Coraz większe nasze brzuszki, w nich chłopczyki i dziewuszki -mamusie 01-02.2012 - Strona 130 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Tytuł do nowego wątku
Rusza nam się cały brzuszek - to tak fika nasz maluszek - mamy styczeń-luty 2012r 31 53,45%
Zawsze do pomocy gotowe, mamusie styczniowo-lutowe 0 0%
Nasze fasolki rosną silne i zdrowe- Mamusie styczniowo-lutowe 2012 3 5,17%
Połowa ciąży już za nami, niedługo będziemy mamusiami. Mamusie styczeń-luty 2012 24 41,38%
Głosujący: 58. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-08-30, 21:35   #3871
kasikzaki
Zadomowienie

Send a message via Skype™ to kasikzaki
Dot.: Coraz większe nasze brzuszki, w nich chłopczyki i dziewuszki -mamusie 01-02.201

Hej mamuśki kochane
Melduje ze u nas wszystko oki Lot minoł bez żadnych problemów, ogólnie cała podróż od wyjścia z domu trwała 12h więc trochę zmęczona byłam ale ogólnie wszystko oki. W końcu zobaczyłam się z rodzinką i przyjaciółmi Wczoraj porobiłam badania a jutro na usg Dzisiaj też byłam przebadać wzrok bo muszę koniecznie szkła wymienić bo strasznie mam porysowane i polepszył mi się, lekarka mówi ze to prawdopodobnie przez ciążę i nie wiadomo czy tak zostanie po ciąży czy wróci, a szkła 490zł dla mnie kosztują ale cóż.

Przeczytałam kilka stron od niedzieli ale wiecej nie dasm rady, tato teraz śpi w pokoju gdzie jest komputer i tak chrapie że już mi sie ciśnienie podnosi i nie umiem się skupic a nie mam sumienia mu gadać zeby sie przewrócił na inny bok bo go krzyż boli.

Witam nowe mamuśki

Odezwę się jutro po wizycie

Pozdrawiam i ściskam Was wszystkie,
Cytat:
Napisane przez anankee Pokaż wiadomość

mogę wam polecić tego sprzedawcę na allegro: r_p77
w pierwszej ciąży zrobiłam u niego mega zakupy i wszystko było super bezproblemowo
Ja też oglądałam jego aukcję i będe u niego zamawiać

Cytat:
Napisane przez inutil Pokaż wiadomość
Przyszły do mnie dzisiaj próbko johnson's a już o tym zapomniałam
Do mnie też ( bo na adres rodziców i trawili jak akurat jestem )
kasikzaki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-30, 21:40   #3872
bacharybnik
Zadomowienie

Dot.: Coraz większe nasze brzuszki, w nich chłopczyki i dziewuszki -mamusie 01-02.201

Cytat:
Napisane przez 19mala83 Pokaż wiadomość
Bacharybnik a gdzie kupowałaś?na allegro czy w sklepie? i ile Cię kosztowało jeżeli to nie tajemnica
Ja jestem z Rybnika i na stronie internetowej miasta można dać ogłoszenia jak się chce coś sprzedać albo kupić i tam też znalazłam te łóżeczko i od razu do babki dzwoniłam, żeby mnie nikt nie wyprzedził. Za cały zestaw będę płaciła 70zł (łóżeczka z przykrywaną szufladą w bdb stanie, materac w bdb stanie bo cały czas używania była ceratka, stelaż do baldachimu). To jest prawie jak za darmo według mnie

07.11.2010[*] Mój Aniołek
10.02.2011[*] Mój Aniołek
10.10.2016[*] Mój Aniołek
bacharybnik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-30, 22:15   #3873
*Agatek*
Zakorzenienie

Haniula fajne pierwsze ruchy, co?? super, że już czujesz

*Agatek* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-31, 04:53   #3874
kropeczka1984
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez agawoo Pokaż wiadomość
Kropeczka, do Kielc przynajmniej nie mam tak koszmarnie daleko
W razie czego zrobimy sobie indywidualne spotkanie

Cytat:
Napisane przez kasikzaki Pokaż wiadomość
Hej mamuśki kochane
Melduje ze u nas wszystko oki Lot minoł bez żadnych problemów, ogólnie cała podróż od wyjścia z domu trwała 12h więc trochę zmęczona byłam ale ogólnie wszystko oki.
Dobrze, że lot minął Ci bezproblemowo

Przede mną znowu ciężki dzień... Cały dzień w pracy przekazywania obowiązków a ja spałam tylko 3h Tż ma problemy w pracy i chciał pogadać.
Czy któraś z Was jest prawnikiem albo może posiada wiedzę z prawa w zakresie umów zleceń? Chodzi mi konkretnie o to, że ma w umowie zapis, że jeśli przejdzie do konkurencyjnej firmy, to musi zapłacić 5 tys $ kary... A co w przypadku, kiedy firma daje mu do podpisania nową umowę, a on nie chce się zgodzić na podpisanie, bo nie odpowiadają mu warunki? Czy jeśli nie podpisze umowy, to można uznać, że nie będzie płacił tej kary? Na dodatek tych warunków nie zna, bo firma dała im do podpisania umowę po angielsku i nie chcą im jej przetłumaczyć... Jeśli ktoś może pomóc, to proszę Ale odpiszę dopiero wieczorem, bo nie będę miała możliwości w pracy.
kropeczka1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-31, 06:49   #3875
agacia_cz
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez bacharybnik Pokaż wiadomość
Ja jestem z Rybnika i na stronie internetowej miasta można dać ogłoszenia jak się chce coś sprzedać albo kupić i tam też znalazłam te łóżeczko i od razu do babki dzwoniłam, żeby mnie nikt nie wyprzedził. Za cały zestaw będę płaciła 70zł (łóżeczka z przykrywaną szufladą w bdb stanie, materac w bdb stanie bo cały czas używania była ceratka, stelaż do baldachimu). To jest prawie jak za darmo według mnie
super okazja ci się trafiła
mój tż się uparł na nowe łóżeczko więc zbieramy kasę

---------- Dopisano o 07:49 ---------- Poprzedni post napisano o 07:46 ----------

Cytat:
Cytat:
Napisane przez kropeczka1984 Pokaż wiadomość
W razie czego zrobimy sobie indywidualne spotkanie

Dobrze, że lot minął Ci bezproblemowo

Przede mną znowu ciężki dzień... Cały dzień w pracy przekazywania obowiązków a ja spałam tylko 3h Tż ma problemy w pracy i chciał pogadać.
Czy któraś z Was jest prawnikiem albo może posiada wiedzę z prawa w zakresie umów zleceń? Chodzi mi konkretnie o to, że ma w umowie zapis, że jeśli przejdzie do konkurencyjnej firmy, to musi zapłacić 5 tys $ kary... A co w przypadku, kiedy firma daje mu do podpisania nową umowę, a on nie chce się zgodzić na podpisanie, bo nie odpowiadają mu warunki? Czy jeśli nie podpisze umowy, to można uznać, że nie będzie płacił tej kary? Na dodatek tych warunków nie zna, bo firma dała im do podpisania umowę po angielsku i nie chcą im jej przetłumaczyć... Jeśli ktoś może pomóc, to proszę Ale odpiszę dopiero wieczorem, bo nie będę miała możliwości w pracy.
wydaje mi się że nie będzie musiał płacić ponieważ to firma zmienia warunki pracy i zapewne płacy a na siłę nie mogą go zmusić do podpisania umowy
i w żadnym wypadku nie podpisuje się umowy w języku dla nas nie zrozumiałym! muszą ją przetłumaczyć
agacia_cz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-31, 06:56   #3876
ultraradiola
Wtajemniczenie

Hej mamusie

ale juz rano zimno jest czuc ze zbliza sie jesien wielkimi krokami

Cytat:
Napisane przez tygrysia Pokaż wiadomość
Prawo jazdy to świetna rzecz! Uwielbiam jeździć samochodem! Jeśli będzie się jeździło, to jak najbardziej robić prawko, robić. Jednak są też osoby, które się do tego nie nadają kompletnie (czasami takie mają prawko niestety...). Są też takie, które zrobiły i nie jeżdżą. Tak jak moja koleżanka - 15 lat ma prawko i ostatnio jeździła na egzaminie , chociaż może to i lepiej
Ja tez nie wyobrażam sobie życia bez prawa jazdy Totalny brak uzależnienia od kogoś. Potrzebuje gdzieś jechać to to robię bez żadnego proszenia sie

Cytat:
Napisane przez renata:) Pokaż wiadomość
naleśniki tez mi się marzą chyba jutro soie zrobię
a ja mialam naleśniki wczoraj ale jakie sobie z mama zrobilysmy to obled. Nakupowalysmy serkow, nutelli, owocow, bita smietane, czekolade do potarcia i tak sie zajadalysmy Bomba kaloryczna ale co tam mialysmy strasznego smaka i kruszynka od razu aktywniejsza sie zrobila po nalesniczkach chyba jej smakowalo

14.08.2010 MAŁŻEŃSTWO

ultraradiola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-31, 07:01   #3877
bybella
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez *Agatek* Pokaż wiadomość
To co kiedy spotkanie w kujawsko - pomorskim???

W razie co jestem w stanie kilka dziewuch wziąć ze sobą autem Z Torunia/Lubicza - zawsze taniej jak się rzucą na paliwko
ja jestem chetna ale gdzie miałoby spotkanie być? i koniecznie w weekend!

Cytat:
Napisane przez ultraradiola Pokaż wiadomość
Ja tez nie wyobrażam sobie życia bez prawa jazdy Totalny brak uzależnienia od kogoś. Potrzebuje gdzieś jechać to to robię bez żadnego proszenia sie
ja właśnie dlatego poszłam na prawko, teraz nie wyobrażam sobie go nie mieć. i śmiac mi się chce z tego, że kiedyś nie rozumiałam kiedy trzeba zmieniać biegi, po co jest sprzegło itd. I w ogóle jak to wszystko razem można ogarnąć??

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-08-31, 07:18   #3878
Haniula
Zakorzenienie

Cytat:
Haniula fajne pierwsze ruchy, co?? super, że już czujesz
ah no juz sama nie wiem czy to byo TO
ale nic,czekam cierpliwie i wypatruje dalej
Haniula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-31, 07:20   #3879
inutil
Zakorzenienie

GG do inutil

Hej

Ja już po śniadaniu
Haniula i jak?
kasikzaki dobrze, że poszło zgodnie z planem i już możesz się cieszyć rodzinką mi się niestety wzrok pogorszył trochę w ciąży, ale mówią żeby nie zmieniać nic bo potem wraca. A ja noszę soczewki cały czas, tylko czasem w domu okulary.

A może kolejny tytuł po prostu Mamy styczniowo-lutowe III? Ja niestety nie jestem zwolenniczką rymowanek ale tak naprawdę mi nie robi

bacharybnik woow, fajnie, za takie pieniądze to super, a jakie łóżeczko? pokażesz?
Tak cichaczem kupujesz różności :brzyda l:
Kropeczka ja nie mam pojęcia, ale lepiej prawa nie interpretować 'na logikę', bo tam żadnej logiki nie ma może poszukaj informacji na jakimś prawniczym forum???
ultraradiola my naleśniki dzisiaj mamy, z twarogiem, bananami i czekoladą
Cytat:
Napisane przez bybella Pokaż wiadomość
ja też chętna, nie wiem jak z tym spotkaniem mi by było ciężko do Torunia przyjechać, bo samochód mam do dyspozycji późnymi popołudniami tylko :/
Stary 2011-08-31, 07:27   #3880
uska000
Zadomowienie

czesc dziewczynki

wstalam i jestem glodna jak wilk;/ a tu na 10 badania i trzeba byc na czczo;/
wykoncza mnie;/

nic mi sie nie chce i mam zly dzien;/ jeszcze mi mama cisnienie podniosla.. nie dosc ze czlowiek zalatwia stara sie to jeszcze problem;/

gratuluje synka Basiu, a Tobie Haniu 1 ruchow

lece sie myc i czekac na 10;/

http://www.suwaczek.pl/cache/b034e10552.png
uska000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-31, 07:29   #3881
annyonne
Raczkowanie

Dzień dobry Mamuśki

Cytat:
Napisane przez elunia25 Pokaż wiadomość
dziewczyny czy któraś z Was robiła już glukoze? ja idę jutro rano i boję się że nie dam rady tego wypić albo że tak mnie zmuli że zaraz wszystko zwymiotuje
Gglukozę miałam robioną przed ciążą, jeszcze przy podejrzeniach pco. Ogólnie da się przeżyć Są jednaka dwie szkoły, moja koleżanka z pracy robiąc to badanie miała kategoryczny zakaz picia czegokolwiek po glukozie i o cytrynce mogła zapomnieć. U mnie natomiast gdy poszłam na badanie pielęgniarka zapytała się czy mam cytrynę i gdy powiedziałam, że nie to tylko dodała, że szkoda bo byłoby łatwiej. Ogólnie nie licząc drobnych mdłości spowodowanych smakiem tego paskudztwa było ok, tylko nuuudno ogromnie siedzieć na tym korytarzu przez chyba 2 godziny, nawet z książką było ciężko
annyonne jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-08-31, 07:32   #3882
dph
Rozeznanie

Cytat:
Ja byłam dzisiaj na USG połówkowym (20t 4d). Z dzidzią wszystko ok. No i będę miała chłopca na 100%. Termin porodu z USG 13.01.2012 i z ostatniej @ taki sam.

Ja robiłam już glukozę ale pięć lat temu jak byłam w ciąży. Też myślałam, że zaraz wszystko zwymiotuje ale nie było tak źle. Teraz idę robić te badanie w czwartek

Ja także zdecydowałam się na łóżeczko z szufladą i już nawet kupiłam, jutro mam go dostać. W moim łóżeczku szuflada jest przykrywana i nie będzie widać zawartości
Cytat:
Bacha gratuluję synka! No i super że Ci się udało kupić w takiej okazyjnej cenie łóżeczko
Stary 2011-08-31, 07:33   #3883
inutil
Zakorzenienie

GG do inutil

Mi też koleżanka powiedziała, że jej pielęgniarka powiedziała, że lepiej nie dodawać cytryny ani nic do glukozy bo to może zmienić wynik

zależy pewnie od laboratorium i pielęgniarki.

Widziałyście te wózki http://www.bobowozki.com.pl/product_...7&%3CosCsid%3E

dziewczyny, w jakim wieku dziecko można już sadzać na spacerówkę?? tzn. kiedy gondola przestaje się przydawać?
Stary 2011-08-31, 07:37   #3884
AgaMili
BAN stały

Dzien dobry
U nas rano taka zimnica ze za niedlugo kurtki trzeba bedzie wyciagac.
Uska powodzenia na badaniach
Kropeczka ja sie nie znam na prawie
Ide sie zbierac do pracy

---------- Dopisano o 07:37 ---------- Poprzedni post napisano o 07:34 ----------

Cytat:

dziewczyny, w jakim wieku dziecko można już sadzać na spacerówkę?? tzn. kiedy gondola przestaje się przydawać?
Moja sie przesiadla na spacerowke jak miala 4 miesiace ale dlatego bo nie mialam gondoli tylko taka wkladke do spacerowki, najlepiej do 6. miesiaca miec duza gondole z podnoszonym wkladem ze gdy dziecko nie chce jezdzic na calkiem plasko a nie potrafi jeszcze siedziec to mozna troszke podniesc tyl . Mam nadzieje ze dobrze wyjasnilam
AgaMili jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-31, 07:40   #3885
uska000
Zadomowienie

Cytat:
Mi też koleżanka powiedziała, że jej pielęgniarka powiedziała, że lepiej nie dodawać cytryny ani nic do glukozy bo to może zmienić wynik

zależy pewnie od laboratorium i pielęgniarki.

Widziałyście te wózki http://www.bobowozki.com.pl/product_...7&%3CosCsid%3E

mojemu tztowi sie takie wozki podobaja;p
jak bylismy teraz nad morzem to babka szla z takim.. myslalam ze jej oczami ten wozek zabierze;p

http://www.suwaczek.pl/cache/b034e10552.png
uska000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-31, 07:42   #3886
inutil
Zakorzenienie

GG do inutil

Cytat:
Napisane przez AgaMili Pokaż wiadomość
Moja sie przesiadla na spacerowke jak miala 4 miesiace ale dlatego bo nie mialam gondoli tylko taka wkladke do spacerowki, najlepiej do 6. miesiaca miec duza gondole z podnoszonym wkladem ze gdy dziecko nie chce jezdzic na calkiem plasko a nie potrafi jeszcze siedziec to mozna troszke podniesc tyl . Mam nadzieje ze dobrze wyjasnilam
dobrze, dobrze czyli w spacerówkę będziemy mogli się przesiąść akurat na lato

zastanawiam się po prostu czy warto kupić osobno gondolę i potem osobno spacerówkę
Stary 2011-08-31, 07:44   #3887
anankee
Rozeznanie

Cytat:
ja Emilkę przesadziłam do spacerówki jak miala jakieś 5 miesięcy, ona kategorycznie nie chciała już leżeć w gondoli tylko na półleżąco musiała być
ale są dzieciaki, które spokojnie do 7 miesiąca wytrzymują w gondoli także to sprawa indywidualna

Emi!

anankee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-31, 07:52   #3888
inutil
Zakorzenienie

GG do inutil

Cytat:
Napisane przez uska000 Pokaż wiadomość
mojemu tztowi sie takie wozki podobaja;p
jak bylismy teraz nad morzem to babka szla z takim.. myslalam ze jej oczami ten wozek zabierze;p
hihi, no nieźle, wózek chyba nie na nasze warunki (pogodowe i porftelowe )

Cytat:
ja Emilkę przesadziłam do spacerówki jak miala jakieś 5 miesięcy, ona kategorycznie nie chciała już leżeć w gondoli tylko na półleżąco musiała być
ale są dzieciaki, które spokojnie do 7 miesiąca wytrzymują w gondoli także to sprawa indywidualna
no właśnie, ale myślę, że jak ciepłe lato to lepiej spacerówka już??? dobrze myślę?

Wiem, że milion razy były już podawane te maści... ale puki mi nic nie dolegało to mnie nie interesowało. A teraz od kilku dni mam takieee sutki wrażliwe, że ałłłł... Podawałyście te warte użytku maści, podacie jeszcze raz???
Stary 2011-08-31, 07:54   #3889
annyonne
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kropeczka1984 Pokaż wiadomość

Moim zdaniem podpisanie jakiejkolwiek nowej umowy jest jednoznaczne z rozwiązaniem starej a tym samym zmianą warunków pracy. Najlepiej by było gdybyście na spokojnie raz jeszcze przeczytali starą umowę i przy ewentualnych wątpliwościach poradzili się prawnika np. na jakimś forum internetowym. I co najważniejsze nie podpisywać nic co nie jest przetłumaczone na język Polski, z tego co wiem pracodawca ma obowiązek przetłumaczyć taki dokument.

A u mnie dzisiaj ostatni leniwy dzień, jutro wracam do pracy, na szczęście tylko na miesiąc Leń jakiś mnie dopadł po tym urlopie do niczego nie potrafię się zmobilizować, ambitny plan umycia okien legł w gruzach ale może chociaż kwiatki poprzesadzam? Obiecuję im to od pół roku przynajmniej...

Wczoraj buszowałam po necie szukając wózków i znalazłam 2 które mi się podobają tzn. podoba mi się więcej ale te mają w miarę przyzwoitą cenę dostosowaną do naszych możliwości. Co o nich myślicie?
- http://allegro.pl/3w1-bartatina-alu-...788815876.html
- http://allegro.pl/roan-marita-wozek-...757244292.html
annyonne jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-08-31, 07:56   #3890
agacia_cz
Zadomowienie

dla mam które już posiadają swoje maleństwa (bądź chcą troszkę oszukać w dacie urodzenia jak ja ;/)
http://www.bobovita.pl/poradnik
Stary 2011-08-31, 07:58   #3891
renata:)
Zadomowienie

Cytat:

ja właśnie dlatego poszłam na prawko, teraz nie wyobrażam sobie go nie mieć. i śmiac mi się chce z tego, że kiedyś nie rozumiałam kiedy trzeba zmieniać biegi, po co jest sprzegło itd. I w ogóle jak to wszystko razem można ogarnąć??
mnie na prawko zmusiła mama żebym poszła bo strasznie nie chciałampamiętam jak miałam jj za złe że na18-stkę mi taki prezent dajea teraz mogę jej na kolanach dziękować
Cytat:
Napisane przez ultraradiola Pokaż wiadomość
Hej mamusie

ale juz rano zimno jest czuc ze zbliza sie jesien wielkimi krokami

a ja mialam naleśniki wczoraj ale jakie sobie z mama zrobilysmy to obled. Nakupowalysmy serkow, nutelli, owocow, bita smietane, czekolade do potarcia i tak sie zajadalysmy Bomba kaloryczna ale co tam mialysmy strasznego smaka i kruszynka od razu aktywniejsza sie zrobila po nalesniczkach chyba jej smakowalo
też zauważyłam że coraz zimniej i tak szkolnie się robimam jakiś sentyment do szkoły zawsze jak jesień przychodzi to chciałabym też isć
a naleśniczki mi się dzisiaj odechciały
Bacha gratulace synkajakie imię?
Haniula a Tobie pierwszych ruchów pewnie teraz będziesz codziennie na nie czekała jak ja
uska powodzenia przy glukozie

"nadwrażliwość to mój wróg- przerost duszy nad rozumem[...] dyskretnej troski trzeba mi"

http://www.suwaczki.com/tickers/ajwwb201imv5ykw7.png

Lilka już z nami!!

renata:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-31, 08:00   #3892
anankee
Rozeznanie

Cytat:
Wiem, że milion razy były już podawane te maści... ale puki mi nic nie dolegało to mnie nie interesowało. A teraz od kilku dni mam takieee sutki wrażliwe, że ałłłł... Podawałyście te warte użytku maści, podacie jeszcze raz???
Bepanthen, Maltan

Cytat:
Napisane przez agacia_cz Pokaż wiadomość
dla mam które już posiadają swoje maleństwa (bądź chcą troszkę oszukać w dacie urodzenia jak ja ;/)
Agaciu po porodzie w szpitalu wypełnia się kilka ankietek i potem do domu ci przysyłają różne próbki (mleko, słoiczki, herbatki) i poradniki (i ten co podąłaś w linku też)

Emi!

anankee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-31, 08:04   #3893
*Agatek*
Zakorzenienie

Cytat:
No ja czekam na jakieś konkrety

inutil spoko coś zaradzimy

Dziewczynki, ale ja w razie co jadę do męża w przyszłym tygodniu! Jednak nie będzie za 2 tyg, bo nie mają z czym przyjechać Wyszedł problem i o. Ja jadę autobusem do nich w jedną stronę, a wracam z nimi po 2 tygodniach

*Agatek* jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-08-31, 08:05   #3894
agacia_cz
Zadomowienie

Cytat:
Bepanthen, Maltan

Agaciu po porodzie w szpitalu wypełnia się kilka ankietek i potem do domu ci przysyłają różne próbki (mleko, słoiczki, herbatki) i poradniki (i ten co podąłaś w linku też)
ja zamierzam rodzić w prywatnej klinice bo szpitale w mojej okolicy to "mordownie" a tam nic a nic nie dają
Stary 2011-08-31, 08:12   #3895
sylwia_87
Raczkowanie

GG do sylwia_87 Send a message via Skype™ to sylwia_87

Fajny wózek http://www.bobowozki.com.pl/product_...7&%3CosCsid%3E ale nie pasuje do dresu a w spódnicy chyba cały czas nie będziemy chodzić
Jak mam być szczera to mi się podobają te wiklinowe, takie w jakich sama jeździłam

http://www.suwaczki.com/tickers/gann9jcgw8mxzmtn.png

sylwia_87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-31, 08:13   #3896
inutil
Zakorzenienie

GG do inutil

Cytat:
Napisane przez annyonne Pokaż wiadomość
Wczoraj buszowałam po necie szukając wózków i znalazłam 2 które mi się podobają tzn. podoba mi się więcej ale te mają w miarę przyzwoitą cenę dostosowaną do naszych możliwości. Co o nich myślicie?
Jedo mi się podoba, ale jednak uparłam się na tego x-landera i teraz jak oglądam to mi nic w oko nie wpada

Cytat:
Napisane przez agacia_cz Pokaż wiadomość
a co tam, zarejestrowałam się

Cytat:
Bepanthen, Maltan

Cytat:
No ja czekam na jakieś konkrety

inutil spoko coś zaradzimy

Dziewczynki, ale ja w razie co jadę do męża w przyszłym tygodniu! Jednak nie będzie za 2 tyg, bo nie mają z czym przyjechać Wyszedł problem i o. Ja jadę autobusem do nich w jedną stronę, a wracam z nimi po 2 tygodniach
to poczekamy
Stary 2011-08-31, 08:28   #3897
agacia_cz
Zadomowienie

a co tam pochwalę się też moimi nowymi nabytkami
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC00921.jpg (31,6 KB, 21 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC00922.jpg (57,6 KB, 25 załadowań)
Stary 2011-08-31, 08:29   #3898
ciezaroweczka
Raczkowanie

GG do ciezaroweczka

U mnie już też jesiennie... Ale dziewczyny nic to. Następne lato za rok z naszymi maluszkami
ciezaroweczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-31, 08:44   #3899
eliza1984
Zadomowienie

Cytat:
Ja byłam dzisiaj na USG połówkowym (20t 4d). Z dzidzią wszystko ok. No i będę miała chłopca na 100%. Termin porodu z USG 13.01.2012 i z ostatniej @ taki sam.
Gratuluję synusia

Cytat:
Napisane przez annyonne Pokaż wiadomość
Mi podoba sie ten drugi i cena też przystępna

Cytat:
Napisane przez ciezaroweczka Pokaż wiadomość
U mnie już też jesiennie... Ale dziewczyny nic to. Następne lato za rok z naszymi maluszkami
Dlatego nie żal mi w tym roku ,ze lato już sie kończy
zanim się urodziłaś - kochałam Cię ,
nim minęła pierwsza minuta Twojego życia...
- byłam gotowa za Ciebie umrzeć..."
eliza1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-31, 08:45   #3900
MissZuzia
Zadomowienie

Cytat:
gratuluję

Cytat:
Napisane przez Haniula Pokaż wiadomość
wiecie co chyba czuje moją kruszynke !
super, piekne uczucie co

Cytat:
Napisane przez NataliaM1103 Pokaż wiadomość
Mój Dzidziol chyba ma dzisiaj dyskoteke bo tak szaleje teraz wieczorkiem heh
mój tez nieźle dokazywał pod wieczór

Cytat:
Napisane przez kasikzaki Pokaż wiadomość
Hej mamuśki kochane
Melduje ze u nas wszystko oki Lot minoł bez żadnych problemów, ogólnie cała podróż od wyjścia z domu trwała 12h więc trochę zmęczona byłam ale ogólnie wszystko oki. W końcu zobaczyłam się z rodzinką i przyjaciółmi Wczoraj porobiłam badania a jutro na usg Dzisiaj też byłam przebadać wzrok bo muszę koniecznie szkła wymienić bo strasznie mam porysowane i polepszył mi się, lekarka mówi ze to prawdopodobnie przez ciążę i nie wiadomo czy tak zostanie po ciąży czy wróci, a szkła 490zł dla mnie kosztują ale cóż.

Przeczytałam kilka stron od niedzieli ale wiecej nie dasm rady, tato teraz śpi w pokoju gdzie jest komputer i tak chrapie że już mi sie ciśnienie podnosi i nie umiem się skupic a nie mam sumienia mu gadać zeby sie przewrócił na inny bok bo go krzyż boli.

Witam nowe mamuśki

Odezwę się jutro po wizycie

Pozdrawiam i ściskam Was wszystkie,
Ja też oglądałam jego aukcję i będe u niego zamawiać

Do mnie też ( bo na adres rodziców i trawili jak akurat jestem )
tu super, że jesteś juz w Polsce, udanego pobytu i pomyślnych badań ci życzę

Cytat:
A może kolejny tytuł po prostu Mamy styczniowo-lutowe III? Ja niestety nie jestem zwolenniczką rymowanek ale tak naprawdę mi nie robi
też jestem za
Cytat:
mi się wydaje, że to indywidualna kwestia każdego dziecka - nie każde w tym samym czasie będzie siadać, sa takie co w 4 miesiącu a sa takie co w 6-7 dopiero. A jak dziecko jest duże i szybko rośnie to i może się zdarzyć, że szybko wyrośnie z gondoli i tzreba je przenieść do spacerówki i na płask wozić

http://suwaczki.maluchy.pl/li-57141.png

było 83 jest 63 musi być 60 w sferze marzeń 58
MissZuzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości