|
|
#3691 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXXII
Myślę, że nie. Tylko metafora została
![]() Hahaha! Wiecie, co znowu zrobiłam?
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#3692 |
|
Zakorzenienie
|
W budowlanych zazwyczaj się znają.
To był osiedlowy sklep papierniczy.
"Jedna z najbardziej podstawowych reguł przetrwania na dowolnej planecie nakazuje nigdy nie drażnić kogoś ubranego w czarną skórę*. *Właśnie dlatego protestujący przeciwko noszeniu przez ludzi skór zwierząt nie wiedzieć czemu nie rzucają farbą w Aniołów Piekieł." - Terry Pratchett |
|
|
|
#3694 |
|
Zakorzenienie
|
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#3695 |
|
Zakorzenienie
|
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
#3697 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
bosz....... ![]() rany boskie red jak ty dajesz jeździc po sobie.. ja bym powiedziała: -nie upiekę szarlotki bo nie czuję takiej potrzeby, jak poczuję to upiekę..........ja osobiście bym dodała na końcu-aczkolwiek nie sądzę ![]() ![]() a jak juz nic nie bedzie skutkowało to weż wypal szarap bicz! moze ona poczebuje terapi szokowej ![]() ---------- Dopisano o 20:57 ---------- Poprzedni post napisano o 20:56 ---------- wyszłas nago na balkon
|
|
|
#3698 |
|
Zakorzenienie
|
Ha!
---------- Dopisano o 20:59 ---------- Poprzedni post napisano o 20:58 ---------- Ja? Nigdy w życiu Myślę nad tą paletą... http://allegro.pl/sleek-nude-au-natu...797420833.html Nie wiem, czy jej naprawdę potrzebuję. Pewnie nie...
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2011-08-31 o 21:03 |
|
|
|
#3699 | |
|
Zakorzenienie
|
niby wcale nie mają, ale mnie spytali, czy ktoś za mnie nie odebrał, patałachy
![]() No nie wiem, może jak do nich paczka nie wraca, to jej nie mają? ale dlaczego w skrzynce jest awizo, na dodatek tylko powtórne??? Na dodatek na awizie figuruje paczka zwykła, a anka Res wysłała ją prio- oklejoną żółtą taśmą z napisem priorytet U sąsiadów nie ma Cytat:
![]() Jadę do Radomia kopa Ci zasadzić
|
|
#3700 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
też myślałam w zeszłym tygodniu, w sklepie paatal wyczaiłam w towarzystwie wielu innych cudów sleek , ale chwilowo mi przeszło i nie zaglądam tam na razie
|
|
#3701 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
2. a mnie ni ma na fejsie ![]() Cytat:
ewentualnie upiecz sernik albo ckolowiek innego byle ona nie lubiła
Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2011-08-31 o 21:20 |
||||
|
|
|
#3703 |
|
Zakorzenienie
|
I na co mi Skarbek ten sklep pokazał?
Tanio tam. Nie są to jakieś przeterminowane rzeczy?
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2011-08-31 o 21:16 |
|
|
|
#3705 |
|
Zakorzenienie
|
![]() pojechali ![]() obfociłam łoczy dla Spoo, później wrzucę do albumu ![]() Madzik mam paletkę sleeka i fajna jest , może se kup
|
|
#3706 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przyjeżdżaj
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#3707 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3708 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I czego się smutkuje? ? Niech się tam założy Ale jak będę mieć potem koszmary? ![]() ![]() Mnie nie jest potrzebna, więc nie piszcie, że jest fajna i nie próbujcie mnie kusić, nie, nie, nie, ona naprawdę mi nie jest potrzebna, więc czemu piszecie, że jest fajna ![]() ![]()
|
|
|
|
#3709 |
|
Zakorzenienie
|
Ludzie, pomóżcie- znów niepodpisana próbka z Sephory- płyn jest brzoskwiniowy/lososiowy, zapach słodki, trochę szpiczasty, raczej nie stary, jakby kwiaty z cukrem, z odrobiną kropli żołądkowych- czyli ogólnie słodki i chyba z nowszych. wanilii nie ma
A teraz już ostatnie zdjęcia z Katowic katowice spotkanie 013.jpg katowice spotkanie 014.jpg katowice spotkanie 016.jpg katowice spotkanie 017.jpg katowice spotkanie 020.jpg katowice spotkanie 022.jpg katowice spotkanie 023.jpg katowice spotkanie 026.jpg katowice spotkanie 027.jpg
|
#3710 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
oby sie znalazła gupia poczta Cytat:
dobry pomysł znaczy sie przeżyłaś? ![]() czisas, czy ja kiedyś skończę sprzątać ? sprzątamy i sprzątamy i nie widać zeby chociaż trochę porządniej było...
|
|||
|
|
|
#3711 | ||||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Cytat:
Pogadała ale oczywiście nie poleciałam przebierać dida ani piec tylko jej tłumaczyłam "za zimno dziś na sukienkę, poza tym podoba mi się ten strój i wg mnie pasuje kolorystycznie".Ale skoro argumentacja nie trafia to pewnie z takimi osobami trzeba inaczej rozmawiać. I właśnie nie wiem jak. Albo przykład z życia wziąty: N. - jak opuścicie łóżeczko to będzie trzeba karuzelę niżej powiesić. J. - nie da się bo ma tutaj zaczep pasujący do ramy i będzie się chybotać. Poza tym będzie dobrze bo akurat N. zacznie siadać i będzie sięgać rączkami a gdyby była niżej to by jej zawadzała. N. - jak się dokręci to nie będzie chybotać. J. - ale będzie niewygodnie jak zacznie siadać, tak jest lepiej, będzie sigać rączkami. N. - trzeba kupić deskę w Brico, przybić niżej i zaczepiać do niej zamiast ramy. J. - ale teraz jest dobrze, akurat będzie do niej siadać. N. - powiedz P. niech to zawiesi niżej i kupi deskę. J. - ALE TERAZ JEST DOBRZE!!! N. - no jak tam uważasz. Może ona głucha jest po prostu? 2. no i pewnie tak powiem ale to nie zamknie jej ust ![]() Kurde, muszę se uświadomić, że nic jej nie zamknie ust, TŻ ma rację, że tylko mówi "dobrze dobrze". Cytat:
Czegoś w stylu "jabłka się skończyły w całej stolycy". ![]() G...o ![]() Cytat:
No ba. I robić zakupy, ogarniać chatę, gotować obiady, odchudzać męża, prać mu, prasować, kupować ciuchy, dbać o jego garderobę i pastować mu buty. Wg Nietopsza
|
||||
|
|
|
#3712 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
[QUOTE=ROZ-ter-KA;29122469]Ju, a może to o inną paczke chodzi ? a tamta jeszcze nie doszła,[/QUOT To ta sama- bo nr awiza i galliano jest identyczny ![]() Poza tym nie kupiłam 5 rzeczy, tylko 4
|
|
#3714 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kochana, bez sprzątania już byś nie mogła tutaj pisać
|
|
#3715 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Ale nie zniesę jej panoszenia w mojej kuchni!!! Ju, rozwaliła mnie fota z Guciem w pozycji horyzontalnej |
|
|
|
|
#3716 | ||
|
ʞɐɯǝuɐ
|
oesu, ostatnie parę dni jestem ciągle głodna i żrem co popadnie, w dodatku w dziwnych miksach.. dziś np. placki cukiniowo-pieczarkowe z sosem bardzo czosnkowym popite gingersem, ale się nie najadłam i chyba zaraz pójdę do lodówki po kit kata karmelowego.. aż dziwne że nie bełtam
![]() Cytat:
a motyw z szarlotką odpowiedź, jeśli już musi być coś poza "nie bo nie", to, yyym, bo nie masz ochoty, bo nie masz czasu, bo nie umiesz piec szarlotki, bo goście nie lubią, bo goście chcą wzwąż i jedzą tylko seler naciowy.. bo nietoperz piecze najlepszą i wszystkie inne szarlotki przy jej szarlotce to dno.. i wiem, załóż punisherka jak nietopesz będzie brał N. na spacer ![]() Cytat:
"This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR
|
||
|
|
|
#3717 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ona nie jest głucha..tylko ty jej sie nie potrzebnie tłumaczysz-czyli podswiadomie przyznajesz jej racje. więc ona ma przyzwolenie zeby napitalac dalej....z czego skwapliwie korzysta. np po co powiedzialas ze jest za zimno na sukienke? trzeba było powiedziec : -ubrałam ją tak jak uwazam za słuszne. albo: N. - powiedz P. niech to zawiesi niżej i kupi deskę. J. - ALE TERAZ JEST DOBRZE!!! N. - no jak tam uważasz. powinnas powiedziec: -nie powiem bo uważam ze to niepotrzebne nie masz obowiązku udowadniania jej ze robisz dobrze-bo mozesz robic zle i masz do tego prawo, bo to twoje zycie twoje dziecko i małz a ona jest po prostu chamska ![]() musisz dac jej odczuc ze cie kompletnei nie interesuje je zdanie, a nie prowadzic dyskusje na temat czyj pomysł jest lepszy w danej kwesti albo jeszcze to: N. - jak opuścicie łóżeczko to będzie trzeba karuzelę niżej powiesić. J. - nie da się bo ma tutaj zaczep pasujący do ramy i będzie się chybotać. Poza tym będzie dobrze bo akurat N. zacznie siadać i będzie sięgać rączkami a gdyby była niżej to by jej zawadzała. nie no..... ja bym powiedziala: -jak opuścimy to sie bedziemy z mauzonem zastanaiwac nad tą kwestią..a ty jej sie ciagle tłumaczysz..co zrobisz i dlaczego
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2011-08-31 o 21:50 |
|
|
|
|
#3718 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A w słoiczku po Bobovicie jaka perfuma była? ![]() Cytat:
Na mowę innych na pewno Cytat:
![]() Cytat:
Szukaj
||||
|
|
|
#3719 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zresztą, jak nie świruje, też się tarza- to po psach ma Polly- jesteś genialna ![]()
|
|
#3720 |
|
Zakorzenienie
|
ona ma piec w swojej nie w twojej, i przyjśc z ta szarlotka na impre
![]() ![]() lepiej żebys nie słyszała, spiewal bluesmen Kulisz, a na perce gral Gier Giercuszkiewicz, myślałam,że , sufit zleci nam na głowę
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:17.

(bez oudów i tyłka znaczy się 

oby sie znalazła