|
|
#3661 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXXII
Cytat:
A bo tak pachnie. ---------- Dopisano o 15:22 ---------- Poprzedni post napisano o 15:19 ---------- Cytat:
Scenka z życia wzięta - osoby: ja i sprzedawca w sklepie sprzedającym również farby: - Poproszę umbrę paloną. - A jaki to kolor? - Brązowy. - To było trzeba mówić, że brązowy. Proszę. - Ale to jest siena palona. - Pani, a kto normalny by się w tym połapał? ---------- Dopisano o 15:23 ---------- Poprzedni post napisano o 15:22 ---------- Cytat:
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
|||
|
|
|
#3662 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3663 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ja bym chciala zwrotu-przeciez mogli na maila zapytac czy mogą zamienic nieee...ja knie zapytali to bierzesz te co przysłali-ale za darmo kase niech zwracajo.....w przypadku drobnych pierdołów nie ma problemu z regułyco do pogrubionego ![]() Cytat:
o! dobra mysli... zrobie mu tu reklame...zreszta nie pierwszy raz ![]() ..Robert nazimek ![]() http://pl-pl.facebook.com/people/Rob...00000865656177 na koncu jest link a w nim kilkanascie albumow z bizu aaaa...a ta marka odziezowa to SIMPLE ![]() przedwcora lukłam i chcialo mi ise klikac lubie to lubie to ! i to tez! to teraz mozemy czekac na info ze zwijają sieć sprzedazy ![]() a fuasnie-przed chwilo przeczytałam ze likwidujo Teska w japoni-i mowie od razu-ja nie mam z tym nic wspolnego ![]() ---------- Dopisano o 15:43 ---------- Poprzedni post napisano o 15:40 ---------- i jeszcze wiecej promocji ![]() https://picasaweb.google.com/1168258...715/PierCionki
|
|
|
#3664 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wyrobi chłop na alimenty
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#3665 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wchodzę do warzywniaka i mówię czy jest fasolka - nie, ale jest groszek i tak wszędzie czy jest szyfon beżowy ? - nie ale jest brązowy, szary - czy jest maska do włosów taka i taka - nie ale jest taka sraka ludzie som świetni ![]() Cytat:
każdy jest inny - ja np uwielbiam inność ( dlatego czasem sie wgapiam) Cytat:
Cytat:
no widzisz a ja popadam paczac na Ciem dobra to z listy do spotkań na żywo skreślamy Spoorcię szart Spooro - nie napisze co Ci zrobię bo sie spóźnie na spotkanie z przyjaciółką - dooglądam i doczytam wieczorem to moze skrbitko doradzi co mam powiedzieć jutro fryzjerce bo taka żółta jestem ![]() ---------- Dopisano o 16:08 ---------- Poprzedni post napisano o 16:07 ---------- oj tam dorobi se w branży XXX ![]() ---------- Dopisano o 16:19 ---------- Poprzedni post napisano o 16:08 ---------- Cytat:
![]() ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 16:34 ---------- Poprzedni post napisano o 16:19 ---------- Cytat:
ale ja bym wolała mieć bandyckie spojrzenie niz wyglądać jak blond ruska lala z kijem wetkniętym niewpuperz i być " modelkom" że delikatnie uję w cudzysłów - ale tego sie nie wybiera Cytat:
weźcie jej lutnijcie żeliwnym rondlem ![]() kończę narzekanie - precyzuję tylko że narzekam na TYP urody - róziowy pysk żółty włos - call mi Piggi no to cya ale nic z tym nie zrobię za bardzo i luuuuz - juz sie zamykam Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-08-31 o 16:36 |
||||||||
|
|
|
#3666 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
A po ile? Cytat:
![]() 2.hm, może to było Skarbiątko? jak przysłali różowe dzieckie rajstopy z badziewnego materiału. |
||
|
|
|
#3667 | ||||||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
Cytat:
ale zara się pewnie okaże że go Karkki zna ![]() Cytat:
nie znam ich, ale popaczę.. drogie, nie drogie, i tak sobie nic nie kupię to popaczeć mogę Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||||||
|
|
|
#3668 | |||
|
Zakorzenienie
|
Po taniości
przykład: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...&postcount=376 Cytat:
ale o so chozi
|
|
#3669 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
nie zaprzeczam
![]() no ba ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
ale ja takich kolorów na Tobie nie widziałam żadnej Pigi ---------- Dopisano o 17:07 ---------- Poprzedni post napisano o 17:06 ---------- Cytat:
zamówiła rajstopy, wybrała różne kolory oprócz różowych bo did różowych nie lubi czy jakoś tak a same różowe przyszły tak?
|
||||||
|
|
|
#3670 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a wiele lasek nie musi w ogóle się podkładami traktować jak wiesz - bo im niepoczebny dobra tera juz jadeu w meandry dróg tymczasowych na budującej sie autostradzie ![]() ale dzień jest piękny dziś ![]() |
|
|
|
|
#3671 |
|
Zakorzenienie
|
Z taaaakim pindolem to chyba nie problem
![]() ![]() Dobra, jush se idem
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#3672 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie zna.
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
|
|
|
|
#3673 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
zapomnialam se... i co ja wtedy zrobiłam? ![]() chyba odesłałam...bo ich w chaupie nie mam w kasdym razie ![]() Cytat:
no fak ![]() ale jeszcze z pół roku temu sprzedawał w tym sklepie co go zlikwidowali ![]() i mog.łby odpisac grzecznie: kobieto co rzucasz kliontfy! magłas sie kokufa zorientowac sama ze dizlalnosc bizuteryjna zlikwidowana! ![]() ale jak mozne nie robic takicg rzeczy? one som cudne , wyjontkowe i nowatorskie tzn o pierdzionkach mowie...bo jesli chodzi o kolczyki to gosciowi wybinie nie szło
|
|
|
#3674 | |
|
Panaroja
|
Cytat:
![]() Piękne macie zdjęcia zlotowe i nie marudźta
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
|
#3675 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() My naprawdę kokufa jesteśmy tutaj zombie Cytat:
Rejcz a co Ci się w sobie podoba? Co? ![]() Napisałabym, że ma leciutkiego stresa, ale napiszcie, że przesadzam, więc nie napiszę Qrde zimno coś mi w krótkim rękawku, chyba trzeba się w długie odzienie ubrać A może to też z tego stresa co nie napisałam, że go mam Ewentualnie za długo siedziałam przy łotwartym łoknie
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||||
|
|
|
#3676 |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiaj odeszła Paula Pruska.
|
|
|
#3678 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Ale Lity jeszcze ładniejsze tylko mnie tknęła refleksja że a) lekka przesada z wysokością obcasa b) nie stać mnie.Cytat:
|
||
|
|
|
#3679 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. nic mi się nie podoba, oprócz kawałka noguf i tyłka Cytat:
ni mnie sieu na każdym podobasz Spodobało mi się Life Threads Platinum La Prairie
|
|
#3680 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Najpierw to powiem, że zaginęła przesyłka z Galliano
Mam awizo, a na poczcie spytali, czy ktoś nie odebrał, bo oni nie mają tej przesyłki w komputerze ![]() Maleńka nadzieja, że sąsiedzi wzięli- ale ich nie ma Cytat:
Ale napisane ![]() Na mnie on jest zachwycający przez pół godziny- to nawet długo, za to potem- jakby ktoś poperfumował zjełczałą świeczkę pachnącą, żeby znowu pachniała jak nowa Reka mi pachniała jeszcze nast. ranka Cytat:
![]() Cytat:
I bardzo to zdjęcie lubię- przy XIIIstowiecznym okienku w dawnej izbie tortur, nawiasem mówiąc w zamku Czocha ![]() Cytat:
|
|
#3681 |
|
Nindżopesz
|
Znowu mnie nietopesz podkufił bo wpadła na chwilę jak akurat czekałam na koleżanki z pracy i pretensje, że:
- dziecko brzydko ubrane, mam ją natychmiast przebrać w sukienkę bo wygląda jak chłopak i kolorystycznie źle dobrane a wzór dramatyczny i brzydki (miała body z punisherem )- dlaczego nie upiekłam ciasta dla gości, to nie do pomyślenia, że siedzę w domu, wpada do mnie matka (bo moja była) a żadna nie upiecze szarlotki. I jutro nietopesz przyjdzie zabrać N. na spacer a przez ten czas mamy upiec ciasto i koniec dyskusji. I weź z taką gadaj. Se myślę czy naprawdę nie upiec ciasta dodając szklankę soli zamiast cukru i nie kazać jej tego zeżreć. Ale szkoda kasy na składniki. Czy Bar widzi jakąś dobrą odpowiedź na jutrzejsze ciastowe naciski? ---------- Dopisano o 20:23 ---------- Poprzedni post napisano o 20:22 ---------- Ale nie mają w kompie bo już wydali czy wcale nie mają? |
|
|
|
#3682 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie piecz jeśli nie masz ochoty. A jak masz - to upiecz. Ale to TY decyduj, a nie nietoperz. Albo upiec - zamiast szklanki cukru dodać szklankę trutki na szczury
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2011-08-31 o 20:30 |
|
|
|
|
#3684 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Która część? Kostki? Cytat:
Cytat:
(bez oudów i tyłka znaczy się ).Ps No pewnie, że jestem prawie śliczna (jak se umaluje cienie , tylko nogi mam za duże
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|||
|
|
|
#3685 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
#3687 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Bo jak nie to ludzi szkoda
||
|
|
|
#3688 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#3689 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kup TAKĄ i niech zje jak musi.
|
|
|
|
#3690 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:41 ---------- Poprzedni post napisano o 20:40 ---------- a tak serio.... krakersy paluszki
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:17.

Coby powiedzenie - wyglądasz jak przez okno było tylko dla Was przykrywką, że niby naprawdę wyglądacie super, a to tylko to okno Was trochę no hmm popsuło z wyglądu ? 

kase niech zwracajo.....w przypadku drobnych pierdołów nie ma problemu z reguły
..

zamówiła rajstopy, wybrała różne kolory oprócz różowych bo did różowych nie lubi czy jakoś tak a same różowe przyszły 

te są wybitnie upiorne, mówisz że były jeszcze gorsze?