|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2101 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Na lewo, na prawo, w górę i w dół – PMki sukien wybierają krój – PM 2012, cz. I
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#2102 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Na lewo, na prawo, w górę i w dół – PMki sukien wybierają krój – PM 2012, cz. I
Cytat:
Cytat:
Wstaw jutro jeszcze raz i poczekaj trochę, żebyśmy wszystkie miały możliwość zobaczyć ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
no to byłoby genialnie, jakby Wam jeszcze Dja za darmola zapewnili 3mam mocno , ale na pewno wszystko pójdzie po Waszej myśli ![]() Ja tak samo. Zastanawialiśmy się nad moim (bo jest trochę ładniejsze Ja nie mam problemu ze "znikaniem" - zawsze będę sobą bez względu na to, jak będę się nazywać. Zresztą dla większości ludzi, którzy mnie znają i tak do końca życia pozostanę Chatką![]() Cytat:
(to Jego pierwsza rola tak w ogóle)sztuczko, wyglądasz przepięknie!! No i ta etola super będzie pasować Cycki oczywiście również godne podziwu, a welon genialnie dopełnia całości No po prostu jak gwiazda wyglądasz ![]() goszu, rękawiczkom mówię stanowcze NIE. Jak tam zdrówko?? Heh, właśnie dzwonił mój Przyjaciel i tak sobie gadamy, a ten nagle z tekstem, że się starają z żoną o drugiego dzieciaka... Ja no co Ty, JUŻ??? Mały dopiero skończył 2 latka, a tu następne szykują hehe i mnie też pogania, że kiedy ja dołączę do grona szczęśliwych rodziców Ale kurde, wykminiliśmy, że jakby teraz się udało, to urodziłaby przed samym moim ślubem, a nie wiem wtedy, jakby było z Ich przyjazdem... Powiedziałam, że nic m nie nie obchodzi, ma zrobić tak, żeby być na moim weselu i już ![]() Lecę spać Kochane moje, TŻcik już sobie spunia, ale On zawsze jakoś tam wyczuwa przez sen, że przychodzę, więc chcę szybciutko już się do Niego przytulić. Dobrej nocki
|
|
#2103 |
|
Zakorzenienie
|
załamałam się.... schudłam w nogach trochę to widać ale ujawniły mi się na jednej nodze rozstępy
masakra
|
#2104 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
17.09 robimy parapetówkę, nie wiem czy się do tego czasu zdążymy przeprowadzić, ale impreza będzie, wszak parapety już są Już trzeci raz przekładaliśmy termin imprezy, więc teraz już musi być.
|
|
#2105 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Hehe ja już się fifolkiem nie martwię No i ta laska, zobaczywszy jak całe te świecidełka (pas cnoty :p) pięknie mienią się w słońcu... popłakała się, że jej suknia ma takie mizerne ozdoby xD Miała szytą kiecę oczywiście w innym salonie i przyszła do mojego na dorobienie błysku hyhy także proszę mi tu więcej fifolka fifolkiem nie nazywać Welon zrobił prawdziwą furorę - fajnie, że się podoba bo dziś przed przymiarką miałam trochę wątpliwości czy nie za dużo "szału" na raz, ale to był jednak genialny pomysł Zdaniem pani szefowej idealnie wyrównuje teraz proporcje z dołem sukni No i jest taki o jakim zawsze marzyłam no nic dodać nic ująć ?
Edytowane przez sztuczka_magiczka Czas edycji: 2011-08-31 o 23:48 |
||
|
|
|
#2106 |
|
Zakorzenienie
|
idę spać dobranoc
|
#2107 |
|
Rozeznanie
|
Ooooj nie smutkaj
Pocieszę się, że mnie się rozstępy na tyłeczku zrobiły jak miałam zaledwie 12 lat... Za szybko urosłam, bo przeszło 11cm w ciągu roku... No i mam jedną piękną szramę na... prawym kolanie I tak warto Dobranoc
|
#2108 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() własnie oglądałam sobie I część wątku...powstawała prawie rok, a teraz.....hehe, jest nas coraz więcej ![]() Chateńko, dzięki za kciuki skończyłam pisać życiorys, uważam, że jest do niczego, ale trudno umrę jutro.....ach jak ja zasnę, jestem tak podekscytowana tym wszystkim że szok......jak zaczną się te studia (o ile się zaczną, bo mogą nie otworzyć kierunku) to nie będę miała czasu mrugać, zajęcia są od 16.15 do 20 w piątki i w soboty i niedziele od 8 do 20. W październiku wszystkie weekendy, potem ciut luźniej......no i jeszcze te studia są obłednie trudne, a niektóre przedmioty są w formie studiowania na odległość, czyli przez internet..... ja nie wiem, kiedy ten ślub przygotuję.....chyba jakoś w między czasie ![]() ---------- Dopisano o 23:54 ---------- Poprzedni post napisano o 23:51 ---------- a, i jeszcze muszę jakoś prawko zrobić, tak już najlepiej....to nic że 5 lat temu miałam 10 egzaminów, teraz muszę zdać :P
|
|
#2109 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiadomo szczupłe nogi wyglądają ładnie nawet z maleńkimi rozstępikami ![]() a oczywiście jak zaczełam cos wspominać TŻcikowi to było "oj kotek twoje nóżki są cudowne" ach ci zakochani faceci maly czlowieczku właśnie przez studia to wiele rzeczy teraz załatwiam do października bo potem urwanie głowy
|
|
#2110 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#2111 | |||
|
Zadomowienie
|
0.00 - fajna godzina na odpowiadanie na wizażu
![]() Wszystkie Wasze suknie śliczne a najbardziej cieszy mnie, że jak je oglądam i czytam opisy z przymiarek to są to tak pozytywne emocje i Wasza radocha ![]() maly_czlowieczek: dasz radę z tym prawkiem - ja jeździłam bez przez rok, bo nie mogłam zdać i doszło do takiego absurdu, że chciałam autem jechać na egzamin Cytat:
laserowa depilacja: tak jak to już było tutaj opisywane trzeba powtarzać kilka razy, również fotodepilację i nie zawsze są super efekty :/ Cytat:
Cytat:
Czyli halka na 100%.... Eh...A co do depilacji woskiem: miałam raz w życiu pakiet brzuch+pachy+bikini i najbardziej bolały pachy, a reszta trochę - można się przyzwyczaić po którymś odklejeniu "paska". Tylko najgorsze było "wyhodowanie" włosów odpowiedniej długości oraz to, że jedna taka depilacja nie dała w moim przypadku super efektów, bo mam jasne, ale wredne włosy i żeby depilowanie woskiem było super skuteczne i osłabiało włoski to trzeba je (ja bym musiała) powtarzać raz na miesiąc. Za szybko odrosły ![]() Dobrej nocy PMki |
|||
|
|
|
#2112 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Przepraszam Cię najmocniej - tak przeglądałam zawzięcie a nie zauważyłam Twojej opinii Dziękuję bardzo Jak już wspomniałam w odpowiedzi na komentarz Chatki o welonie - jestem nim wręcz zachwycona Hmm... powiem Ci, że nie mam zielonego pojęcia czego zasługą są zakryte stopy Generalnie pani kazała mi siedzieć jak Elżbieta Jaworowicz Ano za długa jest, fakt (śmieszne, bo dziewczę przede mną miało jedynie centymetr wzrostu więcej - tłumaczę sobie, że to przez moją długą szyję jest taka różnica, najwyraźniej tułów/nogi mam krótsze o więcej niż 1 cm...) :p Halki to już mówiłam: takie duże A z 2 kołami i dodatkowa, druga halka z samym usztywnianym tiulem.. Szczerze Wam powiem, że te koło co było wyżej... czułam na udach i już mnie wkurzało przy samym siedzeniu Ciekawe co będzie z halką trójkołową, którą zamierzam kupić Hehe no cóż, mimo wszystko wrażenia wzrokowe będą bezcenne A i jak tylko sobie usiadłam to... myślałam że popłaczę się ze szczęścia - pięknie wyglądają takie gładkie tiulówki rozłożone na krześle...
|
|
#2113 |
|
Zadomowienie
|
Widać radość z sukni - bezcenna
I jesteś normalna, bo każda z Nas by się tak cieszyła Wiktusiaczek już na dobre wybywa spać
|
|
|
|
#2114 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie skończyłam przesłuchiwać piosenki na pierwszy taniec.
I ogłaszam wszem i wobec, że nie znalazłam nic Nie chcemy raczej PL piosenki, a te zagraniczne polecane na pierwszy taniec się nie nadają bo wszystkie b.wolne. Moja playlista z mp3 też na wiele się nie zdała ![]() uciekam spać
|
|
#2115 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Fakt, że trzeba się zmotywować, bo w domku najchętniej by się poleniło. Ja na przykład pracuję w domu i właśnie skończyłam pracę na dziś Ale mimo wszystko był to dla mnie o wiele bardziej komfortowy sposób nauki. Oczywiście wszystko jeszcze zależy od tego jak to będzie prowadzone, ale jak fajnie wykorzystają np. platformę moodle, to będzie super sprawa, wierz mi A ze ślubem też dasz radę, przecież będziemy Cię wspierać! A o prawku też coś wiem. Ja zdawałam przez 4 lata i zdałam za 12 czy 13 razem Więc Ty też dasz radę, już niedaleko Ci do mojego rekorduCytat:
![]() Cytat:
To jak kupisz tą trzykołową halkę to koniecznie zdaj relację czy też się tak fajnie układa przy siedzeniu. Bo szczerze mówiąc bardzo pozytywnie zaskoczyła mnie tak fotka na krześle, że nic się nie podnosi
|
|
#2116 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Okey - będę króliczkiem doświadczalnym, a jak Któraś z nas musi jako pierwsza kupić tę trójkołową halkę... Myślę, że Maxwelka i Ahankara również się ucieszą z mojego niebylejakiego poświęcenia Hehe Relacja będzie jak tylko oprócz halki będę już miała także butki to umówię się na konsultacje i wtedy foto oczywiście też zrobię ^^Dobranocki, bo TŻ już na mnie krzyczy... On nie wierzy, że jestem normalna skoro siedzę i klikam od ponad 3 godzin jedno i to samo xD Bye!
|
|
#2117 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2118 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Bo mnie ten efekt też nie zadowala, ale myślę że z tymi 3 kołami to będzie TO! Ja też chcę zamówić tą halkę i nie wiem ile muszę czekać na Twoją relację A moja suknia ma od wewnątrz jeszcze takie 2 warstwy sztywnego tiulu, które są właśnie tak na kształt halki bez koła.---------- Dopisano o 08:21 ---------- Poprzedni post napisano o 08:13 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2119 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
a teraz idzie zima, to nie będziesz gołych nóg pokazywać, widać będzie Twoje zgrabne kończyny w obcisłych dżinsach do kolejnego lata pewnie Ci znikną. Ja swoich z pupy pozbyłam się uzywając... maści na blizny z apteki. Hehe, zniknęły co do jednego. A miałam ich trochę, gdyż po zakończeniu leczenia sterydami, schudłam kilka kg głównie z tyłka i ud. Cytat:
Ja też zaczełam razem z Wami robić ABS8 i jest to świetne ćwiczenie! Normalnie czuję teraz jak mnie bolą mięśnie brzucha na całej jego długości. Do tej pory tylko biegałam i robiłam brzuszki (3 serie po 50), ale to ćwiczenie jest o niebo lepsze! Angazuje więcej mięśni. |
||||
|
|
|
#2120 |
|
Rozeznanie
|
Hello!!
podglądam Was trochę z pracy ![]() Miłego dnia wszystkim życzę!!!
|
|
|
|
#2121 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Mio po kwasach schodziła strasznie skóra, L4 musiałam wziąć, bo wyglądałam jak potwór. Skóra płatami mi schodziła, a nie wolno tego zrywać, bo blizny sie mogą porobić. Nie czułam sie komfortowo. Mi jeden taki zabieg za wiele nie dał, musiałaby być seria. Bo chwilę miałam super cerę, a potem znowu wysyp M_ilka tył sukni mi się podoba. Z przodu dosyć duży ten dekolt. dół sukni cudny Jamee sknia strojna bardzo (nie w moim guście) ale tobie pasuje i na dekolcie fajnie wygląda, bo ma się na czym zatrzymać Ja to mam prawie moreny na klatce piersiowej Co do majtek, to figi miałam na mysli bokserki ![]() sztuczko !!!!!!!!!! biust wyszedł ci cudny po tych przeróbkach w sukni. Pięknie wyglądasz w tej sukni, stworzona jest dla Ciebie Wolałabym cię jedynie w welonie bardzo długim okrywającym twarz i ramiona, tak tajemniczo byś wyglądała
|
|
|
#2122 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2123 |
|
Zakorzenienie
|
to już 6
![]() sztuczko wyglądasz obłędnie i ten biuścik pięknie będziesz wygladąc i ten uśmiech na twarzy mówi sam za siebie
|
#2124 |
|
Podróżniczka
|
Dzien dobry!Ale dzisiaj zimno,nie mam znowu neta w pracy,wiec pisze z tel.
![]() Biore sie za prace.Milego dnia! |
|
|
|
#2125 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewvzyny
Lecę nadrabiać.
|
|
|
|
#2126 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry!
![]() Cytat:
Cytat:
To Cię obliguje do eksperymentów, hahaha. Ale na poważnie to ja też czekam na relację, bo zastanawiam się jeszcze czy brać suknię z kołem czy nie. W sumie wygodne to jest, bo nic się między nogami nie plącze, a siada się tylko do obiadu - wtedy nic nie widać spod stołu i ewentualnie na oczepinach, więc wtedy może się to koło unieść i odsłonić trochę nóżek. Cytat:
W zasadzie lada chwila czeka nas przeprowadzka, może nawet jeszcze we wrześniu. Nasza sytuacja zawodowa jest na szczęście taka, że pasuje nam lokalizacja domku. W przeciwnym wypadku też by się TŻ zastanawiał czy go nie sprzedać. I masz rację, że mieszkanie łatwiej sprzedać, więc jeśli nie jesteście jeszcze pewni, gdzie chcecie się osiedlić to zaczynanie budowy nie ma sensu. Ale gdy już znajdziecie swoje miejsce na Ziemi, to życzę Wam z całego serca, aby domek jak najszybciej się zmaterializował!
Edytowane przez tenebrosa Czas edycji: 2011-09-01 o 08:58 |
|||
|
|
|
#2127 |
|
Zakorzenienie
|
sztuczko wyglądasz przepięknie w swojej sukni
|
|
|
|
#2128 |
|
Zakorzenienie
|
Zgadzam się.
Wyglądasz pięknie - jak księżniczka , suknia stworzona dla Ciebie.Suknia obłędna - skromna, bardzo delikatna, nadaje sylwetce lekkości i gracji. Zazdroszczę figury...
|
#2129 | ||
|
Zakorzenienie
|
HEJ Laseczki
(po wczoraj co tutaj zamiescilyscie, moge tak smialo powiedziecja juz powinnam byc w pracy, no ale musialam Was doczytac, bo jak wroce bede miala kolejne 10 stron:P kiciu idz do apteki i popros o cos na rozstepy czy blizny Cytat:
chcialam napisac, ze jestes rekordzistką w robieniu prawka ale Tenebrost wymiata hehe a ponoc 13 razjest za free hehe:P ja zdalam za 3 razem, ale juz bylam wymeczona psychicznie, ze omal bym sie nie poddala najgorszy stres w zyciu, bo w wiekszosci zalezy to od tych kretynow-egzaminatorow.. (no nie zawsze, ale jednak)Cytat:
oki,uciekam buziaki![]() ps. stresuje sie bo okresu nie ma |
||
|
|
|
#2130 |
|
Zakorzenienie
|
a było pilnowańsko ?? bo jak nie to
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:21.

Też bym chciała, żeby już TŻ razem ze mną coś ustalał i wybierał, ale wiem, że dopóki się nie przeprowadzimy do nowego domu to nie ma nawet szans, żeby jakoś na poważnie zabrać się za ślubne planowanie i wybieranie pierdółek. Ostatnio o tym gadaliśmy i wiem, że on też chce się bardzo zaangażować, ale jak już nie będzie musiał dopilnowywać ekipy wykańczającej NASZ domek
Powiedział mi, że jak chcę to mogę sama już teraz wybierać, a on to najwyżej zaakceptuje, ale powiedział to w taki sposób, że wiem, że byłoby mu przykro, że nie mogę z jedną czy drugą pierdółką poczekać miesiąc czy dwa, żeby wybrać to, co nam obojgu będzie się naprawdę podobać.

kurde a ostatnio śnił mi się taki bieluśki śnieg może to na dobrą nowinę
). Na koniec najlepsze: bardzo prawdopodobne, że w ten dzień po godz.20 będzie impreza taneczna ( muza lat 60 albo salsa) i będziemy mogli z gośćmi na niej zostać za free
, ale na pewno wszystko pójdzie po Waszej myśli 

masakra 
Już trzeci raz przekładaliśmy termin imprezy, więc teraz już musi być.

), pedicure (po raz pierwszy od dawna, już nie mogę się doczekać
po raz pierwszy w życiu! 

Hehe no cóż, mimo wszystko wrażenia wzrokowe będą bezcenne
Ale mimo wszystko był to dla mnie o wiele bardziej komfortowy sposób nauki. Oczywiście wszystko jeszcze zależy od tego jak to będzie prowadzone, ale jak fajnie wykorzystają np. platformę moodle, to będzie super sprawa, wierz mi