Coraz większe nasze brzuszki, w nich chłopczyki i dziewuszki -mamusie 01-02.2012 - Strona 129 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Tytuł do nowego wątku
Rusza nam się cały brzuszek - to tak fika nasz maluszek - mamy styczeń-luty 2012r 31 53,45%
Zawsze do pomocy gotowe, mamusie styczniowo-lutowe 0 0%
Nasze fasolki rosną silne i zdrowe- Mamusie styczniowo-lutowe 2012 3 5,17%
Połowa ciąży już za nami, niedługo będziemy mamusiami. Mamusie styczeń-luty 2012 24 41,38%
Głosujący: 58. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-08-30, 19:24   #3841
anankee
Rozeznanie

Dot.: Coraz większe nasze brzuszki, w nich chłopczyki i dziewuszki -mamusie 01-02.201

ja polecam łóżeczko z szufladą, bardzo się przydaje na różne drobiazgi, można włożyć kocyk czy kołderkę, jakieś zapasowe pieluchy czy kosmetyki trzymać. U mnie przy pierwszym dziecku się sprawdziła

Emi!

anankee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-30, 19:25   #3842
b6226e0a547db786f57f5d12fdee7d3dd3b4b01d_63d071027e6e4
Konto usunięte

Dot.: Coraz większe nasze brzuszki, w nich chłopczyki i dziewuszki -mamusie 01-02.201

Cytat:
Napisane przez Haniula Pokaż wiadomość
dziewczyny a jak myslicie czy szuflada w łózeczku jest praktyczna? Bo ja do tej pory chcialam lozeczko koniecznie z szuflada, ale teraz sobie myśle, ze rownie dobrze moge włozyc jakies koszyki czy cos, a cena lozeczek z szuflada czesto jest wieksza nawet o ok 100zł.
W ikei bedzie lozeczko za 89,90 takie zwyczajne. fajne tylko na żywo mi sie jakies niskie wydawało
ja chciałabym dokupic do łóżeczka takie a'la koszyczki. Myślę, że są wygodniejsze niż szuflady. Wszystko pod ręką np. w czasie przewijania, jeśli przewijak ma się na łóżeczku. Ale to kwestia indywidualna..
b6226e0a547db786f57f5d12fdee7d3dd3b4b01d_63d071027e6e4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-30, 19:26   #3843
natisska
Rozeznanie

GG do natisska

[1=b6226e0a547db786f57f5d1 2fdee7d3dd3b4b01d_63d0710 27e6e4;29094789]Witajcie dziewczyny,
u mnie straszne bóle głowy się pojawiły:/ Chyba przez te hormony i słabą morfologię. Kochane czy Was też swędzi brzusio tak po bokach??Troszkę mi sie też na nim włosków pojawiło- na całym brzuchu:/ Czy Wy też tak macie?[/QUOTE]

Brzusio swędzi, bo się skóra rozciąga, normalne, smaruj, nawilżaj bo inaczej rozstępy się pojawią Mi też pojawiło sięd dużo ciemnych włosków no ale trudno, podobno normalne
Cytat:
Napisane przez inutil Pokaż wiadomość
Dziewczyny info od Neski:

Jest już po usg, wszystko ok, będzie chłopak a na razie waży oszałamiające 335g

no właśnie dlatego, a teraz zauważyłam że mój dał mi zwolnienie na 3 tygdonie tylko, więc na wizycie będzie 23t3d, on nie mówi o tych usg, o genetycznym też nie nazywał go, po prostu zrobił, pomierzył i gdybym się nie pytała wcześniej to by mi nie powiedział.
Zresztą mówił wtedy, że sama nazwa 'genetyczne' powoduje strach u kobiet. Pewnie teraz tak samo zrobił
To świetnie, że u Neski ok i gratuluje synunia

Inutil słyszałam, że po 20 tyg wizyty są co 3 tygodnie niby, więc prawidłowo... a lekarz może faktycznie nie chce narażac Cie na stres, wszystkie dziewczyny sie bardzo denerwują przed kolejnymi usg...

Lecę do łóżeczka jutro jadę do Szcz z Mam więc zajrzę wieczorkiem papa

natisska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-30, 19:27   #3844
Haniula
Zakorzenienie

inutil ale te szuflady tez nie są zamykane, tzn jak widxialam te lozeczka w sklepie, to jak na wyzszym poziomie bylo ustawione to bylo dobrze widac zawartosc szuflady.
Aaaa nie widzialam ze to ikeowe nie ma wyjmowanych szczebelek, a fakt to napewno jest dobra sprawa.

Anankee dzieki chyba jednak warto dołożyc:rollayes:
Haniula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-30, 19:27   #3845
elunia25
Raczkowanie

dziewczyny czy któraś z Was robiła już glukoze? ja idę jutro rano i boję się że nie dam rady tego wypić albo że tak mnie zmuli że zaraz wszystko zwymiotuje
elunia25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-30, 19:28   #3846
magda1804
Rozeznanie

Pochwale sie dzisiejszym zakupem. Widzialam, ze duzo dziewczyn kupuje na allegro, ja pokusiłam sie udać do seccond hand'u i wynalazłam cuudeńka

kaftanik, pajacyk, na pierwszym zdjęciu to rozowe to kurteczka taka grubsza na wiosne, 3pary bodów, koszulka i ostatnie dresik z uszkami zastanawiam sie czy zainwestowac w body z długimi rekawami? no bo to wkoncu zima bedzie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Obraz 025.jpg (75,8 KB, 24 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Obraz 026.jpg (69,5 KB, 18 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Obraz 027.jpg (82,9 KB, 17 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Obraz 030.jpg (66,5 KB, 21 załadowań)

04.01.2012r.

zawsze będziesz w moim sercu 29.03.2008*
magda1804 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-30, 19:32   #3847
19mala83
Raczkowanie

Ja też szukam z szufladą, bo my narazie w domku tylko dół będziemy mieli zrobiony i malutka będzie z nami w pokoju więc szuflada jak nabardziej wskazana bo będzie gdzie trochę rzeczy włożyć
19mala83 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-08-30, 19:32   #3848
magda1804
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez elunia25 Pokaż wiadomość
dziewczyny czy któraś z Was robiła już glukoze? ja idę jutro rano i boję się że nie dam rady tego wypić albo że tak mnie zmuli że zaraz wszystko zwymiotuje
Elunia ja mam tez zalecenie zrobienia tego badania, ale ide dopiero za 1,5tyg Tez jestem ciekawa jak to wyglada, daj znac jak bylo na badaniu

04.01.2012r.

Stary 2011-08-30, 19:33   #3849
Haniula
Zakorzenienie

magda jakie ładne ubranka dresik przesłodki, tez mam cos takiego z uszami tylko a'la krowa

A wczoraj widzialam w H&M bodajze boski sweterek siwy w granatowe serduszka , normalnie boski ale cena- 59,90 zł i rozmiary powyzej 76 chyba
Stary 2011-08-30, 19:38   #3850
agawoo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez *Agatek* Pokaż wiadomość
oj jakby był przeszkolony to w ogóle byłaby masakra klaurencja nie miałaby na co liczyć

wrr, wkurza mnie coś takiego no raz, dwa powiedzieć, a nie za każdym razem i okazji tylko mnie wyzywa od różnych różniastych zwierząt!

---------- Dopisano o 16:50 ---------- Poprzedni post napisano o 16:22 ----------

Juhu!! W końcu dostałam próbki z Johnsonis

- płyn do mycia ciała i włosów 3 w 1 50 ml
- krem pielęgnujący 15 ml
- ochronny krem przeciw odparzeniom 15 ml

Ja już na swoje straciłam nadzieję Trudno

Cytat:
Napisane przez dph Pokaż wiadomość
MONIKA zapisuj się na lekcje póki masz jeszcze trochę czasu dla siebie bo jak maleństwo przyjdzie na świat to już będzie ciężko z wolnym czasem.
A oto moja przygoda z prawem jazdy Po niezdanym chyba 5 razie zraziłam się i dałam sobie spokój. Później przyszła na świat moja córka. I wiadomo jak to przy małym dziecku wiecznie na nic nie ma czasu. Mąż mnie wszędzie zawoził więc nigdy nie było problemów żebym się gdzieś nie dostała. Czasami mnie to wkurzało że nie mam prawka no ale zaciskałam zęby i jakoś zleciało. Później zaczęłam myśleć o drugim dziecku ale postawiłam sobie dwa warunki 1- umowa na czas nieokreślony a 2-prawo jazdy. Gdy pierwszy warunek spełniłam to oczywiście nie chciało mi się iść na prawko znowu przez te stresy przechodzić, ale w końcu po 7 latach od ostatniego egzaminu stwierdziłam że zapiszę się na jedną godzinkę jazdy żeby wogóle sprawdzić czy umiem jeszcze jeździć. Po dwóch miesiącach od tej pierwszej jazdy miałam już zdany egzamin. A kurs jest ważny cały czas wiadomo trzeba zdawać teorię i chyba trzeba 5 godz. jazd wykupić. Na mój "drugi pierwszy egzamin" po 7 latach poszłam oczywiście na luzie nastawiona że i tak nie zdam i co? zdałam "za pierwszym razem" poryczałam się wogóle jak głupia a instruktor stwierdził że jakby wiedział że tak będę ryczeć to by mnie oblał
MONIKA zapisuj się jak najszybciej na te jazdy i rób to prawko bo na prawdę warto. Dziś mija rok odkąd odebrałam moje prawo jazdy i dzisiaj się zastanawiam jak mogłam tak długo wytrzymać
To fajnie, że nie trzeba od nowa kursu robić A prawko o super rzecz Ja nie chciałam robić, bo nie miałam auta, ale koleżanka mnie namówiła i teraz jestem happy

Cytat:
Napisane przez kropeczka1984 Pokaż wiadomość
Ode mnie z Kielc też nikogo nie ma Była kiedyś dziewczyna, ale przestała się odzywać... Mam nadzieję, że u niej wszystko w porządku.
Kropeczka, do Kielc przynajmniej nie mam tak koszmarnie daleko

tylko po to, żeby w niej wszystko było
agawoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-30, 19:39   #3851
renata:)
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez magda1804 Pokaż wiadomość
renatkawstaw zdjecia z usg, proszeee
kochana bardzo chętnie bym wkleiła ale tatuś Lilki się nie zgadza na pulikowanie zdjęć w inernecie i mu obiecałam że nie będę wklejaćteż ma swoja prawa a rzadko mnie o coś prosi więc niech mu będzie

Cytat:
Napisane przez AgaMili Pokaż wiadomość
Ale dzis sobie pojadlam. Pojutrze koncze 20 tygodni i apetyt w koncu mi wrocil . Bo jeszcze niedawno wymioty i nudnosci mi nie odpuszczaly. Jadlam pomidorowa z makaronem, spagetti carbonara i bananowo-czekoladowy pudding na deser, ale nastalam sie przy garach po pracy, opierniczylam meza, zagonilam do roboty i juz mu powiedzialam ze jutro on gotuje

Ja dzis w drodze do domu myslalam o jedzeniu

Moj tez mowi ze pizza sie nie naje a jakby mial zamawiac duza to wolalby kupic cos dobrego w sklepie i zaplacic mniej Ale ostatnio czesto chodzimy do pizza hut bo mi ulega

Ale to musi byc super widok

Co do swedzenia skory i boli glowy - swedzi mnie na brzuchu i to normalne gdy skora sie rozciaga, a bole glowy to tez norma w ciazy
naprawdę mega i cały filmik można oglądać non stop polecam płytkę naprawdę świetna pamiątka

"nadwrażliwość to mój wróg- przerost duszy nad rozumem[...] dyskretnej troski trzeba mi"

http://www.suwaczki.com/tickers/ajwwb201imv5ykw7.png

Lilka już z nami!!

renata:) jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-08-30, 19:39   #3852
agawoo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez renata:) Pokaż wiadomość

idę jutro do gina z tym twardniejącym brzuchem...nie wiem czy wy też tak macie? strasznie mnie to juz niepokoi nieprzyjemne uczucie a jak jeszcze wyczytałam słowo skurcze to jestem przerażona i się jutro wybieram
Ja mam też jakieś dziwne uczucie w podbrzuszu - ni to ból, ni to ciągnięcie ... tak jakby mi się chciało siku, ale jak idę to tylko kilka kropel .. podejrzane to i trochę się martwię

Stary 2011-08-30, 19:40   #3853
renata:)
Zadomowienie

idę się położyć przez ten twardniejący brzuś się martwię więc idę zgodnie z zaleceniem kolorowych snów

"nadwrażliwość to mój wróg- przerost duszy nad rozumem[...] dyskretnej troski trzeba mi"

http://www.suwaczki.com/tickers/ajwwb201imv5ykw7.png

Lilka już z nami!!

renata:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-30, 19:40   #3854
magda1804
Rozeznanie

Cytat:
magda jakie ładne ubranka dresik przesłodki, tez mam cos takiego z uszami tylko a'la krowa

A wczoraj widzialam w H&M bodajze boski sweterek siwy w granatowe serduszka , normalnie boski ale cena- 59,90 zł i rozmiary powyzej 76 chyba
Haniula ta krówka musiu byc śliczna wyobrazam sobie sweterek z h&m pewnie tez jest boski, tylko ta cena duzo troche. A ja za te ciuszki zaplacilam 30zl

04.01.2012r.

Stary 2011-08-30, 19:44   #3855
agawoo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MMONIKA9 Pokaż wiadomość
za mna od 2 lub 3 mc chodzi pizza lub kebab w bułce i sie doprosić nie mogę tego mojego by zamówił bo u nas robią juz taką ogromną pizze i tą co do tej pory zamawialiśmy już mojemu nie starcza uważa ze jest mała nią sie nie naje a ta wielka kosztuje prawie 50 zł więc się tlumaczy że na tą go nie stać - no ręce opadają jak se sama w sklepie takiej małej nie kupie zwykłej to się nii doproszę
Kebaba też bym zjadła Pojdziemy może z TZtem w tym tygodniu

Super, ze u Neski wszystko ok

Stary 2011-08-30, 19:45   #3856
anankee
Rozeznanie

Haniula, co do tej szuflady w łóżeczku to są takie które są zakryte tzn, nic nie widać co jest w środku i takie chyba lepsze, bo nic się nie ukurzy przynajmniej
o tak jak tu:
http://allegro.pl/lozeczko-dzieciece...785155160.html

Emi!

anankee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-30, 19:51   #3857
agawoo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez AgaMili Pokaż wiadomość
Ale dzis sobie pojadlam. Pojutrze koncze 20 tygodni i apetyt w koncu mi wrocil . Bo jeszcze niedawno wymioty i nudnosci mi nie odpuszczaly. Jadlam pomidorowa z makaronem, spagetti carbonara i bananowo-czekoladowy pudding na deser, ale nastalam sie przy garach po pracy, opierniczylam meza, zagonilam do roboty i juz mu powiedzialam ze jutro on gotuje

Ja dzis w drodze do domu myslalam o jedzeniu

Moj tez mowi ze pizza sie nie naje a jakby mial zamawiac duza to wolalby kupic cos dobrego w sklepie i zaplacic mniej Ale ostatnio czesto chodzimy do pizza hut bo mi ulega

Ale to musi byc super widok

Co do swedzenia skory i boli glowy - swedzi mnie na brzuchu i to normalne gdy skora sie rozciaga, a bole glowy to tez norma w ciazy
Aga, super, że już lepiej i że masz apetyt

Cytat:
Napisane przez inutil Pokaż wiadomość
Wkleiłam na pierwszej stronie linka do próbek Johnson'a i co.. wchodzę a tam zaznacz do 4 próbek a jak ja zamawiałam było do 3

Haniula zastanawiam się nad tym samym, bo chciałam z szufladą, ale zastanawiałam się czy wygodnie stać nad łóżeczkiem jeśli jest szuflada bo nóg nie można wsunąć. A jak się kosze włoży to jednak się kurzy w środku (chyba że zamykane...)
To z Ikei mi się podoba, ale odpada bo nie ma wyjmowanych szczebelek, a to jest bardzo dobre później podobno
Inutil, ja muszę wziąć z szufladą, bo mamy tak mało miejsca, że szuflada bardzo się przyda, żeby coś tam schować. Musimy jakoś sobie poradzić i upchnąć się we trójkę w pokoju (który i tak będzie musiała oddać nam mama i przenieść się do naszego obecnego).

---------- Dopisano o 20:51 ---------- Poprzedni post napisano o 20:48 ----------

Cytat:
Pochwale sie dzisiejszym zakupem. Widzialam, ze duzo dziewczyn kupuje na allegro, ja pokusiłam sie udać do seccond hand'u i wynalazłam cuudeńka

kaftanik, pajacyk, na pierwszym zdjęciu to rozowe to kurteczka taka grubsza na wiosne, 3pary bodów, koszulka i ostatnie dresik z uszkami zastanawiam sie czy zainwestowac w body z długimi rekawami? no bo to wkoncu zima bedzie
Myślę, że kilka bodziaków z długim rękawkiem będzie bardzo wskazane, nie będziesz już musiała kaftaników ubierać

Stary 2011-08-30, 19:53   #3858
Haniula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anankee Pokaż wiadomość
Haniula, co do tej szuflady w łóżeczku to są takie które są zakryte tzn, nic nie widać co jest w środku i takie chyba lepsze, bo nic się nie ukurzy przynajmniej
o tak jak tu:
http://allegro.pl/lozeczko-dzieciece...785155160.html
o tak, zdecydowanie lepsze i to łózeczko co pokazałas jakie sliczne
wlasnie coś takiego chcialabym miec
Stary 2011-08-30, 19:59   #3859
magda1804
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez agawoo Pokaż wiadomość
Myślę, że kilka bodziaków z długim rękawkiem będzie bardzo wskazane, nie będziesz już musiała kaftaników ubierać
agawoo masz racje dziekuje za podpowiedz

04.01.2012r.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-08-30, 20:07   #3860
inutil
Zakorzenienie

GG do inutil

Zmykam do łóżka. Paa

anankee o widzisz, dzięki za radę
natisska aa, no to nawet nic nie powiedział, teraz tak policzyłam sobie dopiero
mój mi robi usg na każdej wizycie i zawsze daje zdjęcia z taką kartką z parametrami wszystkimi. Ale na genetycznym dał więcej, może teraz też tak zrobi. Zresztą jak będę dzwonić się umawiać to zapytam
elunia25 ja mam zrobić teraz cukier z krwi, glukozę powiedział że na następnej wizycie mi da podobno warto wziąć coś innego do picia potem, albo wkropić sok z cytryny
magda1804 super zakupy, ja wolę lumpeksy od allaegro, bo mogę dotknąć i zobaczyć

---------- Dopisano o 21:07 ---------- Poprzedni post napisano o 21:01 ----------

Cytat:
o tak, zdecydowanie lepsze i to łózeczko co pokazałas jakie sliczne
wlasnie coś takiego chcialabym miec
też mi się podoba, nawet bardziej chyba niż to co wybrałam wcześniej
i ma szufladę i wyjmowane szczebelki

Edytowane przez inutil
Czas edycji: 2011-08-30 o 20:11
inutil jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-30, 20:21   #3861
kamciurka
Zakorzenienie

hej kochane, odkad wrocilam do pracy po urlopie, to nie mam na nic czasu, ale podczytuje Was caly czas.
Cytat:
Napisane przez 19mala83 Pokaż wiadomość
Witam wszystkie Mamusie
Jestem nowa na tym forum, ogólnie nowa bo na żadnym forum nie byłam do tej pory, więc dopiero uczę się co i jak działa. Podczytuje Was od dłuższego czasu ale nie pisałam nic, bo nie byłam w stanie funkcjonować nie mówiąc już o tym żeby jakoś sensownie się wypowiedzieć . Pierwsze miesiące ciąży znosiłam bardzo źle, nudności i wymioty cały czas, dopiero od ok 2 tyg trochę lepiej. A teraz coś o sobie: jestem Asia z kujawsko-pomorskiego, termin porodu na 12.01.2012, na 80% dziewczynka Jak mnie przyjmiecie do swojego zgranego już grona mamusiek to popisze sobie z Wami od czasu do czasu
witaj
Cytat:
hej Mamusie
dziś od samego rana mój synek skacze tak jak by był na dyskotece chyba wiedział żę wybralam się na zakupy żeby coś mu kupić, kiedy w sklepie stanełam koło półki z zabawkami to myslałam że wyskoczy tak kopałchyba maly naciągacz mi rośnie

BebiBebi sliczny głos.
pozdrawiam wszystkie nowe mamy

a dla Mam z Wrocławia info na Hubskiej zamykają askota i do końca sierpnia są wyprzedaze co prawda nie duże ale można wyrwać kilka rzeczy w przyzwoitej cenie
ooo dzieki za info musze sie tam wybrac jutro
Cytat:
Napisane przez madzia16094 Pokaż wiadomość
hej dziewczyny mam rozerwane serce stracilam moja laleczke ;(( w niedziele rano o 5 dostalam silnego skurczu myslalam ze umieram i urodzilam na lozku w domu dzieciatko zylo ruszalo raczkami i nogami tragedia nie wiem kiedy sie podniose z tego wszystkiego straszny bol budze sie codziennie o tej godzinie o ktorej urodzilam czuje pustke w sobie to byla dziwczynka wazyla 200 gram i 30 cm dlugosci
nie wiem co powiedziec zycie jest okrutne
Cytat:
Napisane przez neska22 Pokaż wiadomość
jak czytam takie wiadomości to az czarne mysli mi do głowy przychodzą....
ja mam to samo, wrocily do mnie moje przezycia, boje sie jak nie wiem...

Niki

Alex
kamciurka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-30, 20:37   #3862
elunia25
Raczkowanie

Cytat:
Elunia ja mam tez zalecenie zrobienia tego badania, ale ide dopiero za 1,5tyg Tez jestem ciekawa jak to wyglada, daj znac jak bylo na badaniu
ok jutro dam znać jak było, mam nadzieję że nikomu nie zwymiotuje na buty
Intuli dzięki za radę wezmę ze sobą wodę i cytryne a jak będą chcieli mi ją odebrać to będę walczyć
elunia25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-30, 20:39   #3863
bacharybnik
Zadomowienie

Ja byłam dzisiaj na USG połówkowym (20t 4d). Z dzidzią wszystko ok. No i będę miała chłopca na 100%. Termin porodu z USG 13.01.2012 i z ostatniej @ taki sam.

Cytat:
Ja robiłam już glukozę ale pięć lat temu jak byłam w ciąży. Też myślałam, że zaraz wszystko zwymiotuje ale nie było tak źle. Teraz idę robić te badanie w czwartek

Cytat:
Ja też szukam z szufladą, bo my narazie w domku tylko dół będziemy mieli zrobiony i malutka będzie z nami w pokoju więc szuflada jak nabardziej wskazana bo będzie gdzie trochę rzeczy włożyć
Ja także zdecydowałam się na łóżeczko z szufladą i już nawet kupiłam, jutro mam go dostać. W moim łóżeczku szuflada jest przykrywana i nie będzie widać zawartości

07.11.2010[*] Mój Aniołek
10.02.2011[*] Mój Aniołek
10.10.2016[*] Mój Aniołek
bacharybnik jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-08-30, 20:52   #3864
uska000
Zadomowienie

czesc dziewczynki

ja tez mam jutro glukoze i wizyte;/

jak pomysle o tej glukozie fujjj sprobuje z ta cytryna.. moze sie uda..

brzuch tez mnie swedzi.. dostalam kolejne dary od szwagierki jutro porobie fotki

ide spacc buziaki

http://www.suwaczek.pl/cache/b034e10552.png
uska000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-30, 21:07   #3865
19mala83
Raczkowanie

Bacharybnik a gdzie kupowałaś?na allegro czy w sklepie? i ile Cię kosztowało jeżeli to nie tajemnica
Stary 2011-08-30, 21:09   #3866
magda1804
Rozeznanie

Cytat:
ok jutro dam znać jak było, mam nadzieję że nikomu nie zwymiotuje na buty
elunia dzięki, bede czekała ciekawe czy to naprawde takie obrzydliwe

Cytat:
Napisane przez bacharybnik Pokaż wiadomość
Ja byłam dzisiaj na USG połówkowym (20t 4d). Z dzidzią wszystko ok. No i będę miała chłopca na 100%. Termin porodu z USG 13.01.2012 i z ostatniej @ taki sam.
super, ze wszystko ok i gratuluje synka

Cytat:
Napisane przez uska000 Pokaż wiadomość
czesc dziewczynki

ja tez mam jutro glukoze i wizyte;/

jak pomysle o tej glukozie fujjj sprobuje z ta cytryna.. moze sie uda..

brzuch tez mnie swedzi.. dostalam kolejne dary od szwagierki jutro porobie fotki

ide spacc buziaki
uska zrob zdjecia tez sie pochwal, a co

Ja zmykam juz, bo tylko ja tu na forum buszuje hihi Poza tym moj TZ zaraz wraca, bo od czwartku go nie ma
Papa

04.01.2012r.

Stary 2011-08-30, 21:11   #3867
Haniula
Zakorzenienie

wiecie co chyba czuje moją kruszynke !
Stary 2011-08-30, 21:19   #3868
19mala83
Raczkowanie

Haniula gratulacje ruchów
No i Bacharybnik ale nieczuła baba z mnie zamiast pogratulowac synusia to ja od razu do konkretów finansowych przechodze
Stary 2011-08-30, 21:31   #3869
agawoo
Zakorzenienie

Cytat:
Haniula gratulacje ruchów
No i Bacharybnik ale nieczuła baba z mnie zamiast pogratulowac synusia to ja od razu do konkretów finansowych przechodze
Bacha, gratuluję synka
Haniula, gratulacje

Ja zmykam spać, bo rano znowu będzie kwik dobranoc

Stary 2011-08-30, 21:35   #3870
NataliaM1103
Rozeznanie

Mój Dzidziol chyba ma dzisiaj dyskoteke bo tak szaleje teraz wieczorkiem heh
NataliaM1103 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości