|
|
#2971 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: wymarzony pierścionek część XXI
Hehe...
W pracy, jak to w pracy, bywa nudno...więc muszę czasem porobić coś fajnego ![]() Zrobiłam wczoraj przelew za studia-nie ma już odwołonia od tej decyzji
|
|
|
|
#2972 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja w końcu nie zapisałam się na angielski (a chciałam w wakacje - tylko, że nie wyrobiłabym się z kursem z powodu wyjazdów/urlopów). Za to w październiku idę na kurs statystyki. |
|
|
|
|
#2973 | |
|
Zakorzenienie
|
kotku sto lat
Cytat:
Madziu Ty naprawdę kochasz swoją pracę, aż Ci zazdroszczę
|
|
|
#2974 |
|
Zakorzenienie
|
Widzę, że nie tylko dla mnie październik będzie miesiącem zmian
Butter zaczyna studia a Emilka kurs.Wiecie, że zostało mi 47dni do terminu porodu. Szok. Kiedy to zleciało Dopiero co były walentynki- dzień, w którym lekarz potwierdził ciążę a tymczasem mój maluszek ma już ok. 2000g.
|
#2975 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No to powodzenia Emilko ![]() Cytat:
![]() Twin, czas leci potwornie szybko - czasem to aż niesamowite dla mnie... Mam nadzieję, że równie szybko zleci mi czas studiów, znajdę jakąś fajną pracę i będę w końcu zadowolona z mojej 'kariery' ![]() A Ty na kiedy dokładnie masz termin? I powiedz jakie imię wybraliście, pewnie pisałaś, ale wyleciało mi z głowy
|
||
|
|
|
#2976 |
|
Zakorzenienie
|
zuza oj bardzo ją lubię. Dziś po rozpoczęciu roku juz latam po mieszkaniu i się jutra nie mogę doczekać. Zaraz idę robic plakietki dla dzieci (wcześniej nie mogłam, bo nie miałam listy).
twin--maid tylko 47 dni... szybko. aaaa i cos wam napiszę w klubie, bo na temat pracy nie chce się jakoś wypowiadać na ogólnym. |
|
|
|
#2977 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2978 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Upływający czas ostatnio zaczął mnie przerażać. Odkładam coś i nagle okazuje się, że minął już rok, a ja tego nie ruszyłam
|
|
|
|
|
#2979 |
|
Zakorzenienie
|
Zuza też bym tak chciała
Emilka nawet nie mów, mi w życiu taks szybko czas nie leciał. |
|
|
|
#2980 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja mam termin na 18.10. Synek będzie Szymon. Jak wybraliśmy to imię to z nikim mi się nie kojarzyło a w szpitalu przeczytałam wywiad z Szymonem Bobrowskim ![]() Cytat:
![]() Dziś chrześnica TŻa poszła do zerówki. Musimy wieczorem się dopytać o wrażenia, bo od paru tygodni to przeżywała i nie mogła się doczekać. Ostatnio do babci powiedziała:" Babciu, ja teraz będę zajęta, bo będę chodzić do szkoły ale nie martw się, przyjadę do Ciebie w weekend bo będę miała wtedy 2 dni wolne" Cytat:
Edytowane przez twin--maid Czas edycji: 2011-09-01 o 14:53 |
|||
|
|
|
#2981 |
|
Zakorzenienie
|
Twin ja generalnie nawet nie traktuję tego jako pracy, bo chcę tam z wielką radością i przyjemnością. Raczej jako pasję. A tekst chrześnicy boski
|
|
|
|
#2982 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chciałabym urodzić jak najbliżej 15.09. (data urodzenia pierwszego synka)- zobaczymy jak się to nam uda
|
|
|
#2983 |
|
Zakorzenienie
|
Zuza no właśnie pamiętałam, ze Bartuś się we wrześniu urodził. Fajnie, będą mieli wspólną imprezkę urodzinową
|
|
|
|
#2984 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#2985 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A jutro zabieram się za tort dla synka, trochę przed czasem. Nie robię imprezy w tym roku, tylko rodziców zapraszam na torcik. (może ktoś jeszcze wpadnie). Czuję się usprawiedliwiona ze względu na możliwość rozpoczęcia akcji porodowej w każdej chwili
|
|
|
#2986 |
|
Zakorzenienie
|
Zuza super
Mój brat ma we wrześniu 18-stkę
|
|
|
|
#2987 |
|
Wtajemniczenie
|
Stol lat, kotku
|
|
|
|
#2988 | |
|
Zakorzenienie
|
cześć dziewczyny
![]() Cytat:
Co do przyjaciółki - nic dziwnego, że zrobiło Ci się przykro, powód dla którego nie przyszła bardzo dziwny. Może chodzi o kasę? Przy dziecku pewnie ciężej się wydaje pieniądze na inne rzeczy. No, a z kolei dla Ciebie najważniejsza jest obecność przyjaciółki i pewnie wcale na rewanż nie liczysz. Może osobista rozmowa by pomogła, bo tak przez tel to trudno się dogadać. a wiesz, że miałam bardzo podobny sen z tym, że ta moja ciąża jakoś wyjątkowo nie była mi na rękę, bo musiałam coś robić - już nie pamiętam o co chodziłoczarna.noc, współczuję choroby, mam nadzieję, że szybko się wykurujesz. 3mam kciuki za przyszłą pracę, to już pewne, tak? z jakiego języka jesteś tłumaczem? |
|
|
|
|
#2989 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Praca bedzie pewna, jesli po tym miesiacu stwierdze, ze warunki i mi, i im odpowiadaja ![]() Tlumacze w jezykach ang i pol i oprocz tego robie weryfikacje z j. niem. Jak tak mysle o tym, to powinnam ten niem podciagac do poziomu zaawansowanego, ale taaak mi sie nie chce.. Nie lubie niemieckiego :| A jak dzis pierwszy w Twojej pracy?
Edytowane przez czarna.noc Czas edycji: 2011-09-01 o 20:40 |
|
|
|
|
#2990 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cześć,
Kotku wszystkiego najlepszego!!! Cytat:
,a tak poważnie to mam niekiedy wrażenie, że zbliżyliśmy się jeszcze bardziej do siebie.Takie miłe uczucie te jego maślane oczy na widok żony ![]() W ogóle dopiero miesiąc po ślubie, więc sielanka trwa ![]() Do wyjazdu pomału się przygotowuje, ale zostały jeszcze (aż!)3,5tyg Walizy czekają,kupiłam olejki/balsamy przed i po opalaniu,stój kąpielowy, kapelusz . Nie mogę się już doczekać odpoczynku Cytat:
|
|
#2991 |
|
Zakorzenienie
|
Gosiu gdzie lecicie??
|
|
|
|
#2992 |
|
Zakorzenienie
|
Miałam dziś dobry dzień, co ostatnio się rzadko zdarza. Ewa była grzeczna, a ja miałam power do sprzątania
W nocy z urlopu wracają teściowie, a jutro w nocy - T. ze Szwajcarii. Tęsknię.
|
|
|
|
#2993 |
|
Zakorzenienie
|
Asiuk często mąż wyjeżdża w delegacje??
|
|
|
|
#2994 |
|
Zakorzenienie
|
Różnie. We wrześniu ma jechać chyba na 5 dni na targi do Poznania
|
|
|
|
#2995 |
|
Zakorzenienie
|
A co on robi??
Mój od października tez będzie jeździł na studia (piątek- niedziela). często będzie miał 3 razy w m-ce. |
|
|
|
#2996 |
|
Zakorzenienie
|
Jest specjalistą do spraw techniczno-handlowych w firmie sprzedającej nagrzewnice
|
|
|
|
#2997 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Butter plany mam zyciowe hahaha jakos tak mnie energia dzis ogarnela ze wszystko sie uda wiesz praca, wlasny kat ![]() dzieki dziekuje Cytat:
ad. przyjaciolki jest pewnie jak piszesz..chodzi o kase (chociaz i tak maja wiecej niz my no ale niewazne) tylko ze swego czasu jak bylysmy bez pracy to i tak przychodzilysmy do siebie na kawe, zeby posiedziec i sie posmiac i kazda rozumiala ze sie kasy nie ma...i wydaje mi sie ze ona mnie na tyle zna ze wie ze jak mowie "bez prezentow" to znaczy to dokladnie bez prezentow. a dzis napisala mi zyczenia...ale jak dla mnie to tez jakies takie oficjalne....no coz mowi sie trudno niemniej jednak nadal jest mi przykro ![]() ---------- Dopisano o 21:29 ---------- Poprzedni post napisano o 21:28 ---------- dzieki |
||
|
|
|
#2998 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w pracy super, na razie euforia połączona z satysfakcją, teraz muszę się jeszcze zorganizować, bo póki co na nic nie mam czasu, a do załatwienia jeszcze sporo spraw. Do tego pod koniec dnia brakuje mi energii - organizm po długim bezrobociu mocno rozleniwiony. ---------- Dopisano o 21:55 ---------- Poprzedni post napisano o 21:33 ---------- Cytat:
ja przy moich koleżankach muszę odpuszczać, bo inaczej doszłoby do rękoczynów, pokuszę się o przykłady: 1. Koleżanka daje mi 2zł, żeby jej coś kupić. Zakup kosztuje 1,90zł, chce jej oddać resztę - nie przyjmuje. Sytuacja odwrotna, ja jej daje 2zł i nie chcę reszty, to mi ja wciska na siłę, chowa do mojej torebki. 2. Koleżanka przychodzi do mnie na winko, przynosi ze sobą butelkę. Najpierw pijemy moje winko, potem jej. Ja mam przyjść do koleżanki, spotykamy się w sklepie, chce kupić wino, ona też - w końcu decydujemy się na zakup 2litrowej butelki , chce się z nią złożyć, ale koleżanka ostro protestuje. Ja jej zostawiam pieniądze na stoliku, a ona mi je chowa do kieszeni kurtki. |
||
|
|
|
#2999 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Kotku spełnienia marzeń
Nieźle nie ??? 30 lat stuknęło tak jakoś niespodziewanie szybko . Dziś o tym gadałam z koleżanką rocznik 81- kiedyś wydawalo się że ta 30-stka to jakiś starczy wiek. Nic tylko rosół gotować i familadę oglądać w niedzielę![]() Cytat:
Znowu power mnie roznosił- cały dzień spędziłam poza domem na plotach i spacerach. Chciałabym Stasia ![]() Zuza już masz z górki. Dobrze że domowe sposoby na choróbsko pomogły. Ja znowu chętnie wsunę mleko z czosnkiem- za to syrop z cebuli mnie przeraża ![]() No tak, lepiej życ w niewiedzy. Ja póki co wolę nie słuchać i nie czytać o porodach. Żyjemy sobie z Ktosiem w błogiej niewiedzy i jest nam dobrze ![]() Cytat:
Co w końcu wybrałaś na prezent bo nie zanotowałam. Ja wybrałam sobie zegarek CK ![]() Bezczelna jestem Na muffinki gruszkowe piszę się jako pierwsza.Faza na słodkie nie przechodzi Właśnie pożarłam paczkę orzechów w czekoladziePocieszam się tym że kumpela która mnie nie widziałąm 3 miechy- wykrzyczała "KUŻWA gdzie ty masz to 6 kg- chyba w uszach!!!! Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Fajnie jest mieć męża ![]() Ja dziś biegałam za kapeluszem i kostiumem- nic nie znalazłam. Kostiumy tylko firmówy zostały- a szkoda mi wydawać parę setek za kostium na jeden sezon Nie wiem w czym ja na plaży wystąpię. Mam nadzieję że nie przybiorę za bardzo przez to 10 dni- mam jeden stary kostium który póki co daje radę- ale na styk![]() ---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 21:56 ---------- Cytat:
Zazdroszczę Szkoda że zaraz po studiach tego nie zrobiłam. Teraz otwarcie biura u mnie w mieście= strzał w kolano. Konkurencja jest ogromna. Życzę powodzenia. Szkoda że po sezonie akurat ruszasz....ale w sumie będziesz miałą czas na ogarnięcie się ![]() Co do opisanej syt. z koleżanką. Mam takie trzy. Można oszaleć.
Edytowane przez hania811 Czas edycji: 2011-09-01 o 22:05 |
||||||
|
|
|
#3000 |
|
Zakorzenienie
|
Xzora, gratulacje!!!
Nie wiedziałam, że to dziś. Super ![]() Haniu, pokaż zegarek Są takie oszczędne, ale oryginalne. Podobają mi się też zegarki Skogen z takimi miękkimi bransoletkami ze stali nierdzewnej. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:54.

dlatego stawiam dzis martini ze spritem, dla niepijacych 
Butter zaczyna studia a Emilka kurs.

bosko...zrobilo mi sie bardzo przykro i nie omieszkalam sie juz poplakac...w sumie mogla mi to w zyczeniach urodzinowych napisac tez by bylo ok
Walizy czekają,kupiłam olejki/balsamy przed i po opalaniu,stój kąpielowy, kapelusz
Właśnie pożarłam paczkę orzechów w czekoladzie