![]() |
#721 |
Rozeznanie
|
Dot.: Z iloma ludźmi...
A czy ja napisałem, że to mądre? :P Mówię tylko, że coś takiego jest chyba w większości facetów, ale niektórym trudniej się pogodzić, że jest inaczej niż by chcieli
![]() A tak w ogóle to podobno dziewczynom nie przeszkadza, że ich facet nie jest prawiczkiem, więc coś kręcicie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#722 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak mi nie przeszkadzałoby, że facet nie jest prawiczkiem, bo najważniejsze jest to , jakim jest człowiekiem. Edytowane przez Candy_lips Czas edycji: 2011-08-31 o 20:54 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#723 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#724 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jednym przeszkadza, innym nie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#725 |
Rozeznanie
|
No ale co w tym tajemniczego? Po prostu czułbym się pewniej wiedząc, że nie ma mnie z kim porównywać, a jak już musi, to lepiej z mniejszą ilością facetów niż większą.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#726 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#727 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#728 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() na ziewanie bierze 1301848589_by_gaston.jpg czytając posty dopamine ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#729 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#730 |
jestę wieszczę
|
Tak myślałam, że o porównanie chodzi, hehe.
Taaa i już sobie daruję polemikę z "jedyną słuszną prawdą", bo się czuję jak w rozmowie z moim dalekim kuzynem-"grzybowym fanatykiem" ![]()
Dołącz do akcji NA SZCZYT W SZCZYTNYM CELU na Facebooku. Za każdy zdobyty szczyt wpłacamy po 10 zł na ukończenie budowy domu całodobowej opieki dla osób z niepełnosprawnością intelektualną ![]() Dołącz do nas! *ponieważ jestem nieprzeciętna, nie obchodzą mnie tzw. powinności przeciętnej kobiety
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#731 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie." za: whitepointeshoes |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#732 |
jestę wieszczę
|
i ja w takim razie też
![]()
Dołącz do akcji NA SZCZYT W SZCZYTNYM CELU na Facebooku. Za każdy zdobyty szczyt wpłacamy po 10 zł na ukończenie budowy domu całodobowej opieki dla osób z niepełnosprawnością intelektualną ![]() Dołącz do nas! *ponieważ jestem nieprzeciętna, nie obchodzą mnie tzw. powinności przeciętnej kobiety
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#733 |
Zakorzenienie
|
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie." za: whitepointeshoes |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#734 |
jestę wieszczę
|
Jak rośnie mniejszość, to znaczy że za dużo imigrantów
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#735 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#736 |
Rozeznanie
|
Nie wiem, gdzie napisałem, że to jedynie słuszna prawda. Chyba nawet napisałem coś przeciwnego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#737 |
jestę wieszczę
|
Nie chodziło mi o Ciebie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#738 |
Zakorzenienie
|
odpowiedzi:
1. ...całowałaś się? 5 2. ...odważniej dotykałaś? 1 (moj aktualny narzeczony) 3. ...uprawiałaś petting? 1 (moj aktualny narzeczony) 4. ...uprawiałaś seks oralny? 1 (moj aktualny narzeczony) 5. ...uprawiałaś normalny seks?1 (moj aktualny narzeczony) mialam wiecej okazji (miedzy innymi kilka dlugotrwalych zwiazkow ale takze i przelotne znajomosci) ale nie skorzystalam i nie zaluje, ze czekalam na mojego TZta... jesli sie rozstaniemy (bo roznie moze byc) to w celibacie zyc nie zamierzam ![]() ![]() ![]() ![]() widzac niektore statystyki i wiek, rowniez jestem w szoku i dla mnie nie za dobrze to swiadczy o danej osobie, ale mi to tam zwisa, ja mam swoje zdanie na ten temat i zasady a inni maja swoje... wazne zeby kazdy byl szczesliwy... jednak widzac statystyki niektorych -15/19-latek jestem w szoku szczerze mowiac i dla mnie to przechodzi ludzkie pojecie... ja na prawde jestem tolerancyjna i niech dorosli, obcy dla mnie ludzie robia co chca ze swoim cialem, ale zeby taka osiemnastka miala juz minimum 5 partenrow seksualnych to dla mnie ta osoba sie nie szanuje... w ogole to co teraz panny - nastolatki wyprawiaja to w glowie sie nie miesci, gorsze od facetow... wiekszosc, ktorzy maja "duzy przebieg" znajduje wiele ladnych okreslen na to co robia: "bo lubia seks", "bo liczy sie orgazm", "bom wyzwolona", "bo robie co chce, bo mam ochote i nikt mi nie zabroi", "bo mam potrzebe", "bom przywykla do min 7 orgazmow tygodniowo" a w sumie wszystko sprowadza sie do jednego, ale co tam... to moje zdanie, pewnie inni maja calkowicie odrebne ale ja zdania nie zmienie a zdanie innych szanuje...
Edytowane przez Caroline1920 Czas edycji: 2011-08-31 o 23:04 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#739 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#740 |
Zadomowienie
|
1. ...całowałaś się?
hmmm... 3 2. ...odważniej dotykałaś? 3 ![]() 3. ...uprawiałaś petting? 2 4. ...uprawiałaś seks oralny? ale z której strony? jeśli ze strony faceta to 2, a z mojej - 1 5. ...uprawiałaś normalny seks? 2 mam 19 lat ![]()
![]() |
#741 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#742 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiesz, ale jakoś nie widziałam w tym wątku jakiś skrajności w sensie np 18 lat i 5 partnerów seksualnych. To prawda, że to już trochę dziwne, bo to ledwo co pełnoletnia osoba i już jako taka nastolatka tak wielu? Jednak jeżeli kobieta ma z 25 lat i kilku partnerów seksualnych, to już chyba nie powinno tak dziwić. Ja np mam 20 lat i 2 partnerów seksualnych, oczywiście mam nadzieję, że ten jest ostatni. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#743 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:35 ---------- Poprzedni post napisano o 00:30 ---------- Cytat:
![]() dobrze mowisz, 25 lat i 5 partenrow calkiem inaczej wyglada niz taka 18-stka i 5... ja nie zamierzam sie wyklocac, dla mnie pewne rzeczy sa dziwne i niezbyt normalne a dla innych to norma i ok... ja tylko wyrazilam swoje zdanie, a to, ze jest ono rozne od wiekszosci tutaj no to trudno... ja zdanie innych szanuje i licze na to samo...
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#744 |
Zakorzenienie
|
1. ...całowałaś się? 78
2. ...odważniej dotykałaś? 54 3. ...uprawiałaś petting? 45 4. ...uprawiałaś seks oralny? 44 5. ...uprawiałaś normalny seks? 98 (większość nawet bez pocałunków) mam 14 lat |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#745 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:57 ---------- Poprzedni post napisano o 00:56 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#746 | |
jestę wieszczę
|
Cytat:
Powiem jutro Adamowi w szkole jaka z Ciebie cnotka ![]() ![]()
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#747 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#748 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#749 |
Zakorzenienie
|
[QUOTE=muszynianka;2912748 7]aj znasz mnie lepiej
![]() pół osiedla Cie zna ![]() Bosz tylko nie Adam! [ ![]() a właśnie,że Adam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#750 |
Zakorzenienie
|
Sorka że się tak wtrącę, ale właśnie całkiem niedawno napisał do mnie jakiś Adam. Wiec przykro mi
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:27.