie na jej urodziny. Bardzo się stresowałam wiadomo ale starałam się być miła mimo, że ja akurat nie dam sobie w kaszę dmuchać i raczej pyskata jestem. Piliśmy kawę i jedliśmy cisto ale z racji tego, że ja nie lubię tortów zjadłam trochę i resztę dałam Tż. Ona jak to zobaczyła to się mnie pyta czy mi nie smakuje, powiedziałam, że smakuje ale ja w ogóle nie jadam takich rzeczy na co ona z obrażoną miną "To raz mogłaś zrobić wyjątek". I nasze relacje wyglądają w ten sposób. Długo by opowiadać, miła jest tylko jak potrzebuje żebym jej dzieci popilnowała. Jak się dowiedziała o naszym ślubie to zaczęła kręcić nosem i stwierdziła czy musimy w tym roku bo ona chciała jechać na wakacje w końcu i znów nie pojedzie (bo budowali dom). Ja z tym żyję i raczej mam to gdzieś.

Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość
Moj TZ to coraz czesciej mowi, ze JUZ by chcial dziecko... wlasciwie tylko ten Slub za 11 miesiecy stoi na przeszkodzie.. warunki są. Wczoraj stanąl tak za mną i mowi:"jakbys byla w ciązy mialabys taki duuuzy brzusio...)" i, ze by go caly czas glaskal
wiec jakbysmy teraz sie zaciążli to zadne zlo by sie nie stalo cieszylabym sie niezmiwrnie, ale co ze slubem? na szybkiego bym nie chciala brac, wiec trzeba by bylo przelozyc..
Mój od dłuższego czasu mówi do mojego brzucha Filip ( bo tak chcemy dać na imię synowi), gada do niego, opowiada jaki to będzie i co będzie z nim robił i za każdym razem jak dostaję @ jest rozczarowany. Jednak oboje mamy świadomość, że moja mama to by nas chyba zabiła jakbym była w ciąży przed ślubem.

Laura

http://lb1f.lilypie.com/YodDp2.png
justyna_g4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-30, 18:37   #1652
carmelova
Zakorzenienie

Dot.: Na lewo, na prawo, w górę i w dół – PMki sukien wybierają krój – PM 2012, cz. I

Była może któraś z Was w tym salonie http://www.sukniegracja.pl/kolekcje.html ?
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-30, 18:39   #1653
(kicia)
Zakorzenienie

Już wróciłam ale kurcze beznadziejnie bo w lublinie musiała bym siedzieć w tej komisji. A to trochę mi nie pasuje
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-30, 18:47   #1654
Lilith890502
Zakorzenienie

nadrobiłam

Cytat:
Napisane przez kooocur Pokaż wiadomość
No niby tak, ale ja mam własna firme pracuje przez neta nawet jakbym nie mogła sie z wyra ruszyć to kompa miec moge caly czas przy sobie. Nie wypadne z obiegu i bede cały czas na bieżąco. Jakby jednak coś zaszlo co uniemozliwi mi prace zasze w biurze jest moja siostra...
dobrze Ci, a ja nawet nie mam umowy o pracę, ale grunt, że zarobek jest.
Cytat:
Napisane przez tenebrosa Pokaż wiadomość
Pracuję jako tłumacz, co jest w 100% zgodne z moim wykształceniem (lingwistyka stosowana, specjalizacja tłumaczeniowa) i z czego bardzo się cieszę! Do pracy wystarcza mi komputer i internet.
co tłumaczysz?

Szczęście to sposób patrzenia na świat

Daniel
Lilith890502 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-30, 19:02   #1655
magduś2
Wtajemniczenie

GG do magduś2

byłam dziś całkiem przypadkiem z przyjaciółką (też PM2012) w dwóch salonach sukien ślubnych i muszę z przykrością stwierdzić, że nic zupełnie mi się nie podobało:/ jedyny pozytyw z tych wizyt to motyle w brzuchu przekraczając próg sklepu....bezcenne

21.04.2012

18.03.2014 Agatka
magduś2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-30, 19:05   #1656
kilianna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez smerf_etka13 Pokaż wiadomość
ten WIELKI DZIEŃ 16.06.2012 suknia jak na razie jeszcze nie wybrana, zamierzam ruszyć za nią początkiem nowego roku
witaj!

Cytat:
Napisane przez maxwelka Pokaż wiadomość
Dziewczęta, szef poszedł na spotkanie, więc wrzucam wam fotki z sobotniego wesela. Było BARDZO eleganckie (nawet za eleganckie jak na moje standardy i wymagania), bardziej w stylu amerykańsko-bankietowym niż polsko-weselnym. Nie było powitania chlebem i solą ani wódki i wody (nawet szampana) na powitanie, nie było też oczepin (tylko tort o północy). Tak jak widzicie, panna młoda ubrała świadkową, dzieci, tatę (koszula, którą potem zmienił) w kolor biały (ecru), wszystko w kościele było kolorystycznie zgrane, sala, jak widać też. PMka miała na sobie suknię mocno nie w moim stylu, ale jako że znam ją bardzo dobrze, bo jest moją przyjaciółką, to mogę wam powiedzieć, że była mocno z JEJ stylu
To, co miała na głowie w kościele mi się nie podobało, o wiele lepszy był ten tiulowy kwiatuszek, który założyła na sali (widać go na hitowym zdjęciu w łazience, gdzie uczyłam ją jak się załatwić w sukni - dowiedziałam się tego z wizażu , i na zdjęciu ze mną). Po 12 zmieniła suknię na biała mini, której górę widać na zdjęciu ze mną.

Jedno wam powiem - oni zrobili sobie "czas wolny dla siebie" pomiędzy ślubem i weselem i ona go sobie bardzo chwaliła. Nie wiem, co wtedy robili, ale z punktu widzenia gości, którzy musieli na nich czekać ponad godzinę na sali, gdzie nie dostali nic do picia, to było wielkie faux pas. Ja na pewno tak nie zrobię.
a mi się bardzo podoba PM, widać, że włożyła dużo pracy, by wszystko dograć i dopasować. Oczywiście, jeśli chodzi o zostawianie gości samych, to tragedia, nie można tak robić
Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
A wyobraź sobie zmianę tampona lub podpaski w tej pozycji
heheh to już w ogóle ekstremalny wyczyn!
Cytat:
Napisane przez Jamee Pokaż wiadomość
Witajcie

Byłam dzisiaj u lekarza po wyniki badań... No i niestety nie cukrzyca jest moim problemem... Mam niedoczynność tarczycy...

A w dodatku wczoraj weszło mi szkło w rękę i jutro idę do chirurga...
ojej ale cukrzyca jest znacznie gorsza. A na tarczycę dostałaś już leki?
Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość

Wysłali wszystkie moje trzy daglasy
tak szybko? a moich jeszcze nie zgapiłam od Ciebie i też zamówiłam puder artdeco do utrwalenia makijażu przyda się. Miałaś już go? Ja po raz pierwszy go zamawiałam, mam nadzieję, że będę pozytywnie zaskoczona

Cytat:
hej dziewczyny
jestem tu nowa
Nasz slub 25.08.2012r. ... wreszcie:love :
Moge dołączyć???
witaj i rozgość się
Cytat:
Napisane przez sztuczka_magiczka Pokaż wiadomość
Hej laseczki!

Dostaję szału bez tej pracy... dziś złożyłam podanie o przedłużenie mojego stażu o kolejne 3 miesiące... jestem ciekawa, czy przedłużą ? W międzyczasie oczywiście szukam pracy... i już się za bardzo nie cackam - wysyłam CV i LM nie tylko na stanowiska biurowe ale też na ekspedientki (sklepy odzieżowe przeważnie, żadnej spożywki), nawet tam gdzie nie ma umowy o pracę... Po prostu nie mogę pozwolić byśmy stracili płynność finansową... TŻcik tak ciężko pracuje, za miesiąc szykuje mu się mała podwyżka bo z umowy próbnej przechodzi na czas określony (choć to formalność, bo na pewno podpiszą z nim za rok umowę na czas nieokreślony ), więc i ja chcę się wreszcie wykazać... a jak nie wykazać to chociaż nie dać plamy...

Z miłych i wesołych rzeczy, to tyle, że jutro mam przymiarkę mojej najcudowniejszej sukni )) Zacieszam z kilku podstawowych powodów Przede wszystkim dlatego, że zobaczę jak kieca będzie się ostatecznie prezentować (już po zwężonej talii!), przymierzę do niej mój drugi welon (pierzaczek ), spróbujemy dopasować jakiś szal/etolę w celu zakrycia dekoltu i ramion w kościele no i będziemy sprawdzać jak dół prezentuje się z halkami które mogą mi zaproponować w salonie No i świeżo rozkminiona kwestia - ponieważ jak wiecie robimy z TŻem na weselu mały, taneczny performance i potrzebuję krótkiej sukienki na jakieś pół godziny (bo na allegro widziałam same szalone ceny) to zobaczę co zaproponuje mi miła pani z salonu ? Nie spodziewam się oczywiście, że wyceni mi sukienkę na 200zł (bo tyle to zwężenie gorsetu kosztuje ), ale skoro ma być to śliczna sukienka, którą później będę mogła jeszcze sobie "donosić", to te 400zł jestem w stanie za nią dać... być może da mi babeczka jakiś rabacik w związku z tym, że już korzystam z ich usług?
hej sztuczko, dawno Cię nie było. Jak będziesz mogła, to zrób foty w sukni, chętnie zobaczę a co do pracy - uważam, że dobrze robisz wysyłając gdzie się da. Trzeba sobie radzić i chwytać różnych prac, by w końcu trafić na jakąś stałą. Także trzymam mocno kciuki!!!
kilianna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-30, 19:09   #1657
(kicia)
Zakorzenienie

coś dla lubelskich PMek o tym sławnym Nasutowie http://www.dziennikwschodni.pl/apps/...BLIN/608491396

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-08-30, 19:16   #1658
kooocur
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez evoonia86 Pokaż wiadomość
my mamy załatwione: sala, kamera, foto, kucharka,zespół, zarezerowana data i godz w kościele, zamowiona suknia. aktualnie robia się nam obrączki. mamy już szablon na zaproszenia- będziemy robić sami.
aaaa i któregoś dnia naszło mnie na zakupy slubne i zakupilam sobie podwiązkę to chyba na tyle

Jaką Ty kochana masz suknie..ja cos przeoczyłam?
Cytat:
Napisane przez magdziaS Pokaż wiadomość
Eeee Madzia, Tobie to się zawsze fartownie trafi
A wiesz, że mojemu TZtowi teraz rośnie kolejna 8mka i zaczęła dokładnie wtedy kiedy Ty pisałaś, że idziesz rwać swoje Teraz cierpi biedaczek.

A apropo tych naszych nauk, to idziemy of course . Rozmawiałam z TZtem i jakoś tylko będziemy się musieli dogadać apropo wspólnego transportu, ale to już później. Ale TZ nie może się doczekać

Smerf_etka13 - witaj w naszym gronie

Kindzia , kooocurku - będziemy razem się wspierać, bo my również z TZtem chcemy się starać po ślubie najlepiej w podroż poślubną ) Ja odstawiłam antykoncepcję hormonalną już jakiś czas temu i teraz uważamy! Cieszę się, że zdecydowałam teraz bo mam dużo czasu by przygotować organizm, oczyścić go i "nawitaminizować" W ogóle to mój TŻ ma teorię, twierdzi, że wybierze dzień i to będzie TEN dzień i od razu się uda Strasznie mnie to rozczula za każdym razem

Kooocurku - pozwolę sobie też wysłać meila na PW, żeby "zapisać" się do newslettera z ofertami
PW prosze słać..Ale sie ciesze, że bedzie nas wiecej..my tez chcemy w podrózy poslubnej oby sie udało

Cytat:
Napisane przez Nika0208 Pokaż wiadomość
Witam nowa PM
kindziulindzia , kooocur - to bedziemy się wspierac razem, My zaraz po slubie planujemy zaczac starania o bobasa...stwierdziliśmy, że ze wzgledu na nasza wiek ja w przyszłym roku 27 a tŻ 33 i wsumie to jakbyśmy mieli czekac na dogodna sytułacje mieszkaniowa i finansowa to nie wiem kiedy byśmy się zdecydowali. A bardzo chcemy już miec fasolke ale musimy jescze poczkac do kwietnia
PO slubie jak najbardziej będe mówić mamo i tato do tesciów, sa w pozadku i dogadujemy się.
a Teraz ide na winko do kumpeki.
Aaaaa i kolejna Pmk chc dzidziusia Jeju jak superancko!!!!!!!

Jestem odbiciem Twojego serca, mamo!

Synuś
kooocur jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-30, 19:22   #1659
carmelova
Zakorzenienie

Cytat:
coś dla lubelskich PMek o tym sławnym Nasutowie http://www.dziennikwschodni.pl/apps/...BLIN/608491396
ohoho, to im się biznes posypie. Też jestem lubelską (lubelsko-krakowską PMką).
Stary 2011-08-30, 19:24   #1660
nena1984
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kilianna Pokaż wiadomość
tak szybko? a moich jeszcze nie zgapiłam od Ciebie i też zamówiłam puder artdeco do utrwalenia makijażu przyda się. Miałaś już go? Ja po raz pierwszy go zamawiałam, mam nadzieję, że będę pozytywnie zaskoczona
a wiesz że ta wysyłka chyba z Niemiec jest (tak mi pokazuje w trackingu). Tak szczerze nie sądze, żeby ten puder to jakieś cudo było, no ale za 13 zł żal byłoby nie zamówić. Chociaż ma świetne opinie na KWC

dziewczyny, patrzcie jaki oryginalny pomysł na podziękowania dla gości znalazłam Ciekawe, czy dostępne gdzieś do zrobienia w Polsce
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 996.jpg (33,6 KB, 54 załadowań)

nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-30, 19:27   #1661
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
a wiesz że ta wysyłka chyba z Niemiec jest (tak mi pokazuje w trackingu). Tak szczerze nie sądze, żeby ten puder to jakieś cudo było, no ale za 13 zł żal byłoby nie zamówić. Chociaż ma świetne opinie na KWC

dziewczyny, patrzcie jaki oryginalny pomysł na podziękowania dla gości znalazłam Ciekawe, czy dostępne gdzieś do zrobienia w Polsce
a u mnie pisze że dalej wpłata nie zaksięgowana

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-08-30, 19:37   #1662
malwus20
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
Była może któraś z Was w tym salonie http://www.sukniegracja.pl/kolekcje.html ?
Jest tam nawet sukienka podobną do tej którą ma nena
Stary 2011-08-30, 19:38   #1663
nena1984
Zakorzenienie

aha i nawet model nazywa się prawie tak jak ja To musi być przeznaczenie

nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-30, 19:40   #1664
carmelova
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malwus20 Pokaż wiadomość
Jest tam nawet sukienka podobną do tej którą ma nena
wiem, bardzo mi się ten model podoba
Stary 2011-08-30, 19:44   #1665
malwus20
Wtajemniczenie

Cytat:
To jaki problem skoro jestes w Krakowie? Hop siup i wskakujesz do salonu mierzyć kieckę

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-08-30, 19:48   #1666
carmelova
Zakorzenienie

Cytat:
To jaki problem skoro jestes w Krakowie? Hop siup i wskakujesz do salonu mierzyć kieckę
To jest poza Krakowem, więc potrzebuję auta, a mój Tż nie chce widzieć sukienki, więc muszę czekać aż świadkowa będzie miała chwilę wolnego. Poza tym mam teraz egzamin i obronę i dam radę tam pojechać dopiero we wrześniu, a jestem ciekawa jakie tam mają ceny.
Stary 2011-08-30, 19:51   #1667
malwus20
Wtajemniczenie

Cytat:
To jest poza Krakowem, więc potrzebuję auta, a mój Tż nie chce widzieć sukienki, więc muszę czekać aż świadkowa będzie miała chwilę wolnego. Poza tym mam teraz egzamin i obronę i dam radę tam pojechać dopiero we wrześniu, a jestem ciekawa jakie tam mają ceny.
Na pewno jakoś byś zorganizowała transport tak aby Tz sie nie dowiedział Może zadzwoń i umów się na wrzesień na przymiarkę

Pisze o przymiarkach tylko sama siedzę na d**** i nie chodzę po salonach
Stary 2011-08-30, 19:51   #1668
tenebrosa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Lilith890502 Pokaż wiadomość
co tłumaczysz?
Ogólnie mówiąc: wszelkiego rodzaju dokumenty, strony internetowe i od niedługiego czasu filmy. Generalnie biorę co mi dadzą, dzięki temu można się ładnie wyspecjalizować. Głównie z angielskiego na polski, ale również zdarzają się zlecenia z francuskiego na polski i z francuskiego na angielski.

Cytat:
To są zapałki? Ja też szukam czegoś oryginalnego na podziękowania. Mój TŻ wymyślił magnesy na lodówkę, tylko zastanawiam się co miałoby na nich być umieszczone. Bo po co komuś magnes z naszą datą ślubu? Już bardziej myślałam o jakichś wierszykach dotyczących imion gości, ewentualnie ładny tekst podziękowań plus nasze imiona w podpisie.
Stary 2011-08-30, 19:55   #1669
carmelova
Zakorzenienie

Cytat:
Na pewno jakoś byś zorganizowała transport tak aby Tz sie nie dowiedział Może zadzwoń i umów się na wrzesień na przymiarkę

Chyba się po prostu boję

tenebrosa magnesy na lodówkę to ciekawy pomysł. Szczególnie takie z sentencjami. Niedawno dostałam od mamy taki z napisem "Nie ma lepszej przyjaciółki niż córka i nie ma lepszej córki niż Ty"

Edit: Przypomniało mi się jeszcze, że jedna PMka zamawiała cukierki krówki w papierkach z ich imionami i datą ślubu

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-08-30, 20:00   #1670
(kicia)
Zakorzenienie

mi isę te pierniczki podobały http://artfabryka.otwarte24.pl/108,P...-podziekowanie

Stary 2011-08-30, 20:01   #1671
jagodzia133
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość
Pomysł dobry. Ale ja jednak wolałabym by ten moment był nasza intymną chwilą.

Bardzo Cię Jagodziu przepraszam, że moje zarazki doszły aż do Lublina
no co ty rozchorowałam się żeby Ci smutno samej nie było
Cytat:
Napisane przez Jamee Pokaż wiadomość
Witajcie

Byłam dzisiaj u lekarza po wyniki badań... No i niestety nie cukrzyca jest moim problemem... Mam niedoczynność tarczycy...

A w dodatku wczoraj weszło mi szkło w rękę i jutro idę do chirurga...
o jejku współczuję
Cytat:
hej dziewczyny
jestem tu nowa
Nasz slub 25.08.2012r. ... wreszcie:love :
Moge dołączyć???
Witaj
Cytat:
Witam nowe PM
A ja teraz zmykam na spotkanie w sprawie komisji wyborczych trzymajcie kciuki żeby się udało dostać bo zawsze to kasa dodatkowa
też chciałam ale 8 mamy to wesele na pomorzu a wyjeżdżamy 8 a wracamy 10
Cytat:
oooo jak dobrze że nie brałam go pod uwagę :P to jest największa konkurencja ciastkarni w której pracuje moja mama. Na lubelkim wątku wymieniane jako faworytki była alicja i nina. Coś mi się wydaje że teraz więcej klientów zyska Nina :P a dobrze bo pyszne ciastka robią :P a i pochwały dostała moja mama od sanepidu za czystość na zakładzie a ona tam sprząta. Więc się nie martwię :P
Lili & Gabryś

jagodzia133 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-30, 20:02   #1672
tenebrosa
Wtajemniczenie

Cytat:

A wybierasz się do lubelskich salonów czy raczej gdzieś w swoich okolicach będziesz chodzić? Bo jak w Lublinie to zapraszam na wspólną wycieczkę!

Cytat:
Ta suknia naprawdę urzeka! Szkoda, że nie mają salonu w Lublinie.

A co do magnesów, to ja dostałam kilka lat temu od siostry z napisem: "Nie bierz życia zbyt poważnie. I tak nikt nie ujdzie z życiem". I teraz jak się Mamie na coś żalę czy denerwuję, to mi zawsze mówi, żeby sobie wzięła do serca to, co jest napisane na magnesie od siostry :P
Sam pomysł magnesów wyszedł od TŻta, bo on od dawna zbiera magnesy na lodówkę, z każdej podróży musi przywieźć co najmniej dwa: jeden dla mamy na prezent, a drugi dla siostry I już mnie tak tym zaraził, że też często kupuję magnesy jako pamiątkę
Stary 2011-08-30, 20:06   #1673
malwus20
Wtajemniczenie

Cytat:
Chyba się po prostu boję
E tam, boisz się.. wydaję mi sie że sobie to tylko wmawiasz

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-08-30, 20:07   #1674
carmelova
Zakorzenienie

Cytat:
E tam, boisz się.. wydaję mi sie że sobie to tylko wmawiasz
Boję się, że będę w każdej źle wyglądać. Chciałabym trochę schudnąć do przymiarek bo wyglądam jak potwór
Stary 2011-08-30, 20:09   #1675
malwus20
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez tenebrosa Pokaż wiadomość
A wybierasz się do lubelskich salonów czy raczej gdzieś w swoich okolicach będziesz chodzić? Bo jak w Lublinie to zapraszam na wspólną wycieczkę!
Tak tak do Lubelskich salonów
Stary 2011-08-30, 20:09   #1676
tenebrosa
Wtajemniczenie

Cytat:
Pierniczki też fajne, ale ja bym chciała dać coś niekonsumpcyjnego

No to wygląda na to, że znalazłam idealny jak dla mnie pomysł na podziękowania! TŻ na pewno się ucieszy, że wykorzystamy jego pomysł! Wymyśliłam, że na każdym magnesie napiszemy zwrot bezpośrednio do gościa np. Basiu, (...) i potem ładny tekst podziękowania plus nasze imiona i malutkie zdjęcie
Stary 2011-08-30, 20:10   #1677
(kicia)
Zakorzenienie

jagodziuuu nadal jesteś jutro rano wolna??

Stary 2011-08-30, 20:11   #1678
malwus20
Wtajemniczenie

Cytat:
Boję się, że będę w każdej źle wyglądać. Chciałabym trochę schudnąć do przymiarek bo wyglądam jak potwór
Jak nie spróbujesz to nie zobaczysz, za bardzo negatywnie jestes nastawiona, trochę optymizmu Ja swoją droga boje sie że każda którą nałożę bedzie wieksza o przynajmniej 4 rozmiary i będę w nich wszystkich wyglądać jak w worku i weź tu wybierz ja każda wisi na Tobie
Stary 2011-08-30, 20:13   #1679
jagodzia133
Zakorzenienie

Cytat:
jagodziuuu nadal jesteś jutro rano wolna??
tak tak siedzę w domu :P
Lili & Gabryś

jagodzia133 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-30, 20:15   #1680
justyna_g4
Zakorzenienie

Chyba znalazłam samochód do ślubu. Stwierdziłam, że chcę spełnić marzenie Tż-ta

O tym białym myślę i zdaję sobie sprawę, że pewnie wam się nie będzie podobało bo mało komu się podobają takie pomysły

http://allegro.pl/samochody-rajdowe-...775424074.html

Laura

http://lb1f.lilypie.com/YodDp2.png
justyna_g4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości